اگه درست نشد پيغام خصوصي بده تا با هم يك فكري بكنيمنقل قول:
نوشته شده توسط morteza_k
اگه درست نشد پيغام خصوصي بده تا با هم يك فكري بكنيمنقل قول:
نوشته شده توسط morteza_k
ماهم كه آدم نيستيم ديگه
سلام من براي نصب برنامه کال منیجر وکال ریکرد نیاز به کد ریجیستری دارم ؟
موبايل من 3250 هست.بدبختي خيلي برنامه كم پيدا ميشه براي اين برنامه.
نميشه يه كاري كرد كه برنامه هاي سري 60 نصب شه روش؟
مثلا من به برنامه ultramp3 خيلي نياز دارم.ايا نسخه اي هست كه رو 3250 نصب شه؟
دوستان سلام من این برنامه رو دانلود کردم حالا نمیدونم چطوری توی گوشیم نصبش کنم یکی کمکم کنه با توضیحات کامل ممنونم عزیزان
گوشيت چيه دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط qoqnoos
گوشی من n70-1
سلام
من یه مشکلی دارم اگر به دادم برسید ممنون می شم وقت جستجو هم ندارم.
من فقط می تونم برنامه های موبایل با پسوند sis jar را نصب کنم. یه سیدی خریدم که در هر فولدرش حدود 20 الی 25 تا فایل است.
که شامل bmp .mf .png .res .class از این جو چیزا نصب اینها رو من روی گوشی بلد نیستم یه کمکی کنید ممنون می شم
مثل اینکه سوالم خیلی مبهم بوده لطفا یکی کمکم کنه .
اصلا یه جوره دیگه بگم که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی رو نصب کنم
من از كجا مي تونم واسه گوشيهاي سامسونگ p850,d820 بازي يا برنامه دانلود كنم ؟/؟
هنگاميكه برنامه اي روي گوشي 7610 ميخوام نصب كنم اخطار ميده كه اين برنامه قبلا نصب شده و برنامه مورد نظر نصب نميشه! چه بايد كرد؟ .........
دوست عزيز اگر با رم ريدر يا كابل اين كار رو مي خواهي انجام بدي روي صفحه اصلي برو بعدش براي راحتي يك پوشه باز كن و فايل رو اونجا بريز بعد گوشي را روشن كن و بر روي file manager برو (هواست باشه که این گزینه تمام عکسهات رو نشون میده ) و از اونجا به همون پوشه ای که ساختی برو و بر روی برنامه کلیک کن و اونو نصب کننقل قول:
نوشته شده توسط qoqnoos
2- اگه از بلوتوث استفاده می کنی برنامه رو با بلوتوث به گوشیت بفرست و روی اون کلید بزن
در هنگام نصب برنامه هر چیزی که گفت قبول کن بعد برنامه روی پوشه ای داخل منوی گوشیت ذخیره می شه
اگه برنامه فایلی به نام کرک داشت اول فایلهای مخفی کامپیوترتو باز کن بعد به آدرس زیر برو
system/apps/esme barname
بهد اون کرک رو اونجا کپی کن
توجه کن از طریق بلوتوث نمی شه برنامه رو کرک کرد
گوشيتو فلش كننقل قول:
نوشته شده توسط شایان مهر
سلام
لطفا هركس N90 داره كمكم كنه!!!!!
ميخوام عكس سياه سفيد بفرستم نميشه!!!!!
راهنمائي كنيد لطفا
ممنون
سلا
لطفا هر كس N90 داره
كمك كنه!!!!!!!
با سلام
من گوشی 6670 دارم وقتی برای فیلم برداری محل ذخیره رو مموری کارت میزارم هر دو .سه بار هنگ میکنه و می نوسیه سیستم ارور .ولی وقتی که روی فون مموری هست مشکلی ندارم علتش چیه؟
lotfan man ra rahnamai konid man aksare oghat ke mikham narm afzarhaye s60 ro berizam roye mobilam(6680)in peygham ro mide (installation security error
(unable to insttal
man che kar konam
mamnoon
reza
اول شما بگو چطور عكسي رو 1- عكسي كه خودت با دوربين گرفتي 2- عكسي كه از طريق sms گرفتینقل قول:
نوشته شده توسط mesdakh
دوم بگو با چی می خوای ارسال کنی 1- بلوتوث یا اینفرارد 2- sms
:cool: سلام
آقا من يه مشكل دارم كه به خيليا گفتم هيچ كس علتشو نميدونه
بعضي ازبرنامه هارو كه ميريزم تو گوشيم و چندمدت باهاشون كار ميكنم يهو از كار ميفتن و دگه بازن نمي شن
تازه اگه پاكشون كنم و دو باره بريزم بازم كار نمي كنن
چراااااااااااا؟
6670
سلام
عكس سياه سفيد
با اس ام اس!!!!
منظورم فايلهاي ota هست
با فوتو اس ام اس نميشه!!!!!
ورژن فوتو اس ام اس 1.64 هست
در قسمت مسيج
هم اينسرت پيكچر نداره!!!!
هر كس هم مي فرسته
ميگه اس ام اس دليور نميشه!!!!!
منظورم عكس اس ام اسيه!!!
تو را خدا كمكم كنيد!!!!!
من زیاد با N90 کار نکردم ولی اساس کار عکس اس ام اس اینطوریهنقل قول:
نوشته شده توسط mesdakh
روی اس ام اسی که عکس همراه اون است کلیک کن بعد قسمت save picture رو انتخاب کن و عکسو ضبط کن بعد با گالری برو و از اونجا گزینه send رو بزن یک امکان دیگه هم وجود داره که گوشیتو توی حالتی گذاشتی که بیشتر از یک اس ام اس رو نمی تونه بفرسته در این حالت باید به تنظیمات اس ام اس بری یک اس ام اس دو بخشی درست کن ببین می فرسته یا نه اگه نمیفرستاد باید توی تنظیماتش دست کنی تا درست بشه امتحان کن حتما جوابشو بگو
شما سریال نامبر یا کرک رو نصب می کنینقل قول:
نوشته شده توسط p30*
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط p30*
دوست گرامی . . بهتر بود مینوشتی چه برنامه هایی این مشکل رو دارند روی گوشیت . .
برنامه هایی که تریاله مثلا 15 روزه هستش . . اینگونه هستند و شما 1 بار میتونی اون رو روی گوشیت نصب کنی . . و اگه بعدا هم خواستی از اون استفاده کنی . . باید دنبال نسخه ی کرک شده ی اون باشی . .
موفق باشی . . :) :blush:
سلام دوستان، من برنامه auto pilot را روی گوشیم که n71 ریختم ولی یک مشکل داره، اونم اینکه وقتی کسی زنگ میزنه صدای پیغامی که ما روی گوشی برای زمان answering ضبط کردیم، با مدیا پلیر گوشی در زمان زنگ خوردن با صدای بلند پخش میشه و به این ترتیب همه میفهمند که چه پیغامی داره ضبط میشه!
چیکار باید کرد؟
سلام
دوست عزيز از راهنمائيت ممنون
ولي اين قسمتهائي كه شما گفتي را نداره!!!!!
يكي با 6600 برام عكس فرستاد ومن تونستم اون را براي يكي ديگه
بفرستم ولي خودم نميتونم عكسهائي كه
تو گالري دارم بفرستم.
N90 نميتونه عكس اس ام اسي بفرسته مگه اينكه
يكي برات بفرسته يا
فايل پيكچر مسيج آماده داشته باشي كه
از طريق كابل وارد اينبكس كني.
اگه شما فايل آماده داري ممنون ميشم
برام بفرستي.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط n_yaghmaei
دوست عزيز از راهنمائيت ممنون
ولي اين قسمتهائي كه شما گفتي را نداره!!!!!
يكي با 6600 برام عكس فرستاد ومن تونستم اون را براي يكي ديگه
بفرستم ولي خودم نميتونم عكسهائي كه
تو گالري دارم بفرستم.
N90 نميتونه عكس اس ام اسي بفرسته مگه اينكه
يكي برات بفرسته يا
فايل پيكچر مسيج آماده داشته باشي كه
از طريق كابل وارد اينبكس كني.
اگه شما فايل آماده داري ممنون ميشم
برام بفرستي.
سلام
اگر بخواهيم برنامه اي يا بازي رو از روي گوشي nokia n70 پلك كنيم چطور بايد اين كاررو انجام بديم ؟؟در ضمن من چندين برنامه وبازي روي گوشيم ريختم كه پيغام مي دهservice error كه البته مشكلي تا به حال ايجاد نكرده علت ظهور اين پيغام چيه؟
دوست عزيز پس بايد ببخشيد ولي من الان پيكچر مسيج ندارم هر وقت گير اوردم ميذارم توي اين تاپيكنقل قول:
نوشته شده توسط mesdakh
اگه شما هم داشتي پيكچر مسيج بفرست همه داشته باشيم .نقل قول:
نوشته شده توسط mesdakh
بارها و بارها گفتم:نقل قول:
نوشته شده توسط admiral_cavandish
به app manegar در داخل يكي از پوشه هاي منو برو و از اونجا اسم برنامه رو پيدا كن و كليد c رو بزن اونوقت هر پيغامي كه داد شما قبول كن اونوقت برنامه پاك مي شه
اين پيغام رو زماني مي ده كه برنامه توسط گوشي خوانده نمي شه يعني ورژن برنامه پايين تر از قدرت گوشي ميباشدنقل قول:
نوشته شده توسط admiral_cavandish
بنابراين شما بايد آن برنامه را با ورژن مخصوص N70 تهيه بفرماييد
من اين سوالو قبلا پرسيده بودم ولي كسي تحويل نگرفت، اگر زحمتي نيست يك نگاهي بهش بكنيد:
من برنامه auto pilot را روی گوشیم که n71 ریختم ولی یک مشکل داره، اونم اینکه وقتی کسی زنگ میزنه صدای پیغامی که ما روی گوشی برای زمان answering ضبط کردیم، با مدیا پلیر گوشی در زمان زنگ خوردن با صدای بلند پخش میشه و به این ترتیب همه میفهمند که چه پیغامی داره ضبط میشه!
چیکار باید کرد؟
در ضمن من برنامه f-secure که آنتی ویروسه ریختم ولی برای فعال شدنش میخواد به internet وصل شه، چطور باید کرکش کرد؟
توي cd كه برنامه رو گذاشته بود كرك داره يا نهنقل قول:
نوشته شده توسط miassus
نه من فايلو ازهمينجا گرفتم، كرك نداشت
شما يا بايد سريال نامبر رو به دست بياري يا كرك يا از خير برنامه بگذري (به نظر من از خير آنتي ويروس بگذر براي اينكه موبايلت ويروس نگيره 3كار بكننقل قول:
نوشته شده توسط miassus
1- با بلوتوث نرم افزارنصب نكن
2- بلوتوثت رو وقتي كار نداري روشن نكن
3- هميشه اول ببين كه بلوتوث از طرف كيه
اگر هم گوشيت ويروسي شد دواي دردش فقط يك چيزه (فلش كردن گوشي)
با سلام
از كجا بدونيم گوشيمون كدام پسوندو ساپورت مي كنه؟
با سلام
گوشي زيمنس cx65 كدام پسوندو ساپورت مي كنه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط delvafa
گوشی شما پسوند jar رو ساپورت میکنه. البته نه همه جار ها رو
توی تاپیک زیر میتونی 30 تا بازی برای گوشیت پیدا کنی(البته اگه به بازی علاقه داری)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزيز:
من گوشي نوكيا n70 دارم.حدود 30 مگابايت mp3 روش ريختم ولي العان كه مي خواهم برم تو قسمت Trackes تا مياد بازش كنه به صورت خودكار برميگرده تو صفحه اصلي گوشي و باز نميشه لوطفاَ براي رفعش راهنماييم كنيد.
سلام
من نرم افزار Psiloc ArabicFarsiUrdu را نصب كردم كه بعد از چند روز از من كد مي خواست و مي گفت
كه برنامه دمو هست حالا من نسخه كرك شده آن را از چند جا دانلود كردم و وقتي نصب مي كنم وارد برنامه
ميشه صفحه اول مياد و ميره و هيچ اتفاقي نمي افته و گزينه هاش توي مسيج فعال نميشه؟!
دوستان راهنمايي كنند كه چي كار كنم؟؟؟
ممنون
باي