دوست عزیز وفتی بازی رو اجرا میکنید اینرنتتونو غیر فعال کنید ...!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز وفتی بازی رو اجرا میکنید اینرنتتونو غیر فعال کنید ...!نقل قول:
فایده نداشت:n13:نقل قول:
دوست عزیز بازی رو پاک کنید از اول نصب کنید این دفعه مطمئن باشید بازی به اینترنت دسترسی نداشته باشه که راحت ترین راحش اینه که اینترنتتونو غیر فعال کنید ...!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نورتون این فایل پاک میکنه ، نمیتونم بازی اجراا کنم
چه میشه کرد؟!
blackbox هست
آنتی ویروس غیر فعال میککنم ، اما باز هم پاکش میکنه
سلام دوستان ... وقتی وارد بازی میشم همیشه صدای آهنگ های بازی میاد ولی در مورد صدای کارکترهای بازی بعضی وقتی صدا داره و بیشتر وقتی صدا نداره
انگار صدا بگیر نگیر میاد توی محیط بازی
آخرین ورژن directx و داریور کارت گرافیک دانلود و نصب کردم ولی مشکل حل نشده...
سلام دوستان نمی دونم جای این سوال هست یا نه . ولی میخواستم بدونم که با این سیستم میشه بازی رو خیلی روان اجرا کرد یا نه ؟
4 GB RAM
CPU : core i5
graphics : 2
تقریبا روی low to high بستگی داره روی چه دیتیلزی بخوای بگیمی:n02:و بستگی داره گرافیک 2 گیگت چه نوع گرافیکی باشه:n02:و سی پی یوت چند هسته ی چند و چند دهم یا صدم گیگاهرتز باشه:n02:
خوب برای اجرای بهتر بازی اگه سی پی یو رو به core i7 ارتقاء بدم مشکلی باهاش ندارم دیگه درسته ؟نقل قول:
من خودم i7 دارم ولی خوب خوبه ارتقا بدیم خیلی گرون میشه داداش بهتره که رمتو 6 بکنی و تعداد هسته های core ها تو افزایش بدیو همون core i7 کنی..... البته یه چند تا راه هستش که سرعت بازی رو از همه ی این کارایی که گفتم تند تر میکنه
اخه مشکلی که من با بقیه سری بازی های ASSASSINS creed دارم اینه که توی فیلم هاش صداها زودتر میاد و حرکتشون خیلی کنده . داخل بازی هم همین جور حرکتش کنده و میخوام این مشکل رو حل کنم تا وقتی ASSASSINS CREED Black Flag رو خریدم راحت اجراش کنم و از بازی لذت ببرم به جای اینکه اعصابم خرد بشهنقل قول:
خوب باشه........فکر بدی نیس...یمتونی ارتقا بدی......من یه راهکار بهت نشون میدم که سرعتت 5 برابر بشه بروی توی my computer بعد کلیک راست بزن برو توی properties بعد که رفتی توی قسمت advanced system settings توی قسمت performance روی settings کلیک کن و روی adjust for best performance کلیک کن و روی apply و بعد روی OK کلیک کن :n02:
دستت درد نکنهنقل قول:
خواهش می کنم این چه حرفیه...... فقط تنها مشکلش اینه که backgrand صفحت بی ریخت میشه ولی سرعتت بیست :n02:
دیگه چه خبرا :n06::n11::7:
بهتر بگی backgrand خیلی بی ریخت میشه .نقل قول:
فکر کنم همون که ارتقاء بدم بهتر باشه
بابا تو کامپیوتر نگرفتی برای زیبیی که:16:قرار کامپیوترت قدرتمند بشه.......... ارتقا هم بدی دیگه میش مثه مال منو میشه نور الا نور......حالا بریم:n02: سر حرفیدن
حالا حرفمو به منظور بد نگیریا برای خودت گفتم
من کلا به زیبایی و هم قدرتمندی کامپیوتر اهمیت میدمنقل قول:
راستی ببینم گرافیک بازی از نظر تو خوبه ؟
راستش من با تریلر هایی که تا به حال از اون بازی دیدم میگم که باید خیلی عالی باشه ولی خوب قطعا تو که بازی رو خودت داری اطلاعات بیشتری نسبت به مشکلات و برتری هاش داری
مشخصات کامل سیستمم اینهنقل قول:
CPU : 2160 @ 1.80 GHz
RAM : 2.00 GB
SYSTEM TYPE : 32_ Bit
اره مجید گرافیکش خوبه خیلیم خوبه....مشکل که والا توش کم پیدا میشه و خیلی توپه :n02::n02: ایشاالله زود ارتقا بدی بعد بری بخری و لذت بازی رو بچشی :n02:
مراحلش چی ؟ چیز جدیدی بهش اضافه شده یا نه مثل قبلی هاست ؟نقل قول:
من نسخه بلک باکس رو دارم.فریم حدود 20 تا می ده.جالب اینه که وقتی تنظیمات گرافیک رو چه روی آخرین حد چه روی low می ذارم فرقی نمی کنه!کسی همچین مشکلی داره؟
با سلام خدمت همه ی دوتان عزیز
من یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
من تازه یه لپ تاپ خریدم مدل acer v3-571g
زید با لپ و تاپ و مدل هاش آشنایی نداشتم و یه جور خرید عجولانه بود
میخواستم ببینم با این مشخصات گرافیک من میتونم کارهای طراحی انجام بدم با کتیا و آباکوس ؟
اصلا بازی میتونم بکنم ؟ :n03:
NVIDIA-Geforce-710M with 2 gb dedicatet VRAM
خوب خیلی بهتر شدن....سیستم فایتینگش عالی شده و هم چنین انگار هوش مصنوعی با موتور anvil next خوب دارن کارشونو از پیش می برن:n02:نقل قول:
اره می تونین لپ تاپ خوبی دارین....... و گرافیکتونم بد نیست درکل می تونین بازی کنین و نگران نباشید و به حرف من اطمینان کنیننقل قول:
خیلی ممنونم ...نقل قول:
آخه میگن 710 رای بازی ضعیفه و جواب نمیده و ...
البته هدف من بیشتر کارهای گرافیکی بوده و طراحی ... ولی بعضی وقتا هم میخوام بازی کنم
پس گرافیکم خوبه ؟
البته اینجا جای این سوال نیست و باید تو انجمن لپتاپ این سوال رو بپرسین.ولی در کل گرافیک 710m خیلی معمولیه.یعنی خیلی بد نیست.ولی مخصوصا برای بازیهای جدید گزینه خوبی هم نیست.البته برای کارهای گرافیکی باید جوابگو باشه.برای گیم گفتم خیلی قوی نیست.احتمالا برای بازیهای جدید باید تنظیمات رو نسبتا پایین بیارید.ولی اونجوری نیست که کلا نتونید بازی کنیدنقل قول:
بعله خوبه شما خیلی عجول بودی لااقل وای میستادی gt 630m میگرفتینقل قول:
اقا جواب به صورت نقل قول رو اشتباهی به من گفتی......:n15::n23::15:;)نقل قول:
نقل قول:
بله اشتب شد! :دی
دوستان کسی جواب منو ندادا! کلا رو Low هم میارم تنظیمات رو باز بد فریم می ده و نسبت به ultra شاید 3-4 فریم تفاوت داشته باشه که عجیبه.حتی آپدیت رو هم ریختم خیلی فرق نکرد.بعضی جاها خودش می ره رو 27-28 فریم.ولی در کل لگ داره.درایور رو هم چون لپتاپه نمی تونم همینجوری الکی عوض کنم.گیر می ده و مشکل ساز می شه.من حتی battle field 4 رو روون تر از این بازی می کردم رو مدیوم.گرافیکم هم amd 6770m .مثل اینکه بازیهای جدید رو amd خیلی گیر می دن.نمی دونم چه مرگیش شده این amd.
اوووه من intel gt 630m دارم روی تنظیمات متوسط بازی میکنم بدون ذره ای لگ........... 27 ...28 فریم؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!!؟ چه خبره...انقد کم نمیشه برو تو این سایت جدید ترین که اخرین میشه رو دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم که چون خود Hp ریلیز نکرده آخرین درایور رو نمی تونم آخرین ورژن رو بریزم از هر جایی.یه بار catalyst 13.11 رو ریختم بک لایت lcd کم و زیاد نمی شد.بعد چند دقیقه هم blue screen داد.چون سازگاری نداره.گرافیکم با بازیهای قبلی مشکلی نداشت.جدیدا اذیت می کنه.حالا نمی دونم برای درایور هست یا بازیها سازگاری ندارن با amd یا چی.nfs rivals هم زیاد فریم نمی ده.در صورتی که most wanted 2012 رو بین High و ultra راحت بازی می کردم.گیری کردیم از دست اینا به خدا! گرافیکم تقریبا مثل gt 635 انویدیا می شه.نباید کم بیاره تو این تنظیمات.شما که 630 داری راحت بازی می کنی
سلام دوست عزیز
من یک مشکلی دارم وقتی کامپیوتر روشنه همه چیز عادیه ولی وقتی یک بازی رو اجرا میکنم بعد از چند دقیقه سیستمم خاموش میشه و 5 یا 6 ثانیه بعد دوباره روشن میشه
از دوستان پرسیدم گفتند که دمای cpu بالاست من هم با استفاده از برنامه speccy به دمای کولر وقتی که بازی میکردم نگاه کردم و دیدم دمای cpu پایینه و بالاتر از 59 درجه نمیره ولی باز هم کامپیوتر خاموش میشه.
آخرین راه انداز کارت گرافیک رو هم دانلود و نصب کردم باز هم درست نشد.
به نظر شما مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
vga:gtx 460 se
ram: 4gb ddr3
cpu: core i3 2120
سلام دوستان با نصب این بازی یه مشکلی دارم وقتی یکم از شروع نصب بازی میگذره این ارور میاد :
a hardware I/O error was reported while accessing G:\ Auotoplay\Docs\ AS_ IV _ BF _ setup exe
لطفا کمکم کنید 7500 پول بازی رو دادم اخه !!!!!!:n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30:
فقط اگه سریع تر جواب بدین ممنون میشم !
چقدر تاپیک سوت و کوره :n04::n13:
یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این بازی شاهکاری که زده EA بایدم سوت و کور باشه.خدایی هیچ nfs ای به پای hot persuit نمی رسه.پدر من در اومد تا بازی کنم.افت فریم و تصادفهای مسخره و استاپ نشدن بازی و ... .گیم پلیش هم که مالی نیست.دیروز پاکش کردم رفت.قسمت پلیسش رو هم نرفتم اصلا
دوست عزیز اینجا تاپیک AC هست نه Need For Speed ....!نقل قول:
مجید تو با اون سیستمت می خوای بازی راحت اجرا بشه؟¿
اگه دقت کنی نوشتم در هنگام نصب این مشکل پیش میاد تازه سیستم رو ارتقاء دادمنقل قول: