-
gilopa حتماً در اولين فرصت فعلاً ميبينی که خيلی اوضا شلوغ هست ولی من خيلی وقت بود تو اين تاپيک
پست نداده بودم بخاطر اينکه سطحش خيلی امده پايين انشلا بطور حرفه ايی دوباره شروع ميکنيم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط HamidFULL
gilopa حتماً در اولين فرصت فعلاً ميبينی که خيلی اوضا شلوغ هست ولی من خيلی وقت بود تو اين تاپيک
پست نداده بودم بخاطر اينکه سطحش خيلی امده پايين انشلا بطور حرفه ايی دوباره شروع ميکنيم
كاملا درست ميگي.منم سعي ميكنم بيشتر وقت بذارم واسه تاپيك. :arrow:
-
salam bacheha lotfan begid chejoori mishe fahmid card graphic che modeliye age jabe nadashte bashe va ru xp nasb bashe mamnoon
-
نقل قول:
نوشته شده توسط باران
salam bacheha lotfan begid chejoori mishe fahmid card graphic che modeliye age jabe nadashte bashe va ru xp nasb bashe mamnoon
سلام
اولا اگه لطف كني بر طبق قوانين انجمن ها فارسي بنيويسي ممنون ميشم.
ثانيا شما در فضاي خالي دستكتاپ كليك راست كن .وارد شاخه Setting شو.بعد در قسمت display نام كارتت رو ميبيني.البته در قسمت advanced هم وارد شاخه adapter شو اطلاعات كاملتر كارتت رو ببين. :arrow:
-
gilopa, عزيز من يه سوالي از شما داشتم. اگر ممكنه يه توضيح مختصر در خصوص تفاوتهاي كارتهاي PCI با AGP و اينكه كدوم برتري بر ديگري داره بديد. پيشاپيش از لطف شما صميمانه متشكرم...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط Roozedidar
gilopa, عزيز من يه سوالي از شما داشتم. اگر ممكنه يه توضيح مختصر در خصوص تفاوتهاي كارتهاي PCI با AGP و اينكه كدوم برتري بر ديگري داره بديد. پيشاپيش از لطف شما صميمانه متشكرم...
هيچ فرقي جز سرعت هسته با همديگه ندارند البته مطمئن نيستم چون هنوز كسي زياد در موردش توضيحي نداده .فقط اينكه هر دو دارن سعي ميكنن از امكانات جديد ساپورت كنن.اولين محصول pci از كمپاني nvidia بود كه اسمش الان يادم نيست. :arrow:
-
سلام
از اين به بعد اين تاپيك زود به زود با مطالب مختلف در مورد كارت گرافيك به روز ميشه .
اول در مورد چند اصطلاح در مورد كارت هاي گرافيك توضيح ميدم كه در تنظيمات گرافيكي استفاده ميشن.
anti aliasing
روشيه براي ممانعت از نمايش تاثيرات ناصافي در يه تصوير كه بويژه در خطوط مستقيم و افقي مسه كناره هاي ديواره ها يا حاشيه زمينه ها در بازيهاي سه بعدي كه اين حالتهاي ناهموار با كمي حالت چشمك زن در تصوير هم در يه محيط 3D همراهه اين وضعيت ميتونه به دو صورت از يبن بره يكي با بالابردن وضوح تصوير(به لطف زياد شدن مقادير پيكسل) كه تا حدودي لبه هاي دندانه دار رو پر ميكنه و ديگه با بكارگيري تكنيك Antialiasing كه وقتي اين گزينه بكارگيري ميشه اون به صورت سخت افزاري از كارت گرافيكي
((Full Screen Anti-Aliasing (FSAA يا full scene و Antialiasing--AA) براي توليد كردن يه تصوير صاف تر استفاده ميكنه
فعاليت مراحل بالاتر نمونه ها هم(2x, 4x, 6x , 8x) موجبات پيشرفت قابل توجه هموار شدن خطوط ولي به بهاي محاسابت بيشتر كارت گرافيك ميشه الان دو روش براي Antialiasing يه تصوير در تراشه هاي گرافيكي امروزي بكار ميره يكي حالت multisampling كه لبه چند ضلعيها رو هموار ميكنه و ديگري supersampling هس كه روي كل صحنه تاثيرات Antialias رو انجام ميده ضمن اينكه حالت دوم فشار زيادي روي پردازنده گرافيكي وارد ميكنه به بهاي Antialias كردن نماي كلي تصوير بنا براين در بيشتر كارتهاي گرافيكي روش اول قابل فعاليته(تو geforce 7800gtxو سيسمتهاي SLI به دليل قدرت پردازش بالاتر توانايي استفاده از supersampling در يه
فريم قابل قبول فراهمه) مشكل ناصافي به شدت در كارتهاي 9550 و 9200 و 5200 ها ديده ميشه البته بايد بگم كه افراد حرفه اي قادر به تشخيص اين موارد هستند .
Anisotropic Filtering
روشيه كه در ظاهر اشيا’ سه بعدي نمايي تميزتر و براق ترو ايجاد ميكنه
مجدد افزايش وضوح تصوير يكي از روشهاي پيداش بافتها(روكشي روي يه شي’ دو بعدي براي شكل دادن اون در تصوير) در ظاهر اشيا’ ست اما اين عمل نميتونه از خودداري كردن بافتهاي پر حجمتر در فواصل دور از زاويه ديد جلوگيري كنه و ----- گذاري Anisotropic با نمونه بافت گذاري بسيار بالا جزئيات بيشتري از بافتهاي رو نمايش ميده كه اين موجبات كاهش تيرگي كه در بافتهاي در مسافتهاي دور يه صحنه هس جلوگيري كنه
استفاده از مراحل بالاتر Anisotropic Filtering بافتهاي پر حجمتر با نمايش تميزتري رو ظاهر ميكنه
عكس زير يه نمونه از صحنه اي با 16x نمونه/بدون ----- گذاري Anisotropic هس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تصوير دوم تاثير اين ويژگي را ميبينيد:
-
معرفي كارت گرافيك NVIDIA GEFORCE 6200
-
حالا در پست بعدي يه معرفي داغ از 9550 رو ميبينيد.
-
خواب دوستان در مورد كارت 9550 خيلي توضيح دادم در صفحه اول تاپيك.ولي چون اين كارت در ايران طرفدار زيادي داره و جزو كارتهاي خوب و تقريبا قوي به حساب مياد يه ديدگاه كليتر از اين كارت به شما نشون ميدم تا اين كارت رو بهتر بشناسيد.
اين كارت جز كارتهاي پيشنهادي Tom's Hardware از لحاظ قيمت است . و نقاط قوتي كه تام اشاره كرده : ارزان ، پشتيباني كامل از Direct X 9 و كيفيت بسيار خوب تصوير و نكته منفي : خيلي سريع نيست .
9200 و 9250 هم جز اين ليست هست با اين تفاوت كه Direct x 9 رو پشتيباني نمي كنه و كيفيت تصويرش هم خوبه ( نه خيلي حوب ) . اگه دوست داشتي يه سري به اين لينك بزن ، واقعا جالبه . ليست كارهايي رو هم كه نخريدنش بهتره ، هم داره .
radeon 9550 نكته جالبي كه داره اين هست كه عينا مزاياي يك كارت radeon 9600 رو داره يعني از مهمترينها،ميشه به پشتيباني كامل اين كارت از diretcx9 (SMOOTHVISION 2.1 و SMARTSHADER 2.0 ) كه در نسخه 2.1 SMOOTHVISION همانند كارتهاي سري radeon 9800 يك الگوريتم انطباقي قابل برنامه ريزي جهت استفاده از تكنيكهاي فشرده سازي جهت ذخيره پهناي باند حافظه و درنتيجه بازدهي بهتر در هنگام استفاده ويژگيهاي بهبود كيفيت و رزولوشنهاي بالا رو نيز براي اين كارت ميسر ميكنه (مثلا استفاده از anti aliasing ,anisotropic filtering) اما مشخص ترين فرق اون رو با يك كارت radeon 9600 pro شايد بشه در سرعتهاي كلاك حافظه و هسته پايينتر ديد
همه اينارو گفتم تا مشخص بشه radeon 9550 از نظر من و به لطف استفاده از معماري پيشين و عالي (r300(radeon 9700 pro نسبت به geforce fx 5500 كه البته اين كارت هم از diretcx9 با پشتوانه نه چندان قوي (همانند مقايسه كليه خانواده geforce fx نسبت به محصولات هم رده خودشون در سري radeon 9600,9800) انتخاب بهتري ميتونه باشه در اخر نسبت خريد قيمت به عملكرد رو هم نبايد در مورد اختلاف برتري اين دو كارت فراموش كنيم كه باز radeon 9550 انتخاب بهتره
در شكل (زمينه سفيد ) ، مي بينين كه با overclock كردن كارت چقدر افزايش سرعت داشته . اينها از يك سايت لهستاني است ، و همين سايت 9550 رو با برد sapphire هم تحليل و معرفي كرده و در شكلهاي زيرمي بينين كه بخاطر طراحي برد بهتر گيگابايت ميزان overclock پذيريش هم بيشتره :
مربوط به برد Gigabyte
مربوط به برد سفير
اينم يه بررسي:
امتيازات كارتها در آزمايش هاي زير :
sapphire : 3D mark 2001 (800x600) 11 800 - gigabyte :11900
3D mark 2001 (1024x768)10 000 - gigabyte 10190
3D Mark 2003 (800x600)3770 - gigabyte 3610
Aquamark 3 (800x600)51.9 fps - gigabyte 52
اين كارت كاراييش بالاتر از قيمتش .و كارتي كه به شخصه صد درصد توصيه ميكنم خريدش .امكان نداره يه بازي باشه اين كارت ساپورت نكنه.قيمت كارتم با برد گيگا و حافظه 256 در حال حاظر 115 هزار تومان.
با حافظه 128 :87 هزار تومان.
فعلا خداحافظ :arrow:
-
بررسي كارت 7800GTX
معرفي كارت گرافيك 7800GTX
در سايتها و فرومهاي خارجي يه اطلاعاتي در مورد اين كارت داده شده كه من اينجا ميگم.
ت گرافيك GeForce 7800 GTX جدید ترین محصل nVIDIA با کد G70 به بازار معرفی شد و قیمت اون در ابتدای ورود چیزی حدود 599 تا 650 دلار بسته به مارک سازنده و لوازم همراهش بود که الان چیزی حدود 550 دلار هست . مشخصات مهم این کارت رو در زیر میبینیم :
سرعت هسته : 430 ( البته کارخانه های سازنده سرعت پیش فرض رو تا 470 مگاهرتز بالا بردند مثل ASUS و BFG )
سرعت حافظه : 1200 ( که این مورد هم در کارت های موجود در بازار 1300 هست )
خط لوله : 24 عدد (جایی شنیدم که nVIDIA اعلام کرده هرکدام از خطوط مورد استفاده در این کارت به صورت دو طرفه عمل میکنن و در نهایت تعداد اصلی 48 هست )
تکنولوژی هایی که انویدیا در این کارت ارتقا داده CineFX 4 هست که این تکنولوژی در کارت های سری 6800 ، 3 بود . کلا تفاوت زیادی رو نمیشه از این تغییر اجساس کرد . البته افرادی که برای استفاده شخصی این کارت رو تهیه کردن ، در کل اینکه انویدیا این کارت رو یک تحول جدید میدونه رو قبول ندارند و معتقد هستند که این کارت ، چیزی جز 6800 که خط لوله بیشتر و سرعت بیشتری داره نیست . در بنچمارک های شخصی که در فروم های خارجس هست به طور میانگین این کارت حد اقل 20 و حداکثر 40 درصد از 6800Ultra قوی تر هست . البته این کارت در رزوشوشن های بالای 1600 چیزی حدود 30 تا 40 درصد از 6800 بهتر عمل میکنه . در کل ارتقا از کارت های سری 6800 به این کارت فعلا تصمیم درستی نیست .
حداکثر اسفاده رو از این جریان ، ATI میبره چون با این تاخیری که در وارد کردن 520 به بازار ازش شاهد هستیم احتمال زیاد کارت جدیدشون نسبت به 7800 خیلی قوی تر باید باشه در غیر این صورت این تاخیر کاملا بی معنی هست .
سایر مشخصات :
-
لطفا درباره اينم يك مقاله بنويسيد
GeForce 6200 with TurboCache
همينطور درباره TurboCache توضيح دهيد
ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط gilopa
نقل قول:
هيچ فرقي جز سرعت هسته با همديگه ندارند البته مطمئن نيستم چون هنوز كسي زياد در موردش توضيحي نداده .فقط اينكه هر دو دارن سعي ميكنن از امكانات جديد ساپورت كنن.اولين محصول pci از كمپاني nvidia بود كه اسمش الان يادم نيست. :arrow:
ممنونم از جواب سريع شما و مقاله هايي كه پس از اون قرار داديد. معلومه زحمت زيادي كشيدين. اما عزيز من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم. PCI يا AGP كدوم بهتره؟ اگر تونستيد جواب بديد. ممنونم...
-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط gilopa
نقل قول:
ممنونم از جواب سريع شما و مقاله هايي كه پس از اون قرار داديد. معلومه زحمت زيادي كشيدين. اما عزيز من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم. PCI يا AGP كدوم بهتره؟ اگر تونستيد جواب بديد. ممنونم...
عزيز به شخصه agp رو بيشتر قبول دارم چون هنوز pci تو كار من نيومده.
اگه بخواي قيمت رو در نظر بگيري اينو بدون كه هر كارتي كه بخواي بگيري مدل agp از pci
هميشه 10 تا 12 هزار تومن گرونتره پس ميچربه به pci
:arrow:
-
ممنونم gilopa جان. قيمت مهم نيست برام. فقط ميخوام بهترين رو بگيرم. البته نميدونم صبر كنم تا كارت جديد ATI بياد يا همين X850 XT Platinum Edition رو بگيرم...
-
نقل قول:
ممنونم gilopa جان. قيمت مهم نيست برام. فقط ميخوام بهترين رو بگيرم. البته نميدونم صبر كنم تا كارت جديد ATI بياد يا همين X850 XT Platinum Edition رو بگيرم...
خواهش ميكنم.
حالا بگو چه كارتي ميخواي بگيري تا بيشترراهنماييت كنم.
-
بهترين كارت گرافيك موجود دنيا رو و اينجور كه مشخص هست بايد همين X850 XT Platinum Edition باشه. اگه بشه مي خوام خيال خودم رو تا چند سال از بابت كارت گرافيك راحت كنم. درضمن شايد گفتن اين موضوع كمكي بكنه كه من آمريكا زندگي مي كنم و به هر نوع سخت افزاري دسترسي دارم. پس اگر براي شما مقدور بهترين رو معرفي كنيد. البته در محل كار خودم نمونه هايي رو ديدم كه همراه با رموت كنترل هست. خلاصه دنبال بهترين هستم...
-
دوست عزيز اگه براي كارهاي مهندسي ميخواي + بازي x850xt pe
با برد ati كه بهترين نوع هستش تو امريكا هم كه ديگه راحت گير مياري قيمتشم فكر كنم 200 دلار هستش اونجا .البته قيمت اونجا دست شماست من نميتونم نظري بدم.
ولي براي بازي فقط ميخواي 680ultra
-
با سلام به همگي دوستان :P
اگه ميشه لطفا بگين كارت گرافيكي با اين مشخصات قيمتش در چه حدوديه
مشخصات کارت گرافیک:
حافظه:
128 مگابایت
سرعت Clock پردازنده گرافیک:
حداقل: 200 تا 250 مگاهرتز حداکثر:375 مگاهرتز
نوع اینترفیس:
AGP 4X
جا فیشهای مربوط به وصل کردن هندی کم خروجی TV و امثال دیگر هم اگه داشت چه بهتر :lol:
با تشكر :wink:
لطفا اگه مدل پيشنهادي هم داريد بگيد :?: :wink:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط gilopa
با برد ati كه بهترين نوع هستش تو امريكا هم كه ديگه راحت گير مياري قيمتشم فكر كنم 200 دلار هستش اونجا .البته قيمت اونجا دست شماست من نميتونم نظري بدم.
ممنونم از شما. بهترين جواب ممكن رو داديد. انشاا... فرصتي پيش بياد جبران كنم. فقط يه سوال كوچك ديگه هم داشتم. آيا اين كارد ها مهم هست كه ساخت كجا باشه؟ منظورم كشورهاي مختلف هست. چون بيشتر سخت افزاري كه من اينجا مي بينم محصول چين هست. آيا ژاپن يا تايوان هم داريم. البته ميتونم خودم در محل كارم جواب رو پيدا كنم ولي چون شما در اين زمينه صاحب نظر هستيد به همين خاطر باز به شما زحمت ميدم. پيشاپيش ممنونم...
-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط gilopa
ممنونم از شما. بهترين جواب ممكن رو داديد. انشاا... فرصتي پيش بياد جبران كنم. فقط يه سوال كوچك ديگه هم داشتم. آيا اين كارد ها مهم هست كه ساخت كجا باشه؟ منظورم كشورهاي مختلف هست. چون بيشتر سخت افزاري كه من اينجا مي بينم محصول چين هست. آيا ژاپن يا تايوان هم داريم. البته ميتونم خودم در محل كارم جواب رو پيدا كنم ولي چون شما در اين زمينه صاحب نظر هستيد به همين خاطر باز به شما زحمت ميدم. پيشاپيش ممنونم...
دوست عزيز كارت گرافيك همانطور كه ميدوني داراي بردهايي هستش كه شركت اصلي سازنده اجازه ميده كه هر شركتي از هر كشوري با نام خودش و طراحي خودش بردها رو بسازه.چين يكي از كشورهايي كه متاسفانه تو خاورميانه با ارزون كردن شديد قيمتهاش و پايين آوردن سطح محصولات در حال حاظر البته نه تنها در خاورميانه بلكه در تمام جهان بازار اقتصاد رو به همراه چند كشور ديگه تو دست خودش داره.ولي شما ميگي امريكا محصولات چين رو داره من نشنيدم وكلا زياد جالب نيست كه وقتي ميتوني از سازنده اصلي يعني ati كارت بخري بري از يكي ديگه بخري.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط mojtaba-p30
مشخصات کارت گرافیک:
حافظه:
128 مگابایت
نوع اینترفیس:
AGP 4X
جا فیشهای مربوط به وصل کردن هندی کم خروجی TV و امثال دیگر هم اگه داشت چه بهتر :lol:
قيمت كارت مورد نظر شما 30 تا 50 هزار ميباشد.
از ati كارت 9200 و 9250 به اين مشخصات نزديك هستند.
از nvidia كارت 5200و mx4000 به اين مشخصات نزديك هستند.
-
ممنونم gilopa جان. بازم مثل هميشه شرمنده كرديد. و براي اطلاع شما بايد بگم اينجا همه چيز در چين خلاصه ميشه عزيز. همه كمپاني هاي آمريكا هم كارخانه هاشون در چين و هند قرار داره. مثل كمپاني DELL كه اينجا وقتي ما به قسمت ساپورتش زنگ مي زنيم در هند گوشي رو بر ميدارن اونهم با خط اف ايكس. بايد سعي كنم از خود ATI خريد كنم...
-
آه! اينجا چه اشتباه بزرگی رخ داده بهترين کارت موجود در بازار جهاني GeForce 7800 GTX هست!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط HamidFULL
آه! اينجا چه اشتباه بزرگی رخ داده بهترين کارت موجود در بازار جهاني GeForce 7800 GTX هست!!
حميد جان ممكنه بهترين باشه ولي مثل اينكه انتظارات رو زياد بر آورده نكرده. :arrow:
-
7800 GTX یک شکست کامل بعضی جاها از x850 xt pe هم مونده اختلاف با دیگر رقبا انچنان زیاد و باعث دلگرمی نست
-
منم همين رو شنيدم.فعلا كه تو ايران نيست.
-
يه سوال :?: :?:
ايا AGP8X با AGP4x سازگاري داره :?:
با تشكر :?:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط gilopa
نقل قول:
مشخصات کارت گرافیک:
حافظه:
128 مگابایت
نوع اینترفیس:
AGP 4X
gilopa سلام
از اينكه به سوالم جواب دادي ممنون :wink:
ايا اين مدل هايي كه گفتي Directx 9.0رو هم پشتيباني مي كنند :?:
از اين مدل هايي كه گفتي كدوم مدل از نظر كيفيت و دوام بهتره :?:
اگه كسي تصوير اين مدل ها رو هم داره اينجا نشون بده :wink:
-
سلام
دوستان عزيز لطف كنيد براي رد يا تاييد هر تكنولوژي از نظر شخصي بپرهيزيد و مطلبتون را با دليل علمي و فني بنويسيد .
-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط gilopa
نقل قول:
مشخصات کارت گرافیک:
حافظه:
128 مگابایت
نوع اینترفیس:
AGP 4X
gilopa سلام
از اينكه به سوالم جواب دادي ممنون :wink:
ايا اين مدل هايي كه گفتي Directx 9.0رو هم پشتيباني مي كنند :?:
از اين مدل هايي كه گفتي كدوم مدل از نظر كيفيت و دوام بهتره :?:
اگه كسي تصوير اين مدل ها رو هم داره اينجا نشون بده :wink:
دوست عزيز بايد حدمتت عرض كنم كه هيچ كدوم از اين كارتها ار دايركست 9 ساپورت نميكنند.
-
7800 GTX رو من تو سایت لامرد دیدم انگکاری اومده
قیمت 653 هزار تومن آدم مگه مس کرده باشه اینقد پول بده به این بجاش میره Radeon x800 xl 512 mb رو میخره 500 تومن
-
سلام
هري جان ! اين حرفا رو نزن . علاقه منداني هميشه هستن كه عاشق تكنولوژي جديد بوده يا كارهايي براي اين نوع كارتهاي گرافيك دارن . فقط كه بازي نيست . اگر همايش ليدتك را ميديدي كارتهايي معرفي شد كه بالاي يك ميليون و دويست قيمت داشت و خود كارت داراي پردازنده اي معادل 2.5 اتلون روي آنها بود با 1024 مگ رم .
-
gilopa عزيز ميشه درباره مدلهلي aopen هم يه توضيحي
بدي راستش من يه 6600 gt با 3 سال گارانتي آواژنگ به
قيمت 197 تومان خريدم ازش راضي هم هستم اما يه
توضيح هم بدي ما خوشحال ميشيم
-
چجوري ميشه فهميد از كدوم كارت گرافيكي استفاده ميكنيم؟
-
نقل قول:
دوست عزيز بايد حدمتت عرض كنم كه هيچ كدوم از اين كارتها ار دايركست 9 ساپورت نميكنند
Gilopa جان امروز نگاه كردم ديدم اين مدل كارتها البته در اين سري ورژن جديد كه ما در فروشگاه داريم directx 9.0 هم ساپورت مي كنند. مثل همين كارت Ati 9200
-
نقل قول:
نوشته شده توسط Realamd
چجوري ميشه فهميد از كدوم كارت گرافيكي استفاده ميكنيم؟
عزيز شما كافي هست يه مقدار وقت بذاري و اين تاپيك رو كامل بخوني. golipa جان وقت زيادي گذاشته براي مقالات اين تاپيك. پس قبل از سوال لطفا مطالعه كنيد...
-
نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز بايد حدمتت عرض كنم كه هيچ كدوم از اين كارتها ار دايركست 9 ساپورت نميكنند
Gilopa جان امروز نگاه كردم ديدم اين مدل كارتها البته در اين سري ورژن جديد كه ما در فروشگاه داريم directx 9.0 هم ساپورت مي كنند. مثل همين كارت Ati 9200
دوست خوبم يك بيشتر توضيح ميدي.
ممنون ميشم.چون تا آخرين ساختشون از dirext8 ساپورت ميكردند. :wink: :arrow:
-
Gilopa جان نميدونم منظور شما از توضيح بيشتر چي هست ولي من همه كارت گرافيك ها رو يه ديد زدم و ديدم اون نسخه هايي كه شما فرموده بوديد كه ساپورت نمي كنند روي باكشون نوشته دايركت ايكس 9 رو ساپورت مي كنه. به هر حال اين كارت ها رو ما جديدا آورديم شايد اين سري جديد به اين صورت هست...
-
نقل قول:
Gilopa جان نميدونم منظور شما از توضيح بيشتر چي هست ولي من همه كارت گرافيك ها رو يه ديد زدم و ديدم اون نسخه هايي كه شما فرموده بوديد كه ساپورت نمي كنند روي باكشون نوشته دايركت ايكس 9 رو ساپورت مي كنه. به هر حال اين كارت ها رو ما جديدا آورديم شايد اين سري جديد به اين صورت هست...
آهان.اون كه هيچي .
روي جعبه مينويسه ساپورت ميكنه باور نكن .آخرين ساپورت اين كارتها از 8.1 هستش .و دايركست 9 فقط كوچكترين امكاناتش ساپورت ميشه.يعني از كمترين حددايركست 9 استفاده ميشه كه اونم بدرد نميخوره و تاثير زيادي تو پردازش هاي گرافيكي نداره.
در ضمن برد كارتها رو هم اگه ميشه لطف كن. :wink: