من یه سری لینک گذاشتم که امیدوارم مفید باشه . ولی لینک های توی اون سایت اکثرا مال رپید شیر هستند و کار هم میکنند .البته باید توی ساعات مختلفی بهشون سر بزنی چون رپید هم واسه خودش یه قوانینی داره دیگه.نقل قول:
نوشته شده توسط parisa_t
شاد باشی.1
من یه سری لینک گذاشتم که امیدوارم مفید باشه . ولی لینک های توی اون سایت اکثرا مال رپید شیر هستند و کار هم میکنند .البته باید توی ساعات مختلفی بهشون سر بزنی چون رپید هم واسه خودش یه قوانینی داره دیگه.نقل قول:
نوشته شده توسط parisa_t
شاد باشی.1
شرمنده دوباره پست دادم چون پست قبلیم دوبار شد دیگه مجبور شدم دومی رو ویرایش کنم.
راستی باتریش اونجوریام نیست که نخریش . آخه ببین از یه همچین صفحه نمایشی مصرف باتری بالا هم زیاد بعید نیست.
ضمن اینکه دارای منوی Battery save هست که باعث کاهش مصرف باتری میشه یعنی اینکه وقتی این منو فعال هست شما وقتی فلیپ گوشیتو باز میکنی سنسور قرار گرفته بالای صفحه کلید باعث میشه نور پس زمینه کی پد خودشو با نور محیط تنظیم کنه ووقتی شما توی نور کافی باشی کی پد خاموش میشه.ضمن اینکه شما میتونی واسه کمتر شدن مصرف باتریت brightness صفحه رو کم کنی .
آقا جون مگه شما نمیگید فایلهای rar قابل نصب روی v3x نیست پس ای مجموعه ی 10 تا بازی که amertad2000 جان گذاشتن چرا پسوندش rar است
عزیز دلم تو که مارو حسابی ترکوندی!!!!! .
شما این فایل rar رو بگیر بعد extract ش کن تبدیل میشه به 10 تا اپلیکیشن با پسوند jar . بعد بریز روی گوشیت .
به همین راحتی . به همین خوشمزگی .
یه برنامه واسه اجرای java app ها روی کامپیوتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اجازه دانلود نداد باید رجیستر کنین.
amertad2000 خيلي ممنون از لطفت .
بابا خيلي حال دادي ... مخصوصا اون بازيها ماشينش عجب چيزي بود. بازي كينگ كونگ آخرشه عجب گوريليه ....نقل قول:
نوشته شده توسط amertad2000
خواهش میکنم قابلی نداشت .
اینم بازی تخته نرد :
چه باطريي بايد بگيريم براش تا جواب بده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط m_etallic_a
راستي اين گوشي قابشم گير مياد ؟ ( اصلا عوض ميشه ؟ )
يه باطري ديگه اي هست براش كه البته كميابه من كه نديدم فقط شنيدم. در ضمن با توضيحاتي كه دوست خوبم amertad2000 دادن فكر كنم ديگه از اين نظر مشكلي نباشه . در مورد قاب هم من نديدم فقط تو علائدين محافظ پلاستيكيشو ديدم ( شفاف ) ولي گوشي رو خيلي بزرگ ميكنه يعني حجمش زياد ميشه.
یه دیکشنری عالی (انگلیسی به فارسی و انگلیسی به انگلیسی ) ...
با تشکر از متالیکا .
اینم یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی توپ و جامع :
اینم مشخصات رجیسترش :
User Id :
Code :
RNC-NHQ-D67-3ZX
1000 بازی جاوا برای موتورولا :
به دلیل حجم بالا هنوز خودم نرسیدم تستش کنم .
کسی اگه پایه دانلودش هست تستش کنه اگه خوب بود خبرشو اینجا بده.
1000 بازی جاوا برای موتورولا :
به دلیل حجم بالا هنوز خودم نرسیدم تستش کنم .
کسی اگه پایه دانلودش هست تستش کنه اگه خوب بود خبرشو اینجا بده.
آقا چرا موقعی که فیلمبرداری می کنم و وقتی مخواهم فیل را ببینم فیلم به صورت آهسته آهسته پخش می شه اشکال از چیست
amertad2000 و M_ETALLIC_A جان دمتون گرم ! عالي بود . مرسي
آقا من هر چی گشتم تو اینترنت برنامه ای برای extract کردن فایلهای rar وتبدل کردنشون به jar پیدا نکردم میشه یه آدرس بزارین ممنون میشم.
ضمنا به من حق بدید این اولین موبایلی که من خریدم و بیشتر از یه ماهم از عمرش نمیگذره ,از منم که یه کاربر عادی اینترنتم بیش از این بر نمیاد ولی در هر صورت ببخشید.
آقا چرا موقعی که فیلمبرداری می کنم و وقتی مخواهم فیل را ببینم فیلم به صورت آهسته آهسته پخش می شه اشکال از چیست
برنامه Winrar , Winzip , Zipmagic و .... که تو هر سی دی نرم افزار حداقل یکی دو تا از این نوع برنامه ها هست. تو اینترنت هم از این برنامه ها پره .نقل قول:
نوشته شده توسط bakhishman
اینم لینک دانلود winrar 3.6 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از مشكلات اين گوشي همينه . فيلم برداريش زياد خوب نيست البته با يه سري تنظيمات موقع فيلمبرداري ميشه اين مشكل رو به حد اقل رسوند. با توجه به نور محيطي كه داري توش فيلمبرداري ميكني دوربين رو تنظيم كن ( با دكمه هاي چپ راست بالا پايين ... ) مثلا اگه نور محيط زياد باشه نبايد رو حالت فيلمبرداري در شب بزاري...نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi257
تو همين انجمن تو يكي از تاپيك ها يكي نوشته بود با فلكس كردن كاري كرده كه با كيفيت mpeg4 فيلمبرداري ميكنه.نميدونم چنين چيزي ممكنه يا نه ...
دستت درد نکنه متل جان مشکلم حل شد.
دستت درد نکنه متال جون مشکلم حل شد
یه سوال فنی دیگه این activation list که تو tools بدرد چی میخوره
یه سوال فنی دیگه این activation list که تو tools بدرد چی میخوره
وقتي با گوشيت به اينترنت كانكت ميشي و فايل دانلود ميكني تو اين قسمت save ميشه . مثل عكس بازي فيلم آهنگ و...نقل قول:
نوشته شده توسط bakhishman
هم اکنون نیازمند یاری شما هستیم نه یه هفته دیگه
من یه v3x دارم وLeaderGL_FlexEditor_10.5_XP وMotPCSDrivers رو هم دانلود کردم ولی هنوز موفق به استفاده از اونها برای نصب اسکین یا چیز دیگه نشدم
usb modem گوشی رو با استفاده از درایور دانلودی MotPCSDrivers نصب کردم تو device maneger تو لیست مودما اضافه میشه وقتی LeaderGL_FlexEditor رو باز میکنم گوشه بالا سمت راست نوشته modem mode و سبزه ولی وقتی normal میزنم not connected میاد و error میده که the mobile phone is not in modem mode or is not connected و تو device maneger هم مودم گوشی از لیست مودم ها حذف میشه و یه usb composite device تو universal serial bus controllers اضافه میشه با یه علامت ! زرد که این هی میاد و میره
اگه میدونین مشکل چیه کمکم کنین خواهش میکنم نگین همه مراحلو از اول برو که تا 100 بار همه رو پاک کردمو دو باره نصب کردم
با نرم افزار تو سی دی گوشی هم مشکل ندارم فقط یه پیام transmission(s) canceleld جدیدا اظافه شده که نمیدونم چیه
ممکنه اشکال از ویندوزم باشه چون Xp قدیمیه (ربطی داره)
ممنون
بابا يكي جواب منه بد بخت بده
شما غير از درايور يو اس بي يه چيز ديگه هم بايد از اون پكيج درايور نصب كني ولي متاسفانه اسمش الان يادم نيست . اون چيز مورد نظر گوشي تو به حالت نرمال مود ميبره ...
بيشتر راهنماييت ميكنم الان نميشه يعني كار دارم .
آقا یک سوال
می خوام بدونم آیا در وی تری ایکس می شود فایلهای را در فولدرهای متفاوت گذاشت منظورم این است مثلاً عکسهای شخصی در یک پوشه و عکسهای دیگر در پوشه دیگر چون و در لیست نمایش فقط پوشه ها را نمایش دهد نه عکسها را
خوب دوستان چون متالیکا سرش شلوغه گفتم کمکش کنم خلاصه صفحه های این تاپیک را بزارم برای دسترسی آسان البته بگم به دلیل زیاد بودن مجبورم لینک رو بزارم .فعلا از صفحه 15 تا 40!!!
مشکل در فلکس فولدر
کپی کردن اس ام اس در سیم کارت توسط سیم
معرفی چند لینک و برنامه
جدول سیم مخصوص وی تری ایکس
تقويت فيلمبرداري V3x
طرز راه اندازي برنامه LeaderGL FlexEditor يكبار براي هميشه !!!
فلش فلکس و مونستر پک:
معرفی انواع v3i
طریقه نصب اسکین
در مورد kjava
مشکلات در باره تقویت صدا
مشکلات اساسی گوشی و فلش
روش راه اندازي برنامه Leader GL Flex Editor
در مورد منستر پک
نصب اسکین و کار با لیدر و جی ال
تغيير ميزان زوم كردن گوشي در حين فيلم برداري از 2x به 4x
edit moto seem
چند لینک خوب
تعویض کار کلیدها
تبدیل فرمت فیلمبرداری v3x از 3gp به mp4
اخطار
Language Pack List
بله ميشه . يو اس بي كانكشن رو ميزاري رو مموري كارت و بعد وصلش ميكني به كامپيوتر . حالا ميري تو My Computer و تو درايو مموري ... حالا تو شاخه Picture يه شاخه درست كن با هر اسمي كه دوست داري( حتي فارسي ) بعد عكسهايي كه ميخواي رو بريز توش . حالا گوشي رو از كامپيوتر جدا كن و تو گوشي برو تو قسمت Picture حالا با دكمه هاي * و # شاخه مورد نظرت رو انتخاب كن.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi257
با برنامه LeaderGL FlexEditor ميتونيد هر گوشي رو ويرايش كنيد فقط كافيه فايل مربوط به اون گوشي رو دانلود كنيد و به اين برنامه الحاق كنيد .
آقا من این کار ها را کردم ولی وقتی مثلاً فایلهای عکس شخصی را تو پوشه جداگانه می زارم و فقط عکس های عادی را می خواهم داشته باشم و اون عکسهای شخصی را با عوس × ببینم ولی وقتی از منو وی آیم بیرون و دوباره وارد منوی عکسها می شوم همه را باهم نشان می دهد
COLOR="DarkOrange"] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/COLOR]
حداقل بگين كجا برم در مورد motorola v3i سوال هام بگم(M_ETALLIC_A) اگه میشه شما بگین
شما برنامه ای میشناسید که بشه رو این فولدرها پسورد گذاشت؟ اصلا یه همچین چیزی امکان داره؟
تو منوي Setting قسمت Security ميتوني كلا قسمت Multi Media (عكسها فيلمها آهنگها) رو پسورد گذاري كني .نقل قول:
نوشته شده توسط doom3
اگه احيانا مشكلي پيش اومد و نتونستيد اينكار رو بكنيد بگيد تا بيشتر توضيح بدم.
همين جا ميتوني سوالاتو مطرح كني چون v3i و v3x تا حدود زيادي شبيه همديگه هستن.نقل قول:
نوشته شده توسط gsm
و اما در مورد سوالت ميشه واضحتر بگي . برنامه LeaderGL FlexEditor براي نصب روي كامپيوتره نه گوشي . منظورت چيه كه براي نصب رو v3i جواب ميده ؟
با عرض پوزش از M_ETALLIC_A ی عزیز .نقل قول:
نوشته شده توسط gsm
اینم یه لینک که شامل تعدادی از نرم افزار های v3i وv3 هست:
نرم افزار های پیشنهادی خودم به شما :
ببین فقط حواست باشه . چون با این نرم افزارا تغییرات اساسی میشه توی گوشی ایجاد کرد.
حیف که با v3x کار نمی کنند وگرنه من این تاپیک رو می ترکوندم.