یه سری از دوستان از معایبش خیلی خیلی گفتن:n03::n03:کانفیگش که فوق العادست واقعا انقد عیب داره؟نقل قول:
Printable View
یه سری از دوستان از معایبش خیلی خیلی گفتن:n03::n03:کانفیگش که فوق العادست واقعا انقد عیب داره؟نقل قول:
لق بودن ؟؟؟؟نقل قول:
یعنی روش انگشت رو میذارید تکون میخوره ؟؟؟
عیب ها :نقل قول:
صفحه نمایش + سرعت ethernet این لپتاپ هم تنها فقط 10مگابیته
( حالا یکی میاد میگه : صفحه نمایشش زاویه دید محدود داره ، رزولوشن کم و .... اینا همش جزء همون صفحه نمایش هست )
البته صفحه نمایشش اونقدرهام بد نیست ولی خب لپ تاپ با این کانفیک با این قیمت نمیشه که بی عیب باشه
بقیش به نظر من نر افزاری هست تا سخت افزاری
حالا اگه مشکل دیگه که داره به نظرتون بگید ، شاید من یادم رفته بگم
یعنی یه فاصله ی ریزی بین پد و سطح زیریش هست. وقتی دستم رو وسط پد میزارم، قبل از اینکه فشار بدم و صدای تقه رو بشنوم یه فاصله ای رو حس می کنم. اعصاب خورد کنه. انگار لق شده باشه. شنیدم یه مدل دیگه ای از لنوو این مشکلو داره که جزو مشخصات لپ تاپه. نمیدونم آیا اینم همینجوره و باید باهاش کنار بیام یا ببرم نمایندگی؟نقل قول:
راستش نمیشه از این کانفیگ گذشت خیلی خوبه.این که میکن صفحه نمایشش خوب نبست یعنی واقعا انقدر بده؟یعنی اونقدر هست که اذیت کنه؟نقل قول:
یکی از دوستان قول داده بودن که از چند زاویه از صفحه نمایش این لپ تاپ عکس بزاره، چی شد پس ؟:n02:
دوست عزیز100 مگا بیت بر ثانیه میشه نزدیک 10 مگابایت بر ثانیه یه کم بیشتر.کجای اینترنت ایران میشه 10 مگابایت در ثانیه دانلود کرد پس تو ایران تاثیری نداره:n02:نقل قول:
برای منم یه کوچولو اینطوریه ولی زیاد نیستنقل قول:
برای داداشمم نگاه کردم همینجوریه و هر چقدر سمت پایین تاچ پد میری یکم بیشتر میشه
اگه برای شما زیاد ببرید نشون بدید
ولی فکر کنم همینجوری هست
زاویه دیدش تو نور های تیره بد هست ولی تو رنگ های روشن خوبه و چندان بد نیستنقل قول:
یکم نور صفحه به سفیدی میزنه نه اینکه اذیت کنه
اگه فقط رو صفحه نمایش حساس هستید ، بهتره شما برید از نزدیک ببینید تا بتونید خوب تصمیم بگیرید
شاید یه روزی ، یه جایی اینترنت 10 مگ بدن :n02:نقل قول:
البته این قضیه فقط و فقط تو سرعت اینترنت تاثیر نداره و اگه اشتاه نکنم تو شبکه کردن و ... مهم هست ( اصلاعات زیادی تو این زمینه ندارم )
نقل قول:
شک !!؟؟
من و دوستان هر اندازه که می شد درباره معایب و مزایای این لپ تاپ توضیح دادیم فک نکنم دیگه شکی باقی بمونه مگر اینکه فقط به معایبش توجه کنین .
دوست عزیز من هم مثل شما چند روز اول فک میکردم لق هست ولی اگه توجه کنین میبینین چون تاچ پد یه تیکه هست پس باید طوری طراحی میشد که وقتی از قسمت بالای تاچ پد به سمت پایینش حرکت میکنین فاصله بین صفحه (قسمت بالایی = رویه ) و قسمت زیرش زیاد بشه تا کاربر بتونه به راحتی کلید های تاچ پد رو فشار بده اگه سفت بود به این راحتی میشد استفاده کرد ؟ البته این فقط محدود به لنوو یا Z510 نمیشه تو سایر مدل ها هم من تجربه کردم (مثل Y510 , چند مدل دیگه) امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونمنقل قول:
البته باید شما تاچ پد رو لمس کنین نه اینکه ضربه بزنین تا صدا بده یه بار امتحان کنین منظورمو متوجه میشین ، من که طوری استفاده میکنم اصلا صدا نمیده
و این ایراد حساب نمیشه که بخوایین تحملش کنین .
اگه بخواهیم بگیم صفحه نمایشش بده باید بگیم صفحه نمایش Y500 / Y510 / acer E1 و چندین مدل دیگه از مارک های مختلف (حتی سونی ) که یادم نیست هم بد هستن چون صفحه نمایش این مدل ها هم در سطح Z510 هستن البته من نمیگم صفحه نمایش خیلی خوبی داره و بالاخره نباید با مانیتور Pc مقایسه کرد/نقل قول:
بله حتما اون روز تو ایران میرسه:n02:فعلا که قراره تا آخر سال کلا اینترنت نامحدود رو بردارن حجمی بدن چه مخابرات چه سرویس دهنده ها خصوصی:n30::n02:حالا ببینیم بعدا چی پیش میادنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله من در یک مدل از لنوو که فکر کنم از خانواده e531 بود و مخصوص محیطهای صنعتی است به خاطر طراحی خشنش این موضوع لق بودن پد رو دیدم. واقعا اعصاب خرد کنه. پد موس وقتی انگشتت را میگذاری لق میزنه حتی وقتی نمیخوای کلیل کنی و فقط میخوای ماوس را حرکت بدی. البته من اینو در z500 ندیدم شما گویا با z510 دیدید این مشکل را. من ندارم این دستگاه را. بقیه دوستان بد نیست چک کنند. فرمایش شما در مورد لق بودن پد موس در یکی از مدلها را دیدم و تایید میکنم
نه دوست عزیز منظور ایشون فک نکنم چیزی باشه که شما میگین چون تو مدل E530 وقتی با تاچ کار میکنی احساس میکنی صفحه تاچ پد کمی کوچیکتر از فضایی هست که براش تعیین کردن بنابراین تو اون فضا لق میزنهنقل قول:
ولی تو این مدل وقتی یه کم محکم به تاچ پد ضربه میزنی احساس میکنی اول انگشتت به صفحه تاچ پد میخوره بعد صفحه تاچ پد به صفحه زیرش برخورد میکنه و یه صدایی میده که اینم فقط در صورتی هست که یه کم محکم ضربه بزنیم که دلیلش رو هم قبلا عرض کردم که چرا اینجوریه چون فقط محدود به Z510 نمیشه ،اگه دوستمون دقت کنن بالای صفحه تاچ همچین صدایی نمیده ولی تو E530 کل صفحه لق میزنه یعنی یه جورایی نمیشه اسم لق رو این تاچ پد گذاشت چون نمیشه که نصف صفحه لق بزنه نصف دیگه ثابت بمونه !
سلامنقل قول:
بله گفته های این دوستمون درسته
مال من هم اینطوریه.
در واقع طبیعیه و مشکلی نیست.زیاد حساس نباشید :n02:
دوساناین لپتاب(زد510) رو برا دوسم گرفتم
ویندوز 7 ریختم روش اکثر درایور هارو نصب کردم اما کلید های ترکیبی(Fn با کلیه کلید هایی که با اف ان کار میکنن کار نمیکنه)کار میکنن کار نمیکنه... میگم این کلید ترکیبی فقط تو ویندوز 8 کار میکنه؟
راسی من اولین باز بود از زدیک دیدم این لپتاب رو واقعا خیلی شیک هست مخصوصا رنگ سفیدش
الان کدوم ورژن از ویندوز 8رو این نصب کنم؟
سلامنقل قول:
درایورهایی که همراه لپ تاپ هست مخصوص ویندوز 8 هست.شما باید برید سایت لنوو جدیدترین درایورهای ویندوز 7 رو بگیرید و نصب کنید تا مشکلتون حل شه.
لینک دانلود درایور توی پست اول هست
ویندوز 8.1 انترپرایز بنصبنقل قول:
ممنون از جوابتون
عزیزان همه درایور هارو نصب میکنم تو وین7 گرافیک صوتی وایرلس بلوتوث اما کلید های ترکیبی اف ان مثلا بخوام با اف ان صدا کم زیاد کنم یا روشنایی مانیتور رو کار نمیکنه !؟
ایا این قابلیت تو ویندوز 8 فقط جواب میده یا تو 7 هم کار میکنه
تو تبلیغ این لپ تاپ تو یه کلیپ از یه سایت خارجی دیدم گفته بود سازگار با وین 8 و 8.1 هست .ویندوز 8 نصب کنی مشکلت حل میشه احتمالا.زاویه دیدش چطوره؟نقل قول:
ممنون.نقل قول:
از دوستان کسی رو این لپتاپ ویندوز7 نصب کرده که کلید های که با Fn کار میکنن کار کنه؟
اخهه همه میگن ویندوز 8 اینا مشکلات خاص خودشون دارن و وین 7 بهتره.. نمی دونم چیکار کنم !
والا لپتاپ شیکی هست انصافا ارزش خریدشو داره
اما صفحه نمایش مات من تا حالا کار نکرده بودم اما اما صفحش نسبت به ایسر 5742 یکم روشنایش کمتر هست
صفحه نمایشش اونقدرا که اذیت نمیکنه؟میکنه؟نقل قول:
منم بلاخره این لپتاپ گرفتم. با هارد هیبریدی. دوستانی که ویندوز ۸.۱ نصب کردن ویندوز رو کجا دانلود کردید؟ من با دوتا ویندوز ۸.۱ تست کردم و بعد ۸۰ درصد نصب ارور میداد. درصورتی که روی سیستمای دیگه کار میکنن. الان مجبور شدم ۷ نصب کنم.
Sent from my HUAWEI G700-U10
سلامنقل قول:
برای من به جز ایرپلین مود، بقیه اش کار میکنه (مثل همین کم و زیاد کردن صدا، خاموش کردن صفحه نمایش یا تنظیم نور)
ویندوز ۷ و همه درایورهای موجود در سایت لنوو رو نصب کردم
داداش بزار وقتی رفتم لپتابشون رو درایو نصب کردم ببینم چطور هست دقیق بهت میگمنقل قول:
اخه وقتی ویندوز نصب کردم کلید اف ان کار نمیکرد شاید روشنایی صفحش پایین مونده بزار درایور هارو نصب کنم بهت خبر میدم
در کل خیلی شیک هست مخصوصا سفیدش
کیبردشم عالی هست
سلامنقل قول:
نه خیلی اذیت نمیکنه.اگه میزان روشناییش رو زیاد کنی خوبه.
من راضیم
سلامنقل قول:
خیلی هستن.
سافت گذر هست + سافت 98
از این دو تا سایت بگیر دان کن.سافت 98 رایگان هست.منم از همونجا دان کردم و مشکلی هم نداشتم
از سافت ۹۸ هم گرفتم نشد. عجیبه. دفعه پیش هم همین مشکل با یه z۵۱۰ دیگه داشتم ولی با ویندوز ۸.۱ بسته نرم افزاری گردو تونسته بودم نصبش کنم. اما الان اون بسته رو ندارم. خیلی عجیبه برام.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10
آره گردو خوبه منم اونو نصبش کردم اکتیوکردنش هم راحتهنقل قول:
دوست من به نظرم یکم بیشتر پول بذار یه مدل دیگه بخر من خودم z500 دارم ولی صفحه نمایشش راضیم نکرد من صفحه نمایش رو فدای قدرت کردم ولی پشیمونم به نظرم شما این کارو نکننقل قول:
من زیاد با Z500 کار نکردم ولی در مدل Z510 اینو میتونم بگم از لحاظ روشنایی صفحه نمایش، وقتی رو 90 درصد هست تقریبا قابل تحمل نیست و اکثرا رو 70 میذارم و حداکثر 80 . احتمالا دوستان بر اساس Z500 نظر میدن که طبق گفته لنوو میزان روشنایی صفحه Z510 نسبت به Z500 افزایش یافته .
یعنی بهتر شده صفحه نمایش z510 نسبت به z500؟نقل قول:
این لپ تاپ مدل full hd وارد ایران شده؟تو تبلیغاتش که دیدم گفتن صفحه نمایشش فول اچ دیه
تا جایی که من میدونم هنوز وارد نشدهنقل قول:
وخبری از FHD نیست
نقل قول:
بهتر شده
هم مات شده که مزیت خوبیه و هم کیفیتش بهترشده
آره گارانتی مادیران فول اچ دیمیده...
بله دوست عزیز :نقل قول:
بهبود روشنایی تصویر و افزایش آن تا حدود ۳۰۰ nits
قیمتش چنده؟نقل قول:
این عددی که شما دادین اگه مربوط به سایت notebookcheck هستش باید بگم که اونا مدل FHD رو بررسی کردن و این 300نیت مربوط به پنل FHD هستشنقل قول:
بهبود روشنایی تصویر و افزایش آن تا حدود ۳۰۰ nits
بابا یکم از نظر کیفیت صفحه نمایشش ضعیفه دیگه نورش که مشکلی نداره. انقدر نزنید تو سر مال!! واللا!! :n03:
کم کم داره باورم میشه لپ تاپ بدردنخوریه هر چند دارمش و تا الان راضیم ازش!! :n03:
core i7=2400000
دوستان مدل i5 با هارد هیبریدی هم تو بازار پیدا میشه؟(همون8گیگ ssd )
دیجیکالا که قبلا داشت ولی الان زده که ssd نداره
core i5=2200000نقل قول: