خیلی عالیه
منم یه تست SSAO + سایه زدم تو Unity 5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خیلی عالیه
ممنون پیام که صحنه رو گذاشتی. فهمیدم از این نظر اشکالات اساسی دارم که باید حل بشه
دارم روش کار میکنم ...
واسه تکنیک های دیگه هم همین حرکتو بزن بچه ها تست کنن مشکلات و نقاط قوت مشخص بشه
مصطفی جان مثل اینکه یک مقدار اشتباه متوجه شدی
اینجا تلاش گرفتن رندر قشنگ نبود
هدف تست با شرایط برابر با تست پیام بود
که پیام متوجه بشه کارش چقدر ار نمونه کار مشابه جلو تره و چه مقدار به سقف کیفیت نزدیک شده که به نظر من خیلی نزدیک شده.
تو این تست فقط و فقط باید متریلا مشابه و امبینت لایت صد درصد استفاده میشد
راستی می دونستی برای ماهایی که شیدر نویسی بلدیم یونیتی از ۳ به بعد فرقی نکرده
مثلا این رفلکتی که می بینیو اگه لازم باشه میتونیم بسازیم
اینجاس که میگم بازی سازی کار با انجین نیست یه علمه
میدونم احسان اما من باید با صحنه خودم تنظیم کنم و هدفم مقایسه نبود. تو یونیدی 5 یه سری چیزها اضافه شده که کلا سبک گرافیکی منم باید عوض بشه
فعلا در تلاشم میخوام اون انیمیشن هایی که روش کار کردم و اون ریگ و اسکین هارو با یه گرافیک جالب نشون بدم
اولش که با رندر خودم تست زدم دیدم SSAO چه فاجعه ای شده و یه سری چیزهارو تغییر دادم بهتر شد.
این SSAO که من استفاده کردم همون PRO SSAO تو Asset store هستشا خودم نزدم :n02:
نقل قول:
رندر Vray حدود 14 ثانیه
شیدر پیام عرب زاده که همه توضیحاشو خودش داده و مشخصه چقدر بهتره
از لحاظ زمان و کار رو جزیات کوچیک خیلی خیلی جلو تره
شیدر دیفالت یونیتی هم پر از نویزه و فشار زیادی روی GPU میاره
Vray هم که اصلا درست نیست بیاریمش تو مقایسه ولی نیاز بود به بهترین تا ادم متوجه بشه چقدر از بهترین فاصله داره
من به پیام از 100 120 میدم چون بهترین گرافیک 14 ثانیه طول کشیده ولی کار پیام یک 900 ام ثانیه رندر گرفته
پیام برای بالا اومدن اسمت تو سرچ گوگل لازمه داداش :n12: هرچی که کمک کنیم شما شناخته تر بشی کلاسی که با اسمت میزاریم پیش مردم بزرگ تر میشه :n02:
کلاً من پودر شدم :n40:
نقل قول:
خیلی عالیه
این SSAO که من استفاده کردم همون PRO SSAO تو Asset store هستشا خودم نزدم :n02:
اتفاقاً این پکیجی که استفاده کردی هم چیز خیلی خوبیه ولی بازم همونطور که میبینید نتونسته سایه کافی بین رده های Cylinder خط خطیه بزنه و همینطور بین دیوار و زمین رو ببینی سمت راستش سیاهی بیشتره و سمت چپش SSAO کاملاً از بین رفته، شدتش هم خیلی زیاده ولی اگر کمش کنی ممکنه بعضی جاها دیگه SSAO وجود نداشته باشه پس کاملاً همه چیز با خاک یکسان میشه :n29: راستی این مدل پیچ پیچیه هم انگار سایه ها تیکه تیکه شدن روش ؛ شاید رنگ بندی یجوریه این فکر رو میکنم ولی اگر از SSAO بود کلاً حذفش کنی بهتره چون به اصطلاح باعث ایجاد Artifact شده.
فکر کنم من بتونم شیدرم رو با قیمت یک و نیم برابر این طرف بفروشم :n02: ولی این کار رو نمیکنم میذارم برای استفاده های ملی :n09:
حتماً اگه بشه این کار رو میکنم.نقل قول:
ممنون پیام که صحنه رو گذاشتی. فهمیدم از این نظر اشکالات اساسی دارم که باید حل بشه
دارم روش کار میکنم ...
واسه تکنیک های دیگه هم همین حرکتو بزن بچه ها تست کنن مشکلات و نقاط قوت مشخص بشه
فکر کنم این یکی از راه هایی باشه که یکم بتونه انجمن رو فعال تر کنه :n10: همه یهو شروع کردن پست گذاشتن :n04:
عاقا منم بالاخره با دهن سرویسی تمام با کوئیست 4.2.3 و کلی فکر کردن تونستم دوباره اون SSAO رو ببینم .
این عکس کانال کشیاش ببینید چقد پروژه گیجی شده این یه صحنه !(یکی از اشکالات بزرگ کوئیست همینه) :
این SSAO :
SSAO ورژن پیام واقعا خیلی تمیزه ولی توی این SSAO هم نکاتی هست اگه بتونی پیاده کنی یه SSAO کاملا فوق خفن خواهد شد :n09: تو عکس زیر اون جاها رو مشخص کردم :
پیام ورژن :
خلاصه امیدوارم به دردت بخوره این رندر :n06:
چه کردی ؛ همه رو سورپرایز کردی :n02:نقل قول:
عاقا منم بالاخره با دهن سرویسی تمام با کوئیست 4.2.3 و کلی فکر کردن تونستم دوباره اون SSAO رو ببینم .
الان یکی از ایرادات کارم رو فهمیدم با همین قضیه, در واقع از قسمت هایی که علامت زدی و البته داخل اون استوانه پیچ پیچیه فهمیدم باید یه حرکت بزنم که به جز sample زدن تو بردارهای XYZ از سمت بردار نرمال های صفحات و جهت های U-V-N هم sample بزنه, این قضیه تا حدی توی تصویری که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته هست ولی من چنین کاری نکردم. فکر میکنم در کنار 64 یا 128 تا سمپل توی XYZ ی که میزنم(قابلیت low و high) بیام 16 یا 32 تا هم توی این جهت های جدید بزنم که کار درست بشه کافیه؛ یکم سنگینش میکنه ولی میارزه.
یه مقاله بود در مورد کرایسیس میگفت معمولاً کسایی که روی AO کار میکنن اشتباهی زیادی اغراق آمیزش میکنن ولی ما اینکار رو نکردیم برای همین خود من خیلی رقیق زدم و شاید به نظر خیلی قشنگ شده, این قضیه جدید هم اضافه کنم جاهای خالی رو میپوشونه و خیلی توپ میشه.
فقط امیدوارم به خاطر UVN مجبور نشم زیاد سراغ توابع اویلری برم که دوران وحشتناک درس ریاضی مهندسی رو میاره جلو چشمام :n34:
این خیلی خیلی تاثیر داره تو خفن شدن SSAO
نقل قول:
کرایسیس میگفت معمولاً کسایی که روی AO کار میکنن اشتباهی زیادی اغراق آمیزش میکنن ولی ما اینکار رو نکردیم برای هم
منظور من هم این نبود که زیاده روی کنی توی SSAO ( شیدر کوئست یکم زیادی تاریک بود چون تنظیمات شیدر کوئست رو پیدا نکردم پیش فرض گذاشتم).
شیدر خودت عالیه فقط نکته ای بود که شاید بتونی ازش استفاده کنی :n01:
ولی نکته ها به نظرم خیلی مهمه ,اگه تونستی پیاده کنی اونوقت باهات شرط میبندم بهترین ssao طراحی شده تا الان میشه:n09:
دیگه داری واسه پی سی کار میکنی پی سی ها هم که الان همه غول .واسه فریم ریت زیاد دستت نلرزه ارزششو دارهنقل قول:
یکم سنگینش میکنه ولی میارزه.
خیلی خیلی تمیز و اپتیمایز هست واقعا Outstanding :دی :n12:
راستی تست کردم انریل 4 هم SSAO ش این قابلیتو که تو کوئیست بود داره :n10: ولی بسیار بسیار خداتر :n04:
اگه بتونی اون قابلیتو اضافه کنی واقعا ترکوندی و کار جدیدی کردی توی یونیتی ولی الان بیشتر فقط تنظیمات تغیر کرده و شیدر بهینه شده
ولی تو میتونی:n06:
بالاخره بعد از مدت ها برگشتم.
کل پروژه وارد یونیتی 5.1.1f1 شده , کلی از کدهای خود بازی دوباره زده شدن, خیلی از تکسچرها از اول مخصوص PBR طراحی شدن, کل شیدرها منتقل شدن و بیشترشون به صورت PBR شدن فقط مونده Skin Shader که اونم PBR بشه کلی پیشرفت کیفیت حاصل میشه.
یه سری شیدر جدید هم ساخته شده در حین این انتقالات ایدشون به ذهنم رسیده به زودی تصاویر جالبی میذارم و تاپیک دوباره کلی فعال میشه.
یه Post Process جدید هم در کاره که کلی کمکمون کرد کیفیت رو انقلابی بالا ببریم :n13: به زودی تصاویرش رو قرار میدم.
البته SSAO کلاً هیچ تغییری نکرده از اون زمان ولی ممکنه یه سری تکنیک جدید واردش کنم, مثلاً رنگ پذیری داره الان ولی رنگ تکسچر رو بگیره یه چیز دیگست, الان یه رنگ میتونه بگیره که اکثر مواقع سیاه قرار میدیم ولی یه جایی دیدم یه کار میکنن هر جسمی هر رنگی هست همون رنگی SSAO میزنه البته با شدت بسیار پایین که خیلی باحال میشه , اگر بتونم این کار رو میکنم حتماً :n05:
با تشکر.
ایول داداش یونیتی 5 گرافیکش خیلی بهتره رندرش بهینه تره.....نقل قول:
هر چند میدونم شما خودت گرافیک رو کلا دگرگون میکنی یه کار کن خروجیش از آنریل هم بزنه بالاتر:n16:
موفق باشی
دمت گرم,نقل قول:
ایول داداش یونیتی 5 گرافیکش خیلی بهتره رندرش بهینه تره.....
هر چند میدونم شما خودت گرافیک رو کلا دگرگون میکنی یه کار کن خروجیش از آنریل هم بزنه بالاتر:n16:
موفق باشی
سعیمون رو داریم میکنیم دیگه, آنریل که کلاً یه چیز عجیب غریبیه ولی تا جایی که بشه در سطح بازی مستقل خودمون رو میبریم بالا. :n11:
راستی اینم اولین تست گرافیکی تو یونیتی 5 , پست پراسسه کار خودمه.
یه بار یه کانالی داشت سریال ایرانی میوه ممنوعه رو میداد :n31: مال شونصد سال پیشه :n04: دیدم تو شب نور چراغ ماشین ها توی لنز حالت ضربدری میوفته , گفتم من باید این رو پیاده کنم.
اینم شد نتیجه :
اگر تصویر لود نشد از لینک زیر استفاده کنید.
حالا اینکه چند تا کُره هست و خیلی خودش رو نشون نمیده, توی مراحل لامپا ستاره ای شدن اصلاً یه چیز فوق العاده ای ساخته, کاش میتونستم تصویر In-game بدم.
واقعاً کار یه دفعه یه حس تازه ای پیدا کرد.
دمت گرم خیلی خوب شده :n06:
کار بازی به کجا رسیده ؟؟
اسکرینی چیزی از محیط بازی ندارید ؟؟؟ :n05:
ممنون نظر لطفته.نقل قول:
دمت گرم خیلی خوب شده :n06:
بازی داره جلو میره بعد از تعدیل نیرویی که داشتیم الان 7 نفر داریم کار رو جلو میبریم.نقل قول:
کار بازی به کجا رسیده ؟؟
اسکرینی چیزی از محیط بازی ندارید ؟؟؟ :n05:
باید بازی به چیزی که دلخواه خودمون هست برسه حداقل تا اینکه اولین اسکرین شات ها رو بذاریم.
فعلاً خود من به جز این کار چند تا کار دیگه هم انجام میدم تا هزینه های این بازی در بیاد.
من که از نزدیک کاراشون دنبال میکنم باید بگم پیشرفت کار تیم پیام خیلی خوب بوده و بازی به نتیجه قابل قبولی رسیده, ایول :n01:
واقعا تلاش های زیاد و خوبی برای این بازی انجام شده و امیدوارم به زودی پیام تریلر و اسکرین شات ها و اطلاعات بازی رو برامون منتشر کنه اینجا :n26:
یه ترینری عکسی چیزی بزارین دیگه . این که همش شد جزییات فنی
بله امیدوارم به زودی محیط هایی که دیدین کامل تر بشن و اسکرین شات بذاریم.نقل قول:
من که از نزدیک کاراشون دنبال میکنم باید بگم پیشرفت کار تیم پیام خیلی خوب بوده و بازی به نتیجه قابل قبولی رسیده, ایول :n01:
واقعا تلاش های زیاد و خوبی برای این بازی انجام شده و امیدوارم به زودی پیام تریلر و اسکرین شات ها و اطلاعات بازی رو برامون منتشر کنه اینجا :n26:
همونطور که در جریانی تمامی محیط ها از اول دارن Sculp و Paint میشن برای همین کار زمانبر میشه. ولی از الان کیفیت چند سال دیگه رو پیش بینی کردیم که بعد از عرضه ضعیف نباشه جلوی بازی های دیگه.
تاپیک فنیه دیگه, برای خود بازی تاپیک جدا زده خواهد شد.نقل قول:
یه ترینری عکسی چیزی بزارین دیگه . این که همش شد جزییات فنی
نقل قول:
ایول خیلی خوب شده مخصوصا که یه کاری بکنی رو fps بازی تاثیر خیلی کمی داشته باشه
آخه مال خود یونیتی خیلی سرعت کم میکنه تو موبایل
:n16:
باز از این نمونه تستها بزار مهندس جان
ممنون, از Bloom خود یونیتی یذره سنگین تر هستش چون با Radius بیشتری پردازش میکنه بعداً به صورت ضربدری ماسک میکنه.نقل قول:
روی گوشی کلاً توصیه نمیشه این افکت , روی PC هم که مشکلی نداره.
راستی به افتخار اینکه 100امین پست تاپیک رو گذاشتی هفته دیگه بهت بازی رو نشون میدم خودش رو :n04:
از سال 1950 قرار بود یه چیزی از خودت نشون بدی ولی اشکال نداره ما بچه های انتظاریم :دی
تو این مدت میشد 8 تا بازیساز فوق حرفه ای تحویل جامعه داد :دی
10 تا :n02:نقل قول:
از سال 1950 قرار بود یه چیزی از خودت نشون بدی ولی اشکال نداره ما بچه های انتظاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این مدت میشد 8 تا بازیساز فوق حرفه ای تحویل جامعه داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم دندون رو جیگر بذارید حله :n06:
سلااااااااااام داش پیام عزیز و حرفه ای
افکت لنز فلیر ( lens flair ) خیلی قشنگ و خوب شده
افکت بلوم هم حرف نداره
:n12:
حالا که افکت رو خودت ساختی شدتش رو با توجه به دیفیوز کن ( تست کردم جوابه ) بعد ابجکت هایی مثل خورشید رو دیفیوز بالای 1 بده ( که دیفالت یونیتی نمیشناسه ) اونقت خورشید بلوووم شدید داره ولی در و دیوار ندارن
:n12:
ایول ادامه بده. منتظرم ببینم با Unity5 چه میکنی ها
الان یه چند صفحه ای رفتم عقب اینو دیدم. فقط متوجه نشدم این فرقش با بلند RTP چیه؟ یعنی اینو خودت از اول طراحی کردی یا همون مال RTP هستش؟نقل قول:
اگه خودت زدی نگو کپی برابر اصل کدهای RTP نیست که شاکی میشم :n02:
ممنون ادامه میدم حتماً مخصوصاً با این انرژی که دادی.نقل قول:
تا جایی که من میدونم RTP برای میکس Terrain و مدل کار میکنه ولی اینی که من زدم چند تا مدل هست و البته مهم تر از اون RTP مگه Tessellation داره؟ :n04: اگر هم داره اون زمان نداشته جدید آورده.
کلاً یه کارایی کردم که دیگه Terrain یونیتی رو با تمام پکیج هاش ول کردم و به روش های خیلی خیلی بهینه تر و حتی قشنگ تر عمل میکنم, هم ظاهر خیلی خوب میشه اگر Mesh بزنی هم خیلی بهینه تر میشه. البته کلی تکنیک پشتشه همینجوری الکی Mesh بزنی خوب نمیشه.
دم آقا گرم امیدوارم پروژه خوب پیش بره :n16: در آینده بزنیم تو گوشه راک استار و یوبی:n02:
فقط بازی تو چه سبکیه؟؟؟
درسته من فکر کردم Terrain و مدل رو ادغام میکنه.نقل قول:
کلا همت کردی موتور بازی هم از اول بسازی ها. خیلی خوبه اگه وقت داشته باشی اینطوری ریشه ای کار کنی
اگه رو یه چیزهایی کار کنی که قبلا تو unity نبوده خیلی بهتره. مثلا bloom چندین نوع داریم که همش هم خوب کار شده یا SSAO
شیدر مو و ریش درست و حسابی نداریم تو Unity اگه واسه خودتو بتونی پیشرفت بدی یه قدم از بقیه جلو می افتی
ایول مهندس من اطمینان دارم با قدرت که شما دارید تو گرافیک خیلی بازی خوبی می تونید بسازیدنقل قول:
واقعا تستهای گرافیکی قدرت مندی گرفتید :n16:
ممنون.نقل قول:
دم آقا گرم امیدوارم پروژه خوب پیش بره :n16: در آینده بزنیم تو گوشه راک استار و یوبی:n02:
فقط بازی تو چه سبکیه؟؟؟
دم شما هم گرم.
بازی اول شخص شوتر هست.
دقیقاً قصدم اینه که یه کارای باحالی بکنم که تو هر بازی مستقلی دیده نشده.نقل قول:
درسته من فکر کردم Terrain و مدل رو ادغام میکنه.
کلا همت کردی موتور بازی هم از اول بسازی ها. خیلی خوبه اگه وقت داشته باشی اینطوری ریشه ای کار کنی
اگه رو یه چیزهایی کار کنی که قبلا تو unity نبوده خیلی بهتره. مثلا bloom چندین نوع داریم که همش هم خوب کار شده یا SSAO
شیدر مو و ریش درست و حسابی نداریم تو Unity اگه واسه خودتو بتونی پیشرفت بدی یه قدم از بقیه جلو می افتی
ممنون.نقل قول:
ایول مهندس من اطمینان دارم با قدرت که شما دارید تو گرافیک خیلی بازی خوبی می تونید بسازید
واقعا تستهای گرافیکی قدرت مندی گرفتید :n16:
یه چیزی هم بگم, به قولم وفادار بودم و آقا احمد بازی رو از نزدیک دیدن :n04::n05: دلیلش که یادتونه گفته بودم به افتخار 100امین پستی که تو این تاپیک داد.
فقط ازش نپرسین قرار نیست چیزی لو بده :n02::n10::n09:
عزیز یکم از فضاهای بازی واسمون عکس بزارنقل قول:
درباره یه تریلر فکر نکردی ؟؟؟ خیلی کوتاه باشه از قسمت هایی از بازی ؟؟؟
نقل قول:
ایول
البته من یه سکانس از بازی رو رو سیستم پیام جان دیدم که خودش تو یونیتی اجرا کرد
fps عالی با اینکه گرافیک خیلی بالا بود ولی کاملا روان بود
شیلدرها و افکتها قطرات باران رو دوربین ...
یعنی یه همچین چیزی تو یونیتی خیلی جالب بود
در کل کار خیلی جالبه بود ولی فعلا زیاد کار داره هر چی گرافیک بیشتر زمان بیشتر برای تولید لازمه
مهندس موفق باشی :n16:
متاسفانه هنوز به مرحله نمایش نرسیده هر چند خیلی کوتاه :n06:نقل قول:
عزیز یکم از فضاهای بازی واسمون عکس بزار
در واقع میخواستم تریلر بذارم ولی پشیمون شدم چون قراره بعداً یه نمایش طوفانی تو تمام سایت های ایرانی راه بندازیم :n04: یعنی امیدوارم اینجوری بشه.
همونطور که احمد هم گفت :
نقل قول:
در کل کار خیلی جالبه بود ولی فعلا زیاد کار داره هر چی گرافیک بیشتر زمان بیشتر برای تولید لازمه
ممنون از احمد که توضیحات مختصری رو دادی به بچه ها :n12:
یه خبر بد/ خوب هم بدم, کانسپت آرتیستمون قراره چند وقت دیگه بره آلمان و دیگه نمیتونه روی این بازی کار کنه, خوبش اینه که داره میره راحت میشه بدش اینه که دیگه در کنار ما نیست :n41:
متاسفانه هنوز به مرحله نمایش نرسیده هر چند خیلی کوتاه :n06:نقل قول:
عزیز یکم از فضاهای بازی واسمون عکس بزار
در واقع میخواستم تریلر بذارم ولی پشیمون شدم چون قراره بعداً یه نمایش طوفانی تو تمام سایت های ایرانی راه بندازیم :n04: یعنی امیدوارم اینجوری بشه.
همونطور که احمد هم گفت :
نقل قول:
ممنون از احمد که توضیحات مختصری رو دادی به بچه ها :n12:
یه خبر بد/ خوب هم بدم, کانسپت آرتیستمون قراره چند وقت دیگه بره آلمان و دیگه نمیتونه روی این بازی کار کنه, خوبش اینه که داره میره راحت میشه بدش اینه که دیگه در کنار ما نیست :n41:
یونیدی 5 خیلی قدرت داره به نظر من هیچی از آنریل کم نداره. گرچه خیلی وقته با آنریل کار نکردم اما از رو دموهایی تو یوتوب دیدم اصلا چیز خاصی نیست که نشه با یونیدی ساختش.
فرقشون اینه که آنریل از همون اول با گرافیک از پیش تنظیم شده تو نگاه اول بهتر میاد اما یونیدی گرافیک دیفالتش خامه اما میشه در حد CG کشیدش بالا. گرچه سخته و نیاز به تجربه زیادی داره
اما اگه بدونی چطوری باهاش تا کنی قدرتش رو حس میکنی
سلام واقعا خیلی خوبه و افتخارید.
مخصوصا طراحی شخصیت بازی که خیلی با دقت روش کار شده