نه امير جان هيچ مشكلي نداره بخر خيالتم راحت باشه
نه امير جان هيچ مشكلي نداره بخر خيالتم راحت باشه
اگه جواب مارو زود بدین ممنون میشمنقل قول:
نوشته شده توسط stam
w800i به جز قاب اصلي خودش قاب ديگه اي هم داره؟
اگه داره قيمت هاشم بگين ممنون
من زد200 تا حالا نداشم ولي كا750 سي دي هم نداشته باشي از يو اس بي ميشه واسه انتقال فايل استفاده كرد
فك كنم زد200 هم همينتوري باشه
رامشتين جان اگه منظورت رنگ ديگه اي تك و توك فك كنم باشه ولي به درد نميخوره حدود 5000 قيمت دارن ولي اكثرا به علت تقلبي بودن يا رو گوشي خوب جا نميگيره يا انتن دهي گوشي دچار مشكل ميشه
قاب اصلشم حدود 34000 قيمت داره
کمک کنید من یک گوشی 750 چینی خریدم وقتی سیم کارت میگذارم می نویسد سیم کارت غیر فعال لطفا کمک کنید چطور باید رجیستر شود :sad:
سلام
فایل sis را چگونه میشود در گوشی ستاپ کرد
گوشيهاي سوني سيمبين نيستند و جاوا هستند و فايلهاي با پسوند SIS رو نميشناسن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
فایل sis را چگونه میشود در گوشی ستاپ کرد
هيچ راه حلي هم وجود نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ايران ؟ با گارانتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کمک کنید من یک گوشی 750 چینی خریدم وقتی سیم کارت میگذارم می نویسد سیم کارت غیر فعال لطفا کمک کنید چطور باید رجیستر شود
اگه نه كه بايد ببري مخابرات برات رجيستر كنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام .من می خواستم گوشی سونی اریکسون دبلیو 550 آی بخرم.لطفا در مورد این گوشی منو راهنمایی کنید.نمی دونم گوشی خوبی هست یا نه اخه از دو سه نفری پرسیدم بدشو می گفتند .لطفا منو راهنمایی کنید.
Boob جان منم از معایب W550i شنیدم.
ولی به نظر من اگه درستم کار کنه K750i بگیری خیلی بهتره. :happy:
سيم كارتت ثابته يا تاليا هست ؟نقل قول:
نوشته شده توسط ali sunny
اگه ثابت هست كه شايد سيم كارتت سوخته باشه و احتمال دوم اينكه گوشي رجيستر نيست(كه بعيده)
اگه تاليا باشه ممكنه شارژش تموم شده باشه :)
معايب : 1- مموري 256 و غير قابل افزايش 2- كيفيت بد دوربين در حالت عكس , فيلمبرداري و ضبط صدا 3- قيمت بالاي گوشي (فعلا)نقل قول:
نوشته شده توسط boob
محاسن : 1- كيفيت و بلندي صدا هنگام پخش روي گوشي 2- جمع و جور و خوش دست بودن گوشي
در مورد اينكه بدشو ميگفتن هم خدمتت بگم سري هاي اول مشكل فريم وير (ورژن نرم افزاري) داشت كه اونموقع هم با آپديت حل ميشد اما سري هاي جديد ديگه اين مشكل رو ندارن و همشون آپديت شده هستن پس نگران نباش :)
نقل قول:
نوشته شده توسط ali sunny
کمک کنید من یک گوشی 750 چینی خریدم وقتی سیم کارت میگذارم می نویسد سیم کارت غیر فعال لطفا کمک کنید چطور باید رجیستر شود
شما وقتي خريدي مگه واست تست نكرد ؟
آقا كا 750 كجايي بگريرم كه مطمئن باشه ؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط Armita_amini
تو بازار بيشتر چيني هست ...
هيچ فرقي نميكنه همشون تحت ليسانس سوني اريكسون ولي به نظر نميخواد رو اين موضوع حساس باشي
من خودم چيني داشتم هيچ وقت باهاش مشكل پيدا نكردم
ممنون...
سلام
به نظر شما من w700i بخرم يا k750
اگه ژيشنهاد ديگگه هم داريد تا قيمت 250 بديد ممنون ميشم :tongue: ;) :tongue: :tongue: :puke: :tongue: :laughing: :biggrin: :rolleye: :laughing: :tongue: :cool: :rolleye: :sad: :cool: :happy:
دوتاش خوبه ولي به نظر من كا 750 قديمي شده ولي و700 به نظر من انتخاب بهتريه
البته ميدونم خيلي از دوستان با من موافق نيستن شايد دليلشم نداشتن فوكوس اتوماتيك و700 باشه همين
كاملا تاييد ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
بنده موافقم البته فوكوس اتوماتيك خيلي ميتونه مفيد باشه اما هم جديدتره و شخصا دبليو 700 رو ميپسندم با اينكه فكر كنم ديگه قيمتش هم با كا 750 يكي شده باشه :)
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
مهدي جان.مشكلي كه دوستانم مي گفتن اين بود كه بلوتوثش دو بار خراب شده و برنامه هاي گوشي هنگ مي كرده يا گوشي روشن بوده وفتي يه نفر بهش زنگ مي زده مي گفته گوشي خاموش است.لطفا منو راهنمايي كن.
اگه ممكنه در مورد فكوس اتوماتيك يه توضيحي بده .
با تشكر فراوان.
البته با اجازه مهدي خان جواب ميدم. مهدي جان يه بار كه گفتن مشكل بلوتوث در گوشياي جديد حل شده يا اون مشكل زنگ زدن اينا همه به دليل قديمي بودن فريمور بوده و حل شده
فوكوس اتوماتيك هم موجب بيشتر شدن شفافيت عكس ميشه كه روي كيفيت عكس تاثير خوبي داره و در عكس گرفتن از يك متن فوق العاده اين موضوع به چشم مياد
دوست عزيز تو پست شماره 92 جوابت رو دادمنقل قول:
نوشته شده توسط boob
در ادامه همون جواب بايد خدمتت بگم كه معمولا مشكلهاي گوشيهاي سوني بيشتر نرم افزاري هستن يعني اينكه قطعات مشكل پيدا نميكنن بلكه بد عمل كردن برنامه هاشون هست كه باعث ميشه گوشي مثلا هنگ كنه و يا بلوتوثش بد كار كنه و ...
در كل اگه هم گرفتي و خداي نكرده مشكل داشت يه فلش كه بكني تو 90% حل ميشه :)
بله درسته اما فكر ميكنم كه كي پد خيلي مهمتر از فوكوس اتوماتيك باشه البته دبليو 700 بدون فوكوس هم خيلي خوب عكس ميگيره اما چون بيشتر با كي پد كار ميشه , ميشه گفت كه كا 750 كي پدي ضعيفتري داره كه بد طراحي شده ولي دبليو 700 خيلي بهتره و كا باهاش خيلي آسونتر :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
البته مشكل كي پد كا 750 تو كا 800 حل شده و از نظر طراحي هم خيلي خوب :)
پست بالا كاملا تاييد ميشه
لطفا معایب و مزایا گوشی دبلیو 700 آی را بگید.
دبلیو 700 آی بهتره یا کا 750 یا 6630 نوکیا.لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر از شما دوستان عزیز
سلام
هيچ راهي نداره تو گوشي تي 610 Mp3 يا صوتي بريزم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام كدومتون w810داره؟
ميگ ميگ جان هر سوالي در رابطه با و 810 داري اونجا مطرح كن
من خودم دارم
علي جان چرا جواب نمي دي
ali_j98 لطفا معايب و مزاياي گوشي دبليو 700 آي را توضيح بده.ali_j98 واقعا شرمندتم ولي اگه مي شه زود جواب بده .
با تشكر
دوست عزيز شرمندگي نداره و700 يه عيب داره اونم نداشتن فوكوس اتوماتيك همين ولي در كل گوشيه خوبيه
ميتوني مشخصاتشو اينجا ببيني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي جان دستت درد نكنه.
قابلتو نداشت دوست عزيز
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
با سه تا سيم كارت امتحان كردم اين گوشيها قاچاقي مياد ميگويند بايد رجيستر بشه كسي رجيستر اين 750 را بلده
نقل قول:
نوشته شده توسط peyman_joojoo
سلام Mehdi_MaX عزيز ممنون از لطفتون و شرمنده بخاطر بي دقتي بنده ...
مهدي جان من 2 تا سوال دارم :
1- مستر ريست W550I چگونه انجام ميشه ؟
2- فريم ور جديد اين گوشي را از كجا ميتونم پيدا كنم ؟
متشكر ميشم اگه كمك كنيد در مورد 2 سوال بالا ...
قربان شما ...
علي جان واسه رجيستر بايد رفت مخابرات و يه كد دستي نيست كه بشه همينطوري تو گوشي وارد كرد
برو مخابرات ضرر كه نداره
نترس به عنوان قاچاق چي دستگيرت نميكنن
دوست من همونطوريكه علي جان هم گفتند فقط فوكوس اتوماتيك نداره كه در صورت نداشتن هم عكسهاي خوبي ميندازه :)نقل قول:
نوشته شده توسط boob
خيلي وسواس داري :cool:
1- دبليو 700 2- كا 750 و نوكيا رو هم به هيچ عنوان پيشنهاد نميكنم چون قابل مقايسه با سوني اريكسون نيست
خواهش ميكنم موفق باشي ;)
نه دوست من چون گوشي شما فقط 2 مگابايت بيشتر حافظه نداره :)نقل قول:
نوشته شده توسط motaham
ميگ ميگ جان سوالاتت رو اينجا مطرح كننقل قول:
نوشته شده توسط MIG MIG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- برو تو منو بعد ستينگ بعد تو قسمت جنرال تقريبا اون آخراي جنرال يه گزينه هست بنام ريست كه وقتي ميري داخلش دو قسمت داره يكي ريست ستينگ دوم مستر ريست (فارس نوشتم كه متوجه بشي) ;)نقل قول:
نوشته شده توسط peyman_joojoo
2- دوست من معمولا تو خود سايت سوني اريكسون فريم وير جديد هر گوشي رو ميزاره و يا اينكه يه سرچ تو گوگل بكني ميتوني پيدا كني :)
من فقط مي تونم برنامه هاي sis روی گوشیم نصب کنم!
حتی تم هم نصب نمیشه. مستر ریست و فلش هم کردم!!!
گوشیم p910i
راهنما یی کنید لطفا
lمهدی عزیز ممنون از لطفت . من تو سایتش رفتم یه چیزی دانلود کردم ... حالا 2 روش را امتحان میکنم که اگه نشود بازم مزاحمت میشم .نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
مهرنوش جان اگه مستر ريست و فلش كردي و بازم درست نشد حتما گوشي رو به يه تعميركار نشون بده ببينه مشكل از كجاست شايد مشكل سخت افزاري داشته باشه :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط mehrn00sh1986
اگه جواب گرفتي و گوشيت درست شد راه حل رو حتما اينجا بزار ;)