سلام
تو محیط بازی اهنگی پخش نمی شه؟ من تازه این بازیو شروع کردم...
Printable View
سلام
تو محیط بازی اهنگی پخش نمی شه؟ من تازه این بازیو شروع کردم...
این گیر کردن نیست . تو بازی حالت پیشفرض بازی روی بازی کامل نیست به خاطر همین فقط صحنه های حساس تر نشون داده میشه .برای دیدن کل بازی حالت تماشا بازی رو روی full game بزارنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به درد تیم هایی می خوره که بازیکن سرعتی در کناره ها دارن
لینک توضیخات:
چرا گیر کردنه . روی Full Game هم همینطور میشه هی . بعدشم قبل از رفتن رو صحنه های حساس(در حالت Extended) اینطور نمیشه . بازی خیلی روون داره انجام میشه که یهو برا 30 ثانیه گیر میکنه بعد ادامشو میره . بارها شده قشنگ تو لحظه حساس اینطور شده مثلا لحظه ای که بازیکن داره پنالتی میزنه یهویی وای میسه بعد 30 ثانیه ادامه میدش !نقل قول:
اسکین بسیار زیبا و باکلاس OPZ Elite
لینک دانلود:
این اسکین تو 13 هم اجرا میشه رونی عزیزم؟
حالا که تغییر خاصی نداره احتمالأ همون 2013 رو ادامه میدم:n13:
به نظر من فوتبال منیجر فقط 2 بعدی :n02: تا حالا 3 بعدی بازی نکردم و علاقه ای هم ندارم
توی این بازی هم میشه مثل فیفا منیجر از همون اول یه تیم ساخت و از لیگ های برتر شروع به کار کرد؟
بله میشه البته با ادیتورنقل قول:
به نظر من فوتبال منجیر اگر در سیو فعلیتون اوضاع خوبی دارین باید هر دو سال یه بار نسخه ی جدید رو بکوب شروع کنید...
الان دقیقا میشه بگین لینک سالم بازی کجاست؟ :دی
پست اول هم لینک سالم بازی هست هم کرکی که مشکل کرش و فریز را حل می کنهنقل قول:
وین رونی جان بازی سالم هست ؟؟
آره فعلاً که مشکلی نداشتمنقل قول:
به موردی برخوردی؟
نه میخوام برای دانلود مطمئن باشم
بچه ها اگر چیزی مثل عکس،اسکین،اپدیت نقلو انتقالات و لیگ و ادیتور دیدید برای دانلود بزارید
من یک بازی در این بازی انجام دادم و تحلیلم از 2014 اینه :
1_ خبر خوب ، گرافیک بازی نسبت به قبل پیشرفت کرده و بهتر شده ، هم ورزشگاه ها هم بازیکنان و هم ...
2_ خبر بهتر ، ضربات سر واقعی تر شدن ( باید بگم نسبت به قبل عالی شدن ) لوکاس لیوا ضربه سری زد که تا حالا در سری های قبل بازی ندیده بودم ، خیلی واقعی بود ، حتی گلی که تیمم روی ضربه هد خورد هم جالب بود
3_ دفاع ها کمی خنگتر شدن یکم به نظر بیخیال میومدن ( شاید چون یک بازی دوستانه بود و هنوز هماهنگ نبودن )
4_ دستورات مربی در این بازی بهتر اجرا میشه ( به مدافعین کناریم گفتم مدام توپ رو روی دروازه سانتر کنن و اون ها هم مدام این کار رو میکردن ، این کار در 2013 برام عقده شده بود:n30: هرچی میگفتم سانتر کنید یارو میرفت تا کنار خط کرنر و سانتر نمیکرد
5_ بازی به نظرم پر گل تر شده یا شاید مهاجم ها دیگه به راحتی موقعیت ها رو از دست نمیدن ( البته باز هم چون اولین بازی بود شاید این مورد کاملا صحیح نباشه )
6_ حرکات و کنش های دروازه بان ها طبیعی تر شده
7_ و اما این مورد آخر اینکه از بازیکنان خاص فوتبال در این سری باید ترسید ، دیگه مثل سری قبل نیست که مسی یا رونالدو در تیم مقابل شما باشن و کار خاصی انجام ندن ، در این بازی که من انجام دادم سوارز زیاد توپ بدست نیاورد ولی پشت به دروازه حریف روی دو موقعیت خطرناک نشون داد و شوت هایی زد که بقیه نمیزدن
ممنون از تحلیل خوبت عزیزم....من میخام دایرکت ایکس 11 رو نصب کنم...یه لب تاب تازه خریدم که گرافیکش 7100 جی فورث هست با دو گیگ حافظه..
نقد من نسبت به تحلیل شما!!! :n02:نقل قول:
1-به نظر من گرافک بازی خیلی تغییر نکرده و فقط بازیکنان کمی گنده تر شدن.البته من تنظیمات گرافیک را آوردم پایین تا لپ تاپم بکشه
2-دقیقاً درسته اینو کاملاً قبول دارم حتی شاید کمی هم زیاده روی کردن.اوزیل در تیم من دو بار از روی ضربات سر گل زده
3-این خنگی دفاع به خصوص کناره ها و ساپورت بازیکن حریف تا داخل 18 حتی،در نسخه های قبل هم بوده و در این نسخه هم حل نشده
4-درسته
5-این هم نظر من هم هست
6-به نظر من مثل قبله
7-فعلاً به بازیکن خاص بر نخوردم
سلام سهیل ، ممنون gpu کارت گرافیکت چقدره ؟ و از همه مهمتر چند بیتی ؟ اگر 256 بیتی باشه ( که در بازار بسیار گران قیمت هستند ) عالیهنقل قول:
ممنون از نقدت وین رونی عزیزنقل قول:
البته این تحلیل من بر اساس یک بازی بود و ممکنه بعضی موارد صحیح نباشه
اقا سلام...من لب تاب جدید گرفتم این فوتبال منجیری که تو صفحه اول بود رو هر دو بارت رو ریختم ولی اجرا نشد....اینم بگم کرک اسکیدرو رو نریخدم..اخه اصن تو منو بازی هم نمیره....مثلا میگه game already have been running....اما بازی اصلا اجرا نمیشه...مشکل چیه واقعا؟یعنی فقط من نمیتونم برم منو بازی؟
بچه ها این بازی ادیتور نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کرک رو دانلود کن و کپی کننقل قول:
باید از استیم دانلود کنینقل قول:
یه سوال این استیم چی هست ؟
نقل قول:
Step 1: Open Steam.
Step 2: Hover over the 'Library' button until the drop-down menu shows.
Step 3: Click on 'Tools' from the drop-down menu.
Step 4: Scroll down until you find 'Football Manager 2014 Editor'.
Step 5: Double click 'Football Manager 2014 Editor' and follow the instructions to install it.
Keep in mind that you need version 14.1.2(the full game) or later to find the editor. →
سلام رفقا
ممنون میشم یکی زحمت ساخت لیگ ایران رو بکشه و تمام شهرها رو در دیتابیسش بزاره که بشه محل تولد رو انتخاب کرد
و ممنون میشم اگه کسی لینک رایگان ادیتور رو داره زحمت بکشه و آپدیت کنه
من الان اول ماه سپتامبرم خدا کنه آخرش کرش نکنه:n12:
:n12:
اره لیگ ایران را لطفا بسازید و شهر شاهرود رو هم قرار بدید
شهروز جان تو ادیتور رو داری ؟
افا تبم کرکی که بالا بود همینه؟همینو دانلود کنم؟
نه ولی دارم میگیرمش
من که حالاحالاها با 2013 ادامه میدم، چون اونطوری که دیدم فرق چندانی نکرده، مشکل کرک و اینجور چیزا هم که هست، تا چند ماه دیگه که کرک درست حسابی بیاد!
من که نتونستم تو استیم عضو بشم
وین رونی میگفت هنوز بازی براش کرش نکرده
اقا شهروز شما موقعی میتونی تو استیم عضو بشی که بتونی بازی رو با قیمت واقعی خریداری کنی...من عضو هستم و تنها بازی که دارم فوتبال منجیر 13 هستش...
منم مثل bigarash 13 رو میخام تا 2040 ادامه بدم ببینم تا کی عمر میکنم؟
کلا فوتبال منجیر رو هر دو سال یک بار باید عوضو کرد و خرید...14 رو فقط میخام ببینم که قدرت بازیکنا چطوری شده...:n06:
مگر شما نمیتونید محل تولد رو انتخاب کنید ، من که وقتی منو بازی اومد کشور رو انتخاب کردم بعد شهر محل تولد رو هم انتخاب کردمنقل قول:
احتمالا مشکل از اپدیت کارت گرافیک باید باشهنقل قول:
فک نکنما...ابدیت کارت گرافیک...واسه جی فورت کجا برم ابدیت کنم؟
سلام رفیق
شهر من یه شهر کوچیک تو آذربایجان غربیه , شهر زیاد بزرگی نیست اما دوست دارم شهر خودم رو محل تولدم بزنم نه شهرای دیگه رو دادا:n12: