آقا اینقد به این خیابانی گیر ندین. بخدا از علیفر و خیلی های دیگه بهتره.
من از وقتی که خیابانی تو برنامه تست گزارشگری بچه های مردمو تحقیر میکرد و نمره صفر بهشون میداد ، تنفرم ازش بیشتر شد .نقل قول:
چه یادآوری ای کردی!:happy:نقل قول:
چقدر میخندیدیم سر اون برنامه:biggrin:
خدایا این شادیا رو از بچه های این مملکت نگیر... :n26:
پ ن : ولی جواد خیابانی مرد نازنین و دوست داشتنی ایه ... ته دلش هیچی نیست بخدا! :))))))
من که دوستش دارم خیلی هم...
همینکه هر موقع فلش بک زده میشه به بازی تاریخی استرالیا - ایران توام با صدای اونه ، باعث تمایزش با بقیه شده... یک حس نوستالوژی داره...
ضمنا امشب سرهنگ سنگ تموم گذاشت .... دیگه بی انصافیه اگه ملت فقط به خیابانی گیر بدند و از کنار چنین شاهکاری به سادگی رد بشند (البته من ایشونو هم دوست دارم :) به همین دو فرد هم رای دادم...)
آقا این ضربه موزی شکل چیه داستانش؟ مردم از خنده!نقل قول:
برف شادی :n02: کارت زرد بگیران :n02: چشمه ای از علم استـــــاد خیـــــابانی
امشب جوادخان غوغا کرد...مساله فقط سوتی دادن نیست و ضعف گزارشگریه که آزاردهنده است وگرنه سوتی و هر از گاهی تیکه ای، که میتونه خنده ای هم بر لب بیاره...
نمیدونم چرا چهره های مستعد رو نمیزارن بیان بالا(مثل گزارشگر خوبی که کانال ورزش داره و از دلایلش که این افراد جدید خیلی در خاطره ها نیستند همین ندادن بازیهای کافی و مهم به این افراده)
بخوبی مشخصه یک دارودسته بازیِ گزارشگری در صداوسیما حاکمه(مافیایی کوچک در دل مافیایی بزرگ:n09:)
نکته جالبی که در بازی اخیر برایم مکشوف شد! این بود که سیما مشکلش با لباس و سرووضع خانمهای حاضر در ورزشگاه نیست، بلکه بطور کلی با نمایش نسوان حاضر در استادیوم با پوشیده ترین لباسها و در گوشه ای ترین بخش تصویر هم درگیره... و گویا بدنبال اینه که با نمایش دادن تک جنسیتی بازی، خدای نکرده فرهنگسازیی چیزی رخ نده.
قبلاً بازی ژاپن - ساحل عاج رو دادن علیفر گفتم خودشونم یه چیزی میدونن که امشب با خیابانی یکجا نازلش کردن :n09:
نکتهی قابل توجه وقتیه که خودشون در مقام قضاوت و کارشناسی نشستن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای گزارشگر / زمانی برای تحقیر بچه ها!
مهدی رستمپور/خبرلایو - هدف برنامه «آقای گزارشگر»: “ببینید زبان منتقدان ما پشت میکروفن بند میآید. پس آگاه باشید که گزارشگران خودمان شقالقمر میکنند.”
*با فرم مسابقه آکادمی گ… تهیه شده، جای خالی برنامه نوروزی مردان آهنین را هم پر کرده. فقط جای فرامرز خودنگاه در هیات داوران خالی است.
*یکی از شرکتکنندگان به آقای علیفر گفت گزارشگری از نظر من هنر است. علیفر به نشانه تایید، سر تکان داد!
*مزدک نمره کم میکند به خاطر بلد نبودن اسامی بازیکنان ساوتهمپتون! خاطرش هست بازی اردن که از یک هفته قبل میدانست باید گزارش کند، اما تا آخر مسابقه یعقوب کریمی را به جا نیاورد.
*اسکندر کوتی به ضعف اطلاعات شرکتکنندهها گیر میدهد! کوتی آن سالها مرد خوبی بود. فقط هرگز با این موضوع کنار نیامد که گرچه املای اتریش و استرالیا شبیه است، اما تیمهای ملی متفاوتی دارند.
*انتقاد مزدک از همه: “خیلی استرس داری.” مزدک عزیز در نخستین گزارشش، کمک عادل نشسته بود برای بازی ضبطی یووه. فقط یک دقیقه حرف زد! عادل بعد از معرفی مزدک به عنوان همکار جدید گفت: آنجلو پروتزی مصدوم شده آقای میرزایی. برای شروع، از میکل آنجلو رامپولا برامون بگو. اولین جملات مزدک در تلویزیون بود اما تپش پرصدای قلب و ئه ئه گفتنهایش نگذاشت بفهمیم رامپولا چی بالاخره؟
*داوران نگفتند که عطا بهمنش برجستهترین گزارشگر تاریخ رادیو تلویزیون در هر دو رشته “فوتبال و کشتی” است. چون با بداههپردازی خلاقانه و بکارگیری سنجیدهترین عبارتها، مسابقه را حکایت میکرد. موسیقی متن بازی از حنجره او در میآمد.
*مبدا تاریخ گزارشگری، بازی ایران و استرالیا نیست. مجید وارث، راوی بی بدیل فوتبال و کشتی ایران در دهه ۶۰ انگار اصلاً وجود نداشته. داوران، همدیگر را مثال میزنند برای شرکتکنندگان! یاد نمیکنند از بیان شیوای مانوک خدابخشیان. یا حبیب روشنزاده، نقال امجدیه در دهه برلیان فوتبال ایران.
*تلویزیونی که عذر مهدی احمدی مطلعترین گزارشگر فوتبالش را “به جرم جوانی” در ۲۲ سالگی خواسته، در این برنامه از نونهالان زیر ۱۰ سال هم تست گرفته!
*مجید صالح کودک ۹ ساله را مواخذه میکند که چرا اسم تیم محلتان را گذاشتهاید الاتحاد! صالح گمان میکند اسم و فامیل خودش مانند اسامی تیمهای ثامن الحجج، البدر بندر کنگ، فتح، فجر و…، از بارگاه هخامنشیان دست به دست شده رسیده به ما.
*هوشنگ نصیرزاده بارها شغل شرکت کنندگان را پرسید و گفت بهتر است بروند دنبال همان شغل! آیا رواست چنین اهانتی، وقتی میگوییم این ۱۰۰ نفر را از بین بیست هزار متقاضی گلچین کردهایم؟!
*علیفر، کوتی، پیمان و… به متقاضیان گزارشگری نگفتند: بدون وقت گذاشتن برای دستور زبان فارسی، فردا روز در بهترین حالت، میشوید یکی مثل ما...
:n02:نقل قول:
بازی لیورپول اورتون بود فکر کنم ، سوارز از پشت شانزده و نیم متر یه ضربه آزاد هیولا زد ،تصویر فریــــز شده رو که داشت نشون میداد سرهنگ از خود بیخود شد گفت ضربه موزی شکل سوارز رو میبینید ... در واقع توپ به شکل یک مووووووووز ( دقیقا با همین غلظت گفت :n02: ) وارد دروازه میشه !
البته بنده خدا یه چیزایی شنیده بودا ...
A banana kick is an off-center kick that makes the ball curve or suddenly change direction before dropping to the ground
ولی خوب بد مطرحش کرد دیگه :n02::n02:
اما خدایی "ضربه پنبه ای " دیگه شوخی بدی بود ! :n27:
خیابانی: برزیلیها چون از بچگی حرکات موزون انجام میدن بدن های نرمی دارن
خياباني درباره ويليان حرف ميزنه
قبلا موهاشو ميبافت ولي الان پوفي كرده موهاشو پفي كرده:n02:.
دقايق اخر بازي نيمار ميخواد ضربه رو بفرسه رو دروازه
خياباني يعني ورزشگاه ميتركه يا نه؟ ...... گل.....نه .... نميتركه:n02:
استاد خیابانی : الان تمام کشور برزیل تعطیله ، منازل ،مغازه ها ، اداره ها!
منازل :n29: منازل :n04: منازل:n28:
هم اکنون...بعد از یک بازی کسل کننده در بامدادان....
فردوسی پور داره ازبی خوابی داره سر به کله میره، پیله ها ورم کرده، چشما دودو زن، یه حالی:n02:
هی آیتم ها رو میپیچونن میگن مزاحم مردم خوبمون نشیم...بابا مزاحم من باشید چاره اش فشار یک دکمه روی ریموته:n19:
بگو خوابم میاد چرا میندازی گردن ما:n02:
آخه دیگه سوتی هم در یک حدی.این استاد خیابانی میدونه انقدر سوتی داده که سوژه ی عام وخاص شده.بازم از این کاراش دست برنمیداره.خو برادر من قبل از هر مسابقه یکم فکر کن چی میخوای بگی یا در حین مسابقه قبل از حرف زدنات فکر کن تا انقدر سوجه نشی.بطور مثال دیروز دقیقه 85 بود چی بود==>استاد:الان ممکنه با این ضربه نیمار ورزشگاه بترکه.....می............نه نمیترکه........:n02:
جناب سرهنگ : بلژیک 11 میلیون نفر جمعیت داره که 1 میلیون نفرش فوتبالیست هستند .
خب حرفه ي گزارشگر، گزارشگريه و بايد توي كارش بدون اشتباه ظاهر بشه و تمرين داشته باشه، اشتباه اين مدلي هم براش جايز نيست به نظر مننقل قول:
ولي كلاً فكر ميكنم ما در مقابل كسي كه از فرم صحبت و تن صداش خوشمون نمياد ، سخت گير تر هستيم
اين رو هم بايد قبول كرد اصلاً زحمت نميكشن
مثلاً ١٥ تا بازي انجام شده بعد عليفر ميگه خب هيچ داوري جاي توپ رو با اسپري مشخص نميكرد اما اين داور هم جاي توپ و هم جاي ديوار دفاعي رو مشخص ميكنه ، واقعاً اين يعني ١٥ دقيقه نشسته فوتبال جام جهاني نگاه كنه بعد بياد واسه ٣٠ ميليون بيننده ، ( بيشتر يا كمتر ) گزارش كنه ، اينم يه بي احتراميه ديگه به من و شماست
جداي از اينكه از هر صد نفر ٩٩ نفر موقع گزارش عليفر حالشون از فوتبال به هم ميخوره اما كسي نيست كه بشنوه، آخرشم ميشه پيشكسوت و بايد واسه مردنش ٨ تا شبكه اخبار رو اشغال كنن
بله مشاهدی میکنید دنیل آلوز و نیمار با شکل و قیافه ی جدید تو این بازی اومدن موهای خودشونو از مشکی به بلوند تغییر دادن:n19:
استاد مو بلوند دوست داره
لحظه ای که گفت موهاشونو بلوند کردن خونمون ترکید هرکسی از خنده یه جا افتاده بود :n02:نقل قول:
خوب چی بگه؟ بگه زرد کردنش؟!
خیابانی هم نمی دونست هالک مصدومه...کلا از این جهت که اصلا در جریان هیچی نیستن آدم خیلی شاکی میشه. شما حساب کنید 15 سال پیش که اینترنت و اینا رواج نداشت حرفهای اینا یه جور منبع اطلاعاتی بود!
من برنامه آقای گزارشگر رو اصلا نگاه نمیکردم . چون 1% هم کارشناسی شده نظر نمیدادن .
استاد خیابانی که فقط کارش تحقیر بود . یکبار به یکی از شرکت کننده ها گفته بود : من هیچ نظری درباره گزارشت ندارم !
نصیر زاده که فقط به صدا ها گیر میداد . یادمه یه بار به یکی گفته بود : ته صدات یک گردی خاصی داره ، صدات دایره ای میاد بیرون !!! اینگار صدای خودش لوزی یا ذوزنقه هست .
خداییش نصیرزاده چه ربطی به گزارشگری داره ؟
نصیرزاده که ادعای کارشناسی فوتبالو داره ، یادمه سر بازی فرانسه و اوکراین تو یورو 2012 که بدلیل رعد و برق متوفق شده بود ، زنگ زده بودن به نصیرزاده که ازش بپرسن بازی از ادامه شروع میشه یا از اول ؟ . استاد نصیرزاده با قاطعیت تمام میگفت بازی از اول شروع میشه . بعد از نیم ساعت بازی از ادامه شروع شد :n02:
من بین خیابانی و علیفر خیابانی رو انتخاب میکنم . خیابانی 4 سوتی میده آدم شاد میشه .علیفر نمیدونم از کجا گرفتن آوردن ! توی گزارشاش هیچ نقطه مثبتی وجود نداره ! نه صدای خوب ، نه تحلیل خوب ، نه اطلاعات خوب .فقط دفاع خطی رو خوب بلده. فکر کنم باهاش رو در بایستی دارن که هنوز نگهش داشتن.
استاد خیابانی در بازی برزیل - مکزیک :
الانه که استادیوم بترکه :n08:
استاد خیابانی : برزیل 60 دقیقست که گل نزده و مکزیک 60 دقیقست که گل نخورده :n08::n02::n20::n19:
بله، داور از اسپریهایی استفاده میکنه که مثل برف شادی خودمونه :n08:
نقل قول:
30 ملیون؟؟؟؟!! :n13:
+
اخبار ورزشی : داور با برزیل مثل بازی گذشته مهربون نبود !!! (چون یک صحنه تمارز رو پنالتی اعلام نکرده ! )
البته جمله ش ایهام داره
میشه منظورش این باشه که : مثل بازی قبل که داور مهربون بود اما این دفعه مهربون نبود !
اما با لحنی که گفت میدونم منظورش این بود : این بار هم مثل بازی گذشته داور با برزیل مهربون نبود...
پ ن: جملات خیابانیو آدم میخونه یاد جملات عمام میفته !! :n02:
مخصوصا اگه خوشگل باشن !نقل قول:
نکته جالبی که در بازی اخیر برایم مکشوف شد! این بود که سیما مشکلش با لباس و سرووضع خانمهای حاضر در ورزشگاه نیست، بلکه بطور کلی با نمایش نسوان حاضر در استادیوم با پوشیده ترین لباسها و در گوشه ای ترین بخش تصویر هم درگیره... و گویا بدنبال اینه که با نمایش دادن تک جنسیتی بازی، خدای نکرده فرهنگسازیی چیزی رخ نده.
ای بابا از یه شیخی می پرسن حکم نگاه به نامحرم چیه؟ میگه نگاه به نامحرم حرام می باشد و مرد مجاز نیست به نامحرم نگاه کند مگه اینکه لامصب خیلی خوشگل باشه:n02:نقل قول:
آقا من بارها گفتم دیگه شما سعی کنید بیخیال پیگیری مسابقات از شبکه سوم سیما بشید "ان الصدا السیماء لا یحب الخوشگلون و الخوشگلات"
رنگ و جذابيت جام جهاني به همين شكارهاي دوربيناشه! البته عقوبت تماشاي اين صحنه ها كم نگرانم نمي كنه (شبا نمي تونم بخوابم كابوس ميبينم
معدلم هم افت كرده بود:))همش تقصير خياباني و سيانكي و سرهنگ گروهبان و مزدك هستش گناهش گردن اونا!:n27:
استاد خیابانی - بازی برزیل مکزیک - دقیقه 85:
چه بسا ورزشگاه الان بترکه! ... با توپی که نیمار بزنه ... و اینجا این ضربه ... می ... میتونست ... نه نمیشه ... نمیترکه!!! :n02:
به نظرم علیفرم کمتر از خیابانی رو مخ نیست بلکه بیشتره . یه عادت گندش اینه که گیر بده به یه مربی که باهاش حال نمیکنه و تمام حرکات ، اخلاق و و کلاً تفکرش رو زیر سوال ببره
مشکل قدیمیش با دفاع خطیم که همه تو جریان هستن
وسط بازیم جملاتی میگه که ناخودآگاه به خودت میگی با کیا شدیم 75 میلیون . دیشب اومدیم چند دقیقه بازی بلژیک از تلوزیون خراب شده ایران ببینیم گمونم بعد از گل مساوی بلژیک به الجزایر بود که گفت 20 دقیقه مونده و میشه تو این دقایق 20 گل به ثمر رسوند!!
یادمه قبلنم این جمله مسخره رو گفته بود . سر یکی از بازیای رئال که عقب بودن و داشتن برای گل مساوی تلاش میکردن میگفت تو این 30 دقیقه باقیمونده میشه 30 گل زد!!
من چرت و پرت از این گزارشگرای ایرانی زیاد شنیده بودم ولی این یکی دیگه آخرتش بود
به غیر از نظرهای غیر کارشناسانه اش وسط بازی صداش رو هم بگو . وقتی بازی در جریان نیست و اروم داره سپری میشه صداش چنان از ته قبر بلند میشه که خوابت میگیره اما وقتی یه موقعیت جلوی دروازه ایجاد میشه صداش وولومش چنان میره بالا که اگه خواب هم رفته باشی میچسبی به سقف .نقل قول:
یه جان خودم من همیشه شبا که فوتبال میزاره اون هم با صدای علیفر 100 بار ولوم رو کم و زیاد میکنم تا یه وقت کسی از خواب بیدار نشه .
من از این علیفر از همون موقع که توی لیگ برتر گزارش می کرد بدم می اومد تازه تازه ملت می فهمن که چه قدر روی مخ و کم معلوماته... خیلی هم صداش رو مخه... فقط گزارشگران ترکیه:n12:
پرچم گزارشگران ترکیه بالاس (ترول: یعنی آفساید اعلام کردن؟:n09:)
خداییش همینه . صداش آرومه فک میکنی صدای تلویزیون کمه .صدا رو زیاد میکنی یهو یک دادی میزنه که همسایه ها هم بیدار میشن :n02:نقل قول:
یکی دیگه از تیکه هاش ، " و " گفتن طولانیش هست. اینجوری میگه : Vaaaaaaa فرصتی که از دست میره
اینی که الان داره بازی هلند و استرالیا رو گزارش می کنه احمدیه؟؟
.
وسطای نیمه اول رسیدم خونه دیدم داره در مورد یه چیزی صحبت می کنه بعدش گفت: مثل بازی دیروز سوئیس!!!:n04:
.
مگه سوئیس دیروز بازی داشت؟:n02:
اگر اسپانیا شیلی رو ببرهنقل قول:
استرالیا هم تو بازی بعدی اسپانیا رو ببره
هلند صعود میکنه و 3 تیم 3 امتیازی میشن . اونوقت کدوم صعود میکنن از این سه تیم ؟
تفاضل گل مهمه !!نقل قول:
این نشون میده اینا انقدر به فوتبال بی علاقه هستن که حتی بازی های مهم جام جهانی رو هم نگاه نمی کنن و گزارشگری فقط براشون به منزله یک شغل دراومدهنقل قول:
برای همینم هست که گزارش هاشون انقدر مزخرف از آب در میاد
شما پست منو بخونید توضیح دادیمنقل قول:
برای صعود استرالیا من داشتم حساب میکردم
به 3 برد 2-0 یا 3-1 یا 4- و... (اختلاف دو گل باشه دیگه چند چندش مهم نیست) نیاز داریم
یا حالت دیگه برد 1-0 اسپانیا به شیلی و برد 3-0 هلند به شیلی و 1-0 استرالیا به اسپانیا ...
پس من همچنان امیدوارم که همه نتایج بنفع استرالیا رقم بخوره و این تیم شایسته به دور بعد صعود کنه و به حقش برسه... هر 2 بازیشونو دیدم واقعا عالی بودند ... حیف اگر که این تیم از رقابتها بیرون بره و مخصوصا اگر که شیلی بخواد بره بالا... (البته من از تیمهای کوچک معمولا بیشتر خوشم میاد... اما اسپانیا بره بیشتر حال میده چون میخوره به برزیل و ممکنه برزیل روهم حذف کنه...)
شاید این مطلب مربوط به سوتی گزارشکر نباشه ولی ...
عادل ، عادل باش !
عادل فردوسی پور در گزارش دیدار اسپانیا و شیلی مثل دیدار قبلی که گزارش کرد سلیقه ای گزارش می کند اما جالب اینجاست که مثل بقیه مجریان شبکه سوم و مثل همیشه علیه بازیکنان رئال !
روی گل دوم شیلی ایکر ضربه زاویه دار بازیکن این تیم را دفع می کند و در ریباند دروازه اش باز می شود که به عقیده عادل فردوسی پور روی این گل ایکر کاسیاس مقصر بوده است !
اما در نیمه دوم سرجیو راموس از فاصله بسیار دورتر ضربه ایستگاهیش را به وسط دروازه می زند و دروازه بان شیلی درست مثل کاسیاس این ضربه را که آسان تر از ضربه مهاجم شیلی بود دفع می کند که به عقیده فردوسی پور این توپ را او خوب دفع می کند ! جالب اینجاست همان توپ روی ریباند درست مثل گل دوم شیلی به موقعیت گل تبدیل شد که بوسکتس دروازه خالی را بیرون زد ، اتفاقی که اگر برای ژابی می افتاد حالا شاید نام او هم در کنار ایکر کاسیاس به عنوان متهم ردیف ۱ به خاطر حذف اسپانیا قرار می گرفت ! در واقع تمام مسابقه به همین گونه گزارش شد و عادل فقط اشتباهات رئالیها را می دید و حتی گاهی اوقات مثل گل دوم شیلی اغراق هم می کرد و تقصیر ها را گردن رئالیها می انداخت !
باور کنید تمام مردم دنیا چشم دارند و می بینند که تمام بازیکنان اسپانیا خوب بازی نمی کنند و می بینند که این تیم مریض است و اینکه شما در تلوزیون ملی می خواهید همه چیز را گردن رئالیها مثل راموس ، ایکر و ژابی بیندازید چیزی را عوض نمی کند !
کلا این عادل فردوسی پور همیشه میخواد نظرات خودشو به مردم بندازه که معمولا هم موفق میشه
این خودش از هزارتا سوتی رو اعصاب تره
نقل قول:
تیم مورد علاقش و بازیکن مورد علاقش این فصل هیچ افتخاری به دست نیاوردن بیچاره داره میسوزه !!! :n09:
ولش کن
بزار واسه خودش پارس کنه !!:n09:
جاودانی در برنامه بیست چهارده:
واقعا اسم دروازه بان کلمبیا فریده؟؟ یه وقت ریشه ی کلمبیایی-ایرانی نداشته باشه؟؟
چهره من اون موقع: :n27: :41: