برای اینکه بتوانم در مسیر زندگانی با اطمینان خاطر گام بردارم و عمل کنم، میل فوق العاده ای دارم که بدانم چگونه می توان بین حقیقت و غیر حقیقت، راست و دروغ و درستی و نادرستی تفاوت قایل شد.
رنه دکارت
Printable View
برای اینکه بتوانم در مسیر زندگانی با اطمینان خاطر گام بردارم و عمل کنم، میل فوق العاده ای دارم که بدانم چگونه می توان بین حقیقت و غیر حقیقت، راست و دروغ و درستی و نادرستی تفاوت قایل شد.
رنه دکارت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید زیاد مطالعه کنید تا بدانید که هیچ نمیدانید.
شارل دو مونتسکیو
Photo: anno 1887 by RamonaG
اگر موفق به پيدا كردن مسيری بدون مانع شديد،
احتمالا اين مسير راه به جايی نمیبرد.
~ فرانك ا، كلارك ~
زندگی بی نهایت شادتر بود اگر در 80 سالگی به دنیا می آمدیم و به تدریج به 18 سالگی می رسیدیم.
مارک تواین
Photo from "The Curious Case of Benjamin Button" movie
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند؛
و دیوار بیمارستان ها بیشتر از عبادت گاه ها دعا شنیده اند!
به راستیچرا اینگونه ایم؟!
همه چیز را موکول میکنیم به زمانی که چیزی در حال از دست رفتن است ....
- حسین پناهی
حسین پناهی
چه مهمانان بی دردسری هستند مردگان
نه به دستی ظرفی را چرک میکنند
نه به حرفی دلی را آلوده
تنها به شمعی قانعند
و اندکی سکوت......
میبایست بدانید آنچه در کنترل، گزینش و ارادهی شماست، رویدادها و پدیدهها نیستند؛ تنها، مفهومی که به رویدادها، امور و پدیدهها میدهید، در کنترل و به گزینش و ارادهی شماست.
((آنتونی رابینز))
خانم! زیبایی شما فقط چشم را لذت میبخشد، اما زیبایی اخلاق و فهم شما، روح را نوازش میدهد.
فرانسوا ولتر
از همين ميترسم که به کسی يا چيزی عادت کنی،اون وقت اون کس يا اون چيز غالت بذاره!اون موقع ديگه هيچى برات باقی نميمونه،ميفهمی چی ميخوام بگم؟از کسايی که ميذارن ميرن خوشم نمياد! واسه همينم اول از همه خودم ميرم...اينجوری خاطر جمع تره !رومن گاری
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری
شاخه ای از آن را همین امروز به من هدیه کن.
ویلیام شکسپیر
هر چه در زندگیمان اتفاق می افتد، قبلا تمامی آن ها را در ذهن خود آماده کرده ایم.
شکسپیر
کارهایی هست که دیگران هم می توانند انجام دهند،
آن را انجام نده.
حرفهایی هست که دیگران هم می توانند بزنند،
آن را بیان نکن.
و چیزهایی هست که دیگران هم می توانند بنویسند،آن را ننویس!کاری را بکن که فقط تو می توانی انجامش بدهی.
"آندره ژید"
من زندانی هستم.میله ها در درون منند.کافکا
ٰThe two most important days in your life are the
day you were born and the day you find out why
Mark Twain
مهمترین دو روز زندگیتان
روزی است که به دنیا آمدید
و روزی که پی به دلیل آن میبرید
مارک توآین
پ.ن.:
- تصویر آغاز فیلم The Equalizer است.
- مترجم: Ahmad
.بخشِ زيادي از زندگي ات را صرف اين مي كني كه ديگران درباره ات چه فكر مي كنند
سپس پي مي بري شايد يكي از مهمترين بخش هاي زندگي اين است كه به حرفِ آدمها اهميت ندهي!- داستين هافمن
- - - Updated - - -
سپس پي مي بري شايد يكي از مهمترين بخش هاي زندگي اين است كه به حرفِ آدمها اهميت ندهي!- داستين هافمن
- - - Updated - - -
.
ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ. ﺟﻮﺍﻥ ﻫﺴﺘﯽ ﻭ ﻣﯽ ﺗﺮﺳﯽ. ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻣﯽ ﺗﺮﺳﯽ؟ ﺍﺯ ﺳﮑﻮﻥ ﺩﺳﺖ ﺑﮑﺶ . ﺍﺯ ﻗﻮﺭﺕ
ﺩﺍﺩﻥ ﮐﻠﻤﺎﺗﺖ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﺩﺍﺭ. ﺍﻫﻤﯿﺖ ﻧﺪﻩ ﻣﺮﺩﻡ ﭼﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﺁﻥ ﭼﻪ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﭙﻮﺵ.
ﻫﻤﺎﻥ ﭼﯿﺰﯼﺭﺍ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﮕﻮ. ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼﮔﻮﺵ ﺑﺪﻩ . ﻫﺮ ﭼﻪ ﻗﺪﺭ ﻋﺸﻘﺖ ﻣﯽ ﮐﺸﺪ ﺻﺪﺍﯾﺶ ﺭﺍ ﺑﺎﻻﺑﺒﺮ.
ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﺮﻭ ﻭ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﮐﻦ، ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﻦ ﮐﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﮐﻼﺱ ﺩﺍﺭﯼ. ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺟﻤﻌﻪ ﻧﺒﺎﺵ . ﻫﻢ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ. ﻫﻤﯿﻦ ﺣﺎﻻ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻩ. ﺧﻄﺮ ﮐﻦ. ﺭﺍﺯﻫﺎﯾﺖ
ﺭﺍ ﺑﺮﻣﻼ ﮐﻦ. ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺗﻮﺳﺖ .
ﮐﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺑﻔﻬﻤﯽ ﮐﻪ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﺨﻮﺍﻫﯽ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﯽ؟
"ﻟﻮﯾﯿﺰ ﻓﻠﻮﺭﯼ"
.
.
ـ هر کس در اوایل کودکیاش تصمیم میگیرد که چه کسی شود و چگونه بمیرد. این نقشه، سناریوی زندگی اوست.
ـ آدمهای واقعی، خودشان تصمیم میگیرند اما برای آدمهای پلاستیکی، فال گیرها.
اریک برن /
.
.
« آنچه مردم هنگامی که مشغولِ تنازع برای زندگی اند از آن هراس دارند این نیست که فردا صبح صبحانه نداشته باشند، بلکه این است که نتوانند از همسایگان و اطرافیانشان کلاس بالاتری داشته باشند.» ---
- برتراند راسل
- تسخیر سعادت
- ترجمه وحید مازندرانی
.
- - - Updated - - -
.
« آنچه مردم هنگامی که مشغولِ تنازع برای زندگی اند از آن هراس دارند این نیست که فردا صبح صبحانه نداشته باشند، بلکه این است که نتوانند از همسایگان و اطرافیانشان کلاس بالاتری داشته باشند.» ---
- برتراند راسل
- تسخیر سعادت
- ترجمه وحید مازندرانی
.
- - - Updated - - -
.
- برتراند راسل
- تسخیر سعادت
- ترجمه وحید مازندرانی
.
اگر در انتخـاب بیـن عـدالـت و آزادی، اختیـار داشتـه باشـم، مـن آزادی را انتخـاب میکنـم.
چـرا که در یـک جامعـه آزادِ غیـر عادلانـه، مـن آزادی دفـاع از عدالـت را دارم،
ولـی در یـک جامعـه که به نـام عدالـت، آزادی مـرا گرفتـه باشنـد، اگر عدالـت محقـق نـشـود، مـن آزادیِ اعتـراض را هـم نـدارم.
"کارل پـوپـر"
یك خورشید جهانتاب لازمه كه اونقدر از بالا تو سر این مردم بتابه تا خرافات را تو لونه مغزشون بسوزونه...
صادق چوبک
(چراغ آخر)
هندى ها به گاو احترام می گذارند، من هم به اعتقادشان احترام می گذارم، اما اگر گاوشان به من شاخ بزند، نه تنها به گاوشان احترام نمی گذارم، بلکه شاخ گاوشان را هم خواهم شكست - بوکوفسکی
زمانی که بخواهید وصیت نامه بنویسید
متوجه خواهیدشد تنها کسی که از دارایی تان سهمی ندارد، خودتان خواهید بود. پس از زندگی تان، تا می توانید لذت ببرید - لئو تولستوی
.
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه چنين ارزشي دارد باعث اشك ريختن تو نمي شود
دوست واقعي كسي است كه دستهاي تو را بگيرد ولي قلب تو را لمس كند
هرگز وقتت را با كسي كه حاضر نيست وقتش را با تو بگذراند، نگذران
شايد خدا خواسته است كه ابتدا بسياري افراد نامناسب را بشناسی و سپس شخص مناسب را، به اين ترتيب وقتي او را يافتي بهتر مي تواني شكرگزار باشي
به چيزي كه گذشت غم مخور، به آن چه پس از آن آمد لبخند بزن
هميشه افرادي هستند كه تو را مي آزارند، با اين حال همواره به ديگران اعتماد كن و فقط مواظب باش كه به كسي كه تو را آزرده، دوباره اعتماد نكني
زياده از حد خود را تحت فشار نگذار، بهترين چيزها در زماني اتفاق مي افتد كه انتظارش را نداري
جملاتی از مارکز فقید ...
یک راند دیگر مبارزه کن...
وقتی پاهایت چنان خسته اند که به زور راه می روی…
یک راند دیگر مبارزه کن
وقتی بازوهایت آنقدر خسته اند که توان گارد گرفتن نداری…
یک راند دیگر مبارزه کن
وقتی که خون از دماغت جاریست و چنان خسته ای که آرزو میکنی حریف مشتی به چانه ات بزند و کار تمام شود
یک راند دیگر مبارزه کن
و به یاد داشته باش مردی که تنها یک راند دیگر مبارزه می کند هرگز شکست نخواهد خورد.
*محمدعلی کلی*
اراده قويست که به همه قواي ديگر حکمراني مي کند.
بـه شـرطي کـه مـا آن را بـا قـوه عــقل هـموار سـازيم.
‹‹ دوفون ››
کسی که سوالی می پرسد برای لحظه ای نادان پنداشته میشود ولی تا پایان عمر نادان نمی ماند.
*ضرب المثل چینی*
.He who is still laughing is he who hasn't heard the terrible news
Bertolt Brecht
آنکه میخندد هنوز خبر هولناک را نشنیده است.
برتولت برشت
تلخ ترین چیز در اندوه امروزمان، خاطره شادمانی دیروزمان است.
جبران خلیل جبران
من از اینکه سی ساله هستم حظ میکنم. سی سال زندگیم را مثل مشروب خوشمزه مینوشم. سی سالگی سن زیبایی است، سی و یک سال و سی و دو سال و سی و سه و چهار و پنج همه زیبا هستند. برای اینکه آدم احساس آزادی میکند. احساس میکند یاغی شده است، برای اینکه اضطراب انتظار تمام شده، غم سراشیبی هم هنوز شروع نشده. احساس روشنی میکنیم. عاقبت در سی سالگی حس میکنیم که مغزمان کار میکند. اگر در آن سن، مذهبی هستیم، دیگر مذهبی هستیم. اگر به خدا اعتقاد نداریم، نداریم. اگر شک و تردید داریم بدون خجالت شک و تردید داریم. از تمسخر جوانها واهمه نداریم چون ما هم جوان هستیم. از سرزنش بزرگها وحشت نداریم چون ما هم آدم بزرگ هستیم. از گناه نمیترسیم چون درک کردهایم که گناه فقط یک نقطهنظر است. از اطاعت نکردن وحشت نداریم برای اینکه فهمیدهایم اطاعت کردن کار احمقانهای است. از تنبیه نمیترسیم چون به این نتیجه رسیدهایم که دوست داشتن عیب نیست. وقتی قرار است عاشق شویم میشویم، وقتی از هم جدا میشویم، آنرا با منطق قبول میکنیم. دیگر نباید به معلم و مدرسه و کشیش حساب پس بدهیم و بس....
اوریانا فالاچی
ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺑﯽﻋﺪﺍﻟﺘﯽﻫﺎ ﺑﯽﻃﺮﻑ ﻫﺴﺘﻴﺪ،
ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﮐﻪ ﻃﺮﻑ ﺳﺘﻤﮕﺮ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪﺍﻳﺪ.
ﺩﺯﻣﻮﻧﺪ ﺗﻮﺗﻮ
.If you are neutral in situations of injustice, you have chosen the side of the oppressor
Desmond Tutu
باید اعتراف کنم که یک آرزو را با خود به گور میبرم.
خیلی دلم میخواهد وقتی که از دنیا رفتم، هر ده سال یکبار، از میان مردهها بیرون بیایم، خودم را به یک کیوسک برسانم و با وجود تنفری که از رسانههای جمعی دارم، چند روزنامه بخرم.
این آخرین آرزوی من است.
روزنامهها را زیر بغل میزنم، بعد کورمال کورمال به قبرستان برمیگردم و از فجایع این جهان باخبر میشوم.
و سپس، با خاطری آسوده، در بستر امن گور خود دوباره به خواب میروم.
لوئیس بونوئل