تا يه چند روز صبر کنيد سرور هايه کرک شده مياد من IP هارو براتون ميزارم¡ که همگی بريم online .
Printable View
تا يه چند روز صبر کنيد سرور هايه کرک شده مياد من IP هارو براتون ميزارم¡ که همگی بريم online .
میگم سیستم مورد نیاز بازی و سیستم پیش فرض چیه؟
باز نصب کردیم
باز مثل نسخه 2 که ضایعه شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی که اصلا 10 تا نقشه هم تو تک نفره نداره که
آنلاین هم که کرک شده هست اصلا نمیشه
کسی لینک نقشه برای این نسخه و یا نسخه 2 داره؟
من چند تا نقشه برای 2 دانلود کردم( اینگار سی دی هم تو بازار بوده)
برای این یکی کسی نقشه سراغ داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 الی 7 تا نقشه که خیلی کمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول سلام ميكنم من تمام مطالب رو خوندم ولي مشكلي كه من پيدا كرده بودم رو نديدم من تمام كارها رو كردم توي بازي هم مي ره ونسخه اين بازي ديروز خريدم واومدم نصب كردم من حتي بازي هم كردم و ايچ مشكلي از نظر گرافيك هم نداشتم فقط يه چيز فكركنم كرك من مشكل داره وقتي مي خواهي براي خودت تجهيزات مثل بمب و غيره برداري سفيد مايل به خاكستري هست واصلا هرچي روشون كليك ميكني اتفاقي نمي افته من ميخواستم از شما كمك بگيرم ببينم مشكل چي هست حتي وقتي يكي از يارهاي دشمن رو با چاقو ميكشم نشان هاي اون ها رو ثبت نميكنه نمي دونم اگه راه حلي داريد يا بايد كرك دانلود كنم كمكم كنيد
این هيچ ربطی به کرک نداره. شما بايد انلاين بازی کنی و اینا رو آزاد کنی. در زمن شما ميتونيد تجهيزاته هم تيمی يا ماله دشمنو برداريد که اونا آزاد شده هستن.
من چه جوري ميتونم آنلاين بازي كنم يا چجوري ميشه اون ها را آزاد كرد
بخدا مي دوني چقدر سر اين ماجرا ناراحت شدم نشستم بازي كردم گفتم عيب نداره با تجهيزاتي كه هست بازي ميكنم فكر كردم مشكل از كرك بوده و از ی که خریدم
Battlefield 2142 and In-Game Advertising
The in-game advertisement is respectful of players' privacy: it never accesses files not directly related to the game, and it does not capture personal data such as cookies, account login detail, gameplay behaviour or surfing history. As it is an integrated part of Battlefield 2142 and not a separate program, it only runs when the game is running.
Because BF2142 delivers ads by region, the IP address of the player is used to determine the region of the player and helps serve ads by region and language; for instance, a player in Paris will be presented with ads in French. Note that this IP address is not stored on the advertisement server and is not repurposed for other uses.
A unique ID number is anonymously assigned the first time the player joins a Battlefield 2142 online game. It is stored locally on the PC but is not linked to any personal details.
The in-game advertisement gathers what we call "impression data", such as location of the billboard in the game or duration of advertisement impression. It helps see how many people have seen an ad - but not who has seen it.
We are also conscious that the advertisement shouldn’t distract the player from the overall gaming experience, so all ads fit in the unique environment of each level in the game. The content of the ads is also controlled to ensure that no offensive content is displayed in Battlefield 2142.
We all hope that this explanation will address recent concerns on the advertisement in Battlefield 2142. See you on the Battlefield.
- The Dice Live Team
agha man modele pc ra safheye ghabl dadam kame vali battle field 2 ra ravoon ejra kard aya mitoone ino ham ejra kone ya mitoonam laptop ra ertegha bedam pc man laptop ast
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط ALI_PERS!@N
لطفا فارسی تایپ کنید
والا باتل فیلد 2 روی سیستم من هم خیلی خوب اجرا میشد ولی این یکی بد جور داره حال میگیره
اینم حد اقل مشخصات سیستم مورد نیاز
The following are minimum requirements for downloading the product:
* Windows XP
* 1.7 GHz Intel Celeron D/Pentium 4 or AMD Athlon XP/Sempron Processor
* 4 GB free hard drive space (5 GB hard drive space recommended)
* DirectX 9.0c compatible video card (128 MB memory and NVIDIA GeForce FX 5700 or ATI Radeon 8500 chip set)
* DirectX 9.0c compatible sound card
* Broadband connection (cable, DSL, or faster)
سلام.
آقا براي ما موقع اجرا خطاي don,t send ميده.
كسي نميدونه چرا؟
همه شرايط اجراي بازي را هم دارم.((همه شرايط بالا كه حامد خطر گفته))
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Batman1
شما آخرین ورژن درایور گرافیکت رو نصب کن شاید حل شد
kasi mitoone bazi ra kam hajm ta kone manam download konam akhe manam admam gonah daram kam hajm mesle saite [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ke N-vidia mo arefi karde bood to in sait ham baziha hast vali kam hajm kardan ke ba branameye khas nasb mishe masalan hajm pirates of the carebean 2 hast 256 mb
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
انجام دادم.
ولي حل نشد. :sad:
لعنت........به اين شانس. :angry:
پيشنهاد ديگه اي نبود؟
dont send که داد اگه کامپیوترت رو ریستارت کردی درست نشد باید بازی رو دوباره اجرا کنی
با عرض معذرت از همه طرفداران اين بازي بايد بگم اين بازي در برابر بازيهايي مثل Ghost Recon Advanced Warfighter و Call Of Duty 2 و حتي Battleflield 2 هيچ هست
واقعا از EA بعيد بود
kasi nabood linke kam hajm ta bezare
سلام
ترینر این بازی هم اومد که فقط صلاح ها رو پر میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من وقتي دارم وارد بازي ميشم تا 50% لود ميشه بعدش از بازي مياد بيرون
و اين error رو ميده BF2142.exe has encountered problem and needs to close
چيكار بايد بكنم؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ramin_007
شاید کرک مشکل داشته باشه
تو تاپیک های قبلی کرک رو گذاشتیم برو ببین بدردت میخوره
;)
نه مشكل حل نشد........... :sad:نقل قول:
كسي جواب ما رو نميده؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ramin_007
والا من نفهمیدم مشکل از کجاست
شما وقتی وارد بازی شدی نقشه رو انتخاب میکنی بعد اون پیغام رو میده یا اصلا به اونجا هم نمیکشه؟
یه عکس از ارور میزاری؟
راستی به اون راهنمای فارسی که من چند صفحه پیش گذاشتم نگاه کن ببین درست نصبش کردی
;)
اره وقتي نقشه رو انتخاب ميكنم بعد يه زره لود ميشه بعدش اون ارور رو ميده....نقل قول:
والا نمیدونم چشهنقل قول:
نوشته شده توسط ramin_007
حالا شاید دوستان دیگه بتونند کمکتون کنند
;)
سلام دوستان راهي براي باز كردن تجهيزات پيدا نكرديد
man bazi ra nasb kardam on file baraye online ra rikhtam bad miram too bazi account va pass word mikhad har chi creat account mizanam time out mide va nemishe sakht age kasi account va pass word dare lotf kone bede LOTFAN komak
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط ALI_PERS!@N
بابا من یه راهنمای توپ چند صفحه پیش گذاشتم میخوندی میفهمیدی قضیه چیه
بیا میزارمش اینجا
;)
hamed joon mamnooooon hala mitoonam single bazi konam vali nemidooonam chejoori multiplayer bazi konam file online konande ra rikhtam vali servery nemiyad dar zemn man bazi ra az [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download kardam
سلام برو بچ خفنه بتل فیلدی ! ( یا همون باتل فیلد، بابا من چه میدونم چی می خونید شماها!! اصلا میدان نبرد 2142 )
آقایون و خانومها ( اگر باشه ) هیچ کدومتون نتونستید راهی برای باز کردنه تجهیزات پیدا کنید ؟؟
برای آنلاین چی ؟؟ نوچ ؟؟ حیف شد .
این گروه دشمن رو وقتی خود پی سی بخواد کنترل کنه خیلی احمق میشن.
مخصوصا افراد گروه اروپا ( که معمولا با من هستند ) اگر من سربازی به غیر از ساپورت بیارم گروهم باخت میاره چون هیچ کدومشون از همدیگه پشتیبانی نمی کنند! فقط با کله میرن طرف پرچمها و در جا هم میمیرند.
طرف سوار ربات میشه به جای این که مستقیم از پل رد بشه بره اونور پیش هم تیمیها میره از تویه رودخونه رد میشه، تازه بعد از این که نصف خونش تویه رودخونه از بین رفت و از رودخونه گذشت، از ربات پیاده میشه و پیاده میره طرف دشمن.
در کل نسبت به میدان نرد 2 خیلی آسون تر شده، ولی ازش خیلی باحالتره تنها حالگیریش تویه تکی باز کردن اینه که اسلحه ها رو باز نمی کنه و مجبوری بری یک نفر رو بکشی و اسلحه هاش رو برداری.
تازه اصلا مدالت پیشرفت نمی کنه. ( برای من که اصلا پیشرفت نکرد ) هر چه قدر هم امتیاز میگیرم عوض نمیشه.
یعنی این هم جزئی از مشکل انلاین نبودنه ؟؟
من مجبور شدم به طور دستی مدالم رو تغییر بدم.
خیلی حال داد الان برای گرفتن ممدال بعدی باید 1400 امتیاز بگیرم.
آقایون لطفا راهی برای انلاین بازی کردن پیدا کنید.
فکر کنم برای ایجاد شناسه کاربری در سایت Ea باید بازیت رو رجیستر کنی آره ؟؟
یا این که موقع ثبت نام ازت سریال بازی و نام بازیت رو میخواد، که من ندارم.
خوش بحالتان مي توانيد اين بازي را بازي کنيد
به سيستم من نمي خوره رمم 512 هست و کارت گرافيک 128 Ati 9250 راهي نيست بتوانم گرافيک بازي را پايين بياورم و....
خلاصه راهي نيست؟
کسي آخرين درايور کارت گرافيک Ati 9250 را داره؟
خيلي خيلي فوري کسي Framework 2 را داره آخرين درايور را گرفتم ميگه اين را بگير
من در حال حاضر خفن درگیر BF2142 هستم خیلی حرفه ای و واقعی woooooooooooow...........
malooom nashod chejoori online mishe
hamedkhatar age eshtebah nakonam hamoni ke avataresh ye dokhtare dare adams bad mikone u demo ra download kardi ye chizi to system mahale nasbe on demo hast ke version bazi ast ke age ono bezari bara download va ma copy konim ma ham mitoonim online bazi koonim
اين بازي مثله نسخه ي قبلش آنلاينه يا سينگل پلير هم داره ؟؟
راستي با چه سرعتي ميشه آنلاين بازي كرد ؟؟
برای ازاد سازی وسایل و تجهیزات و اسلحه ها در حالت Single player می توانید از این mod استفاده کنید بنام Ffolkes_Unlock 1.1 . حجم آن 20 مگ است و از لینک زیر قابل دانلود است
در ضمن برای استفاده از این mod باید Pach 1.10 بازی را نصب کرده باشید .
خود پچ را می توانید از سایت Ea دانلود کنید و crack ان هم در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
برای افزایش دادن مراحل در هنگام بازی Single player می توانید از mod زیر استفاده کنید بنام single player mode که حجم آن 74 مگ است و از لینک زیر قابل دانلود است
بازی کردن بدون این دو mod اصلاً لذتی ندارد و بدون پچ هم که مدام ارور میده و میاد بیرون پس حتماً اینها را دانلود کنید :)
نقل قول:
این بازی هم انلاین هست و هم single player ولی برای انلاین بازی کردن احتیاج به یک حساب در EA دارید که اون هم احتیاج به یک Serial معتبر داره و اون هم مشکل همه ماست :biggrin: :)
اگر کسی تا بحال تونسته این بازی را بدون سریال آنلاین بازی کنه همین جا بیاد و بگه ثواب داره :biggrin: :) :laughing:
اگه میشد از این قسمت رد بشم چی میشد :rolleye: :whistle:
خرید این بازی بصورت اورجینال از طریق سایت ایران بین در ایران قابل انجام است . قیمت 70 هزار تومان :whistle:
آدرس سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدوم چرا وقتی آدرس ایران بین دات کام را می نویسم به شکل ستاره در میاد :question: مثل بالا