نقل قول:
نه اینکه مشکل داشته باشن
کدک هاش فرق می کنه
حتی تو پلیر هم میتونی کدک مربوطه رو از پلی استور بگیری و حل بشه
Printable View
نقل قول:
نه اینکه مشکل داشته باشن
کدک هاش فرق می کنه
حتی تو پلیر هم میتونی کدک مربوطه رو از پلی استور بگیری و حل بشه
من هم آپدیت کردم. ولی این چیزی که شما میگی برایم اتفاق نیفتاده.نقل قول:
سلام و خسته نباشید ، ممنون که جواب دادیننقل قول:
گفتم ، فقط تبلت من اینجوری نشده
یعنی شما الان بدون مشکل وای فای هات اسپات میدین به دستگاههای دیگه ؟
دوست عزیز تبلت من بعد آپدیت درست کار میکنه . شما با گارانتی تماس گرفته اید؟نقل قول:
سلام.
هات اسپات را امتحان نکردم.
ولی اینکه گفتید بعد از هر بار روشن کردنش، لانچر ایسوس میاد، برایم اینطور نیست.
هات اسپات را امتحان کردم.
یک لحظه میاد وصل بشه ولی قطع میشه و کار نکرد. البته من قبل از آپدیت تست نکرده بودم که هات اسپاتش کار میکنه یا نه.
امیر جان ممنون که وقت گذاشتی و تست کردینقل قول:
برای من هات اسپات خیلی مهمه
قبل آپدیت درست کار می کرد ، ولی الان تبلت من هم دو سه بار لحظه ای وصل میشه و قطع میشه ، این باگ هم بعد آپدیت به وجود اومد.
در کل ممنون ازتون ، اگه کسی راه حلی پیدا کرد لطف کنه ما رو هم در جریان بزاره
در ضمن اگه دوست داشتی باگ لانچر رو هم ببینی یه بار تعداد صفحاتت رو کم کن ، فک کنم اصلیش 7 تاست ، برای مثال سه تا
بکن و رستارت کن ببین باگ میده یا نه ، آخه ما توی دوتا تبلت هم همین مشکل رو داریم ...
ولی واسه من هات اسپاته مهمتره
سلام
با این تبلت میشه sms هم فرستاد؟
و اینکه اگه زیرنویس فارسی هم نام فیلم را کنارش قرار بدیم میتونه نمایش بده یا نه؟
مگه تبلتی داریم سیم کارت بخوره و اس ام اس نده ؟نقل قول:
نمایش زیرنویس هم یه چیزیه نرم افزاری ، مهم نیست تبلتت چی باشه
mx player رو نصب کنی حله ، حتی اکه هم اسم هم نباشه می تونی زیر فیلم واردش کنی
فقط تو این تبلت کدک mx player باید از x86 استفاده کنی ، توی مارکت ها هست.
دوستان این هم نقد ویدیویی این تبلت که برای راحتی کاربران ایرانی در آپارات آپلود کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خودتون میتونین از تبلت خودتون یه فیلمی تهیه کنین واسمون بزارین؟:n28:
دوست گرامی متاسفانه دوربین و بقیه مکافات ندارم .اگه داشتم حتما یه نقدمیزاشتم.بازم ببخشید.نقل قول:
دوستان این هم نقد ویدیویی این تبلت که برای راحتی کاربران ایرانی در آپارات آپلود کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تازه این تبلت رو گرفتم اما با تاچش مشکل دارم وقتی به شارژر وصله خوب کار میکنه ولی وقتی در میارم تاچ یه حالت قاطی داره یعنی 2 میزنم 9 مینویسه
گوشیو پس یدم یا درست میشه؟ در ضمن تاچ باید یخورده زیاد فشار بدی
از یک کیبرد دیگه ای استفاده کن ببین بازم اینجوری میشه ?نقل قول:
مثل smart keyboard
برای منم اول اینطوری بود ولی نه اینکه 2 بزنم 9 بزنه مثلا میومدم بزنم " ک " میزد " گ " ولی با آپدیت ورژن اندروید به 4.3 مشکل برطرف شدنقل قول:
من بازی Pes 12 رو نصب کردم روی گوشی ولی نمیتونم انتقالش بدم روی مموری کارت تبلت ، علت چیه ؟
باید اون واژه ی پیشنهادی رو خاموش کنینقل قول:
تو تنظیمات مربوط به زبان و نوشتار
حالا اون نون استاندارد کارواش رو دیشب واسه چی نوشته بودی؟:دینقل قول:
خب دوستان منم آپدیت کردم 77 مگابایت بود مشکل نسبتا بهتر شد مشکل اینجاست که وقتی قاطی میکنه همه جا همینطوره مثلا میزنم تنظیمات باز بشه آب وهوا میاد البته اگه یه بار گوشیو قفل کنم و بعد باز کنم درست میشه یا مثلا میخام شماره بگیرم 9 میزنم یه چیزی خودش مینویسه مثلا 564
اگه میشه کمک کنید فکرم خیلی مشغول کرده
چند فروم خارجی را هم بررسی کردم و در آنها هم به مشکل hotspot بعد از آپدیت برخورده بودند.نقل قول:
البته چند نفرشان هم از هموطن ها بودند که تبلت را آپدیت کرده بودند ولی در دیگر کشورها هم ظاهرا این مشکل وجود داره.
کسی راه حلی هم برایش ارائه نداده بود.
فقط میشه امیدوار بود که در آپدیتهای بعدی این مشکل حل شود.
علاوه بر hotspot ، Miracast هم بعد از آپدیت از کار افتاده
نقل قول:
ممنون ، منم دنبالشم ،اگه چیزی پیدا کردم حتما اینجا پست میذارم
کسی تو خود سایت ایسوس چیزی ننوشته ،شاید برم اونجا برای خودشون پست بزارم
البته نسخه اندروئید قبل آپدیت تو سایتش هست ،اگه جواب نگیرم شاید رام رو برگردونم به 4.2
دوستان عزیز من یه 372 دارم چطوری باید روت کنم
نقل قول:
فعلا هیچ روشی نیست برای روت کردن فونپد7
اگر راهی پیدا بشه بر و بچ در انجمنهایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریع اعلام میکنند
باسلام من فایل 275 مگابایتی رو دانلودکردم الان الان هم آیکون های صفحه اصلی قرینه شده یعنی آیکونهایی که سمت چپ بودن رفتن سمت راست و برعکس
از همه بدتر اینکه وایفای روشن نمیشه ونمیتونم به اینترنت برم.حالا این اپدیت 44مگابایتی از کجا باید پیدا کنم چون تو تبلت هرچی گشتم پیدا نکردم وایا امکانش هست این فایل رو از کامپیوتر دانلود کرده و بعد به داخل تبلت بریزم چون امکان وصل شدن به وایفای وجود نداره.
نقل قول:
اگر reset factory کردی و تبلت را خاموش روشن کردی و مشکل وای فای حل نشد دیگه دو تا راه بیشتر نداری، یا به گارانتی مراجعه کنی تا تبلت را فلش کنند یا به روشی زیر عمل کنی شاید بشه. البته من امتحان نکردم ولی در انجمن xda-developers لینک دانلود را از سرور ایسوس پیدا کرده بودن و بعضی امتحان کردند و آپدیت شده بود (ایسوس firmware این تبلت را برای دانلود نگذاشته)
- اول اسم فایل زیپ را تغییر میدی به ASUS_BUNDLE و روی مموری کارت کپی میکنیکد:http://fota.asus.com/delta_package/eee-pad/WW_epad/formal/V5.1.6-user-WW_epad-V5.2.2-user-WW_epad-20131219-112850/V5.1.6_To_V5.2.2_partial_update.zip
- تبلت را خاموش میکنی
- دکمه های ولوم بالا و پاور را به مدت 5 ثانیه نگه میداری تا تبلت روشن بشه و به منوی ریکاوری بره
- دکمه ولوم پایین را میزنی تا بره روی گزینه SD Download
- در آخر دکمه پاور را میزنی تا شروع کنه به کپی
نقل قول:
ایسوس هم تو سایتش سورس رو گذاشته میتونن دانلود کنن و نصب کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، اول اینکه اگه زبان منو رو انگلیسی کنی از قرینه گی بر میگردهنقل قول:
دوم اینکه می تونی بگی کسی که گوشی اندروئید داره اینترنت بهت هات اسپات بلوتوث کنه که با بلوتوث وصل بشی و آپدیت کنی ،(یا از اینترنت سیم کارت استفاده کن ، مثل رایتل و یا اپراتورهای دیگه)
نخیر!نقل قول:
فایلهایی که ایسوس گذاشته Source Code هستند و برای آپدیت فیرمور نیست
سلام reset factory کردم مشکلش حل شد
دوستان از فون پد راضی هستن می شه یکی دوتا عکسی که با دوربینش گرفتید بدون تغییر سایز آپ کنید تا کیفیت دوربینشو ببینم آیا پیشنهاد خرید می دین؟
بچه ها من بین لومیا 920 و این موندم درسته کلا داستانشون فرق داره اما بینشون نمی دونم کدومو انتخاب کنم
این لینک را ببیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون امیر جان
دوستان یه مشکلی برایم پیش آمده. تبلت به طور ناگهانی قاطی کرده. دایم و بطور خود به خود قفل میشه. ریست فکتوری هم کردم باز فایده نکرد.
حتما از رام پیشفرضشه با گارانتی تماس گرفته اید؟
این رام پیشفرض چیه؟!
هنوز با گارانتی تماس نگرفتم.
فکر میکنید با فلش کردن مشکلش حل میشه؟
با فلش کردن مشکلی برای گارانتی پیش نمیاد؟
دوست عزیز اگه از من میشنوید باگارانتی تماس بگیریدنقل قول:
سلام دوستان
با این تبلت میشه تماس صوتی و پیامک فرستاد؟یا فقط برای اینترنته؟؟
من 8 گیگ این دستگاه رو دارم 3 تا بازی ریختم پر شد دیگه جا نداره
با اینکه رم 32 گیگ انداختم ولی بازی ها رو اون بخش Data رو حتما باید بریزیم توی حافظه داخلی تو فولدر Android
خواستم بدونم راهی نیست بشه مسیرش رو عوض کرد و انتقالش داد روی مموری کارت که حافظه داخلی خالی بشه ؟
اگر این تبلت روت بشه امکانش هست هر دیتایی را انتقال بدی به مموری کارت ولی تا بحال کسی نتونسته روتش بکنه پس فعلا باید با همین بسازینقل قول:
البته کسانی که مدل 8 گیگ خریدند باید خوشحال باشند که اکثر بازیهای کرک شده دیتای obb دارند و براحتی منتقل میشن و گرنه با 4 گیگ ظرفیت خالی دو تا بازی جسابی هم به زور میشد نصب کرد