طرفداری که اینجوری نیست!!نقل قول:
شرایط داره جانم.
شما باید گوزینش بشی(اخراجی ها):n02:
ما بقیش رو کاپیتان(حاجی گرینوف) میاد توضیح میده:n09:
Printable View
طرفداری که اینجوری نیست!!نقل قول:
شرایط داره جانم.
شما باید گوزینش بشی(اخراجی ها):n02:
ما بقیش رو کاپیتان(حاجی گرینوف) میاد توضیح میده:n09:
يعني كشته ي فيلترهاي صلاحيت هواداريم :n09:
+
قيصر توي يك مصاحبه گفته بود گروس بايد در جام جهاني باشه !
+
چرا اينجوريه ؟
از اردوي آلمان خبر ميرسه
توي تمرين امروز صبح تيم اشملتزر مصدوم شده ! البته جزيي بوده و مشكلي نخواهد بود .
عصر امروز هم در حالي كه pascal wehrlein يكي از رانندگان معروف براي ضبط تبليغ مرسدس بنز حامي رسمي تيم با هوودس سوار يكي از ماشين هاي مرسدس بودن با دو نفر از افرادي كه كنار جاده بودن تصادف ميكنن ! :n02:
لو هم تو يك مصاحبه گفته بود هركي خبر هاي اردو رو دنبال كنه فك ميكنه بيمارستانه ... :n08:
یه مدت طولانی سرم شلوغ بود فرصت نمی شد P30 بیام :)نقل قول:
نه : D آخه تو این چند ساله تو تاپیک آلمان ندیده بودمتون
نقل قول:
طرفداری که اینجوری نیست!!
شرایط داره جانم.
شما باید گوزینش بشی
(اخراجی ها):n02:
ما بقیش رو کاپیتان(حاجی گرینوف) میاد توضیح میده
گفتن خشن نگفتن خود زنی کنین که :D یه کاری کنین به هوادارا اضافه شن:Dنقل قول:
يعني كشته ي فيلترهاي صلاحيت هواداريم
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ روز گذشته پلیس مجبور شد خودروی لو را به دلیل سرعت غیر مجاز و همچنین صحبت کردن با تلفن همراه در حین رانندگی متوقف کند.
اینم از مربی :n09:
+
فردا بخوای بری تشتک سازی اصفهان اونجا باید از فیلتر رد شی اینجا که دیگه هواداری آلمان هست و قراره نماینده یک جامعه باشی :دینقل قول:
يعني كشته ي فيلترهاي صلاحيت هواداريم :n09:
ما هوادار واقعی می خوایم نه هوادار نما :n24:نقل قول:
گفتن خشن نگفتن خود زنی کنین که :D یه کاری کنین به هوادارا اضافه شن:D
کاپیتان باید تائید کنه :دی
ببینم چرا جای بخیه روی صورتت نیست؟:n02:نقل قول:
گفتن خشن نگفتن خود زنی کنین که :D یه کاری کنین به هوادارا اضافه شن:D
رزومه ت رو دادی برای برسی؟:n09:
+
در هر صورت به جمع ما خوش آومدی:n01:
توی گروه می بینیمت....هر چند باید قبلش قسم نامه قیصر رو باید امضا کنی.:n02:
اینم جالبه از پودولسکی که تو همین محل اردوی آلمان خبرنگاره رو مندازه تو استخر :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دیگه اسم پودولسکی بیاد صلاحیت من کاملاً تایید میشه :D آرسنالی خالص:Dنقل قول:
چنتا تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
یوپ کبیر هم گفته باید به گومز وقت بیشتری داده میشد تا ببنن میرسه یا نه با توجه به اینکه هم خدیرا و هم کلوزه تقریبا تو همین شرایط بودن و دعوت شدن
اوزیل : میخواهم در جام جهانی اسطوره ی آلمان شوم
اوزیل در حالی راهی جام جهانی می شود که همراه آرسنال توانست برنده ی FA کاپ شود و 9 سال بی جامی این باشگاه را پایان بخشد. با این وجود هافبک 25 ساله ی آلمانی هم چنان طعم موفقیت را در رده ی ملی بزرگسالان نچشیده است. آخرین افتخار آلمان 18 سال پیش با قهرمانی در یورو 96 به دست آمد که برای قهرمان سه دوره ی جام جهانی دوره ای طولانی به حساب می آید.
