-
نقل قول:
این چیزی که فرمودید تو فوتبال ما رخ میده ! نه تو سطح حرفه ایی !
اینام مال تیم 98 و بازی با یوگسلاوی بود !
هیچ امیدی به این تیم ملی نمیشه بست ! 2006 حداقل چنتا بازی با کرواسی و کاستاریکا و بوسنی داشتیم ولی حالا اونشم نداریم !
نه فقط فوتبال ما بلکه تمام دنیا همچین اتفاقهایی ممکنه رخ بده . برعکس قدیما بهتر میشد نتیجه رو قبل از بازی پیش بینی کرد اما الان هر چی وارد سطح حرفه ای تر از فوتبال میشی اینکه بگی کدوم تیم واقعا میبره خیلی سخته . مخصوصا تو مقوله ی تیم های ملی .
هر چند اگه یه وقت تیم ما بتونه نتیجه بگیره مطمئننا بیشتر به خاطر شانس خواهد بود .
اما ایران هم همیشه نشون داده جلوی تیم های قوی تر بهتر بازی میکنه و در واقع قانون فوتبال همین شده .
این دور و زمونه و توی این فوتبال ماشینی و تاکتیکی فشار های روحی روانی خیلی بیشتر تاثیرشون رو میزارن نسبت به قبلا . و معمولا تیمهای ضعیفتر توی این بازی ها انگیزه شون خیلی بیشتر میشه . و بلعکس تیمهای قویتر کم انگیزه تر هستن .
الان اگه بخوایم از روی کاغذ و با نگاه به قدرت هر تیم نتیجه ایران ارژانتین رو پیش بینی کنیم تقریبا بالای 5 تا گل باید بخوریم . اما من شرط میبندم که ارژانتین نمیتونه با بیشتر از 2 گل ما رو شکست بده .
-
من خوشبينم به اين كه اول با ارژانتين بازي نمي كنيم! البته كاش بازي اخرمون با ارژانتين ميبود ولي به هر حال اولش مقابل يه تيم به نسبت ضعيفتر
از آرژانتين خط دفاعمون ابديده ميشه تا بازي بعد كه مقابل ايگواين و دي ماريا و لاوزي بهتر مقاومت ميكنند(مسي رو مگه ميشه گرفت؟!:n13:البته به
اميد ادامه افتش مقابل ما!)
-
با درخشش دژاگه بعد از آرژانتین میریم بالا یعنی امیدوارم .. :n27::n12:
-
محبوب ترین فینال جام جهانی 2014 از نظر کاربران سایت فیفا:
32 درصد کاربران فیفا خواستار دیدن دیدار برزیل و آرژانتین در فینال جام جهانی 2014 هستند.
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، جام جهانی 2014 برزیل 21 روز دیگر آغاز میشود و تیمهای راهیافته به بزرگترین رویداد فوتبالی جهان
در هشت گروه چهار تیمی برابر هم به میدان میروند.
کاربران فیفا در نظرسنجی که از طرف این سازمان درباره محبوبترین فینال جام جهانی 2014 صورت گرفته بود، دیدار احتمالی آرژانتین – برزیل را به عنوان محبوبترین فینال جام جهانی برگزیدند.
برگزاری دیدار فینال در ماراکانا باعث شده که دیددار فینال جام جهانی 2014 از اهمیت خاصی برای برزیلیها برخوردار باشند و
تقابل دو دشمن قدیمی یعنی برزیل و آرژانتینی می تواند جذابیتهای این دیدار را بالا ببرد.
به همین خاطر 32 درصد از کابران فیفا در نظرسنجی این نهاد اعلام کردند که خواهان دیدن این دیدار در فینال جام جهانی هستند.
پس از این دیدار، دیدار برزیل – آلمان با 23 درصد در رده دوم قرار گرفته است.
نتایج نظرسنجی سایت فیفا درباره فینال دلخواه در جام جهانی 2014 به این شرح است:
1-برزیل – آرژانتین با 32 درصد
2- برزیل – آلمان با 23 درصد
3- برزیل – اروگوئه با 14 درصد
4- برزیل – اسپانیا با 12 درصد
5- سایر بازیها 18 درصد
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
نقل قول:
ئه اینا برعکس نوشته شدن :دی
ممنون از یادآوری
خواهش میکنم:n01: البته دوس داشتم ساعتایی که شما اعلام کردی برگزار میشد..آخرش شب حالش بیشتره:n02:
-
نقل قول:
محبوب ترین فینال جام جهانی 2014 از نظر کاربران سایت فیفا:
32 درصد کاربران فیفا خواستار دیدن دیدار برزیل و آرژانتین در فینال جام جهانی 2014 هستند.
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، جام جهانی 2014 برزیل 21 روز دیگر آغاز میشود و تیمهای راهیافته به بزرگترین رویداد فوتبالی جهان
در هشت گروه چهار تیمی برابر هم به میدان میروند.
کاربران فیفا در نظرسنجی که از طرف این سازمان درباره محبوبترین فینال جام جهانی 2014 صورت گرفته بود، دیدار احتمالی آرژانتین – برزیل را به عنوان محبوبترین فینال جام جهانی برگزیدند.
برگزاری دیدار فینال در ماراکانا باعث شده که دیددار فینال جام جهانی 2014 از اهمیت خاصی برای برزیلیها برخوردار باشند و
تقابل دو دشمن قدیمی یعنی برزیل و آرژانتینی می تواند جذابیتهای این دیدار را بالا ببرد.
به همین خاطر 32 درصد از کابران فیفا در نظرسنجی این نهاد اعلام کردند که خواهان دیدن این دیدار در فینال جام جهانی هستند.
پس از این دیدار، دیدار برزیل – آلمان با 23 درصد در رده دوم قرار گرفته است.
نتایج نظرسنجی سایت فیفا درباره فینال دلخواه در جام جهانی 2014 به این شرح است:
1-برزیل – آرژانتین با 32 درصد
2- برزیل – آلمان با 23 درصد
3- برزیل – اروگوئه با 14 درصد
4- برزیل – اسپانیا با 12 درصد
5- سایر بازیها 18 درصد
منبع:
بیخود کردن....یه وره فینال المانه چون المان قهرمان میشه...
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
-
باز رسیدن برزیل به فینال محتمله... آرژانتین که همون اوایل حذفه طبق سنت دوره های اخیر :دی کل آرژانتین برزیل بندازیم
-
به نظر من هنوز فرصت هست باید سیاسیون وارد بشن و دستور مستقیم اخراج کی روش صادر بشه و رحمتی و صادقیان و عقیلی و ... برگردن
به تیم ملی
این کی روش آبروی ایران رو میبره
آخه پولادی و خانزاده و .... میتونن جلو آرژانتین و نیجریه بازی کنن ؟ :n08:
-
نقل قول:
من خوشبينم به اين كه اول با ارژانتين بازي نمي كنيم! البته كاش بازي اخرمون با ارژانتين ميبود ولي به هر حال اولش مقابل يه تيم به نسبت ضعيفتر
از آرژانتين خط دفاعمون ابديده ميشه تا بازي بعد كه مقابل ايگواين و دي ماريا و لاوزي بهتر مقاومت ميكنند(مسي رو مگه ميشه گرفت؟!:n13:البته به
اميد ادامه افتش مقابل ما!)
اتفاقا خوبی اینکه بازی دوم جلوی آرژانتینه اینه که تیم حتما با انگیزه 100در100 میره تو زمین.
درکل بازی اول همه چیز رو معلوم میکنه. شکست یعنی پرپرشدن بیشتر امیدها. اما مساوی یا برد جلوی نیجریه، به احتمال خیلی زیاد بازی آخر با بوسنی رو خیلی هیجان انگیز میکنه. حالا اگر بازی دوم رو به آرژانتین باختیم هم مهم نیست.
بنظر من تنها شانس ایران اینه که تمام بازیکن ها در طول 90دقیقه با تمرکز 100 درصدی و با نظم کامل دفاعی بازی کنن. درواقع تقریبا تمام بار روی دوش کیروشه که بتونه همچین تیمی رو آماده کنه
-
نقل قول:
به نظر من هنوز فرصت هست باید سیاسیون وارد بشن و دستور مستقیم اخراج کی روش صادر بشه و رحمتی و صادقیان و عقیلی و ... برگردن
به تیم ملی
:blink::blink::blink:
-
بنظر من که طرفدار آرژانتین هستم خوب که بازی با ایران بازی دوم چون بازی اول جام واسه همه تیمها یکم سخته و از شانس بد ایران بازی دومه و آمار گل خوردش بالا میره
-
بنظر من اگه فقط بجای نیجریه ، الجزایر یا اکوادور توی این گروه بودند خیلی عالی میشد ...
-
نقل قول:
به تیم ملی
آخه اگه اخراج کنن، کی حاضر میشه 20 روز مونده به مسابقات بیاد مسئولیت این تیمو قبول کنه؟؟؟ کی روش توی این سه ساله خودشو کشته، شدیم این!
نقل قول:
به نظر من برعکس، اگه بخوان برای ایران ارزشی هم قائل بشن، بخاطره سرمربی مونه...
.
کسایی مثل لوئیس فیگو رو ایشون ستاره کرده!!!
سابقه ایشون توی تیم ملی پرتقال رو خوندی؟؟ (( نه جام جهانی 2010 ، قبل تر ها ))
.
.
روزنامه خبر ورزشی یک ماه پیش مقاله ای رو چاپ کرد که نوشته بود، بین مربیانی که الان در جام جهانی هستن، کی روش از نظر اعتبار بین المللی چهارمین مربیه !!!
.
.
و در کل، یازدهمین سرمربی برتر جهان و برترین سرمربی فعال در آسیا ( در میان تیم های ملی )
-
نقل قول:
آخه اگه اخراج کنن، کی حاضر میشه 20 روز مونده به مسابقات بیاد مسئولیت این تیمو قبول کنه؟؟؟ کی روش توی این سه ساله خودشو کشته، شدیم این!
.
.
.
روزنامه خبر ورزشی یک ماه پیش مقاله ای رو چاپ کرد که نوشته بود، بین مربیانی که الان در جام جهانی هستن، کی روش از نظر اعتبار بین المللی چهارمین مربیه !!!
.
.
و در کل، یازدهمین سرمربی برتر جهان و برترین سرمربی فعال در آسیا ( در میان تیم های ملی )
رتبه ی باقی مربی ها رو هم دارید؟
-
نقل قول:
رتبه ی باقی مربی ها رو هم دارید؟
نه متاسفانه...
البته اگه سایت فیفا رو نگاه کنید شاید پیدا کنید.
..
.
.
این آماره یازدهمین مربی رو فکر کنم از توی یه برنامه ورزشی تلویزیونی شنیدم. ( نمیدونم کدوم برنامه)
-
همین الان بعد از یه سرچ ساده توی گوگل یه سایت پیدا کردم که رنکینگ مربی های برتر دنیا رو نوشته... (( البته نمی دونم چه قدر معتبره ))
.
کارلوس کیروش سی و سومین مربی برتر جهان
بالاتر از افرادی مثل لوئیس فن خال، تراپاتونی و ...
.
.
.
توی همین سایت کلا اسم دو ایرانی هستش:
1. افشین قطبی ( 133 ام )
2. اکبر محمدی ( 323 ام )
از
سایت را ببینید.
.
.
پ ن : بازم می گم نمی دونم معتبره یا نه!!!!
-
نقل قول:
به تیم ملی
یعنی وقتی این پست رو خوندم چند دقیقه تو شوک بودم.
-
نقل قول:
.
.
.
.
.
نقل قول:
یعنی وقتی این پست رو خوندم چند دقیقه تو شوک بودم.
کی روش چیکار واسه فوتبال این مملکت کرده ؟ چه تاثیری در فوتبال این مملکت داشته ؟
آیا فقط ما موریت داشته تیم رو به جام جهانی ببره یا اینکه بیاد نقطه عطفی باشه در این فوتبال مملکت !
اگه تیم ملی شکست سنگین بخوره خوب کی روش چی میگه ؟ میگه امکانات نداشتن - پول نداشتن فلان وبهمان ولی اینجاست که غرور ملی ایرانیان شکسته میشه
-
نقل قول:
آیا فقط ما موریت داشته تیم رو به جام جهانی ببره یا اینکه بیاد نقطه عطفی باشه در این فوتبال مملکت !
اگه تیم ملی شکست سنگین بخوره خوب کی روش چی میگه ؟ میگه امکانات نداشتن - پول نداشتن فلان وبهمان ولی اینجاست که غرور ملی ایرانیان شکسته میشه
دقیقا هم ماموریتش فقط همین بوده و بس . پولی که میگیره واسه چیه ؟ واسه همین کاره دیگه . توی قرارداد ذکر نمیشه که شما باید فوتبال مملکت رو از این رو به اون رو بکنین .
شما انتظار داری یه سرمربی بیاد و این فوتبالی که از زیرساخت فاسد هست رو درست کنه ؟ :n08:
این وظیفه خود فوتبال ایرانه که از کی روش یاد بگیره . کدوم یکی از درخواست های کی روش بعد از جام جهانی محقق شد ؟ کدوم یکی از باشگاه ها علاقه خودشون رو به همکاری با تیم ملی نشون دادن . فدراسیون هم که فقط و فقط بی کفایتی نشون میده از خودش .
حرف شما مثل اینه که شما میخوای ریاضی یاد بگیری . بعد بیای بری به بهترین استاد ریاضی پول بدی بگی بیا به من ریاضی یاد بده . ولی سر کلاس فقط بخوابی و به حرفای استاد گوش نکنی . بعد بگی استادش بدرد نمیخورد .
کی روش خیلی هم خفن نیست . اما باز هم مربی صاحب نامیه واسه خودش . ایرانی ها خودشون باید از این مربی استفاده درست میکردن که نکردن . خواهشا بی کفایتی فدراسیون رو گردن یه بنده خدای خارجی که پولشو میگیره و به وظیفه اش عمل میکنه ننداز .
-
پوستر تیم های حاضر در گروه F جام جهانی 2014 برزیل
سايت ESPN کريستيانو سيکوئيرا، هنرمند برزيلي را به خدمت گرفت تا پوسترهاي منحصر به فردي براي تمام 32 کشور شرکت کننده در رقابتهاي جامجهاني طراحي کند.
این پوستر ها شامل نام مستعار و ستاره هر تیم است.
ایران:
آرژانتین:
نیجریه:
بوسنی:
-
نقل قول:
برادر من وقتی بازیکن تیم بلد نیست اصولی یه بغل پا رو بزنه و کی روش میاد بغل پا زدن یاد می ده چی کار کنه دیگه؟؟؟
فکر کردین برای چی رفت سراغ لژیونر های دورگه؟؟؟چون دیگه مونده بود با اینا چی کار کنه بنده خدا......
فوتبال رو اگه می خوان درست کنن 10 سال زمان می بره........باید تمام بچه هایی که برای آموزش فوتبال میان رو جمع کنن اصولی همونطوری که توی لاماسیا و آکادمی باشگاه آژاکس آموزش می دن با هاشون کار انجام بدن.
الان تیم ملی زیر 17 سالمون که رفت جام جهانی یه بغل پا بلد نبودن بزنن و تنها تیم بی تاکتیک جام جهانی بودن.......تنها تاکتیکشون:پرس...شوت اونم از هرجا که بود.خب چند تا از اینا هم گل شد و همه گفتن به عجب بازی کردن.
فوتبال ایران خیلی کار داره تا ساخته بشه و کروش و بزرگتر از اون هم مربی ایران بشن نمی تونن کاری بکنن.
-
دقیقا حق با دوستان هست... فوتبال ایران تخریب شده استعداد محوری دیگه توی فوتبال پاسخگو نیست همیشه اینطور نمیشه که حسن روشن و علی پروین و دانایی فر و علی دایی و علی کریمی و فرهاد مجیدی و علیرضا منصوریان و کریم باقری و خداد عزیزی و مهدی مهدویکیا و ... بیان و با اتکا به استعداد خودشون موجب موفقیت بشن قبول کنیم این تیم ما فاقد ستاره اسطوره ای هست تیم ما یک تیم معمولی هست که تمام بازیکنانش تقریبا در یک سطح هستند و حضور در این جام براشون حکم بزرگترین اتفاق فوتبالی هست دلیلش چیه؟ ما چرا بعد از رفتن برانکو فوتبال رو بوسیدیم گذاشتیم کنار؟ چرا وقتی علی دایی و علی کریمی و ستاره های باقی مونده ما بازنشست شدن و دیگه خیالمون راحت شد که ما دیگه بازیکنی که فوتبال رو مادرزادی بیاد تحویل ما بده نداریم و قرار هم نیست بیاد چرا مثل ژاپن و هلند و اسپانیا به فکر آموزش فوتبال نیفتادیم! امروز ستاره های فوتبال دنیا حاصل آموزش های صحیح و پایه ای فوتبال هستند همگی در اثر تمرین و ممارست و برری علم فوتبال تبدیل به نخبگان فوتبال شدند... ما هنوزم در پی منجی فوتبالمون هستیم هنوز فکر می کنیم یه ابر مرد قراره بیاد و فوتبالمون رو احیا کنه و هیچ کس هم تا اون موقع کاری از دستش بر نمیاد متاسفانه ذهنمون رو بن بست کردیم و همیشه عادت کردیم که یکی برامون یه کاری بکنه حتی زحمت الگوبرداری از کشورهای پیشرفته و موفق رو هم به خودمون نمیدیم... زنگ تفریحی بیش برای حریفامون نخواهیم بود و بهتره بعد ار بازگشت از جام به جای اینکه به خاطر نتایج ضعیف محتملی که کسب خواهیم کرد نسل کنونی رو تقویت کنیم و به فکر یک پایه و اساس و فنداسیون قوی باشیم براش فوتبال شاید همه گیر ترین تفریح توی کشور ما باشه توی کشوری که تنوع تفریحی نیست فوتبال نگاه کردن و پیگیر فوتبال بودن همه گیر هست چرا این علاقه باید سرکوب بشه مگه اگر ما به فوتبال ملی دلخوش نباشیم چیز دیگه ای هم هست که بهش دلخوش باشیم؟ این درک فهم رو باید مسئولین عالی رتبه که در راس امور هستند بفهمن و تمامی راهکارهایی که میشه فوتبال ملی ایران رو تقویت کرد و استعداد ها رو شکوفا کرد به کار بست و این تفریح رو ملی رو به اعصاب خراب کنی ملی تبدیل نکرد... باید قبول کرد همه این نارضایتی ها و نا امیدی ها از فوتبال ملی نتیجه بی مسئولتی های یک سری افراد بی کفایت هست که متاسفانه امروز همه کاره امور ورزشی و علی الخصوص فوتبالی کشورمون هستند
-
نقل قول:
به نظر من هنوز فرصت هست باید سیاسیون وارد بشن و دستور مستقیم اخراج کی روش صادر بشه و رحمتی و صادقیان و عقیلی و ... برگردن به تیم ملی
حرفات خيلي شبيه مايلي كهنه :n13:
-
رحمتی بازیکن خوبیه داوری هم خوبه خدارو چه دیدید به قول خیابانی در فوتبال همه چیز ممکنه:n12:ایران .انشالله صعود میکنیم.
-
|
سرخيو آگرو، مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي که در هفته بيستوسوم ليگ برتر انگليس از ناحيه همسترينگ پاي راست دچار آسيبديدگي شده بود اين روزها کاملاً آماده به نظر ميرسد.
به نقل از تسنيم، آگرو که در فصل 14-2013 در 34 بازي 28 گل براي آبيهاي منچستر به ثمر رساند در گفتوگو با روزنامه «تايمز آف اينديا» گفت: کاملاً آماده هستم. خيلي مشتاق بودم تا به منچسترسيتي براي کسب قهرماني ليگ برتر انگليس کمک کنم و خوشبختانه در آخرين بازي اين تيم در ليگ برتر هم به ميدان رفتم. حالا بيصبرانه منتظر شروع رقابتهاي جام جهاني 2014 برزيل هستم. بازي در بزرگترين تورنمنت فوتبالي جهان موقعيتي استثنايي است.
مهاجم آلبيسلسته در پاسخ به اين پرسش که «آيا آرژانتين ميتواند قهرمان جام جهاني 2014 شود؟»، گفت: بله، چرا که نه؟ ما ليونل مسي، بهترين فوتباليست روي کره زمين را در اختيار داريم. لئو کمک شاياني به ما کرد تا در منطقهاي (آمريکاي جنوبي) که صعود از آن کار بسيار دشواري است در گروه خودمان به عنوان صدرنشين سهيمه حضور در مرحله پاياني جام جهاني 2014 را کسب کنيم. ما خط حمله فوقالعادهاي داريم که بازيکني همچون اسکيل لاوتزي در آنجاست و خود من هم تلاش ميکنم تا گلهاي بيشتري بزنم. همچنين هافبکهاي فوقالعادهاي در ترکيب تيممان هستند که به خوبي ما را حمايت ميکنند. آرژانتين توانايي لازم براي شکست دادن هر تيمي را دارد.
مهاجم 25 ساله آرژانتين در مورد گروه F جام جهاني 2014 برزيل گفت: مردم ميگويند که ما در گروه آساني قرار گرفتهايم ولي بايد بگويم که در جام جهاني مسابقه آساني وجود ندارد. ما بايد در مرحله گروهي با ايران، نيجريه و بوسنيوهرزگوين بازي کنيم. نيجريه قهرمان آفريقاست و ايران هم فوتبال مهيجي را به نمايش ميگذارد. بوسني نيز با اينکه اولين حضورش در جام جهاني را تجربه ميکند اما از پيشينه خوبي برخوردار است. به نظر من اصلاً بازي آساني در جام جهاني نخواهيم داشت. |
پ.ن : :n20:
خوشم میاد هیچ اطلاعاتی از ایران ندارن . اینطوری ارژانتین رو هم میبریم :n09:
-
-
حاجی بلیطا مال خودته؟؟؟همراه نمی خوای؟؟!!:)))
-
نقل قول:
خیلی دوست داشتم مال من بود که شما رو هم به عنوان همراه با خودم ببرم، ولی چه کنم که امتحانای پایان ترم دست و بالم رو بسته و اجازه نمیده موقع بازیها برزیل باشم ! :n09: :n02:
+
عکس اول رو یکی دو روز پیش یه بوسنیایی شیر کرده بود و عکس دوم هم واسه یکی از سایتهای فروش بلیط خارجیه.
-
نقل قول:
فکر کنم این قیمت ارز باعث بشه تعداد تماشاگرهای ایرانی اونجا کم بشه . یعنی هر کی هم باشه اکثرا ایرانی مقیم برزیل هستن .
-
نقل قول:
فکر کنم این قیمت ارز باعث بشه تعداد تماشاگرهای ایرانی اونجا کم بشه . یعنی هر کی هم باشه اکثرا ایرانی مقیم برزیل هستن .
آمريكا و كانادا اون همه ايراني هست!
-
حیف شد مصدوم شد این هاشم :(
-
خدایا این روحیه طنز رو از بچه های این مملکت نگیر :)))))
-
دوستان درسته نیجریه و بوسنی تیمای خوبی هستند ولی دیگه ازشون بت نسازین
نیجریه 4 سال پیش با یونان و کره و آرژانتین هم گروه بود که فقط تونست از کره یه مساوی بگیره و دو تا بازیشو باخت
تو این 4 سال هم که معجزه ای نشده و این تیم در حد همون تیم 2010 هست
بوسنی هم از نیجریه تیم قدرتمند تریه ولی تو دور مقدماتی تو یکی از ساده ترین گروه ها بود و صعودش به عنوان تیم اول چندان هم دور از انتظار نبود
به نظر من با این سیستمی که بازی می کنیم احتمالش بالاست که با نیجریه مساوی کنیم؛ به آرژانتین که حتما می بازیم و توانایی گرفتن یک امتیاز از بوسنی رو هم داریم که البته خیلی محتمل نیست
گرفتن 2 امتیاز از گروهمون میتونه یه نتیجه کاملا قابل قبول برامون باشه (I hope...:n06:)
-
و دوباره حماسه ای نو از طرف ایرانیان مقیم FB :n09: اماده منفجر شدن دوباره صفحه لیونل مسی باشین :n02:
-
با توجه با بازیای تدارکاتی اردوی اتریش من دوتا حالتو برای تیم ملی متصور شدم یا کلا تیم ضعیفه و توانایی گل زنی رو نداره یا اینکه تاکتیک کیروش اینه که فقط گل نخوریم. در کل فک میکنم باید قید برد توی بازیا رو بزنیم و فقط در خوشبینانه ترین حالت دوتا تساوی از نیجریه و بسنی بگیریم.
-
نقل قول:
با توجه با بازیای تدارکاتی اردوی اتریش من دوتا حالتو برای تیم ملی متصور شدم یا کلا تیم ضعیفه و توانایی گل زنی رو نداره یا اینکه تاکتیک کیروش اینه که فقط گل نخوریم. در کل فک میکنم باید قید برد توی بازیا رو بزنیم و فقط در خوشبینانه ترین حالت دوتا تساوی از نیجریه و بسنی بگیریم.
حالت خیلی خوشبینی و ایده آلیستیش اینه که فکر کنیم چون رقبای ایران هم بازیها رو نگاه و آنالیز میکنند کی روش همه ی اون چیزی که باید و شایدو رو نمیکنه !!!
-
نقل قول:
دوستان درسته نیجریه و بوسنی تیمای خوبی هستند ولی دیگه ازشون بت نسازین
نیجریه 4 سال پیش با یونان و کره و آرژانتین هم گروه بود که فقط تونست از کره یه مساوی بگیره و دو تا بازیشو باخت
تو این 4 سال هم که معجزه ای نشده و این تیم در حد همون تیم 2010 هست
بوسنی هم از نیجریه تیم قدرتمند تریه ولی تو دور مقدماتی تو یکی از ساده ترین گروه ها بود و صعودش به عنوان تیم اول چندان هم دور از انتظار نبود
به نظر من با این سیستمی که بازی می کنیم احتمالش بالاست که با نیجریه مساوی کنیم؛ به آرژانتین که حتما می بازیم و توانایی گرفتن یک امتیاز از بوسنی رو هم داریم که البته خیلی محتمل نیست
گرفتن 2 امتیاز از گروهمون میتونه یه نتیجه کاملا قابل قبول برامون باشه (I hope...:n06:)
فرق نیجریه یک فروند استفن کشی هست که بهترین مربی آفریقا شده و تیمشو قهرمان آفریقا کرده !
-
نقل قول:
من میگم شاید هر جفتش؛
چون تیم کلا توی خلق موقعیت گل ضعیفه، کیروش هم تاکتیک رو رو همین گل نخوردن تیم بنا کرده...
-
درسته بوسني از گروهي آسان كه حتي مالديو هم بود اومد و ميومد بالا! منتهي بازيكناي بوسني باشگاه و ليگي كه توش بازي ميكنن اصلا قابل مقايسه
با بازيكناي ما نيستن! خواهشا واقع بين باشيد البته من قصدم تخريب تيم ملي نيست منتهي فردا روزي خدايي ناكرده خدايي ناكرده! مقابل بوسني
انتظار ضايع باختن رو داشته باشين! نيجريه هكذا اكثريت در ليگ هاي معتبر بازي مي كنن. البته به اميد مقاومت جانانه تا آخرين دقيقه ما چي از يوناني
ها كم داريم؟!
-
سایت ایندپندنت در اشاره کوتاهی به تیم ملی فوتبال ایران نوشت:
ایران خود را برای چهارمین حضور در جام جهانی آماده میکند. بسیاری روی نمایش سردار آزمون، «مسی ایرانی» تمرکز کردهاند. نگاههایی هم روی جلال حسینی 32 ساله وجود دارد اما او مانند آزمون مجبور نیست با چنین لقب سنگینی دست و پنجه نرم کند.
شانس قهرمانی ایران در جام جهانی نیز یک به 1500 ارزیابی شده است