1600 منطقه سه پزشکی یا دندان جایی قبول میشه؟
1600 منطقه سه پزشکی یا دندان جایی قبول میشه؟
سلام بچه ها :n18: امیدوارم موفق باشین همه تون :n12:
راستش یکی ازم خواسته براش انتخاب رشته کنم، مام که دیگه پیر شدیم یادمون رفته این کارا، برا خرید کارت انتخاب رشته کدوم یکی از این گزینه ها رو باید انتخاب کنیم؟! چون یادمه زمان ما 2 جور کارت فروخته می شد یکی برای انتخاب رشته اصلی بود، یکی هم اسمش مشابه همین بود که 250 رشته سازمان سنجش پیشنهاد می کرد، حالا می گم اشتباهی اونو می زنم خرج می ذارم رو دست طرف :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
والا ما هم پیر کنکوریم ... ولی هنوز یادمون نرفته! :دی
انتخاب رشته که مجانی هست! از اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگر میخواید کارت انتخاب رشته مجازی رو بخرید ... اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خودش میگه چی بخرید 15 تومن هست انتخاب رشته مجازی ....
به اینجا مراجعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ظاهرا روزانه کاشان که قبول شدن با 2079 منطقه سه ! و 10000 کشوری.. (پارسال)
سلام
این تیپ بندی دانشگاه های علوم پزشکی چجوریاس؟ کسی میدونه کدوم دانشگاه ها تیپ 1 هستند؟چه فرقی هست بین دانشگاه های تیپ 1 و تیپ2؟
مرسی
من دقیقا متوجه سوالتون نشدم. به هرحال اگر روزانه پذیرفته بشین و نرید، حق شرکت در کنکور سال بعد رو ندارید.نقل قول:
سلام
من الان یه مشکلی برام پیش اومده
برای دو نفر ثبت نام کردم که تی انتخاباشون پیام نور داشتن
قسمت بالای وارد کردن کد رشته ها مکان وارد کردن کد سریال کارت هست (کارت خریدای شده برای پیام نور و غیر انتفایی) ، حالا این دو نفری که من ثبت نام کردم این رو نداشتن یعنی اینکه اونا قبلا پرداخت کرده بودن ؟
اصلا اونایی که قبلا این موارد رو پرداخت کردن دیگه نیازی به دوباره پرداخت نیست که ؟ چون الان خودم هیچ کارتی رو نباید بخرم ؟ این دو نفر منو تو شک انداختن :دی
یه سوال بر فرض که اینا نخریده وبودن و منم ندیدم ولی من که پیام نور براشون انتخاب کردم و تایید شده ، اون وخت چی ؟ می خوام بدونم اگه اینجوری باشه اصلا تایید میشه ؟؟؟:n03:
سلامنقل قول:
من روزانه مجاز شدم اما انتخاب رشته هنوز نکردم حالا می تونم دوباره کنکور بدهم یا نه? اگه نه چر?
چون رشته خوب قبول نمی شوم می خواهم دوباره کنکور بدهم
اگه انتخاب رشته نکنین یا جایی قبول نشین روزانه میتونین سال دیگه کنکور بدیننقل قول:
بچه ها اگه کسی اطلاعی داره لطف کنه بگه من باید زودتر انتخاب رشته کنمنقل قول:
مرسی
خب برادر رتبه سهمیه و رتبه کشوریتو بگو حداقل ... این طور که نمیشه نظر داد مثلا پزشکی تهران شاید تا رتبه 80 کشوری بگیره ... رتبتون درچه حدی شده که عزیزان معرفی کنند رتبه ها رو خدمتتون ؟نقل قول:
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اینجا رو ببینین:
نوشته فیزیک اتمی (دبیری)، ولی تو دفترچه هست فیزیک اتمی.... حالا کدوم درسته؟
بعد کدوم فیزیک رو پیشنهاد می کنین:
اتمی
هواشناسی
هسته ای
حالت جامد
اصلا هم تحت هیچ شرایط به دبیری علاقه ای ندارم برا همین اگه اتمی یعنی دبیری بگید تا سمتش نرم.
مرسی
دوستان یه سوالی برام پیش اومده . اینکه ایا مثلا 10 تا کد رشته کلا انتخاب کنیم فقط یکیش قبولی داره یا اینکه مثلا ممکنه 3-4 تا هم قبول کنه؟ الان حدود 10 تا پیام نور برداشتم کلا همیناست. امکانش هست که هر 10 تا رو قبول کنند؟
نه عزیز جان . اولین رشته ای که قبول بشی اونجا قرائت فرم انتخاب رشته ات متوقف میشه .
