من هم مشکل مشابه دارم ، همه چیز هم آپدیت و سیستم هم به راه و خوب و اینا ...نقل قول:
بازی خیی سنگین اجرا میشه ، باید منتظر کرک و پچ باشیم !
اینطوری بازی کردنش ضد حالِ
Printable View
من هم مشکل مشابه دارم ، همه چیز هم آپدیت و سیستم هم به راه و خوب و اینا ...نقل قول:
بازی خیی سنگین اجرا میشه ، باید منتظر کرک و پچ باشیم !
اینطوری بازی کردنش ضد حالِ
خیر هنوز این مشکل حل نشده!نقل قول:
ولی من شخصا حدس میزنم مشکل از cpu باشه یعنی این بازی نسخه قبلش هم همینطور بود یعنی درست و حسابی از cpu استفاده نمیکرد و باید یه cpu چهار هسته ای به بالا داشته باشید تا یه فریم درست و حسابی از بازی بگیرید!
اگر هم دقت کنید اکثر دوستانی که مشکل slow motion دارند cpu _شون خیلی قدرتمند نیست!!
اقایون سلام
من این بازی رو نصب کردم نسخه BLACKBOX و اجرا میشه
اینتر میزنم و عکس یه قسمتی از ماشینو نشون میده و لود هم میکنه بعد از بازی میپره بیرون و این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم من هم کاملا با اطلاعات سایت ها مطابقت دارهاین واسه یکی از سایتهاست
OS: Windows XP, Windows Vista (SP2), Windows 7اینم سیستمم و گرافیکم هم آنبورد هست رو مین بورد گیگابایت
CPU: Intel 2.4 GHz Core 2 Duo, AMD 2.6 GHz Athlon X2
RAM: At least 4 GB
DISC DRIVE: CD/DVD ROM drive required for installation only
HARD DRIVE: At least 30 GB of free space
VIDEO: AMD Radeon 3870 512Mb or better, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 Mb or better, Intel HD 4000 integrated 512Mb or better
DIRECTX: DirectX 10.1 compatible
INPUT: Keyboard and mouse
ONLINE CONNECTION REQUIREMENTS: 512 Kbps or faster internet connection
windows 8directX 11 هم روی سیستمم نصب هست
intel 2020 dual core 2.9 3mg cache
main giga H61
Intel HD 4000
ram 4GB 1333
بازی هایی که تا حالا اجرا کردم و خیلی عالی جواب داده و لگ هم نداشته
resident evil 6
most wanted 2
PES 2013
Sniper 2 Ghost Warior
اقایون سلام
من این بازی رو نصب کردم نسخه BLACKBOX و اجرا میشه
اینتر میزنم و عکس یه قسمتی از ماشینو نشون میده و لود هم میکنه بعد از بازی میپره بیرون و این پیغام رو میده
سیستم من هم کاملا با اطلاعات سایت ها مطابقت داره
اینم سیستمم و گرافیکم هم آنبورد هست رو مین بورد گیگابایت
intel 2020 dual core 2.9 3mg cache
main giga H61
Intel HD 4000
ram 4GB 1333
directX 11 هم روی سیستمم نصب هست
بازی هایی که تا حالا اجرا کردم و خیلی عالی جواب داده و لگ هم نداشته
resident evil 6
most wanted 2
PES 2013
Sniper 2 Ghost Warior
منم ویندوزم 8.1 64بیتیه با کرک ورژن 1 که اصلا اجرا نمیشه با کرک ورژن 2 هم اسلوموشن اجرا میشه چون کرک ورژن 2 فعلا فقط 86X رو ارائه کرده
با سلامنقل قول:
دوست عزیز اوایل بازی خیلی اذیت میکنه و حالت اسلو هست و هر چقدر مراحل بازی رو جلو برید و یونیت کسب کنید بازی روانتر میشه .
دوتا پیشنهاد من به دوستان اینه که اول بازی بازی رو یک بار اجرا نمایند و مقداری که بازی کردید از بازی خارج و دوباره وارد بازی شوید خواهید دید که
بازی نسبت به مرحله اول روانتره .
دوم .گرافیک دسکتاپو روی پایینترین حد ممکن بزارید
برای من اینجوری بازی خیلی روانتر شده
روزهای اول کنترل ماشین خیلی اذیتم میکرد ولی الان که به مرحله 3 ( چپتر 3) رسیده ام دیگر مشکلات روز اول را ندارم وراحت وروان بازی میکنم
دوستان من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم این ارور رو میده:
همه چیم هم آپدیته.....درایو کارت گرافیک......دایرکت ایکس.......دات نت 4.5
من core i7 ، 4 هسته و 6 مگ کش دارم ، سی پی یو بدی نیست ، از خیلی ها بالاتره ، اما مشکل همه رو دارمنقل قول:
کلا" بازی نمیتونه از نهایت پرفورمنس استفاده کنه !
من بالاترین رزولبشن و بالاترین دیتیلزو گذاشتم هیچ مشکلی ندارم بازی هم روونه ..!نقل قول:
اینم سبستمم ..:
cire i7 4770k
nvidia gtx 680
gskill 2400 16GB
سیستم من
i3 3220
ram 4gb*2
vga 6850
ولی نمیدونم چرا بازی رو 30 فریم قفل شده و از گرافیک کار نمیکشه
پچ یا اپدیتی نداره
کسی نفهمید چطور مشکل کند بودن بازی حل میشه
i7
4gig ddr3
5670 ddr5
درایور گرافیک هم اپدیته
روی بازی کلیک راست کن:نقل قول:
Run with graphics Processor>
High performance NVIDIA Processor
بعد بازی خودش اجرا میشه
دوستان فکر کنم این بازی با گرافیک ATI مشکل داره چون هر کی که میگه بازی کم فرم میده گرافیکش ATI هست ...؟:n15:
شما میتونین از داخل بایوس مین میزان رم گرافیکتون رو 512 به بالا انتخاب کنید تا بازی اجرا بشهنقل قول:
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
آقا میشه یکی بگه این بازی با دایرکس 10.1 کارتم که 4850 هستش اجراه میشه یا نه ؟ چون یکی گفته بود با 9500 جی تی اجرا کرده من این همه دانلودش کردم ولی باز ارور دایرک ایکس میده :n28: تورخدا نگید دایرکت 11 میخواد . کرایسس هم نتونستم بازی کنم :n28:
سلام من با لپ تاپ
core i3 330m
ram 4
gt330m 1GB
روی پایین ترین تنظیمات گرافیک و رزولوشن 1024در 768 بازی میکنم. خیلی روون.
البته با همون اضافه کردن کدی که برای تغییر فریم ریت بود.گذاشتمش روی بیست و پنج. مشکلی ندارم.
سلام
دوستان یک مشکلی دارم با بازی nfr rivals :
همش وسط بازی ارور میده، بازی بالا میاد لود میشه ولی همون مرحله اول که پورشه کایمن میاد یکم میره جلو بعد یک حالت هنگ بهش دست میده و ارور زیر رو میده:
این عکس ارور :
کارت گرافیک NVIDIA 630 GEFORCE اپدیت شده :331.80
اخرین نسخه دایرکس 11 هم نصب شده
MICROSOFT VISOUL C+++ هم اخرین نسخش نصب شده
PHYSX هم نصب شده
ویندوز 7 64 بیتی[/quote]
لطفا یکی راهنماییم کنه چکار کنم؟؟؟
ممنون
لطفا یکی راهنماییم کنه چکار کنم؟؟؟نقل قول:
ممنون[/QUOTE]
خوبه به حرفهای این ارور گوش کن شاید درست شد . مثلا یکی اگه لپ تاپ داری و کارت گرافیکت از اون مدلهای دوکارته هستش مطمئن باش که با گرافیک قوی بازی اجرا شده . یکی دیگه درایو کارتت پاک کن و مثلا دوباره دانلود کن از جای دیگه و دوباره نصب کن . سعی کن ویندوزت آپدیت باشه که بخاطر MICROSOFT VISOUL C+++ ازت ایراد نگیره . مطمئن شو که کارتت بالای m512 مموری داشت باشه :n07:
نه نمیخوادنقل قول:
این بازی رو من از سایت میهن دانلود ، دانلودش کردم و بازی بصورت نصب شده دانلود شد وقتی روی آِیکونش کلیک میکنم میگه برنامه region رو نصب کن وقتی کرک رو کپی و پیست میکنم دوباره رو آیکونش کلیک میکنم هیچی باز نمیشه و هیچ عملی صورت نمیگیرهنقل قول:
کد رو واسه ما هم کپی کن داداش.نقل قول:
اول ممنون که پاسخ دادینقل قول:
خوبه به حرفهای این ارور گوش کن شاید درست شد . مثلا یکی اگه لپ تاپ داری و کارت گرافیکت از اون مدلهای دوکارته هستش مطمئن باش که با گرافیک قوی بازی اجرا شده . یکی دیگه درایو کارتت پاک کن و مثلا دوباره دانلود کن از جای دیگه و دوباره نصب کن . سعی کن ویندوزت آپدیت باشه که بخاطر MICROSOFT VISOUL C+++ ازت ایراد نگیره . مطمئن شو که کارتت بالای m512 مموری داشت باشه
دوم: اتفاقا ویندوزم اپدیته
کات گرافیکم 2 گیگ هست! NVIDIA GEFORCE GT 630M WITH 2 GB DEDICATED VRAM
لپتاپم دو کارتست ولی تنظیمشو جوری کردم که با کارت گرافیک NVIDIA اجرا بشه ( از تو خود کنترول پنل NVIDIA تنظیمش کردم)
ولی همچنان ارور پا برجاست:n03:
نقل قول:
والا چی بگم . منم خودم هنوز نتونستم بازی رو اجرا کنم بخوام کمکت کنم حالا خوبه برای تو یه اروری میده میگه چه مرگشه ولی واسه من که روی آیکونش کلیک میکنم هیچ عملی شکل نمیگیره ... :n29:
من هم همونو دانلود کردمنقل قول:
خوب باید origin رو نصب کنی و دفعه اول باید با اکانت origin که ساختی آنلاین متصل بشی اما دفعه های بعدی میتونی آفلاین وارد اریجین بشی
ویندوزم هم سون 64 بیتی هست
دوستانی که مشکل DirectX Error دارن فایل زیرو از حالت فشرده خارج کنن و فایل DXSETUP.EXE رو اجرا کنن . به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه .
**** توجه *****
دوستانی که کارت گرافیک ATI و سری 4000 و به پایین داشته باشن متوجه خواهند شد که در سایت AMD آخرین درایور پشتیبانی شده برای این کارت ها ورژن 13.1 کاتالیست هست . در حالیکه برای اجرای این بازی حداقل درایور 13.4 اعلام شده در نتیجه بازی با ارورهای مختلف اعم از دایرکت ایکس و ورژن درایور میشه . بالاخره بعد از کلی کلنجار در نت ، تونستم آخرین ورژن درایور یعنی 13.9 رو برای سری 4000 و پایین تر رو پیدا کنم . با نصب این درایور تمام مشکلات من حل شده و بازی هم در شرف پایان هست ! میتونین از لینک زیر بصورت مستقیم با توجه به ویندوزتون درایور مربوطه رو دانلود کنین ( البته زبان سایت آلمانیه ولی شما نوع ویندوز و سری کارت رو اگه تو لیستش دیدین ، انتخابش کنین )
به عنوان مثال برای ویندوز 7 و بالاتره 64 بیتی و سری کارت 4000 و به پایین تر به لینک زیر برید و روی Ja, ich habe die Warnung gelesen und verstanden und möchte diesen Download vornehmen ( لینک آبی رنگ ) کلیک کنین :
**** البته اینم بگم اگر در سایت AMD ورژن 13.9 برای این سری ها باشه نهایت تا ویندوز 7 جواب میده ولی در سایتی که معرفی کردم در ویندوز 8 و 8.1 هم جواب میده . ویندوز خودم 8.1 نسخه 64 بیتی هست
برای 7 و بالاتر 32 بیتی و سری کارت های 4000 و پایین تر :
خوب چرا کار خودتونو سخت میکنید کافیه کرک 3DM رو دانلود کنید حل میشه ...!نقل قول:
این کرک کاملترم هست ...!:n15:
درایور گرافیک من 331.82 و ویندوز سون 64 بیتیه و کرک هم همون کرک 3dm . من فایل 32 بیتی رو اجرا میکنم. به نظر من بازی سنگین هست ولی نه در حدی که نشه اجراش کرد. لپ تاپ من ساخت 2010 می باشد.پس نتیجه میگیریم که بازی برای اجرا شدن نیاز به سیستم خفنی نداره. فقط یکم قلق داره.نقل قول:
همون کدی که دوستان قبلا گفته بودن رو منظورم بود.
GameTime.MaxSimFps 25-یه فاصلهF:\NFS.Rivals\NFS14_x86.exe
روی شرتکات بازی(روی خود فایل اجرای بازی نه) کلیک راست و انتخاب properties و این کد رو(همین خط بالایی)به ادامه target در زبانه shortcut اضافه کنید. البته مسیر نصب بازی خب تو کامپیوتر شما متفاوته دیگه.
اخه ماله منم ایراد الکی میگیره، ایراد از کارت گرافیکنقل قول:
والا چی بگم . منم خودم هنوز نتونستم بازی رو اجرا کنم بخوام کمکت کنم حالا خوبه برای تو یه اروری میده میگه چه مرگشه ولی واسه من که روی آیکونش کلیک میکنم هیچ عملی شکل نمیگیره .
اینجور که تو نت سرچ کردم، ظاهرا EA کرکهایی که داده بیرون همشون یک عیب و ایرادهایی دارن، حالا گفته کرک درست رو به زودی میده بیرون، حالا کی و چه جوری،خدا میدونه
من تست کردم، این خودش اینستالر دایرکست هست، موقع اینستال هم مینویسه: دایرکس جدیدتر روی سیستم شما نصبه، و این نصب نمیشه (خلاصش)نقل قول:
دوستانی که مشکل DirectX Error دارن فایل زیرو از حالت فشرده خارج کنن و فایل DXSETUP.EXE رو اجرا کنن . به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه .
یک بنده خدایی تو یوتیوب یک برنامه ای رو معرفی به نام NFS14-FIXED منتها ظاهرا روی ویندوزهای 32 بیتی عمل میکنه نه 64 بیتی. یکی از دوستان که سیستم 32 بیتی داره لطفا برنامه رو نصب کنه و نتیجشو بگه بهمون
منظورت اینه که با این کرک نیازی ب اریجن نیست؟نقل قول:
نه ...!نقل قول:
خودش اکانت داره ..!:8:
من الان رو سیستمم origin رو نصب ندارم ولی بازی میکنم ...!
شاید چند مرحله که بری جلو ارور اریجین رو بده مثل مدال افتخارنقل قول:
کرک 3DM کلا یه سیو جدا درست میکنه به اریجین ربطی نداره ...!نقل قول:
آقا سلام
منم امروز گرفتم اما میگه فایل KERNEL32.dll قابل شناسایی نیست!(توی xp)
بعد گفتم شاید دایرکتیس 10 به بالا بخواد رفتم توی سون 64 بیتی نصب کردم بازم ارور میده اما ایندفه یه فایل dll دیگه ای رو ایراد میگیره!؟
چکار باید کرد؟ کرکشم 75 مگ بود فک کنم کامل هست دیگه نه؟
دوست عزیز هر فایل dll که ارورش رو میده تو گوگل سرچ کن دانلودش کن و بذارش تو سیستم 32 حله ...!نقل قول:
یعنی این درایو مطمنن ورژن رو به ۱۳.۹ آپ میکنه? چون اونی ک سایت خود amd میگیرم اصلا تاثیری ندارهنقل قول:
آقا دستت درد نکنهنقل قول:
دوست عزیز هر فایل dll که ارورش رو میده تو گوگل سرچ کن دانلودش کن و بذارش تو سیستم 32 حله ...!
رفتم فایل msvcp110.dll رو سرچ کردم میگفت ویندوزم (که تازه نصب کردم) برنامه c++2012 رو نداره اونو دانلود کردم دیگه پیغام نداد.
حالا میگه درایور کارت گرافیکت باید 13.4 به بالا باشه (واسه سون 64 بیت)
الان اینو دانلود کنم درست میشه یعنی ؟
153 مگ هست!!
شما فایل اولی رو نصب کردی حتما ! فایل DXSETUP رو اگر نصب کنین در هر شرایطی نصب میشه . شما روی D3D11Install_2010 کلیک کردی .نقل قول:
من تست کردم، این خودش اینستالر دایرکست هست، موقع اینستال هم مینویسه: دایرکس جدیدتر روی سیستم شما نصبه، و این نصب نمیشه (خلاصش)
بله دوست عزیز ، جواب میده ، ویندوز خودم 8.1 نسخه 64 بیتی هست جواب داده .نقل قول:
یعنی این درایو مطمنن ورژن رو به ۱۳.۹ آپ میکنه? چون اونی ک سایت خود amd میگیرم اصلا تاثیری نداره
اگر هم جواب نداد احیانا ، فایل اجرایی دانلود شده رو با برنامه 7zip اکسترکت کن ! بعد از Device Manager روی کارت گرافیک دابل کلیک کن و در مراحل آپدیت درایور ، مسیر فایل های اکسترکت شده رو بده تا خودش درایور رو از پوشه پیدا کنه و نصب بشه . تاریخ درایور هم باید 2013.04.29 تبدیل بشه ( من همیشه اینکارو انجام میدم و هیچوقت کاتالیست رو نصب نمیکنم ) .
بعد از انجام این کار اروری که برای درایور 13.1 میداد حل میشه.
من همونطوری که گفتم تمام درایورهایی که در سایت amd بود رو امتحان کرده بودم ولی هیچ کدوم به جز این سایت جواب نداد .
حتما درست میشه ، برای 7 ورژن 64 بیتی فک کنم سایت AMD درایور گذاشته ولی شما بهتره از سایتی که من چند پست قبل گذاشتم درایور رو دانلود کنی تا اگر احیانا در آینده ویندوز 8 یا 8.1 نصب کنی نیازی به دانلود مجدد درایور نداشته باشی البته اگر ورژن 13.9 رو براش پیدا کنی !نقل قول:
حالا میگه درایور کارت گرافیکت باید 13.4 به بالا باشه (واسه سون 64 بیت)
الان اینو دانلود کنم درست میشه یعنی ؟
153 مگ هست!!
mahyarSAMSUNG دوست عزیز شما روش دوم یعنی اکسترکت کردن فایل اجرایی رو انجام بده . 100 درصد جواب میده . مشکلی در روش کار داشتی بگو تا بگم
سلام
روی لبتاپ وایوی من با i5 و چهار گیگ رم و گرافیک یک حتی با پایین ترین تنظیمات بسیار کند و مسخرس چ کنم سیستم بالاتر میخاد یا کار خاضی داره