اگه نظر جمع رو اینه که کد کلاسیک رو تو پست اول قرار بدیم ، اینکارو کنم ، لطفا بقیه هم نظرشونو بگن ! :n16:
Printable View
اگه نظر جمع رو اینه که کد کلاسیک رو تو پست اول قرار بدیم ، اینکارو کنم ، لطفا بقیه هم نظرشونو بگن ! :n16:
با تیم hero در مسابقات شرکت می کنم.
هد تو هد هم که فعلا در نیمکت ذخیره ها هستم.
نقل قول:
من فقط راجع به اون هد تو هد بگم ، به نظر منم بهتره هد تو هد یجورایی عمومی عمومی نباشه ، یعنی اینکه فقط به اعضا و کسایی که واقعا میخوان شرکت کنن داده بشه !
چرا ؟ چون یه سری ممکنه اصلا فرصت بازی رو نداشته باشن و فقط ثبت نام کنن ، خوب این تیم ها تو طول فصل همیشه بازنده میشن تو هد تو هد که اصلا جالب نیست !
خودم سالی که کنکور داشتم فقط 2 هفته اول سر زدم به فانتزی ! :n16:
با این وجود بحث کلاسیک جدائه ، من نظرم رو اینه که کد رو public کنیم ، دوستان دیگه چی میگن ؟
الاآن مگه هر کس که عضو p30 باشه نمیتونه وارد لیگ کلاسیک بشه؟ پس چرا پابلیک بشه؟!نقل قول:
-------------------------
آقا یه سوال. فرض کنید ترکیب تیم 3-4-3 باشه و سه ذخیرهی روی نیمکت، «به ترتیب» میانی و مدافع و مدافع باشن. اگر یکی از اون سه مدافع ترکیب اصلی، اون هفته بازی نکنه و 1)هر سه ذخیره بازی بکنن، تعویض خودار به چه صورتی انجام میشه؟ 2) اگر فقط بازیکن میانی از روی نیمکت بازی بکنه توی اون هفته چی؟
زمانی که با 3 مدافع بازی میکنی اگه یکی از 3 مدافع بازی نکند فقط با یک مدافع از ذخیره قابل تعویض می باشد و اگر مدافع های تعویضی هم بازی نکرده باشند تعویض خودکار انجام نمیشه چون باید حداقل 3 مدافع در ترکیب باشند و بازیکن میانی جایگزین نخواهد شدنقل قول:
- ترکیب تیمت چهجوریه؟
- الآن؟ یا الآن؟
با کی بودی این جملتو امیر ؟ :n19:
برو ترکیب منو ببین از رو دستم کپی کن :n02:
آقا قضیهی اون حکایت معروفه که راجع به بیل گیتس میگن. ازش میپرسن ثروتت چقدره؟ میگه «الآن؟ یا الآن؟» یعنی هر ثانیه در حال تغییره. حالا شده حکایت ترکیب من که هی تغییر میکنه. :n02:نقل قول:
یا الله
ما هم با رفقا اومدیم ببینیم چی میشه دیگه :دی
نام پر اوازه تیم :دی : Hojjatpersia
هر چند ما در عرصه ملی بیشتر سابقه داریم ولی خب کو تا 4 ساله دیگه... بلاخره باید یه جور نون دراورد این شد که به پیشنهاد لیگ برتر پاسخ مثبت دادیم :دی
ترکیب هم فعلا کیلویی انتخاب شده تا کمی انالیز کنیم :دی
باشد که اخر نشویم :دی
آها ، لوک شاو هم که مصدوم شد از ترکیبم رفت بیرون ، الان بری تو لیست مدافعا نگاه بندازی خوبای سال قبل همشون مصدومن :n02:
اون پولایی که از ملی بردیو بزن به زخم و ذیلای تیمت ، یه تیم خوب راهی کن :n02:نقل قول:
ینی چی؟؟؟؟ نایب قهرمان دور پیش نمیتونه این فصل تو مسابقات حضور داشته باشه؟؟؟:n04:
ترسیدید؟ :n02:
دیر رسیدی :دی من کد لیگو 2 هفتس فرستادم ، حالا حتما 2 روز مونده باید بیای ؟ :n02:
دیدم ظرفیت 20 تا نشد دادمش برای یکی دیگه هم فرستادم ! :n02:
من نمیدونم اگه دوستان مشکلی ندارن امسال 21 (22) تیمه برگزار کنیم هد تو هد و !
امکان ویرایش نام تیمها هست ؟
اگر هست که من یک پیشنهاد سازنده دارم :دی
منم میخوام وارد هد تو هد بشم میگه پر شده !!!!
:n13:
هست آقا؛ بفرمایید. :n02:نقل قول:
خیلی هم عالی :دی
پیشنهاد می کنم :
از اونجایی که همه در لیگ انگلیس بلاخره تیمی رو حمایت می کنن و هوادار یکی از این تیمها هستن نام تیمشون رو بدین صورت به نام تیم مورد حمایتشون در لیگ برتر تغییر بدن و با توجه به اینکه قطعا بیش از یک نفر هوادار تیم X یا y است ترتیب و نامها بدین صورت باشه :
( هر شخصی هم هوادار تیمی نیست یک تیم رو مورد حمایت خودش قرار بده )
Liverpool 1
Liverpool 2
.
.
Liverpool n
و ...
اولویت هم هر کی زودتر تیمش رو برداشت ( که البته زیاد هم مهم نیست مثلا من ارسنال 1 باشم یا 5 )
اینجوری هیجان به مراتب بیشتر میشه و به خصوص در مسابقات هد تو هد حس رقابت شدید تری رو خواهیم داشت ....
به هر حال تا نظر جامع جمیع جمع چی باشه :دی
من دیگه نمیدونم، لیگ بدون نایب قهرمان اصن به خودتون حال میده؟ :n02: فردا سرتونو میتونید بلند کنید بگید من فلان رتبه رو آوردم؟ :n02:نقل قول:
نه آقا لیگتونو به هم نریزید، 20 تایی جالبتره، منم یکی دو ماه دیگه باید برم سربازی خراب میشه بازیا
ولی فردا روزی اگه کسی قهرمان شد بدونه که من نبودم، وگرنه هیچی نمیشد :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون چیه ؟
انتقاد ، پیشنهاد ؟ امسال اصلا وقت و حوصله تحقیق و تفحص نداشتم :n02: ، 2 ساعته بستم تیمو ، اگه گاف بزرگی توو ترکیب هست بگین درست کنم تا فردا :n16:
این دیگو کاستا اصلا به دلم نمیشینه ولی نمیدونم چرا حس میکنم زیادی وصلهی چلسی میشه ! ورش ندارم حسرت خواهم خورد !!
نقل قول:
من هم به لطف همشهری خوبم آقا رضا تونستم تو این فانتزی هم شرکت کنم نکته جالب فقط 2 نفر از ایران شرکت کردند و کل شرکت کنندگان به 17000 نفر هم نرسیده
که این شانس برنده شدن بیشتر میکنه
نقل قول:
نظر خاصی ندارم :n02: چه کاریه حالا ؟ خوبیش اینه بدونی داری با کی بازی میکنی دیگه وگرنه اونطوری که مشخص نیست !
برو عاموووو :n02: حالا یه سال شخمکی دوم شدی :n09:نقل قول:
من دیگه نمیدونم، لیگ بدون نایب قهرمان اصن به خودتون حال میده؟:n02:فردا سرتونو میتونید بلند کنید بگید من فلان رتبه رو آوردم؟:n02:
نه آقا لیگتونو به هم نریزید، 20 تایی جالبتره، منم یکی دو ماه دیگه باید برم سربازی خراب میشه بازیا
ولی فردا روزی اگه کسی قهرمان شد بدونه که من نبودم، وگرنه هیچی نمیشد
امسال که بهت استراحت میدیم :n02:سال بعد منتظرتیم :n02:
به به حجت جان ..اومدی این جا رو هم تسخیر کنی ؟ :31:نقل قول:
فکر نکنم نیازی به این کار باشه .. چون بازی ها که شروع بشه و پروفایل کاربرا باز بشه بری اون جا تیم مورد حمایت طرف رو نشون میده .
آقا از تیم من بترسید!!!
من پارسال هر هفته که بودم اول شدم،تا هفته پنجم اینا هم که وقت داشتم زیاد سر میزدم اول بودم فکر کنم...................
خلاصه دیگه این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست،امسال سال ماست،سال ساتورخوردگان :n02::n02::n02:
اینم تیم موقت ما :
البته روی تیم زیاد فکر شده،شاید دست بهشون نزنیم :n02:
تسخیرکنندگان :دینقل قول:
فعلا توی ترکیب اولیه تیم موندم ...
کاش می شد 23 بازیکن داشت به جاش ترانسفر سخت تری رو در نظر می گرفتند .
سال دیگه که بهتون رحم نکردم میفهمی :n02: در ضمن، تو کلاسیک که هستم، اونجا اول میشم تا انتقاممو بگیرم :n02: حالا از کی؟ نمیدونم :n02:نقل قول:
دوستان لطفا هد تو هد را باز کنید در غیر این صورت لیگ را با افشاگری تعطیل میکنم:n02:
هد تو هد رو باز کنید ما هم بیایم،گناه داریم.:n02:
بمن که میدونم،این دست های پشت پرده از ثبت نام ما عملا جلوگیری کرد تا یه سری تیم معلوم الحال بیان بالا!!!
والا بخدا :n02:
شعار امسال ما :
شروع ما،پایان خیلیاست :n02:
باید در مورد هدتوهد یه تصمیم سریع گرفته بشه تا کسی بیرون نمونه
الآن یکی دو تا تیم جزو 20 تای هدتوهد هستن که هم تازه عضو فروم شدن و هم تازه عضو فانتزی. کاش یه جوری میشد که اینطوری بیرون بمونن دوستان...
سلام
نام کاربری : Muse Uprising
نام تیم : Muse
تیم مورد علاقه : آرسنال ، لیورپول
ترکیبو عجله ای چیدم ولی هافبکش بد نشد :دي
هر تصمیمی قراره بگیرین زودتر بگیرین ! :n02:
این دوستانی هم که بیرون موندن خودشون روز آخر اومدن وگرنه اگه زودتر میومدن که حتما تو لیگ بودند ، بازم تصمیم با جمع هر چی خودتون گفتین من انجام میدم :n02:
آرسن ونگر پس از شنیدن اخبار هدتوهد P30world:
خوب باید تصمیم بگیریم که لیگ دیگه ای هم داشته باشی یا همین لیگ با تعداد بیشتر برگزار بشه
آقا دیر و زود اومدن یعنی چی حتما باید از قبل زنبیل میگذاشتیم تا وارد لیگ بشیم :n02:
پارسال این حرفها نبود یادمه یه عده از دوستان 5 تا بازی مونده بود که لیگ جزیره تمام بشه وارد لیگ پی سی شدند
بله خودشون دیر اومدن یک هفته داریم اعلام میکنیم زودنر ثبت نام کنید حالا که روز آخر شده همه میخوان بیان باید زودتر به فکر می افتادندنقل قول:
یاد سبد کالا افتادم :n02::n09: باز دولت تدبیر و امید فرصت بیشتری به مردم داد اما اینجا گویا از این خبرا نیستنقل قول:
اوکی ما قدیمی های اینجا صحنه را ترک میکنیم تا دوستان تازه وارد خوش باشند و از فوتبال فانتزی لذت ببرند
بدرود
پارسال لیگ کلاسیک بود که خیلییا ( من جمله خودم ) خیلی دیر تر عضو شدن ، مسال هم تصمیم گرفتیم اینطوری نشه تا هیجان از بین نره ،
دقت کنید لیگ هد تو هد فقط تا قبل از هفته اول میشه واردش شد ، پس من مجبور شدم کد رو هر چه سریعتر به افراد برتر سال قبل و کسایی که اینجا فعال بودن بدم تا حتما حتما 20 نفر تکمیل شه و لیگ خراب نشه ،
این شد که الان 2-3 نفر از دوستانی که تازه رسیدن مشکل دارن که بازهم من میگم امسال رو استثنا 23(24) تیمه برگزار کنیم تا دلخوری پیش نیاد برای کسی ! :n11:
پ.ن : چون امسال سال اوله که خواستیم اینطوری برگزار کنیم لیگ رو طبیعتا مشکلاتی پیش میاد و اونطور که از اول میخواستیم نمیشه ، به نظرم امسال رو 24 تیمه برگزار کنیم اما از سال بعد حتما 20 تیمه باشه !
دوستان سریعتر بین نظر خودشونو اعلام کنن !
من که موافقم
من هم موافقم هد تو هد و باز کنیم 24 نفره هم بشیم خوبه ...
مهم دور هم بودنه به نظرم رفاقت ها خیلی مهمتر از اینه که یک کودورتی بخواد پیش بیاد