خدا کنه ما همون اولیش بیاریم روند قرائت متوقف بشه :دی ...نقل قول:
دوستان عزیز سلام ممنون میشم نظر بدید (دیدم دوستان سوال میپرسن متاسفانه کسی نیست پاسخگو باشه :n03:)
برای کسی که 1200 ریاضی هست (در تهران) بنظر شما اولویت انتخاب هاش کدوم رشته ها و دانشگاهها باشه؟
(در خوده تهران)
بنظرتون با توجه به ظرفیت ها و مقایسه با پارسال این بنده خدا کجاها شانس بیشتری داره؟
کلا ممنون میشم کمک کنید:n16:
اگر به رشته خاصي علاقه دارين كه به ترتيب دانشگاه هاي تاپ رو براي اون رشته مرتب كنين. مثلا اگه برق ميخواين به ترتيب:نقل قول:
برق شريف - برق اميركبير - برق تهران - برق علم و صنعت و ....
ولي اگه به رشته خاصي علاقه ندارين به نظر من همه رشته هاي تاپ رو در انتخاب رشته قرار بدين. با اينكه بعيده مثلا برق شريف قبول بشين ولي همه رشته هاي تاپ دانشگاه هاي تهران رو قرار بدين بعدش برين سراغ دانشگاه صنعتي اصفهان و مشهد و ...
اگه جا براي انتخاب رشته كم اومد رشته هاي دانشگاه شريف رو حذف كنيد.
فيزيك دبيري زمين تا آسمون فاصله داره با فيزيك اتمي.نقل قول:
فيزيك ها در مقطع كارشناسي زياد تفاوت ندارند . تا جايي كه يادمه سال 88 دانشگاه اميركبير اختلاف تعداد واحدهاي درسي فيزيك اتمي و هسته اي فقط 15 واحد بود يعني 3-4 تا درس
اولين رشته متمركز البته. نيمه متمركزهاي داراي مصاحبه و ... رو ميتونيد در ابتدا بزاريد كه پس از قبولي در اونها قرائت انتخاب رشته متوقف نشهنقل قول:
معین انتخاب رشتت خیلی عجیب بود:n02: تهران رو بعد شیراز نوشتی، جای تامل داره واقعا:n02:نقل قول:
مطمئن باش اولیشو نیاری چندتای بعدی رو جهشی میره قرائت نمیکنه:n02:
سلام
آقا انتخاب رشته آزاد، اینکه گفتن هر کی با هر چی خواست می تونه انتخب کنه، مثلا ریاضی ها می تونن پزشکی انتخاب کنن قضیش چیه؟ شرایطی داره؟
اولین رشته ای که می زنم برا دولتی اگه نیارم شانس بقیه کم نمی شه؟ یعنی اول ها رو الکی دانشگاه ها تاپ بزنم و نیارم مشکلی برا اونایی که انتظار دارم بیارم درست نمی کنه و شانس اونا رو کم نمی کنه؟
آزاد چطور؟
سوال من یه چیز دیگس!نقل قول:
من پرسیدم کدوم دانشگاه های علوم پزشکی تیپ 1 هستند وچه فرقی بین دانشگاه های تیپ1 وتیپ2 هست چه ربطی به رتبم داره؟
سلام سخنگو دانش گاه ازاد گفت هر کسی باید رشته مربو ط به گروه کنکور خودشو بزنه بجز رشته های صرفا براساس سوابق تحصیلینقل قول:
در مورد انتخاب رشته هم تا 2 سال پیش انتخاب اول برای ازاد خیلی مهم بود و3 تا انتخاب بیشتر نداشتی ولی ولی از پارسال مثل سنجش انتخاب میکند یعنی وقتی به شما رسید مرحله گزینش از اول یکی یکی چک میکنه کدوم کد شما ظرفیت هنوز داره تو اون قبول میشی ممکنه اولی باشه ممکنه صدومی قبول شی ازاد هم همین طور کردند قبلا هم یک سیستم دیگه داشت دانشگاه تاپ هم که معلومه رتبت زیر 1000کشوری باشه تهران روزانه 90در صد قبولی البته ممکنه رشته دلخواهت نباشه مثلا تا 3 یا4 هزار سهمیه میشناسم پارسال ریاضی شریف قبول شد :n26:
مجازیه که بدک نیست :دی حقیقیه هم خدا میدونه ... :n02: ما بر اساس توانمندیهامون انتخاب رشته کردیم :دی ... که اولی یا دومیشو اگر اوردیم که اوردیم:n12: اگر هم نه ... میخوام که بقیشو هم نیارم :دینقل قول:
سلام
کسی آماری در مورد دانشگاه آزاد داره؟
مثلا عمران نجف آباد؟
دوستان یه کارت برای انتخاب پیام نور و غیر انتفاعی دارم اضافه هر کی میخواد بگه
آزمون لیسانس به پزشکی وجود داره سالی 10 نفر میگیره (به درد نمی خوره)نقل قول:
علوم آزمایشگاهی انعطافش خیلی بیشتره...با ادامه تحصیل بازار کار بهتری دارهنقل قول:
آقا این دانشگاه ازاد چی شد پس؟ دفترچه نداره ؟ کی شروع میشه ؟ گفتن امروز؟
براساس سال پیش می تونه دوباره کنکور بده و انصراف بده...الان نمی دونم دفترچه رو دوباره باید بخونمنقل قول:
وزارت بهداشت و درمان دانشگاه ها رو تیپ بندی می کنهنقل قول:
...
فرمول خاصی نداره...
ولی تعداد کنگره هایی که دانشکده داشته ، تعداد مقالات علمی که دانشجویان و اساتید داشتن و مرتبه ی علمی استاد ها (استادیار دانشیار پروفسور)
سابقه ای که دانشکده داره ، هزینه ای که برای آموزش می کنه، و از همه مهمتر رشته هایی که در دوره ی تخصص داره در تیپ بندی تاثیر داره
در گوگل سرچ کنی لیستش رو پیدا می کنی
دانشگاه آزاد هیچ آمار و ارقام و دفترچه ای چیزی نداره برا انتخاب رشته؟
دوستان تو دفترچه سراسری مثلا قسمت رشته های تحصیلی روزانه نوشته پزشکی ظرفیت پذیرش نیمسال اول 80 نفر . بعد یه کد دیگه داده نوشته پزشکی نیم سال دوم 80 نفر . فرق نیم سال اول با دوم تو چیه ؟
نقل قول:
ممنون
دقیق نمیدونم
فقط همین قدر خبر دارم
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟
ا رتبه 14900 منطقه 1
شانس قبولی تو دانشگاه خواجه نصیر(شبانه)یا هر دانشگاهی تو تهران هست؟
قبولی تو عمران آزاد(ترجیحا علوم تحقیقات )هست؟
سلام.نقل قول:
موقع ثبت نام باید شماره سریال رو وارد می کردید اگه وارد شده یعنی کارت رو خریده بودن
رشته و رتبه کشوری رو اگه بدین می تونیم کمکتون کنمنقل قول:
نقل قول:سلام ،نقل قول:
رشته ، رتبه کشوری ، رتبه در منطقه و منطقه رو بفرمایید تا حدودی بگم کجا و کدوم دانشگاه رو می تونن بزنن
سلام
چون تاپیک های دیگه جواب نمیدین اینجا پرسیدم ببخشید.
من تا آخر شهریور از کاردانی الکترونیک فارغ التحصیل میشم امروزم انتخاب رشته دانشگاه آزاد بدون کنکور رو گذاشتن میخواستم بدونم الان تو چه رشته هایی میتونم ادامه تحصیل بدم؟
رشته انتخابیم فقط باید گرایش برق باشه؟
سلامنقل قول:
خیر می تونید هر گرایشی که خواستید از هر رشته ای رو انتخاب کنید
منم کاردانی برق الکترونیک دارم
1- مثلا اگه من بخوام رشته نرم افزار کامپیوتر ادامه بدم چه فرقی با گرایش های برق میکنه؟ دروس اضافی پیشنیاز باید پاس کنم؟
2- قبول شدن تو این رشته از الکترونیک سختره؟
3- تو دفترچه راهنما نوشته :
یعنی تو انتخاب رشته فقط میتونم یک کد رشته انتخاب کنم؟ مثلا نمیشه تو اولویت اول نرم افزار و دوم سخت افزار انتخاب کرد؟نقل قول:
رشته انتخابی : هر داوطلب با توجه به علاقه خود تنها مجاز به انتخاب یک رشته و حداکثر 10 محل تحصیلی براي ثبت نام میباشد. عناوین رشته هاي مختلف نیمسال اول دوره کارشناسی ناپیوسته سال 1393 دانشگاه آزاد اسلامی در جدول پیوست این دفترچه درج گردیده است.
4- من دوره کارشناسی رو فقط برای وقت تلف کردن میخوام بخونم؟ البته به رشته کامپیوتر علاقه دارم. چه رشته ای قبول شدنش راحتر و درساش آسانتره؟
یک سوال دیگه درباره پیام نور
اگه کسی امسال پیام نور بخونه سال بعد که کنکور سراسری میده و قبول بشه و بخواد بره روزانه باید پیام نورو ول کنه یا که میشه همزمان هم پیام هم سراسری تحصیل کرد ؟
ارشد چطور؟
ینی کسی سراسری داره ارشد میخونه کارشناسی هم یک رشته پیام یا غیر انتفاعی میتونه انتخاب کنه؟
Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2