ali_j98 پس شما تازه وارد بحث موبایل شدی
این که من میگم کاربرای زیمنس و نوکیا اون موقع کل مینداختن بر میگرده به مسئله sx1 و 6600 فکر کنم الان یادت اومد منظور من چی بوده ؟ نه؟
در ثانی کسی درس اخلاق نداده اینجا ؟ پس فکر کن بعد بگو! اوکی ؟
مرسی
Printable View
ali_j98 پس شما تازه وارد بحث موبایل شدی
این که من میگم کاربرای زیمنس و نوکیا اون موقع کل مینداختن بر میگرده به مسئله sx1 و 6600 فکر کنم الان یادت اومد منظور من چی بوده ؟ نه؟
در ثانی کسی درس اخلاق نداده اینجا ؟ پس فکر کن بعد بگو! اوکی ؟
مرسی
نه من تازه نيومدم تو بحث گوشي ولي ادعا هم ندارم شما انگار خيلي تو بحث گوشي بودي كه خودتو گم كردي
من خودم sx1 داشتم ولی اونم هیچ حرفی نداشت اون موقع 400000 خریده بودم ولی اگه یک برند بخواد با یه گوشی کل کل
کنه که.....
زیمنس تنها گوشیه به درد بخورش که میشد تحملش کرد همین sx1 بود ک لینم انقدر مشکل داشت که مجبور سشدم عوضش کنم
ولی وضعیت الان سونی اریکسون مثل اون زمان زیمنس نیستی.انگار الان شما تو کار موبایل نیستی دوست عزیز
الان سونی اریکسون 15 20 گوشی کال و عالی داره نه اینکه به یه گوشیش افتخار کنه.
پس لطفا شما هم برو تو فکر کردن و جواب دادنت یه تجدید نظری بکن.
یا علی.
خوب نيست اينطور با هم صحبت مي كنيد
خاب اينو تو سايت موبايل ريوويو ديدم گفتم حيفه نذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم از دوربين سوني كه سايبر شات هست و به نظر من بهترين دوربين توي گوشيهاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شاتر دوربين ك800 رو با ن73 مقايسه كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ك800 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اينم ن73 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هي برين بگين نوكيا بهترين هست و ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو كف باشين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني عكسي كه با كا800 گرفته شده پنكه روشن بوده؟؟؟؟؟
بهراد جان گل كاشتي عالي بود
حالا ميخام يه سري از ضعف هاي ن73 رو جلوي ك800 بگم (البته يه سري بغير از اونايي كه دوستمون گفت(بينشان)) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين از ال سي دي ك800 و ن73 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم از سرعت شاتر دوربين :
ك800 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اينم ن73 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم از عكاسي در شب دو گوشي :
ك800 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اينم ن73 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه سري ديگه كه از GSM ARENA گرفتم (البته فكر ميكنم چون ك800 داراي فلش زنون هست نايت مود نداره) :
ك800 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ن73 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم از فلاش اين دو گوشي :
ك800 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ن73 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منابع :
بلهنقل قول:
يعني عكسي كه با كا800 گرفته شده پنكه روشن بوده؟؟؟؟؟
خاهش . وظيفستنقل قول:
بهراد جان گل كاشتي عالي بود
راستي ك800 يه حالتي ذر قسمت شوت مود تنظيمات دوربينش داره به اسم بست پيك (Best Pic )
اگه اين گزينه رو انتخاب كني دوربين وقتي كه يكبار كليده شاترش رو بزني 9 تا عكس ميگيره (با كيفيت 3.2 مگا) كه براي عكاسي از جسم هاي سريع استفاده ميشه
بدون شرح!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم ازdigital zoom
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني خودتون تصميم بگيريد كدوم بهتره ;)نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
راستي يه چيزي يادم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم اينه كه ن73 زووم اپتيكال نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيخودي نگين كه اپتيكال زوم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر تو كدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش من عكس زياد از دو تا گوشي ديدم ولي نميشه بگيم كا800 يا ان73 برتري كامل در گرفتن عكس داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از حق نگذريم ك800 خيلي بهتر عكس ميگيره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (با ديدن اين عكسها ميفهمي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اينا رو نگاه كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
اين ك800 هست (تو يه اندازه مشخص زوم كردم) :
اينم ن73 هست :
ببين ك800 چقدر بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهراد جان كجا ديدي كه نوشته زومش اپتيكال نيست.نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
اگه بگي ممنون ميشم چون من تا حالا فكر ميكردم مثل ان93 زوم اپتيكال داره كه اينم نداشته باشه ديگه اصلا به درد نميخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دو تا عكس چيزه ديگه ميگن به خاطر همين ميگم برتري هيچ كدومشون مطلق نيستنقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
حالا اين دو تا رو زوم كن ببين كدوم بهتره!!!!!!!
به نظر من كه ان93 از هر دوتاش بهتره
نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
از قديم گفتن هر چقدر پول مي دي اش ميخوري
در تاييد پست بالا ميخاستم بگم كه بازم ن93 از ك800 بهتر نيست ( ولي اين به امكانات ديگش مث فيلمبرداري و خروجي تلويزيون و..... صدق ميكنه )
اينو خود سايت GSM arena گفته
توي امضام هست برو ببين (نرفتي هم نرفتي خودم اينجا گذاشتم)
درباره ي اينكه زووم اپتيك نداره از اينجا متوجه شدم كه سايت GSMarena نگفته و همچنين پشت گوشي ننوشته و همچنين سايت Mobile Review هم حرفي ازش نزده
اينم از زووم من توي عكسهايي كه شما گذاشتين :
ك800 :
ن73 :
ك800 :
ن73 :
آخه شما نوكياييها...يهو به سرتون ميزنه بيان كل كل كنين؟؟؟؟
از ديروز تا حالا اين تاپيك داره خاك ميخوره......يهو حال مكنين بيان كا كنين و خودتون رو ضايع كنين؟؟؟؟؟
بابا..بيخيال شين.......آخه به چي ان 73 تون مينازين؟
خوشگل؟خوش دست؟خوش طراحي؟درست حسابي؟....چي داره آخه؟
واا..اون قابلمه اي كه هيتلر توش غذا واسه سگاش درست مكرد,از اين كوچيك تر و خوشگلتر بود به خدا....
دوربينتون هم دست كمي از تاريكي مطلق نداره......
به خدا نميدونم به چي مينازين.....!!!!!بابا...تكنولوژ سابير شات رو توي گوگل سرچ كنين..ببينين يعني چي...
آفرين....بعدش هم ببينين فلش زنون چيه....آخه من ديگه چي بگم...؟؟؟؟؟
هويج بخرين به جاي ان 73...بخورين چشماتون قوت بگيرن....عكسها روبهتر ببينن.!!!!!!!!
(اينم به خاطر يكي از دوستام كه گفته بود بيام اينجا كلتون رو بخوابونم....اسمش محفوظ!).
خوش باشين با ان 73 ....
يا حق ;)
پس ديگه اگه به اين ضرب المثل اعتقاد داري چرا در مورد اين دو تا گوشي بحث ميكني
ان73 580000
كا800 440000
پس اگه پول بيشتر بدي يه اش از نوع ان73 ميخوري
اگه يه كم كمتر بدي يه اش از نوع كا800 ميخوري
ولي اينطوري نيست كه هر چقدر پول بدي اش ميخوري مثال واضح ان90 520000
راستي اينم Gsmarena نوشته بود :
Main disadvantages:
Large and heavy
Picture and video quality not so great
Optical zoom buzzing gets recorded in videos
درباره ي ن93
آش داريم تا آش....نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
ك800:::آش رشته(ميدوني كه بهترين نوع آش هست..كه همه چيز هم داره....)
ان73:::آش دوغ(دوغ+سبزيجات.....به هيچ دردي هم نميخوره,الكي شور و يه كمي ترش...).
حالا بفرما آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خواسي ميتوني سوپ هم بخوري....!!! :laughing:
يا حق ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
واقعاً که....
========================
خواهشاً اگه جنبه ندارن بعضی ها تو اين تاپيک ها شرکت نکنن که من ميدونم نتيجش آخرش اين ميشه...
چند تا از بچه ها به من پيغام خصوصی زدن ميگن چرا اين تاپيک که همش اينجور بحث هارو ميکنن هنوز بازه...
واقعاً چرا شما ها اينجوری ميکنيد؟
يا بگين N73 يا بگين K800...ديگه چرا الکی بحث ميکنيد...
ضمناً از اين به بعد هرچی پست نامربوط و اضافی و همچنين پشت سر هم(که توسط يک نفر ارسال شود) رو حذف کنم.
قابل توجه بعضی از کاربران که الکی الکی پست ميدن.
اگه يوقت ديدن تعداد پست هاشون کم شده ناراحت نشن.
قــفل شــد
به درخواست تعدادی از دوستان تاپيک رو دوباره باز کردم ولی اگه دوباره از اينجور بحث ها پيش مياد سريع تاپيک رو قفل و سپس حذف ميکنم.
و با کاربران اين بار برخورد جدی خواهد شد.
خواهش ميکنم خارج از موضوع تاپيک بحث نکنيد
نقل قول:
نوشته شده توسط alex_pk
تـاپيک بـاز شـد
لطفا از بي احترامي كردن خودداري كنيد تا دوباره به كارمون ادامه بديم
الكس جان مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بينشان جان نظرت چيه ؟
ببینین مقایسه ک800و ن73 مثل مقایسه ک750و و800 با ن90 هست
یعنی یک جا ن90 بهتر عکس میگرفت و یه جا ک750 طبیعتا نمیتونه مشکلی باشه
و ک800هست 395 تومن
ن73هست 630 تومن
حالا تصميم با خودتونه (البته با توجه به امكانات و كيفيت و قيمت )
متال جان حرفات تاييد ميشه به جز قيمتي كه دادي
كا800 445000
ان73 580000
البته قیمت ها متغییر هست
من اینارو از میرداماد دارم
ک800 هست 390تا 400
ن73 هست 630
من اين قيمتي كه گذاشتم 2 روزه پيش از علائدين گذاشتم
يعني ميرداماد كا800 ارزونتره
نظر من هم اينه كه يه جا كا800 بهتر عكس گرفته يه جا ان73
برتري مطلق از انه هيچ كدومشون نيست اگه اشتباه مي كنم دوستان بگن
چرا اين همه گير داديم به عكس گرفتن
در مورد بقيه امكاناتشون چي؟باز هم برتري كا800 در بقيه موارد مشهوده؟