منم 6870 دارم هر کار می کنم از medium بالاتر نمیره علت خاصی داره؟رمم 4 گیگ هست
Printable View
منم 6870 دارم هر کار می کنم از medium بالاتر نمیره علت خاصی داره؟رمم 4 گیگ هست
یه جواب ساده هستنقل قول:
GPU نمی کشه
برای سیستم recommend گفتن باید Geforce 780 داشته باشی:n27:
دوستان من با اینکه درایور 13.9 رادیون رو نصب کردم بازم از بازی می پره بیرون و پیغام APP HANG میده؟چرا اینجوری هست؟
نقل قول:
باشه عیب نداره من بازی رو نصب کردم ولی سر اینها ارور داد ... جای دیگه دارمشون منتها باید تا شنبه صبر کنم .
البته بازی اجرا می شه ولی بعد از قسمت فضا که دوباره میاد رو زمین بازی می پره بیرون که به خاظر همون فایل ها هست.
راستی من با گرافیک GTX 560 Ti و رزولیشین 1920 در 1080 گذاشتم بازی رو روی حداکثر جزئیات ....
چیزی که مشاهده کردم
:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04: :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
بازی افت فریم پیدا کرد .... (یکم دست کاریش کردم افت فریم درت شد تقریبا)
این سری از کال اف واقعا دارای گرافیک زیبا و چشم نوازیه ....
واقعا بازی سنگینی ساختن دمشون گرم
رم مورد نیاز بازی Call of duty Ghosts را به 4 گیگ کاهش دهید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اسم تمطلب را درست خواندید اگه تا حالا مشکل این رو داشتید که من نمیتونم بازی Call of duty Ghosts رو اجرا کنم چون کامپیوترم 6 گیگ رم رو نداره دیگه نگران نباشید.چند هکر تونستن کاری شگفت انگیز انجام بدن که با ساخت یک کرک به نام RamFix رم مورد نیاز این بازی را از ۶ گیگابایت به ۴ گیگابات برسانند!شما میتونید در زیر این کرک شگفت انگیز رو برای این بازی دانلود کنید.البته خود این هکران گفتند که بازی گرافیک آنچنانی ندارد و حتی میتوان با 2 گیگ هم اجرا کرد ولی اگه میخواهین کاملا روان باشد به 4 گیگ احتیاج دارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی پی یو i7
گرافیک من nvidia 310m و 4 گیگ رم
تو سایتی که معرفی کرده بودن رفتم گفت گرافیکت و رم کافی نیست
با اینکه بتمن و بتلفید و اسپیلتر سل و به خوبی میکشید و مشکلی نداشتم
رم فیکس هم امتحان کردم نشد
ویندوزم 8 / 32bit
دوست من 64 نصب کن ....نقل قول:
اخه با اون سی پی یو چرا 32 نصب می کنی ؟!؟!؟!
چشمنقل قول:
ممنون از راهنمایی
دوستان این چه ErrO0r هست که میده:
من هرچی دایرکس دستم اومد ریختم ولی بازم همین ارور رو میده.مشکل از کجاست؟درضمن کرک نریختم چون توی دی وی دی ها نبود
دوستایه گلم آخر یکی به ما جواب نداد حتما باید دایرکت 11 باشه مثل کریسیس یا با 10 هم قبوله؟
گرافیکتون چی هست دوست عزیز؟نقل قول:
متاسفانه اجرا نمیشه مگه بعدا پچی چیزی براش بیادنقل قول:
nvidia GT320M یک گیگ و رم 4 ddr3نقل قول:
مشکلی داره؟تا همین battlefield رو راحت اجرا کردم
4870 دایرکتو پشتیبانی نمیکنه؟ولی من تو یجا دیده بودم nvidia gt9500 داره اما میگه من دارم بازی میکنم پس این دروغ میگه؟نقل قول:
متاسفانه کارت شما هم DIREXTX10.1 دارد و فاقد DIRECTX11 می باشد باید منتظر پچ باشید یا بیخیال شیدنقل قول:
خیر متاسفانه شما هم مثل دوستمون هستید اجرا نمی کنه حداقل گرافیک GT420 و HD6670 از رادیون هست تا DIRECTX11 رو اجرا کنهنقل قول:
ولی به شخصه بی کیفیت ترین بازی DX11 که دیدم این بوده کرایسیس3 کجاو این کجا
یعنی چی مسخره کردن؟خدایی شورش رو درآوردن با این ادا بازیشون.هیچ کاری نمیشه کرد؟نقل قول:
فعلا نه ولی احتمال اینکه پچ براش بیاد هست یکی دو هفته ای صبر کنید شاید بیاد پچ چون کالاف معروف بوده به سبک بودن بازیش ولی این خیلی عجیب هستنقل قول:
ممنون داداش:n28::n28:ایشالله ورشکست بشن مگه اینجا خارجه که بشه زرت و زرت سخت افزارو ارتقا داد بابا گرونه نداریم بخدا تنها تفریحمونم همینه ایشالله بازیای دیگه اینمدلی نباشن وگرنه باید اعلام بازنشستی کنیم:n16::n14:
خدا وکیلی خیلی مسخره س.کال آف همیشه معروف بوده که روی سیستم های معمولی هم بیاد و واقعا هم سبک بوده و راحت میومده ولی انصافا سر این مسئله شورش رو درآوردن.دیگه battlefield هم این ادا بازیا رو نداشت.ویندوز حتما 64 و دایرکس 11 و رم 6گیگ و...واقعا عجیبه.از کال آف بعیده.باز اگه پچ دادن بی خبر نذاریدنقل قول:
بابا گرافیک مهمه دیگه نه انقد اصل داستانه بازیه اینا نمیدونم چشون شده :n14:
مرضشون گرفته دیگه.خیلی عجیبه اونم از کال آف.واقعا مسخره س.امیدوارم patch بدن وگرنه دیگه رسما تعطیله کال آف برن بمیرننقل قول:
دوستان توجه کنید این بازی روی کارت های DX10 اجرا نمی شود
کارت های DX10:
GEFORCE 9 SERIES-GEFORCE200 SERIES-GEFORCE300 SERIES
AMD RADEON:HD2000-HD3000-HD4000 SERIES
کارت های DX11:
NVIDIA GEFORCE 4XX-5XX-6XX-7XX SERIES
AMD RADEON HD5XXX-HD6XXX-HD7XXX SERIES
نکته:اجرای این بازی روی کارت های زیر صورت نمی پذیرد و با فریم ریت 15 با حداقل تنظیمات صورت می گیرد خرید این بازی به دارندگان این کارت ها توصیه نمی شود
-INTEL HD GRAPHICS-2000-3000-HD5450-GT410
اجرای این بازی روی کارت های زیر با حداقل تنظیمات صورت می پذیرد
HD6450-GT420-INTEL HD4000-HD4500 HASWELL
آز استارتر تاپیک می خوام این رو اول تاپیک بگذاره تا بچه ها بیخود هزینه نکنند
ممنون
خدا کنه بازیای دیگه مثل nfs یا اسیستنس و واچ داگ اینطوری نباشن
الان من بخوام گرافیک لپ تاپم رو عوض کنم چند برمیدارن و چقد باید بذارم روش تا بتونم یکی بگیرم که دایرکس 11 رو پشتیبانی کنه؟
واقعا امیدوارم واچ داگ اینجوری نباشه وگرنه رسما تعطیلیم.فکر نمیکنم اینجوری باشه این کال آف جو گرفته خود جوش انقدر همه چیو بالا گرفتهنقل قول:
داداشه گلم گرافیک لپ تاپ تا اونجا که من اطلاع دارم عوض نمیشهنقل قول:
والا بمنم گفتن اینو ولی خب بعضی لپ تاپ ها گرافیک HD هستن و فقط share میکنه و اونا قابل تعویض نیست ولی اینایی که قطعات جدا دارن رو میشه.باز باید توی تایپیکش بپرسمنقل قول:
درسته عوض نمیشه ببخشید فکر کردم سیستم دسکتاپ دارید کاری نمیشه کردنقل قول:
شما کاملا از این مسئله اطمینان دارید؟نقل قول:
دوسته گلم بنظره من لپ تاپ اصلن به دره گیمرها نمیخوره چون قابله ارتقا نیست بعدش بازی کردن با pc اصلن یه حاله دیگه ایی داره فکر کنم بقیه هم با من هم عقیده باشن حالا نظره منه:n16:
تو 80 درصد موارد نمیشه و اگرم بشه مشکلاتی مثل گرما و....پیدا میشه و ممکنه لب تاپدیگه روشن نشه بعد هم گرافیک لب تاپ توی بازار متاسفانه نیست و باید از یه لب تاب دیگه بردارید در کل به نظرم با توجه به ریسکش برای یک بازی ارزش ندارد این کار را بکنیدنقل قول:
ممنونم.پس اگه خبری از patch شد اعلام کنید و به منم یه پیغامی بدید از افسردگی مزمن بنفشی که گرفتیم دربیایمنقل قول:
سلام
من کارت گرافم gt 9500 gforce هست
اما dxdiag رو که توی run میزنم این عکس میاد نظرتون می تونم بازی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم زده دایرکس 11.قضیه اش چیه؟نقل قول:
چی میاد من که چیزی نمیبینم!نقل قول:
ولی در کل نه اجرا نمیشه گرافیک های سری 9 فقط dx10 دارند
شما ویندوز 7 دارید و به طور پیشفرض دایرکتورdx11 رو این ویندوز هست ولی گرافیک شما از dx11 پشتیبانی نمی کندنقل قول:
شما نصب کردین؟نقل قول:
من ویندوم 8.1 هست
رفقا کسایی که نصب کردن سیستمشون رو بنویسن
بله ولی گرافیک من dx 11 رو پشتیبانی نمیکنه و در نتیجه نمیتونم بازی کنمنقل قول:
شما آخرین نسخه ی دایرکس 11 رو دانلود و نصب کن بعدش برو حالشو ببر ...نقل قول:
از گوگل میتونی دانلود کنی ....
آقا به نظرتون برم بخرمش بازیو یا نه؟ آخر نفهمیدیمنقل قول: