اینو پیدا کردم امیدوارم درست باشه
نسخهی 13.12 - سری HD 5000 تا HD 8000M (لپتاپ) - ویندوز 7، 8 و 8.1 - 64 بیتی - 201 مگابایت - (بهروزشده)
dl.soft*gozar.com/Files/Software/13-12_mobility_win7_win8_64_dd_ccc_whql_Soft*gozar.co m.exe
Printable View
اینو پیدا کردم امیدوارم درست باشه
نسخهی 13.12 - سری HD 5000 تا HD 8000M (لپتاپ) - ویندوز 7، 8 و 8.1 - 64 بیتی - 201 مگابایت - (بهروزشده)
dl.soft*gozar.com/Files/Software/13-12_mobility_win7_win8_64_dd_ccc_whql_Soft*gozar.co m.exe
آقا گرافیکو آپدیت کردیم مشکل NFS Rivals تقریبا داره حل میشه
حالا بازی صدا نداره نمیدونم چیکار کنم!!
دوستانی که ویندوز زیاد عوض میکنند،حتما با مشکل نارنجی نشدن دکمه ی وایرلس بعد از خاموش شدن مواجه شدن!
یه نفر در تاپیک 4540 این مشکل رو داشت که کار داشت به زیر سوال بردن ویندوز میکشید:n09::n10: که وارد عمل شدم!:n02:
من دقیقا اون پست رو نقل قول میکنم!
چون دقیقا اون قضیه واسه 450 هم صدق میکنه!
نوشته شده توسط sajad_samavi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما از وقتی که ویندوز رو چند باری عوض کردیم این دکمه دیگه تغییر رنگ نمیده ، لامپش سوخته فک کنم ..
الانم ویندوز 8.1 دارم این درایور HP Wireless Button هم نصب کردم .. دکمه درست کار میکنه و air plane رو روشن و خاموش میکنه اما رنگش دیگه عوض نمیشه در صورتی که قبلا میشد
نقل قول:
خودشه!!نقل قول:
از کرکه...نقل قول:
من یه کرکی رو یکی از دوستام بم داد نمیدونم از کجا پیداش کرده بود تو نت هم پیداش نکردم ، اون کرکش بدون مشکل کار میکرد،ولی هر کرکی دیگه میگیرم از نت درست کار نمیکنه!از این مشکل های اینجوری داره...
اون کرکه هم متاسفانه پاک شد و الان بهش دسترسی ندارم...
آره فکر میکنم از کرک باید باشه چون برنامه Open AL نصبیدم درست شد صداش بعد از چند ساعت دوباره اومدم بازی کنم دیدم صداش باز خراب شده !!نقل قول:
از کرکه...
من یه کرکی رو یکی از دوستام بم داد نمیدونم از کجا پیداش کرده بود تو نت هم پیداش نکردم ، اون کرکش بدون مشکل کار میکرد،ولی هر کرکی دیگه میگیرم از نت درست کار نمیکنه!از این مشکل های اینجوری داره...
اون کرکه هم متاسفانه پاک شد و الان بهش دسترسی ندارم...
کلا این بازی خیلی دردسر داره الان وقتی بازی میکنم با توجه به اینکه افت فریم داره و خوب اجرا نمیشه لپ تاپ اصلا داغ نمیکنه و فکر میکنم لپ تاپ از تمام توانش برای بازی کردن استفاده نمیکنه !!
مثلا وقتی Far Cry 3 نصب کردم وقتی بازی میکردم روی حالت High حتی تا 70 درصد هم دما میومد بالا اما این NFS Rival دمای سی پی یو دیگه بالاتر از 50 نمیاد !!
سلام به همگی
من این مدل با مشخصات
Cpu:Core i7:3230-2.6up to 3.2 GHz
Ram:4GB - Bus Speed:1600 MHz
Graphic Card:
1.Intel 4000 HD
2.AMD Radeon 8750M DDR3 - 2GB Dedicated (up to 4 shared)
Monitor:15.6'
Connectivity:
2X USB3 - 2X USB2 - 1Lan - MIC&Headphone Jack - DVD RW - 1HDMI - FingerPrint - Bluetooth - Wi-fi
HDD:750 GB (5400 rpm)
Weight:2.3KG
رو رفتم بگیرم منتها برای افزایش رم هرچی پرسجو کردم رم 4 مشابه خودش، با مارک hp رو گیر نیاوردم
حالا موندم چیکار کنم.میشه پیدا کرد اینو یا کلا باید بیخیالش بشم؟
:n29:
سلام
منم امروز خریدم ان لپ تا پو
میزان رم برای من 3.85 هست. برای شما 4 کامل هست یا مثل مال منه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم و فینگر پرینترش رو راه انداختم. ولی الان حتی می خوای بری تو بایوس هم ازت اثر انگشت می خواد و سوالای امنیتی می پرسه! مال شما هم همینجوریه؟ یا من تنظیمات اثر انگشت رو زیاد کردم؟؟؟
ممنون
سلام آقای کاظمینقل قول:
مبارکت باشه داداش ایشالا فنش برات بچرخه !! :n06:
برای من core i5 هست و Usable رم رو میزنه 3.85 و درست هست:n10:
حقیقتش من Client security manager رو نصبیدم برام کار نکرد مجبود شدم Hp Protect tools لپ تاپ 4540 رو نصب کنم تا فینگرم راه بیفته اما نمیدونم خیلی وقته تو بایوس نرفت ببینم میخواد یا نه !!
اگر همه برنامه های قسمت Software - Security تو صفحه درایور ها رو دانلود و نصب کردی فکر کنم طبیعیه من همشو نصب نکردم
در ضمن اگر از سایت اج پی هم درایور ها رو دانلود کردی برای AMD رو نگیر و از تو نت سرچ کن درایور ورژن جدید تر رو دانلود کن چون بهتره
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نصب Client security manager قلق داره! چون وقتی درایور رو از سایت اچ پی می گیری و نصب میکنی درست نصب نمیشه!!! چون اون ست آپ اصلیش به اشتباه نسخه 32 بیت رو نصب می کنه! درحالیکه ویندوز 64 بیتی هست!
برای نصبش باید پس از اینکه درایور در آدرس c:\SwSetup اکسترکت شد بری به آدرس c:\SwSetup\x64\SP64399\x64 و از داخل پوشه x64 فایل setup رو اجرا کنی تا برنامه به درستی نصب بشه. بعد برنامه Validity Fingerprint Sensor Driver رو نصب کنی و از فینگر پرینتش استفاده کنی
دوست عزيز ، اين کانفگيي که شما ميگي تو بخش سي پي يوش يه اشکال داره،اون سي پي يو 3230 فقط Core i5 هست،اگه Core i7 ش رو ميخوايد گير بياريد مدل ديگه اي از سي پي يو بايد پيدا کنيد مثلا 3632QM يا مثلا 4700MQو ...نقل قول:
Core i5 و Core i7 مدل هاي خاص خودشونو دارن...
در مورد رم هم،کمپاني Hp توليد کننده رم نيست ! رم لبتاب هاي HP مارک هاي مختلف داره ولي HP نيستن،ممکنه Hitachi باشه يا مثلا کينگ مکس يا هر مدلي ديگه...
نرم افزاری هست که باهاش بتونیم باتری رو تا سطح خاصی مثلن 60% شارژ کنیم؟
نه من خیلی گشتم چیزی یافت نکردمنقل قول:
فقط لنوو ها دارن که اون هم بخاطر این هست که باتری شون خارج نمیشه
در مورد دکمه وایرلس من Driver Reviver رو نصب کردم خودش گشت و الان دکمه وایر لس تغیر رنگ میده
برای وایرلس همون Wireless Button هست دیگه باید نصب کنی . چراغ صدا هم باید درایور IDT Audio HD رو بریزی خودش چراغش سفید و نارنجی میشهنقل قول:
خدارو شکر این لپ تاپ همه چیزش ردیفه و لنگ نمیزنه مثل 4540
همه چراغاش و دکمه هاش و درایور هاش سه سوته نصب میشه و کار میکنه
اره خوبه تا حالا اذیت نکرده(win 8)
فقط در مورد دما مثلا الان در حالت وبگردی 57 درجست؟نرماله؟
اگه قبلش بازی کرده باشی آره طبیعیه !!نقل قول:
احتمالا برای شما باید Core i7 باشه برای من که که الان یک ربعه روشنه تو وبگردی 35-36 درجس !! وقتی Pes بازی میکنم دیگه میرسه به 49 یا 50 درجه !
FarCry بازی میکردم تو High می شد 70 درجه
فکر میکنم یکی از مریت های این لپ تاپ خنک بودنشه
من با برامه CPUID HWMonitorPro چک میکنم
سلام.ممنون از جوابتون
اون عدد سی پی یو رو اشتباه وارد کردم .همون 3600 بود که شما گفتین
در مورد رم خب اطلاعات من زیاد در مورد سخت افزار خوب نیست،اینی که گفتم خود فروشنده که قراره از تهران سیستمو براش بفرستن بهم گفت.
الانم که سفارش داده،قراره که کنار رم خودش یه رم کینگستون 4 با bus رم خودش بندازن و بفرستن
حالا بنظر شما این رم جدید مثل رم اصلی خود سیستم(مارکشو نمیدونم) میتونه کار کنه،یعنی سرعت سیستم کم نمیشه؟:n29:
سلامنقل قول:
آره داش خیالت راحت باشه ، مطمئن باش کم نمیشه زیادتر هم میشه
دوستانی که رم سیستم رو اضافه کردن با توجه به اینکه شرکت گارانتی کننده(سریر) درب پشت دستگاه رو برچسب زده که باز نشه و با باز شدنش گارانتیش میپره یعنی ازخیر گارانتیش گذشتن دیگه؟؟؟؟؟
چون منم می خوام رم رو اضافه کنم؟؟؟
اگر ببری بدی خودشون بزارن مشکلی نیست دیگهنقل قول:
برای من هم رمش 4 هست وایمیستم که گارانتی اش تموم شه بعدش رمش رو ارتقا میدم
تو سایت خود سریر سرویس که برید یه جایی هس نوشته ارتقاء رم
راستی برای بررسی اصالت کالای گارانتی سریر چیکار باید بکنم کدی که روی لییل هست رو باید وارد سایت بکنم ؟ همون که با sp شروع میشه ؟ برای من رو نمیشناسه سایت !!!
سلامنقل قول:
در مورد رم هم،کمپاني Hp توليد کننده رم نيست ! رم لبتاب هاي HP مارک هاي مختلف داره ولي HP نيستن،ممکنه Hitachi باشه يا مثلا کينگ مکس يا هر مدلي ديگه...
این مارک رمی که رو خودشه رو نمی دونی شما؟
سلامنقل قول:
]من این لپ تاپ را خریدم ازش راضیم . سرعت خوب و وزن مناسب و گرافیک مناسب . من core i5 را خریدم و همان جا 4 گیگ رم اضافه کرد که قیمتش شد 2 میلیون .
اون رمی که اضافه کردین مارکشو میدونین؟ آخه منم میخوام موقع خرید رمشو اضافه کنم منتها فروشنده میگه که رم اصل روشو نداریم:n29:
دوستان توجه کنید که مدل 450HP جدیدا به جای سی پی یو مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عرضه میشه...
هدف از گفتن این جمله فقط اطلاع رسانی بود و اینکه یه موقع رفتید برای خرید تعجب نکنید....
در کل 3320 از 3230 یه ذره قوی تره ولی اصلا محسوس نیست...
بین z510- hp4540 -hp450 کدوم را پیشنهاد می کنید؟
لنوو Z510 سخت افزار جدیدتر و بالاتری داره خیلی بالاتر! دیزاین! بهتری هم داره..نقل قول:
4540 با چه کانفیگی؟!نقل قول:
اگه با گرافیک 7670 باشه که اصلا پیشنهاد نمیشه...
کلا تا وقتی 450 هست 4540 نخرید بهتره...
450 با Z510 کاملا میشه با هم مقایسه شون کرد...
فقط گرافیک هاشون با هم فرق میکنه...:
گرافیک 450 از نوع Amd و مدل 8750هست،ولی گرافیک Z510 از نوع Nvidia مدل 740 هست...
اگه استفاده صرفا بازی دارید Z510 ، درغیر اینصورت 450 ، چون کیبرد بهتر،باتری با قابلیت باز شدن و ... داره...
دیزاین که سلیقه ای هست،اما میتونم بپرسم منظور دقیقتون از سخت افزار جدید تر و بالاتر و خیلی بالاتر دقیقا چیه؟!نقل قول:
تفاوت نداره ها چه نوع مارکی روش سوار کنی! البته اگه بین مدل های خوب و موجود انتخاب کنینقل قول:
مثلا ADATA ، کینگستون خوبن ، 4 گیگ باس 1333 یا 1600 هم بین 100 تا 130 قیمت دارن
پردازنده نسل بالاتر داره. گرافیک قویتری داره. هاردش هم یه ترا هست و البته میشه با هارد هیبریدی هم تهیه کرد که خودش 500 قیمتشه.نقل قول:
بعله گفته های شما کاملا درسته ولی خوب قیمت z510 هم از 450 بالاترهنقل قول:
cpu اش فقط کمی از 450 قوی تره
از نظر گرافیک هم درسته z510 قوی تره اما فقط قوی تره... وگرنه AMD 8750M و GT 740M هردوتاشون در سطح متوسط هستن
لنوو Z510 با کانفیگ i5 4200M - 6DDR3 - 1GB HDD - VGA 2GB 740
با گارانتی سازگار/مادیران/سریر یا 2 سال گارانتی هماهنگ+بیمه نامه بدنه بیمه ایران بین 2 میلیون تا 2 میلیون و 50 هزار تومن!
همانند! HP 450 هم صفحه نمایش مات و البته کیبورد واقعاً عالی به همراه نور پس زمینه و..!
یعنی 200 هزار تومن بیشتر ارزش این سخت افزار رو نداره!؟؟ سرچ کنید ببینید لپتاپ هایی با این سخت افزار چه قیمتی اند!
من چند ماه پیش برای یکی از اقوام 4540s گرفتم واقعاً عالیه و مطمئناً 450 هم عالی هست
ولی این Z510 جای بحث نمی گذارد! لامصب!
ضمن تشکر!
داش دمت گرم دیگه همین 200 تومن 200 تونم روی هم جمع میشه میشه چند میلیون دیگه آخه:n02:نقل قول:
همینطوری 200-200 برو بالا برس به Y510 :n09:
البته این قیمتی که شما دادی لا اقل بیش از 300 هزارتومان فرقشه با Hp Probook 450
بظر شما 300 تومن کم پولیه ؟
به نظرم الان بهترین قیمت البته رنگ نوک مدادی ( واسه کمتر لک و لوک شدن بهتره! ) با گارانتی 2ساله هماهنگ 2.030.000 هستنقل قول:
من خودم الان یک و نیم ، یک و شیصد بیشتر ندارم! و الباقی رو! دارم قرض میگیرم که پولم بهش برسه!!
چون واسه کار میخوامش رای منو نسبت 450 زد! چون این cpu واقعاً در دراز مدت رو قبض برق (حداقل برای من) خودشو نشون میده
حالا شاید بگید خیلی محسوسه این مصرف اندک یا بهینه مصرف کردن انرژی در cpuهای نسل چهارمی و...
مسلمانان! از 9،8 صبح تا حداقل 12،11:30 شب مشغولم و باید به برق باشه! _ کلا ً بگذریم نه!
در کل کسی تا 2میلیون میخواد هزینه کنه و کمی هم مسه من میخواد آینده نگری!! کنه Z510 انتخاب مناسبی هست
نا گفته نماند طریقه استفاده از لپتاپ هم شرطه چون ممکنه Z510 بگیرن و بترکوننش! بعد بگن کیفیتش از 450 پائینتره و...!
ضمن تشکر!
وقتی z510 کنتراست و وضوح خوبی ندارهنقل قول:
حالا هر نوع cpu , ram ,....میخاد داشته باشه ...بنظر شما می ارزه؟
نه هر نوع cpu , ram ,....که میخاد داشته باشه ...بنظر من نمی ارزد!نقل قول:
من قبلا Z500 رو حداقل بخاطر صفحه نمایش براقش نپسندیدم و در نهایت 4540s رو برای اقوام تهیه کردم
وقتی Z510 همانند! 4540s و 450 صفحه نمایش مات استاندارد با دقت 1366x768 گذاشت! چشمم رو گرفت و رفتم سراغ کانفیگش
که در کمال تعجب دیدم برعکس خیلی از لپتاپ ها که cpu 4200U هست تو این مدل cpu 4200M استاندارد کار شده
بعد هم داستان همیشگی: در کل بازی ها با کارت جی فورس بهتر اجرا میشن!!
من گیمر نیستم، گه گاه! افتر افکتی می زنیم! ولی خب گرافیک 740 آدمو وسوسه می کنه کمی برای گیم وقت بزاره!!
شما تاکید روی کنتراست و وضوح داشتید ، آیا 450 کنتراست و وضوح تصویر بالاتری داره ؟
امیدوارم فول اچ دی Z510 هم وارد کنن که خوشبحال متقاضیان خواهد شد..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل خوبه ؟
قیمت زده 2320
cpu core i 7
با سلامنقل قول:
باید این پست رو اینجا بفرستی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید جان الان داشتم درایورا رو دانلود میکردم، واسه وایرلس کدوم درایور رو دانلود کردی؟ mediatek یا athrous ؟
درضمن این برچسب لینوکس که کنار برچسب core i5 هست یعنی چی؟
Sent from my LG-E455 using Tapatalk
والا من همون اولش که گرفتمش روش لینوکس نصب بود ( این برچسب هم برای همونه ) چند تا درایو هم خودش روش ساخته بود برای لینوکس ریکاوری و اینطور چیزها ساخته بودش همشو از بیخ و بن پاکشون کردمنقل قول:
بعدش روش ویندوز 8.1 نصبیدم وایرلسم کار میکرد و سالم بود اما باز گفتم کار از محکم کاری عیب نمیکنه چون نمیدونستم کدوم رو باید بگیرم مجبور شدم همشو دان کنم
سعی کن همه درایور ها رو از همون صفحه دانلود درایورهای سایت اچ پی دانلود کنی فقط درایور گرافیک AMD رو از اونجا نگیر جون ورژنش قدیمی تره الان جدیدترش اومده
من که اصلا نزاشتم لپتاپ روشن بشه ! همون اول ۸.۱ نصبیدم،
یعنی همه درایورای وایرلس رو نصب کنم !!!!!!
وایرلس من ماله همسایه ها رو مبشناسه الان ولی ماله خودمو نه !
گرافیک رو هم از سایت خود amd ورژن 13.12 رو گرفتم،
راستی نمیشه کاری کرد کلا همیشه گرافیک amd فعال باشه ؟ اینتل غیر فعال بشه،
Sent from my LG-E455 using Tapatalk