نقل قول:
بله درسته تجربه طلاق و جدایی رو که دارم
احساس بدم هم واسه اینه فکر میکنم تو چه دنیایی بدی زندگی میکنم
Printable View
نقل قول:
بله درسته تجربه طلاق و جدایی رو که دارم
احساس بدم هم واسه اینه فکر میکنم تو چه دنیایی بدی زندگی میکنم
دوست عزیز:نقل قول:
در طبیعیت بسیاری از جانداران با محیط خودشون رو از نظر ظاهری تطابق میدن(رفتار انسان خیلی متفاوت تره )،جامعه انسانی هم اینطوره و چنین رفتاری ممکنه به منظور هدف خاصی صورت بگیره.
نباید با یک شکست همه چیز رو سرانجام یافته دانست،هنوز وقت دارید و آدمهای بهتری وجود دارند،هرچند ممکنه مشکل از جانب شما بوده باشه.
میتوانید با یک مشاور یا روانشناس صحبت کنید،قطعا حس بهتری پیدا خواهید کرد.
ابتدا جلساتی پیش روانشناس داشته باشید و از متدود هاش استفاده کنید.نقل قول:
اگر نتیجه نگرفتید پیش یه متخصص اعصاب و روان مجرب برید
میشه کاربرد ترهگزیفندیل رو توضیح بدین؟
..................................................
عوامل موثر در خواب آلودگی روز؟
خواب شبانه ناکافی،کیفیت پایین خواب شبانه،اختلالات متابولیسم،افت قند خون و.....درکل باید بررسی پزشکی بشه.نقل قول:
این دارو( در کنار سایر داروها) در درمان بیماری پارکینسون و کاهش عوارض ناشی از داروهای ضد جنون تجویز میشود.نقل قول:
کدوم دسته از داروهای روانپزشکیایجاد تحمل و وابستگی میکنن و کدوم دسته اعتیاد اور نیستن
لازم نیست اسم تک تکشون رو بگین فقط اسم خانوادشون رو بگین کافیه
مثلا خانواده بنزودیازپانها ایجاد تحمل و وابستگی میکنن
چنین سوالی رو نمیشه پاسخ قطعی داد چون همیشه اعتیاد جسمی نیست،به عنوان مثال نمونه ای که برای اولین بار در سطح جهانی گزارش شد وابستگی فردی سنندجی به قرص هیوسین ان بوتیل بروماید بود!در این پژوهش بنده از از نزدیک شاهد و متحیر بودم. توصیه میکنم جهت شناخت ابعاد اعتیاد حتما مطالعه کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا داروی فلوکستین حتی در دوز های 80 میلی گرم اعیتاد اور نیست؟
دوست گرامی :نقل قول:
زمانی دارو ،ماده یا رفتاری اعتیاد آور میشه که باعث لذت بشه(خصوصا اگه سیستم دوپامینرژیک مغز رو مورد هدف قرار بده)،این دارو به هیچ عنوان باعث لذت و ولع مصرف نمیشه،یعنی در افراد سالم هیچ اثر مثبت شناخته شده ای نداره،اگر شخصی با مصرف چنین دارویی احساس بهبود کرد حتما مشکل تشخیص داده نشده و یا درمان نشده ای داره.پس وقتی که با هر دوزی تحت نظر پزشک مصرف بشه مشکلی نخواد داشت،نباید یکباره به چنین دوزی رسید،حداقل3ماه وقت لازمه.80میلیگرم خیلی زیاده مگر در درمان وسواس.60 میلیگرم صبح20 ظهر 20و عصر 20خیلی پذیرفته تره.قطعا با افزایش دوز عوارض جانبی هم بیشتر میشه.
سلام دکتر گرامی
آپو آلپراز میگن که وابستگی دارویی داره
خب مشخصا حس لذتی مصرفش نداره میشه کمی توضیح بدید چرا میگن که وابستگی میاره؟
ممنونم:n16:
سلام دوست عزیزنقل قول:
توضیح کوتاهی میدم اگر کافی نبود حتما بگین که بیشتر توضیح بدم.
این دارو(آلپرازولام و سایر داروهای هم خانواده که بر GABA اثر میگزاند) باعث رفع و یا کاهش اضطراب میشه،از اثرات مورد سوء مصرف القای حس گیجی و منگی است(نوعی بی خیالی).با مصرف بیش از 4 هفته کم کم شخص دچار تحمل دارویی (tolerance)میشه و برای دستیابی به اثرات قبلی باید مقدار بیشتری مصرف کنه،البته مقدار مصرفی خیلی مهمه چون مقدار بیشتر برابر است با تحمل پذیری بیشتر،-از طرفی فرد با مصرف همان مقدار ثابت قبلی دچار علائم قطع مصرف (Benzodiazepine withdrawal syndrome)و کاهش اثر دارو میشه،یعنی علی رغم مصرف همان مقدار فرد دچار علائم قطع میشه چون اثر دارو کاهش پیدا میکنه.، پس فرد تمایل زیادی به مصرف بیشتر پیدا میکنه.قطع ناگهانی اصلا توصیه نمیشه و باید با داروهای طولانی اثر نظیر کلردیازپوکساید و کاهش تدریجی بیمار رو کنترل کرد.
داروی Flumazenilدر کاهش تحمل پذیری و علائم قطع مصرف خیلی مفیده.
ممنونم بابت توضیحاتتوننقل قول:
خب اگر بصورت منقطع و نه بطور مداوم استفاده بشه ایا بازهم این حالت ایجاد خواهد شد؟
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
به صورت کلی چون پتانسیلش وجود داره ما توصیه میکنیم مصرف نشه،این دارو ها به هیچ وجه نقش درمانی ندارند و صرفا علائم رو به صورت موقت کاهش میدن.
من هیچ علاقه ای به پیدا کردن دوست ندارم. تفریح با دوستان و گردش و بیرون رفتن با دوست برام یک موضوع بیگانه و کاملا عجیبه . حتی وقتی کسانی رو با دوستاشون ببینم ، از خودم می پرسم : آخه که چی ، آدم اصلا چرا باید کسی در زندگیش به نام دوست داشته باشه؟
دوست دارم بدونم مشکل زوانی یا چیزی دارم ؟
در مورد داروی فلوکستین میخواستم سوال کنم؟ اینکه گفته میشه نباید به طور ناگهانی قطع بشه علتش چیه؟ و اگر شده باشه عوارضش چیه؟
مدتی در اجتماع قرار بگیرید به این موضوع عادت خواهید کرد.نقل قول:
من هیچ علاقه ای به پیدا کردن دوست ندارم. تفریح با دوستان و گردش و بیرون رفتن با دوست برام یک موضوع بیگانه و کاملا عجیبه . حتی وقتی کسانی رو با دوستاشون ببینم ، از خودم می پرسم : آخه که چی ، آدم اصلا چرا باید کسی در زندگیش به نام دوست داشته باشه؟
دوست دارم بدونم مشکل زوانی یا چیزی دارم ؟
چون در بیمار سندم ترک ایجاد میشه و حالش بد تر خواهد شد.نقل قول:
در مورد داروی فلوکستین میخواستم سوال کنم؟ اینکه گفته میشه نباید به طور ناگهانی قطع بشه علتش چیه؟ و اگر شده باشه عوارضش چیه؟
مشکل اینه که از قرار گرفتن در محیط های اجتماعی واقعا خوشم نمیاد. هر روز تو خونه میشینم و یا به آهنگ گوش میدم یا فیلم می بینمنقل قول:
مدتی در اجتماع قرار بگیرید به این موضوع عادت خواهید کرد.
مگه قرار از هر چیزی خوشمون بیاد؟ در دنیای فعلی روابط اجتماعی شاید یک از مهمترین عوامل زندگی و شادی و نشاط باشن.نقل قول:
مشکل اینه که از قرار گرفتن در محیط های اجتماعی واقعا خوشم نمیاد. هر روز تو خونه میشینم و یا به آهنگ گوش میدم یا فیلم می بینم
شما در حال حاضر در دوره ای هستید که دوست ندارید با کسی معاشرت کنید دوست ندارید در اجتماع باشید دوست ندارید دوست داشته باشید ولی من فکر نمیکنم از این وضعیت راضی باشید نه؟
این تنهایی شما ادامه پیدا کنه در بد ترین حالت به خودکشی و در بهترین حالت به مشکلات روانی جدی منجر میشه.
بنظر من بهتره برای چند روز هم شده حتی برای امتحان وضعیت روحیتون هم شده وارد یه جمع بشید , سعی کنید در اون جمع حرف بزنید اگر نتونستید حرف بزنید عاملش رو پیدا کنید! مثلا" از حرف زدن خجالت میکشید؟ یا میترسید حرفی که میزنید رو اون جمع مورد انتقاد قرار بده یا اصلا" تایید نکنه؟ یا کلا" از حرف زدن در جمع خوشتون نمیاد.
در ضمن هیچ وقت به خودتون تلقین نکنید که مشکل روانی دارید.
فکر کنم این پست صحیحی نباشه ولی من برای اقای دکتر پیام خصوصی دادم منتظر راهنماییشون هستم
سلام دکترنقل قول:
من بابت اینا رفتم پیش یه متخصص
یه سری تست نوشته که 250 هزار تومن درمیاد
آیا واقعاً برای تشخیص این تستا لازمه؟
( اصلاً طرف گفت 250 چوق میشه من یه مقدار نسبتاً زیادی خوب شدم !)
خیلی راضی نیستم اما لاقل مطمئن هستم توسط دوستانی به جاهای بد کشیده نمیشم.نقل قول:
مگه قرار از هر چیزی خوشمون بیاد؟ در دنیای فعلی روابط اجتماعی شاید یک از مهمترین عوامل زندگی و شادی و نشاط باشن.
شما در حال حاضر در دوره ای هستید که دوست ندارید با کسی معاشرت کنید دوست ندارید در اجتماع باشید دوست ندارید دوست داشته باشید ولی من فکر نمیکنم از این وضعیت راضی باشید نه؟
این تنهایی شما ادامه پیدا کنه در بد ترین حالت به خودکشی و در بهترین حالت به مشکلات روانی جدی منجر میشه.
بنظر من بهتره برای چند روز هم شده حتی برای امتحان وضعیت روحیتون هم شده وارد یه جمع بشید , سعی کنید در اون جمع حرف بزنید اگر نتونستید حرف بزنید عاملش رو پیدا کنید! مثلا" از حرف زدن خجالت میکشید؟ یا میترسید حرفی که میزنید رو اون جمع مورد انتقاد قرار بده یا اصلا" تایید نکنه؟ یا کلا" از حرف زدن در جمع خوشتون نمیاد.
در ضمن هیچ وقت به خودتون تلقین نکنید که مشکل روانی دارید.
حتی وقتی فکر می کنم قراره در جمعی باشم ناراحت میشم.
این روز ها که روز امتحانات هست دیر تر از همه می رم مدرسه و وقتی امتحانم تموم شد به سرعت بر می گردم خونه تا مبادا کسی ازم سوالی بپرسه. ( کسی با من ارتباط برقرار کنه )
از همون بچگی همین جوری بودم ، با کسی حرف نمی زدم ، همیشه یک حا تو حال خودم بودم.
احساس می کنم این مشکل به هیچ نحوه ای درمان نمیشه.
چرا نمیخواید با کسی صحبت کنید؟ خجالت میکشید یا چیز دیگه ای؟نقل قول:
خیلی راضی نیستم اما لاقل مطمئن هستم توسط دوستانی به جاهای بد کشیده نمیشم.
حتی وقتی فکر می کنم قراره در جمعی باشم ناراحت میشم.
این روز ها که روز امتحانات هست دیر تر از همه می رم مدرسه و وقتی امتحانم تموم شد به سرعت بر می گردم خونه تا مبادا کسی ازم سوالی بپرسه. ( کسی با من ارتباط برقرار کنه )
از همون بچگی همین جوری بودم ، با کسی حرف نمی زدم ، همیشه یک حا تو حال خودم بودم.
احساس می کنم این مشکل به هیچ نحوه ای درمان نمیشه.
هر مشکلی راه حلی داره! انقدر سخت نگیرید.
رفیق شما با همین پست هاتون در این تاپیک دارید تلاش می کنید با دیگران ارتباط برقرار کنید! شخصا یافتن دوست در اینترنت رو به کسی پیشنهاد نمیدم؛متاسفانه فرصت ندارم مفصل دلایلم رو شرح بدم؛ اما بگذار برات بگم که یک دوست دارم (خارج از دنیای نت) که وقتی باهاشم چنان حالم خوبه که بارها دلم خواسته فریاد بکشم خیلی خوشبختم!نقل قول:
در مورد جنسیت و سن تون اطلاعاتی ندارم اما قویا توصیه می کنم به یک روان درمانگر مراجعه کنید.تمایل به گذاشتن تشخیص بر شما ندارم در عین حال تصویری که شما از خودتان می دهید لازم است به دنبال درمان بروید و درمان هم می شوید؛هر چند زمان بر.
ببخشید اون اقای دکتری که خودش این تاپیک رو ایجاد کرده نیست ؟
راستش تصمیم گرفتم یواش یواش وارد محیط های اجتماعی بشم . از نت شروع می کنم و کم کم به دنیای خارج از نت میرم .
از این سایت انگلیسی زبان هم شروع می کنم :
mylol.com
راستی منظورتون از زمان بر چند وقته ؟
روان درمانگر دیگه چیه؟ حتما یا روانپزشکه یا روانشناس که بیشتر پول میگیره و به دردی هم نمی خوره
منم خیلی استرس دارم....
چند ماهه قرص سرترالین مصرف میکنم
شبا که میخوابم دندونامو محکم به هم میفشارم
طوری که وقتی بیدار میشم فکم به شدت درد میگیره
برای این مشکل باید چیکار کنم؟
عزیز ؛ هشدار دادم خدمت تون که دنبال دوست در اینترنت نباشید. دوستی در دنیای نت اصلا معنا نداره. حداکثرش یافتن افرادیه که علایق مشترک داری باهاشون و مثلا فیلم و عکس و آهنگ مورد نظرتون رو با هم به اشتراک می گذارین.مطلقا دنیای قابل اعتمادی نیست. دنیای مجازی؛ هویتهای مجازی داره. در دنیای واقعیش شناختن اینکه کی راست میگه کی دروغ یک مهارته ؛ در دنیای مجازی خیلی راحت تر میشه برای خود هویت جعل کرد و مثلا حتی روان شناس و روان پزشک شد!نقل قول:
در مورد زمان مورد نیاز هیچ نظری نمی تونم بدم.
به اینترنت فقط به عنوان وسیله ای برای تفریح و پر کردن بخشی از اوقات فراغت تون نگاه کنید؛ بعدها شاید در مسائل علمی و تحقیقات هم به آن نیاز پیدا کنید. بجای محیط پر از دروغ و خطرناک اینترنت؛ چرا در مدرسه دنبال دوست نمی گردید؟ محل زندگی؟ فامیل؟
منم با دوست بالایی موافقم
دوستی اینترنتی در هیچ حالتی روی روابط اجتماعی واقعی تاثیر نداره.
لطفا ابتدا با روانشناس ملاقات فرمایید.نقل قول:
لطفا طبق روال ایشان پیش بریننقل قول:
سلامنقل قول:
به این حالت بروکسیسم گفته میشه.آیا داروی ضد روانپریشی مصرف میکنید؟
ترجیحا صبحها مصرف فرمایید.
سلامنقل قول:
چنین فعالیتی باعث کاهش اعتماد به نفس اجتماعیتان میشود.
از همه ی دوستان ممنون. بهتره خودم یه فکری به حال خودم بکنم ...
از همه ی کمک ها ممنون ئ همگی موفق باشید
سرترالین مصرف میکنمنقل قول:
صبح ساعت 10 میخورم
پس چرا شبا دچار این حالت میشم؟
راهی نداره که برطرف بشه؟
سلام
یه سوال داشتم
من یه مدتی بود که پیش یه روانشناس میرفتم ولی اون منو جدی نگرفت فک کرد که دروغ میگم که دارم اغراق میکنم که افسردگی دارم چون اون میگه که من خیلی باهوشم و معمولا زیاد حرف نمیزنم و سعی میکنم که احساساتم رو پنهان کنم فک کرد که دارم بازیش میدم
الان یه مدتی هست که به خاطر درسم جلساتم قطع شده ولی واقعا حالم بده و احساس میکنم که اینطوری و با این روحیه چطوری باید سال تحصیلی جدید که خیلی هم برام مهم هست رو شروع کنم دیوونه میشم
من واقعاً احساس میکنم که افسردگی دارم و این بیماری لعنتی نمیذاره درست و حسابی درس بخونم
میخوام جلساتمو ادامه بدم ولی فک میکنم که شاید بازم روانشناسم باورم نداشته باشه میترسم فک کنه دارم ننه من غریبم بازی در میارم
به نظرتون بازم پیشش برم؟
خیر,نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم
من یه مدتی بود که پیش یه روانشناس میرفتم ولی اون منو جدی نگرفت فک کرد که دروغ میگم که دارم اغراق میکنم که افسردگی دارم چون اون میگه که من خیلی باهوشم و معمولا زیاد حرف نمیزنم و سعی میکنم که احساساتم رو پنهان کنم فک کرد که دارم بازیش میدم
الان یه مدتی هست که به خاطر درسم جلساتم قطع شده ولی واقعا حالم بده و احساس میکنم که اینطوری و با این روحیه چطوری باید سال تحصیلی جدید که خیلی هم برام مهم هست رو شروع کنم دیوونه میشم
من واقعاً احساس میکنم که افسردگی دارم و این بیماری لعنتی نمیذاره درست و حسابی درس بخونم
میخوام جلساتمو ادامه بدم ولی فک میکنم که شاید بازم روانشناسم باورم نداشته باشه میترسم فک کنه دارم ننه من غریبم بازی در میارم
به نظرتون بازم پیشش برم؟
توصیه من مراجعه به روانپزشک هست نه روانشناس.
در درمان افسردگی روان درمانی به تنهایی جواب گو نیست , باید ترکیبی از دارو درمانی و روان درمانی استفاده بشه.
مرسی گلم از اینکه بهم جواب دادی
گفته اگه واقعاً افسردگی داشته باشم بهم دارو میده با نسخه ی یکی از روان پزشکهایی که تو مجموعه شون هست
الان چی به نظرت برم؟