نقل قول:
تو 20 دقيقه اول شما تازه كربوهيدرات بدنتون ميسوزونيد و تازه بعد 20 دقيقه چربي سوزي شروع ميشه.
Printable View
نقل قول:
تو 20 دقيقه اول شما تازه كربوهيدرات بدنتون ميسوزونيد و تازه بعد 20 دقيقه چربي سوزي شروع ميشه.
نقل قول:
با تشکر از جوابتون
خوب من 20 دقیقه اول رو با سرعت 6 میدوم و بعدش سرعت رو برای 15 دقیقه میبرم روی 7.5 (که هنوز حالت راه رفتن تند داره)و بعد به مدت 5 الی 7 دقیقه میبرم روی سرعت 10 که حالت دویدن داره؟؟؟وبعدش هم سرعت رو کم میکنم تا بدن سرد بشه؟؟
آیا این شیوه درست هست؟؟
بعدش هم یک لیوان چایی سبز مینوشم به جای آب (چون بدنم خیش عرق شده)و خیلی تشنه شدم؟؟
راستی من معمولا شبها ساعت 8:40 دقیقه شروع میکنم و در حین دویدن هم سریال پشت کوههای بلند از شبکه 3 رو میبینم که حوصله هم سر نره؟(سریال واقعا قشنگیه)؟؟بعد که تردمیل تموم بشه با توتال کور 50 تا دراز نشست میرم؟
بعدشم یه دوش میگیرم و آنقدر خسته شدم که به راحتی خوابم میبره>>
ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید؟؟
نقل قول:
خب طريقه دويدن و يا راه رفتن زياد مهم نيست فقط بايد توجه داشته باشيد كه ابتدا و انتهاي فعاليت با سرعت پايين حركت كيد براي گرم كردن قبل تمرين و سرد كردن بعد تمرين.
چه قبل از تمرين چه بعد از تمرين و چه در حين تمرين اكيدا توصيه ميكنم آب بنوشيد.جايگاه آّب در ورزش خيلي ويژست.
لطفا افراد دیگه هم نظر بدن؟؟
برای چربی سوزی باید ورزشتون حداقل نیم ساعت طول بکشه تا بدن بره به سمت چربی سوزی که البته یه روش دیگه ای هم هست به نام هیت که میگه 10 دقیقه ورزش سنگین کن مثلا با سرعت7 به بالا بدو بعد استراحت کن تا چند بار تو روز انجام بده که میگن این روش هم چربی سوزی داره . ولی چیزی که مشخصه اینه که هرچقدر ضربانه قلبت بالاتر بره بهتره(سرعت 5 به بالا) توتال کورهم من یک بار تو فروشگاه استفاده کردم به نظرم فشاری به شکم وارد نمیکرد .موثر بوده ?
:king:سلام به همه
اگه کسی آدرس از باشگاه ها و تیم های دسته 1تهران داره به من بده ممنون میشم
چند وقت دیگه تست گیری شروع میشه میخوام برم واسه تست
:( یعنی یه والیبالیست تو p30world به این عظمت نداریم ؟ :41:
سلام من دنبال موسسه ای هستم که دفاع شخصی رو کامل آموزش بده.
مثلا اینکه اگه یکی به سمتت اسلحه گرفت چطور مهارش کنی و یا چاغو باشه یا حتی دعوا با مشت. :D
بچه دعوایی نیستم ها .ولی خیلی دوست دارم یاد بگیرم.
آیا هست همچین کلاس هایی که قیمتشم خیلی زیاد نباشه؟ و برای افراد 15-18 سال باشه؟
نبوذ کسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو اینترنت هم برای دانلود هست به کارتون نمیاد؟! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Self-defense ) جزئی از همهی هنرهای رزمی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هست اما چون نیاز به آمادگی و سرعت عمل بالایی داره ممکنه اساتید به عموم هنرجویان آموزش ندن
با اینحال جودو و آیکیدو خیلی بیشتر و رسمیتر به این زمینه میپردازند
تو اینترنت فیلم هست ولی نمیشه درست فهمید.
حالا هست یا نه؟
سلام
من سبکی به عنوان نیرو را به شما توصیه می کنم که خودم 2 سالی هستش کار می کنم . لینک سایت رسمیش برات می زام . تو قسمت باشگاه ها نزدیک ترین باشگاه به محل سکونتت پیدا بکن و برو تماشا بکن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر آمادگی جسمی برای دفاع شخصی ، آمادگی ذهنی و روحی هم نقش مهمی داره . توی این رشته برای هر 3 مورد گفته شده ، تمرینات مخصوصی وجود داره .
موفق باشی
سلام
اگه تو کلیپ ها یا تلویزیون دیده باشین طرف کاراته کار یا ورزشکاره چوب رو توی دستش زیاد و سریع میچرخونه. میخواستم بدونم چطوری اینکارو بکنیم؟ ما که خیلی کم میتونیم بچرخونیم ولی اونا مثل هلیکوپتر میزنن!! :31::27:
سلام
من دیدم ولی نمیدونم چطوری :41:
فک کنم دقت و مهارت زیادی بخواد.باید خیلی تمرین کنی
البته بعید هم نیست یه قلق خاص داشته باشه :47:
یه نوعیش هست که با خودکار بین انگشتا بازی می کنند خیلی جالبه
فکر کنم اموزشش تو یوتیوب باشه
فک کنم با خودکار هم دیدم.نقل قول:
شما تو یوتیوب سرچ کن لینک بده. تنکس دی
فقط تو گوگل سرچ کن
how to spin pen between fingers
همه نوع اموزشش واست میاد
اینم اموزش تصویری
من قبلا با خودکار میتونستم.ولی نه خیلی تندنقل قول:
تو بوتیوپ انواع و اقسامش هستنقل قول:
بعضی ها نمایشی هستند و بعضی ها اموزشی
سلام من 13 سالمه و میخوام بارفیکس بزنم :31: تا نصفه خودم رو بالا میکشم :41: ولی بعدش رو نمیتونم تو رو خدا کمکم کنید :19:
بارفیکس رفتم قلق داره که اونم با تمرین بدست میاد ، قلقش رو که بفهمی راحت میتونی فعلا روزی 10 تا 15 تا بزنی ، هرچی بیشتر تمرین کنی ، بیشتر میزنی .
پشت دستت اگه رو به صورتت باشه سخت تره ، اگه کف دستت رو به صورتت باشه آسونتره ، فرقی هم نداره .
میدونم ولی قلقش چیه ؟:41:
با تمرین فقط یاد میگیری .
خوابیده امتحان کن اگه خیلی برات سخته . یا اگه به چهارچوب در زدی بیارش یکم پایین تر که برات آسون بشه .
توضیح دادنی نیست ، مثل قلق کلاچ هست ، باید خودت یادبگیری .
ممنون:12:
(اگه دوستان نظری دارن باز بگن )
کسی نظری نداره ؟ :34::34::34::34::34::34::34:
نه دیگه. همون تمرین. از کمترین میری به بالاترین. اشکال نداره خودتو اولش نتونی ببری بالاتر ولی بعدا یاد میگیری دستت قوی تر میشه :31:نقل قول:
اصولا بارفیکس رفتن اینجوریه که از خیلی کم شروع میشه و کم کم آدم قوی میشه. برای بارفیکس رفتن به جز عضلات بازو، شکم قوی هم باید داشته باشین. من خودم سالها نمی تونستم بارفیکس برم، بعد از مدتی که ورزش رو شروع کردم، یه روز متوجه شدم که خیلی راحت میتونم از بارفیکس برم بالا، در واقع بدنم به کار افتاده بود! برای خودم یه کم خنده دار بود، چون فکر میکردم که مثل همیشه نمی تونم ازش برم بالا. به نظرم از کارهایی مثل شنای سوئدی شروع کنین و کم کم به بارفیکس برسین شاید شدنی تر باشه. البته من واقعا در این چیزها بی سوادم! ببخشید!
در ابتدا اگه نمیتونی، پاهات رو پشتت جمع کن و از یکی بخواه که پاهات رو برات نگه داره. (دو دستی مچ پاهات رو بگیره) اینجوری کمی از وزنت کم میشه و میتونی بری. حواست باشه نیافتی فقط.
بعدا که قویتر شدی، میتونی خودت بری.
توی مبحث بدنـسازی و زیبایی اندام چیز زیادی نمیدونم ، اما برای لاغر کردن تمرینات تمام سبک های گونگفو مفیده و 100% جواب میده .
یک مثال هم میزنم ، یکی از همکلاسی های سابقم قدش حدود 170 بود اما وزنش 111 کیلو . به پیشنهاد من 5 ماه رفت کونگـفو ( با اینکه علاقه هم نداشت ) الان شده 86 کیلو یعنی 25 کیلو کم کرد . البته بعد لاغر شدن نباید تمرینات رو قطع کرد ، حداقل نرمش ثابت یا رژیم مناسب داره .
درمورد توتال کور کاش قبل خرید یه مشورت میکردی ، فایده داره اما 50% چیزی که انتظار داری ( شاید هم کمتر ) برای شکم پاهات رو به زیر جایی مثل کمد قلاب کن بعد شروع کن ، از 30 تا شروع کن برو به بالا ، روش های متلفی هم هست که بهتره فعلا از همین ساده شروع کنی .
یا اینکه رو زمین بخوابی بعد پاهاتو بدون اینکه از زانو خم کنی صاف آروم بیاری بالا ، نگهداری 10 ثانیه بعد دوباره آروم ببری پایین و همینطوری ادامه بدی .
تردمیل هم وسیله فوق العاده ای ( برای کسایی که باشگاه نمیرن یا بیرون از خونه مثل پارک ها حاضر به تمرین نیستند ) برای گرم کردن هست ، بین 1 تا 3 دقیه آروم مثل راه رفتن معمولی برو بعد بین 3 تا 5 دقیقه یک درجه تندتر با قدم های کشیده برو بعد بین 10 تا 15 دقیقه بذارش روی تند ( مثل نرم دویدن ) و بعد دوباره بالعکس همین روش رو اجرا کن تا باایستـی ، بعد شکم رو شروع کن . وقتی از شکم خشته شدی نفستو خالی کن و با تیغه دست محکم به ماهیچه های شکمت ضربه بزن ( بین 10 تا 20 بار )
در مرود آب هم باید هر نیم ساعت حداقل نصف و حداکثر یک لیوان آب بخوری ، فقط شکمتو پر آب نکن که حالت بهم بخوره .
از شکم بندت هم طبق دستورالعمل استفاده کن
سلام دادا فقط باستانی چون میتونی تفننی بری واینکه ورزش پهلوانیه وریشه در سرزمین خودمون داره
با سلام
ايا براي رشد عضلات در هنگام ورزش بايد موهاي پاها و سينه رو زد؟
منظورم اينكه آيا اين موضوع علمي هست ؟
اینطور شنیدم مو از جذب کلسیوم جلوگیری میکنه، هر چند برای رعایت بهداشت و زیبایی بدن زده بشه بهتره
ممنون از پاسختون
براي زدن موهاي پا معمولا از چه روشي بايد استفاده كرد كه هم زيادتر نشه هم براي بدن مضر نباشه!
دوست عزیز ، این سه پست هم میتونه کمکت کنه ، مخصوصا پارت سوم که چند حرکت شکم اجرا میشه .
سلام دوستان
یکی از بستگان ما بیشتر از 2-3 بار قهرمان جهان کیک بوکسینگ شده و الان دنبال بر گزار کننده ی مسابقات wka هست واسعه مسابقات حرفه ایی . کسی میتونه کمک کنه ؟اقایان کسی میتونه راهنمایی کنه که چه باید کرد ؟
قهرمان جهان 2011 المان
عضو 4 دوره تیم ملی کیک بوکسینگ
نائب رئیس سبک wka در استان مازندارن به مدت 12 سال
عضو کمیته فنی کسک بوکسینگ کشور
رییس کمیه مربیان استان مازندران
سر مربی چندین دوره تیم هیات استان مازندران
مربی رسمی و بین المللی فدرال و دارنده داوری در جه c آسیا
قهرمان چندین دوره کشوری و بین المللی در رشته های کونگ فو , سانشو , کیک بوکسینگ
هیچ تاثیری در رشد عضلات نداره..اگه بدنسازان حرفه ای موهاشون رو کلا میزنن به این خاطره که عضلات زیر مو به خوبی جلوه نمیکنن و وقتی موهای بدن زده میشه عضلات به خوبی دیده میشن..
ولی در مورد روشها که زیاده...موبر هست ، باد گروم، اپیلیدی ، موم ، لیزر و .... به نظرم اگه میخوای از شرش راحت بشی بهترین راه اول لیزره که هزینش بالاست ..بعد از اون بهترین چیز اپیلیدی یا همون موکن هست یکم دردش زیاده که میتونی از بی حس کننده استفاده کنی ولی بعد یه مدت
رشد موها خیلی خیلی کم میشن و ریششون ضعیف میشه و کندنشون مثل اول درد نداره..
من جای شما بودم بدون هیچ شکی به ورزش شنا فکر میکردم..
به نظر من بدنسازی خوبه ولی خوب چون خودت نمیخوای دیگه حرفی نیست
شنا عالیه ....
سلام دوستان
من يه جستجو كردم گفته بودن كه بايد 150 متر و براي بيليارد 200 متر بايد باشه ولي نگفته بود چه مكان هايي مي شه؟؟؟!!!
من مي خوام يه خونه اي بسازم و اگر مطمئن باشم كه مجوز مي دن مي خوام طبقه زير زمين رو مناسب براي بيليارد بزنم و طبقات فوقاني رو مسكوني لازم به ذكر هست كه اين جايي كه من مي گم مي خوام بسازم تو منطقه كاملا مسكوني هست !!!
آيا مجوز مي دن براي اين جا يا نه؟؟!!! اگر نمي دن به كجاها مي دن؟؟؟!!!
با تشكر