بازی رو چطور تموم کردی؟مراحل جانبی رو هم رفته بودی و ریدلر رو؟ تئوری های پایان بازی رو هم خوندی؟نقل قول:
Printable View
بازی رو چطور تموم کردی؟مراحل جانبی رو هم رفته بودی و ریدلر رو؟ تئوری های پایان بازی رو هم خوندی؟نقل قول:
والا علیرضا جان این نسل دیگه مثل قبل نیست.نقل قول:
همین که خط داستانی رو بتونم تموم کنم و چند تا ماموریت جانبی برم دیگه بازی رو میفروشم میره.
تا بیام کل بازی رو برم قیمتش میاد پایین ضرر میکنم :n02:
تقریبا 60 درصد رفته بودم و به جز پنگوئن و از هر کدوم چند تا ماموریت دیگه زیاد ماموریت های فرعی رو نرفتم.
برای همینه همیشه کامپیوتر اولویت داره به کنسول :n08:نقل قول:
پس پایان اصلی رو ندیدی تو یوتیوب یه سری بزن. حیفه
دوستان خبری از لینک دانلود این پچ جدید برای نسخه پی سی نشد ؟ البته برای نسخه های کرک شده ؟
من اون تیکه ای که پنج تا تانک کبرا هستن و باید با یت موبیل بزنیشون گیر کردم
فوقش میتونم از پشت یکی یا دو تا را بزنم بعد میبینن من را
چکار کنم؟
کاری نمیشه کرد جز اینکه در بری از دستشون تا ردتو گم کنن بعد دوباره از اول بری همه رو بزنینقل قول:
سلام دوستان شبتون بخیر
من از نسخه CPY استفاده میکنم نمیدونم چرا وقتی بازی رو تا 35% میرم دوباره بر میگرده عقب و 25% میشه.لطفاً راهنمایی کند
- - - Updated - - -
سلام ببخشید من نسخه cpy بازی رو دانلود کردم آپدیت اولم ریختم اما آپدیت دوم هنوز کرک نشده حالا می خاستم ببینم آپدیت های بعدی که بیاد مشکلات بازی کامل حل بشه کرکش می کنن یا نسخه pc همین جوری می مونه؟راستی تو یکی از سایتای دانلود ایرانی یه کاربر تو نظرات نوشته بود آپدیت دوم توسط 3dm کرک شده درسته?
سلام...:n18:نقل قول:
اون آپدیت دوم که هنوز کرک نشده.....:n37:(آپدیت اول هم کلا" کاری نمیکرد!:n09:)
کلا" قرار هست که نسخه ی سالم بازی, (که تمام dlc هایی رو که برا کنسول اومده رو داره) تا آخر اکتبر برای pc دوباره منتشر بشه, که باید منتظر کرک همین نسخه بود.:n31:
با آپدیت دوم, قفل بازی هم آپدیت شده:n02: و CPY هم تا الآن نتونسته کاره کنه, و 3DM هم به خاطر کرک کردن نسخه ی قبلی توسط cpy , این آپدیت رو کرک نمیکنه...:n23:کد:http://uupload.ir/files/fot_hi_bats_33;_33;_33;.png
فقط باید صبر کرد که نسخه ی کامل بازی و یا حداقل GOTY منتشر و کرک بشه!!:n06:
عجب بازی ایی بود! اینقدر جذاب بود که یه شب تا صبح کامل بیدار بودم...واقعا عالی... از جذابیت داستانیش گرفته تا گیم پلی فوق العاده اش که اصلا خسته نمیشه آدم یه لحظه بیخیال بشه مگر از خستگی جسمانی... گرافیک و صدا گذاری و... هم که پرفکت بود.... پایانش هم که خیلی خوب بود و به جا...
فقط برخی ماموریت های فرعی یکمی تکراری میشدن به مرور زمان، که اونا هم اگر لا به لای داستان اصلی و گشت و گذار تموم بشن، تکراری بودنش حس نمیشه زیاد... من تونستم 77% تموم کنم... بار اولم بود که با کنسول بتمن رو بازی می کنم، کنترل بازی با دسته خیلی بهتر و روان بود نسبت به نسخه های قبلی که با ماوس و کیبورد بودم.
محتوای سیزن پس ::n02:
به نظرم مهمترین هاش DLC :Robin -Mad hatter -Killer croc-Mister freeze-Ra's Al Gule و البته اسکین batman v superman هست!!!!!!کد:http://community.wbgames.com/t5/Batman-Arkham-Knight-General/NEWS-Full-Season-Pass-Content-Revealed/m-p/836047
دوستان میخوام بازی رو با سی دی کی اشتراکی بازی کنم
من نسخه انلوک بازی رو دانلود کرده بودم و با کرک cpy کرک کرده بودم حالا فکر کنم برای اینکه با سی دی کی اشتراکی بازی کنم باید اون سه تا فایل اصلی بازی رو بر گردونم سر جاش ! متاسفانه فایل نصب بازی رو پاک کردم و دسترسی ندارم دوباره نصب کنم بازی رو و حوصله دوباره دانلود این بازی رو هم ندارم :)
اگر یکی از دوستان زحمت بکشه این دو تا فایل رو از بازی کرک نشده خودش برام اپلود کنه ممنونش میشم
BatmanAK
steam_api64
سر جمع 90 مگابایت هستش کلش
- - - Updated - - -
دوستان میخوام بازی رو با سی دی کی اشتراکی بازی کنم
من نسخه انلوک بازی رو دانلود کرده بودم و با کرک cpy کرک کرده بودم حالا فکر کنم برای اینکه با سی دی کی اشتراکی بازی کنم باید اون سه تا فایل اصلی بازی رو بر گردونم سر جاش ! متاسفانه فایل نصب بازی رو پاک کردم و دسترسی ندارم دوباره نصب کنم بازی رو و حوصله دوباره دانلود این بازی رو هم ندارم :)
اگر یکی از دوستان زحمت بکشه این دو تا فایل رو از بازی کرک نشده خودش برام اپلود کنه ممنونش میشم
BatmanAK
steam_api64
سر جمع 90 مگابایت هستش کلش
پس چرا تاپیک خوابیده؟؟؟!:n13:
بالاخره انتظار ها به پایان رسید و نسخه ی pc این بازی امروز دوباره منتشر شد!!:n19:
حالا باید صبر کنیم تا کرک بیاد:n35::n28::n14::n15:
دوستان یه سوال
اینایی که اسلحه بزرگ دارن و که نمیشه از بین برد باید چه جوری کشت؟
میدونم که انگار باید اونا رو بکشون به اون جایی که مهمات هست اما نمی دونم چه جوری منفجر میشه.
ممنون میشم کمک کنید.
کدوما ؟نقل قول:
همونایی که هیکل بزرگ و ورزیده ای دارن و مسلسل دستشونه؟
بله همونا.نقل قول:
خب راحته در اسرع وقت که بهشون رسیدی با شنلت گیجشون کن و سریع سریع تند تند ضربه بزن و بعد بازم گیجشون کن و سریع ادامه بده تا ناکوت بشهنقل قول:
هزار بار کردم اما نمیشه.نقل قول:
لامصبا نمیمیرن
عجیبهنقل قول:
من که مشکلی نداشتم، نمیدونم چرا نمیتونی، شاید اپدیتت کامل نیست؟
دوستان من این بازی رو دانلود کردم قرار بود مشکلش برای pc حل شده باشه ولی اینگار هنوز مشکل داره !!!
نسخه fitgirl یا همون cpy رو دانلود کردم
مشکلم عین همین فیلمی هست تو یوتوب هست انگار برای کارت های amd هنوز مشکل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیتی برای حل این مشکل نیامده ؟؟
آخرین آپدیتی که حدود 3 هفته پیش اومد تقریبا همه ی مشکلات pc را حل کرد ولی فکر نکنم حالا حالاها کرک بشه باید نسخه ی اصلی داشته باشیدنقل قول:
نسخه دوباره ریلیز شده برای اونم کرکی نیامده ؟؟نقل قول:
یه نسخه سالم کرک شده وجود نداره؟؟
کلا چیکار کنیم که بتونیم بازی کنیم ؟؟:n41:
فعلا هیچی. اگر چیز جدیدی بیاد اول تو این تاپیک خبرش میاد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]