باسلام
میخوام یکی از مدلهای تودوروکیو بخرم و اطلاعات کافی ندارم که کجا برم صداشو بشنوم و اینکه کلا چه مدلیشو خرید کنم بهتره؟؟ لطفا ادرس فروشگاه راستین را بگید.ممنون
Printable View
باسلام
میخوام یکی از مدلهای تودوروکیو بخرم و اطلاعات کافی ندارم که کجا برم صداشو بشنوم و اینکه کلا چه مدلیشو خرید کنم بهتره؟؟ لطفا ادرس فروشگاه راستین را بگید.ممنون
سلام
خ جمهوری زیر پل حافظ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدید (2015) خریداری کنید - قیمت 2.100.000 تومان است.
سلام دوستان یک سینما کاریوکی در ولوم بالا بهتر عمل میکنه
یا یک تودوروکی در ولوم پایین
سلام
من دستگاه 594 خرید کردم ولی وقتی فلش usb وصل میکنم و میخام اهنگ گوش کنم از هرکدوم مجموعه ی ایستادش فقط از 1دونه بلندگو و تیوترش صدا میاد و اون دوتای بلنگوی داخل هرمجموعه ی ایستاده صدا نمیاد.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
من هفته پیش مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدید (2015) خریدم ، کیفیت صدا و قدرتش فوق العاده ست، منتها به قدری تنظیماتش زیاده و گسترده است که باید یکماهی روش کار کنم تا تمامی تنظیماتش رو یاد بگیرم.
در یک کلام نسبت به قیمتش عالیه
من 2.100.000 تومان خریدم
خیلی هم راضی هستم
دوستان عزیز ساب های پایونیر مدل S-MS3SW دارای چهار تنظیم روی خود بدنه هستن، لطف میکنید توضیح بدید چیه؟
دکمه BYPASS که ON و OFF داره و دکمه PHASE که اونم ON و OFF داره و گین VOLUME که مشخصه ولی یه گین دیگه به اسم CROSSOVER داره که از 50HZ تا 200HZ روش زده
با تشکر از شما ....
باسلام
اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
چطوری میشه ساب sms3sw را بدون کلید پاور پشتش روشن یاخاموش کرد؟ یعنی با ریموت کنترل نمیشه؟؟ چون من پشت آمپش ورودی ریموت ندیدم. باکنترل خود سینما خاموش روشن نمیشه؟؟؟ اخه اینطوری خیلی بده که هر دفعه باید باکلید پشتش روشن یا خاموشش کرد.ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلامنقل قول:
احتمالا دکمه پاور اتومات داره یعنی خودش با دریافت فرکانس بیس روشن میشه و در صورت عدم دریافت مثلا در زمان 5 دقیقه خودش خاموش میشه.
سلام دوستان
قصد خرید مدل RS884 را دارم.به نظر شما اهل فن واسه گیم و فیلم خوبه؟؟؟
ممنونم
با سلام، ميخوام هفته آينده براي جشن تولد دخترم يك سينما خانگي بخرم كه مطالب دوستان را خوندم و الان بفكر عملكرد مطلوب (متوسط به بالا) با كمترين بودجه هستم ،
شرايطم اينه :
- تلويزيون panasonc 42G10 و يك دستگاه پخش dvd ساده دارم و يك رسيور قديمي دارم
- در آينده دوست دارم يك پخش ديجيتال مثل WD Palyer (كه فكر كنم اتصال اپتيك بخواد) و يك رسيور ديجيتال با اتصال hdmi بخرم
- و ميخوام پخش موسيقي بدون روشن بودن تلويزيون داشته باشم
سوال :
- ميتونم فقط با خريد بلندگوي تنها يا كيفيت متوسط به بالا ، مشكل صدا را حل كنم ؟ مثل اين :
- يا لازمه يك آمپل مثل 329 با يك ست بلندگو بخرم ؟ چه مدلي پيشنهاد مي كنيد ؟
نهايت ميخوام زير ميليون برام دربياد ، و چون حرفه اي نيستم هرچي كمتر بهتر.
سپاس
PIONEER TODOROKI HTP-RS777 with
VSX 522-K AMP
BDP 450
and
SAMSUNG F8800 LED
سلام
HTP-ES239 پایونیر تودورکی خریدم و یک بلوری پلیر 760 ال جی .قبلش ی سینما خانگی 3d ال جی جدید داشتم که بنا ب دلایلی فروختمش. الان با پایونیر چن تا مشکل دارم . اول اینکه اصلا اون حس صدای فراگیر رو به نسبت ال جی بهم نمیده بخاطر باند های سوراند کوچیک پشت سر و اصلا تفکیک صدایی به شفافیت سینمای ال جی احساس نمیکنم . تمام مود های دالبی رو هم تست کردم ولی راضیم نکرد . البته بلندگوهای جلویی بسیار نیرومد و خوب عمل میکنن ولی از سوراند های پشت سر اصلا راضی نیستم . براشون پایه تهیه کردم و موقعیتشونم خوبه ولی حس خوبی از نظر فراگیر بودن نمیکنم و بود و نبودشون خیلی تفاوت نمیکنه . میخواستم از دوستانی که تجربه کار با این سینما ها دارن خواهش کنم که نظر و تجربشونو بگن و اینکه مود های مختلفی که روی امپ هست کدوماش تاثیر خوبی توی پخش صدای فیلم میزارن واقعا گیج کنندس مودهاش .
(کلا من از فیلم های mkv دانلودی 1080 و 720 استفاده میکردم و میکنم)
ی سوال دیگه اینکه من نتونستم با کابل hdmi صدا رو از tvبگیرم و از اپتیکال استفاده میکنم . راهی برای استفاده از کابل اچ دی هست؟
و اخرین سوال راجع به ساب ووفرش هست که بنظرم بیشتر از اینکه کوبش داشته باشه ویبره و لرزه داره ساب نیرومندی ولی اون کوبشی که من دلم میخواد نداره و صداش در موقعیتهای مکانی مختلف توی خونه خیلی فرق میکنه . مثلا از کنار کوبش بیشتری داره و از دور ویبره زیادی و...
ببخشید که سرتون رو درد اوردم ولی ممنون میشم کمک کنید و ی پاسخ جامع و کامل بدید چون ممکنه سوال خیلی دیگه از بچه ها باشه
دوستان کسی در مورد نحوه صحیح نمایش زیرنویس فارسی چیزی میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟ چکار کنم که زیرنویس رو درست نشون بده ؟؟؟
پایونیر توی پخش زیر نویس فارسی مشکل داره . شما زیرنویستون رو به subتبدیل کنید و با نرم افزار mkvtools بچسبونید به فیلم ببینید درست میشه یا نه .نقل قول:
منم 884 دارم و حس تو رو دارم احساس میکنم صدای گوش خراشی رو دارم تحویل میگیرم:n02::n02:
ولی من چنین احساسی که شما میگید روندارم واتفاقا برعکس نظره شما رو دارمنقل قول:
ولی من چنین احساسی که شما میگید روندارم واتفاقا برعکس نظره شما رو دارمنقل قول:
هر کاری که در مورد زیرنویس باشه انجام دادم ولی نشد ، راه دیگه ای نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
نه متاسفانه پایونیر با زیرنویس فارسی هماهنگی نداره و ساپورت نمیکنهنقل قول:
سلام . دوستان بین سونی m3 و پایونیر r854 کدوم بهتره ؟
- - - Updated - - -
سلام . دوستان بین سونی m3 و پایونیر r854 کدوم بهتره ؟
هیچکدوم. پولتو جای دیگه هزینه کن.نقل قول:
شما پیشنهاد بهتری دارید ؟ چون من کاملا تو این زمینه اماتورمنقل قول:
کم کم خرید کن
اگه کاربردت موسیقیه:
1-آمپ استریوی دنون
2- سی دی پلیر دنون
3-بلندگوی Mission یا Jamo یا Monitor Audio
اگه خیلی حرفه ای بخوای صدا بگیری باید دنبال بلندگوی Horn بری
اگه کاربردت فیلمه:
1- آمپ سینمایی یاماها
2- بلوری پلیر پایونیر BDP 450
3- بلندگوی 5 تکه Monitor Audio
4- سیم HDMI برند Monster M1000 اصل
برندهای بهتر هم در زمینه بلندگو هستند چون Focal فرانسه اما شاید هزینه ات بالا بره.
کاربردم در درجه اول فیلم و گیمه بعد موسیقی .نقل قول:
قیمت حدودی سیستمی که برای فیلم ببندم رو میدونی دوست عزیز ؟ و اینکه از کجا تهیه کنم ؟
به جای بلوری اگه اچ دی مدیا تهیه کنم بهتر نیست ؟ چون من فیلم های ریموکس شده با فرمت mkv یا فایل های iso بلوری رو تهیه می کنم
با این توضیحات پیشنهاد میکنم همون پایونیریکه خودت گفتی رو بخری. بجای بلوری پلیر هم همون اچ دی مدیا پلیر گزینه خوبیه.نقل قول:
سلام
این تحلیل دوتا از غول های بلوری پلیر در دنیاست که توسط سایت htcenter.ir نوشته شده استو گفتم شاید براتون جالب باشد.
- - - Updated - - -
سلام
این تحلیل دوتا از غول های بلوری پلیر در دنیاست که توسط سایت htcenter.ir نوشته شده استو گفتم شاید براتون جالب باشد.
http://htcenter.ir/index.php/2014-07-23-17-56-13/2014-07-24-20-40-08/451-oppo-pioneer
اولین بلوری 4K با خروجی 2160P
XPERIA Z3+
با سلام
من میخوام آمپلی فایر صوتی تصویری پایونیر مدل vsx-824 رو بگیرم.دوستان لطفا" راهنمایی کنید:
1- منظور از 4K یعنی فیلم 4K رو از روی فلش یا هارد میتونه بخونه؟
2-کیفیت بیس دستگاه برای ساب ووفر چجوریه؟ آیا بیس نرم و دلنشینی داره؟
3-اکولایزر هم داره؟
4-Bass Boster هم داره؟
5-اگر بخوام به جای سیستم 5.1 دو عدد باند استریو استفاده کنم برای موسیقی صدای خوبی دارد؟
6-در کل کیفیت صدای آمپ صوتی تصویری بهتره یا آمپ صوتی؟
7-آیا تو این رنج قیمت آمپ بهتری هست که بخرم
8-yamaha چطوره؟
1- شما دارید اپلی فایر میخرید نه پلیر تصویرینقل قول:
2-والا من از بیسش راضی نیستم . بیشتر ویبره داره . نرم و دلنشین نیست اصلا . . در کل برای محیط های بزرگ با حجم بیس زیاد خوبه .
3- اکولایزر که نه ولی چند تا مود صدا داره
4-خیر بیسش انقد زیاده که دور این چیزا رو خط بکشی
5-امپلی 6 کاناله بخری واسه 2 تا باند؟!!!!! چ کاریه خب همون امپ معمولی بگیر ارزونترم در میاد
6- مسلما صوتی
7-باید بری بازار قیمتا رو در بیاری و با متخصص ها صحبت کنی
8-هر چی پول بدی همونقدر اش میخوری . امپ خیلی مکهمه ولی باند و ساب هم همون اندازه مهمه .
- - - Updated - - -
سلام .
بنده میخوام حول دو تومن برای سینمای خانگی یا یه سیستم هزینه کنم.لطفا دوستانی که تجربه تو جمع کردن سیستم دارن یا سینمای خانگی دارن بنده رو راهنمایی کنن.شفافیت و صدای فراگیر حتی بیس هم برام مهمه.
گارانتی هم اصلا مهم نیست.
سوال بعدیم اینه که سیستمهای پایونیر تو بانه گیر میان؟
پیشاپیش تشکر بابت راهنمایی
- - - Updated - - -
سلام .
بنده میخوام حول دو تومن برای سینمای خانگی یا یه سیستم هزینه کنم.لطفا دوستانی که تجربه تو جمع کردن سیستم دارن یا سینمای خانگی دارن بنده رو راهنمایی کنن.شفافیت و صدای فراگیر حتی بیس هم برام مهمه.
گارانتی هم اصلا مهم نیست.
سوال بعدیم اینه که سیستمهای پایونیر تو بانه گیر میان؟
پیشاپیش تشکر بابت راهنمایی
کسی از دوستان این مدل رو داره
HTP-AJ523
از نظر شفافیت و تفکیک صدا راضی هستید؟
اصلا ارزش خرید رو داره؟
دکمه بای پس فیلتر فرکانس پایین رو فعال و یا غیر فعال میکنه. یعنی اگه خاموش باشه صدایی که از ساب میشنوین شامل فرکانسهای بالا هم هست. مثلا صدای سازها و خواننده رو هم میشنوین (به شرطی که صدای ورودی فیلتر نشده باشه). دکمه فاز در واقع حرکت صفحه ساب رو عوض میکنه یعنی اگر در یک صدای خاص صفحه ساب به داخل کشیده میشه با تعویض فاز مسیر حرکتش به سمت بیرون خواهد بود. این دکمه برای این تعبیه شده که در مکانهای بسته شما بتونین با صدای ساب رو با صدای سابهای دیگه و یا بلندگوهاتون مچ کنین. یه مثال میزنم اگر دو تا بلندگو رو داخل یک باکس بزارین و سیمهای مثبت و منفی بلندگوها رو متفاوت با هم وصل کنین هرچقدر صدا رو بلند کنین صدای بیس نمیشنوین. چون حرکت مخالف صفحات صدای بیس همدیگه رو خنثی میکنن) برای اینکه شما دسترسی به تعویض مثبت و منفی سیم ندارین این دکمه تعبیه شده که همون کار رو انجام میده. پتانسیومتر مربوط به کراس اور هم فرکانس ارسالی به ساب رو تغییر میده هرچقدر فرکانس پایین تر باشه بیس عمیقتر و لرزاننده تره و هرچقدر بالا باشه برعکس. من شخصا فرکانس پایین رو میپسندمنقل قول:
یه پیشنهاد برای دوستان دارم. همونطور که پستهای قبلی نوشتم پارسال یک سیستم تووروکی با آمپ 824 و بلندگوهای آر اس77 و ساب خریدم. اوایل راضی بودم تا اینکه چند وقت بعد یک سیستم دست دو با آمپ دنون 1611 و بلندگوهای جامو 426 با قیمت مناسب دیدم و خریدم و یه ساب بوستون آکوستیک هم اضافه کردم. از وقتی صدای دنون رو شنیدم از صدای پایونیر حالم بهم میخوره. ازتون میخوام قبل از تصمیم در مورد خرید صدای سیستمهای مختلف رو بشنوین بعد خرید کنین. صدای پایونیر در مقابل دنون فاجعه است. اگر صداباز هستین قطعا خیلی زود از خرید پایونیر پشیمون میشین. آمپهای یاماها هم خوبن. خوب بگردین چند نوع صدا بشنوین بعد خرید کنین که مثل من پشیمون نشین
لازمه بگم آمپ دنون و بلندگوهای جامو رو 1800 و ساب بوستون آکوستیک رو 800 خریدم که کلا 2600 شد. در حالیکه سیستم پایونیر رو 2550 خریده بودم
سلام به دوستان کسی قیمت Rs-777 رو داره در حد آک
دوستان مدل329 پایونر چطور رسیت میش
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگر کسی بلوری پلیر پایونیر مدل bdp 450 داشت بنده خریدارم
09125330937 ایمان
با تشکر از دوستان عزیز
سلام امپ دنون چه مدلی گرفتین ؟نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلام امپهای سینمایی دنون چطورن ؟ قابلیت استفاده به عنوان استریو هم دارن ؟ تا حدود ۲ ملیون چه مدلی پیشنهاد میکنین ؟نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk