با این پچ آخری، یه شخصیت جیسون اضافه شده و سه تا اسلات که سه تا شخصیت قراره بهشون اضافه بشه که خب دوستمون نام بردن، تانیا تریمور و غارتگر
لباس Injustice اسکورپیون رو نمیشه اضافه کرد نه؟
Printable View
با این پچ آخری، یه شخصیت جیسون اضافه شده و سه تا اسلات که سه تا شخصیت قراره بهشون اضافه بشه که خب دوستمون نام بردن، تانیا تریمور و غارتگر
لباس Injustice اسکورپیون رو نمیشه اضافه کرد نه؟
چرا اضافه شده.نقل قول:
سلام.
یه خبر خوب:همونطور که میدونین تو این نسخه stage fatalities حذف شدن.
☆ ولی بجای اونا stage brutalities درست شدن که مثل بروتالیتی ام کی 10 عمل میکنه ولی بجای کاراکتر از وسایل محیط اطراف بروتالیتی انجام میشه.
تاحالا دوتا از اونا پیدا شده و کم کم دارن پیدا میشن.☆
نقل قول:کجان اینا که میگی؟ :دینقل قول:
یکی توی مپه dead wood (همون مپه پر از درخت و برف) و اون یکی هم blanche (همونی که زمینش شنه و یه بربر بزرگ خوابیده) هس.اینا فعلا پیدا شدن که دومی دوتا stage brutality داره.نقل قول:
اگه میخواین طرز انجامش بدونین بگین.
لباس injustice اسکورپین و استیج بروتالیتی اول درblanche: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استیج بروتالیتی در dead woods و blanche (دومیش):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول اینو پیداش کردم، جالب بود! البته یکیش رو اونم توی Dead Woodsنقل قول:
در طول بازی باید دو تا اینترکت انجام بشه، در آخر هم از فاصله ی دور اون تیکه چوب رو سمت حریف پرت میکنی و سینه ی حریف شکافته میشه :دی
این هم فیلم داستان برای دوستان که ببینند :)
کد:http://gof.ir/av67/MKX (Hidden-Dead-Woods-Stage-Brutality).mp4.html
ایول :دی.نقل قول:
برای اون یکی ها هم راند دوم در مپه blanche از روی ببره بپر سمت چپ و یه بشکه اب پرت کن بخوره به حریف بعد وقتی 10 درصد مونده تا بمیره طرف اون پیر زنه برو و با R1/RB پرتش که به حریف.خودش اجرا میشه.
برای دومی هم موقع R1/RB رو زدن پایین(down) رو نگه دار.
کلا اسکورپیون لباس هاش زیاده، Injustic - Kold War , GOLD البته لباس Future Raiden هم باحاله
اینارو باید آزاد کرد یا از اون خریدنی هاست؟
اون دو تا استیج بروتالیتی هم مثل همین Dead Woodsه؟
ادیت:
نقل قول:
آهان ایول
سلام دوستان
من این بازی رو از سایت skidrowreloaded دانلود کردم و به صورت یدونه فایل ایزو بود بعد از اکستر کردن آخرای نصب زمانی که به فایل setup2 میرسه ارور decompress -5 میده و unistall میشه
کسی میدونه چطوری این مشکل رو میشه رفع کرد ؟
سلام.
یه خبر تازه و خوب.
دیروزادبون در جواب کسی که بهش گفت فراست رو در دی ال سی جدید قرار بده گفت که تو یه جورایی تو صف هس.
امروز دوباره اون فرد بهش گفت که این صف چقدر طول میکشه که اونم گفت:
رین-کابال-کروم-باراکا و ...
الان این گفته میشه که قراره اونا در پک 2 بیان.
البته ما ها امیدواریم. ولی خیلی درست نیستن و احتمال کمی داره تا بیان.
احتمال داره ادبون شوخی کرده باشه
همون رین رو هم بده بسه، نوب و اسموک پیشکش :( :| من اسموک میخوام....نقل قول:
...Where There Is Smoke, There Is FIRE
احتمال اینکه رین بیاد خیلی کمتر از اسموک هس چون قبلا ادبون خودش ردش کرده ولی اسموک احتمال زیادی داره.نقل قول:
خود تریمور قرار نبود دی ال سی بشه ولی یکی اومد نظر سنجی گذاشت بعد دو ماه اینا شد 5000 بعد فرستاد به ادبون اونم ساختش.
سلام.یه خبر خوب از زمان دی ال سی بعدی
دی ال سی دوم که شامل تانیا و چند تا لباس برای کاراکترا هس بعد از 5-10روز دیگه میان.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام
دوستان هر کس آنلاین (کرک شده) بازی می کنه لطفا ایدی استیمش رو بزاره تا اد کنیم بازی کنیم.
مرسی
ای بابا، پس این Tremor چرا نمیاد :دینقل قول:
ممنون بابت خبر...
کرک آنلاین هم مگه اومده؟نقل قول:
من دو تا اپدیت اول رو ریختم کرک هم ریختم اما همش یه صفحه ی سیاه میاد که نوشته Mortal Kombatکه همون صفحه Splashهست و نمیره!!! اصلا وارد بازی نمیشه
دوستان کمـــــــــــــک ...
داداش ما الان دو سه هفته اس داریم بازی می کنم! - دوستان پس اینجا چه می کنند اطلاع رسانی نمی کنند.نقل قول:
منتها کرک مشکلاتی هم داره: طرف مقابل هم باید بازیش کرک شده باشه با ارجینال نمیشه بازی کرد.... و توی player match با افراد به صورت رندوم من فقط دو بار تونستم بازی کنم بعد هر چی تست کردم نشد! ولی با دوستان استیم مشکل نداره.
نه بابا؟ چطوری میشه بازی کرد؟نقل قول:
تریمور بعد از تانیا میاد.نقل قول:
تانیا هم بعد از 5-10 روز دیگه به گفته ی خود ادبون میاد.(گفته اگه نیومد اسم من بون نیس):دی
:دی
جا داره اینجا خبری درجه یک برای طرفدارای بازی که منتظرن ورژن Xbox 360 یا PS4 اون رو بازی کنن بدم :
تاخیر خورد
بازی که قرار بود 2 ژوئن یعنی 4 روز دیگه منتشر بشه باز هم تا خیر خورد و احتمالا پاییز امسال منتشر میشه ...
:n03::n03::n27::n27::n28::n28:
داشتم میومدم همینو بگم :دینقل قول:
بله بازی برای نسل هفتی ها باز تاخیر خورد.
نیدرریلم داره کاری رو با نسل هفتمی ها میکنه که چهار سال پیش با پی سی بازا کرد.یه جورایی حال گیری.
تانیا دی ال سی دوم بعد 2 روز دیگه برای کسایی که پیش خرید کردن میاد و برای اونایی که نکردن 6-7 روز دیگه.
خب امروز بازیو نصب کردم
میخواستم وقتی بازیو بگیرم که نوب و اسموک و رین هم اضافه شده باشن با dlc اما دیگه طاقت نیاوردم
و درباره بازی باید بگم که مزخرف بود ! همین 11 صفحه هم که تاپیکش پیش رفته عجیبه
چرا استیج های قدیمی حذف شده آخه؟؟؟ این استیج های جدید اصلا در حد قبلیا نیستن و باور کنین به خاطر عدم عادت نیست آخه استیج های قبلی ابهت داشت یکیش روی پل یکیش کنار مترو خلوت و سوتو کور یکیش تو جنگل تاریک
الان یکیش تو یه بازارچست بقیه هم عادی رد میشن!
یه سری شخصیت ها زیادی تخیلی شدن مثل این کنترل کننده حشرات دیگه زیادی تخیلی شده در نسخه های قبل درسته یه سری شخصیت ها انسان نبودن ولی ماسک زده بودن و ظاهر انسان گونه داشتن
این جایگزین شاوکان دیگه افتضاست
من فایتر حرفه ای نیستم اما بعد از نصب بازی درجا وارد تاور شدم و با ساب زیرو تا آخرش رفتم(مدیوم) با اینکه کمبوهای ترکیبی رو بلد نبودم و فقط با بیسیک کار میکردم
اصلا قابل مقایسه با شاوکان نیستش چه ظاهرش چه مبارزش
و این که هر شخصیتو که انتخاب میکنی سه تا گزینه میاد واسش واسه نحوه مبارزش هم اصلا جالب نیس. هر کاراکتر باید یه سبک مبارزه داشته باشه یه جور شخصیت داشته باشه هر کاراکتر. الان واسه من انگار هر کدوم چند شخصیت متفاوت دارن
بازی هم انگار همچین روون نیس
آپدیت اومده واسش که روون بشه لینک بذارین؟
و لینک شخصیت های قدیمی که بشه اضاف کرد.
ولی واقعا حیف شد :n35:
سلام من برای کامپبوتر دانلودش کردم فک کنم 32 گیگ بود و 2 تا پچ هم گرفتم ( از سایت پی سی دی) همرو نصب کردم ولی وقتی رو ایکون کلیک میکنم یه عکس سیاه فقط میاد که ارم مورتال و اسمشه که 1 دیقه این عکس هست بعد میره.. اصلا حتی وارد بازی هم نمیشه. فقط همون عکسو نشون میده و بسته میشه....
چ جوری شخصیت جیسون رو اضافه کنم؟
من نسخه بلک باکس رو دارم
سلام دوستان
این نسخه مثل بازیه مورتال کمبت سونی 2 که به غیر از مبارزه های تن به تن مرحله ای هم داشت هست ؟
بله یه قسمت داستانی هم دارهنقل قول:
دوستان به نظر شما هم قشنگ نبود یا فقط من این طوری حس کردم!!!
زیاد خوشم نیومد نمیدونم چرا :(
بازی مرحله ایش زیاد حال نداد؟؟نقل قول:
من نسخه قبلی رو بیشتر دوست داشتم، داستانش رو - فن هاش رو - کارهای کاراکتراش رو!نقل قول:
این یکی به نظرم خیلی داستانش آبکی و بی سر و ته بود! یه طوری بود آخرش هم نصفه داستان ول شد! شاید یک شماره دیگه برای ادامه همین داستان در راهه که این طوری نصفه ولش کردند.
بازی مورتال کامبت ایکس برای ایکسباکس 360 و پلیاستیشن 3 عرضه نمیشود
:n03::n03::n03::n03::n03::n03:
عجب خبر بدی :(نقل قول:
این همه منتظر بازی بودیم آخرش هیچ :(
گفتن نسخه های نسل هفتمی کیفیت لازم رو نداره .بعد از اونور metal gear solid و آدم بازی میکنه میبینه که هنوز میشه برای نسل 7 هم بازی ساخت.
عیبی نداره ناچار به کوچ کردن به نسل 8 میشیم :دی
سلام.
یه خبر خوب به نسل هشتمی ها:
به احتمال 98 درصد کمبت پک دوم این هفته معرفی میشه.
تاحالا ادبون قول استیج پیت(همون پل توی ام کی 9)رو داده.
منتظره چهار کاراکتر هستیم.
*امیدوارم کیفیت لازم رو داشته باشن برای بازی[emoji3] دی:
این محتوا جدیده DLC ه؟
این همه پول کمبت پک رو دادیم دوباره باید پول بدیم؟
یه خبر بد و یه خبر خوب در مورد کمبت پک دوم.
خبر بد:کمبت پک دوم در سال 2016 یعنی از دی ماه به اونطرف قابل دریافت خواهد بود.فک کنم تازه میخوان درستش کنن.
خبر خوب:قرار یه محیط جدید اضافه بشه(Pit) که در سری های قبلی ام کی بود.و چهار کاراکتر جدید با لباس های اضافه برای مبارزین.
با توجه به عکسی که ادبون گذاشت میشه گفت کاراکترا به این ترتیبا:
بو رای چو-فوجین-فراست-اسموک.
البته هرکس یه ادعایی داره و هنوز مشخص نیس.
البته میشه گفت:
بو رای چو-فوجین-سایرکس-باراکا.
البته اگر بازی کرده باشید RAIN هم کامل بود تو یه مرحله هاش باش مبارزه میشه کرد
سلام
من این بازی رو چند روز قبل خریدم
توی حالت استوری مود قبل از شروع 5 داستان مختلف داره که باید یکیشو انتخاب کنیم. من وسطی رو انتخاب کردم.
3 4 روزه بازی تموم شد خیلی کوتاه بود.
الان می خوام داستان های دیگه رو انتخاب کنم و بازی کنم ولی نمیشه ظاهرا؟؟؟ چه کار کنم؟
سیو بازی رو پاک کن
از اول مید