اگه منظور شما از لاین پیشنهاد میده کسایی هستند که در مخاطبین گوشی شما هستند باشه با اسمی که داخل گوشی ذخیره هستند نشان داده میشه و پیام از طرف لاین براتون فرستاده میشه که کاربر در مخاطبین شما هستنقل قول:
Printable View
اگه منظور شما از لاین پیشنهاد میده کسایی هستند که در مخاطبین گوشی شما هستند باشه با اسمی که داخل گوشی ذخیره هستند نشان داده میشه و پیام از طرف لاین براتون فرستاده میشه که کاربر در مخاطبین شما هستنقل قول:
سلام. وارد لاین میشید روی علامت سه نقطه ( . . . ) وارد میشید ( این علامت همون More معنی میده ) . روی قسمت ADD Friends وارد میشید.نقل قول:
در قسمت اول CREATE A GROUP رو انتخاب میکنید. و در قسمت بعدی نام و عکس گروه رو انتخاب میکنید و در پایین افرادی که میخواید رو ADD میکنید.
میشه در موردش بیشتر توضیح بدید؟ دقیقا چه کاربردی داره؟نقل قول:
دوستان لاین لایت چه فرقی با لاین داره؟
فرق بین لاین که سبز رنگه و لاین لایت چیه همه چیش که شکله همه ؟:n03:
قابلیت های برنامه LINE Lite:نقل قول:
– نصب این برنامه بسیار سبک و سریع و دارای حجمی بسیار کم میباشد. کمتر از ۱ MB!
– لاین آرشیو برنامه سبک وزن است که به خوبی اجرا بر روی تمام دستگاه های آندروید است.
– اماکن ارسال عکس و پیام در برنامه
– به راحتی اد کردن دوستان با وارد کردن شناسه های آنها
– امکان ورود به حسابی که قبلا ایجاد کردین با استفاده از ایمیل و رمز عبور
لانچر برای اندروید است که با ارایه محیطی زیبا و عملکردسریع مورد استقبال کاربراست. دسترسی مجانی به والپیپر و آیکون های زیبا داره و بوسیله آنها شما می تونید گوشی یا تبلتتون و به قطعه ای هنری تبدیل کنیدنقل قول:
قابلیت های برنامه:
- تغییر گوشی خود به شکل کاملا شیک
- داشتن بیش از ۳۰۰۰ ایکن تم و…
- اضافه شدن پس زمینه روازنه به برنامه بیش از ۱۰۰
- بهینه سازی گوشی شما و افزایش سرعت آن
- امکان شخصی سازی توسط کاربر به صورت دلخواه
- مدیریت گوشی
لاین لایت نسخه سبک تره همون لاین سبز هست و همچنین تماس صوتی و تصویری هم در لاین لایت حذف شده و مابقی ویژگی های لاین رو داره
لاین کمرا هم یکی از اپ های جانبی لاین هست که ویرایشگر حرفه ای برای عکس ها هست
LINE camera نرم افزاری محبوب و قدرتمند برای تزئین تصاویر شماست که برای اندروید طراحی شده است. با این اپلیکیشن قادر خواهید بود المان هایی فوق العاده زیبا ، افکت ها و قاب های بی نظیری را برروی تصاویر خود اعمال کنید و ظاهری متفاوت را به عکس هایتان هدیه دهید . این برنامه دارای بیش از 20 میلیون کاربر از 210 کشور در سراسر جهان است که این خود نشان دهنده ی محبوبیت این برنامه نزد کاربران است .نقل قول:
برخی از ویژگی های برنامه ی LINE camera اندروید :
* دارا بودن بیش از 100 فریم و 1000 استامپ مختلف
* دارا بودن بیش از 186 براش
* دارا بودن فیلترهایی شگفت انگیز
* استفاده از براش ها و متن های دارای استایل
* اشتراک گذاری تصاویر برروی شبکه های اجتماعی فیس بوک ، توییتر و …
کسی درمورد لاین هیر چیزی شنیده؟ یکی از دوستام میگفت باهاش میتونی هر کسی بخوای ردیابی کنی؟ درسته؟:n13:
البته هر کسی رو که نه! فقط دوستان و خانواده و حتی شما میتونید موقعیت مکانی خودتون رو هم به اشتراک بگذارید. با این برنامه نه تنها شما میتونید موقعیت مکانیتون رو با دوستانتون به اشتراک بگذارید بلکه حتی اونها میتونن حرکات شما رو زیر نظر بگیرند و از رفت و آمد شما روی نقشه مطلع بشوند. مثلا فرض کنید میخواید با دوستاتون برنامه گشت و گذار بگذارید لازم نیست هر لحظه باهاشون تماس بگیرید و به راحتی با این برنامه میتونید بفهمید کی از خانه خارج شدند و الان کجا هستند؟ خیلی بزنامه کاربردی و جالبیهنقل قول:
ویژگی های لاین هیر:نقل قول:
-قابلیت پیدا کردن موقعیت مکانی دوستان و خانواده خود
-امکان فعالسازی و یا غیر فعالسازی موقعیت مکانی خود در برنامه
-امکان اشتراک گذاری موقعیت مکانی خود با دیگران
-امکان پیدا کردن مکان دقیق دوستان و خانواده خود به راحتی
-دارای محیطی جذاب و شیک و راحتی استفاده از برنامه
لاین یه حالت دستی تو تنظیمات داره که میتونیم باش کیفیت عکسهای ارسالی را، حتی از حالت استاندارد هم به میزان پایین تری برسونیم تا حداقل ترافیک را در هنگام ارسال عکسها مصرف کنیم. برای این کار از طریق More > Settings > Images & Video و گزینهی Quality، کیفیت Low را به جای Standard به عنوان حالت پیشفرض انتخاب کنیم
دوستان من چطور میتونم آیدی لاینم رو تغییر بدم؟:n29:
این امکان وجود ندارهنقل قول:
سلام میشه بگید چطور میشه تو لاین آیدی بسازم؟؟
برید تو قسمت More بعد Setting رو انتخاب کنید و سپس گزینه Profile را بزنید. تو این صفحه اطلاعاتی در مورد پروفایل شما هست و شما میتوانید اونو ویرایش کنید. برای ساختن آیدی لاین گزینه user ID را انتخاب کنیدنقل قول:
در صفحه باز شده عبارت "set your Line ID. Once your ID is set, it can't be changed" به این معنی که "آیدی لاین خود را تعیین کنید. آیدی شما یکبار که تعیین شودو دیگر قابل تغییر نیست!" دیده میشود...آیدی مورد نظر خود را وارد کنید. اگر این آیدی قبلا توسط شخص دیگری انتخاب شده باشد برنامه پیغام "This ID is already in use" که باید آیدی دیگری را انتخاب کنید.
اگر آیدی وارد شده صحیح باشد و قبلا توسط فرد دیگری انتخاب نشده باشد این پیغام می آید: This ID can be used که این آیدی میتواند مورد استفاده قرار گیرد. در نهایت گزینه Save را انتخاب کنید.
با توجه به اینکه آیدی لاین فقط یک بار Set میشود و دیگر قابل تغییر نیست سعی کنید یک آیدی مناسب را انتخاب که بعدا پشیمان نشوید :-)
ممنون میشه بگید چطور میتونم رو لاینم قفل بزارم؟نقل قول:
سلام دوستان من یه مدته لاین قرمز رو تو گوشی نصب کردم هرچند رم زیادی رو میخورد اما واقعا برام کارایی داشت اما مشکل من اینه که بتونم چند تا لاین رو ویندوز نصب کنم! قدیما یاهو مسنجر یه پچ داشت که میزدی صد تا یاهو میشد و میتونستی تو هر کدوم آی دی و پسورد بدی و همزمان آنلاین شی، آیا کسی واسه لاین هم همچین نسخه ای میشناسه؟
داخل more بشید ( علامت ... سه نقطه ) - روی Settings -در داخل منوی Settings وارد قسمت Privacy بشید.- تیک Passcode lock را بزنید تا وارد قسمت وارد کردن رمز بشید. رمز رو وارد کنید و خارج بشید ( دوبار وارد کنید )نقل قول:
از این به بعد بعد از وارد شدن به لاین از شما Passcode میخواد
دوست عزیز میتونی از برنامه ی Sandboxie استفاده کنی.نقل قول:
برنامه رو نصب میکنی بعد میری رو برنامه ی لاین راست کلیک میکنی و گزینه ی Run sandboxed رو میزنی
ممنون کار کرد ولی یه مقدار هنگ میکنه ظاهرا لاین اولی هم که باز بوده قفل شده جدیده کار میکنه فقطنقل قول:
اصولا نبایستی هنگ کنه من خودم دارم استفاده میکنم و مشکلی ندارهنقل قول:
دوستان میخواستم بدونم امکانش هست که رو برنامه لاین با دو تا آیدی همزمان وارد شد؟ اگه این امکان وجود داره لطفا راهنمایی کنید
من یه گروه تو لاین دارم میخوام تعداد اعضاش رو زیاد کنم ولی میگه بیشتر از ۱۹۹ نفر نمیشه، راهی هست که تعدادش نامحدود کنم؟
تو قسمت Friend recommendations اسم چند نفر رو نشون میده که زیر اسمشون نوشته added you by phone number وقتی روش کلیک میکنی گزینه add و block داره. کسایی هستن که من شمارشون ندارم اینا از کجا اومدن؟؟:n13:
چطوری باید فرندهام رو تو لاین دلیت کنم؟ تنها گزینه های بلاک و هاید کردن داره چکار کنم؟:n13::n13::n13:
شما را از طریق شماره تلفن اد کرده اند یعنی شماره تلفنی که باهاش حساب درست کردین را دارندنقل قول:
دلیت کردن تو لاین معنی نداره! یا هاید میکنی که نبینیشون و یا اینکه کلا بلاک میکنینقل قول:
چطور میشه یه نفر یا گروه رو تو لاین جستجو کرد؟ هر کار میکنم نمیشه:n27:
با نصب Titanium backup رو کامپیوترتون میتونین فقط گوشی باید روت بشهنقل قول:
امکانش وجود نداره این محدودیتیه که لاین گذاشتهنقل قول:
برای جستجوی شخص باید از قسمت جستجوی آیدی، آیدی مورد نظر را جستجو کنید، در مورد گروه هم باید یکی شما را دعوت کنه امکان جستجوی گروه وجود نداره و اگه منظورتون جستجوی کاناله از قسمت Friend میتونید برید گزینه official account انتخاب کنید و در قسمت جستجو بگردید اسم کانال مورد نظر رونقل قول:
نوشته شده توسط zeynab.heydari1980 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه فهمید که کسی آنلاینه یا نه؟
اصولا تو لاین مشخص نمیشه مگر اینکه به شخص پیام بدید و اگه پیامتون خوانده بشه عبارت read کنار پیام گذاشته میشه که یعنی در آن زمان پیامتون خونده شدهنقل قول:
دوستان من یه پستی تو لاین خودم گذاشتم بعدش فردی اومد کامنتی در جواب پست من گذاشت و بعد منو بلاک کرد:n41: آیا راهی داره که من کامنتشو بتونم پاک کنم؟:n37:
اگه پست خودتون هست میشه انگشتت رو نگه داری روی کامنت تا گزینه حذف نمایش داده بشهنقل قول:
یک سوالی برام پیش اومده و اونم این هستش کخ برای کاربر اپ لاین که مخاطب زیادی داره وقتی که پست میگذاره آیا این امکان وجود داره که قابلیت کامنت گذاشتن زیر پست هامون رو غیر فعال کنیم و فقط دوستامون بتونن لایک کنن؟
جالبه دیدم کاربرانی که قبلا زیر پست هاشون میشد کامنت گذاشت الان نگاه میکنم میبینم فقط میشه لایک کرد و کامنتی زیر پست هاشون نیست! آیا اکانت طرف مقابل رسمی هستش؟
بله فقط در اکانتای رسمی این امکان وجود دارهنقل قول: