سلام دوستان با بودجه حدود 6 تومن اگه واقعا مورد خوبی باشه شاید بشه یکم بودجه رو برد بالا... سایز 55 که سه بعدی هم پشتیبانی کنه و کیفیت عالی داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟
سلام دوستان با بودجه حدود 6 تومن اگه واقعا مورد خوبی باشه شاید بشه یکم بودجه رو برد بالا... سایز 55 که سه بعدی هم پشتیبانی کنه و کیفیت عالی داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟
سلام
من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام، 3D و 4K برام اصلا کاربردی نداره و مهم نیست، بین 2 تا مدل موندم ، خواهشا راهنماییم کنین ، از بین اینا کدوم؟
PHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609
SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600
سلام
من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام، 3D و 4K برام اصلا کاربردی نداره و مهم نیست، بین 2 تا مدل موندم ، خواهشا راهنماییم کنین ، از بین اینا کدوم؟
PHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609
SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600
سلام دوستان
نظرتون در مورد تلویزیون های TCL چیه؟ آیا تلویزیون های خوبی هستند؟ کیفیت ساخت و تصویرشون چه جوریه؟
سلام
مراقب تلویزیونهای مدرن باشید و سعی کنین اصلاً به نت وصلشون نکنین چون مدتی هست این تلوزیونها هم به لیستِ ابزارهای جاسوسی از زندگی خصوصی مردم اضافه شده
اطلاعات بیشتر در این صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان مخصوصاً آقا سعید که خیلی وارد و مطلع هستن
من قصد خرید یه تلویزیون 50 اینچی دارم و برام به جز کیفیت تصویر هیچ چیزی مهم نیست
به نظرم فول اچ دی کافیه و 4k توجیه نداره
می خواستم بهترین گزینه موجود رو بهم اطلاع بدید ولی با گارانتی چون وقت و حال رفتن تا بانه رو ندارم
قیمتش هم هرچی کمتر بهتر ولی مشکل بودجه ندارم و اگه چیزی باشه که بصرفه پولش رو می دم
نظر اول خودم ولی تا 3 میلیونه
منتظر راهنمایی شما هستم
سلام من از بانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خريدم .4200.000ولي موندم نسخه hdmi 1.4 يا 2 ؟
پشت تلوزيون زده hdmi 1.4 60 hz 4k ولي توي اين سايت زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه
2 تو سايت خودشم هيچي نزده ولي تو سايت خود الجي زده 4k فقط دستگاه باز مي كه از طريق خود يو اس بي نه اچ دي ام اي ولي خوب پشت دستگاه زده hdmi 1.4 60 hz 4k
متاسفانه دستگاه با پورت 4كي ندرم كه تست كنم از كجا بدونم نسخه hdmi تلوزيونم دقيقا چنده و 4 كي باز مي كنه يا نه جالب اينه تو سايت الجي زده hdmi فقط 1080 با ز ميكنه و من گيج شدم
یه سوالی هم داشتم زیر درگاهها نوشته ینی چی ؟
HDCP 2.2
ARC
MHL
از دوستان كسي نبود منو راهنمايي كنه
MHL مخفف Mobile High-Definition Link است و به معنای توانایی اتصال موبایل و ... به تلویزیون از طریق HDMI است.
HDCP 2.2 مخفف عبارت High-bandwidth Digital Content Protection است و پروتکلی برای جلوگیری از کپی غیرقانونی و استفاده از منابع غیراریجینال 4K است.
مطمئن نیستم ولی فکر میکنم با توجه به این استاندارد، شما نمیتوانی محتوای رایت و کپی شده 4K را روی تلویزیون ببینی.
Arc هم مخفف Audio Return Channel است به معنای کانال بازگشت صدا. کارش هم این است که شما وقتی منبع صدا (سینمای خانگی و یا آمپلی فایر) را با کابل hdmi به تلویزیون وصل میکنی، همین کابل میتواند برای اتصال تلویزیون به دستگاه صوتی هم به کار رود و لازم نیست از یه کابل دیگه برای انتقال صدا مثلا به سینمای خانگی و یا آمپلی فایر استفاده کنی.
اینطوری شما یک کابل بین تلویزیون و مثلا سینمای خانگی داری ولی هم میتوانی صدای تلویزیون را به سینمای خانگی منتقل کنی و هم اگر با سینمای خانگی فیلم پخش کردی، تصویر را به تلویزیون منتقل کنی.
سلام
شدیدا بازار تلویزیون آدمو گیج میکنه . البته لوازم دیجیتال کلا اینجوریه از بسکه رو کاغذ یه چیز میگن ولی در عمل مصرف کننده ها چیز دیگه ای میگن .
من یه مشورت از شما سروران دارم :
فضای سالن ما حدودا 40 متره که حالت مستطیلی داره و میخوام در ظلع کوچکتر یه تلویزیون نصب کنم که برام کیفیت تصویر الویت هست . بعد اون پشتیبانی از USB و HDMI و داشتن وای فای برای اتصال به موبایل
ولس اصلا مهم نیست 3 بعدی باشه یعنی نباشه بهتره و به اینترنت نمیخام وصل بشه
حالا شدیدا گیج شدم که چی رو از چه برندی بگیرم ؟ حتی یه عده میگن پلاسما بگیری بهتره !!
یکی میگه 4کا بگیر 50 اینچ سامسونگ یکی میگه فول اچ دی بگیر 55 اینچ و...
بودجه من 3500 هست . ممنون میشم منو راهنمایی کنید
برای این موضوع تاپیک هم زدم :
سلام دوستان من مي خوام تلوزيونم بفروشم ub8300 55 inch و جاش LED 4K 3D ANDROID PHILIPS 55PUS7600 بخرم
چون اندرويد 5.1 و 1400 هرتز و ديگر .... بنظرتون پنل ال سي ديش به كيفيت ال جي ميرسه ؟
از دوستان كسي نبود نظر و راهنماتيي بده
من هنوز دارم از تلویزیون 21 اینچی 20 سال پیش استفاده میکنم بعد شما تلویزیون به این خوبی رو میخواین بفروشین :whistle:نقل قول:
احساس می کنم بعضی ها یادشون رفته چرا اصلا تلویزیون می خریم ؟؟نقل قول:
کسی که پول اضافی داره نمیاد اینجا بنویسه چی خوبه چی بد میره گرونترین تلویزیون بازار رو برمیداره و میاره خونه !!!
نقل قول:
چه ریطی داره من از این مدل فیلیپس خوشم اومده موندم کیفیت پنل ال سی دیش به ال جی میرسه
جون از اندروید بودنش و رفرش ریت بالاش و دیزاینش خوشم اومده
ساسان جون خودمونیم دیگه ... عذر میخوام قرار نیست که با تلویزیون هم بستر بشیم ... چه فرقی می کنه حالا اندروید باشه یا اسمارت معمولی مگه داداشم میخوای چیکار کنی با تلویزیون ؟؟؟؟ ... من الان یه سامسونگ 40j6950 خریدم والله تصویری که حالا فول اچدی میده دیگه واقعا فراتر از نیاز چشم انسان هست چه برسه به تلویزیون سری هشت شما ، فوتبال رو که هکذا !نقل قول:
گفتم تو پستم پول اضافی جریانش یه چیز دیگه ست ولی همون پول اضافی هم می تونی جای بهتری خرج کنی !
سلامنقل قول:
تا چقدر میخواین هزینه کنید؟
و هدفتون؟
فقط اندریوده؟
7600 تیوی عالی هستش 100 درصد کیفیتش از tv الان شما خیلی بیشتره اما قیمتش نزدیکا 7 تومن هستش
توی هر جهات خیلی امکانات بیشتر نسبت به این داره همینطور سخت افزار قوی تر .tvالان شما 4kهست اما نه کامل هم توی فریم هم توی ورودی hdmi ضعیفه همینطور usb 3نداره و خیلی چیزا دیگع
تی وی خودتونو چند میتونید بفروشین؟
پیشنهاد من به شما من جایه شما بودم یکم صبر میکردم oled میگرفتم
تفاوت دارین توی تی وی انتخابیتون با الانتون اما به نظرم oledعالی تره چون دیگه فوقولادس :D ولی قیمتاش بالاس
الان از جدیدتریناش 55EG910V اومده که قیمتش 8 تومنه اما 1080 هستش
ef950عالیه خیلی باحاله که قیمتش فضایی باید باشه -سری 2016 هم که هنوز تولید انبوه نشدن
در اخر 7600 خیلی انتخاب خوبیه :)
ولی باز نیازاتونو و با بودجه بگین بهتون معرفی کنم
والا تو نمايندگي مال منو 5200 نوشو زدن ولي من از بانه سال پيش 4500 خريدم 20 درصد مي خوام كم كنم از 4500 بذارم براي فروش 3500 بدم برم
جاش يا سامسونگ ميگيرم يا فيليپس اين يكي مدلشو
كه 7 تومن
يا سامسونگ كه 8 تومن
بلي حق با شماست تو فايل 4 كي ub8300 رفرش ريتش پاين
البته فيليپسي كه پيدا كردم خيلي جذاب حالت نور اطرافش ولي اين سامسونگ هم غولي واس خودش فقط بين سيستم عاملاشون موندم سامسونگ اندرويد نيست ولي فيليژس اندرويده
سلام دوستان.
بین این سه مدل تلوزیون سامسونگ ممنون میشم راهنماییم کنید
همه مشخصاتشون مثل همه. تفاوت هارو میگم ببینید کدوم ارزش بیشتری داره برای خرید
هر سه 48 اینچ
مدل 8890
UHD و تخت
دارای قابلیت ارتقاء
قیمت سامسونگ سنتر 4600
مدل 8920
UHD و منحنی
بدون قابلیت ارتقاء
قیمت سامسونگ سنتر 4780
مدل 8980
SUHD و تخت
بدون قابلیت ارتقاء
قیمت سامسونگ سنتر 5000
در واقع موندم منحنی بودن بهتره یا دارای قابلیت ارتقاء بودن یا SUHD بود
هرکدوم یکی از ویژگی هارو دارن. بودجم هم به بیشتر از این نمیرسه
ضمنا ممنون میشم منتخب این سه مدل رو با الجی 8500 هم بگید کدوم بهتره
:n16:
از بین این سه مدل SUHD بهترین هست . صفحه تخت خیلی بهتره . منحنی باید حتما زاویه خاصی ببینی تا کاملا لذت ببری . اما از طرفی قابل نصب بر روی دیوار نیست و ...نقل قول:
فرقشو سرچ کنی . مزایا و معایبشون رو نوشته .
این قیمت ها نمیره چوت با این قیمت میشه نو تیوی بالاتر از مدل شما خریدنقل قول:
مدل زیاد هست شما باید بودجتونو و امکاناتی که میخواینو بگین
ub8300 عملا اسم 4کی میکشه وگرنه خیلی چیزاش پاینتره از 4k
من بین این 2تا 100 درصد فیلیپس انتخاب میکنم بازم مدل زیاد هست
سلام دوستان
تو مدل های 4k چه مدلی رو پیشنهاد می دین که پخش SD(شبکه های داخلی) رو هم با کیفیت انجام بده(حالا با upscaling و بدون اون).
49 یا 50 اینچ . حداکثر 4200 تومن
سلام
من تو خرید این سه مدل تلویزون 4K موندم لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
پاناسونیک مدل th-40cx600
LG 43UF69000GI Smart LED TV - 43 Inch
Samsung 40JU6990 Smart LED TV - 40 Inch
سلام دوستان
میخوام بدونم بین دو مدل lg lf6300 , lg lg631v کدومش انتخاب بهتری هست؟
هر دو مدل 49 اینچ مد نظرم هست.
و اینکه مدل 631v ر.س.ی.و.ر. داره؟ کیفیتش چجوریه؟
ممنون
سلام خسته نباشید.
من میخوام یه led تا سقف 3 تومن تهیه کنم.
نظر خودم رو مدل سونی w800c 43 اینچ هستش چون نرخ رفرش تصویر بالایی داره و واسه فوتبال خوبه.
میخواستم بدونم شما گزینه بهتری رو سراغ دارین که تصویر بهتری در سرعت بالا نمایش بده؟
سونی خیلی خوبه ولی اگه بتونی ارجینال پیدا کنی خوبه .نقل قول:
من خودم توشیبا گرفتم منتاژ مصر
سلام دوستان. ممنون میشم من رو در خرید تلویزیون براساس این نیازها راهنمایی کنید.
برای خرید تلویزیون نمی تونم هزینه ی بالایی بکنم. تا حدود 800 تومن.
دو استفاده ی عمده ازش انتظار دارم و با ۲۴ اینچ هم اوکی هستم!!
- چون که می خوام گیرنده ی اچ.دی بگیرم، طبیعتا خیلی دوست دارم تلویزیونم هم اچ.دی باشه که کیفیت تصاویر خوب باشه. حقیقتش یه بار دیدم یه بنده خدایی یه گیرنده ی اچ. دی رو به تلویزیون سامسونگ PS43D495 وصل کرد و تصویرش بسیار کدر بود. فکر کنم واسه اینه که احتمالا این تلویزیون اچ.دی ساپورت نمی کرد.
- در آینده می خوام ایکسباکس بگیرم و فکر کنم کیفیت تلویزیون روی تجربه ی گیم خیلی تاثیر می گذاره.آیا تفاوتی بین مانیتور و تلویزیون هست تو این زمینه؟ برای بازی چه ویژگی هایی در تلویزیون باید در نظر بگیرم؟ این اصطلاح ";سرعت پاسخدهی" یعنی چی و برای بازی چه عددی باید باشه.
فک کنم با بودجه و انتظاراتی که دارم باید به فکر دسته دو باشم، نه؟!
مرسی از وقتی که میگذارید. ببخشید سوالات مبتدیانه نوشته شده J
ال ای دی ۲۳ صنام بگیر . کیفیت FullHD داره . خودم لپتاپ و ps3 به این tv وصل میکنم و بازی انجام میدم. البته ۳۲ اینچ هم میتونی بگیری ولی ۳۲ اینچ ها با ۸۰۰ تومن حداکثر کیفیت HD دارن که البته برا xbox بسه !;-)نقل قول:
Sent From My XPERIA M4
سلام بر اساتید.
قصد خرید ۱ تلویزین فول اچ.دی دارم. حدود قیمت ۸۰۰ تومن. مدل های ۳۲ اینچ ال.جی رو بهم معرفی کردن. اما نمی دونم کدوم سری رو بگیرم. میشه راهنماییم کنید؟ اگر مدل دیگه ای هم مد نظرتونه بگید لطفا.
استفاده: گیرنده فول اچ دی و اکسباکس .
مرسی
سلام..
یه ال ای دی میخوام 48 یا 49 اینچ..کمتر نباشه..
اسمارت باشه..wifi داشته باشه که بهتر.
ریسیور داشته باشه..
ورودی usb حداقل 3 تا..
انقدر که مدل زیاده با اسمای مختلف تو همین ال جی و سامسونگ آدم گیج میشه..
و در کل کیفیت تصویر سامسونگ بهتره یا ال جی؟ مثلا تو گوشی سامسونگ اموالد هست و من اشبا بیشتر میپسندم.حالا نمیدونم تو ال ای دی ها چحوریه..
مرصی دوستان..
سلامنقل قول:
ال جی , سامسونگ و سونی هر 3 پیشتاز هستند در صنعت تلوزیون
اما چند نکته مهم رو موقع خرید بهتره در نظر داشته باشید:
1- پرونده ی تلوزیون صفحه منحنی رو ببندید . این نوع تلوزیونها یک کلک تجاری و یک ویژگی ناموفق هست .
برای توضیحش همین کافی هست که تصاویر اشیاء مستقیم مثل خطهای مستقیم سقف اتاق , پلها و خیابانها و غیره منحنی میشه در این تلوزبونها .
خیلی چیزها اومد به بازار و جهانی و فراگیر شد چون موفق و کارآمد بود مثل تلوزیون لامپ تصویردار صفحه تخت که توسط سونی عرضه شد , ال سی دی , ال ای دی , صدای دالبی و خیلی چیزهای دیگه
اما صفحه ی منحنی هرگز جهانی و فراگیر نمیشه چون یک چیز ناموفق و به درد نخور هست
2- تلوزیونی که به نت وصل میشه میتونه اطلاعاتتون رو سرقت کنه مثل لیست کانالها و برنامه های مورد علاقه , لیست سایتهای مورد علاقه , سرقت اطلاعات روی فلاش مموری و هارد دیسکِ متصل به تلوزیون و حتی سرقت اطلاعات روی گوشیهای نزدیک تلوزیون از طریق ارتباط مخفیانه با این گوشیها توسط وای فای و بلوتوث حتی اگر گوشی در ظاهر خاموش باشه !!!
این نوع تلوزیون اگر میکرفون و دوربین وب کم هم داشته باشه خطرش 1000 برابره و مىتونه راحت از شما جاسوسی کنه و هر چی در خانه ی شما یا محل کارتون مىبینه و مىشنوه رو مخفیانه بفرسته برای اربابهاش
تا حالا فقط مچ تلوزیونهای سامسونگ رو گرفته اند در سرقت اطلاعات و جاسوسی از زندگی خصوصی مردم اما اصلاً بعید نیست ال جی و سونی و دیگر شرکتها هم اینجور تلوزیونها رو ساخته باشند .
پس در خریدتون دقت کنین , در وصل کردن فلاش مموری و هارد دیسک به تلوزیون دقت کنین حاوی اطلاعات حیاتی و خاص نباشه
حتی الامکان تلوزیون میکرفون دار و دوربین دار نخرین . حتی الامکان تلوزیون وای فای دار نخرین
سلام . ال ای دی 55 اینچ میخوام که منحنی نباشه . دوستان اهل فن سرعت تصویر توی کیفیت تاثیر داره ؟
خودم نظرم روی 9500 یا 950t ال جی هست . برای شروع زندگی که تا حداقل شش سال دیگه عوضش نکنم
سلام..
دوستان نظرشون درباره
lg 49UH654v
چی هست؟
2.350.000 قیمتشه..
به نظرتون من بشینم این همه صفحه رو مطالعه کنم تا ببینم چه تلویزیونی بخرم . میانبری چیزی؟:n04::n04::n04::n04::n04::n37::n37::n37:
با سلام.
دوستان یک تلویزیون زیر3میلیون ، و 42تا49 اینچ میخوام بخرم که امکاناتی نظیر:
امکان ارتباط بی سیم wifi با کامپیوتر و دستگاه های دیگه و داشته باشه.
امکان اتصال بی سیم ، بلوتوث با هدست و داشته باشه.
امکان اتصال و پخش فیلم های با کیفیت بالا و از کامپیوتر داشته باشه.
* در کل بشه به صورت بی سیم به کامپیوتر متصل بشه و با کامپیوتر کار کرد.
کیفیت تصویر 4k * این مورد زیاد مهم نیست، 1080 هم باشه ولی امکانات بالا و داشته باشه بازم خوبه.
در واقع من میخوام این تلویزیون و در اتاق وصل کنم و بسیاری از کارهای کامپیوتر و باهاش انجام بدم ، به عنوان مانیتور دوم و بزرگ تر.
ویژگی هایی مثل HDR,HDMI V.2,MHL,Miracast,DLNA,PVR,WiDi هم داشته باشه.
با تشکر.
باسلام به دوستان
دوستان بین دو برند فیلیپس و الجی موندم کدوم بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنید :n40:
هنوز كه هنوزه فوركا هم تا حدودي تبليغاتيه
سورسش خيلي كمه
علاوه بر هزينه بيشتر مشكل ارتقاي تصوير كيفيت هاي پايين تر هم هست
سلام. من هیچ اطلاعاتی درمورد تلویزیون ندارم ولی یه تلویزیون میخوام که 49 یا 55 اینچ باشه. و همه چیش خوب باشه:n02:
بودجه هم 7 تومن و نهایتا 7 و نیم...
من خودم مدل خمیده رو تو فروشگاه ها دیدم به نظرم کیفیت تصویرش خوب بوده ولی میگن خمیده کلا خوب نیس حالا که شما اطلاعاتتون بیشتره کدوم بهتره؟ خمیده یا تخت؟
(من این مدل رو دیدم تو فروشگاه: Samsung 55KS9995 Curved Smart LED TV 55 Inch)
به هرحال یه مدل خوب معرفی کنین ممنون میشم...:n16:
نقل قول:
سلام
مطلب بنده در همین صفحه رو بخونید
دوستان به این تاپیک هم سر بزنید. راهنمایی کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=728099&p=8938645#post8938645