اما اوزیل مصمم است تا دستاوردهای بزرگانی هم چون فریتز والتر، ولفگانگ اورات و لوتار ماتئوس را تکرار کند. وی در مصاحبه با Sport Bild گفت :
" آن سه نفر در فوتبال آلمان اسطوره هستند. آنان عناوین زیادی را برنده شدند و یک دوره را شکل می دهند. من دستاوردهایشان را تحسین می کنم و می دانم که من هم بازیکنی از جنس آنها هستم. یک بازیساز سنتی. بازیکنان این چنینی در جام جهانی زیاد نخواهند بود و اگر نگاهی به دیگر تیم ها بیندازیم، ممکن است حتی من آخرین نفر از این نوع باشم.
" دلم می خواهد تا ردپای آن سه نفر را دنبال کنم و من هم یک اسطوره شوم. هرکس که بخواهد اسطوره شود باید جام را ببرد. ما به برزیل سفر می کنیم تا به این رویا حقیقت ببخشیم.
" این را صادقانه و برای شخص خودم می گویم : هر نتیجه ای غیر از قهرمانی ناامید کننده خواهد بود. اگر به عقب و مسابقات یورو بنگریم، دو سال از آخرین باری که یک بازی رسمی را واگذار کردیم می گذرد.
" آلمان بالاخره لیاقت بردن جام را یافته است."
GunnersTrust
لام،شواینی،اشملزر رسیدن و دارن با تیم تمرین میکنن.
مونده نوئر!هرچند بود و نبودش فرقی نداره برامون."فلر" هستش.:n19:
جناب خدیرا هم سرما خورده است و با تیم تمرین نمیکنه.
چی میشد بیخیالش میشدن...میترسم کار بده دستموم...:n29:
این تغییر آواتار دوستان یک حرکت خود جوشه؟؟؟:n02:
پیراهن مولر رو هم اگر کسی از دوستان نگرفته بدید به من تا شاید بعد از سالها اواتارم رو عوض کنم
مگه میشه ادم بایرنی باشه و المان رو دوست نداشته باشه ؟
اصلا داریم همچین ادمی؟
خلاصه بعد از هلند المان ها تو قلب ما جا دارن.
صد درصد خود جوش:دینقل قول:
مولر صاحاب داره،گزینه دیگه؟
عجب:n03: مولر همیشه جز فیوریتهای من بوده:n02:نقل قول:
خوب شواین اشتایگر رو امیدوارم کسی نگرفته باشه و اگر اون هم نبود تونی کروس
شواینی هم فروخته شده :دینقل قول:
خوب شواین اشتایگر رو امیدوارم کسی نگرفته باشه و اگر اون هم نبود تونی کروس
کروس رو نمی دونم کسی برداشته یا نه :دی
کروس آزاده،کسی سراغش نرفته
اگه کروس رو میخوای بگیم بروبکس از گوشه گنجشون دربیارن پیراهن رو:دی
فلر اگه تو هر تیم دیگه ای بود مطمئنا فیکس می شد ولی با توجه به سابقه بالای نوئر هر طور شده می رسوننش و فلر جان شما میره رو نیمکت :دینقل قول:
مونده نوئر!هرچند بود و نبودش فرقی نداره برامون."فلر" هستش.:n19:
نوئر تو خاصیت ویژه داره یکی کمک زیادش به دفاع که خیلی موقعیت میگیره از حریف و نکته بعدی اعتماد به نفس و غرورش هست. من این بشر رو میبینم یه حس خوبی بهم دست میده . اون اعتماد به نفس رو به هوادار هم منتقل میکنه.
نقل قول:یک بار دیر جنبیدم...الان یه چک کردم شواینی رو توی آواتار کسی ندیدمنقل قول:
میگم بد نیست به پست اول اسمای دوستان + آواتارش رو بزارید تا مثل من سر در گم نشن:n02:
بردیا جون بگو دربیارن:n09:
بَه بَه یک جام جهانی دیگه و باز هم لذت تماشای بازی های فوق العاده زیبا از آلمان!
به امید یک قهرمانی به یاد موندنی و دلچسب!
خدیرا هم گفته الان فیته فیت هست و موضوعات کمی برای کار مونده و اینکه 16 ژوئن دوباره به پیک آمادگیش میرسه.
مثه اینکه داره خیلی سخت تمرین میکنه و حتی بیشتر از بقیه تا به جام جهانی برسه.
بعدش گفته همه مطمئن هستن که نوئر هم به حداکثر آمادگیش تو این مدت میرسه و زمان بازی با پرتغال در بهترین وضعیتش خواهد بود.
سلام
یه کلمه ی خشن توی برچسب ها بود الان نیست ؟:n13:
-
راستی هیچ احتمالی هست که آلمان و ایران به هم بخورن ؟؟:n09:
نقل قول:آقای برادر، مولر رو میخوای بردارا. آلمانا ازین حرفا با هم ندارن. فیوریت شما، فیوریت مائم هست :n02:.نقل قول:
لباس مولر و کروس رو تبادل کنیم اگه خواستی. exchange jerseys شعار فیفا هم هست تازه :n09:(هر چند ایرانیا بخاطر کمبود لباس انجامش ندن!!).
بکنم (bekkanam) لباسو :دی ؟
والا منم یادم نیستنقل قول:
+
چرا تو مرحله یک چهارم نهایی ممکنه بهشون بخوریم:n02:
پس شما بودی:n24::n02:نقل قول:
ما راضی نیستیم شما به خاطر من دست از بازیکن مورد علاقه ات برداری:n26:
ولی خب اگر کروس رو بخواهی و راضی باشی چی از این بهتر:n19:
مگه میشه شما یادت نباشه :n02:؟؟!!نقل قول:
من مطمئنم بود .
=
آقایون یه لباس به ما هم بدین :n11:
اقا لباس توپ جم کن رو به من بدین..
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
اقا آلمان همش یه دروازه بان داره نه بیشتر!
بقیه که هیچی نیستن فقط تو قیافن:n09: کلا المان ها خوب فیگور میگیرن باید میدادیم پوستر ایتالیا رو واسه شما ردیف میکردن اون فیگور بالوتلی منظورمه:n10:
میگم من تا حالا در مباحث تاپیک های تیمی جام جهانی شرکت نکردم این مدل پست ها که ممنوع نیست؟:n28::دی:n09:
تبریک میگم قهرمانی آلمان رو در جام جهانی امسال
رو چه حساب احمد اقا؟:n26: رده باشگاهی همین اواخر هم بخوایم حساب کنیم در برخورد اسپانیا با آلمان بدجوری آلمان نقره داغ شد که:n26::n09:نقل قول:
فقط وقتی معلوم میشه که مخبر بهتون پخ میده:n02:نقل قول:
اونو که خودمونم میدونیم خبر جدید بدین لطفا :n09:نقل قول:
تبریک میگم قهرمانی آلمان رو در جام جهانی امسال
این و خوب اومدی :n08:نقل قول:
لقب این گروه خشن هم قشنگه ولی من لقب عقاب ها یا عقاب های سپید رو ترجیح میدادم برای تاپیک چون نماد آلمان عقاب هست.
موفقیت رئال تاثیری در موفقیت اسپانیا نداره اینو که باید خوب بدونید!نقل قول:
اگر اینطور بود رئال 98 و 2000 و 2002 هم قهرمان اروپا شد ولی اسپانیا هیچی نشد
کلا از وقتی بارسا متحول شده و انقلاب تیکی تاکا یعنی 2006 به این طرف تیم ملی اسپانیا هم متحول شده
چون شاکله اصلی اسپانیا و سبک بازیش از بارسا الهام گرفته شده نه رئال که همون بارسا رو هم ما 7 تایی کردیم!
معجزه برن؛ قهرمانى براى جاودانگى
Wunder von Bern
طرفداري – قهرماني آلمان در جام جهاني 1954 سوئيس بيشتر به معجره اي شبيه بود كه تاثيرات بسيار مثبتي بر روي زندگي مردم و كشور آلمان پس از جنگ جهاني دوم داشته است.
كمتر از 20 روز به آغاز رقابت هاي جام جهاني فوتبال باقي مانده است و همه تيم هاي حاضر در اين رقابت ها در حال آماده سازي هستند. آلمان يكي از كشورهاي با سابقه و پر افتخار در اين رقابت ها است كه سه مرتبه در سال هاي 1954، 1974 و 1990 اين رقابت ها را فتح نموده است. اما قهرماني در سال 1954 به نظر بسيار پر اهميت بوده است و بي ترديد هيچ موفقيت ورزشي در تاريخ كشور آلمان همانند قهرماني در جام جهاني 1954 اثرات مثبت سياسي، اجتماعي و حتي رواني به همراه نداشته است. در خصوص دلايل اهميت اين موفقيت ورزشي، مطالب گوناگوني به انتشار رسيده و حتي چنديدن فيلم نيز ساخته شده است. چون بعد از اين رويداد فراموش نشدنی بود كه آلمان ها دوباره كسي شدند. در سال 1949 كشور آلمان فدرال تاسيس شد، مردم اين كشور به دليل شكست در جنگ جهانی دوم و حكومت متفقين بر آنها بسيار افسرده و مايوس بودند. در اوايل دهه پنجاه ميلادي به نظر مي رسيد كه اوضاع كمي در حال بهبود است و در جامعه جهاني، آلمان دوباره به عنوان يك ملت در حال پذيرفته شدن بود و از سال 1954 اين كشور دوباره اجازه داشت تا در رقابت هاي جام جهاني فوتبال شركت نمايد.
با پيروزي 3:2 شاگردان سپ هربرگر، سرمربي وقت تيم ملي آلمان برابر مجارستان شكست ناپذير به رهبري فرانتس پوشكاش بزرگ در چهارم ژوئن سال 1954 در استاديوم وانك دورف شهر برن، اولين قهرماني آلمان در جام جهاني به دست آمد و "معجزه برن" به وقوع پيوست. فريتس والتر كاپيتان وقت آلمان و يارانش با اين موفقيت به مردم كشورش اعتماد به نفس از دست رفته و هويت ملي را بازگرداندند. سال 1954، 9 سال بود كه از پايان جنگ جهاني ويران گر دوم سپري مي شد و براي بسياري از آلمان ها هنوز پايان جنگ جهاني دوم نوعي شكست به حساب مي آمد و نه آزادي از حكومت نازي ها. آلمان به دليل فجايع بيشماري كه به نام آن كشور در جنگ جهاني رخ داده بود، اعتبار و اهميت خود را از دست داده بود و براي اغلب مردم اين كشور كه همچنان مشغول پاك سازي ويرانه هاي جنگ و باز سازي كشور خود بودند، فتح جام جهاني اتفاقي بزرگ به حساب مي آمد چون آنها مي توانستند به آلماني بودن خود افتخار كنند.
در سال 1954 و بعد از سپري شدن دوران بسيار سخت و آزار دهنده جنگ جهاني دوم و همچنين سال هاي دشوار پس از آن، مردم آلمان به تدریج شاهد آثار شكوفايي و رشد فوق العاده اقتصادي بودند، ولی همچنان هویت ملی آنها خدشه دار شده بود، آنها همچنین باسیستم جدید سیاسی حاکم بر آلمان تا حد زیادی بيگانه بودند. از طرفي عدم اطمينان كشورهاي متفق و پيروز در جنگ جهاني و همچنين همسايگان، نسبت به آلمان با وجود تقسيم اين كشور به دو قسمت همچنان زياد بود. در چنين شرايطي، قهرماني در جام جهاني بسيار به موقع بود و پيام مهمي چه در داخل و چه در خارج آلمان به همراه داشت.
اين قهرماني علاوه بر اين سهم بسيار بزرگي در پيشرفت كشور آلمان يعد از جنگ جهاني دوم و تيديل آن به يك كشور مهم و قدرتمند داشت و در حقيقت بسياري از مورخين "معجزه برن" را با توجه به احساس هويت ملي كه به مردم بخشيد زمان واقعي تولد آلمان فدرال مي دانند.
در حقيقت "معجزه برن" به نحوي معجزه و شكوفايي اقتصادي در آلمان را تسريع بخشيد، ايده هاي سپ هربرگر سرمربي تيم ملي آلمان براي موفقيت نظير تلاش، نظم و انضباط در امور، از خود گذشتگي، همكاري و داشتن روحيه كار تيمي به نوعي الگوي زندگي روزمره مردم شده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 60 ميليون نفر از مردم آلمان اين فينال تاريخي را از طريق راديو و يا از طريق 50000 دستگاه تلويزيوني كه در آلمان آن روز به ثبت رسيده بود در كافه ها و قهوه خانه ها دنبال مي كردند، به طوري كه صحبت هاي هريرت سيمرمن گزارشگر اين بازي در به تصوير كشيدن صحنه گل قهرماني توسط هلموت ران در دقيقه 84 بازي، در آلمان ماندگار شده است."شفر به عقب سانتر مي كنه، توپ با ضربه سر دفع مي شه، حالا ران بايد از پشت برسه و شوت بزنه، ران شوت مي زنه،گل،گل،گل، گل، گل براي آلمان." و در لحظه به صدا در آمدن سوت پايان بازي سيمرمن با صدايي لرزان و هيجان زده گفت:"تمام، تمام، تمام، تمام، بازي به پايان رسيد و آلمان قهرمان جهان شد."
گرهارد ماير از سياستمداران آلمان و رئيس سابق فدراسيون فوتبال اين كشور (2001-2006) كه خود "معجزه برن" را تجربه كرده است در اين خصوص مي گويد:"بعد از اين اتفاق، اين طور احساس مي شد كه دوباره به عنوان يك ملت پذيرفته شده ايم و نسبت به مردم آلمان بار ديگر احساسي مثبت و همراه با احترام در دنيا وجود دارد."
دوستان لطفا شلوغ نکنین لباس به اندازه کافی موجود هست.
اگه هم لباس نرسید کاور میدیم خدمتتون. :دی
آدرس:دم درب ورودی پروفایل کاپیتان صف بگیرین یکی یکی رسیدگی میشه :دی
این جمله چقدر زیباست......:n12:نقل قول:
"تمام، تمام، تمام، تمام، بازي به پايان رسيد و آلمان قهرمان جهان شد."
نقل قول:
تو ردهی باشگاهی که تا اندازهای آره.
ولی تیم ملی یه چیز دیگست
فوتبال آلمان چه باشگاهی و چه ملی رو همیشه دوست داشتم. از نظمشون و سرمایهگذاری که تو زمینهی باشگاهی میکنند و ...
از اون نسل 90 ایتالیا بگیر که یه خاطرهی خیلی دور ازش تو ذهنم مونده و همچون خانوادهای که موندگار شدند مثل آژاکس 94-95
تا اینکه همون تیم که فکر کنم 86 ساخته شد و 90 نتیجه گرفت و واقعا یک سر و گردن از همه تیمها بالاتر بود قهرمان شد
اما همون اومد به 94 آمریکا بود فکر کنم رفت و حذف شد (یک آلمان پیر)
تا اینکه درسی شد و آلمان به اینجا رسیده
تیم ملی آلمان همونطور که گفتم با باشگاهیاش فرق داره
همونطور که باشگاهی انگلیس با تیم ملیش فرق داره
تا جایی که امروز شنیدم دست به دامان هاوکینگ شدن تا پیدا کنه دلیل علمی نتیجهنگرفتن تیم ملی انگلیس رو.
+ اینکه این تصویر فرضی نشون میده که راه آلمان تا نیمه نهایی چقدر راحته. :n09:
نخیر :n29:نقل قول:
اومدم ج بدم به یکی از پستا بگم ممکنه فلان بازی آلمان به ایران بخوره دیدم پیش از من گفته شده ...
(ضمن اینکه ایران دو تا مساوی هم بگیره فراتر از انتظاراته چه برسه به این موهومات...)
سال قبلش هم آلمانیا خیلی ناجور تر اسپانیا رو نقره داغ کردندنقل قول:
رده باشگاهی همین اواخر هم بخوایم حساب کنیم در برخورد اسپانیا با آلمان بدجوری آلمان نقره داغ شد که:n26::n09:
قدیما می گفتن خانوما آلزایمر دیر تر میگیرن ولی فک کنم در مورد شما یک مثال نقضی وجود داره :دی
کلا باشگاهی با ملی همونطور که احمد گفت فرق زیادی وجود داره
نه اتقیا جان، این کل کله مورد نداره :D دوستان هم ماشالا همه حاضر جواب :D تا جایی که به توهین مستقیم و ... نرسه مورد نداره که در مورد شما مسلما اینطور نیست. خوش اومدین به جام جهانی :)نقل قول:
بواتنگ تو يك مصاحبه گفته ميخواد دفاع مركزي باشه !
انگار بازيكنان خودشون دارن تركيب رو مي چينن :n09:
البته با فرم خوب مرته ساكر و هوملس بعيده بواتنگ بازي كنه ...