نقل قول:
علم اصلی علم روان شناسی و شناخت روح هست بقیه علوم به این اندازه مهم نیستند .زندگی پس از مرگ در خیلی از دانشگا های معتبر تدریس میشه ..برای اثبات علمی شما میتونید با یک روانشناس ماهر در زمینه هیپنوتیزم و ضمیر ناخودآگاه بحث کنید .. ضمیر ناخودآگاه انسان مفهومیه که همه روانشناسان بزرگ دنیا مثل کارل گوستاو یونگ و غیره به اون اعتقاد دارن و خود برتر و معنوی انسان .. سال هاست که علم روانشناسی در باره روح تحقیقات گسترده ای انجام داده و یک شاخه فلسفی به اسم روح گرایی در دنیا وجود داره شما میتونید تحقیقات خیلی از دانشمندان روح گرا رو سرچ کنید و پیدا کنید
در واقع همه تحقیقاتی که انجام شده کاملا" با مذهب مطابقت داره .برای نمونه شما میتونید کتاب انسان روح است نه جسد نوشته دکتر رئوف عبید یا به کتاب های دکتر مایکل نیوتون مراجعه کنید . البته اینو هم به خاطر داشته باشید که اکثر مراجع علمی و دانشگاهی معروف دنیا توسط سیاست های ماتریالیسمی کنترل میشه مثلا" ممکنه استاد در مورد روح صحبت کنه فردا پرونده اخراجشو بذارن زیر بغلش!!!
در ضمن من مطمئن هستم چون تجربیات من در زندگی منو مطمئن کرده روح مادربزرگم بارها با من ارتباط برقرار کرده.. حتی بارها در زندگی خدا رو احساس کردم و حتی پیام هایی رو دریافت کردم کمک های الهی و آزمایشات الهی رو بارها تو زندگی خودم و اطرافیان خودم مشاهده کردم .این ها رو چه جوری باید اثبات کرد... هرکسی باید خودش تجربه کنه من انسان دروغگویی نیستم.
خداوند در قرآن می فرمایند
"در زمین برای اهل یقین نشانه هایی بر وجود خداست.و در خود شما نیز.آیا نمیبینید؟"
همه انسان ها و یا دانشمندانی که معتقدند با مرگ زندگی انسان به پایان میرسه به پوچی و ناامیدی خواهند رسید این خودش یکی از بیمار های بزرگ روحیه
.................
پانوشت: روح گرایی= spiritualism