ممنون دوست عزیز ولی به خاطر visual c++ بود .دوستانی هم که مشکل منو دارند تو فولدر بازی از مسیر Installer\vc\vc2013\redist اون 2 تا فایل رو نصب کنن مشکلشون حل میشه :n06:
Printable View
ممنون دوست عزیز ولی به خاطر visual c++ بود .دوستانی هم که مشکل منو دارند تو فولدر بازی از مسیر Installer\vc\vc2013\redist اون 2 تا فایل رو نصب کنن مشکلشون حل میشه :n06:
دوست عزیز من فکر کردم طبق مراحل نصبی که تو صفحه 5 نوشتم بازی رو ریختینقل قول:
و در حال حاضر Visual روی سیستمت نصبه
با این حال دیشب مال من اینطوری شده بود visual c++ هم نصب بود ولی انگار نه انگار نه انگار رو بازی کلیک میکردم :n02:
مال من اشکال از Origin بود :n26:
باز نشدن بازی میتونه دلایل زیادی داشته باشه
حالا این بحثها رو بی خیال :n02: تاپیک مشکلات واسه اینجور بحثهاست
از خود بازی بگین . واقعا اینقدر داغونه ؟ :n03: چه چیزایی رو مثلا برداشتن که ملت ناراضی شدن .
دیگه مثل سیمز 3 و سری های قبلش Open World نیست :n03::n03:نقل قول:
خیلی حالم گرفته شد سر این موضوع
کل جذابیت بازی واسه همین Open World بودنش بود :n27:
چه برتری هایی دارهنقل قول:
به نظرت این نسخه بهتر شده
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
با سلام . استخر که کلا حذف شده .نقل قول:
همچنین دوران نوزادی نیز حذف شده ( هر چند کاربردی نداشت ! )
اگر زیادی خجالت زده بشین احتمال مرگ هست . حتی ظاهرا احتمال مردن از خنده بیش از حد نیز هست ! ( البته از مطالب من اینجور برداشت کردم ) . کلا باید مراقب باشی نمیری !
البته از حق نگذریم تغییرات مثبتی نیز انجام داده شده به عنوان مثال شهر های قدیم جایگزین جهان ( world ) شدن . سیستم emoction ها هم تعریف چندانی نداره .
تغییرات نسبت به سیمز 3 بیشتر گرافیکیه . در واقع بیشتر همون سیمز 3 هست ولی با گرافیک بیشتر و تغییرات اونقدر جدید و تاثیرگذار نیست
به طور کلی امکانات هر ورژن سیمز زیاده .
امتیازات بازی که اصلا جالب نبوده .نقل قول:
بررسی هارو هم که بخونین بیشتر نا امید کنندست تا تشویق کننده .
سازندگان گفتند اگر Sims 4 خوب فروش نکنه دیگه ورژن 5 در کار نخواهد بود . همین الانم برنامه ای برای Sims 5 ندارند .
استخر حذف شده؟! :)))))))
به نظرشون اضافی بوده حتما، دستشون درد نکنه :/
نکنه اینا نسخه قلابی و ناقصن؟ آخه مسخرس حذف استخر، حالا نوزادی رو کاری ندارم...
به نظر منم این نسخه ناقصه
مگه میشه ضعیفتر از قبل بسازن
نقل قول:تغییرات رو با توجه به ویکی اصلی سیمز ۴ گفتم .نقل قول:
می تونین توی اینترنت جستجو کنین خودتون متوجه می شین
گفته شده در نسخه Base وجود نخواهد داشت .احتمالا به صورت DLC بعدا به بازی اضافه بشه و یا در Expansion pack ها ببینیم
دوستان نسخه ناقص نیست.
این لینکو بخوونید...فیلترشکن میخواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا انقدر بازیو ضعیف ساختن
سازنده ها مگه مریض بودن بازی رو ضعیفتر کنن که امتیازاش هم به گفته دوستان کم بشه
دوستان این وضعیت کرک شماره 3 + آپدیت 1 چطوره ؟ برای بنده که مشکل موزاییک ( شطرنجی شدن ) برطرف شده . اما بازی هر چند دقیقه یک بار می پره بیرون . مخصوصا زمانی که جا به جا می شم به یه ساختمون دیگه . کسی راه حلی داره ؟
زمین بسکتبال رو کسی ندیده ؟ توی تریلرش که توپ بسکتبال بود .
در ضمن کسی نمی دونه علایقی مثل غذا یا ماه تولد و یا سبک آهنگ مورد علاقه مانند سیمز 3 کجا رفتند ؟
به طور کلی اصلا چنگی به دل نمی زنه . احساس می کنم سیمز 3 بدون پک بازم سرتره
خب تو کرک ورژن ۳ همین مشکل برطرف شده دیگهنقل قول:
منم همین حسو دارم
کرک شماره 3 نصبه بازم می پره بیرون .نقل قول:
توی فایل های تورنت که می گردم یه آپدیت دیگه واسه نسخه Digital deluxe هم هست که 280 مگه . حال اونم تست می کنم ببینم چه می شود نتیجشو می گم
دوستان مراقب cow plant باشین ! یه گیاه هستش شبیه گاوه . اگر سیمزتون فضانورد باشه و به ماموریت های فضایی بره احتمالا تخم این گل رو پیدا می کنه . احتمال داره در هنگام ماهیگیری و یا کند و کاو نیز پیدا بشه . اگه بکارین یه گل شبیه گاو بیرون میاد !!!
اما نکته جالب این گل اینه که حداقل هر 12 ساعت یک بار باید غذا بهش بدین . اگر ندین اون از دهنش یه تیکه کیک میاره بیرون که به زبونش چسبیده . اگر بخواین کیک رو وردارین شما رو قورت می ده . به احتمال زیاد بار اول پرت می شین بیرون ولی بار دوم قطعا مردین !!!!
اینطور که معلومه هیچکی راضی نیست از بازی
یه پارت یک گیگی مونده
امشب همونو دانلود کنم تمومه
اینطور که معلومه بازی بیرون میپره که معلومه هنوز کرکش خیلی مشکل داره بخاطر همین پشیمون شدم دانلود کردم
مثل اینکه تو بازی ماشین هم وجود نداره.کلا زدن همه چیزو حذف کردن :دی
عجب دیدم یه چیزی جاش خالیه گفتی فهمیدم قضیه چیه :n02: قبلنا یه تاکسی بود ماشین می تونستی بخری حالا همه چی به فراموشی سپرده شده . حتی خبری از دوچرخه و اتوبوس مدرسه نیز نیستنقل قول:
البته برا من که فرقی نکرد من تو سیمز ۳ با جارو اینور و اونور می رفتم :n02:
کلا همون یک گیگ رو نگیرم بهتره
هشت گیگ الکی رفت
این همه واسه سیمز 4 صبر کردیم آخرم چی تحویلمون دادن....
من که خودم حوصله نداشتم
دادم به داداشم 5 ساعت بازی کرد
با کرک ورژن 3 + آپدیت شماره 1
هیچ مشکلی نداشت
اصلا هم بیرون نپرید
اونایی که بازیشون مشکل داره و میپره بیرون
یا اشتباه کرک کردن یا Origin مشکل داره
در ضمن اونقدرا هم که میگین بازی بد نیست
داداشم که خیلی خوشش اومده
یه سری چیزا حذف شده
ولی عوضش کلی چیزا اضافه شده
تا بازی نکردید راجع به این نسخه قضاوت نکنید
سرعتش خیلی زیاد شده
دوست عزیز چیزایی که می بینیم بیشتر نا امید کنندست تا امید بخش .نقل قول:
به عنوان مثال ممکنه حذف دوران نوزادی زیاد تاثیر گذار نباشه
ولی حذف مواردی مثل استخر /حذف وسایل حمل و نقل / حذف کامل محل های کار ! / ضعف در Edge scrolling / محدودیت Trait ها و wish ها / ضعف در تنظیم برخی امکانات مربوط به شخصیت / محدودیت حرکت بین ساختمان ها و خیلی چیز ها که الان توی ذهنم نیست باعث شده کاربران رابطه خوبی با این بازی برقرار نکنند .
همین الان شما توی IGN نگاه کنین امتیاز قسمت Community rating برای سیمز 3 برابر 8.3 هست ولی برای Sims 4 برابر 5.7 . خوب مشخصه یه جای کار داره می لنگه !
حق با شماست:n16:نقل قول:
زیاد طرفداری کردم از بازی :n02::n02:
منم اصلا خوشم نیومده بود از بازی ولی گذاشتم رو این حساب که سیمز باز نیستم
گفتم برادرم خوشش اومده نه من :n09:
دوستان میشه بیاین تاپیک نسخه ی قبلی به بنده بگین بهترین اکسپنشن های کرک شده نسخه قبلیو و از کجا میتونم دانلود کنم
کار نمیکنهنقل قول:
یعنی اصلا برام دانلود نمیشه این
بقیه ی فایل ها رو دانلود کردم
یکی زحمت اپلود کردن این فایل رو میکشه رفیقا
با این صحبتایی که دوستان می کنن منم فعلا ب یخیال دانلود بازی شدم
ولی به نظر من کم کم با اومدن اضافه هاش بازیش خیلی بهتر میشه و منم اون موقع دانلود می کنم،هر سیمزی که من داشتم اولش که هیچ اضافه ای نداشتم اصلا خوشم نیومده،مصلا سیمز 2 اولش اصلا خونه نمی ساخت و سیمز 3 هم که اصلا بدون اضافشو نگرفتم !
...Open World نبودنش ممکنه با اضافه ها درست نشه ؟
تمامی لینک ها رو اصلاح کردمنقل قول:
آقا یه نفر یه آموزش ویدیویی بگزاره از نصب و کرک کردن و اجرا !
به خدا سخت نیست!
فک نکنم اونقدرا هم سخت باشه آموزش ویدیویی بخوادنقل قول:
خودم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل توضیح دادم بخون کارتو راه میندازه
یا اینکه صبر کن شاید یکی دوستان زحمتشو کشید
دوست عزیز نسخه نصبیش نیومده لینک بالا پرتابل هست.نقل قول:
آپذیت و کرک هم که راحته محتویات پوشه آپدیت رو کپی می کنیم توی محل نصب بازی . برای کرک هم همینطور
open world هست ولی سبکش با سیمز های قبلی فرق داره . به عنوان مثال توی sims 3 یه شهر کامل وجود داشت که اصطلاحا بهش neighborhood گفته می شه . تو هر کجای شهر که دوست داشتی می تونستی بری ولی اگر می خواستی بری یه شهر دیگه یا بازی رو لود کنی خیلی زمان بر بود .نقل قول:
توی سیستم جدید شهرها به عنوان world معرفی شدند . هر world شامل چندین neighborhood هست و هر neighborhood شامل چندین ساختمان . در هر لحظه شما می تونین فقط یک ساختمون و فقط یک neighborhood رو لود کنین . لذا :
شما فقط به همون ساختمونی که لود شده دسترسی دارین و برای رفتن به ساختمون دیگه باید ساختمون دیگه لود بشه .
شما به زمین های موجود در neighborhood دسترسی دارین . لذا می تونین دور و بر ساختمونا بچرخین ولی برای گشتن توی یه neighborhood دیگه باید لود بشه .
به عنوان مثال این نقشه willow creek هست .
اگر دقت کنین می بینین این world به 5 قسمت تقسیم شده . هر زمان شما فقط می تونین توی اون neighborhood گردش کنین . البته هر ساختمون جداگانه باید لود بشه ولی شما می تونین توی طبیعتش بگردین
این کار باعث شده سرعت بازی بسیار بالا بره و جابجایی بین شهر ها سریعتر باشه .
اگر متوجه نشدین بگین فیلم بگیرم تا متوجه بشین
کرک ورژن 4 بازی منتشر شد
توضیحات : (به نقل از سازنده کرک)
تو این نسخه کرک تمامی باگ ها و مشکلات کرش کردن و بیرون پریدن بازی حل شده
لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داده شد
همه کارا رو می کنم ولی نمی شه!نقل قول:
مشکلتون چیه ؟نقل قول:
با چه خطایی مواجه میشین موقع اجرا ؟
همین الان من می خواهم نصب کنم (از اول دوباره)نقل قول:
اورجین رو بات یور اکنستالر پاک کردم!
حالا چه فایل هایی رو از پوشه اینستالر باید نصب کنم؟
کرک ۴ رو هم تست کردم هنوز مشکل سیاه شدن صفحه در هنگام قرار دادن object ها در حالت buy mode حل نشده
به آدرس زیر بریدنقل قول:
Installer\vc\vc2013\redist
اگه ویندوزت 32 بیتی هست X86 رو نصب کن
اگه 64 بیتی هست هم X86 رو باید نصب کنی هم X64
میشه بگی چطور object ها رو رو حالت buy mod قرار بدم ؟؟نقل قول:
میخوام تست کنم مال منم این مشکل هست یا نه
خب حالا چی؟نقل قول: