دادسرا رو نمیدونم . ولی پلیس فتا هم واسه این چیزا شکایت داره . لینک توی سایتش هست .اکه ندیدی سرچ کن تو گوگلنقل قول:
Printable View
دادسرا رو نمیدونم . ولی پلیس فتا هم واسه این چیزا شکایت داره . لینک توی سایتش هست .اکه ندیدی سرچ کن تو گوگلنقل قول:
سلام .متاسفانه بنده هم از این سایت 14 روز پیش خرید کردم و فهمیدم نامعتبر هستند و بعد 14 روز میگن جنس شما رو نداریم بفرستیم در صورتی که 3 بار گفتن فرستادیم .
متاسفانه این کلاه سر من هم رفته. 8 روز پیش ازشون گوشی خریدم ولی ارسال نشد، امروز زنگ زدم تهدید کردم که اگه تا شب پولم رو عودت ندید ازتون تو سایت Eنمادو پلیس فتا شکایت می کنم و فردا هم از طریق دادسرا شاکی می شم .
واقعا هم تصمیمم همینه که ازشون شکایت کنم، شکایت تو اون دو تا سایت که روال خاصی نداره ولی کسی از دوستان تا حالا از طریق دادگستری شکایت کرده تا بدونم روال کار به چه صورتی هست و چقدر زمان می بره تا به نتیجه برسه؟
از مدیر محترم خواهش می کنم عنوان تاپیک رو عوض کنن و اسم فروشگاه آنلاین پیشرو رو در نامگذاری جدید لحاظ کنند تا در سرچ گوگل اون بنده خدایی که می خواد در مورد این سایت تحقیق کنه زودتر به نتیجه برسه.
وای خدا ببین اینا چقد شاخ شدن واسه مردم تو این دو هفته سه تا کلاه برداری .نقل قول:
خدا خیرت بده خوب دیجی کالا تا وقتی هست تا وقتی بامیلو هست چرا از یه سایت نشناخته خرید می کنید .من هم اگه خرید کردم واقعا گشتم گشتم دنبال باتری m8 نبود دیدم این نوشته داریم .آخر سر بعد ده روز پولمو با زنگ و شوایت تو سایت نماد پس گرفتم. دوستان توجه کنند در سایت پلیس فتا شوایت کنید خواهش میکنم ازتون شکایت کنید حتی اگه گفتند میخوایم پس بدیم .
من الان حدود ده ساله که خرید اینترنتی انجام میدم و هیچ وقت به مشکل برنخورده بودم این اولین باره ، وقتی دیدم قیمتش نسبت به بقیه فروشگاه ها پایین تره و نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره هم داره دیگه خیالم راحت شد از بابت مطمئن بودن سایت اما ...نقل قول:
من تو سایت e نماد شکایت کردم ولی سایت پلیس فتا رو برای من باز نمی کنه برای شما هم همین طوره؟
اره واسه منم سایت پلیس فتا رو باز نمی کنه معلوم نیست چشه .مثلا پلیس فتا ما باید همیشه در دسترس باشه الان مشکل دارهنقل قول:
هیچوقت تلفنی یا از طریق اینترنت چیزی نخرید بعدش داستان میشه بازار بیرون هست دیگه چه کاریه////
الان 24 ساعت شده پولمو ندادن.منتظرم خطاشون باز بشه زنگ بزنم .من enamad شکایت کردم سایت فتا ارور میده و نوشته هم که باید حضوری بریم شکایت کنیم.خداکنه پولمو بدن چون گوشی مال من نبوده برا دوستم خریدم بهش گفتم ارزونتره گارانتیش اصلیه کلی از خرید اینترنتی تعریف کردم .حقیقت قصد داشتم از دیجی کالا بخرم بخاطر قیمت پایین کلاه سرم رفت .تا الان من 74 بار از دیجی کالا خرید داشتم یبار مشکل نداشتم .این بار این داستان پیش اومد .
فرم شکایت توی نماد و پلیس فتا کشکه.هیچ رسیدگی نمیشه.باید حضوری رفت دادسرا.
نزدیک به 48 ساعته پولمو ندادن.امروز جواب تلفنمم دیگه ندادن
با امروز 16 روزه پول من دست ایناست یقرون دو قرونم نیست
برا من 23 روز شده.ولی پول من فک کنم خیلی کمتر از شما باشه.اگه نتیجه ایی گرفتین اینجا بزارین لطفا.نقل قول:
دیروز بهانش این بود که سقف کارت به کارت تمام شده امروز نمیدونم چی میخواد بگه.قول داده بودن تا ساعت6 بعداظهر بریزن باز خبری نشد.امروز میرم دادسرا...
شما هم شماره تماستو بده در ارتباط باشیم .پیام خصوصی کن برام
با سلام و احترام
بنده محسن احمدی مسئول امور بیرونی سایت در فضای مجازی در فروشگاه آنلاین پیشرو هستم و مسئولیت بنده رسیدگی به مسائل بیرونی شرکت در فضای مجازی هستش ، اکثر کاربرانی که در این تاپیک مشکلشون رو مطرح کردند 100% مشکلشون با پیگیری شخص مشتری و کارمندان شرکت حل شده ولی همچنان مشکلشون بدون اطلاع رسانی حل شدن مشکل در این تاپیک برقرار هستش ، در فروشگاه آنلاین پیشرو از 3 طریق میتونید سفارشتون رو بررسی و به راحتی حل کنید :
1- تماس تلفنی
2- ثبت تیکت پشتیبانی
3- ثبت شکایت در سامانه شرکت
کاربرانی که تمایلی برای استفاده از این سه طریق نداشتند و از طریق این تاپیک در حال رفع مشکلشون هستند بنده در خدمتشون هستم و اگر مشکلی هست بجای این که پشت سر یه شرکت بد بگیم با هم دیگه اون مشکل رو به بهترین نحو حل کنیم. در صورتی که کاربری مشکلی با فروشگاه آنلاین پیشرو داره از همین طریق اعلام کنه بنده تا 100% کار پیگیری خواهم کرد.
با تشکر از کاربران محترم سایت پی سی ورد و آنلاین پیشرو
پول من برگشت خورد.انشاالله که مشکل شما هم حل بشه.نقل قول:
ولی حتما از طریق نماد پیگیری میکنم.امروز هم به نماد زنگ زدم و با کارشناسشون صحبت کردم.فردا هم زنگ میزنم پیگیری میکنم.
واقعا خیلی وقیح هستن.پول رو چند روز نگه میدارن و از سودش استفاده میکنن.
با سلام و احترام
بنده محسن احمدی مسئول امور شرکت در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی هستم ، اکثر کاربرانی که در این تاپیک مشکلشون رو مطرح کردند مشکلشون با پیگیری شخص کاربر و کارمندان شرکت آنلاین پیشرو 100 در صد حل شده ، ولی هنوز مشکلشون مطرح هستش ، در صورتی که کاربری با فروشگاه آنلاین پیشرو مشکل حل نشده ای داره بنده در همین تاپیک در خدمتشون هستم و به جای این که پشت سر شرکت بد بگیم مشکل رو به بهترین نحو حل کنیم ..
با تشکر از کاربران پی سی ورد و آنلاین پیشرو
موفق باشید.
خدا رو شکر .بله همین کارو میکنن! ببین حتما پیگیر باش . در شبکه اجتماعی که هستی حتما اطلاع رسانی کن به دوستات . بگو از این سایت خرید نکنننقل قول:
جناب آقای احمدی اگه واقعا همین عنوانی که اعلام کردین دارین توجه فرمایید!نقل قول:
تماس تلفنی؟
شوخی می فرمایید؟
شما اصلا به تلفن پاسخگو نیستین!از هر 40-50 بار تماس گرفتن شاید شانسی یک بار جواب بدین.
نکته جالب اینه که توی این سه هفته شما فقط سه شنبه ها جواب دادین!اونم با کلی معطلی!
ایمیل و تیکت پشتیبانی پیشکش!
چیزی هم به اسم شرکت وجود نداره شما اصلا کالایی ندارین که بفروشین.اول جنس میفروشین بعد میگردین ببینین آیا میتونین پیدا کنین یا نه که در اکثر مواقع قاعدتا نمیتونین.پول چند وقت توی حسابتون میمونه و از سودش استفاده میکنین.
واقعا وقیح هستین!
.... همینجا صد نفر هرکسی خرید کرده بعد دو هفته با هزار بدبختی پولشو گرفته یا نگرفته .خود من چندماه پیش سفارش دادم هیچ تیکت و ایمیل و تلفنی جواب نمیدادین. هزار بار تماس گرفتم امروز فردا میکردین . بلاخره بزور با شکایت توی نماد پس دادین پول رو . همه دقیقن همون داستان من و داشتن . پول رو تو حساب نگه میدارین میگید بچه ها رفتن بگردن دنبالش پیدا کنن جنست رو . من حتما از طریق پلیس فتا پیگیر میکنم این کلاه برادری شما رو . تازه نصفشون این سایت رو پیدا نمیکنننقل قول:
با سلام و احترامنقل قول:
به مدیریت آنلاین پیشرو این پیام شما گزارش شد ، در صورت تایید ایشون در همین تاپیک تصاویر انبار شرکت به اطلاع خواهد رسید ، شرکت های بزرگ و کوچک دارای دوستان ، همراهان و منتقدانی هستند که برای ادامه فعالیت و بهبود کار مستمر وجود منتقدان ( البته انتقاد محترمانه ) طبیعی و لازم هستش ، بنده در این بحث شرکت کردم که در صورتی که مشکل رفع نشده ای دارید با توجه به حجم بالای کاری مسئولان شرکت بنده نیز کار شمارو پیگیری و حل کنم ، در صورتی که مشکلی با آنلاین پیشرو دارید که حل نشده بنده در این تاپیک در خدمت شما هستم...
با تشکر
موفق باشید
نقل قول:
با سلام و احترام
در صورتی که کار مشتری با تاخیر حل شده باشه قطعا کارمندان شرکت بابت تاخیر بوجود آمده عذر خواهی کرده اند و اگر نکردند بنده از طرف کل مجموعه آنلاین پیشرو عذر خواهی میکنم ، مشکلاتی در قسمت تیکت های شرکت حدود 3 یا 4 ماه پیش بود که پس از 3 روز حل شد و از اون روز به بعد تمامی تیکت ها با موفقیت ثبت میشوند و توسط کارمندان شرکت پاسخ داده میشوند. شخص خود من بارها از سایت های زیادی خرید اینترنتی کردم که چند تا از خریدهایی که کردم ناموفق بوده و خیلی ناراضی بودم ولی هیچ وقت اون سایت رو کلاه بردار نمیدونم ، در صورتی که انتقادی از شرکت یا هر جای دیگه ای هستش بهتر هستش اون انتقاد محترمانه باشه تا ایراد ها و مشکلات اون شرکت برای کاربران و مشتریان دیگر به نحو احسنت برطرف بشه ...
با تشکر
موفق باشید
من که برام ثابت شد چی به چیه سعی نکنید شرکت رو بزرگ کنید آنلاین پیشرو و فلان . من خریدم سه ماه پیش نبوده قبل از اون بوده. تازه وقتی من اینجارو پیدا کردم فهمیدم قبل من هم کسانی بودن همین بلا سرشون اومده .اینقد راست میگی انبار داری چرا تا پول میاد و خرید میکنه با فردا پست نمیشه؟؟ چرا شمایی که ادعا داری شرکت آنلاین پیشرو پیشرو میکنی نه تلفن درست حسابی داری نه تیکت نه پشتیبانی؟؟ یک تلفن داری طرف ساعت 12 از خواب پا میشه تو خونه دقیقن معلومه تو رختخوابه اونم با هزار بدبختی و مشغولی اگه برداره بعد ساعت 3 ظهر هم که کلا ارتباط قطع میشه که تلفن گویا میگه مشترک گرامی از 10 تا 4 تماس بگیر . خوب آخه مسخره کسی که سایت فروش داره باید چندین اپراتور داشته باشه 24 ساعت جواب بدن . بعدم میگه بچهوها رعتن سراغ جنست واست گیرش بیارن و هر روز تکرار میشه این حرف تا دو هفته مگه شرکت زدی نباید انبار داشته باشی که موجود کنی و زود بفرستی. من خودم خرید نکردم؟؟ هر سایت معتبر که بگی و اسمشو نمیارم با فرداش فرستاده شده بعد سه روز دستم بوده.نقل قول:
الان شما میری یه انبار از یکی پیدا میکنی چهارتا عکس میگیری میگه مال ماست .
