از هیچ بازیکنی به اندازه مسی بدم نیومده. شاید خودش بازیکن خوبی باشه ولی این تعریف ها و تمجیدهای افراطی دیگه آدم رو حساس میکنه!
Printable View
از هیچ بازیکنی به اندازه مسی بدم نیومده. شاید خودش بازیکن خوبی باشه ولی این تعریف ها و تمجیدهای افراطی دیگه آدم رو حساس میکنه!
مسی
اسمش کافیه تا یه تنه کل جوایز فیفا و یوفا رو بهش بدن !!!
تو جام جهانی قبلی که اصلا محو بود
این جام هم به 3 تا تیمی که گل زد رده بالای 20 نداشتن (( تا قبل جام ))
ولی پلاتینی و ..... آقا رو در حد خدا بالا میبرن !!
ولی میبنیم خارج بارسا هیچی نیست !!!
مرسی از یادآوری شما حرکت واقعا زشتی بود. ولی من منظورم یه چیزهایی بیشتر از دعواهای باشگاهی و بحث های طرفداری بود...وگرنه صحنه تف پرت کردن مسی تو صورت بازیکن حریف یا لگد کردن صورت پپه توسط بوسکتس و موارد مشابه هم قابل گفتن بود...نقل قول:
من بیشتر منظورم موارد کلی تر هست.
قطعا از مسی و کریس رونالدو بی نهایت متنفرم:n22::n22::n22:
بخصوص حالا که ناحق توپ طلای جام رو بهش دادن اونم زوری که خودش هم میلی بهش نداشت:n22:
ایضا" بنده.خصوصا اون رونالدو.........اصلا آلرژی دارم به اسمش....:n28:نقل قول:
این مسی رو هم بخاطر همین الکی بزرگ کردنش توسط دستهای پشت پرده و ........خوشم نمیاد
تیم هردوشونم که توسط آلمان عزیز له شد.
چرا همه از آلبا بدشون میاد؟:n02:
کریس :n21:
از تک تک بازیکنان تیم آلمان،نه به خاطر قهرمانیشون و اینکه چون الان قهرمان شدن از سر لج دارم میگم،نه!
به خاطر اینکه نژادپرستی و نازیسم از چهره ی تک تکشون قابل برداشته،به خصوص نویر دروازه بانشون
عجب !!! :n04:نقل قول:
آرین روبن :n24:
اینکه نظرتونه و محترم و میتونید از هر کسی تمایل دارید متنفر باشید، به این خاطر نقل قول نمیکنم...نقل قول:
اما دلیلتون، همینکه از چهره یک نفر(که بخاطر نژادش ممکنه سفیدو بور و یا هر رنگ و شکل دیگه ای باشه) یا از حالت چهره اش(که ممکنه مغرور یا بی اعتنا یا هر حالت انسانی دیگه باشه) میفهمید که نژاد پرسته...خودش مصداق نژادپرستیه! نژاد پرستی یک ایدئولوژی و یک رفتاره و از هر نژادی هم میتونه سر بزنه...
+لابد میدونید که در همون تیم ملی آلمان هم بازیکن سیاه پوست دارن و هم بازیکن مسلمون، و شما "تک تکشون" رو در این دسته نژادپرست فرضیتون قرار دادید.
کلا اندر احوالات ضدآلمانی ها و مصائب طرفداران فوتبال آلمان در ایران میشه یک کتاب قطور فکاهی نوشت...نقل قول:
واسه همینه که من از متنفرین از آلمان متنفرم چون اکثرشون دلایل واهی دارن و با این چرت و پرتا رو اعصاب ما رژه میرن
تمامی بازیکنای ایتالیا و بس
این عکس رو دیدم. نمیدونم واقعیه یا فتوشاپ! ولی اگر واقعی باشه لگه ننگی برای مسی هست
در انجمن ورزش دنبال تنفر و نفرت و ... نیستیم ، هر بحثی با این محوریت هم ممنوعه /