من دادمش همون جاییکه خریدم بطور رایگان برام چسبوندش هیچ فکر نمیکردم نصب لایه محافظ اینقدر دردسر داره
بهترین برنامه برای دیدن فایل های HD چیه؟ فایل های HD را با برنامه Vod player درست نشون نمیده
Printable View
من دادمش همون جاییکه خریدم بطور رایگان برام چسبوندش هیچ فکر نمیکردم نصب لایه محافظ اینقدر دردسر داره
بهترین برنامه برای دیدن فایل های HD چیه؟ فایل های HD را با برنامه Vod player درست نشون نمیده
mx player برنامه خوبی هست.
سلام
من کابل مخصوص HDMI را براش خریدم راحت تصویر از تلوزیون گرفتم خواستم بگم راهی هست که همین کابل را به ----- وصل کنم تبلت تبدیل به تلویزیون بشه؟
برای این کار باید ورژن hdmi تبلت بالاتر از 1.3(اگه اشتباه نکنم ) باشه. که این کار گرافیک افزار نسبتا قوی ای می خواد که بعید می دونم گرافیک تبلت های امروزی این قابلیت رو داشته باشه!!نقل قول:
کسی تست کرده؟
اصلا جواب میده؟
ببخشید، درگاه HTMI لپتاب ها و تبلت ها مگر خروجی نیست؟؟ شما چطور تصویر تلوزیون رو زوی تب انداختید؟؟؟ اصلا این کار به چه دردی میخوره؟؟نقل قول:
دوستان دنبال این قضیه نگردید چون حتی لپتاپ های بسیار کمی، ورژن HDMI شون از 1.3 بیشتره و دو طرفه هست!نقل قول:
تبلت یعنی همه کاره باید همه کار بکنه
سلام.یک سوال داشتم.من واسه تبلتم یک قلم نیاز دارم.این قلم های معمولی که ۲۰-۳۰ تومن هست رو نمیخوام چون نوکشون خوب نیست واسه نوشتن.تو یه فروشگاه دیدم s-pen سامسونگ رو که مخصوص گلکسی هست جداگانه میفروختند به قیمت ۸۰-۹۰ تومن.اونو بخرم رو این تبلت هم کار میکنه؟
خیر مخصوصه، امتحان کردم کار نداد.نقل قول:
برای کار کردن اس پن باید صفحه دیجیتایزر باشه(تا جایی که من می دونم)نقل قول:
برای همین جواب نمی ده
کلا قلم لمسی چی بخریم خوب باشه.وتسه نوشتن و یاداشت برداری؟کسی تجربه ای داشته؟نقل قول:
دوستان ازون روزی که این تاپیکو زدم خیلی وقته میگذره الان اومدم یهویی چشمم بهش خورد گفتم بگم که در مقابل پولی که پرداخت کردم یک اسطوره به تمام معناست . میگن هرچی پول بدی همونقدر آش میخوری اما در مورد این خداییش خیلی آش بیشتری به آدم میده من موندم از کجاش تعریف کنم که به جای دیگس برنخوره .
انصافا کسی تونسته راهی واسه ساختن فولدر داخل منو پیدا کنه؟ فقط توی صفحه هوم میشه ساخت انگار.:n27:
من یه مشکلی با otg این تبلت دارم فلش میزنم میزنه حافظه خراب باید فرمت شود کابل خوبه البته معمولیه هر سه تا فلش هم سالمن
اما سه تا گوشی وصل کردم (mass strong) راحت تشخیص داد.
در مورد خود تبلت هم
نقاط قوت
پردازنده قوی مدیا تک (حداقل از پردازنده سامسونگ بهتره)
چیپست گرافیکی PowerVR SGX554 که روی آی پاد 4 هم هست (کی میگه گرافیکش ضعیفه؟ آسفالت 8 رو قشنگ اجرا میکنه تازه به LCD زدم بازی کردم)
صفحه نمایش اصلا زاویه دید نداره ینی 180 هم بگیری تصویر رو واضح میبینی
تاچ 10 تا انگشت که tab 3 10 نداره تست کردم که میگم
باتریش هم انصافا عالیه
ینی با اینهمه بازی و وای فای که من انجام دادم خیلی کند خالی میشه
نقاط ضعیف
به نظرم وای فای خیلی قوی نیست ینی از پشت دوتا دیورا سخت میگیره ولی گوشیم راحت میگیره
دوربین حقیقتا افتضاح. طبیعی هم هست اخه کی میاد با تبلت ده اینچی فیلم برداری کنه.(نکنید اینکارو خیلی خزه)
بعد بازی در برخی نقاط داغ میکنه.
به نصبت قیمت عالیه آدم از خریدش پشیمون نمیشی
دیجی کالا پیشنهاد شگفت انگیز گذاشت تا 24 ساعت اینده 869 اگر کسی میخواد بخره قیمتش فعلا نسبت به بازار نسبتا مناسبه
جالبه که دیجی پیشنهاد ویژه رو برداشته!
البته از اول هم گرون میدادن ، پریروز من از نماینده ی سازگار تو شهرمون پرسیدم ، گفتش 870 میدم ، البته موجود نداشت گفت میخوای چند روز دیگه میرسه برام
کلاً جنسهای سازگار رو از نماینده هاش بخرید بهتره ، من لپتاپمو هم از همین یارو خریدم ، بهتر از قیمت بیرون داد.
چون توی 10 اینچی های سیم کارت خور تو این قیمت هیچ رقیب معتبری نداره قیمتش رو پایین نیوردن وگرنه نسبت به قیمتش به دلار الان باید زیر 800 میبود
چرا هنوز چند ساعته نگذشته از پیشنهاد ویژه حذف شد؟
موجودیش تموم شده
دوستان امیدی هست بشه با روت کردن مکالمش فعال بشه؟ یعنی اون device لازمه رو داره؟؟
هیچ کس تاحالا با otg مشکل نداشته؟
چطور ممکنه
بازی فیفا 2014 را دانلود کردم روی این تبلت چرا بازی اجرا نشد؟
من فیفانریختم ولی همه بازیهارو باید آفلاین باز کنی. دیتا رو هم توی android/obb بریز ی
اگه عجله نداری خودم تا جمعه تست میکنم بهت میگم
یه سوال خواهشا جواب بدید
کس تاحالا فلش که LED (چراغ) داره به این وصل کرده؟
مال من اونایی که چراغ دارن رو باز نمیکنه انگار ولتاژش پایینه
خسته نباشید
میشه یه کمکی به من بکنید
من سیم کارتو طبق دفترچه میزارم و لی دائم مینویسه no sim card
لطفاً کمک کنید
شاید اون مدل فلش ال ای دی ولتاژش بالاس، من ترنسند ال ای دی دار امتحان کردم نه موشکل داره نه دوشواری:n16::n02:نقل قول:
من فقط میدونم باید بعد زدن سیم یه بار خاموش روشن کنی . اینکارو میکنی؟؟نقل قول:
مرسی ولی منم یه ترنسنت و دوتا SP دارم زدم نشد فقط pqi و pny رو شناختنقل قول:
[QUOTE=mtx891;8066548]من فقط میدونم باید بعد زدن سیم یه بار خاموش روشن کنی . اینکارو میکنی؟؟
اره انجام میدم
ولی فایده نداره:24::24:
علتش اینه که سیم کارت را درست جا نزدی
سلام ...
اونایی که دارن، لطفاً بگن که رابط کاربریش چطوره.
شندیه بودم زیاد جالب نیست.
رابطش بد نیس، شبیه سیانوژنه
دوستان کسی کیبرد USB وصل کرده چطوری زبانش عوض نمیشه ؟
لنوو همه محصولاتش نسبت به قیمت خیلی عالیه
برای این کار باید یه برنامه جانبی نصب کنید!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام
دوستانی که این تبلت رو دارن, این تبلت قابلیت نمایش 256 هزار رنگ رو داره(البته من تو سایت لنوو توی مشخصاتش ندیدم و بیشتر در سایت های ایرانی دیدم!), در صورتی که تبلت های دیگه قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ رو دارن با این تفاسیر ایا کیفیت نمایش این تبلت در چه حدی هست؟(بازی فیلم....)چون رو کیفیت تصویرش حساس شدم که نکنه خوب نباشه.
با تشکر
من دارم مشکلی نداره ضمنا چشم انسان قدرت تفکیک بالای 256000 رنگ را نداره
در خریدش شک نکنید
256هزار رنگ محسوس نیس، اما ppi 149 هست. معمولش 179 هست و این تفاوت محسوس می باشد!
مانیتور 90 درصد سیستم ها 72dpi هست.. مگه تصویر رو پیکسل پیکسل میبینی؟
اینکه یه گوشی رو میان با پیکسل بالا میزنن فقط یه رقابت تبلیغاتیه و باتری و GPU الکی مصرف میکنه موقع بازی مجبوری گرافیک رو بیاری پایین تا اجرا بشه برای مثال آسفالت 8 روی z1 رو نمیتونی با گرافیک بالا بازی کنی.
رو این هم باید رو medium بزاری اختلاف قیمت هم 400 تومنه خودت بگو کدوم انتخاب عاقلانه تریه؟
این تبلت رو برای قدرت نمایی و تبلیغات نساختن برای فروش ساختن.
دوربینش خوب نیست بهتره رو این فکر کنی.
سلام دوستان
منم مشکل با وای فای تبلت لنوو دارم وای فای رو پیدا می کنه ولی وصل نمیشه(پسورد... همه رو هم میزنم) وصلم میشه ولی بعد قطع میکنه!چطور مشکلش رو رفع کنم
باتشکر