من خودم تا PES 2006 -7 از گرافیکش خیلی خوشم میومد ولی الان دیگه PES هم گرافیک انچنان دندان گیری نداره.نقل قول:
برای مثال حتا انمیشین های PES14 اصلا جالب نبودن.
Printable View
من خودم تا PES 2006 -7 از گرافیکش خیلی خوشم میومد ولی الان دیگه PES هم گرافیک انچنان دندان گیری نداره.نقل قول:
برای مثال حتا انمیشین های PES14 اصلا جالب نبودن.
حاجی pes 14 که اصلا بازی نبود
مثلا pes 13 رو میتونیم اوج گرافیک در بازی های فوتبال رایانه ای در نظر بگیریم
فیفا گیم پلی نسبتا خوبی داره ها
امیدوارم گرافیکش رو بهبود ببخشه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
جالبه ها...شما فیفا بازی کردید؟
کاری به گرافیک ندارم....بحثم گیم پلی هست...
تحت هیچ شرایطی گیم پلی دوتا بازی با هم قابل قیاس نیست...سری 14 پیس که از هر نظر یه فاجعه بود پس هیچی...سری 13 هم گیم پلی درستی نداشت...
از لحاظ گیم پلی و نزدیکی به واقعیت فیفا خیلی از پیس جلو تره... از لحاظ گرافیک هم بنظرم عالیه....و امسال به نظر خیلی بهتر هم شده...
من خودم تا قبل 2012 پیس بازی میکردم و شدیدن طرفدارش بودم اصن از فیفا خوشم نمیومد...حتی ادیتور پیس هم بودم.... ولی وقتی فیفا رو بازی کردم دیگه نشد ازش دس بکشم با اینکه خودم خیلی گرافیک پیس رو قبول داشتم...البته نسخه 14 فقط نورپردازی خوبی داشت وگرنه گرافیکش هم بیش ازحد بزرگنمایی داشته!!!
بیشتر پیس برای سرگرمی هست بازیش و دلخوش شدن!!!بیش از حد غیر واقعی...ولی فیفا نه...البته باگ هاش هست که طبیعی هست تو هر دو بازی یا هر بازی....
درضمن درسال های اخیر پیس به شدت داره میره سمت فیفا....سعی کرد گیم پلی رو تو 14 از فیفا کپی کنه که یه افتضاح بار آورد...
به شخصه رو هیچکدوم از بازی ها هیچ تعصبی ندارم...ما گیمر ها مطمئنن خوشحال میشیم هردوبازی خوب و عالی باشن تا دوتا بازی باشه تا سرگرم شیم...
خیلی طولانی شد!!! :n02:
به نظر من فیفا نیاز به یه انقلاب داره.
هر چند الانم خیلی خوبه، ولی باید مثل تغییری که در نسل قبل کرد و از 06 و 07، به شکل فعلی در اومد، یه تغییر بزرگ بکنه.
مود های بازی نیاز به بازسازی دارن.
کریر مود از 07 که من رو کامپیوتر خودم بازی میکردم، همینجوری بوده و تغییرات جزئی بودن.
حتی بعضی امکانات خوب مثل امکان مشاهده همه نقل و انتقالات که قبلا وجود داشتن، الان حذف شدن.
گرافیک هم به تبع باید پیشرفت کنه. ولی من بیشتر برام مود ها مهمن.
چه کار هایی که میشه کرد و هنوز انجام نشده.
مثلا باید امکان مربی ازاد بودن اضافه بشه. یعنی بشه بدون تیم جلو رفت تا تیم مناسب پیشنهاد بده.
باید امکان مربیگری همزمان تیم ملی و باشگاهی محدود بشه. یعنی تیم ملی های بزرگ به مربی های تیم دار کمتر پیشنهاد بدن و امکان مربیگری همزمان مشروط به اجازه باشگاه باشه.
اینا چیزای ضایعی بود که باید تغییر کنه.
دوستان نسخه RU 15 که قرار بیاید میخوام سی دی کی رو خریداری کنم آیا به نظر شما زبانش همان انگلیسی هست یا نه چه پیشنهاد میکنید صبر کنم یا بخرم سایتی که قیمت خوب میده رو اگه دوستان سراغ دارن مسیج کنن با تشکر نسخه pc
معلوم که انگلیسی نیست ، زبانش روسیه ست.نقل قول:
اگه می خوای بخری فعلاً صبر کن تا زمان عرضه بازی.
حتماً نسخه FIFA15 EU رو بخر ولی قیمتش بیشتر، زبانش انگلیسیه.
فیفا تاریخ انتشارش دقیقا کی هست؟
چه امکاناتی بهش اضافه شده؟
سلامنقل قول:
31 شهریور
پیدا کردن سخت بازیکن ها و نشون ندادن ویژگی هاشون توی نقل و انتقالات فیفا 14 خیلی خوب بود اینطوری تنوع خرید بازیکنها بیشتر میشد امیدوارم این ویژگی رو کلا دست نزده باشن!
یک گزینه بد و مسخره هم داشت که فقط با پیشنهاد حقوق هفتگی به بازیکن هایی که قراردادشون رو به پایان بود میتونستیم بازیکن های گرون و خوب و حتی جوان رو در فصل آینده به تیم براحتی اضافه کنیم مثلا شما با پرداخت حقوق هفتگی 40 هزار دلار میتونستی بازیکن 13 میلیون دلاری رو به خدمت بگیری!!!
تیم ملی هم برای من در کریر فقط یک نوع جایزه بود تا بتونم قیمت و اورال بازیکن ها رو در لیست ببینم!!!
در گیم پلی، نوع سخت کنترل بازیکن ها در زمین و از دست دادن توپ خیلی خوب بود و از اونجایی که هوش بازی بسیار کمه این ویژگی کنترل سخت، کاری میکرد که بازی هیچوقت تکراری نشه...
گلزنی از زوایای بسته مخصوصا با سر ردخور نداشت امیدوارم این درست شده باشه تو دنیای واقعی گلزنی با سر اونم از زاویه بسته خیلی سخته ولی در فیفا 14 هر توپی از زاویه بسته با سر زده میشد صددرصد گل میشد!
در کل خیلی نگرانم سنگینی توپ و کنترل سخت بازیکن ها و این احساس زنده بودن، دستکاری و خراب شده باشه :n28:
ادن هازارد در کنار مسی در کاور فیفا 15 انگلستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلابا - کاور اتریش
شقیری - کاور سوییس
==========
FIFA 15 - Next Gen Goalkeeper
==========
لیگ ترکیه هم که اضافه شده در فیفا15
امیدوارم تو نسخه 15 سانتر رو درست کرده باشن..من نتوسنتم یه سانتر درست حسابی از پشت 18 بکنم مث پیس13
مشکل فیفا همینه البته من قبلا گفته بودم دوستان گفتن مدلشه یعنی ارکید نیست .نقل قول:
یعنی چی که آرکید نیس؟ یعنی الان تو فوتبال واقعی این همه سانتر تر و تمیز میکنن آرکیده؟ تو فیفا سانتر با شوت فرقی نداره اصلا
خوب بلد نیستی چرا میگی خرابه ؟ :دی اتفاقا من انلاین بازی میکنم اکثر فیفابازا میان با سانتر گل میزنن از بس که هر سانتری میاد گل میشه اکثرانقل قول:
یه جور باگه اصلا من خودم با بارسا بازی میکردم تا یکی دو ماه پیش بعد انلاین با طرف بازی میکردم بایرن و رئال برمیداشت هیچی بارش نبودا ولی یکی دو تا سانتر میکرد گل میزد
من رفتم psg برداشتم دیگه هر بازی حداقل دو سه گل رو سانتر با کاوانی و زلاتان میزدم دیگه هر کی بازی میکرد حالش بهم میخورد با من بازی کنه از بس رو سانتر گل میزدم :دی
تنها مشکل فیفا14 همین سانتر و سرزنی بود خدا کنه فیفا15 جوری شه که هر سانتری نیاد رو سر طرف
نقل قول:
باگ محسوب نمیشه اگر هنگام سانتر مدافع درست جاگیری کنه میتونی قبل از ضربه سرد مهاجم توپ را بزنی تلاش کنی متوجه میشی باگ نیست...
من که خودم بلدم روششو ... الان رنک سیزن تو انلاینم 80 شدهنقل قول:
ولی کلی میگم تو فیفا14 گل با سرزدن خیلی بیش از حد معمول هست بعدشم تو هر چقدر جایگیری خوبی داشته باشی مثلا طرف زلاتان باشه یه پرش کم سر به راحتی زده یا مانزوکیچ قدرت سرزنیش نزدیک 90!! یعنی کافیه سانتر بیاد رو سرش تمومه
حالا نمیدونم انلاین بازی میکنی یا افلاین تو افلاین این مورد زیاد خودشو نشون نمیده مثلا لجندری هم بازی کنی سانتر نمیکنه زیاد ولی تو انلاین اصلا یه وضع عجیبه این سانتر گل زدن
امیدوارم سیستم گیم پلی بازی رو رو مثل pes2013 طراحی کنن
ایا فیفا هم دمو میده بیرون
به نظرتون از چه راهی میشه اینارو وادار کرد که لیگ ایران رو لایسنس کنن ؟ :-(
لیگ درپیت ایرانو میخوای چیکارنقل قول:
فیفا خز میشه اون وقت
بعدشم وقتی کپی رایت تو ایران نیست تا صد سال دیگه هم لایسنس نمیشه فیفا میدونه وقتی لیگ کشوری رو لایسنس میکنه تو اون کشور ملت میرن بازی رو ارجینال میخرن ده برابرش سود میکنه ولی تو ایران یه درصد فکر کن ملت پول پای ارجینال چیزی بدن به ندرت پیدا میشه
من خودم فیفا14 اولین بازی بود که ارجینال خریدم
حالا به درصد هم فکر کن اضافه شه اورال بهترین بازیکن لیگ ایران نهایت 40 هم نیست
به نظرتون از چه راهی میشه اینارو وادار کرد که لیگ ایران رو لایسنس کنن ؟ :-(
من هیچ چیزی ازشون نمیخوام جز 2 تا چیز:
1-توپ جمع کن بذارن:n29:
2-تقلب های حریف رو حذف کنن(الان تو فیفا 14 یه گل های مسخره ای میخوری که آدم دوس داره کامپیوتر رو جر بده:grrr:)
ـوپ جمع کن که گذاشتن عکسهاشم موجوده
با توجه به وضع موجود و سیستم مورد نیاز بازی چی پیشنهاد میکنید
من سیستمم
رم 4
چهار هسته ای 8200
گرافیک ati 5450 1 gig
حالا سیستم رو ارتقا بدم یا برم لب تاپ i5 بگیرم ؟؟؟ توجه به اینکه سیستم لب تاپ معمولا ضعیف تر از دسکتاپ میشه آیا میتونن فیفا 15 رو اجرا کنن ؟؟؟
یه گرافیک GT 740 دو گیگ DDR5 بگیر بنداز رو سیستم حالشو ببر لپ تاپ دیگه چیه! دخترونه اس لپ تاپ... واسه گیم فقط PC High End والسلامنقل قول:
موردی که 2-3 ساله رو مخه منه و هنوز اجرایی نشده (و البته اهمیت چندانی هم نداره :n02:) اینه که برای خروج بازیکن مصدوم برانکارد بیاد تو زمین
نه اتفاقا لب تاپ حال میدهنقل قول:
اکثرا با دوستان تو پارک قهوه خونه بازی میکنیم
به شرط اینکه لپ تاپت مانیتورش بالای 15 باشه...من خودم لپ تاپم 14 اینچه زیاد حال نمیده با اینکه سیستمش بالاس
من که فیفا 14 و تو ps4 بازی کردم خوشم اومد..... فقط نمیدونم کی میخوان این خم بودن بازیکنارو درست کنن... هنوزم که هنوزه بعضی موقع ها که توپ دست بازیکن نیست یه دولا بودن مسخره ای کمر بازیکنا میگیره... واقعا یعنی انقد چیزه سختیه درست کردن این ؟؟؟
یه درخواستم دارم دوستانی که نت خوب دارن ار یوتوب این کلیپای گیم پلی بازیو ردیف کنن ببینیم بازی چجوری شده.... 2 3 تا یازی اومده رو یوتوب
درسته تو آفلاین مورد سانتر اصلا به چشم نمیاد ...نقل قول:
لطفا ID اوریجین خودت را برام پ.خ کن...
دستت رو L1 یا همون LB باشه و سانتر کن درست میشهنقل قول:
امیدوارم تو نسخه 15 سانتر رو درست کرده باشن..من نتوسنتم یه سانتر درست حسابی از پشت 18 بکنم مث پیس13
دوستان ویدیویی از گیم پلی بازی منتشر نشده لینک بذارین؟ ممنون
تیم های حاضر در دمو فیفا15
ای جان.... کی میاد دمو؟ واسه ps3 هم هست؟نقل قول:
10-11 روز دیگه هنوز دقیق اعلام نشدهنقل قول:
واسه ps3 هم هنوز اعلام نشده
خدا کنه گرافیک بازی رو بهبود بخشیده باشن . نسخه ی قبلی که داغون بود ولی به این نسخه امیدوارم چون مشخصات سیستمی بالایی میخاد
امیدوارم گیم پلی مثل pes 2013 باشه. {حذف شد}
نقل قول:ما که رای دادیم . خبری نشدنقل قول:
آردا توران - کاور ترکیه
===========
FIFA 15 PC Demo coming on September 9th. Teams included : Borussia Dortmund, Chelsea, FC Barcelona, Boca Juniors, FC Liverpool, Manchester City, Paris Saint-Germain und SSC Napoli.
امیدوارم امثال مجبور نباشیم بخاطر آپدیت کردن بازی،فایلهای فیفا مود رو از اول دانلود کنیم
اینا باید بیان مثل pes یه پچ کلی بدن بیرون،اگه یه ذره به فکر کاربراشون باشن
بدجور منتظرم
فقط دموش باز مثه پارسال 3 دقیقه هست هر بازی ؟ پارسال که دمو هر بازی بیشتر از 3 دقیقه نمیشد بازی کرد
چند بار میگی اینو ؟ من زیاد پست نمیدم بیشتر میام تاپیکا رو میخونم هر موقع هم میام تاپیک فیفا میبینم تو هی این پست تکرار میکنی این هفتمین هشتمین باره فکر کنم این چند تا نمونش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چند تا پست همشم یه مضمون pes خودش تاپیک داره تشریف ببر اونجا هی این پستو کپی کن البته اگر میخوای پستات زیاد شه بحثش جداس
ولی همینقدر بگم که pes تو خوابم نمیتونه به گرد فیفا برسه من خودم قبلا پیس بازی میکردم ولی فیفا بازی کردم پیس برام بچگانه محسوب شد تو دنیا هم فیفا ده سرو و گردن از پیس چه تو فروش بیشتر چه تو محبوبیت بالاتره تو ایرانه که فقط پیس طرفدار داره که اونم خیلی کم شده بعد گند پیس 2014
نمیدونم مدیریت اینجا این پستای این فرد رو نمیبینه هی پست بی ربط به تاپیک میده ؟
پارسال هم دموش ضعیف بود هم خود بازی گرافیک پایینتری نسبت به pes داشتنقل قول:
هرچند داداش کوچولوم که 18 سالشه واقعا از سه دقیقه دموی بازی هم راضی بود
امیدوارم امسال تحول ایجاد کنن تا بازی واسه ی بزرگسالان هم کمی جذاب بشه
شخصا خاطره ی خوبی از فیفا داشتم
امیدوارم موفقیت های گذشته رو بتونن تکرار کنن