بابا من نتونستم نرم افزار سامی گورو گیر بیارم:n28:
ضمنان اگه میشه نرم افزار اسکایپ رو هم قرار بدین . لطفا
ممنون
بابا من نتونستم نرم افزار سامی گورو گیر بیارم:n28:
ضمنان اگه میشه نرم افزار اسکایپ رو هم قرار بدین . لطفا
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
اول که نگقتی که تلویزیونتان چه سری است یعنی E یا اینکه F است و در ضمن نرم افزار اسکایپ را باید از قسمت اسمارت هاب و قسمت APPS آن را دانلود و نصب کنید
من معذرت میخام.نقل قول:
مدل تلویزیون ما ua46d7770 هست که من وقتی این تاپیکو دیدم حوسم به مدل تلویزیونمون نبود.من با اون روش که گفتین واسه ظبط فیلم فلشمو به فرمت xfs در آوردم .فیلمو ظبط کردم .اما وقتی الآن به کامپیوتر
میزنم میگه فلشت باید فرمت بشه.:n28::n28::n28::n28::n28:
دوست عزیزنقل قول:
برای سری D به پایین باید از یک روش دیگر استفاده کنید به این تایپیک بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با با به چه کسی قسم بخورم تمام تایپیک را به دقت مطالعه کردم مدل 40f6450 دارم هر کاری میکنم اصلا در اسمارت هاب چیزی با اسم سامی گو نیست تا نصب کنم در روی فلش دو فایل روی سا یت که بود یعنی سامی گو و دیتا را ریختم از حالت زیپ خارج کردم و در حالت خاموش به تلویزیون زدم البته قبل از آن اسکایپ را نصب کرده و در تنظیمات طوری تنظیم کردم که با روشن شدن تلویزیون ورود پیدا میکند چه کنم
نقل قول:دوست عزیز
برای تلویزیون این دو فایل را استفاده کن امیدوارم مشگلتان حل شود.
[ATTACH]61442 [/ATTACH][ATTACH] 61443[/ATTACH]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل هاي ضميمه
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2.5 کيلو بايت,
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (1.76 مگا بايت,
بابا من در سوال خود گفتم که این دو فایل را از حالت زیپ خارج کردم و در حالت خاموش به تلویزیون وصل کردم وقتی روشن کردم بالای صفحه تلویزیون اسکایپ ورود پیدا کرد و بعد وارد اسمارت هاب app شدم چیزی نیست نصب کنم مرا راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
نیاز به ورود به قسمت apps نیست در همان منوی اسمارت هاب بگردید و آیکونی تقریبا مثل این عکس را پیدا کنید
این برنامه کاملا تست شده است و توضییح داده شده که روی چه تلویزیونهای تست شده است و اگر شما تمامی کارهای گفته شده در پست اول را انجام داده ولی نتوانستید ممکن است که فریمور شما با برنامه مربوطه سازگار نباشد.
سلام تلوزیون ما سامسونگ سری 6400 اسکایپو هم روش نصب کردم برنامه SAMYGO رو هم دانلود کردم و ریختم داخل فلش ولی وقتی میخوام برنامه SAMYGO رو از رو فلش نصب کنم چیزی نیست که نصبش کنم یعنی اصلا تلوزیون فایلو نشون نمیده که نصب کنم لطفا راه حلشو برام بگین.:n28:
با عرض سلام به همه دوستان
تلوزیون ما سامسونگ UA46F6400 هستش من تونستم اسکایپو نسبش کنم ولی وقتی برنامه samygo رو به فلش میزنم و به تلوزیون وصل میکنم اصلا برنامه رو برای نصب نمیتونم پیدا کنم لطفا کمکم کنید
ممنون همچنین بگین فرمت برنامه هایی که رو تلوزیون نصب میشن چیه؟
دوست عزیزنقل قول:
شما نمی توانید از روی فلش برنامه را نصب کنید باید از قسمت اسمارت هاب و در همان صفحه بگردید
و آیتمی مانند این را پیدا کنید
لطفا پست اول این تایپیک را بدرستی خوانده و مو به مو عمل کنید.
سلام جناب متین پور
بنده هم UA40F6450 دارم و تمام مراحل را مو به مو انجام دادم اما در اسمارت هاب هرچ گزینه ای جهت نصب samygo ظاهر نمی شود و من هم مشکل دیگر دوستان رو با این مدل TV دارم.
البته در نت جستجو کردم و یک فایل samygo با حجم بالا(50 مگ) پیدا کردم که گفته بود برای سری F این نصب شود ولی هنوز تست نکردم و نتیجه را بعد از تست خدمت دوستان ارائه میکنم..
این فایل هم کار نکرد حجم بالاش به خاطر فایل های داخل پوشه data بود که کلا باید جدا دانلود کرد
به نظر شما با اپدیت کردن تلوزیون این مشکل حل میشه؟؟؟
آقا تو پست اول لینک دانلود برنامه sumygo برای تلویزیون که یک فایل زیپ است کار نمیکند و در صفحه باز شده گزینه ای برای دانلود وجود ندارد.لطفا رسیدگی کنید.
دوست عزیزنقل قول:
تمامی فایلها قابل دسترسی است
با تشکر.بالاخره تونستم که دانلود کنم.حالا یک سوال دارم.در تلویزیونهای سری f فایل دیتایی را که در پست اول برای این سری گذاشته اید دقیقا چه نقشی بازی میکند و باید آنرا چکار کنیم؟(معادل کدام فایل دانلودی در آموزش سری e میباشد؟)یعنی اینکه ما در آموزش سری e یک فایل سامی گو برای تی وی داشتیم و یک فایل سامی گو برای کامپیوتر.حالا در آموزش سری f هم یک فایل سامی گو مخصوص این سری برای تی وی گذاشته اید به همرا یک فایل دیگر به نام دیتا که مخصوص سری f میباشد.این فایل دیتا چه کاری میکند و باید دقیقا آنرا چکار کنیم؟و سوال بعدی هم اینکه در سری f میتوانیم از فایل سامی گو مخصوص کامپیوتر که برای سری e گذاشته اید استفاده کنیم یا نه؟
جناب متین پور لطف بزرگی میکنید اگر جواب سوال پست قبلیم رو بدید.متشکرم.
دوست عزیزنقل قول:
آن دو فایل حتما باید با هم در تلویزیون نصب بشود آنها مکمل همدیدگر هستند و بدون هم کارایی ندارند و باقی کار بمانند سری e انجام می شود.
سلام من تلویزیون ساسونگ مدل ua40f5590am دارم میخواستم ببینم این همون سری f هست که شما گفتید توی این پست؟ مشکل بعدیم با ضبط کردن برنامه دارم وقتی کول دیسکو وصل میکنم با فرمت ext4 فرمت میشه و بعد که میخوام برنامه های ضبط شده رو روی ویندوز اجرا کنم ازم درخواست فرمت کردن کول دیسک رو میده میخواستم ببینم راهی هست که بتونم فیلم های ضبط شده روی اون رو داشته باشم ممنون.
دوست عزیزنقل قول:
بله سری F است و از پست اول استفاده کنید.
سلام
دوستان من ضبط رو با موفقیت انجام میدم
برنامه اسکایپ هم نصبیدم،اکانت ساختم
رو فلش samygo رو ریختم وطبق روش گفته شده نصب شد.
الان به کامپیوتر وصل میشه با برنامه SamyGO PVRDecoder ای پی رو ست کردم اما فلش شناسائی نمیشه.
ضمنا می خواستم از سر دوبرنامه samygo و skype رو بنصبم که تو قسمت اسمارت هاب ایکنشون نیست شده..
الان چیکار میشه کرد.
گزینه تو تصویر هم نداره
مدل تلویزیون 7770
خدا لعنت کنه این سامسونگ رو..بابا چه مرگته... الان دستگاههای گیرنده دیجیتال 70 80 تومنی هم قابلیت ضبط رو فلش با بهترین کیفیت ممکنه رو دارند بدون هیچ دردسری..اخه این کد گذاری وبدبختیه چیه..اخه کی میره با این گرونی هارد اکسنترنال میگره اونم واسه TV واقعا مسخرس..هفت خوان رستم باید رد کنی ..5200 دادم به این تلویزیون که راحت تر به امکاناتی وسیع دسترسی داشته باشیم..اومد واسه من امنیتیش کرده..
خلاصه دم بچه ها پی سی ولد گرم که یه تونل زدن..
دوست عزیزنقل قول:
شما ذکر نکردید که تلویزیون تان از کدام سری است تا بتوانیم به درستی شما را راهنمایی کنیم.
لازم بذکر است که برای نصب مجدد حتما باید اولsamygo یکبار حذف و دوباره نصب کنید
ممنون از پاسخگوئیتون..
سری 7 میشه. 7770 این لینک آپدیتش
ضمنا وقتی تو لیست SmartHUB نیست چجوری میشه حذفش کرد.یعنی خودم از از app ها یه چند تا نصبیدم که ایکونشون دیده میشه ولی samygo فقط دفعه اول بودش. دیگه ایکونش نیست تازه میخوام دوباره نصب کنم نمیشه..کد:
http://www.samsung.com/my/support/model/UA46ES7500RXXM-downloads
دوست عزیزنقل قول:
منظور از سری e یا f و یا غیره بود و درضمن معمولا آن آیکون زمانی در اسمارت هاب دیده می شود که به شبکه وصل نباشید و یا اینکه در منبع
samygo usb از منبع خارج شده باشد.
آلان راه حلتون چیه؟
یعنی رو این تلویزیون نمیشه پیادش کرد؟
شبکه هم قطع کردم وتست کردم...
بغیر از حذف دستی که رو تولز وحذف کردن رو میزنی..ایا راه دیگه ای هست که بشه حذف کرد برنامه های نصب شده رو.
مثلِ هاردریست گوشی که تمامی برنامه های نصب شده رو حذف میکنه.
البته من منو مخفی هم رفتم وریست زدم ولی برنامه ای حذف نشد.
اگه راهنمائی هست بفرمائین باتشکر
دوست عزیزنقل قول:
خیر باید از همان منوی tools حذف را انجام دهید و یا تنظیم مجدد اسمارت هاب را انجامدهید.
سلام من TV مدل es 7770 دارم ولی در مرحله اول نتوانستم samygo را از روی فلش در TVنصب کنم.چطور می توانم اینکارو بکنم؟
دوست عزیزنقل قول:
در پست اول بطور کامل توضیح داده شده اگر بدرستی و مو به مو طبق همان روش انجام دهید حتما نصب و کار خواهد کرد حتی در مورد مدل شما تست شده است.
سلام.قسمت نصب برنامه روی TVسامسونگ را به صورت کامل توضیح دهید؟
دوست عزیزنقل قول:
پست اول همین تایپیک را مطالعه کنید که بصورت کامل توضییح داده شده
سلام.خسته نباشید.مدل TV من es7770 هست که تمام مراحل را دقیق انجام دادم ولی در آخر فایل TS ایجاد نمیشه فقط یه فایل SRF و Key .مطالب را خوندم برای یکی از دوستان هم این مشکل پیش اومده بود.آیا راهی برای حلش هست؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
در پست اول مطلب اضافه شده آن را دوباره مطالعه و عمل کنید.
باعرض سلام
روی مدل تلویزیون f6450 هرچه تلاش کردم نتونستم نرم افزار SamyGO رو نصب کنم :n03:
از دوستان کسی راهی نداره بشه این مشکل رو حل کرد...
دوست عزیزنقل قول:
برای نصب کردن نرم افزار SamyGO اول باید اسکایپ را نصب و فعال کنید. به پست اول مراجعه و بطور دقیق مطالعه و مو به مو عمل کنید.
سلام
من اف6450 دارم. برای ضبط فلش را فرمت کردم . چندتا برنامم ضبط کردم حالا که اومدم رو کامپیوتر ببینم دیدم فرمت فلش برای ویندوز قابل شناسایی نیست و مگه باید فلش فرمت بشه
چیکار باید بکنم که رو کامپیوترم بتونم استفادش بکنم و اینکه بتونم خودمم رو فلش فیلم بریزم و با تی وی ببینم و بتونم هم ضبط کنم . اخه الان فقط میشه ضبط کرد بخام از رو سیستمم فیلم بریزم رو فلش باید فرمت کنم و بریزم که بعد دیگه نمیتونم ضبط کنم
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید
آقای متین پور من سری D دارم ریموت دست سازو ساختم ولی کار نمیکنه داخل منوی مخفی هم local set روی ایران هست ولی قفله چکار کنم؟
Sent from my LT18i
نقل قول:دوست عزیزتست کنترول دست ساز
اگر شما کنترول را بدرستی ساخته باشید برای تست از روش زیر استفاده کنید
دوست عزیز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
و در سری d به پایین از این روش هم می شود استفاده کرد.
آموزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزار rusamsungTVcommunicator
قبل از شروع نرم افزار ruSamsungTVCommunicator رادانلود کرده
دریافت نرم افزار...............................
کد:
1. نرم افزار دانلود شده را از حالت زیپ در آورده............ اجرا نکنید
2. کامپیوترتان را با یک کابل لن به پنل متصل نمائید
3. وارد منو پنل .نتورک.نتورک ستینگ.استارت.وایر.ای پی را روی آتو گزاشته بعد از جستجو یه ای پی میده انرا یاداشت کنید- آنتی ویروس و فایروال خاموش به طور موقت! - با دوبار کلیک بر روی "ruSamsungTVCommunicator.exe
.حالا نرم افزا را داخل کامپیوتر اجرا کنید نرم افزار بالا میاد از شما ای پی پنل را میخواد ای پی یاداشت شده را وارد کنید
وقتی نرم افزا ای پی را شناخت و بالا امد ..یعنی نرم افزار پنل را شناخته وبخوبی کار میکنه
5. نرم افزا را خاموش کنید. یعنی ببندید
6. پنل را هم خاموش کنید... استاند بای
7. دکمه کنترول info-menu-mute-power وارد سرویس منو میشی ......به هیچی دست نزنید
9. حالا پنل داخل سرویس منو است نرم افزا را در کامپیوتر اجرا نمائید
10. نرم افزار بالا امد روی دکمه factory بعد 3Speed کلیک کنید.... یک بار کلیک کنید
11. حالا متوانی داخل سرویس منو پنل مانور بدی همه اپشنهای فعالند
بعد از اتمام کار داخل نرم افزا دکمه پاور را کلیک کنید تا پنل خاموش شود
سعی کنید چیزی که ازش سر در نمیاری دستکاری نکنید
کد:
برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام وتشکر
من بدون استفاده از اپلیکیشن خاصی رکورد کردم رو فلش حالا اون سامی گو که گفته بودید رو هم رو کامپیوترم نصب کردم ولی فایلهام رو نشون نمیده .
حالا این فایلهام رو چجوری ببینم؟
:n13::n13::n13::n13:اگه بخوام به روش شما انجام بدم که باید اینارو فرمت کنم ؟
در واقع سوال من اینه که حالا که اون برنامه رو tvنصب نشده و رکورد کردیم راه حلش چیه ؟
توی لیست سورسها هم اسم فلش که روش ظبط میکنه فقط نوشته flash usb 2 مثل عکس شما نیست طبیعتا چون من که اون سامی گو رو تو tv نصب ندارم