نقل قول:نقل قول:
خودتونم خوب می دونید که سیاست در فوتبال بی تاثیر نیست
هم در خود فوتبال و هم در علایق فوتبالی
شاید برای شما تاثیر نداشته باشه ولی برای اکثریت داره
Printable View
نقل قول:نقل قول:
خودتونم خوب می دونید که سیاست در فوتبال بی تاثیر نیست
هم در خود فوتبال و هم در علایق فوتبالی
شاید برای شما تاثیر نداشته باشه ولی برای اکثریت داره
از وقتی یادم میاد طرفدار آرژانتین هستم و متنفر از آلمان :n02:
حالا طی چندسال اخیر هم یونان ، سوئیس ، فرانسه و مخصوصا مخصوصا کره جنوبی:n21: اضافه شدن
:n16:
من به بوسنی نیجریه و استرالیا و روسیه رای دادم البته اینم بگم آلمان رو یادم رفت تیک بزنم :n02: لامصب شانس آورد :n09:
به بوسنی رای دادم چون خیلی شانس آورد اومد جام جهانی و حق خیلیا رو توی اروپا گرفت گروهی که ازش صعود کرد مضحک ترین و اعصاب خوردکن ترین گروه مقدماتی بود قدرتمنترین رقبش یونان بود! ای داد... یکی باس یونان رو بذاره یه جای دلش! این بوسنی با این یونان اومدن توی جام خدائیش اگه توی گروه های دیگه قرار می گرفتن این دو تا تیم له میشدن و جای تیم های بزرگی مثه سوئد و ترکیه و رومانی و لهستان و ... رو نمی گرفتن الان که دارم فکرشو می کنم یونان رو هم باس تیک می زدم
نیجریه هم خیلی زمخته! اصلا حال نمیدن یاد نیکر منکر میافتم:n02: خدا به داد بچه ها برسه اول کاری با اینا باس سلام علیک کنن... البته اینکه فقط به نیجریه رای دادم اینه که نمی دونم چرا هیچ وقت با این تیم سبز پوش آفریقایی نتونستم ارتباط برقرار کنم و همیشه دلم می خواست ببازن نمی دونم شاید اون شکستی که 3 بر 2 اسپانیا رو بردن داغ گذاشته روی دلم هیچ وقت فراموش نمی کنم اون شکست رو و باعث شد برد 6 بر صفری که برابر بلغارستان بدست بیاریم نتونیم به دور بعد صعود کنیم.
استرالیا هم که خیلی مغرور هست از 1997 مغرور بوده و تا الانم هست انگار که مثلا تیم اروپایی چیزی هست... استرالیایی دیگه چی هستی مگه!
روسیه هم که برام قوز بالا قوزه حال نمی کنم هیچ جوره باش
آلمان هم که از قلم انداختم دلیل اینکه ازش خوشم نمیاد اینه که زیاد دم پر اسپانیا می پلکه:n02: یه چیزیش میشه آخر:n10:
موفق باشید رفقا
از آلمانی های نژاد پرست و مغرور (هم باشگاه ها و هم تیم ملی) :2: :27:
نقل قول:
کسی باید از نژاد پرستی متنفر باشه که خودش پرچم یه رژیم نژاد پرست قاتل رو به عنوان نماد خودش انتخاب نکنه:n21:
بعدشم کی این جفنگیات رو توی دهن شماها گذاشته؟
آلمانیا جزو بازترین ملت اروپا هستن،حداقل بر خلاف خیلی کشورا جلوی آزادی های مذهبی رو نگرفتن یا به خاطر تفاوت نژادی موز به سمت بازیکنا پرتاب نمیکنن و یا مهاجرها توشون به عنوان یه بخش جامعه پذیرفته میشن.
آواتارت کشته من رو:دینقل قول:
آلمان
مگه میشه طرفدار انگلیس باشی و بعد از بازی سال 2010 و اشتباه کمک داور و اون باخت مسخره از آلمان متنفر نشی !!؟؟ البته قبلش هم بودم ولی اون تشدیدش کرد : دی
اسپانیا
سبک تکراری و رو نرو :n21:
نقل قول:
کلا این کلمه نژادپرست خیلی کلیشه ای شده
الان میزان نژادپرستی تو آلمان از میانگین اتحادیه اروپا پایین تره
ارژانتين و انگليس! حالم ازشون بهم ميخوره البته ربطي هم به سياست و سار چرنديات نداره! فوتبال يا ورزش رو حداقل با ارتباط دادنش به سياست خراب نكنيد!
از هرچي استفاده ابزاري شده اشكال البته از ما نيست! ضمنا از كره جنوبي هم بدم مياد در عين اين كه از ژاپن خوشم مياد و البته امريكا هم ازش خوشم مياد:n18:
انگلیس
حالم از انگلیس بهم میخورد - دلیلم ندارم ؟؟؟
توقع داشتم یکی بیاد همچین اظهار فضلی بکنه!نقل قول:
اولا اینکه سطح سواد و مطالعه شما پایین هست و حکومت هیتلر رو یک حکومت قاتل و نژاد پرست میدونید تقصیر بنده نیست. به قول خودتون کی این جفنگیات رو توی ذهن شماها گذاشته؟!
ثانیا من به طور مطلق طرفدار این گروه نیستم. قطعا هر چیزی نقاط سیاه و سفیدی داره ولی اگر هم به فرض محال نژادپرست بودن من باز هم مخالفش هستم و به خاطر مسائل قومیتی یا نژادی نیست که از این مکتب خوشم میاد.
ثالثا مگه شما میای میگی من طرفدار آلمانم و چنین آواتاری گذاشتی بنده اومدم انتقادی کردم که شما خودت رو انداختی وسط؟! اون نظر شماست و محترمه و این هم نظر منه. نه من حق دارم به نظر شما ایرادی بگیرم و نه کسی این حق رو به شما داده.
پ.ن: چون در اینجا ریپلای کردید بنده هم حق خودم میدونستم که اینجا پاسخ بدم، اگر صحبت تکمیلی ای دارید بهتره پ.خ کنید.
قابلی نداره! :n10:نقل قول:
از ایتالیا و لیگش چندشم میشه:n24:
نازی ضد آلمانی تا حالا ندیده بودیم که تو این فروم دیدیم بحمدالله!:n02:یعنی شما معتقدی هیتلر و حکومتش نژادپرست نبود ولی الان آلمانیها نژادپرستن؟نقل قول:
نقل قول:
وای معلوم شد سطح سواد شما خیلی بالاست که بر طبق اظهار نظر شما حکومت هیتلر یه حکومت کاملا عادل و در واقع آرمانشهر بوده.
حکومتی که باعث مرگ میلیون ها انسان توی جنگ جهانی دوم شد،کلی یهودی رو برای به وجود آوردن نژاد برتر کشت((مگه اینکه شما جزو طرفدارای اون مردی که رفته هست باشید و فک کنید کشتار یهودیا یه چیز خیالی بوده)) با حکومت پلیسی خودش حتی به مخالفای داخلی خودش هم رحم نمیکرد
تنها نقطه سفید هیتلر پیشرفت علمی در کنار بازسازی اقتصادی بوده که توی آلمان بعد جنگ اول انجام دادن وگرنه کارنامه رایش سوم پر از نقاط سیاه هستش،وقتی طرفداری از نظامی میکنید که افرادی مثل هیملر یا گوبلز یا منگل جزو دست اندرکاراش بودن و میگید نقاط سفید هم داشتن دیگه خدا بهمون رحم بکنه
شما هم حق اینو دارید که بیاید از آواتار من یا اظهارات من انتقاد بکنید،کسی کسیو محدود نکرده تا کار به توهین نکشیده،تشخیصشم با مدیرا هست که چیا میشه اینجا جواب داده بشه و چیا نه
اون تکلیفش با خودش مشخص نیست:دینقل قول:
این banii هم که هر چی پست ضد آلمان اینجا زده میشه میاد لایک می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تاپیک طرفداری، آلمان رو هم تیک زده آخه:دی
البته اگه نیاد بگه که اشتباهی زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:نقل قول:
آلمان فعلی بزرگترین دشمن اون دورانه و بیشترین بد و بیراه رو بهشون میگن. ببینید من نمیگم آلمانی ها به طور عام نژاد پرست هستند، چرا از منطق مغالطه در بحث هاتون استفاده میکنید؟! من میگم فوتبال آلمان نژادپرستانه عمل میکنه حالا از مطبوعاتش بگیرید تا بعضا باشگاه هاش.
خلط مبحث نفرمایید، من نگفتم آرمانشهره یا کاملا عادل بوده! هر نظامی سیاسی ای تاکید میکنم هر نظامی، دارای نقاط ضعفی هست و هیچ چیزی آرمانشهر و کاملا عادل نیست ولی همون افرادی که از هیلتر انتقاد میکنند نتونستن معجزه اقتصادی و نظامی رو که اون در چنان مدت کوتاهی کرد انجام بدن.نقل قول:
شما میگید حکومتی که کلی یهودی رو کشته! فقط من از شما یک سوال میکنم؛ اگر اینطوره چرا از ارتش خودش شروع نکرد؟! چرا 150 هزار یهودی در ارتش هیتلر خدمت میکردند؟ اگر هیتلر نژاد پرست بود چطور 2 نفر فیلد مارشال، 17 ژنرال، 8 ژنرال سرگرد و 5 ژنرال سرهنگ توی ارتش بودند که یهودی بودند؟! چطور 20 سرباز یهودی در طول جنگ در ارتش رایش به بالاترین افتخارات نظامی نائل شدند و درجه صلیب شوالیه رو کسب میکنند؟ چطور امیل موریس دوست و راننده شخصی آدولف هیتلر یهودی هست؟
باز اگر میخواهید آشویتس رو مثال بزنید که بگم مقالات تحقیقی فراوانی در رد اتاق های گاز و امثالهم موجوده. اگر واقعا به دنبال تحقیق هستید سایت نازی سنتر چند سال قبل مقاله تحقیقی خود رو در این زمینه منتشر کرد. این مدعی رو برخی افراد برجسته هم رد کردند، راسینیر که خودش زندانی اون اردوگاه ها بود منکر این قضیه شده، حتی دیوید کوک که یک یهودی ضد نازی هست آشویتس رو قبول نکرده، ایروینگ که یک تاریخ دان بزرگه با شک و تردید بسیار به هلوکاست نگاه میکنه و کشتار آشویتس رو قبول نکرده و قس علیهذا...
قرار داد هاوارآ رو چطور توجیه میکنید؟ اگر هیتلر مخالف بود با یهودی ها چطور به اونها کمک کرد تا کشوری جدید رو بسازند؟! متاسفانه این تاریخی که متفقین نوشتند و افکاری که صهیونیسم در مغز امثال شما فرو کرده تفکر غالبه و مگر با مطالعه و تحقیق از اندک منابع باقی مانده قابل تغییر نیست.
در مورد آواتار هم بنده نه اونقدر پر رو هستم و نه این اجازه رو به خودم میدم که وقتی کسی نظرم رو نپرسیده بیام اظهار نظر کنم.
پیشنهاد میکنم دوستان فیلمهای Schindler's List و The Pianist و The Grey Zone رو اگه ندیدن حتما ببینن, وحشتناکه !! :n28:
میشه مصداق های نژادپرستانه عمل کردن فوتبال آلمان رو اسم ببری؟نقل قول:
آرژانتین, دشمن قدیمیه برزیل. :n09::n21:
خب معلومه دیگه چون اسمش "فوتبال آلمانه" همین:n02:نقل قول:
کافیه اسم آلمان کنار چیزی یا کسی قرار بگیره بلافاصله اون چیز یا کس، فاسد و نژاد پرست میشه :دی
نقل قول:
جالبه فوتبال آلمان نژاد پرسته و با این وجود،در حالی که پر از استعدادای داخلی با خون خالص هستش،درهای فوتبالشو به روی ترک ها یا آفریقایی ها حتی در سطح ملی هم نبسته
منم که گفتم تنها نقطه سفید کارنامه رایش رو میشه تو پیشرفتای علمی و اقتصادیش دید،بازسازی آلمان نابود شده تو جنگ اول کار هر کسی نبود،البته نمیشه گفت یگانه بوده چون وضع آلمان بعد پایان جنگ دوم ازونم خراب تر بود ولی بازم آلمانیا کشورشون رو ساختننقل قول:
مطلبی که شما میگید درباره یهودیا رو خودمم خوندم،مال برایان ریگ هستش این مطالب که گفته بود یه عده ای از سربازای ارتش نازی دارای ریشه یهودی بودن در حالی که طبق قانون نورمبرگ 1935 ،یهودیا یا نیمه یهودیا نباید در ارتش آلمان خدمت کنن.همونجا هم گفته شده خیلیاشون به امید این به ارتش آلمان پیوسته بودن که بتونن از بستگانشون محافظت بکنن.بهشونم لقب داده بودن با عنوان Mischlinge و وقتی خیلیاشون متوجه شدن که بستگانشون به لهستان به اردوگاه های اجباری برده شدن شکایت کرده بودن که هیتلر تو سال 1940 دستور اخراجشون از ارتش آلمان رو داده بود.تا سال 1944 هم خیلیاشون اخراجش شدن،از طریق جاهایی که بهشون deportation starion میگفتن که مخصوص سربازای دارای ریشه یهودی بوده.
ولی حرف شما درباره اینکه تعدادی از افسرای ارشد آلمانی یهودی بودن و از خود هیتلر هم اجازه های مخصوص داشتن درسته،همینجاست که باید گفت تاریخ کاملا سیاه یا کاملا سفید نیستش.هرکسی تا جایی که میتونه باید از منابعش استفاده بکنه.
درباره آشویتز و کمپای گاز،من نه رقم 5 میلیون یهودی کشته شده رو قبول دارن نه اتاقای گاز ولی در اصل فرستادن یهودیا به اردوگاه های کار و یا کشتار یه بخشی ازشون یا سواستفاده ازشون هیچ تردیدی نیست.بیشترین سوژه های آزمایشگاهی جوزف منگل،یهودیا بودن
درباره کمک نازی ها به کشور یهودی هم باید گفت منطقیه،کسایی که ازشون متنفری رو از خودت دور میکنی و همشونو تو یه جا دور از خودت جمع میکنی ولی در عین حال روشون کنترل هم داری.همشونو که نمیشه کشت
استراتژی منطقی هستش.همین استراتژی رو رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی هم تا حدی اجرا کرده بود دیگه
درباره مطلب آخرتون باید بگم که وقتی شما توی یه انجمن عمومی میای اظهار نظر میکنی به همه اجازه میدی درباره چیزهای ظاهری و آشکاری که ازت میبینن اظهار نظر بکنن،نیازی به کسب اجازه از شما نیست چون این همون آزادی بیان هست تا جایی که منجر به توهین نشه
دوستان آلمانی و ضد آلمانی ببخشید وسط بحثتون وارد میشم .
برغم اینکه پرتغال کشور دوست داشتنی ایه ، لیگ خوبی هم داره اما نمیدونم چرا از تیمش خوشم نمیاد اصلا ! کریستیانو رونالدو هم که اصلا خوشم نمیاد ازش... کاش بجای پرتغال سوئد توی جام حضور میداشت ! :n15:
اسپانیا رو گذشته ها که هنوز سر زبونا نیفتاده بود دوستش داشتم ... اما از زمانیکه داره همه ی جاما رو میگیره دیگه ازش خوشم نمیاد... مخصوصا اینکه 2 تا قهرمانی فوق مهم رو از تیمهای محبوب من گرفته (ایتالیا و هلند)
این کره جنوبی هم خوشم اومد تعداد رای هاش زیاد شده ... یکبار با اون داوری های کثیف چهارم شدند فکر میکنند قدرت اول آسیا اند اما هیچوقت به ژاپن نخواهند رسید... اون 6 امتیازی هم که ایران ازشون تو مقدماتی گرفت بسی حال نمودیم.:n18:
بله درسته آلمان پس از جنگ جهانی دوم هم ساخته شد ولی با تکیه بر کمک های بسیار آمریکا از قبیل وام مارشال ضمن اینکه قرارداد های محدود کننده ای هم مثل ورسای دیگه وجود نداشتند اما هیتلر بدون هیچ کمک خارجی ای این معجزه رو رقم زد و تحولی بزرگ به وجود آورد.نقل قول:
لطفا بحث رو پیچ ندید، شما میگید حکومت هیتلر یهودی ها رو کشت و نژاد پرست بود. اما به این پرسش پاسخ ندادید که چگونه اگر نژاد پرست بود و با یهودی ها مشکل داشت این جمعیت بزرگ در ارتشش خدمت میکردند؟ شما میگید اینها رو اخراج کردند (که البته درسته و هیتلر از ترس کاری که سازمان های صهیونیسم در جنگ جهانی اول کردند، برخی از افرادی رو که وفاداری خودشون رو ثابت نکرده بودند اخراج کرد) ولی چگونه امیل ماوریس که یهودی بود رو اخراج نکرد، کسی که راننده شخصی و دوست هیتلر بود؟ حتی بعد از جنگ هم متفقین اون رو به اردوگاه های کار فرستادن! حدود 20 سرباز یهودی ای که لیاقت خودشون رو ثابت کرده بودند و بالاترین نشان های افتخار رو گرفتن هم هیچ وقت اخراج نشدند. چطور فیلد مارشال ارهارد میلش که یکی از به قول شما همین Mischling ها بود اخراج نشد و تا روزهای آخر در بالاترین درجات ارتش خدمت میکرد؟ چگونه کلنل والتر هلندر رو توجیه میکنید که باز هم یکی از همین Mischling ها بود و هیچوقت هم اخراج نشد و برعکس چندین بار نشان های عالی ارتش رو دریافت کرده بود؟ پاول آشر رو چگونه توجیه میکنید که دست بر قضا او هم یک Mischling بود و نشان افتخار دریافت کرده بود؟
باز خوبه قبول دارید 5 میلیون (با به گفته برخی 6 میلیون) یهودی کشته نشدند! ما هم نمیگیم که اصلا کشته نشدن ولی رقم بسیار با رقمی که مدعیان هلوکاست ادعا میکنند فاصله داره نه یک میلیون و نه حتی 100 هزار، که این افراد هم بر میگردند به زمان قبل از صدارت اعظمی هیتلر که تنفر از یهودیان در اس آ بسیار بالا بود و یهودیان رو مورد آزار قرار میدادند.
در مورد دور کردن هم بله، استراتژی منطقی و درستی بود. ولی توجه بفرمایید که دور کردن داریم تا دور کردن! هیتلر در کمال احترام به اونها اجازه مهاجرت داد و حتی دارایی هاشون رو هم تا قرون آخر بهشون پس داد. در صورتیکه بر اساس تصویر خشنی که همین افراد از هیتلر نشون میدن میتونست دارایی هاشون رو ضبط کنه و بهشون هم پس نده، قدرت اینکار رو هم داشت ولی چنین نکرد.
شما اگر کتاب 51 سند از خیانت های صهیونیسم رو بخونید در اونجا به خوبی تشریح میشه که چرا هیتلر تا این اندازه با این فرقه دشمن بود و هم به نوعی از اونها واهمه داشت. دلیل دید منفی ای هم که به برخی یهودیان داشت و باعث اخراج عده ای از ارتش شد به دلیل همین نگرش بود که اونها رو عامل بالقوه یا بالفعل صهیونیسم میدید.
در مورد اردوگاه های کار هم به نظرم استراژی بسیار درستی انتخاب کردند که به جای اعدام کردن جاسوس ها و کارشکنان سازمان های صهیونیستی از اون ها در اردوگاه های کار برای سازندگی و آبادی کشور استفاده میکردند.
درباره مطلب آخر هم، تا جاییکه بنده میدونم آواتار و خصوصیات پروفایل هر کس به خودش مربوط هست و به دیگران هم ارتباطی نداره (تا جاییکه ضدیتی با قوانین کشور و فروم نداشته باشه). البته این نکته هم درسته که قانونی نوشته نشده که شما بیا اظهار نظر بکن یا نکن! به هر صورت بر میگرده به خصوصیات شخصیتی و فرهنگی و ما هم نمیتونیم مرزی براش تعیین کنیم به هر حال هر کس با دیگری متفاوت هست.
شما تمام صحبت منو نخوندید
در جواب اون بخشی که دوباره سوال کردید گفتم کههیتلر ازونایی که میتونست و به وفاداریشون اطمینان داشت استفاده کرد و ازونایی که نمیتونست،کشتشون یا به اردوگاه های کار فرستاده شدن.نقل قول:
باید گفت تاریخ کاملا سیاه یا کاملا سفید نیستش.هرکسی تا جایی که میتونه باید از منابعش استفاده بکنه.
بعدشم این مطالبی که شما میگید حداقل درباره یهودیای لهستان که اتفاق نیفتاد،هم تبعید شدن هم اموالشون مصادره شد هم به کمپای کار فرستاده شدن که اونجا دهنشون سرویس شد و خیلیاشون دوام نیوردن
بعدشم فکر نمیکنم یه مشت زن یا بچه جاسوس و کارشکن سازمانای صهیونیستی بودن که نیازی به فرستادنشون به اردوگاه های کار و گرسنگی دادن بهشون باشه اونم توی اردوگاهای پر جمعیتی که به خاطر نبود امکانات پزشکی بیماریایی مث تیفوس بلافاصله شیوع پیدا میکردن.
فقط تو سال 1942 حدود 300هزارتا یهودی از ورشو اخراج شدن و به اردوگاه های کار مختلف فرستادن که خیلیاشونم هیچوقت برنگشتن.
آیا همشون جاسوسای صهیونیست بودن؟فک کنم خودتونم قبول دارید که نه.پس جرمشون چی بود؟صرفا یهودی بودن
بله حرف شما تایید میشه، البته من هنوز هم با اون بخشی که میگید کششتون مخالفم. هیتلر هیچکدوم از سربازان ارتشش رو به صرف اینکه Mischling هستند نکشت و همونطور که گفته شد اونهایی رو که وفاداری خودشون رو اثبات نکرده بودند فقط از ارتش اخراج کرد نمونه معروفش هم ورنر گلدبرگ هست.
بله بنده هم گفتم که هر جریانی نقاط سیاه و سفیدی داشته و ما هم باید به هر دوی اینها نگاه کنیم. اون قرار داد انتقال یهودیان مربوط به فقط آلمان بود که هیتلر صدر اعظمش بود و نه جای دیگری. اعزام یهودیان به اردوگاه های کار رو نمیخوام توجیه کنم ولی توجه داشته باشید که قبل از شروع جنگ، اقلیت آلمانی ای که در لهستان بود بسیار مورد آزار و اذیت قرار میگرفت و به هیتلر گزارش داده بودند که بیشترین این اذیت ها از جانب یهودیان لهستان هست که از دوره اس آ از آلمان و حاکمیتش کینه به دل گرفته بودند و میخواستن به نوعی تلافی کنند.
پ.ن: دوستان اگر مایل باشید بحث رو متوقف کنیم. به هر حال ایام امتحانات داشگاه ها هم هست و اینجور بحث هایی که نیاز به رفرنس داره یک مقدار وقت گیره. ایشالا در فرصت دیگه ای پیگیری میکنیم (گرچند که فکر میکنم دیگه نکته ای هم نمونده باشه)
همگی موفق باشید :n16:
چرا ایران را نزاشتید . من از ایران متنفرم
منم دنبال ایران گشتم دیدم نیست تو لیست :n02: ولی فک کنم خیلی خیلی کم باشن کسایی که از ایران مثل منو بالاییه متنفر باشن
علتش هم بازی بدون نظم بدون جذابیت ( نظر شخصیمه )
عربستان و کشورهای تابعه:n02:
بقیه کشورها قابل احترام هستن:n01:
اتفاقا به نظر من با کیروش ایران نظم گرفته،حداقل تو فاز دفاعینقل قول:
خوردن فقط 2تا گل تو مرحله مقدماتی حتی جلوی تیم هایی همچون کره یا قطر و ازبکستان کار کمی نیستش.
شاید تو فاز تهاجمی نتونسته چیزی به فوتبال ما اضافه بکنه ولی از نظر دفاعی حرف نداره.
منم تو جام جهانی امیدم برای حفظ آبرو فقط به تاکتیکای دفاعی کیروش هستش
موافقمنقل قول:
اتفاقا به نظر من با کیروش ایران نظم گرفته،حداقل تو فاز دفاعی
خوردن فقط 2تا گل تو مرحله مقدماتی حتی جلوی تیم هایی همچون کره یا قطر و ازبکستان کار کمی نیستش.
شاید تو فاز تهاجمی نتونسته چیزی به فوتبال ما اضافه بکنه ولی از نظر دفاعی حرف نداره.
منم تو جام جهانی امیدم برای حفظ آبرو فقط به تاکتیکای دفاعی کیروش هستش
خیلی دفاع خوب شده ولی هنوزم هماهنگی که تو 10 12 سال پیش تو فوتبال بود دیگه تکرار نشده :n03: نمیدونم شما هم حس میکنید فوتبال ایران رو آدم نگاه میکنه یاد فوتبال گل کوچیک میوفته از بس بی نظم بود این فوتبال فوتبال منظم کره به مشکل خورد
شایدم تکنیکشه
به امید افتخار آفرینیش
من از هنرمندايي كه همراه تيم ملي ميرن جام جهاني متنفرم:)) نه از خود تيم ملي! چرا بايد از تيم ملي متنفر بود چون رفته جام جهاني؟! خوب باختيمم
به درك همه كه نميرن قهرمان بشن! حذف از دوره گروهي هضمش به مراتب اسانتر از شكست در فينال مي باشد:))(ستاد مبارزه با هنرمندان خود .. ..(!) و حامي تيم ملي در همه شرايط:n02:)
البته یکم که نه خیلی زیاد باید چاشنی شانس رو هم اضافه کرد.نقل قول:
اتفاقا به نظر من با کیروش ایران نظم گرفته،حداقل تو فاز دفاعی
برد جلو کره و ازبکستان کاملا اتفاقی بود. با توجه به شانس های اونا برای گل زنی.
کیروش مربی خوش شانسی هست
روی حرف کاپیتانت حرف میزنی؟:n24:نقل قول:
هرتیمی نیاز به چاشنی شانس داره تا حدی.
در ضمن ازبک به کنار ولی جلوی کره تو 90 دقیقه 2تا شانس مسلم بیشتر نداشتن که یکیش دابل سیو رحمان بود و اون یکیشم ثانیه آخر بود که ضربه سرشون بیرون رفت.
والا اینتر مورینیو هم تو نود دقیقه 2-3تا موقعیت گل میداد به طرف چه برسه به ایران کیروش
از برزیل هم اصلا خوشم نمیاد و اینکه افرادی اونو قدرت اول فوتبال میدونند خیلی رو مخه ...
بنظر من سالهاست قدرت در دست اروپاییهاست و آرژانتین و برزیل دیگه حرفی برای گفتن ندارند در مقابل غول های اروپایی...
از کرواسی هم اصلا خوشم نمیاد ... نمیدونم دلیلش چیه واقعا ؟! شاید چون تیمای ایرانی مربی کروات زیاد وارد میکنند و باعث خز شدنش شده ...
آلمان امیدوارم همون مرحله گروهی بشکل عجیب و افتضاحی حذف بشه تا دوستان آلمانی حالشون جا بیاد . :n02: (یعنی قیافه ی اینها اون موقع دیدن داره... :n09:)
شما که انتظار ندارید برزیل هر دوره قهرمان جهان بشه؟؟!!نقل قول:
از برزیل هم اصلا خوشم نمیاد و اینکه افرادی اونو قدرت اول فوتبال میدونند خیلی رو مخه ...
بنظر من سالهاست قدرت در دست اروپاییهاست و آرژانتین و برزیل دیگه حرفی برای گفتن ندارند در مقابل غول های اروپایی...
همین 2002 بود که آلمان با الیور کان رو له کرد و به قهرمانی رسید!!!
و ضمنا همین پارسال جام کنفدراسیونها اسپانیا رو به خاک و خون کشید!!!! :n09:
فعلا با 5 قهرمانی داره سروری میکنه و حالا حالاها تیمی به گرد پاش نمیرسه و نخواهد رسید:n12:
پنبه دانهنقل قول:
دانه دانه
:دی
البته الان که فکر میکنم بلژیک هم به آلمان بخوره و حذفش کنه خیلی خوبه ...(بازی اول حذفی)
ريشه نفرت من از كره جنوبي بر مي گرده به جام جهاني 2002 بازي مقابل اسپانيا! داور هر بلايي بود سر اسپانيا آورد تا كره بره دور بعد! اصلا هم ربطي
به آسيا نداشته چون ما در كل مقابل كره ناموفق نيستيم ضمنا همچين تيماي گردن كلفتي در پيشرفت ما نقش داشتن كه حالا داريم به بازي با آرژانتين
و كم گل خوردن فكر مي كنيم:n19:البته ايشاللا صعود مي كنيم:n02:
نقل قول:حالا اگه ما بیایم بگیم بالا چشم ایتالیا ابرو شما میای شاکی میشه که چقدر طرفدارای آلمان حسود و مغرور و فلان هستننقل قول:
در کل از مجموع پست ها و نظرات شما در مورد تیم ها من اینطور برداشت می کنم که شما آدم دمدمی مزاجی هستی
خب همین دیگه.... آخرین بار قهرمانیش 2002 بوده و از اون موقع بیش از یک دهه گذشته ...نقل قول:
جام کنفدراسیونها هم درجه ی اعتبار چندان بالایی نداره و یک جام تشریفاتیه بیشتر تا حرفه ای... و قهرمانی اونجا زیاد چیز شاخی محسوب نمیشه و کانون توجه تمامی اهالی فوتبال هم واقع نمیشه به اون صورت...
شما 2 تا از قهرمانیای ما رو گرفتید :دی (ایتالیا فقط دوبار نایب قهرمان شده و در هر دوی اون فینالها رو به برزیل واگذار کرده...) (حالا فکرشو بکنید اون فینالها رو ایتالیا تونسته بود ببره... الان قهرمانیاش 2 برابر آلمان و برزیل بود:n27:) حالا ایشالا به حق پنجتن:دی تو این جام پنجمی رو میگیره و تعداد قهرمانیاش به برزیل میرسه...
آره درست حدس زدید... دم دمی مزاج که هستم :n02: و خیلی هم میتونه بد باشه این حس :n27:نقل قول:
اما شما چجوری به این نتیجه رسیدی؟ (من جایی از خوبی آلمان گفته بودم؟؟) (البته آره ! یک جا گفته بودم برای این تیم احترام قایلم و علاوه بر اینکه کشور دوست داشتنی ای هست تیم فوتبالش رو هم در برهه ای دوست داشتم (البته نه اینکه طرفدارش باشم! ). )
خوب دیدی درست حدس زدم؟ :n02:نقل قول:
مثلا گفتی به خاطر رفتارهای طرفدارهای آلمان در این فروم دیگه از آلمان حمایت نمی کنم این یعنی غیر از دمدمی مزاج دهن بین هم هستی :n02:
یا در مورد برزیل گفتی ازش بدم میومده ولی چند سالیه به خاطر بعضی مسائل و بانوانش(!) ازش خوشم اومده :n02: