تبریک
فکر کنم صعودمون قطعی است
ولی واقعا تو سرویس زدن مشکل داریم
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
تبریک
فکر کنم صعودمون قطعی است
ولی واقعا تو سرویس زدن مشکل داریم
Sent from my iPhone using Tapatalk
آخر بازی استرس زیاد شد !!! :n02:
بلاخره بردیم !!
عالی !!!!!!!!:n12:
الان بازی امشب فرانسه و ایتالیا خیلی حیاتی هست !!
اگه ایتالیا ببره تقسیم امتیاز میشه و با اقتدار صدر جدول قرار میگیریم !! :n24:
یه روز دیگه یه والیبال دیگه و یه شاهکار دیگه از تیم ملی !!
تبریک !
در وصف این تیم ملی دیگه چی میشه گفت؟ بعدی لطفا ... :n02:
برد سخت و ارزشمندی بود . تبریک
دوستاني كه لبخواني بلدن حتما متوجه شدن يكي از بازيكناي آمريكا وقتي در ضربه آخر داشت با مربيشون صحبت ميكرد از كلمه Shut Up به معني خفه شو استفاده كرد ! كاملا بهم ريخته بودن....
تبريك ميگم برد شيريني بود
من بازی رو از ست پنجم دیدم
واقعا عالی بودن دمشون گرم
تبریک میگم به همه! چه بازی نفسگیری بود! فوق العاده بود! دیگه آمریکا از حق نگذریم قوی ترین تیم فعلی جهانه.... دیگه نمدونم چی بگم! فوق العاده بود!
مهم نیس کی صدرنشین بشه! بذا ایران چهارم بشه تو گروهش، ولی از ایتالیا، آمریکا و فرانسه ببره، به پورتوریکو و بلژیک اصلا ببازه...نقل قول:
فعلا که راهمون واسه صعود به جمع 6 تا خیلی هموار شد!
مررررررررسی
دقیقانقل قول:
مهم نیس کی صدرنشین بشه! بذا ایران چهارم بشه تو گروهش، ولی از ایتالیا، آمریکا و فرانسه ببره، به پورتوریکو و بلژیک اصلا ببازه...
فعلا که راهمون واسه صعود به جمع 6 تا خیلی هموار شد!
برنامه بازیها طوری هست که نتیجه تیم ما مقابل تیمهای 5 و 6 گروه هیچ اهمیتی نداره
خیلی راحت میتونیم در اون دو بازی (حداقل بازی پروتوریکو که همه چی مشخص شده) به بازیکنهای اصلی استراحت بدیم
بردن تیمهای مدعی صعود کار ما را توی مرحله بعد راحت تر میکنه چون در مرحله بعد تیمهای که از یک گروه بالا اومدن نتایج مرحله قبل را برایشون در نظر میگرن
با این تفاسیر و با برد ارزشمند مقابل ایتالیا و امریکا که حتماً صعود میکنن میتونیم خودمون رو جز شش تیم مرحله نهایی ببینیم
اگر ست پنجم به جای عبادی پور میرزاجان بود اینقدر عذاب نمی کشیدیم!کواچ منتظره میرزاجان یه اشتباه بکنه تعویضش کنه.چه وضعشه آخه؟!
تیم ما اگر بتونه از نظر جسمی و روانی خودش رو تا پایان مسابقات آماده نگه داره راحت می ره رو سکو.فقط امیدورام به وضعیت مرحله نهایی لیگ جهانی دچار نشیم.در ضمن با توجه به ذهنیت ایرانی من از بازیهای فرانسه و بلژیک خیلی می ترسم.اگر دست کمشون بگیریم بدجور تنبیه خواهیم شد!فراموش نکنید بلژیک هم با آمریکا 5 سته کرد.
در اتفاقی جالب، آمار بازی روی سایت رسمی مسابقات نیس :n02:
سلام
تبریک :40:
شهرام محمودی کجاست پس؟
مصدومیتش خوب نشده؟بعضی وقتا تیم واقعا بهش نیاز داره .. با فکر اسپک میزنه
دوباره مصدوم شده... فعلا یکی دو بازی نیسنقل قول:
همونطور که پیش بینی کرده بودم اردو آمریکا نتیجش رو داد و تویه این بازی رالی گونه تونستیم بازی رو ببریم.
حداقل در دو ست اول آمریکا رو زمین گیر کردیم و بعد از تغییر سیستم آمریکا ما نتونستیم راه حل خوبی برای مقابله داشته باشیم، البته کلا در ست های 3 و 4 تیم آمریکا در تمامی بخش ها (به خصوص سرویس !) خیلی خوب بود. پریشانی تیم ما هم تکمیل کننده این موضوع بود.
بدون شک آمریکا الان بهترین تیم دنیاست و همونطور که بارها هم گفته شده در سرویس و نظم تیمی بی نظیرن و این ارزش این برد رو صد چندان می کنه. با اینکه به نظر من در دریافت ها و سرویس ها رویه تیم کار شده ولی باز هم رویه سرویس های آمریکا گیر می کردیم. نمیشه ضریب این اشتباهات رو به صفر رسوند ولی باز هم باید در دریافت ها بهتر بشیم.
یه بازی سخته دیگه با فرانسه داریم که اگه بتونیم این تیم رو هم ببریم، با 8 امتیاز می ریم مرحله بعد و این فوق العادست. رقبای مرحله بعدمون هم تیم های خیلی خوبی هستن ولی با این بازی ها قطعا می تونیم صعود کنیم و در این اصلا هیچ جای شکی نیست ! من خیلی دوست دارم لهستان رو در زمین خودش ببریم و همچنین آرژانتین رو با ولاسکو؛ گرچه ولاسکو تویه قلب همه ماست ولی من دوست دارم با بردنش ثابت کنیم اون اشتباه می کرد که تیم ما، دیگه جای پیشرفت نداره؛ گرچه تا همینجا هم خیلی چیزا رو ثابت کردیم.
نکته آخر اینکه کل بازی یه طرف و اون جا خالی سعید معروف در امتیاز 16 بود فکر کنم تویه ست آخر یه طرف !! این پسر اصلا از یه سیاره دیگه اومده ! :n02:
Dream World Championship start for Iran as they beat USA
Krakow, Poland, September 2, 2014 - Iran provided another major hit at FIVB Men’s World Championship in Poland as they claimed their second win in Krakow, this time in a thrilling five-setter over USA by 3-2 (25-23, 25-19, 19-25, 18-25, 17-15).
Key points
• For the first time in their World Championship history, Iran has won their two first matches in the tournament.
• With the victory, Iran is now only one match behind USA in the overall record (2-3).
• The last time these teams met was at 2014 World League semifinals in Florence, Italy, with a 3-0 win for USA.
• Iran is currently at disadvantage in three head-to-head records against NORCECA teams in the tournament - not only USA, but also Cuba (2-4) and Mexico (0-1).
SA’s Matthew Anderson and Taylor Sander emerged as the game’s most prolific scorers, with 26 and 25 points respectively, but it wasn’t enough for a complete American comeback. Meanwhile, Iran was led by Amir Ghafour (21 points), a key player in the final set. Teammate Mojtaba Mirzajanpour chipped in with 13 tallies.
The first set turned out to be a close contest all along. Sander headed USA towards 8-6 and 10-7 leads, but Iran quickly reacted and reached a 15-point tie. It was Sander again who ignited the American hopes at 17-15, but middle-blockers Adel Gholami and Seyed Mousavi had other plans. Star player Mousavi, precisely, nailed two points in a row to settle a definitive 25-23 for the Iranians.
Iran improved greatly on the service department and provided some massive damage to USA afterwards. Gholami, Ghafour and Farhad Ghaemi combined five aces and the score rapidly jumped to 15-12. With that advantage, Iran’s attacking forces completed the task and the Asian side easily remained in control. The serve was also a problem for the USA as a wide deliver finished the set by 25-19.
For the third set, John Speraw used the same formula than against Belgium: Anderson as wing spiker instead of opposite, only this time with Carson Clark filling that spot. That brought the Americans back to life, as both players created a lead that grew unstoppably to 21-14, with 7 points apiece in the set. Sander joined for a 25-19 closure, despite some Iranian resistance in the end.
Even though Iran tried to leave it all behind, USA stayed focused and kept rolling. Max Holt played a key role in the first moments of the set, Sander and Anderson teamed up next and David Smith added a block at 15-13. With that lead, the Americans relied on Sander (23-17), Iran contributed to their rivals’ cause with an error and Sander again smashed the 25-18.
The tie-break was an epic battle, in which Iran seized the first lead (3-1) and held it until a Ghafour block that made them exchange courts by 8-5. However, Holt sparked the American hopes with two killing blocks (13-13) and gave way to a spectacular ending. Iran advanced to 16-15 and a long spike from USA, even with a challenge call, wrapped up the game by 17-15.
این برد شیرین رو به همه ی بروبچ های پی سی ورلد تبریک میگم...
ولی اگه 3 امتیاز میگرفتیم (اگه بازی رو در ست های 3 و 4 شل نمیگرفتیم به نظرم دور از دسترس نبود گرفتن 3 امتیاز) خیلی خیلی شیرین تر میشد این پیروزی...
ولی در کل باز هم بردن آمریکای قدرتمند با هر نتیجه ای شیرین و دل چسبه....
پ.ن:
آیا شما هم این درخشش های تیم ملی والیبال رو چه در لیگ جهانی چه در مسابقات قهرمانی مردان جهان لهستان میذارید به حساب خولیو ولاسکو مثل بنده یا میذارید به حساب همین کواچ؟؟ :n13: :n02:
این رو باید به حساب خیلی چیزا گذاشت و به اسم یه شخص نمیشه تمومش کرد. چه ولاسکو و چه مربیان قبل از اون و مهم تر از اون سرمایه گذاری و برنامه ریزی بلند مدت برای والیبال اصلی ترین دلایل این پیشرفت هست. شاید نقش کواچ هنوز به اون پر رنگی نشده ولی اون هم قطعا تونسته تیم رو در مسیر درست هدایت کنه که علیرغم پیش بینی اکثر کارشناسان، تیم همچنان داره پر نفس به پیشرفتش ادامه میده.نقل قول:
آیا شما هم این درخشش های تیم ملی والیبال رو چه در لیگ جهانی چه در مسابقات قهرمانی مردان جهان لهستان میذارید به حساب خولیو ولاسکو مثل بنده یا میذارید به حساب همین کواچ؟؟
فراموش نکنیم مسابقات قهرمانی جهان یه ماراتن به تمام معناست و هنوز راه خیلی زیادی داریم. پس این دو پیروزی فقط یه سهم کوچیکی از پایکوبی نهایی ما باید باشه؛ جدا از اینکه به معنای واقعی از هر نظر ارزشمند بودن.
جا خالی رو تو امتیاز 13 انداخت و رو امتیاز 16 هم یه پاس تک دست با نوک انگشتاش انداختنقل قول:
نکته آخر اینکه کل بازی یه طرف و اون جا خالی سعید معروف در امتیاز 16 بود فکر کنم تویه ست آخر یه طرف !! این پسر اصلا از یه سیاره دیگه اومده !:n02:
من این دو تا حرکت رو دیدم دیگه مطمئن شدم بهترین پاسور حال حاضر دنیاس
ذکاوتی که این بشر روی توپ های دوم به خرج میده باعث شده که بخشی از ضعف تیم ما تو دریافت ها هم پوشونده بشه
برعکس بیشتر تیم ها که در مواقعی که دریافت اول داره برمیگرده به زمین حریف ولب مرزه، به مشکل برمیخورن تیم ما از این توپ ها امتیاز میگیره چون معروف یا در آخرین لحظه یه تغییر کوچولو به توپ میده و میخوابونش یا نشون میده ولی کاری نمیکنه و باز توپ میخوابه یا هم یه پاس یک دست میده که توپ رو دقیق میفرسته به جایی که لازمه
بازی بسیار خوبی در حد world classs بود و تبریک میگم ..
اول از همه بگم انصافا عبادی پور خیلی بهتر از قبل شده و ضریب اشتباهاتش پایینتر اومده . بازیکن سرویس زن خوبیه که متاسفانه اعتماد به نفسش پایینه و به جای پرشی هدف دار میزنه .نمیدونم چرا !
وضعیت تیم کمی روی خط قرمزه .. متاسفانه اصلا جایگزین قدرتی زن نداریم .. الان که شهرام محمودی نمیتونه بازی کنه جای خالی رحمان داوودی و مباشری حس میشه و غفور و میرزاجانپور کم بیارند تیم وضعیت بدی مثل ستهای 3 و 4 بازی امروز پیدا میکنه .موسوی هم کاش کمی بیشتر رو سرویسها تمرین کنه چون 2 حالت داره یا خیلی خوب میزنه یا داغون میزنه ...
به نظرم ظریف در حال حاضر از علیزاده ضعیف تره و تلاش قدیم رو نداره در طول بازی و امروز بارها مشاهده کردم در گرفتن توپهای برگشتی تلاش نمیکنه ..
من نه مفسرم نه مربی فقط از نظر شخصیم وقتی بازی علیزاده مقابل برزیل رو میدیدم حرفه ای تر به نظرم میومد و میتونه در خدمت تیم باشه .
+
باز هم رسانه ملی اشتباه آمار داد .. دیدار افتتاحیه بازیهای امسال رکورد بیشترین تماشاگر تاریخ والیبال رو با 61500 نفر شکست و رکورد قبلی درباره بیشترین تماشاگران والیبال مربوط به دیدار تیم های شوروی سابق و چکسلواکی در سال 1952 در مسکو بود که 50 هزار نفر در ورزشگاه نشسته بودند و امروز گزارشگر به اشتباه هنوزم همینو اعلام کرد .
...
وای چه حالی داره باهاشون بازی کنیم جلوی این همه تماشاگر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرام محمودی خیلی جدی نیست مصدومیتش و خدا رو شکر ما فعلا بازیهای اصلیمون رو انجام دادیم و فرصت داره برای خوب شدن.نقل قول:
ولی در مورد آمار گزارشگر درست اشاره کرد و گفت بازی افتتاحیه 61500 نفر تماشاگر داشته که رکورد جهانی قبلی رو شکسته یعنی همین که شما گفتی
من واقعا دوست داشتم تو اون فضا بودم. بازی با صربستان رو دیدم جو ورزشگاه وحشتناک بود، سر و صدایی که تماشاگر ها توی آزادی درست میکنن ماله حداکثر 15000 نفره ببینید 62000 نفر چی میشه.
واقعا استادیوم قشنگی هم هست.
من فكر ميكنم بلژيك به خاطر باخت نزديك به آمريكا خطرناك تر از فرانسه باشه. در ضمن امروز هم خيلي راحت تر از فرانسه تونست پورتوريكو را ببره در حاليكه فرانسه تقريبا بازي پاياپايي با پورتوريكو داشته ولي بلژيك حداكثر 20 امتياز در ست سوم به پورتوريكو داد.
شايد هم اشتباه ميكنم
یه امار خوب و قابل توجه اینه که تیم ما برای اولین بار از بازی اول عالی بود و مثل تورنومنت های گذشته تیمی نبود که با باخت شروع کنه و پله پله اوج بگیره. این نشون از یه خودباوری بزرگ و کار روانشناسی خوب روی بچه ها داره
Sent from my iPad using Tapatalk
راستي قراره تمام بازيهاي لهستان در استاديوم برگزار بشه؟
تعبیری منطقی می تونه باشه، ولی نکته اینجاست که ما بازی یکی مونده به آخرمون با بلژیک هست و تا اون موقع تقریبا وضعیت گروه مشخص هست. ما نیاز نداریم هر دو تا بازی آخر رو به بازیکنان استراحت بدیم، می تونیم بازی با بلژیک رو به بازیکنان اصلی کمتر بازی بدیم و بازی رو مدیریت کنیم و بازی آخر رو تا حد امکان از ذخیره ها استفاده کنیم. با این روش ریسکی هم در صورت صعود بلژیک (که حیف امتیاز بازیش رو در صورت صعودش از دست بدیم) متحمل نشدیم.نقل قول:
باید ببینیم در ادامه تا کجا می تونیم پیش بریم یعنی از نظر آمادگی بدنی و سایر فاکتورهای تاثیر گذار تا کجا سطح بالای خودمون رو حفظ می کنیم. دقت کنید تک تک نقاط ضعفمون به مرور داره پوشش داده میشه و از بین میره.نقل قول:
یه امار خوب و قابل توجه اینه که تیم ما برای اولین بار از بازی اول عالی بود و مثل تورنومنت های گذشته تیمی نبود که با باخت شروع کنه و پله پله اوج بگیره. این نشون از یه خودباوری بزرگ و کار روانشناسی خوب روی بچه ها داره
بعید می دونم اینطوری باشه، فکر کنم فقط برای بازی افتتاحیه بود.نقل قول:
راستي قراره تمام بازيهاي لهستان در استاديوم برگزار بشه؟
انگار ولاسکوی دوست داشتنی هنوز باور نداره که ایران توانایی رفتن روی سکو رو داره.نقل قول:
خولیو ولاسکو، سرمربی تیم ملی والیبال آرژانتین کارش در رقابتهای قهرمانی والیبال را با پیروزی سه بر صفر مقابل ونزوئلا آغاز کرد. وی پس از این مسابقه اظهار داشت: اگر اشتباهات زیادی در مسابقه بعدی نداشته باشیم بسیار جلو خواهیم رفت. مطمئناً باید روی سرویسهایمان بیشتر کار کنیم. ما از این پیروزی بسیار خوشحال هستیم. مهمترین مسئله این است که ما سه امتیاز در شروع مسابقات کسب کردیم.
سرمربی تیم ملی والیبال آرژانتین درمورد پیروزی تیمش برابر ونزوئلا گفت: ست اول و دوم برای ما واقعاً سخت بود. اشتباهاتی داشتیم، زیرا بازیکنان بسیار جوانی در تیممان داریم و آنها کمی استرس داشتند. اعتماد به نفس آنها در طول مسابقه بیشتر شد و بهتر و بهتر بازی کردند. مطمئنا ما باید روی سرویسهایمان بیشتر کار کنیم.
بر اساس گزارش فارس، وی درمورد مدعیان قهرمانی این دوره از مسابقات خاطرنشان کرد: از نظر من یکی از مدعیان قهرمانی روسیه است. مطمئناً نباید برزیل، آمریکا یا ایتالیا را فراموش کنیم؛ هرچند که آنها مقابل ایران شکست خوردند. من فکر میکنم برای لهستان بسیار مهم است که مدال کسب کند، زیرا آنها در کشور خودشان بازی میکنند. آنها تحت فشار زیادی بودند، اما توانستند واقعاً به راحتی صربستان را شکست دهند.
مطمئنا اگه بچه دچار افت نشن و همین طور ادامه بدن، رفتن روی سکو دور از دسترس نیست.
من نگویم که مرا از قفس ازاد کنید
قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اول فکر کردم مجددا این مصاحبه از اون مصاحبه های خیالی خبرگزاری های وطن هست ولی یه بررسی که کردم دیدم درستهنقل قول:
انگار ولاسکوی دوست داشتنی هنوز باور نداره که ایران توانایی رفتن روی سکو رو داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نکته در اینه که این مصاحبه مال دو روز پیشه و منظور از "آنها" تو جملۀ ولاسکو فقط تیم ایتالیا بوده
به هر حال ملالی نیست و اگه ولاسکو هم بخواد نگاه چپ به تیممون داشته باشه دور بعد ما میدونیم و اونا:n24:
مطمئنید ؟ حتما من اشتباه شنیدمنقل قول:
از بابت شهرام محمودی هم درست میگید . خدا کنه زودتر بیاد به کمک تیم خیلی این پسرو دوست دارم.
چه شیر تو شیری شده!!!! فرانسه داره ایتالیا رو میبره...
ای بابا...
فرانسه هم دو ست 25-20 ایتالیا رو برده :n04: گفتیم شاخ هاشونو بردیم راحت شدیما :n22:
از یه نظر میشه گفت این خوبه چون با این وضعیت اگه ایتالیا صعود کنه با تقریب خوبی مرحله بعد اوت میشه و فقط از امتیاز های حریف کم میکنه
از یه طرف دیگه هم فرانسه شاخ میشه هم واسه این مرحله، هم مرحله بعد :n13:
سلام
ضمن تبریک این دو برد تیم والیبال، امیدوارم مسه تورمنت های قبل که باخت های عجیب و به دور از انتظار هیچ به سه! داشتیم در بازی های پیش رو دیگه این اتفاق رخ نده
آخه گویا همین هم گروهی های دیگه (بلژیک و فرانسه) با آمادگی مثال زدنی اومدن که حال مارو بگیرن!
فقط بگید در کل با چه نتایجی در بازی های آینده و یا با چه امتیازی صعود میکنیم؟
دوستان کسی لینک پخش زنده بازی ایتالیا فرانسه رو نداره ؟
..........
نقل قول:
خودم چند تا بازی رو از اینجا دیدم
ایتالیا بازی رو برد و گروه جالبی شد !!! ! :n13:
با این اوصاف الان بلژیک بیشتر از فرانسه و ایتالیا میتونه مدعی حضور تو مرحله بعد باشه
ایتالیا فقط 2 امتیاز داره
و فرانسه هم4 امتیازیه !!
و بلژیک هم 4 امتیاز !!
گروه
ایران 5 امتیاز
بلژیک 4 امتیاز
فرانسه 4 امتیاز
آمریکا 3 امتیاز
ایتالیا 2 امتیاز
الان بازی های بعدی همشون مهم خواهند بود و هر 9 بازی باقی مونده تو گروه سرنوشت ساز هستن !!
حالا باید دید ایتالیا یا فرانسه حذف میشن ؟؟ :n13: و بلژیک میره مرحله بعد ؟؟؟
الان بازی های ایران جلوی بلژیک و فرانسه خیلی حیاتی شد و فکر کنم از بازی با آمریکا و ایتالیا سختتر بشه واسمون !!:n02:
تبريک بابت يه بازى و برد خوووبه ديگه
من بازى با ايتاليا رو ديدم ولى متاسفانه بازى آمريکا رو نديدم وقتى که رسيدم خووونه ست پنجم 13 - 13 مساوى بودن
همون چند دقيقه هم ديدنش لذت بخش بود
دوستان کسى لينک دانلود بازى با کيفيت خوب رو ميتونه بذاره دانلود کنم
ماله شبکه 3 هم نباشه
ممنون
Sent from my K012 using Tapatalk
نه ...
به ایتالیا و آمریکا اعتماد داشته باشید
بازی بعدی آمریکا یه 3 امتیاز از پورتوریکو میگیره و احتمالا ایتالیا هم بلژیک رو بزنه
بازی بعدش هم ایتالیا یه 3 امتیاز دیگه از پورتوریکو میگیره و فرانسه هم بعید میدونم حریف آمریکا بشه و این دو تیم قبل از بازی آخرشون که مقابل همدیگه هست حداقل 5 امتیاز دیگه گرفتن و تو جدول خودشون رو میکشن بالا
شاید یکی از مهمترین بازیهای تعین کننده بازی ایتالیا بلژیک باشه که اگه بلژیک بزنه گام مهم برای صعود خودش و حذف ایتالیا برداشته
فقط ما فرانسه رو هم بزنیم ... :whistle:
دقیقا !
اصلا ایتالیا و آمریکا رو دست کم نگیرید. تویه بازی های بعدی قطعا جبران می کنن. 4 امتیاز بلژیک 3 تاش مال بازی پورتوریکو هست که این 3 امتیاز رو باید به حساب همه کنار گذاشت. عیار این تیم تویه بازی بعدیش با ایتالیا مشخص میشه.
دیشب هر کاری کردم بازی فرانسه - ایتالیا رو ببینم نشد که نشد ! ولی نتیجه ای که بدست اومد اونم با بردن 2 ست اول توسط فرانسه نشون میده این تیم چقدر قدرتمند هست. اصلا نباید این تیم رو دست کم بگیریم و باید با قدرت تمام مقابلش بازی کنیم. یکی از ضعف های دیگه تیم ما که قبلا هم بهش اشاره شده همین خوب نتیجه نگرفتن مقابل تیم های ناشناخته (البته برای ما) هست که امیدوارم تویه این بازی های باز هم نشون داده بشه این ضعف هم برطرف شده.
بازی های روز آخر دقیقا برای همه جنگ صعود هست، برای ما روز استراحت ! :n02: ایتالیا با آمریکا بازی می کنه و فرانسه هم با بلژیک !
بچه ها کسی یه سایت خوب برای دانلود کل بازیا نداره (ترجیحا 720p:n02:)کل گوگل رو گشتم پیدا نکردم .نمیدونم این سایتای vip از کجا میگیرن مسابقاتو.
اگه سوتی بدن ازفرانسه راحت میبازیم
چون فرانسه عین ایتالیا وامریکا سخت بازی نمیکنه وخیلی ساده بازی کردنش ایرانو به چالش میکشه همیشه بایدازاین تیماترسید