خب آدرس شرکت رو اینجا میزارم واسه کمک به بقیه دوستان
کد نمایندگی:804 اسم شرکت: پردازشگران جوان ماهان مدیر مسول: امین دشت بزرگی
نشانی: خیابان غفاری روبه روی بازار بزرگ مرکز کامپیوتر آزادی طبقه دوم واحد 21
Printable View
خب آدرس شرکت رو اینجا میزارم واسه کمک به بقیه دوستان
کد نمایندگی:804 اسم شرکت: پردازشگران جوان ماهان مدیر مسول: امین دشت بزرگی
نشانی: خیابان غفاری روبه روی بازار بزرگ مرکز کامپیوتر آزادی طبقه دوم واحد 21
واقعا adsl سرعتش خیلی عالیه بعد من با این وایمکس اشغالی یعنی روزی نیست که با دادن فحش به جدو اباد اینرانسل شب نکنم سرعت دو مگ سرعت دانلود رو 40 تاست به جان خودم قیمت چنده ؟؟70 هزار تومن یهعنی خوار ماد... ایرانسلو ... واقعا ری--ن الان هم که یک مگ چقدر من خرم رفتم برا این پول دادم فکر کردم سرعتش بهتره دو مگ باشه سرعتش 20 کیلوبایت از رعت gprs هم کمتره بی نا**سا
پس گفتی شب سرعتت می یاد پایین!نقل قول:
چه قدر میشه؟
گاهی شبا میاد پایین.
گاهی هم نه.ممکنه ایراد از خط تلفن من باشه.
ببینیند الان سرعت دانلودم اینه.دقیقاً همین الان:
اینم تست سرعت الان(ساعت 13.28).
توضیح اینکه من این فایل رو صرفاً برای تست دانلود گذاشتم.بخاطر همینه که هر وقت تست میذارم همین فایله.
256 نامحدود درسته داش ایماننقل قول:
اگه شبا همینجور باشه عالیه:n02:
میشه تست پینگ هم قرار بدی
ping 8.8.8.8
128 نامحدود.نقل قول:
الان تست پینگم یه کم ضعیف شده.نمیدونم چرا.تایم اوت نداره معمولاً.
این پینگ الان(ساعت 5.30):
این بدترین نوع تایم اوته؟نقل قول:
من توی این چند روزه از این بدترش رو تجربه نکردم.نقل قول:
خوب یه جورایی ماهم پارس انلاینی شدیم
تا الان که بد نبوده خدا کنه 8 ساعت شبانه هم حال بده
2مگ حجمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این چی هست ؟ وایرلس یا adsl ?نقل قول:
وایرلس دیگه علی جان adsl که اشغاله :n06:نقل قول:
فعلا سیگنال خوب نیست. اول هوا ابری بود تا رفتم بالا افتاب دراومد مغزم به فنا رفت، شب میرم ببینم می تونم بهترش کنم یا نه.
همون تپش بهتر نبود ؟نقل قول:
اگر این پینگ به خاطر مشکل سیگنال نباشه که خیلی بالاست .همینطور سرعت که خیلی پایینه الان با 512 باید این سرعتو میداد نه با 2 مگ.البته منظورم سرعت تک کانکشن بود:n14:
تپش از بقیه ارزون تره کیفیتش هم خوبه و اشتراکش هم 1 به 1. از همه مهمتر نزدیکیش به من بود که بقول معروف با لنگه دمپایی می تونستم دکل رو بزنم :n02: ولی دانلود شبانه ندارهنقل قول:
متاسفانه این یکی دکلش باهام فاصله داره خودشون هم از کیفیت سیگنالم راضی نبودن و رو لبه هستم. پینگ که واسم مهم نیست و اگه شبانه هم همین سرعت 500-600 کیلو رو دانلود بده عالیه. فعلا دلم به 8 ساعت دانلود شبانه و اشتراک 1به 2 خوشه.
خوشبختانه هر دوشون تقریبا یه جهت هستند تو فکرش هستم همزمان از هر دوتاشون اشتراک بگیرم از تپش برای وبگردی از این یکی واسه شب گردی :n09: .فقط با یه بار خاموش روشن کردن رادیو، کاری که با ADSL محاله.
این رفاتک چقدر پات دراومد لینک تعرفه هاش رو میزاری ؟ چون توی سایتش 2 تا تعرفه مختلف گذاشته معلوم نیست کدوم یکیشون جدیده .
دوستان منطقه سلطانمنش و کوی طالقانی کدوم شرکت سرویس خوب و پرسرعت میده ؟
ممنونم:n16:
رفتم یه دستی به رادیو کشیدم شد این:
مثل اینکه باید کابل رو عوض کنم چون بالا که بودم سرعت دانلود رو 650-700 بود ولی پای سیستم تا 480-500 پایین میاد
پس چرا میگی:نقل قول:
نقل قول:
خوب یه جورایی ماهم پارس انلاینی شدیم
نماینده رسمی پارس انلاین تو اهوازهنقل قول:
اینترنت هم رو ADSL میده هم وایرلس
ماناماد هم نماینده مخابرات روی فیبرنوریه اونم هر دو نوع رو سرویس میده
پارس آنلاین توی سربندر قراره وایرلس هم ارائه کنه.
ارش نگفتی این 2 مگ رو چند تومن گرفتی ؟ چند گیگ در ماه ؟
1گیگ حجم 39 تومننقل قول:
فعلا با شروع ساعت رایگان سرعت تک لینک رو 300 هست لینک داخلی و خارجی هم فرقی نداره
لامصب شانس ما اسکن می کنم 30 تا دکل وایرلس پیدا می کنه بدترین نویز همینی هست که من بهش وصل می شم:n23:
فردا بازم باهاش ور میرم ببینم شاید بهتر بشه فکر کنم احتمال سیگنال رو باید بزارم رو ورتیکال
تک کانکشن رو بیخیال.با دانلود مینیجر چند تا دانلود میده بهت الان؟نقل قول:
به نظر من که خیلی گرونه حتی اگه نخوای روزانه استفاده کنی .40 تومن برای 8 ساعت استفاده نامحدود در روز ؟ خیلییییییی گروووووووووونه :n09:نقل قول:
برای دانلود شبانه همون مبین نت ارزون تر درمیاد تا رفاتک:n09:
300 تانقل قول:
عزیز چطور حساب کردی که مبین نت ارزون تر شد؟!!.نقل قول:
اینجا فقط 8 تومن بیشتر از مبین نت هزینه می کنم، اونوقت از رفاتک 8 ساعت دانلود می کنی از مبین نت 6 ساعت، اینجا سرعتت ثابته یه راحت شبی بالای 7 گیگ رو دانلود می کنی مبین نت بهترین حالت 4 گیگه که معمولش
همون 3.5 گیگ هست (تازه برای من که وضعیت سیگنالم خوبه).
تا وقتی که حجم دانلودم زیاده کارم باهاش راه میافته احتمال داره مبین نت روهم بیارم کمکش:n06:
اگه مبین نت رو هم اضافه کنم راحت شبی 11 گیگ دانلود می کنم که میشه همون سرعت 1 مگ نامحدود ADSL پارس انلاین. با این تفاوت مهم که من فقط 70 تومن هزینه کردم ولی 1 مگ نامحدود 220 تومن پولشه. دوم اینکه برای این 11 گیگ
دوتا سیستم رو فقط 8 ساعت روشن گذاشتم در صورتی که ADSL باید 24 ساعت روشن باشه.
واسه وب گردی هم که بیشتر از 3 گیگ تو ماه مصرف نمی کنم که روزانه این سرویس و مبین نت جمعا 4 گیگ بهم میده.
پس می بینی برای دانلود زیاد بصرفه است. اگه دانلود هم کم باشه که سوییچ می کنم روی تپش. یا یه طرح ارزونتر مثل 1 مگ 20 تومن رفانک رو برمی دارم
بحث وایرلس پیش اومد
ظاهرا آنتن وایرلس خیلی گرون شدن
امروز یکی دیدم واقعا گرون شده
گرون شده بود الان خیلی بهتر شدهنقل قول:
m5 تا 350 بالا رفته بود ولی الان شده 270.
اگه از دوستان کسی می خواد یه دسته دوم تمییز هم تو یکی از سایت ها دیدم 190 تومن
پس منتظر میمونم تا پایینتر هم بیاد.مثلا بشه 150 تومن:n10:نقل قول:
کدوم سایت؟نقل قول:
درستان من یه مدت هست که های وب دارم راضیم ازض
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
واست پخ کردم.نقل قول:
ولی کلا اگه خواستی بگیری نانو 5 بگیر. هم ارزونتره و هم قوی تر.
این نانو چیه؟دی وی بیه؟نقل قول:
کسی از سرعت شرکت تپش(TAPESH)خبر داره؟
نانو همون انتن یا گیرنده وایرلس هست .کسانی که از اینترنت بی سیم استفاده میکنن باید رادیو نانو یا پاور استیشن داشته باشند .یه چیزی شبیه به مودم بیرونی وایمکس و با ابعاد کوچکتر..نقل قول:
اینم لینک عکسش
سرعتش خوبه و dedicated هستند و تعرفه ها هم روی چهار برابر بسته شدن و ظاهرا شبانه هم نداره اما قیمت هاش مناسبه.نقل قول:
از دکل سیگنال میگیره یا از ماهواره مخصوصی سیگنال دریافت می کنه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه از دکل و هر شرکت ارائه دهنده وایرلس دکل مخصوص خودش داره که فرستنده اون شرکت روش نصبه .نقل قول: