سلام دوستان می خواستم تلوزیون سونی بگیرم تو دو تا مدل گیرکردم یکی 50w800b بعدی 50w828b کدومش بهتره لطفا راهنماییم کنید با تشکر.
Printable View
سلام دوستان می خواستم تلوزیون سونی بگیرم تو دو تا مدل گیرکردم یکی 50w800b بعدی 50w828b کدومش بهتره لطفا راهنماییم کنید با تشکر.
نقل قول:
کاملا مثل هم ئه ... تنها تفاوتش اینه که 828 ----- داخلی داره، اما کیفیت رسیورش رو دیگه نمیدونم در چه حدی ئه
سلام دوستان
کس می تونه به من بگه تفاوت w600B و w605B در چیه ؟ به نظر یکی می آن اما فروشگاه ها هر دو رو دارن
درودنقل قول:
سری W600b مونتاژ چین.
سری W605b مالزی
یکی هست فرقی نمیکنه.
SONY XPERIA Z2
دوستان ی سوال قبلا تلویزیون های سونی از فرمت mkv پشتیبانی نمیکردن ایا این قابلیت در تلویزیون های ۲۰۱۴ گنجونده شده؟
دوست عزیزنقل قول:
بله از این فرمت پشتیبانی می کند
- USB Play (Contents) : MPEG1 / MPEG2PS / MPEG2TS / AVCHD / MP4Part10 / MP4Part2 / AVI(XVID) / AVI(MotionJpeg) / MOV / WMV / MKV / WEBM / 3GPP / MP3 / WMA / WAV / JPEG / MPO / RAW(ARW)
برای دیدن مشخصات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود :براي سوني واقعا زشته كه تو اين نسل جديد تلويزيونهاش مشكل زيرنويس فارسي رو حل نكرده !!!! مدلهاي چند سال پيش سامسونگ هم ساپورت ميكرد هم رنگهاي مختلف داشت و هم سايز فونتهاش تغيير ميكرد .كسي اين مشكلات رو به نمايندگي گفته ؟؟؟؟؟
من با بخش چت آنلاین سایت رسمی سونی این موضوع رو در میون گذاشتم و ازش خواستم که این مطلب رو به توسعه دهندگان بگه. اونم گفت حتما این کار رو انجام میده! بقیه اش دیگه با اوناست.
نمایندگی سونی در ایران بایستی درخواستی رسمی بده تا بلکه ترتیب اثر بدن
سلام
سونی تلویزیون LED معمولی داره که Ultra HD باشه ؟ سه بعدی نباشه ؟
تمام 4K های SONY همگی 3D هستن.
SONY XPERIA Z2
تو ریوی های این سایت . تلویزیون های سونی از نظر کیفیت تصویر باز هم تاکیید میکنم از نظر کیفیت تصویر و نه امکانات جانبی .تلویزیون های سونی واقعا یک سر و گردن از رقبا بالاترن و کیفیت بهتری دارن .
دوست من TV هزاران فاکتور داره که باید در جای خودش مقایسه بشه. اینکه شما می گید TV های سونی بهتر هستن نسبت به سایر تولید کنندگان , بسیار کلی گویی هست و فاقد اعتبار.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]درسته . قبول میکنم . هزاران فاکتور هست تا مشخص بشه تلویزیون خوبه یا نه .نقل قول:
اما هدف اصلی یک تلویزیون چی هست ؟ بدیهی هست که کار اصلی تلویزیون پخش با کیفیت ودیو و تصاویر است . همانند تلفن همراه که کار اصلیش برقراری صحیح تماس است . اگر این مورد یعنی کیفیت پنل و پخش تلویزیون های سونی را با تلویزیون های دیگر مقایسه کنیم .
بیشتر تلویزیون های سونی در کیفیت پنل و کیفیت پخش ودیو و تصاویر از رقبای هم قیمت خود نظیر ال جی ، سامسونگ ، شارپ ، پاناسونیک ، فیلیپس و ... همیشه بالاتر بودند .
این رو تو رویوی های سایت cent .سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و .... هزاران سایت معتبر دیگه میتونید ببینید . نمیگم همش تولیداتش . میگویم بیشتر تولیداتش .
امتیازات تلویزیون های سونی در بخش کیفیت پنل و پخش تصاویر این امر را ثابت کرده است . و نه در بخش امکانات جانبی .
در مورد امکانات جانبی ممکن است سونی حرفی برای گفتن نداشته باشد . اما نظرسنجی ها و تجربیات و رضایت از خرید همیشه در محصولات سونی بالاتر از رقبا بوده است .
من خودم سونی w600 دارم و w800 رو هم واسه داداشم خریدم. به نظر من فقط میشه به Review های برخی از سایت های معتبر اشاره کرد.
خیلی از فاکتورها رو باید در نظر گرفت. همین کیفیت پخش تصاویر خودش به بخش های مختلف تقسیم میشه.
مثلا، کیفیت دو بعدی و سه بعدی
یا کیفیت اچ دی یا اس دی
عمق رنگ مشکی
یکنواختی رنگ مشکی
بلور بودن تصویر
و خیلی چیزهای دیگه که همگی در کیفیت تصویر خلاصه میشه.
میشه این بخش ها رو تو سایت هایی که Review میکنن، دید.
علت انتخاب من در مورد دو مدل فوق این بود که تو رده بودجه ای که من داشتم و فاکتورهایی از کیفیت تصویر که برای من مهم بود، با مقایسه Review ها این دو مدل از همه بهتر بودن.
دوست من سونی پنل ساز نیست. اکثر مدل های برتر سونی از پنل های va سامسونگ و یا AU POTRIC و یا LG بهره میبره.نقل قول:
میدونم . منظورم کیفیت پنل های مورد استفاده هستش و پردازنده x-reality و تکنولوژی های انحصاری سونی بوده نظیر TRILUMINOSنقل قول:
دوست من تمام برندها دارای تکنیک های خاص تولید رنگ و اصلاح تصویر هستند و این تنها شامل سونی نمیشه.نقل قول:
حرف شما درست هستش . اما فناوری سونی در پردازش تصاویر و بازتولید رنگ ها در کل از رقبا بهتر عمل کرده .نقل قول:
سلام
من یک ماهی میشه sony 50w800b خریدم، 3660000 تومن از بندر گناوه، بوشهر.
یه ----- فول اچ دی هم بهش وصل کردم.
کیفیت تصاویرش واقعا عالیه و از بابت راضیم.
ظاهرش بسیار شیک و باریکه.
یه حالت مخصوص تماشا کردن فوتبال داره.
زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ولی با اجرای فیلم از روی ----- این مشکل به راحتی حل میشه.
تا حالا باهاش به اینترنت وصل نشدم. میخواستم قبلش آپدیت اتوماتیکش رو غیر فعال کنم. از دوستان کسی می دونه چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
آپدیتش رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ اصلا آپدیت کردنش فایده ای هم داره؟
چطوری میتونم کالیبره ش کنم؟
تکنولوژی تصویر در تصویر یعنی چی؟
من تلویزیون رو رو میز ال سی دی گذاشتم. پایه هاش خیلی ظریفه. با کوچکترین تماسی، تلویزیون شروع به لرزش میکنه. میخواستم بدونم طبیعیست آیا؟
ممنون
سلام. مبارک تون باشه . زیر نویس فارسی رو میشه با Bigasoft Total Video Converter و انتخاب فرمت Apple TV HD به فیلم چسبوند و یا در غیر این صورت با ----- و یا سینمای خانگی مشاهده کرد .نقل قول:
سعی کن اپدیت نکنی . چون ممکنه زبان فارسی و .. از بین بره . و ... . احتمالا پایه رو محکم به تلویزیون وصل نکردید .
:n16:
ممنون از پاسختون.:n01::n16:نقل قول:
پس آپدیت نمی کنم. فقط اگه امکان داره بگید چطوری آپدیت اتوماتیکش رو غیر فعال کنم تا خودش خودشو آپدیت نکنه و کار دست ما نده؟
پایه هاش رو هم تا اونجایی که تونستم طبق کاتالوگ محکم کردم. نمی دونم شاید پایه ش خودش خاصیت انعطاف پذیری داره.
درودنقل قول:
عزیز برید قسمت تنظیمات تو منو هستش.
از اونجا اگه نام کامل TV و شماره آپدیت رو به من دقیق بفرمایین،آپدیت خود Tv رو با آدرس خدمتتون عرض میکنم،که منو فارسی از بین نره.
SONY XPERIA Z2
سلام: W600Bدارم 40 اینچ ،تازه اپدیت کردم منو فوتبال یوتیوب اضاف شد و کیفیت تصویر SD خودش که عالی بود، از قبل بهتر شد .با فلش مموری از طریق یو اس بی تلویزیون اپدیت کردم.
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود :bnn عزيز يعني چي منو فوتبال يوتيوب اضافه شد ؟ كيفيت تصوير مگه با آپديت تغيير ميكنه ؟
منم 40w600B دارم اولش 166GAA بود به 204GAA آپديت كردم ولي تفاوتي توش نديدم حالام كه 221GAA اومده خود سايت ميگه تو اينترنت تلويزيون بهتر شده .
من چند بار تاحالا با پشتيباني سايت سوني چت كردم و مشكل زيرنويس فارسي، نداشتن همزماني كردن زيرنويس ،بزرگ كردن و رنگي كردن فونتهاي زيرنويس را گفتم (تمام اينا تو تلويزيونهاي سامسونگ لعنتي هست ) . اونا هم فقط ميگن به بخش نرم افزاري ميگيم همين .
درود:رویدادهای ورزشی رو از طریق یوتیوب نشون میده ولی به اینترنت پر سرعت نیازه که ...
بعد از اپدیت به تنظیمات کارخانه برگردوندم و دوباره همون تنظیمات قبلی رو که یادداشت کرده بودم انجام دادم.من که واقعا از تصویر مخصوصا SD راضی ام .HD که جای خود.در مورد زیر نویس سونی ضعیف بوده و هست ولی کیفیت تصویر، با ال جی و سامسونگ مقایسه کردم، سونی بهتره.
نقل قول:
درود:رویدادهای ورزشی رو از طریق یوتیوب نشون میده ولی به اینترنت پر سرعت نیازه که ...
بعد از اپدیت به تنظیمات کارخانه برگردوندم و دوباره همون تنظیمات قبلی رو که یادداشت کرده بودم انجام دادم.من که واقعا از تصویر مخصوصا SD راضی ام .HD که جای خود.در مورد زیر نویس سونی ضعیف بوده و هست ولی کیفیت تصویر، با ال جی و سامسونگ مقایسه کردم، سونی بهتره.
نقل قول:
دوست عزیز، این مدل و ورژن آپدیت تلویزیون:نقل قول:
Model: kDL-50W800B
Sofware Version: PKG2. 166GAA
اگه امکانش هست بفرمایید این آپدیتی که میخواین معرفی کنین، چه تغییرات یا بهبود عملکردی ایجاد می کنه؟
ممنون از لطفتون
آخرین آپدیت PKG 2.221GAA برای 3 سپتامبر هست.نقل قول:
بهبود عملکرد و ثبات تلویزیون اینترنتی.
SONY XPERIA Z2
سپاس دوست عزیز یه سوال دیگه، اگه بعد از آپدیت به هر دلیلی بخوام ورژن آپدیت رو برگردونم به حالت قبل، امکانش هست؟ چون واقعا می ترسم، چون بعضیا نوشته بودن بعد از آپدیت، کیفیت تصاویر بدتر شده یا مشکلاتی براشون پیش اومده. همچنان ممنوننقل قول:
نه نمیشه.نقل قول:
باید بعد از دانلود کردن فایل زیپ شده،آنرا اکستراکت آل کنید بعد فایل باقیمانده را بر روی یک USB فرمت 32 شده و کاملاً خالی بریزید ( شماره های و کد فایل باید با کد فایل که در بخش آموزش زیر فایل دانلود نرم افزار توضیح داده یکی باشد)
سپس به TV متصل کنید لازم به ذکر است که بقیه ورودی های USB تلویزیون خالی باشد. و TV بر روی یک شبکه دیجیتالی در حال پخش باشد و حدود 6 دقیقه مدت نصب هست که تو این زمان نباید برق Tv قطع شود و یا به Usb یا کنترل و حتی Tv دست بزنید.
SONY XPERIA Z2
سلام.دوستان برای کالیبر کردن sony w800b میشه دقیق بگید هر بخش رو چجوری تنظیم کنم.برای فیلم و ps4
ی تنظیمی گرفتم همرا با عکس بود ولی حس کردم کیفیت پایین تر اومد
بعدش واسه صحیح نشون دادن زیرنویس فارس تو تنظیمات subtitles زبان فارسی و عربی رو انتخاب کردم ولی ؟؟؟؟؟؟ نشون میده.راه حلی هست؟
ممنون، دانلودش کردم ولی هنوز آپدیت نکردم.نقل قول:
دو تا سوال در مورد اینترنت تلویزیون دارم، ممنون میشم جواب بدین:
1. در مورد دکمه فوتبال: در حالتی که wifi خاموشه، علاوه بر دکمه turn on یا off، سه گزینه دیگه وجود داره؛ "آرشیو فوتبال" و "یوتیوب" و "یک استادیوم". حالا جالب اینجاست که وقتی wifi رو روشن می کنم، دیگه خبری از این گزینه ها نیست! جالب تر اینجاست برای ورود به این گزینه های سه گانه نیاز به اتصال به اینترنت هست! وقتی اینترنت هم وصل میشه دیگه خبری از این گزینه ها نیست. خلاصه ما افتادیم تو حلقه ی بینهایت.
2. بعد از رفتن به قسمت تنظیمات و network و سپس network set up و تکمیل پروسه اتصال به اینترنت، پیغام میده باید به قسمت refresh internet content برم ولی وقتی میرم تو این قسمت، failed میشه. نمی دونم چرا؟ ولی اینم بگم با این حال با browser تی وی میتونم به وب گردی کنم.
سپاس
درود حسین آقا
اولاً با لن به Tv وصل شین.
دوم اینکه SONY آی پی ایران رو میشناسه و بخاطر تحریم ها و خیلی مسائل دیگه هیچکاری نمیشه کرد مگه اینکه بوسیله شر کردن کریوو IP رو عوض کنید و مخصوصاً اینترنت پرسرعت واقعی بالای 10 مگابیت باید داشته باشین.
SONY XPERIA Z2
با سلام
اگه ميشه كمكم كنين تا بتونم با 42w800b فيلمهاي با زير نويس فارسيو ببينم
با تشكر
برای زیرنویس فارسی می تونی از طریق DLNA اقدام کنی، آموزشش تو همین سایت هست. PS3 Media Server می تونه یه گزینه باشه.نقل قول:
یا اینکه زیرنویس SUB/IDX رو بذار کنار فیلمت و با فلش وصل کن به تلویزیون
کیفیت زیرنویس تو این حالت خوب نیست چون واسه DVD در نظر گرفته شده
البته می تونی با نرم افزار زیرنویس فارسی SRT رو به SUB/IDX با رزولوشن 1080 تبدیل کنی.
همه كانالها رو با اين روش تنظيم كنيد ببينيد چطوره.نقل قول:
حالت تصوير=روشن
نور زمينه و تصوير=حداكثر
روشنايى=52
رنگ=58
تمايل رنگ=0
دماى رنگ=سرد
وضوح=88
كاهش پارازيت و كاهش نويزMPEG=زياد
كاهش صداى نقطه نقطه و خلق واقعيت=اتوماتيك
درجه بندى نرم=زياد
Motionflow=يكنواخت
سينمادرايو=اتوماتيك
در ضمن حتماً و حتماً ذخيره نيرو و همگام سازى انتخاب نوع صحنه و حسگر نور را خاموش كنيد.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام دوستان می خواستم یه تلویزیون بگیرم بین 50W700A و %50W800B کدوم پیشنهاد میکنید؟
البته سه بعدی اهمیت زیادی نداره
بعد اسکن تصویر 200 هرتز با 400 زیاد فرق داره؟
اصلا این مدل 50W700A توی سایت خود سونی هست؟چون این مدل من 50 اینچ ندیده بودم امروز توی نمایندگی دیدم
فقط سریع تر جواب بدین ممنون میشم
درودنقل قول:
بين اين دو تا مسلماً W800B
البته اگه بودجه اش رو دارين W904A بهتره.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ممنون میشه مزیت های 800B بگین؟نقل قول: