ادام تو توییتر میگن نوشته نسخه دموی این بازی زودتر از کنسولها میایه و اماده انتشاره
لینکشو پیدا کردم میزارم
Printable View
ادام تو توییتر میگن نوشته نسخه دموی این بازی زودتر از کنسولها میایه و اماده انتشاره
لینکشو پیدا کردم میزارم
چی گقتی ؟!:n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ادام تو صفحه شخصیش سه تا عکس از نسخه pc منتشر کرده که به نظر من عالی هستند[SPOILER]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
هر چی گشتم این تویت رو ندیدم . حالا چطور شد !!! . همین چند روز پیش آدام گفت نسخه دمو برای PC رو نمیدن بیرون چون حک میشه !!!. اگه واقعا اینطور باشه و امسال نسخه دمو رو برای بازی قبل انتشار نسخه اصلی بدن بیرون عالی میشه . پارسال نسخه دمو برای PC اومد اما بعد ار انتشار نسخه اصلی بازی . :n01:نقل قول:
واقها چهره های بازیکنان در نسخه PC از لحاظ کیفیت عالی هستن .
به نطر ps4 خیلی گرافیکش بالاتره
شما این لینک و بزننقل قول:
این صفحه برات میاره
فقط من موندم نه عکسی نه کلیپی از هوای بارونی چرا نیست خیلی گشتم
هوای بارونی در بازی تایید شده .نقل قول:
.
.
.
میدونم تایید شدهنقل قول:
میخوام ببینم کیفیتش چه طوره
کثیف شدن لباسها
لیز خوردن
فقط نیامده باشن صفحه بازی رو خط خطی کنند که بگن بارونه
هنوز هیچ ویدیو یا عکسی منتشر نشده اما کثیف شدن لباسها در هوای بارانی تایید شده .نقل قول:
دوست خوبم که اسمتو نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت و درباره این عکس بگو
کیفیتشون به نظرت کدوم بهتره
________
________
سه ویدئو جدید از گیم پلی PES2015 در Gamescom
یک روز پس از آخرین روز نمایشگاه Gamescom 2014 ، سایت های طرفداران Pro Evolution Soccer چند ویدئو از گیم پلی بازی PES2015را که در Gamescom ضبط شده اند را منتشر کرده اند . ویدئو های ضبط شده توسط WENB با کیفیت HD و هر کدام در دو پارت قرار دارند .
WENB هم اکنون در حال آپلود ویدئو های بیشتری از گیم پلی PES2015از Gamescom میباشد ، پس منتظر ویدئوهای بیشتر باشید ...مشاهده آنلاین :
ویدئوی بازی آلمان - اسپانیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.aparat.com/v/EVdhl
http://www.aparat.com/v/QvRrc
ویدئوی بازی برزیل - آلمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده آنلاین :
کد:http://www.aparat.com/v/tj1Eg
http://www.aparat.com/v/NdrKt
ویدئوی بازی ایتالیا - اسپانیا
مشاهده آنلاین :
کد:http://www.aparat.com/v/mpwsd
http://www.aparat.com/v/iZ8Ss
به نظرم در هر دو بافتهای صورت خوب کار شدن و با توجه به عکسهایی که چهره ها در نسخه PC دیدیم به نظرم فرق چندانی با PS4 ندارن . کاربران خارجی هم از اینکه کیقیت بالای کار در PC خوشحال و راضی هستن . البته اینو بگم که این تصاویر با دوربین گرقته شده و هنوز کیفیت واقعی خودش رو نداره . اگه چندتا تصویر رو Export میکردن اونوقت میشد کیقیت واقعی رو دید . :n01:نقل قول:
تصویر زیر که با موبایل گرفته شده . کیقیت کار بر روی چهره ها مشخص هستش .
یکی پیدا نشد اطلاعات جدید که اومده رو ترجمه کنه ؟!
با این وضع من دیگه رغبتی ندارم فعالیت کنمنقل قول:
فقط من و تو فعالیم
دوستان این بازی دقیقا کی واسه پی سی میاد؟
راستی تصاویر بازی خیلی خوب شده
اصلا مهم نیست کسی فعال باشه یا نباشه . :n01:نقل قول:
نقل قول:
November 13th
اطالاعات کونامی در مورد PES2015 Day One Edition
پس از انتشار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کونامی امروز وجود نسخه از بازی به نام PES2015 Day One Edition (تو زبان فارسی معادل خوبی پیدا نکردم براش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را تایید کرد . شایعه وجود این نسخه قبلا توسط یک کاتالوگ اسپانیایی که در مورد بازی بود منتشر شده بود ...
ویژگی های PES2015 Day One Edition
این ها ویژگی های PES2015 Day One Edition هستند که فقط برای کسانی که بازی را پیش خرید کنند در دسترس خواهد بود .
ویژگی های PES2015 Day One Edition انحصارا برای بخش MyClub هستند : اضافه شدن 10,000 امتیاز به بخش MyClub ، 10 آیتم ریکاوری برای بهبود آمادگی بازیکنان و اضافه شدن یک بازیکن تصادفی از تیم منتخب سال UEFA که توسط بیش از 5 میلیون نفر از کاربران UEFA.com انتخاب شده اند .
به شدت توصیه میکنم این ویدیو رو ببینید
من بعد از دیدنش واقعا امیدوار شدم
اولین ویدئو از گیم پلی PES2015بازی بین دو تیم اسپانیا و هلند میباشد که بین یک گیمر و هوش مصنوغی بازی برگذار میشه - و درجه سختی بازی هم روی Superstar قرار داره .
هلند در مقابل اسپانیا (گیمر در برابر هوش مصنوعی)
در این ویدئو تیم هلند گیمر (انسان) و اسپانیا هم کامپیوتر یا هوش مصنوعی بازی میباشد .
این دو ویدیوی کوتاه رو حتما ببیتین !!! .
پرسش و پاسخ از کابر بسیار با سابقه و معروف FIFA بنام کاربری (bateson87 در تویتر : FIFA YouTuber with 445,000+ Subscribers) در مورد PES2015 !!! .
این شخص در نمایشگاه بازی GAMESCOM که چند روز پیش بود PES2015 رو بازی کرده و واقعا به بازی ایمان پیدا کرده و نظرش در مورد بازی مثبت هستش و میگه اونو رو یاد PES2006 که بهترین نمایش بازی بود انداخنه.
متن کامل این پرسش و پاسخ رو میتونین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونین که البته روان هستش و میشه خیلی از مطالبشو فهمید . حتما و حتما پیشنهاد میکنم بخونین .
منم فکر می کنم امسال یک کارایی درستی کرده این PES !نقل قول:
با این موتور جدید گیم پلی هم درست بشه چی میشه !
امیدوارم این تعریفا مثل سال قبل نباشه و پیس دوباره برگرده و امسال دوتا بازی فوتبالی عالی داشه باشیم...
هرچه این دوتا شرکت بازی هاشون بهتر باشه به نفع ما گیمر هاست...
فقط اگر اون فلش مسخره رو بردارن موقع ضربه ازاد و از اون مهم تر اون موقعی که ضربه ایستگاهی میزنیم باید شوک و روشن کنیم تا جا به جا بشه رو بردارند نیمی از مشکلات حله
تو تک به تک ها اگر بازیکن به گوشه بره با سرعت صد در صد گل میشه
اونو هم درست کنند عالی میشه
و اگر سرعت مدافعان و انقدر زیاد نکنند تا سریع به مهاجم نرسه عالی میشه
من تو عمرم حتی به ف.ی.ف.ا فکر هم نکردم اما اگه واقعاً قدرت بازیکنا اینجوریه که اینا می گن ، ولش کنم !؟!!
15 بازیکن برتر از بین رئال و بارساست ... آیا واقعاً قدرت راموس از نیمار و اینیستا بیشتره؟؟:n04:
رودریگز که یه شبه قدرتش شد 90 !!!
مسی هم با اون نمایش درخشانش تو جام جهانی قدرتشو اینقدر کم می کنند...
درسته که با آقای x قرارداد دارن اما چرا از آقای y کم می کنند ؟!؟!
ف.ی.ف.ا قدرت ها رو عادلاته تر از pes تنظیم کرده ...
خوبیش اینه با پچ درست میشه
همونطور که مشخص بود نسخه PC و نسخه PS4 و XONE تفاوت فاحشی نخواهد داشت . با انتشار اون چندتا تصویر از نسخه PC مشخص شد که گرافیک نسخه PC هم تفاوت انچنانی با کنسولها نداره . با توجه به گفنه های یکی از اعضای تیم سازنده گیم پلی نسخه PC و نسخه PS4 و XONE دقیقا مثل هم خواهد بود و فقط از لحاظ گرافیک تفاوتهای جزیی و نه محسوس ( در سایه ها . کیقیت پیراهن بازیکنان و نور پردازی...) رو شاهد خواهیم بود .
KONAMI همیشه برای کاربرای PC احترام و ارزش قایل هستش . :n01:
این حرفارو از کجا آوردی ؟!نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
ایتو حتما ببینین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n10: .
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدمش :n13:
والا من تا حالا این صفحه رو ندیدم !!! . قک نمیکنم درست باشه . از طرف کی اینارو گقته ؟! نه مطمینن درست نیست .:n01:نقل قول:
سایت های ایرانی هم همینو نوشتن ولی باز هم می گردم ... :n27:نقل قول:
پس یعنی با این اوصاف به بازی امیدوار باشیم؟
ببخشید اما سایتهای ایرانی بسیار سوادشون در مورد اینPES کم هستش . اصلا تا به حال هیچ اطلاعاتی در مورد این قضیه به طور رسمی منتشر نشده و من میگم صد در صد شایعه هستش و هیچ اعتباری نداره .:n01:نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه:n16:نقل قول:
امیدوارم شایعه باشه چون واقعاً همچین تنظیماتی نهایت ناشی گریه ...!!!
شواهد حاکی از یک بازی جدید هستش با استایل جدید که حتی بعضی فیفا بازهای حرفه ای بهش اشاره کردن . یادم نمیاد تو این چند سال فیفا دوستان و حرفه ای هاش بیان اینطور نظر بدن در مورد PES ! .نقل قول:
اینم یکی دیگه از اونایی که دارای رتبه 5 جهانی در بازی FIFA هستش ! . من چندتا از نظراتشو از Twitter در مورد PES2015 براتون گذاشتم .:n01:
نظرات کاربران فیفا نشون میده بازی هر سری داره بیشتر و بیشتر به سبک فیفا کشیده میشه ( واسه همینه که خوششون میاد :n21:)
من همیشه گفتم گیم پلی فیفا بهترهنقل قول:
گرافیک پرو بهتره
حالا که خیالمون از گرافیک پرو راحته
پس اگر فیفا بازی ازش تعریف کرده یعنی یه بازی عالی با گیم پلی فیفا و گرافیک پرو
در چند سال گذشته بارها و بارها در تاپیکهای این بازی گفتم و دوباره میگم :نقل قول:
{ بازی داره رو به سمت شبیه سازی و واقعیت پبش میره و نه سمت فیفا } .
.
.
.نکنه شما بازی Arcade دوست دارین ؟! :n01:
نقل قول:
کلا اگه بره سمت فیفا نمیتونم زیاد تحملش کنم ... کلا یه جوریه فیفا که حال نمیده به آدم
تفاوت های نسخه ی PC با نسخه Xbox One و Playstation 4 مشخص شد
بالاخره کونامی فهرست کاملی از تفاوت های بین نسخه PC بازی PES2015را با نسخه ی Xbox One و PS4 را منتشر کرده .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جوابی که به یک سوال در ف/ی/س/ب/و/ک به یک کاربر داده شد ، اکانت رسمی Pro Evolution Soccer لیست کاملی از بهبود مشخصات گرافیکی روی PS4 و Xbox One را اعلام کرد . این اعلام خبر ، اطلاعیه آدام بهاتی که در اون گفته شده بود تفاوت نسخه ها فقط در بخش گرافیکی بازی است رو تایید میکنه .
تفاوت نسخه ی PC با Xbox One و Playstation 4
این فهرست کاملی از ویژگی های بصری است که روی نسخه های PS4 و Xbox One وجود دارند اما روی نسخه PC نه !
- گذر زمان : نشان دادن تغییر روشنایی / سایه با نور پردازی واقعی با توجه به زمان بازی
- بهبود تماشاگران : تنوع تماشاگران 10 برابر بیشتر شده است
- بهبود پردازش نور پردازی روی بازیکنان
- بهبود کیفیت پیراهن ها : اضافه شدن بافت های متعدد
- بهبود کیفیت زمین (راستش معنی این رو خوب متوجه نشدم : Enhanced depth of field کسی اگه ترجمه بهتری داشت برام پ.خ کنه تا جایگزین کنم)
همچنین کونامی ذکر کرده است که " گیم پلی ، انیمیشن ها ، مُد ها و ... در هر دو نسخه یکسان خواهند بود . "
با نگاه به لیست بالا میتوان حدس زد که PES2015روی PC شبیه به PES2014خواهد بود ، که این در مجموع بد نیست ، البته این که ما سیستم نورپردازی متحرک را نخواهیم دید کاملا نا امید کننده است - حداقل برای امسال .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت این فهرست فقط در یک کامنت ف/ی/س/ب/و/ک دیده شده ، وبازی دیدیم خیلی بد به نظر نمی رسید .
* تر جمه اختصاصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]