من به تمام کسایی که اینجا میان توصیه میکنم بردار من از این سایت نخرید . اگر خریدید دیگه با خودتون هست که دردسرش رو دارین وگرنه چیزی گیر من نمیاد .
من در تاریخ 94/09/01 یک لپ تاپ ایسوس مدل N501jw به قیمت 4.960.000 تومان از فروشگاه آنلاین پیشرو سفارش دادم. داخل سایت نوشته بود که محصول برای شهرستان ها تا حداکثر 6 روز کاری ارسال میشه. اما این مدت گذشت و هیچ خبری از محصول من نبود. با شرکت تماس گرفتم و اون ها گفتن محصول ارسال شده و تا یه ساعت دیگه کد پیگیری رو براتون میفرستیم. من تا 4 ساعت صبر کردم ولی خبری از کد پیگیری نبود. دوباره زنگ زدم کسی جواب نداد و هر چی تلاش کردم کسی پاسخگو نبود. تا این که کار من افتاد روز بعد. روز بعد تماس گرفتم و به من گفتن که جناب شما نسخه ای که سفارش دادی حافظه گرافیکیش 4 گیگابایتی بوده ولی ما نسخه 2 گیگابایتی داریم، اگر میخواید اینو براتون بفرستیم یا این که یه مدل دیگه انتخاب کنید یا پولتون رو پس بدیم. اگر هم همون مدل رو میخواید باید صبر کنید تا بار برای ما بیاد و در اسرع وقت براتون بفرستیمش. من گفتم عیب نداره. سه روز هم صبر کردم و باز خبری نشد. اینبار تماس گرفتم و گفتم سفارش رو کنسل کنید و مبلغ رو بازگشت بدید. اون آقا از من شماره کارت گرفت و گفت مبلغ تا حداکثر 24 ساعت دیگه توی حسابته. الآن 96 ساعت میگذره و هیچ خبری از پول من نیست و همش امروز و فردا میکنن. منم حقیقتا دیگه صبرم تموم شد و صبح امروز رفتم دادسرا و از این فروشگاه شکایت کردم و شمایت رو هم به نام شخصی که مبلغ رو به حسابش واریز کردم (مرتضی عبیری) تنظیم کردم. روز قبلش هم به enamad و هم به پلیس فتا شکایت کردم و امروز هم حضوری به دادسرا شکایت کردم. قسم خوردم تا بسته شدن فروشگاه آنلاین پیشرو پیش برم. در ضمن دادسرا به من اعلام کرد که اگر شخص خوانده مبلغ شما رو برنگردونه دوباره یه دادخواست تنظیم میکنیم که تمام حساب های این شرکت رو بلوکه کنن. میخوام تا تهش برم ...
سلامنقل قول:
آقای احمدی شما گفتید که مشکل خریدارها در اسرع وقت حل میشه.
من الان یک هفته بیشتره که انصرافم از خرید رو به فروشگاه شما اعلام کردم ولی هنوز پول رو عودت ندادند ( تا حالا 3 بار ازم شماره کارت گرفتن ولی پول رو نریختن بحسابم )
لطفا شما این مشکل رو پیگیری کنید و هر زمان که پول رو بحسابم واریز کردن تصویر فیش واریزی ( چه با ATM یا اینترنت بانک یا موبایل بانک یا فیش واریزی ) رو در همین تاپیک بذارید تا صحت گفتار شما برای سایر کاربرها هم مشخص بشه.
شماره سفارشم در فروشگاه آنلاین پیشرو اینه : 027739
تجربه نشان داده که هر چیزی رو نمیشه انلاین خرید
دمت گرم.بهترین کار ممکنه.نقل قول:
سلام دوستان بنده هم که از صبح تا شب تماس گرفته و کسی جواب تلفن نمیداد و این نماد الکترونیکی واقعا چیز معتبری برای ارزیابی یک فروشگاه هست یا نیست؟ و بنده فکر میکنم وقتی شخصی خریدی رو انجام میده به اعتماد نماد الکترونیکی باید این حق رو داشته باشه که وقتی 24 ساعت نشست و مدام تلفن شرکت رو گرفت و جوابش رو ندادند و مشتری هم پرداخت رو انجام داده و الان بلاتکلیفه با پیگیری از این فروشگاه به مشتری جواب درستی داده بشه . بعد ده روز جنسی برام میفرستن که اصلا با سفارش همخوانی نداره و حتی مبلغ جنس فرستاده شده هم کمتر از قطعه ای هست که بجای سفارش اصلی فرستادین! اون هم مشتری مجبور بشه قبول کنه از ترس اینکه اگر همینم نگیرم پولمم از دستم رفته.نقل قول:
واقعا بنده هنوز یادمه چقدر استرس داشتم و چقدر اذیت شدم سر این خرید . حتی بنده یادمه هزینه پست رو هم پرداخت کردم که بعد از تحویل بار پس کرایه بود مجددا هم از من هزینه پست گرفته شد و حتی اون چیزی که سفارش داده بودم نبود و قطعه دیگری برام فرستاده بودند که من میتونستم حداقل 50 هزار تومن کمتر همین قطعه رو از بازار تهیه کنم و فقط بخاطر نوع قطعه من حاضر به خرید شده بودم وگرنه دلیلی نداشت بیام جنسی رو از سایتی بخرم که با 10 روز تاخیر و جواب تماس ندادن تازه جنسی بدستم برسه که قیمتش هم از بازار 50 هزار تومن گرانتره و اصلا مدل سفارشی من نیست.
منم متاسفانه ١ هفتس كه از اين سايت خريد كردم و بعد از تماس (با كلي بدبختي) و موجود نبودن كالا الان سه روزه كه ميگن امروز تا اخر وقت كاري ميريزيم!
خدمت اين دوست عزيزي كه هم تازه از سايت انلاين پيشرو عضو شدن بگم كه من از طريق پشتيباني تيكت ثبت كردم و اقاي گلدري مسئول امور اقساط (طبق مطلب سايت) به من گفتن پول شما تا اخر روز كاري دو روز پيش واريز ميشه! بعد طبق زنگ بنده (بعد از بارها تماس گرفتن و كسي جوابگو نبودن!) گفتن فردا اول وقت واريز ميشه و به علت سقف كارت به كارت تا الان اقدام نشده! امروز هم تموم شد و پول ما هنوز كه هنوزه رو هواس و الان شما كه ميگيد مسئول پيگيري در اينجا هستيد بفرماييد پيگيري كنيد!
شماره تيكتم هم تو قسمت سايت پشتيباني انلاين پيشرو ٦٥٥٤٠١ هست!
این ایمیلی که به اسم گلدری میاد به نظر من بصورت سیستمی هست.منم یه ایمیل زدم براشون که چرا جنسمو نمیفرستین.نقل قول:
ایمیل اومد مبلغ شما 24 ساعت دیگه به حساب واریز میشه.یک جواب کاملا بی ربط.
از من شماره کارت خواست!نقل قول:
حالا باز تا شنبه صبر میکنم ولی بعدش دیگه باس یه جور دیگه رفت جلو!
از همون اول حس خوبی نداشتم به سایتش با اون خط تلفنشون. باید کاملا خوش شانس باشی که جوابتو بدن!
متاسفانه این سایت با بول مردم بازی میکنه
من یک سینمای خانگی سفارش دادم واز طریق بانک بارسیان مبلغ را واریز کردم ولی11روز که ارسال نشده وکسی باسخگو نیست حتما باید از طریق دادسرای فتا حقم بگیرم
من سفارش یک سینما کردهام ولی الان11 روز که لنگ در هوا هستم وکسی باسخگو نیست لطفا یکی کمک کنه
حتما باید ازطریق دادسرای فتا اقدام کنم .از این سایت چیزی نخرید
اقای احمدی مشکلات خریداران را حل کنیید یا اینکه از دادسرای فتا اقدام کنییم:n25:
من در تاریخ 94/9/8 سفارش سینمای خانگی مدل n9200wسونی دادم و بول را از درگاه بانک بارسیان به حساب مرتضی عبیری واریز کردم ولی متاسانه بعد این چند روز کالای برای من ارسال نشده .تلفنها هم مشغول هست .وکسی باسخگو نیست از این سایت چیزی نخرید.من به enmadشکایت کردم .برای تنظیم شکایت از مرتضی عبیری باید حضوری به دادسرای فتا بروم.تا بتوانم حق خودم را بگیرم.متاسفانه اینها با بول مردم بازی میکنند وبرای انها مهم نیست که مردم برای بدست اوردن این بول چقدر زحمت میکشند واقعا جای تاسف دارد دیگر حتا نمیشود به نماد هم اعتماد کرد انهم نماد دوستاره:n27:کسی از این سایت چیزی نخره تا به عاقبت ما دچار نشه
من حدود یک سال پیش در همین تاپیک گزارش دادم و تا امروز هنوز میبینم که این سایت پابرجاست و خریداران از همه جا بی خبر دارن در دام اونها می افتند.
یک سال پیش هم به فتا هم enamad گزارش دادم اما کار به هیچ جا نرسید و حتمی پاسخی دریافت نکردم.
باید به حال مدیران مملکت و مردم بیچاره تاسف خورد.
خواستم با ارسال این پیام حمایت خودمو از شکایت در دادسرا اعلام کنم. هر چند معتقدم آدم باید خیلی بیکار باشه چون وضعیت دادسرا ها رو میدونم و مطمئنم آدم رو سر خورده میکنند ولی در هر صورت از برخوردی که یک سال پیش از طرف آنلاین پیشرو به من شد به حدی گله مند شدم که هنوز هم خواهان توقف کارشون هستم. ظاهرا این فقط خواست من نیست و تقریبا همه با اونها مشکل دارن.
متاسفانه سایت enemad هم به هرکی هر کی مجوز میده
مملکت ایرانه دیگه هرکی به فکره جیبه خودشه
از باقی کسانی که قصد خرید اینترنتی دارنن اولا بصورت آنلاین چیزی نخرین دوما حتما قبل خرید جستجوی لازم در مورد صحت سایت وسابقه قبلیش پیگریهای لازم رو انجام دهید.
من از این یاست یه سینمای خانگی سونی به مبلغ 2700000 خریدم اما سه هفتس فقط امروزو فردا کردن
دارم میرم شکایت پر کنم تا این سایت الکی بسته شه
انشا بتونم پولمو بگیرم..
با تشکر از این پست که بچه ها گذاشتن
لطفا تجارب خود را در زمینه این سایت وامثال آن برای درک عموم ذکر کنید.:n34:
کد مرسوله ی پستی بهت دادن؟
اگه دادن برو تو گوگل بنویسس رهگیری مرسوله ی پستی و کد رو وارد کن اونوقت میفهمی کالات کجاست
انشاالله که گیر بیاری
نقل قول:
با سلام و احترام
شماره سفارشتون رو بگید شخصا پیگیری کنم براتون دوست عزیز
با تشکر
موفق باشید
با سلام و احترامنقل قول:
دوست عزیز تا روشن شدن دلیل تاخیر و پیگیری و حل مشکل لطفا زود قضاوت نکنید ، شماره سفارشتون رو بگید شخصا پیگیری کنم سفارش شما رو.
با تشکر
موفق باشید
میشه برای منم پیگیری کنید! ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خوشحال میشیم!
با سلام
کدوم پیگیری؟
کسی که جنس تو انبارش نداره نباید کسی رو الاف کنه
سه هفته اگه جنس از خارج کشورم بود الان رسیده بود.
من حتما میرم پلیس فتا
و دیگه تجربه شد آنلاین خرید نکنم
چون واقعا مسخرشو در آوردین و این حجم شکایت مردم دلیل پیگیری و مشتری مداریتونه
اول باید برین دادسرا بعد از تنظیم شکایت شما رو میفرستن پلیس فتا که بازجویی بشین و دوباره میرین دادسرا تا به شکایت رسیدگی بشه.نقل قول: