موضوع اینه که اینا میگن ما مطیع رهبریم . رهبری جواب این نوع افراد بعد از قضایای لاریجانی در قم بخوبی داد! ولی اینا .....نقل قول:
Printable View
موضوع اینه که اینا میگن ما مطیع رهبریم . رهبری جواب این نوع افراد بعد از قضایای لاریجانی در قم بخوبی داد! ولی اینا .....نقل قول:
- تا وقتی قضیه دست اون وری ها بود حاشیه ای وجود نداشت همین که توپ افتاد تو زمین خودمون دعواها شروع شد بعد میگن چرا میگین جهان سومی ...
- بعضی از آقایون حرفهای n سال پیش رهبر رو برمیدارن میگن رهبر اینو گفت اونو گفت جا داره یکی واسته جلوشون بگه خرت به چند ...
- تندروهای اون ور فکر کنم بیشتر تاثیرگذار باشن تو بازی
چرا وقتتو با خوندن حرفای اون جماعت تلف می کنی ؟نقل قول:
واللا ! برید کامنتای توی تابناک رو زیر خبر تماس بخونید اصلا یه چیزایی بعضی ها نوشتن من نمیفهمم ...
اینها یک عده معلوم الحال هستن که خودشونو آدمای مقدسی می دونن و فکر می کنن اسلام یعنی تفکر اونها و بر عکس ! این جماعت اگر مهدی موعود هم بیاد یه چیزیو بهشون بگه قبول نمی کنن! پیامبر خدا به اون عظمت میاد با کفار مکه پیمان صلح می بنده بعد اینا میان به یه گفتگوی تلفنی که تهش به نفع مملکته گیر میدن !!نقل قول:
موضوع اینه که اینا میگن ما مطیع رهبریم . رهبری جواب این نوع افراد بعد از قضایای لاریجانی در قم بخوبی داد! ولی اینا .....
البته توسعه نیافته درسته ! اون جهان سوم کشورایی بودن که زمان جنگ سرد نه طرف غرب بودن نه شرق !نقل قول:
بعد میگن چرا میگین جهان سومی ...
یکی از دوستان :
نقل قول:
وقتی آقای جلیلی بامعاون وزیر خارجه آمریکا دیدار داشت،دوستان آن را فتح الفتوح خواندند
حالا میفرمایند نرمش ذلیلانه رخ داده،خیانت شده....به نحوه اعتراضشون بنگرید
صد رحمت به انسان های دوره ی "مزوزوئیک" که با برگ های درخت "اکالیپتوس"تن و بدنشونو می پوشوندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یک نگاه به افراد حاضر در تصویر بنداز... یک نفر آدم درست و حسابی بینشون پیدا نمیشه .
همچین مواقعی که نیازش احساس میشه این افراد عربده کش رو میارن بیرون و در مناطق خاصی قرار داده میشن تا تصویرها گرفته بشه و به عنوان مخالفین غرب در خبرگزاری ها به نمایش در بیان .
بعد توی اخبار ایران هم با آب و تاب از همچین حرکاتی صحبت میشه و تعریف و تمجید میشه که همچین مردم مقاومی داریم .
فیگور اون شخص در تصویر دوم بسیار جذاب و دیدنیه !!!
عکس : مسئول ارشد ستاد جلیلی در جمع معترضیـن روحانی!
چقدر از خوندن بعضی از پستای دوستان لذت بردم
با استقبال از روحانی یاد 88 افتادم یاد زمانی که نیروهای مخلص در خونه کناری مارو(که از اتفاق به شدت مذهبی و کار درست بودن به معنای واقعی البته) شیکوندن تا بتونن برسن به پشت بوم منازل که سپاه کفارو(که همانا مردم عادی باشن!) به درک واصل کنن یا نشد یه یادوگاری چیزی براشون به ارمغان داشته باشن حداقل! این وسطم اگه با باطوم یه حالی به ماشینایی که تو خیابون میدادن ظاهرا بی اجر و قرب نبوده حالا بماند که میگن تموم اینا دروغه ..!!
این جماعت کفش پرتاب کن همون جماعتن و البته اونایی که استقبال کردن و خوشحال از دیدار روحانی خوب مسلما همون خس و خاشاک معروفون دیگه!!
تا این جماعت هستن ولش کن:n02:
فقط اینم بگم بالاخره امریکا امریکاس الان مصالحشو تو کنار امدن با ما دیده شاید یه روزی این مصلحتو تو چیز دیگه ای ببینه! کم خیانت نکرده به ما!
ولی در هر صورت این مذاکرات الان به عقیده خیلیا میتونه به بهتر شدن اوضاع مملکت کمک کنه(خدایی نامرده فکر نکنین الان اوضاع بده هااااااا اصلا و ابدااااا!)
فقط از این ژست اسلامی بعضیا منتفرم که بوی از اسلام نبردن بی ... . . .. ...
اول از همه بهتره دوباره زندگی نامه و سوابق دکتر حسن روحانی رو مطالعه کنید و بدونید خاستگاه سیاسی ایشون متعلق به کدوم جریانات بوده و طی این 34 سال کجاها کار میکردهنقل قول:
بعد یشنهاد میشه دوبارهمه سخنان روحانی رو گوش کنید...چون فکر کنم گزینشی گوش کردید
آخرش هم سخنان ولایتی بعد از برگشت روحانی
از پاراگراف 2 به بعد هم فکر میکنم یه سری برداشت های شخصی و سلایق و احساسات رو وارد بحث کردید که مربوط به سخنرانی روحانی نبود!!
و جواب دادنش میشه مثنوی 70 من کاغذ که میره زیر بند 7 منشور اخلاقی فروم
رهبر چند سال پیش گفته بود مذاکره با آمریکا خیانت به مردم ایران است.
اتفاقا من یک مصاحبه از ایشون خوندم برای سال 66 از رسالت که گفته بودند با امریکا هم میشه دوست بود منتها امریکا نمیخواد
عناوین روزنامه های صبح یکشنبه 6 مهر 1392
دوستان سلام
ساعت 5 صبح یکشنبه به وقت نیویورک و 1 و نیم بعدازظهر به وقت ایران عزیز است. بنده و همراهانم از وزارت امورخارجه هنوز در نیویورک هستیم و مذاکرات دوجانبه با وزرای خارجه و مصاحبه ها و دیدارهای جانبی من تا روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت و سپس به تهران باز خواهیم گشت.
صبح جمعه را از ساعت 5 و ربع با نوشتن گزارش قبلی برای شما شروع کردم و چون هنوز وقت نمازصبح نشده بود، قسمتی از گزارش را قبل از نماز و بقیه را بعد از نماز نوشتم. بعد هم نگاهی داشتم به برخی از پیام های شیرین شما که خستگی هرکار سخت و حرف ناسزایی را رفع می کند.
با ریاست محترم جمهوری صبحانه خوردم و حدود ساعت 8 و نیم صبح برای فراهم کردن مقدمات جلسه وزرای امورخارجه عدم تعهد که به ریاست بنده برگزار می شد به مقر ملل متحد رفتم.
ساعت 9 و ربع جلسه با سخنرانی رییس جمهور، دبیرکل ملل متحد و رییس مجمع عمومی آغاز شد و تا 1 و نیم بعدازظهر ادامه داشت و حدود 30 وزیر و نماینده عالیرتبه کشورهای عضو در مورد حاکمیت قانون در روابط بین الملل سخنرانی کردند.
ریاست این گونه جلسات خسته کننده است، چون به عنوان رییس کار زیادی نباید انجام دهی؛ 4 ساعت و نیم باید آن بالا بنشینی و مؤدبانه گوش بدهی و از یک سخنران تشکر کنی و نوبت بعدی را اعلام کنی. البته وقتی جلسات بین المللی به تصمیم گیری می رسند آن وقت ریاست هم چالشی و هم شیرین می شود که بارها در گذشته های دور و نزدیک این تجربه را داشته ام. ولی فعلا این ریاست از نوع تشریفاتی اش بود که علاقه زیادی به آن ندارم ولی چاره ای هم نبود.
پس از بازگشت به هتل برای خداحافظی با دکتر روحانی و هیئت همراه ایشان متوجه شدم که آقای اباما می خواهد تلفن بزند. از آغاز هفته که مقامات آمریکایی درخواست ملاقات بین دو رییس جمهور را مطرح کرده بودند و به دلایل مختلف عملی نشده بود، کم و بیش تماس های غیررسمی بین دو هیئت ادامه داشت. در این میان ملاقات بنده و آقای کری در حاشیه جلسه 1+5 صورت گرفت و بعد هم در ادامه تماس های غیررسمی مشخص شده بود که ممکن است دو رییس بتوانند تلفنی صحبت کنند. در زمانی که من جلسه عدم تعهد را اداره می کردم 5-6 بار آمریکایی ها تماس گرفته بودند تا گفتگوی تلفنی را تنظیم کنند و نهایتا این گفتگو در آستانه ترک هتل توسط دکتر روحانی انجام شد که در آن بر اراده سیاسی طرفین برای حل موضوع هسته ای در کمترین زمان ممکن و دستور به آقای کری و بنده برای رسیدن به راه حل سریع تأکید شد. مکالمه محترمانه و مثبت بود و انشاءالله شروع خوبی برای کاری بس دشوار که حمایت همه را می طلبد و صبر مردم و اعتماد به کارگزاران و خودداری از قضاوت های سریع و جناحی و .....
نمی دانم چرا برخی در تهران این سفر و این مکالمه را که خاری در چشم بدخواهان ایران و اسلام و انقلاب است، با این حرکات نسنجیده زیر سؤال می برند. به هرحال همانطور که حافظ فرموده
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافریست رنجیدن
البته می دانید که این غزل با این بیت شروع می شود که
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن
منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن
انشاءالله یادبگیریم به هم خوب نگاه کنیم و اعتماد کنیم. مخصوصا به منتخب مردم ایران.
به هرحال، از ساعت 4 تا 7 بعدازظهر جمعه 6 ملاقات دوجانبه دیگر داشتم و بعد هم چند جوان متخصص ایرانی که از شهرهای مختلف به نیویورک آمده بودند را دیدم که بسیار شیرین و پرنشاط بود. در پایان هم جلسه داخلی با دوستان هیئت وزارت امورخارجه که فکر می کنم آخر جلسه هنوز دوستان در اطاق من بودند که خوابم برد.
دیروز هم که شنبه بود از ساعت 7 صبح در هتل با چند تن از ایرانیان که از شهرهای مختلف آمده بودند دیدار داشتم و از ساعت 10 صبح تا 5 بعدازظهر یک سره در محل سازمان ملل متحد با 9 وزیر امورخارجه دیدار و مذاکره داشتم که حتی نماز ظهر و عصر را هم همانجا کنار راهرو خواندم و دو تکه پیتزای سبزیجات که دوستان از بیرون تهیه کرده بودند را سرپایی خوردم.
آخر سفر فهرست کامل ملاقات ها را تقدیم خواهم کرد. فکر نمی کنم کشور مهمی مانده باشد که با رییس جمهور یا وزیرش (یا هر دو) در این سفر ملاقات نشده باشد. آنهم به درخواست خودشان و بعضا با پیگیری شدید.
بعد از ملاقات ها به رزیدانس (همان اقامتگاه سفیر به خارجی) برگشتم. باید عرض کنم که در دوران حضور رییس جمهور به دلیل فشردگی کارها همه ما (حتی سفیر) در کنار رییس جمهور و هیئت همراه در نزدیک ترین هتل به مقر سازمان ملل متحد اقامت داشتیم. جز این امکان این همه فعالیت فشرده وجود نداشت. ولی با بازگشت ایشان بنده هم به رزیدانس برگشتم.
به هرحال در رزیدانس، جلسه 4 ساعته با تعدادی از دانشمندان هسته ای صاحب نام و برجسته آمریکایی داشتیم که نظرات خودشان را در مورد روش های فنی ایمن سازی برنامه هسته ای ایران از خطر اشاعه مطرح کردند که بسیار قابل استفاده بود. نماینده محترم سازمان انرژی اتمی که برای شرکت در 1+5 در نیویورک حضور دارند هم در جلسه تشریف داشتند. مجموعا جلسه خوب و سازنده ای بود.
هفت هشت سال قبل هم، در دوران سفارتم در نیویورک، که همزمان مسئول مذاکرات هسته ای بودم، با برخی از این افراد جلسات طولانی و متعددی در همین رزیدانس داشتم، که به طرحی منجر شد که در اواخر دوران مسئولیتم در فروردین 84 در پاریس به سه کشور اروپایی ارائه کردم (ضمنا برای ثبت در تاریخ، استفاده از پاورپوینت از آن طرح شروع شد!!). متاسفانه به دلیل فشار بولتن (معاون وقت وزارت خارجه آمریکا) بر اروپایی ها آن طرح به نتیجه نرسید که همه اذعان دارند اگر به نتیجه رسیده بود شرایط دیگری ایجاد شده بود.
امروز هم که روز یک شنبه است انشاءالله ساعت 8 و نیم صبح به استودیوی شبکه ABC در نیویورک خواهم رفت تا در یک مصاحبه زنده شرکت کنم. صبح های یک شنبه شبکه های تلویزیونی آمریکا برنامه های مشابهی دارند که به آنها Sunday Morning Talk Shows می گویند و بسیار پربیننده هستند. هر هفته هم چند تن از مقامات آمریکا در این برنامه ها شرکت می کنند.
من اولین بار حدود 26 سال قبل در همین برنامه به همراه عصمت کتانی سفیر وقت عراق شرکت کردم. به دلیل جنگ ایران و عراق حاضر نشدیم به یک استودیو برویم و در دو اطاق نشستیم و دعوای مودبانه ای داشتیم. مرحوم آقای کتانی کرد بود و بسیار متین. البته هم آقای کتانی و هم مجری آن زمان برنامه سال ها قبل فوت کردند. "و انا بهم لاحقون." اگر باور کنیم!
بعد از مصاحبه هم با یکی از اساتید برجسته و وطن دوست ایرانی که از کالیفرنیا (6 ساعت پرواز مستقیم تا نیویورک) تشریف آورده اند تا حقیر فدوی را ببینند دیدار خواهم کرد. سپس با 15 نفر از اساتید برجسته و سیاسیون آمریکایی ناهار خواهم خورد و شام را هم در خدمت جوانان دانشمند نخبه ایرانی خواهم بود که برای آن برنامه لحظه شماری می کنم. آن طور که در فهرست شرکت کنندگان دیدم اساتیدی از هاروارد و ام ای تی و .. همه کم و بیش زیر سی سال.
ساعت 6 و نیم است. دوباره نماز را در میان گزارش نویسی خواندم. خیلی پرحرفی کردم. شاید به خاطر اینکه دلم از مهرورزی دوستان پربود و نماز و صحبت با شما آرام بخش.
خدا نگهدارتان و به امید دیدار
جواد ظریف
این رو متن رو کجا نوشته؟
با تشکر از کاربر محترم...شاهزاده خانوم
آقای ظریف خدایی آدم فعالیه...یادم نمیره هنوز جوهر حکم وزارتش خشک نشده بود که قضیه سوریه پیش اومد و از همون روزای اول شروع کرد به آغاز یه دیپلماسی فعال برای مقابله با جنگ
همین که نخست وزیر میکروسکوپی ها همچون کسانی که کک به تبنانش افتاده(:n02:) سریعا رفته آمریکا و گفته چهره واقعی ایران رو به مردم دنیا نشون میدم ---خودش موید این مطلبهنقل قول:
این سفر و این مکالمه را که خاری در چشم بدخواهان ایران و اسلام و انقلاب است
دست مریزاد دکتر ظریف:n09:
از پیج فیس بوک جناب وزیر
ظریف: هولوکاست جنایتی فجیع و نسلکشی است
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در گفتوگو با شبکه "ایبیسی" اعلام کرده: «حق غنیسازی ایران قابل مذاکره نیست.» او همچنین از آمادگی ایران برای"گشودن درهای تاسیسات هستهای به روی بازرسان بینالمللی" خبر داده است.
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران صبح یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۲ در گفتوگو با شبکه "ایبیسی" در نیویورک گفته حق غنیسازی ما قابل مذاکره نیست.
او همچنین گفته اگرایران مطمئن شود که آمریکا حقوق هستهای ایران را به رسمیت بشناسد شانس واقعی برای رسیدن به توافق وجود دارد.
او همچون دیگر مقامات جمهوری اسلامی ایران بار دیگر تاکید کرده که این کشور دنبال ساخت سلاح هستهای نیست. او گفته: «ایران به دنبال ساخت بمب نیست و این زمینهای مناسب برای توافق بین طرفین است.»
او همچون دیگر مقامات جمهوری اسلامی ایران بار دیگر تاکید کرده که این کشور دنبال ساخت سلاح هستهای نیست و "این زمینهای مناسب برای توافق بین طرفین است."
ظریف همچنین اعلام کرده است: «ما آماده گشودن درهای تاسیسات هستهای خود به روی بازرسان بینالمللی هستیم.»
آنطور که وزیر امور خارجه ایران در این مصاحبه گفته است او در ملاقات با جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در نیویورک اعلام کرده: «عدم ساخت سلاح هستهای فقط هدف آنها نيست، بلكه هدف ايران هم هست، چرا كه آن را بر جهت منافع و امنيت ايران نمیدانيم.»
وزیر امور خارجه ایران در بخش دیگری از این گفتوگو همچنین گفته که مقامهای ایرانی هر گونه كشتار بیگناهان در هر گوشه دنيا را محكوم میكنند و فرقی نمیكند اين جنايت در "آلمان نازيها يا فلسطين و در چه زمانی" اتفاق افتاده باشد.
محمد جواد ظریف در این گفتوگو هولوکاست را یک "جنایت فجیع و نسلکشی" خوانده است.
آقای ظریف گفته هولوکاست افسانه نیست. مجری برنامه اما به انتشار ادعای رهبر جمهوری به زبان انگلیسی در سایت او اشاره میکند که در آن علی خامنهای هولوکاست را "افسانه" میخواند.
وزیر امور خارجه ایران در پاسخ به مجری برنامه گفت آنچه در سخنرانیهای علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی به عنوان "افسانه هولوکاست" ترجمه شده، اشتباه از برگردان فارسی به انگلیسی است.
آقای ظریف ادامه داده که با رهبر جمهوری اسلامی ایران صحبت کرده و او "به صراحت كشتار انسانهای بیگناه را محكوم" کرده است. وزیر امور خارجه ایران همچنین درباره سخنان علی خامنهای که به زبان انگلیسی در سایت دفتر رهبر جمهوری اسلامی منتشر شده گفته که این موضوع را با سایت دفتر رهبری در میان خواهد گذاشت.
تاحالا فقط سایتهای غربی این خبر منتشر کردن. فکر نکنم چنین صحبتی کرده باشه:n13: . بازم احتمالا مثل صحبتای روحانی تحریف کردن. ضمنا اونا میخوان که ایرانیا بگن هولوکاست ولی ایرانیا نمیگن:n09:نقل قول:
ظریف: هولوکاست جنایتی فجیع و نسلکشی است
کنایه ظریف به سخنان نتانیاهو در پر بیننده ترین شبکه آمریکا
وزیر امور خارجه کشورمان در مصاحبه با شبکه خبری ای بی سی آمریکا تاکید کرد رهبر ایران و مقامات ایرانی هر گونه کشتار بی گناهان در هر گوشه دنیا را محکوم میکنند و فرقی نمیکند این جنایت در آلمان یا فلسطین و در چه زمانی اتفاق افتاده باشد.
محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران، امروز در برنامه زنده "این هفته بااستفانوپولوس" پربیننده ترین برنامه خبری صبح یکشنبه آمریکا حاضر شد و در مقابل سؤالات چالشی مجری این برنامه از مواضع اصولی جمهوری اسلامی دفاع کرد.
سوال اولیه مجری برنامه به تحولات هفته قبل به عنوان واقعه ای مهم که قواعد بازی بین دو کشور را تغییر می دهد، اختصاص داشت و این که آیا این اتفاقات تغییری بنیادی در روابط ایران و آمریکاست؟
ظریف در پاسخ گفت: آن چه شاهد آن بودیم در واقع قدم های اولیه ای بود که ایران، آمریکا و سایر کشورها برای حل و فصل مسائل فی ما بین برداشتند. متاسفانه موضوع هسته ای که می توانست زمینه ای برای همکاری باشد، به موضوعی برای مناقشه تبدیل شده است. به هر حال برای طی این مسیر به تلاش های بیشتری نیاز است، ولی قدم های اولیه دو طرف مثبت بوده اند.
ظریف در پاسخ به سوال مجری در مورد برخی اعتراضات به دکتر روحانی پس از بازگشت از نیویورک گفت: یکی از تشابهات ایران و آمریکا اینست که هر دو جوامع و نظام هایی چند صدایی و تکثر گرا هستند و این بسیار خوب و نکته قوت است. با این حال اگر ایران مطمئن شود که آمریکا آماده است حقوق هسته ای ایران را به رسمیت بشناسد و به آن احترام بگذارد، فرصتی واقعی برای رسیدن به توافق وجود دارد و ما پشتیبانی و تایید کامل مقام معظم رهبری را برای این کار داریم.
وی افزود: نقاط مشترک زیادی برای حصول به توافق وجود دارد. ما می دانیم که ایران برای حصول به توافق با حفظ حق غنی سازی که قابل مذاکره نیست مصمم است. ما می دانیم که ایران به دنبال ساخت بمب نیست و این زمینه ای مناسب برای توافق بین طرفین است.
وزیر خارجه کشورمان تاکید کرد: من در ملاقات با وزرای خارجه ١+٥ و بعد با آقای کری، به آن ها گفتم که عدم ساخت سلاح هسته ای فقط هدف آنها نیست، بلکه هدف ایران هم هست، چرا که آن را در جهت منافع و امنیت ایران نمی دانیم.
وی همچون به اقدامات اعتماد ساز ایران از جمله پذیرش داوطلبانه پروتکلی الحاقی در اوائل سال های ٢٠٠٠ اشاره کرد.
رئیس تیم مذاکرات هستهای ایران همچنین با اشاره به تجربه سرنوشت دانشمندان هستهای پس از پایان جنگ سرد و اشاعه قاچاق هستهای در نتیجه بیکار شدن آنها، تداوم فعالیت های هستهای صلح آمیز و قانونی ایران زیر نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی، موضوعی دانست که همه از آن نفع خواهند برد.
ظریف در پاسخ به مجری آمریکایی که با قرائت بخش هایی از مطالب سایت مقام معظم رهبری درباره کشتار یهودیان در خلال جنگ جهانی دوم نظر وی را جویا شده بود گفت: من شخصا با ایشان صحبت کرده ام و ایشان به صراحت کشتار انسان های بی گناه را محکوم می دانند. رهبری ایران و مقامات ایرانی هر گونه کشتار بی گناهان در هر گوشه دنیا را محکوم می کنند و فرقی نمی کند این جنایت در آلمان نازیها یا فلسطین و در چه زمانی اتفاق افتاده باشد.
ظریف تاکید کرد: در واقع این بخش راجع به کشتار افراد بی گناه نبود، بلکه اشاره به برخوردهایی داشت که با محققان مسائل تاریخی می گردد. نکته اصلی این است که نمی تواند و نباید این جنایت بهانه برای ظلم و فجایع به مردم فلسطین برای بیش از شصت سال گردد. باید این مسالت روشن شود که بدون احترام و توجه واقعی به حقوق مردم فلسطین، امکان إیجاد صلح و امنیت در خاورمیانه وجود ندارد.
در انتهای مصاحبه هم ظریف در مورد ملاقات امروز نتانیاهو با رئیس جمهور آمریکا و سخنان وی در رابطه با ایران، گفت: نتانیاهو از اوایل دهه ٩٠ میلادی هر روز اعلام می کند که ایران شش ماه تا ساخت سلاح هسته ای فاصله دارد. با مراجعه به سوابق، می توان دید که این شش ماه برای وی همواره ثابت است. ایران شش ماه یا شش سال یا هر زمان دیگری سلاح هسته ای نخواهد ساخت، چون قصد چنین کاری را ندارد.
اینم لینکش : +
درست یا غلط بودنش دیگه مسیولیتش با من نیست
+
ببخشید میشه لطفا جمع نبندید ممنون میشم :)نقل قول:
بازم احتمالا مثل صحبتای روحانی تحریف کردن. ضمنا اونا میخوان که ایرانیا بگن هولوکاست ولی ایرانیا نمیگن
کشتن ادم ها ب هر نحوی و از هر عقیده ای / نزادی/ مذهبی از نظر من محکومه
چند وقت پیش یکی از روسای جمهور ایران در سازمان ملل اعلام کرده بودن که با تحقیقاتی که در ایران انجام دادن , فهمیدن که در آمریکا برج دوقولویی وجود نداشته که بخواد در سال 2001 مورد حمله هواپیماها قرار بگیره و حادثه 11 سپتامبر بوجود بیاد .نقل قول:
و در ادامه گفتن که 11 سپتامبر همانند هولوکاست داستانی ساختگیه .
فکر کنم معیار این افراد برای قبول نداشتن هولوکاست مثل مورد 11 سپتامبر باشه . وقتی که عنوان میشه چینین برج هایی اصلا وجود خارج نداشته مشخصه که در قبال هولوکاست چه موضعی گرفته میشه .
خودزنی صهیونیستها/ ماجرای دستگیری جاسوس ایرانی!!!
به گزارش سرویس مانیتورینگ پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، «شین بت» ادعا کرده است، فردی به نام «علی منصوری»، 58 ساله را که به «اَلِکس مِینز»(Alex Manes) شهرت دارد، در حال حملِ عکس هایی از سفارت آمریکا در تل آویو، در تاریخ یازده سپتامبر امسال، در فرودگاه «بن گوریون» دستگیر کرده است.
رژیم صهیونیستی همچنین ادعا می کند، این فرد ایرانی الاصل را سپاه پاسداران برای جاسوسی به تل آویو فرستاده است.
آژانس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ادعا کرده فرد دستگیر شده در سال 2012 برای جاسوسی به استخدام سپاه پاسداران درآمده و وظیفه داشته با برپایی کسب و کاری در تل آویو، در ازای دریافت یک میلیون دلار، به جاسوسی برای ایران بپردازد.
یک جنبه از انفعالی بودن موضع رژیم صهیونیستی در این قضیه ، گذشت 18 روز از زمان ادعایی برای دستگیری مزبور است؛ حال آنکه اگر تل آویو چنین دستاوردی داشت، آن را زودتر از اینها و بی لحظه ای درنگ، رسانه ای و فاش می کرد.
جنبه دیگر، اعلام خبر این دستگیری ادعایی، درست یک روز پس از انتشار خبر گفتگوی تلفنی باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، با دکتر روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران، در پایان سفر موفقیت آمیز هیئت ایرانی به نیویورک برای شرکت در شصت و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک است.
پانوشت:سناریوی خالی بندی در حد آمیتاچاخان!!!:n09:
:n08::n08:نقل قول:
در انتهای مصاحبه هم ظریف در مورد ملاقات امروز نتانیاهو با رئیس جمهور آمریکا و سخنان وی در رابطه با ایران، گفت: نتانیاهو از اوایل دهه ٩٠ میلادی هر روز اعلام می کند که ایران شش ماه تا ساخت سلاح هسته ای فاصله دارد. با مراجعه به سوابق، می توان دید که این شش ماه برای وی همواره ثابت است. ایران شش ماه یا شش سال یا هر زمان دیگری سلاح هسته ای نخواهد ساخت، چون قصد چنین کاری را ندارد.
اکبر ترکان خبر داد
رییسجمهور دستور بررسی چگونگی برقراری خط پرواز مستقیم ایران - آمریکا را صادر کرد
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۵
سرپرست شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور تاکید کرد که این شورا باید به کلیه ایرانیان اعم از یهودیان، مسیحیان، زرتشتیان و مسلمانان ایرانی مقیم خارج به بهترین نحو خدمات ارائه کند.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، اکبر ترکان در نشست با مدیران دبیرخانه شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور، ضمن اعلام این موضوع، دستاوردهای دیدار رییسجمهور با ایرانیان مقیم آمریکا را تشریح کرد.
وی نتایج دیدار رییسجمهور با ایرانیان مقیم نیویورک را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: دکتر روحانی، ایرانی بودن را مهمترین نقطه مشترک برای تمام ایرانیان میداند و بر ضرورت و افزایش خدمترسانی به تمامی ایرانیان در سراسر جهان از سوی شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور تاکید کرده است.
ترکان، تسهیل رفت و آمد و ارتباط ایرانیان مقیم خارج به کشور را یکی دیگر از محورهای سخنان رییسجمهور اعلام کرد و افزود: ایشان در راستای رفع مشکلات رفت و آمد هموطنان مقیم آمریکا، دستور بررسی چگونگی برقراری خط پرواز مستقیم بین ایران و آمریکا را صادر کرد.
سرپرست شورای عالی ایرانیان با اشاره به موافقت رییس جمهور بر باقی ماندن دبیرخانه شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور در مجموعه نهاد ریاست جمهوری گفت: انتظار رییس جمهور از دبیرخانه این است که با اصلاح ساختار و چابک سازی مجموعه، در زمینه ارائه خدمات و برقراری ارتباط و تسهیل امور هموطنان مقیم خارج بیش از پیش تلاش شود.
وی افزود: از نکاتی که رییسجمهور بر آن تاکید دارد، پیگیری دبیرخانه شورای عالی در جهت تسریع و حل مشکلات قضایی ایرانیان، وظیفه عمومی و تسهیل قوانین و مقررات رفت و آمد و رفع موانع و موارد بازدارنده ارتباط هموطنان مقیم خارج با کشور از سوی دستگاههای اجرایی ذیربط است.
ترکان در پایان گفت: لازم است دبیرخانه در اسرع وقت نسبت به بررسی قوانین و مقررات مربوطه و ارائه لایحه اصلاحی برای رفع کلیه موانع و محدودیتهای پیش روی ایرانیان اقدام کند.
روحانی: به تعهدات خود در سیاست خارجی پایبندیم/برای تحقق مصالح ملی تلاش میکنیم
هیأت وزیران عصر یکشنبه به ریاست حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی - رییسجمهور - تشکیل جلسه داد و در این جلسه گزارشی از برنامههای سفر نیویورک ارائه شد.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، رییسجمهور در ابتدای این جلسه، ضمن تشریح برنامهها و اهداف مورد نظر سفر خود به نیویورک به منظور شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد اظهار کرد: دولت تدبیر و امید در چارچوب سیاستهای مقام معظم رهبری، مجری خواست مردم است و بر تعهداتش نسبت به مردم و تحول در مناسبات خارجی که یک خواست و مطالبه ملی است، پایبند است و در این سفر با حفظ مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران، پرهیز از تندرویها و با رعایت اخلاق و ادب در مناسبات، همین اهداف را تعقیب میکرد.
روحانی افزود: دولت خود را مدافع منافع عمومی میداند و برای تحقق مصالح ملی تلاش خواهد کرد.
رییسجمهور با تقدیر از مردم شریف ایران، تصریح کرد: انتخابات ایران نگاه دنیا را به خود تغییر داده و فضای بسیار خوبی برای شنیدن پیامهای برحق جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده است و برنامههایی که در این سفر دنبال شد، فرصتی برای تبیین این مواضع بود.
وی درباره گفتوگوی تلفنی خود با رییسجمهور آمریکا نیز اظهار کرد: تمرکز و اولویت اصلی در این گفتوگو بر حل مساله هستهای ایران و حفظ حقوق هستهای کشورمان بود و تسریع در رفع موانع موجود، مورد تفاهم طرفین قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، هیأت وزیران پس از استماع سخنان رییسجمهور، ضمن حمایت کامل از برنامههای این سفر و ارزنده دانستن دستاوردهای آن، از تدبیر دکتر روحانی در بهبود مناسبات بینالمللی و تبیین سنجیده و توأم با عزت، حکمت و مصلحت در راستای مواضع اصولی کشور قدردانی کرد.
از نظر همه محکومه ولی منظورم دولت مردان ایرانی بود . ضمنا کسی نمیگه یهودی کشته نشده! میگن که این تعداد یهودی کشته نشده!!!!!نقل قول:
کشتن ادم ها ب هر نحوی و از هر عقیده ای / نزادی/ مذهبی از نظر من محکومه
یه لینک میدی داداش . چون اولین باره دارم میشنوم که کسی گفته چنین برجهایی وجود نداشته!!!!!نقل قول:
چند وقت پیش یکی از روسای جمهور ایران در سازمان ملل اعلام کرده بودن که با تحقیقاتی که در ایران انجام دادن , فهمیدن که در آمریکا برج دوقولویی وجود نداشته
این بحث یه مقدار به عنوان تاپیک نا مربوطه ولی چون به مواضع رئس جمهور و دولت مربوط میشه دربارش یه سوال دارم :نقل قول:
هولوکاست اشاره به کشته شدن 5-6 میلیون یهودی از 9 میلیون یهودی ساکن اروپا به دست حکومت نازی ها و همدستانش داره و مدارکی که اثبات می کنه این
تعداد کشته وجود داشته :
حالا سوالی که هست: از نظر کسانی که این قضیه رو رد می کنن (این تعداد کشته رو قبول ندارن) چه تعداد یهودی کشته شدن ونقل قول:
اسناد و مدارک بی شماری در دست است که کشته شدن 5 تا 6 میلیون یهودی به دست نازیها را ثابت می کند، از جمله:
- آمار افرادی که به اردوگاههای مرگ اصلی منتقل شدند (اردوگاههایی که اساسا برای یهودیان ساخته شده بود)
- آمار جمعیت یهودیان در اروپا پیش و پس از جنگ جهانی دوم
- گزارشهای فرماندهان نازی به مقامات مافوق در مورد اردوگاههای مرگ و همچنین پیشرفت کار یگانهای سازمانیافته نازی برای کشتار یهودیان در سرزمینهای تحت اشغال ارتش آلمان
- شهادتهای رهبران و فرماندهان نازی بعد از خاتمه جنگ جهانی دوم
- اسناد جدیدتری نظیر کشف گورهای دستجمعی در اوکراین که نازیها اجساد هزاران یهودی را در آنها مدفون کردند.
علاوه بر این، رهبران نازی در موارد متعددی از سیاست رژیم هیتلری برای نابودی یهودیان سخن گفته اند، از جمله:
- یوزف گوبلز رهبر ماشین تبلیغاتی هیتلر در خاطراتش نوشته است:
«14 فوریه 1942: پیشوا بار دیگر عزم راسخ خود برای پاکسازی بی رحمانه یهودیان در اروپا را ابراز کرد. نباید در این باره به هیچوجه نازک نارنجی بود. یهودیان مستحق بلایی هستند که بر سرشان نازل شده است. نابودی آنان دست در دست نابودی دشمنانمان پیش خواهد رفت. ما باید با بی رحمی خونسردانه این روند را هر چه سریعتر جلو ببریم.
27 مارس 1942: رویه ای که در پیش گرفته شده بسیار وحشیانه است و بیش از این در اینجا به توصیف جزییاتش نمی پردازم. از یهودیان چیز زیادی به جا نخواهد ماند. در مجموع می توان گفت که حدود 60 درصد آنها باید نابود شوند و حدود 40 درصد برای بیگاری به کار گرفته خواهند شد»
(برگرفته از کتاب خاطرات گوبلز تالیف لوخنر، 1948 ص 86، 147، 148)
هاینریش هیملر رهبر اس اس طی یک سخنرانی برای افسران اس اس در پوزن در 4 اکتبر 1943 که نوار صوتی آن موجود است، چنین گفت:
«اکنون می خواهم راجع به تخلیه یهودیان و ریشه کن کردن قوم یهود صحبت کنم. این از آن حرفها است که به سادگی می شود زد: "یهودیان دارند ریشه کن می شوند". این را همه اعضای حزب (نازی) می گویند و کاملا درست است. این بخشی از طرحهای ما است، ریشه کن کردن یهودیان و نابودی آنها، و ما داریم این کار را می کنیم»
(برگرفته از کتاب "دادگاه جنایتکاران جنگی ردیف اول" 1948، جلد 29، ص 145)
چه منبع و مدرکی این تعداد رو ثابت می کنه ؟
تعداد کشته شده ها چه تاثیری تو نفس عمل یعنی قتل عام داره ؟
اینکه ثابت بشه کمتر یا بیشتر بوده چه تاثیری تو سیاست کشور ها در مقابل "هولوکاست" یا "کشتار یهودیان" داره ؟
بحث اینجاست که یه عده میگن یهودیهای ساکن در اروپا کمتر از این تعداد بودن!! بر فرض اینکه این تعداد باشن یعنی فقط 6 میلیون در آلمان و کشورهای هم پیمان آلمان بودن؟!!!
بر فرض اینکه هولوکاست درست باشه ولی چرا اجازه تحقیق درباره این موضوع نمیدن؟!!!!
جالب اینجاست که در جنگ جهانی دوم حدود 50 میلیون نفر کشته شدند!!!! چرا فقط بحث سر کشته شدگان یهودیه؟!!! همین ایران خودمون هم کم کشته نداد!!!!
به قول آقای ظریف: که در جنگ جهانی میلیونها آدم کشته شدند ولی تقصیر فلسطینی ها چی بود که باید تاوان بدن!
در کل به نظر من هولوکاست موضوعی شده که بتونن از دنیا باج بگیرن!!!
ضمنا درمورد مثالهای شما هم مثلا به صحبتهای گوبلز شما اعتماد داری؟!!!! آدمی که میگفت هرجه دروغ بزرگتر باورکردنش توسط مردم اسانتر!!!
به هرحال بگذریم:n01:
با گذشت دو روز از گفت و گوی تلفنی حسن روحانی رئیس جمهور ایران و باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا، اظهارنظرها در این خصوص همچنان از سوی مقامات و صاحب نظران داخلی با احتیاط صورت میپذیرد اما تاکنون کدام چهرهها به طور شفاف و دقیقاً درباره این گفت و گوی تلفنی سخن گفتهاند؟
به گزارش «تابناک»، پس از بازگشت حجت الاسلام دکتر حسن روحانی به ایران و در پی تماسی که پیش از سفر با رئیس جمهور آمریکا برقرار شده و گفت و گوی بیست دقیقهای میان روئسای جمهور دو کشور درباره مسائل حساس میان دو کشور علی الخصوص مباحث هستهای صورت پذیرفته بود، واکنشهای فراوانی نسبت به وقایع سفر نیویورک توسط مسئولان ارشد و میانی کشور و همچنین صاحب نظران مطرح شد، با این حال اکثر طرفهای گفت و گو ترجیح دادند به تحلیل گفت و گوی اوباما و روحانی نپردازند.
از این حیث در روزها اخیر در میان حجم بالایی از گفت و گوهای قرار گرفته بر روی خروجی خبرگزاری و وبسایتهای خبری، تعداد فراوانی گفت و گو، سخنرانی و یا نطق یافت نمیشود که صراحتاً به این گفت و گو اشاره شده باشد و در قبالش، موضع مثبت، منفی و یا ممتنعی اتخاذ شده باشد. «تابناک» مجموع مواضعی که در آنها صراحتاً اشارهای به گفت و گو از هر جنبهای صورت پذیرفته، گرد آورده، است که همه نوع برداشتی نسبت به این گفت و گو را تداعی مینماید.
احتمال شکستن یخ اظهارنظر در این زمینه، در صورت اظهارنظر صریح دیگر مقامات ارشد کشور وجود دارد اما پیش از آن، این 16 اعلام موضع که از مرجع تقلید شیعیان تا مشاور رهبر معظم انقلاب را شامل میشود نیز در جای خود جالب توجه است، هرچند بسیاری از این اظهارنظرها کوتاه است و قضاوت درباره مثبت، منفی و یا ممتنع بودن برخی دیگر نیز تا حدودی دشوار مینماید.
فرض کنید کمتر بودن و با دلیل و مدرک هم ثابت شد خیلی کمتر بودن ولی این تو نفـس قتل عام افراد بی گنـاه تغییری ایجاد نمی کنـهنقل قول:
سیایت بر حسب تعداد کشته شدگان تنظیم نمی شه علت اینکه کشته شدن یهودیـان بیشتر مورد توجه به خاطر اینـه که تو این کشـتار
زن و مرد و کودک بدون دفاع و به جرم یهودی بودن کشته شدن این کاملا واضحه که تو جنگ جهانی تعداد زیادی کشته شدن و این تعداد
کشته از عواقب جنگ دو طرف بوده ولی اینکه یه گروه خاص رو فقط به جرم دین یا قومیت خاص قتل عام کنن از نظر اخلاقـی و انسانی
بیشتر زیر سوال میره چه این قوم مسلمون باشن چه یهودی شاید علت اینکه توجه بیشتری به این موضوع شده همین باشه..
درباره موضوع فلسطین، طبق تاریخ قوم یهـود از حـدود 2000 سال پیش از این سرزمین بیرون انداخته شدن و در طول این مدت در تلاش
برای بازگشت به این سرزمین بودن یکی از تلـاش ها برای بازگشـت به این سرزمین خریـد زمین ها از اعراب بوده که با توافـق و رضایـت
خود اعراب این کار انجام شده پس فلسطینـی ها باید خودشون به صورت مسالـمت آمیز مسئله زمین هاشون رو با اسرائیـل حل کنـن
و مشکلی که الان دارن نتیجه سیاست و برخورد اجدادشون بوده ..
با قسمت باج گیری هم موافقم ولی اینکه کشوری مثل ایران کشتار مسلمون ها (فلسطین) رو ارجح بدونه به کشتار یهودی ها به نظر
میاد فرق چندانی با سیاست اسراییل نمی کنه .کشتار به هر حال محکومه و کسی تو زنده موندن، قومیت یا مذهب ارجحیت به دیگری
نداره
نظرسنجی «سی ان ان»:
سه چهارم آمریکاییها خواستار مذاکره با ایران هستند
صحبت از چشم انداز بهبود روابط ایران و آمریکا، این روزها به مهمترین موضوع بحث محافل گوناگون تبدیل شده و در این میان، بررسی دیدگاه افکار عمومی هر یک از دو کشور نسبت به این موضوع، از جایگاهی ویژه برخوردار است. در یک نظرسنجی در این زمینه، سه چهارم آمریکایی ها از تمایل خود به مذاکره مستقیم با ایران سخن گفته اند.
به گزارش «تابناک»، بر اساس یک نظرسنجی انجام شده توسط شبکه خبری «سی ان ان»، سه چهار آمریکایی ها خواستار گفت و گوهای مستقیم دیپلماتیک با ایران برای حل و فصل موضوع هسته ای هستند. در مقابل، یک نفر از هر پنج آمریکایی نسبت به مذاکره با ایران ابراز مخالفت کرده است.
«کیتینگ هولاند»، مدیر مرکز نظرسنجی «سی ان ان» می گوید: «اکثریت بزرگی از همه گروه های جمعیتی، از مذاکره با ایران بر سر برنامه هسته ای این کشور حمایت می کنند؛ از جمله 87 درصد از دموکرات ها و 68 درصد از جمهوری خواهان. البته این چیز جدیدی برای آمریکایی ها نیست. در سال 2009 نیز تقریباً همین نسبت از پاسخ دهندگان از مذاکره با ایران حمایت کرده بودند».
در این نظرسنجی، 803 نفر در سراسر آمریکا مشارکت کرده اند و نظرسنجی از طریق تلفن انجام شده است. احتمال خطای نمونه گیری این نظرسنجی 3.5 درصد گزارش شده است.
گفتنی است طی هفته های اخیر، مجموعه ای از تحولات سبب شد موضوع احتمال بهبود روابط میان و آمریکا برای نخستین بار پس از بیش از سه دهه، به طور جدی مطرح شود. گفت و گوی تلفنی روسای جمهور دو کشور، نقطه عطفی در این جریان بود که توجه گسترده بین المللی را به دنبال داشت.
بله دقیقانقل قول:
اون هم به بدتر وجه در کوره های ادم سوزی !
به فرض یک میلیون به فرض 900 هزار نفر کدام وجدانی کشتار زنان و کودکان و انسان های بی گناه را فقط به این استدلال که ان ها دینشان یهودی بوده قبول میکنه ؟ !
فعلا که انگار هرچه این بندگان خدا توی نیویورک رشته کرده بودن با امدن این مردک دیوانه نتانیاهو پنبه شد رفت پی کارش!
جناب اوباما تا این اقا رو دیدن در حالت غش فرمودن همچنان گزینه حمله نظامی روی میزه!!! اخه یکی نیست بگه آقا جان شما از یک طرف اونطوری حرف میزنی تا این بابا رو میبینی یه چیز دیگه میگی! حالا ما شفاف عمل نمیکنیم یا شما؟:n29:
مشروح سخنان اون یاروهه!!:n02:
محتوای مخفی: مخفی
شما دقیقا دنبال چه چیزی هستین که شفاف نیست؟نقل قول:
انتظار دارید مشکل 35ساله با یک تلفن رفع بشه و دوستی 70ساله بخاطر یک تماس 5دقیقه ای تموم بشه؟
به نظر من اتفاقا همه چیز شفاف هست
صحبتها شده ولی در عمل هنوز اتفاقی رخ نداده پس حرف اقای اباما خیلی هم شفاف هست و هنوز تمام گزینه ها روی میز هست و حالا کدوم طرف دنبال عمل کردن به گفته ها بره و گزینه درست رو روی میز بزاره مهم هست
محتوای مخفی: ................
کار خوبی میکنی...همشون بدن...مخصوصا آخریه...جدی میگم...نقل قول:
این نام کاربری ماله یکی دیگه بود....مفته افتاد دست ما.....بیشتر حالت لِرکِر میام بزارم توی سایت ...نهایت هفته ای 2-3 تا پست ...برام نمی صرفه عوضش کنم
این که شد ایدئولوژی!!نقل قول:
ادب که اموختی از بی ادبان
حاج عاقا؟؟بازم ایدئولوژی؟؟نقل قول:
یه حدیث هم هست میگه انچه برای خود نمیپسنی برای دیگران مپسند!
اینها فکر نمیکنم ایدولوژی باشن و تعریف ایدولوژی با تفکر و فلسفه کاملا جداستنقل قول:
تفکر وقتی یک وجهی و تک بعدی در راستای رسیدن به یک هدف خاص قرار بگیره تبدیل به ایدولوژی میشه که همین تک بعدی شدن هست خطرناک و مضرش میکنه
وگرنه فلسفه و نظر و اعتقادی که در راستای بهتر شدن و رشد باشه از هر جهتی که باشه میتونه مفید باشه
حالا یه حاج اقا حرف درستی بزنه چه یه پیره مرد طاغوتی عرقخور فرقی نداره و حرف درست ارزشمنده
پستهامون تبدیل به اسپم شد ولی یه سوال مرتبط اینکه رهبری ایا نظری درباره صحبت مستقیم اوباما و روحانی ایا داشتن یا نه؟
افخم:اوباما ایستادگیاش دربرابر جنگطلبان را نشان دهد/نقطه پایان مذاکرات حقوق هستهیی ماست
سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان صبح روز سهشنبه در نشست هفتگی خود با خبرنگاران به سوالات آنها پاسخ گفت.
به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران، مرضیه افخم در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره انتشار اخباری مبنی بر اظهارات وزیر خارجه بحرین در مورد ترور سید حسن نصرالله گفت: ما نیز اینگونه اخبار را دیدیم. اگر این خبرها درست باشد و این اظهارنظری که از سوی وزیر خارجه بحرین بیان شده است صحت داشته باشد، در درجه اول جای تعجب است. این کلمات نشان دهنده نوعی همسویی گفتمانی با رژیم صهیونیستی است.
افخم ادامه داد: طرح این اظهارات از سوی یک مقام رسمی یک کشور مسلمان درباره یک مقام و شخصیت لبنانی که کاملا شناخته شده و مورد حمایت ملتهای منطقه است، نوعی ترویج تروریسم دولتی است.
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان اضافه کرد: امیدواریم که این اظهارات درست و دقیق منتشر نشده باشد و مقامات بحرینی نسبت به آن واکنش نشان دهند.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره اظهارنظر مقامات کانادایی در مورد بهبود روابط ایران و کانادا، گفت: سابقه اتفاقات رخ داده میان ایران و کانادا در طول دو سال گذشته کاملا آشکار است. آنها در طی یک اقدام عجولانه و یک جانبه روابط خود را با ایران قطع کردند. متاسفانه بعد از رژیم صهیونیستی تنها مسوولان کانادایی هستند که چنین اظهارات تلخی را درباره ملت بزرگ ایران و دولتی که برخاسته از آرای باشکوه مردم است بیان میکنند.
افخم در پاسخ به سوال دیگری درباره اظهارات باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا پس از دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه همچنان گزینه نظامی درباره ایران باقی است، گفت: ما همچنان انتظار داریم که مقامات آمریکایی بر اساس سیاست واقعبینانه با جمهوری اسلامی ایران رفتار کرده و با ملت ایران با تکریم صحبت کنند.
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان ادامه داد: امروز آمریکا در مقابل یک آزمون بزرگی قرار دارد که چه میزان توان ایستادگی و مقاومت در مقابل جنگطلبان دارد هرچه این توان بیشتر باشد امکان تعامل با آمریکا و حرکت به سمت رویکردهای سازنده قابل بررسی خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: البته نباید فراموش کنیم که فشار رژیم صهیونیستی به دلیل منزوی شدن بوده و عصبانیت آنها از این است که سیاستهای دولت اعتدال در سطح جهان پذیرفته شده و ادامه خواهد داشت. صهیونیستها فشارهای خود را در حوزههای مختلف ادامه خواهند داد، تبلیغات و سناریوهای تکراری آنها ادامه پیدا خواهد کرد و نه تنها ما بلکه بسیاری از تحلیلگران در سطح جهان این روش و برخورد رژیم صهیونیستی را برای اعمال فشار و تکرار سناریوهای نخ نما شده مشاهده میکنند. فقط باید گفت که آزمون بزرگ دولت آمریکا برای ما ملاک است و توان ایستادگی آنها در برابر اینگونه تبلیغات.
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا ایران با 1+5 صرفا درباره موضوع هستهیی مذاکره خواهد کرد یا اینکه مسائل مربوط به روابط دو جانبه نیز در دستور کار قرار خواهد داشت؟ گفت: آنچه بین ایران و آمریکا در قالب تفاهمی صورت گرفته این است که وزیران خارجه در چارچوب مذاکرات 1+5 بحثهایی داشته باشند و در آن چارچوب بحث هستهیی قابل تعریف است. براساس تعامل ایران و آمریکا در چارچوب مذاکرات هستهیی رویکرد آنها مشخص خواهد شد. هیچگونه ورودی به مباحث دو جانبه و موضوعاتی که ریشههای عمیق تاریخی و اختلافات عمیق بین دو کشور را همراه دارد فعلا قرار نیست مطرح شود. این تعامل تست و آزمونی است که از جدیت، صداقت و اراده آنها به تکریم ملت ایران و تایید حق ایران در داشتن فناوری صلحآمیز هستهیی برسیم.
سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد: بنابراین بحثهای دیگری درباره روابط ایران و آمریکا و چارچوبهایی از این دست که در رسانهها مطرح میشود و گمانهزنی میشود اصلا به هیچ وجه فعلا مطرح نیست. تنها آزمون ما چارچوب مذاکرات هستهیی است و نوع تعامل آمریکا در این مذاکرات گویای گامهای بعدی خواهد بود.
افخم افزود: قرار است در مذاکرات ژنو چارچوب و چشم انداز مذاکرات ایران و آژانس مشخص شود. این چارچوب تعیین کننده حرکت ها و گامهای بعدی خواهد بود. ما خواستار این هستیم که براساس این چارچوب نقطه آغاز و پایان مذاکرات روشن شود و نقطه پایان مذاکرات برای ما حقوق هستهیی ملت ایران است که شامل غنی سازی است و در حق غنیسازی هیچگونه مذاکرهای از نظر ما پذیرفته نیست.
وی ادامه داد: لغو تحریمهای ظالمانه علیه ایران بخش دیگری از خواستههای ما است و به طور متقابل هم اعلام کردهایم براساس مقررات بینالمللی و پادمانهای موجود و تعهداتی که داریم در مسیر کامل شفافسازی پا به پای هم حرکت کنیم و نگرانیهای منطقی طرفهای مقابل را درک کنیم. بنابراین این چارچوب ملاک و گام اول برای مذاکرات است. امیدواریم در مذاکرات ژنو دو طرف به این چارچوب و تفاهم برسند و بر مبنای آن اقداماتی که باید انجام شود تعیین خواهد شد و امیدواریم گام اول گام مثبت باشد.
وی درباره اخبار منتشر شده مبنی بر دعوت از روحانی برای شرکت در مراسم حج خاطر نشان کرد: هنوز وزارت خارجه هیچ دعوتنامه رسمی برای انجام این سفر دریافت نکرده است و چنین دعوتی از طریق مجامع دیپلماتیک صورت نگرفته است.
سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص توافقات بین ایران و آرژانتین برای بررسی موضوع آمیا گفت: بین وزیران خارجه دو کشور تفاهم شد مذاکرات هیاتها در ماه اکتبر در ژنو دنبال شود. ما به مقامات آرژانتین اعلام کردیم این تفاهم به تصویب مقامات ذیصلاح دو کشور رسیده است. در اعلامی که کاردار سابق ما در بوئنوس آریس به مقامات آرژانتین داشت و همچنین طی اعلامی که وزیر خارجه پیشین با وزیر خارجه آرژانتین داشته است این موضوع به آنها اعلام شد و ما آمادگی خود را برای حرکت براساس تفاهمنامه اعلام کردیم.
افخم تاکید کرد: اظهار نظرهایی که مقامات آرژانتینی داشتند برای ما تعجبآور بود و امیدواریم هستیم طی تفاهم انجام شده مذاکرات دو طرف پیش برود و شاهد روندهای بهتری باشیم. امیدواریم مسوولین آرژانتینی نیز نهایت همکاری را در این باره داشته باشند.
خبرنگار دیگری پرسید پیرو تماس تلفنی که بین رییسان جمهور ایران و آمریکا برقرار شد اعضای هیات ایرانی به کرات اعلام کردهاند درخواست از طرف کاخ سفید بوده اما از جانب مقابل خانم رایس در اقدامی غیراخلاقی اعلام کرد که این اقدام با درخواست ایران انجام شده است. درخواست تلفنی از کدام سو بوده است که افخم پاسخ داد: امیدواریم مسائل جزیی که ارزشی در کلیات و محتوای مذاکرات و روندهای جاری ندارد کمتر دنبال شود. به اندازه کافی توضیحات مسوولان ایرانی را در این باره داشتهایم.
وی ادامه داد: درباره توضیحات خانم رایس همانطور که معاون حقوقی و بینالملل وزارت خارجه اعلام کرده است اعتراضاتی نسبت به اظهار نظر نسنجیدهای که داشتند مطرح شد و از نظر ما این بحث تمام شده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص اخبار منتشر شده مبنی بر بازداشت یک جاسوس ایرانی- بلژیکی در اسراییل گفت: این سناریوی تکراری رژیم صهیونیستی برای همه شناخته شده است. حتی شاهد بودیم مطبوعات غرب و تحلیلگران آنها در نقاط مختلف دنیا هم زمانی اعلام دستگیری جاسوس با سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا را نوعی طراحی برای خروج از انزوا ارزیابی کردهاند. رژیم صهیونیستی به دلیل اینکه امروز دیگر توان پیشبرد اهداف توسعه طلباناش را ندارد و گفتمان جنگطلبانه این رژیم در معرض انزوا قرار گرفته است و از سوی جامعه جهانی طرد شده دست به سناریوهای جدیدی میزند که ارزیابیهای خود را دارد.
وی تاکید کرد: آنچه که مسلم است این است که این سناریوها و تلاشهای مذبوحانه رژیم صهیونیستی از روی عصبانیت است و ما نسبت به آنها ارزیابی نداریم و برای دنیا و افکار عمومی این روش شکست خورده و تکراری است.
وی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری درباره حضور مخالفان و موافقان عملکرد رییس جمهور در فرودگاه مهرآباد و همچنین حضور یکی از اعضای ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری به عنوان مخالف در این تجمع خاطرنشان کرد: جامعه ایران جامعه چند صدا و تکثرگرا است و گروهها و اشخاص براساس مقررات و قوانین کشور برای بیان نظراتشان آزاد هستند و دولت با سعهصدر این صداها را میشنود و همه نظرات و تحلیلها محترم شمرده میشوند. در عین حال این ارزیابیهای رسانهای میتواند ادامه پیدا کند، اما قطعا دولت آن را به عنوان یک اقدام تلافیجویانه در چارچوب شکستهای انتخاباتی ارزیابی نمیکند.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در ادامه در پاسخ به پرسش دیگری درباره اظهارات جان کری مبنی براینکه میتوان با ایران در شش ماه به توافق هستهیی رسید گفت: گرچه در اولین مرحله ارزیابی مثبتی از تغییر لحن مقامات آمریکایی داریم آنچه که برای ما ملاک ارزیابی است تغییر رویکردها و سیاستها است که برای ارزیابیهای ما تعیینکننده است. امیدواریم مقامات آمریکایی در ادامه تغییر لحن که گام اولی برای آنها بوده است به سمت تغییر رفتار و رویکرد در سیاست گام بردارند. متناسب با روند تحولات و واقعیات ما ارزیابی خواهیم کرد. اظهارات وزیر خارجه آمریکا را هم در این چارچوب و متعاقب مذاکرات با 1+5 ارزیابی میکنیم. امیدواریم جوسازیها و فضاسازیهای منفی متوقف شود و اجازه دهند مسیر مذاکرات در فضایی آرام و به دور از تنش ادامه یابد.
خبرنگار دیگری پرسید: دور بعدی مذاکرات وزیران خارجه ایران و 1+5 در چه راستایی و با چه موضوعاتی انجام خواهد شد؟ که افخم پاسخ داد:
مذاکرات ایران و 1+5 آغازی بر روند جدید مذاکرات و تعاملات بین ایران و 1+5 است. تفاهم شده که این مذاکرات در نیمه دوم ماه جاری در ژنو ادامه یابد. ما رویکرد دو مرحلهای را پیشنهاد کردهایم. امیدواریم در ژنو در فضایی که قرار است هیاتها صحبت ها کنند چارچوب و چشمانداز مذاکرات مشخص شود و براساس تفاهماتی که در آن اجلاس صورت خواهد گرفت درباره گامهای بعدی و اقداماتی که باید انجام شود تصمیمگیری شود. آنچه روشن است این است که از ابتدا باید مذاکرات در چارچوب مشخص و محل آغاز و پایان مذاکرات نیز روشن باشد. قرار است مذاکرات ژنو در این چارچوب دنبال شود و براساس تفاهمی که حاصل خواهد شد گامهای طرفین مشخص خواهد شد.
وی تاکید کرد: برای ما پایان مذاکرات و چارچوب آن احقاق حقوق مسلم ایران در داشتن فناوری صلح آمیز هستهیی و لغو تحریمهای ظالمانهای که علیه مردم صورت گرفته، است. امیدواریم در این مذاکرات و روندهایی که صورت میگیرد به برخی نگرانیهای منطقی طرفهای مقابل هم پاسخ دهیم و آن نگرانیها هم مرتفع شود.
وی درباره مذاکرات ایران و آژانس در وین نیز گفت: نماینده ایران در آژانس مذاکرات خوبی با مسوولین این سازمان بینالمللی داشت. تفاهم شد اجلاسی در آبانماه برگزار شود. دو طرف مذاکرات را سازنده دانستند. چارچوب خوبی برای این مذاکرات که در یازدهمین دور از مذاکرات بین ایران و آژانس انجام شد و به دنبال دو سال مذاکره صورت گرفت، تدوین شده است. امیدواریم با توجه به سیاست و برنامهای که برای همکاری کامل با آژانس و رسیدن به چارچوبی برای همکاری مشترک با آژانس دنبال می شود مذاکرات در فضای مناسب و دور بعدی ادامه یابد. از اینکه آژانس هم مذاکرات را سازنده ارزیابی کرده خوشحال هستیم و معتقدیم این ارزیابی اولیه زمینهسازی تفاهم در مذاکرات را فراهم میکند.
سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین درباره حضور ایران در نشست ژنو 2 نیز گفت: دبیرکل سازمان ملل تاریخی را برای برگزاری نشست ژنو 2 اعلام کردهاند. ما در چارچوب سیاست اصولیمان که خواهان یافتن راهحل سیاسی برای موضوع سوریه هستیم از بکارگیری ظرفیت دیپلماسی برای نظام سوریه و برگزاری نشست ژنو 2 استقبال کردیم. شرکت یا شرکت نکردن ما در ژنو 2 در سیاست اصولی ما نسبت به راهکار حل بحران سوریه تاثیری ندارد. ما خواهان ایجاد زمینه برای مذاکرات طرفهای سوری و حق مردم سوریه برای تعیین سرنوشتشان هستیم. امیدواریم که هرگونه ساز و کاری در این مسیر بدون پیش شرط و براساس احترام به حق مسلم مردم سوریه برای تعیین سرنوشتشان صورت گیرد.
سخنگوی وزارت امورخارجه درباره آخرین مذاکرات بین معاونین وزیران خارجه ایران و انگلیس برای ارتقای روابط گفت: مذاکراتی در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل انجام شد و وزیران خارجه دو کشور درباره آن تفاهماتی داشتند. پس از آن معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه ایران و نماینده انگلیس که در مذاکرات 1+5 شرکت داشت ابعاد روابط دوجانبه و راههای حل تدریجی مشکلات را بررسی کردند. امیدواریم مذاکرات با توجه به گامهای اولیهای که برداشته شده ادامه پیدا کند و به صورت تدریجی و گام به گام نسبت به حل مسائل پیش رویم.
خبرنگار دیگری درباره تغییر لحن اوباما پس از دیدارش با نتانیاهو پرسید که سخنگوی وزارت خارجه پاسخ داد: امروز آزمونی پیش روی دولت آمریکا قرار دارد. اوباما باید توان ایستادگی خود را در مقابل جنگطلبان و گروههای فشار نشان دهد. ما امیدواریم که فارغ از جوسازی و در یک فضای واقعبینانه و براساس اقدامات سنجیده گامهای دقیق و مبتنی بر تکریم و احترام نسبت به ایران برداشته شود. قطعا روندی که در مذاکرات هستهیی و تعاملاتی که در این چارچوب صورت میگیرد آغاز شده. دشمنان و مخالفان و گروههای فشار در داخل آمریکا خواهان این هستند که این روند شکل نگیرد و مانع از احقاق حقوق ملت ایران شوند. امیدواریم در این آزمون دولت آمریکا تاب و توان ایستادگی خود را به ما نشان دهد.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در ادامه در پاسخ به این پرسش که برنامه ایران برای بازگرداندن اموال بلوکه شده ایران در آمریکا چیست و آیا این جزء شروط ایران در مذاکرات بوده است؟ گفت: در مطالبات اصولی و مواضع صریح ما نسبت به دولت آمریکا هیچ گونه تغییری ایجاد نشده است بنابراین در این موضوعات روندها به قوت خود باقی است.
افخم ادامه داد: این تماس و تعاملی که از جنس جدید آغاز شده در چارچوب مذاکرات با 1+5 و برای کمک به حل موضوع هستهیی و شکلدهی به یک تعامل سازنده برای احقاق حقوق ملت ایران است. آمریکا در مقابل آزمونی است که باید توان ایستادگی خود را در آن نشان دهد و تبعا عملکرد دولت آمریکا در این نوع از تعاملات جدید در چارچوب مسائل هستهیی ملاک و پایهای برای ارزیابیهای ما و اقدامات بعدی است. ما لحن مقامات آمریکایی را گام اول میدانیم و قطعا به رفتارها، سیاستها و رویکردهای آنها نگاه میکنیم و ارزیابیهای سنجیده و دقیقی در این باره صورت میگیرد ملاک برای ما تغییر سیاست در رفتار آمریکا است.
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان درباره اینکه آیا قرار است وزیر امور خارجه سفری به واشنگتن داشته باشد یا خیر؟ گفت: سفر آقای ظریف به نیویورک و ملاقاتها و برنامههایی که داشتند نه تنها با استقبال مقامات رسمی کشورهای شرکتکننده برای انجام ملاقات روبهرو شد بلکه بسیاری از تحلیلگران و سازمانهای غیردولتی آمریکا و شخصیتهای مختلف و دانشگاهها درخواستهایی برای دیدار با ایشان داشتند. بخشی از این دعوتها مربوط به موسساتی در واشنگتن بود که وزیر خارجه با توجه به کمبود وقت امکان شرکت در این برنامهها را نداشتند. بنابراین اخبار مربوط به سفر وی به واشنگتن درست نیست.
وی همچنین درباره سطح نشست ایران و 1+5 در ژنو نیز گفت: از طرف ما از ایران آقای ظریف در این مذاکرات شرکت میکنند و حضور خانم اشتون نیز قطعی است. گفتوگوها برای اینکه از کشورهای عضو 1+5 چه کسانی شرکت کنند ادامه دارد.
افخم درباره اینکه آیا ایران از ارتقاء سطح مذاکرات به سران استقبال میکند؟ گفت: ارزیابی برای برگزاری نشست در چنین سطوحی زود است. ما در ابتدای راه پر فراز و نشیب هستیم. دیدگاههای متفاوتی وجود دارد که باید براساس یک چارچوب به هم نزدیک شوند. امیدواریم که چارچوبی که ایران تدوین میکند که ابتدا و انتهای مذاکرات مشخص شود شکل بگیرد. براساس شکلگیری این چارچوب و تعیین چشماندازها و اهداف گامهای اولیهای برداشته و اقدامات آغاز میشود. صحبت از ارتقاء سطح مذاکرات به سطوح دیگر زودهنگام است.
سخنگوی وزارت خارجه درباره ادعای امارات و بحرین در خصوص جزایر سهگانه ایرانی در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: ما همواره به کشور دوست و برادر امارات اعلام کردهایم که برای رفع سوء تفاهمها و ترتیبات اجرایی که نسبت به جزیره ابوموسی وجود دارد آماده مذاکره هستیم و این آمادگی را بار دیگر هم اعلام میکنیم. بنابراین ایران درباره تمامیت ارضی و حاکمیت خود بر جزایر سه گانه مذاکرهای صورت نمیدهد و از نظر ما کاملا منتفی است.
خبرنگاری پرسید برخلاف ارزیابیهای شما غرب مذاکرات ایران با آژانس را مثبت ارزیابی نکرده است که افخم گفت: ما چنین تحلیلی نداریم. سیاستهای ما کاملا جامع و یکپارچه دنبال میشود. مذاکرات گذشته با آژانس از سوی دو طرف سازنده ارزیابی شد. مذاکرات گذشته قطعا به نتایج مشخصی نرسیده بود زیرا نقاط فنی مورد اختلاف وجود داشت. این دور از مذاکرات به دلیل اینکه اولین دور از مذاکرات در دولت جدید بود در فضای خوبی انجام شد. امیدواریم با تفاهمی که بین دو طرف وجود دارد دور جدید گفتوگوها در آبانماه وارد مباحث فنیتر شود. بنابراین تحلیلها و ارزیابی از اینکه فضای وین به سمتی رفته و فضای نیویورک در سمت دیگری بوده دقیق و درست نیست و قطعا مذاکرات فنی چارچوبهای خاص خود را دارد.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان درباره حل مشکلات مربوط به بورس دانشجویان در خارج کشور گفت: آقای روحانی دیدار صمیمانهای با ایرانیان مقیم نیویورک داشت که بخشی از زمان به طرح مشکلات و مسائل آنها گذشت. آقای رییس جمهور به ارائه تسهیلات به ایرانیان تاکید دارد و مشورتهایی با مسوولین اجرایی در این زمینه داشتهاند. آنچه مسلم است این است که سیاست ما تسهیل مراوده ایران با خارج کشور و ایرانیان با داخل کشور است. تسهیلات و آمادگیهای اولیه برای اعطای چنین بورسهایی وجود دارد.
وی درباره اخبار منتشر شده در خصوص توقف روند اخراج ایرانیان از امارات گفت: هفته اول مهرماه اخباری مبنی بر اینکه مقامات اماراتی به برخی از اتباع ایرانی اعلام کردند که امکان اقامتشان وجود دارد و تسهیلاتی در این زمینه فراهم شد و قوانین قبلی به نوعی اجرا نمیشود، منتشر شد. این خبرها خوشحالکننده است و امیدواریم ادامه یابد. آنچه حاصل شده در نتیجه پیگیریهای سفارت و سر کنسولگری ما در این کشور است.
وی همچنین گفت: نشست کنسولی ایران و امارات مهرماه در تهران برگزار میشود.
افخم در خصوص پیگیری خط پرواز مستقیم ایران و آمریکا با دستور رییسجمهور گفت: یکی از مشکلات ایرانیان خارج از کشور و مقیم آمریکا بحث خط پرواز مستقیم بود که رییس جمهور دستور بررسی آن را دادند که در این باره امکانات فنی و اجرایی بررسی شود. بررسیها در این زمینه آغاز شده که براساس پیشرفت روند اطلاعرسانی خواهد شد.
وی درباره تحلیلهای مطرح شده درخصوص بازگردانده شدن جام نقره به ایران مبنی بر عادی شدن روابط ایران و آمریکا اظهار کرد: معاون گردشگری و میراث فرهنگی رییس جمهور در این سفر روحانی را همراهی میکرد. مذاکراتی را درباره میراث فرهنگی و تاریخی ایران با بخش های مربوطه داشتند ، این مذاکرات در تهران هم دنبال خواهد شد. بازگشت این جام از سوی طرف آمریکایی اعلام شد و ما هم کاملا از آن استقبال کردیم. امیدواریم که براساس آنچه اعلام کردهاند این گامی برای نشان دادن حسن نیت به مردم ایران و نشانه ای در بازگرداندن الواح تاریخی به ایران باشد.
خبرنگار دیگری درباره سفر هیات پارلمانی اروپا به ایران پرسید که سخنگوی وزارت خارجه پاسخ داد: تفاهمها و زمینههای اولیهای فراهم شده برنامه سفر دو هیات هم در اخبار منتشر شده است. اقدامات مربوط به زمینه سازی در حال انجام است که براساس پیشرفت آن و تنظیم چارچوبهای اولیه اطلاع رسانی خواهیم کرد.
وی درباره روابط عربستان و ایران پس از تحولات کنونی گفت: در چارچوب سیاستهای اصولی ایران برای داشتن بهترین مناسبات با همسایگان و کشورهای منطقه، تقویت مناسبات با کشورهای منطقه از جمله عربستان را مثبت میدانیم. امیدواریم زمینههای مناسبی برای زمینهسازی نسبت به ارتقا مناسبات و تقویت همگرایی بیشتر در منطقه فراهم شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان همچنین درباره اینکه اخباری مبنی بر ارائه طرحی مبنی بر پیشنهاد به ایران از سوی چین،روسیه و ژاپن برای رفع تحریمها مطرح شده که در مقابل آن ایران بخشی از غنیسازی را تعلیق کند گفت: هنوز از مجرای رسمی چنین پیشنهادی را دریافت نکردهایم گرچه همواره حسننیتهایی از سوی طرفهای ثالثی وجود داشت که مسیر کار را به سمت تعامل سازنده و کمک به رفع و کاهش آثار ناشی از تحریم پیش ببرد، اما درباره اینکه در چارچوب رسمی چنین پیشنهاد و طرحی دریافت شده باشد اخباری نداریم.
به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در ابتدای این نشست با اشاره به سفر هفته گذشته حسن روحانی رئیس جمهور به نیویورک برای شرکت در شصت و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، این سفر را رویدادی مهم و موفقیت آمیز برشمرد که توجه بسیاری از محافل رسمی و رسانهای جهان را به خود جلب کرد.
وی گفت: این سفر براساس یک برنامه دقیق و منسجم طراحی شده و اهداف روشن و مشخصی برای آن تعیین شده بود که گویای پیشتازی گفتمان جمهوری اسلامی در سطح منطقه و جهان است و یکی از اهداف مهم آن تحول در سیاست خارجی بود.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی با بیان این که این هدف مهم در عرصه جهانی حاصل شده، خاطرنشان کرد: رئیس جمهور در یک برنامه فشرده کاری 4 روزه طی ملاقاتها، سخنرانیها و دیدارها، سیاستهای اصولی کشور را برای جهانیان تبیین و تشریح کرد.
افخم اضافه کرد: نقطه عطف این دیدگاهها مباحثی بود که رئیس جمهور در خصوص مفاهیم ضروری و مورد نیاز برای تعامل سازنده و گفتوگو در سطح جهان مطرح کرد از جمله مقابله با خشونت، افراط گرایی، تروریسم، فلسطین، خطرات تهدید کننده منطقه، تحریم جمهوری اسلامی که خود نوعی خشونت تلقی میشود و مقابله با جنگ و نظامیگری که استقبال بسیار زیادی از این دیدگاهها صورت گرفت.
وی تاکید کرد: سیاست دولت تدبیر و امید امروز به عنوان سیاست و گفتوگوی پیشتاز در جهان مطرح است. آقای روحانی تلاش کرد که مفهوم واقعگرایی، صلح و اعتدال را در صحنه جهانی تاکید کند و ضرورت توجه بازیگران عرصه جهانی را به کاربرد توامان هر سه مفهوم جلب کند.
افخم ابراز امیدواری کرد: با تحولی که در صحنه سیاست خارجی کشور رخ داده، شاهد پیشرفت مناسبات خارجی و تحقق تعاملات سازنده براساس دیدگاههای مطرح شده باشیم.
انتهای پیام
+
حداقل میتونه یک مغنه یا شال رنگی سر کنه به جای این پوششه سراسر سیاه
نقل قول:محتوای مخفی: !
تلفنی که زنگ خورد،عزتی که ذلت شد.
رییس جمهور/کامل/:بداخلاقیها کنار گذاشته شود/باید جای خالی لابی ایران را در آمریکا پرکنیم
رئیسجمهور با اشاره به اینکه یکی از بااهمیتترین برنامههای دولت از ابتدا تعامل موثر با جهان بوده است، گفت: مساله تعامل موثر با جهان را به عنوان یکی از بخشهای گفتمان خود مطرح کرده بودهایم و در 45 روز گذشته، در 3 مرحله در بحث تعامل سازنده با جهان قدمهایی به پیش گذاشته است.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجتالاسلام حسن روحانی در حاشیه جلسه هیأت دولت با اشاره به حضور بیش از 55 هیأت خارجی در مراسم تحلیف که 11 هیات آن در سطح سران و بقیه از وزرا و یا ریاست مجلس بودهاند، گفت: تماس و مذاکره با آنها اولین قدم در دیپلماسی خارجی دولت بود که در فضای بینالمللی بسیار موثر بود.
وی با اشاره به اینکه قدم دوم دولت در تعامل سازنده با جهان حضور در اجلاس همکاریهای شانگهای بود، افزود: تماس و مذاکره با سران حاضر در اجلاس شانگهای داشتیم و همچنین با برخی وزرای خارجه که به جای سران شرکت کرده بودند مذاکره داشتیم به ویژه دو ملاقات با رئیس جمهور چین و روسیه داشتیم که بسیار قابل اهمیت بوده است.
روحانی با اشاره به اینکه مذاکراتمان با رئیس جمهور چین و روسیه در بحثهای مختلف روابط دو جانبه، مسائل منطقهای و بینالمللی مورد بررسی قرار گرفت، تصریح کرد: ارتباط با دو رئیس جمهور چین و روسیه توسط نمایندگان رئیس جمهور ایران و آن دو کشور ادامه خواهد یافت.
وی با اشاره به این که قدم سوم دولت در موضوع تعامل سازنده با جهان، حضور رئیس جمهور و هیات همراه در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل بود، و این حرکت در چند بخش انجام شد، اظهار کرد: در حوزهی دیپلماسی رسمی ملاقاتهایی در این زمینه وجود داشت از جمله 18 ملاقات دو جانبه در این سفر انجام گرفت با مقامات یا روسای سازمانهای بینالمللی و در حوزهی دیپلماسی عمومی، سخنرانیها، حضور در جلسات مسئولین رسانهها و رهبران اسلامی در آمریکا و صاحبنظران بود. و همچنین در جلسهای که از طرف جامعهی آسیایی و شورای روابط خارجی آمریکا برگزار شد شرکت کردیم که 300 نفر از صاحبنظران در این جلسه شرکت کرده بودند.
به گزارش ایسنا، رییسجمهور در ادامه گفتوگوی خود با خبرنگاران در حاشیه جلسه هیات دولت تاکید کرد که ملت عزیز ایران باید بداند که مسائل سیاست خارجی پیشرو راه همواری نیست و ما راه دشواری را پیشرو داریم و نمیشود، مشکلات هشت ساله و 10 ساله را در 10 روز حل و فصل کرد و فراز و نشیبهای زیادی در دنیای سیاست وجود دارد.
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود در ادامه ارائه گزارش از سفرش به نیویورک، با اشاره به مصاحبههایی که با سه رسانه معتبر آمریکایی انجام داده است به حضور خود در جمع ایرانیان مقیم آمریکا اشاره کرد و گفت: ما در این سفر میخواستیم شرایط جدیدی که نسبت به ایران وجود دارد را ارزیابی مجدد کنیم؛ چراکه جایگاه و چهره ایران در عرصه بینالمللی جایگاه جدیدی است و عرصه بینالملل با نگاه جدیدی به دولت و ملت ایران نگاه میکند.
وی با بیان اینکه انتخابات 24 خرداد در افکار عمومی دنیا تاثیرگذار بود، گفت: در این سفر بسیاری از مقامات اروپایی درخواست ملاقات داشتند و ما با برخی از مقامات کشورهای اروپایی و غیراروپایی به دلیل کمبود وقت فرصت نکردیم که دیداری داشته باشیم، ولی با مقامات مهم برخی از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، اتریش، آلمان و ... ملاقات کردیم و این نشان داد که فضای قبلی شکسته شده است حتی اینکه قبلا میگفتند تماس مقامات بالا جزء تحریم است شکسته شده است.
رییسجمهور در ادامه گفتوگوی خود با خبرنگاران با بیان اینکه در این سفر بر حقوق مردم ایران در ارتباط با بحث هستهیی و مظلومیت ملت ایران و غیرانسانی بودن تحریمها بحث و گفتوگو کردیم، تصریح کرد: ما در جلسات خصوصی و عمومی این موضوع را تبیین کردیم و فکر میکنیم که هیات در این زمینه موفق بود.
روحانی گفت: بسیاری از مقامات کشورها در جریان این سفر جهت ملاقات با هیات ایرانی خود پیش قدم شدند و آنها نیز میگفتند که تحریمها ناکارآمد است و حتی برخی از آنها میگفتند که غیرعادلانه است.
وی با بیان اینکه آنها بعضا غیرانسانی بودن تحریمها را نیز میپذیرفتند و آن را بیان میکردند، افزود: به نظر میرسد که فضای بینالمللی اینگونه است که تحریمها باید کنار گذاشته شود.
رییسجمهور با اشاره به حق ملت ایران اظهار امیدواری کرد که در قدمهای بعدی تحریمهای ناحقی که علیه ملت ایران گذاشته شده، برداشته شود.
روحانی با تاکید بر اینکه باید در این زمینه قدمهای بیشتری برداشت و میتوانیم در قدمهای بعدی این تحریمها را برداریم، گفت: فکر میکنم در این زمینه قدمهای مهمی برداشته شده است.
وی به برگزاری اجلاس 1+5 در نیویورک با حضور وزرای خارجه این کشورها و همچنین وزیر خارجه ایران در نیویورک اشاره و تصریح کرد: وزرای خارجه شش کشور نیز به حقوق هستهیی ایران اذعان کردند و این در صحبتهای آنها مشهود بود، بنابراین ما یک قدم پیش گذاشتیم.
رییسجمهور با اشاره به اینکه اجلاس بعدی در این زمینه در ژنو برگزار خواهد شد، گفت: در اجلاس بعدی در ارتباط با ریز مسائل بحث و گفتوگو میشود و اینکه اولین مرحله در این زمینه چگونه باید انجام شود.
روحانی در ادامه به موضوع سوریه و مساله امنیت منطقه اشاره و اضافه کرد: ما در جلسات و دیدارهایی که در جریان سفر به نیویورک داشتیم با مقامات کشورهای مختلف در ارتباط با ثبات منطقه و سوریه گفتوگو کردیم و این مسائل مطرح شد و به نظر میرسد که در این زمینه هیات موفق بوده است.
وی تصریح کرد: در این مذاکرات مقامات دیگر کشورها نیز تاکید داشتند که جنگ جدید در منطقه به نفع منطقه نیست. مقامات ارشد اروپایی نیز به این موضوع اعتراف داشتند که مساله سوریه باید با اتکا بر آرای عمومی مردم سوریه حل شود و هیچ مقام خارجی حق ندارد که برای مردم سوریه تصمیم بگیرد، حتی آمریکاییها نیز در ملاقاتی که با وزیر خارجه ایران داشتند تاکید کرده بودند که کسی حق ندارد نسبت به حکومت و آینده سوریه تصمیم بگیرد و تصمیمگیری در این امر در اختیار مردم سوریه است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رییسجمهور در ادامه به دروغافکنیهای رژیم صهیونیستی علیه ایران قبل و بعد از سفر به نیویورک و حین این سفر اشاره کرد و گفت: ما میخواستیم این فضا را برای اسرائیل سخت کنیم و اینکه افکار عمومی آمریکا را متوجه نادرست بودن ادعاهای رژیم صهیونیستی کنیم.
روحانی گفت: در جریان سفر به نیویورک در جلسات اول در ارتباط با بحث نابودی اسرائیل و هولوکاست، سوالاتی مطرح میشد، ولی در جلسات آخر دیگر این سوالات مطرح نبود و مسائلی که در این زمینه در افکار عمومی وجود داشت روشن شده بود و کار اسرائیلی نیز سخت شده بود.
وی افزود:اسرائیل لابی قوی در آمریکا دارد و با استفاده از این لابی فشار میآورد و ما باید جای خالی لابی قوی ایران را در آنجا پر کنیم و کاری کنیم که برخی تلاش کنند که افکار و نظرات ایران را بیان کنند و به گوش افکار عمومی آنجا برسانند، البته در این راستا ایرانیهای مقیم آمریکا میتوانند نقش بسیار مهمی داشته باشند و اولین قدم را بردارند؛ چرا که همه ایرانیها صدا و سیمای ما در ایران هستند و میتوانند واقعیت ایران را منعکس کنند.
رییسجمهور همچنین به بحث مساله تروریسم و افراطیگری اشاره کرد و گفت: مطالبی که ما در ارتباط با مبارزه با تروریسم و افراطیگری در جریان این سفر مطرح کردیم و همچنین تاکید بر اعتدال، مورد استقبال قرار گرفت و احساس میکنم موضوع اعتدال مورد استقبال کشورها قرار گرفته است و در واقع همه میپذیرفتند که تروریسم و افراطیگری خطری برای امنیت جهانی است و پیشنهادی که برای مبارزه با افراطیگری و خشونت داده شد مورد استقبال قرار گرفت، بنابراین من فکر میکنم که نگاه و نظر ایران در این زمینه مورد استقبال جهانیان قرار گرفت. دبیرکل سازمان ملل نیز بر این موضوع تاکید داشت و در واقع دنیا فهمید که افراطیگری اساسا برای ثبات جهانی و تروریسم برای امنیت جهانی، خطر بزرگی است و دنیا فهمیده که باید دست به دست هم بدهیم که با افراط و خشونت مبارزه کنیم.
روحانی با بیان اینکه بیان ما، بیان صلح، همزیستی مسالمتآمیز و اعتدال است، به موضوع کاهش تنش و جلوگیری از افزایش تنش بین ایران و آمریکا اشاره کرد و گفت: ما در جریان تبلیغات انتخاباتی نیز گفته بودیم که ما خواهان افزایش تنش با هیچ کشوری از جمله آمریکا نیستیم و معتقدیم که میتوانیم این تنشها را کاهش دهیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه مقامات آمریکایی اصرار داشتند که بین دو رییسجمهور ایران و آمریکا ملاقاتی صورت بگیرد، تصریح کرد: از چند روز قبل از سفر به نیویورک پیامهایی را در این زمینه ارسال کردند. اولین پیام روز جمعه قبل از سفر ارسال شد و پیامهای بعدی تا قبل از آغاز سفر ارسال شد. در مجموع قبل از سفر پنج پیام در این زمینه از سوی آمریکاییها ارسال شدند و ما پاسخی به این پیامها ندادیم و به دوستانم در وزارت خارجه گفتم که وقتی وارد نیویورک شدیم در این زمینه تصمیم میگیریم. در آنجا نیز این پیامها و صحبتها وجود داشت، ولی فرصت توافق روی جزئیات تمام ابعاد و زوایای این موضوع نبود.
رییسجمهور افزود: صحبت این بود که مثلا ملاقات چند دقیقهای بین ما در یکی از راهروهای مجمع عمومی سازمان ملل و یا در حاشیه یکی از جلسات انجام شود، البته من موافق این نبودم و این موضوع نیز عملی نشد.
روحانی ادامه داد: بحثها در این زمینه ادامه داشت و بعد از روز سهشنبه جوی در رسانهها بخصوص رسانههای آمریکایی ایجاد شد مبنی بر اینکه ایران در این سفر آمریکا را تحقیر کرده است و یا اینکه روحانی دست رد به اوباما زده است و کاخ سفید تحقیر شد. من از این حرکت و روند رسانهها که شاید بخشی از آن طبیعی بود و بخشی از آن را مخالفین و صهیونیستها دامن میزدند، خوشحال نبودم؛ چرا که اساسا بحث تحقیر نیست و من در مصاحبهای که انجام دادم به این موضوع اشاره کردم. درخواست ملاقاتی بود، ما با ملاقات مشکلی نداشتیم، ولی مقدمات و شرایط لازم در این زمینه فراهم نشد.
وی گفت: بعد از 35 سال قرار بود که دو رییسجمهور برای اولین بار مذاکره کنند، ولی همانطور که گفتم مقدمات و شرایط لازم در این زمینه فراهم نبود و عدهای نیز درصدد بودند که از این فضای گلآلود ماهی بگیرند و معتقد بودیم که اگر این موضوع ترمیم شود بلامانع است.
رییسجمهور افزود: وقتی وزرای خارجه دو کشور ملاقات کردند، مقداری این فضا کاهش پیدا کرد و مساله را تخفیف داد. دو طرف در تماس بودند و بحثی بود مبنی بر اینکه روز جمعه آقای اوباما با ما تماس بگیرد و گفتوگوی کوتاهی انجام شود و ما در لحظه بازگشت به تهران و خروج از هتل با این موضوع روبرو شدیم و آنها به موبایل سفیر ما زنگ زدند.
روحانی گفت: در جریان این تماس چند دقیقهای تلفنی صحبت کردیم و تاکید بر این شد که در مورد ایران و آمریکا مسائل بسیار فراوانی وجود دارد. من به آقای اوباما در این تماس تلفنی گفتم که در طول 35 سال گذشته مسائل زیادی به وجود آمده است و در موارد مختلفی مردم ما با عملکردی که آمریکا از خود نشان داده مخالف بوده است و مسائلی که بین دو کشور وجود دارد کوتاه مدت حل نمیشود. آنها نیز تاکید داشتند که یک شبه این مسائل حل نمیشود.
وی با بیان اینکه در این تماس تلفنی عمده مسائل، مساله هستهیی بود، تاکید کرد: من در این گفتوگوی تلفنی تاکید کردم که این موضوع باید در زمان کوتاهی حل و فصل شود و آقای اوباما نیز گفت که این موضوع را قبول دارم. آقای اوباما در این تماس تلفنی به ما گفت که شما در سخنرانیتان تاکید کردید که به دنبال سلاح هستهیی نیستید و رهبر ایران نیز بر حرام بودن ساخت و استفاده از سلاحهای هستهیی تاکید داشتهاند و با توجه به این موضوعات راه برای به نتیجه رسیدن مذاکرات باز است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،رییسجمهور در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: مردم باید بدانند که مسائل سیاسی خارجی پیشرو راه همواری نیست و ما راه دشواری پیشرو داریم و نمیشود مشکلات هشت ساله و یا 10 ساله را
در 10 روز حل و فصل کرد. فراز و نشیب زیادی در دنیای سیاست وجود دارد.
روحانی گفت: آقای اوباما در تماس تلفنی که داشتند، گفتند که ما مشکلات فراوانی در داخل آمریکا داریم و شما نیز همینطور و باید فکری کنیم که از مشکلات عبور کنیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه مقامات آمریکایی هر روز با یک لحن صحبت میکنند، تصریح کرد: فکر میشد که با تحریم ملت ایران سر فرود میآورد و بالاتر از آن با فشار تحریم مردم از نظام جدا میشوند ولی با انتخابات شکوهمندی که در 24 خرداد برگزار شد آنها مایوس شدند و دیدند که علیرغم همه فشارها، مردم از نظام جدا نمیشوند و نشاط سیاسی مردم از بین نمیرود و تحریم راهحل درستی نیست و به نظر من این بسیار مهم است.
رییسجمهور به ملاقات خود با کاترین اشتون و همچنین رییس اتحادیه اروپا اشاره کرد و یادآورشد: من به خانم اشتون نیز در ملاقاتی که داشتم، گفتم که تحریم راهحل درستی نیست و آنها نیز علیالظاهر با سکوت در برابر این حرف علیالقاعده آن را قبول داشتند.
روحانی گفت: من در جریان این ملاقات به ایشان گفتم بحث شما چیست؟ بحث اعتماد است؟ این موضوع راهحل دارد. ما اعتماد میخواهیم که شما حق هستهیی ایران را به رسمیت بشناسید و به آن اعتراف کنید و شما نیز اعتماد میخواهید که ما بمب اتم نسازیم، ما بارها گفتهایم که دنبال بمب اتم نیستیم و این موضوع با معیارهای ما سازگار نیست. من در آن جلسه تاکید کردم که تنها و تنها راهحل این مساله، میز مذاکرات است و بس. رییس اتحادیه اروپا نیز در آن جلسه گفت حرف شما را قبول دارم و راهحل مذاکره است.
وی با بیان اینکه معتقدم تلاش شد اولین قدم برای بازگشت از راه اشتباهی که دیگران رفتهاند برداشته شود، گفت: البته تاکید میکنم که همه مسائل با یک تلفن و دو جلسه حل نمیشود.
رییسجمهور خطاب به مردم ایران یادآورشد: به ملت ایران عرض میکنم که استواری و استقامت آنها، نشاط، هوشیاری و بیداری آنها و خلق حماسه سیاسی توسط ایران و اعتماد بین دولت و ملت و یا به معنای دیگر بین نظام و ملت کار خود را کرده و فضا را عوض کرده و دنیا آمادگی جدیدی دارد و ما تلاش میکنیم که در این فضا بتوانیم به اهداف خود برسیم.
روحانی گفت: ممکن است یک هفته یا دو هفته، یک یا دو ماه طول بکشد و به نتیجه نرسد، اما مسیر برای رسیدن به نتیجه روشن است.
رییس جمهور با اشاره به اینکه لحن اروپاییها و لحن دبیرکل و رییس جمهور آمریکا در مذاکرات کاملا با گذشته تغییر کرده است، تصریح کرد: نامه اولی که اوباما پس از انتخابات برای تبریک و مطرح کردن مسائل دیگر به من نوشت، در همان نامه لحن عوض شده بود و همچنین در مذاکره تلفنی هم کاملا مشهود بود که لحن عوض شده است اما یادمان باشد این قدم اول است.
رییس جمهور که در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران سخن میگفت ، همچنین با تاکید بر اینکه باید حواسمان باشد در میان مردم انتظار قدم آخر را ایجاد نکنیم، تصریح کرد: رسانهها حواسشان باشد و فکر نکنند با یک سفر یا ملاقات ، 35 سال مشکلات و یا 10 سال مشکلات هستهیی حل شده است و فکر نکنند همه مسائل تمام شده است.
وی با بیان اینکه در حد زمان خود به نظر من این سفر و راه جمهوری اسلامی ایران، موفق بوده است تصریح کرد: آنچه به نظر من موفق بوده است کار و اراده و حضور مردم و تدبیر مقام معظم رهبری بوده است. من به عنوان خدمتگزار مردم ایران و نظام فقط پیام مردم ایران را منتقل کردم و امیدوارم بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم و مردم در آینده نه چندان دور شاهد پیروزیهای بیشتری از حرکت، مقاومت و ایستادگی خودشان باشند و ما هم بتوانیم در این راستا خدمت به مردم انجام دهیم.
رییس جمهور همچنین در جواب سوالی در رابطه با اظهارات نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران، گفت: اینکه یک رژیم تجاوزگر در منطقه نسبت به جمهوری اسلامی ایران با لحن نادرست صحبت کند، اصلا نباید ما را ناراحت کند و ما توقعی غیر از این از اسراییل نداریم.
وی ادامه داد: اسراییلیها وقتی میبینند شمشیرشان کند شده است و منطق در جهان حاکم میشود و ندای صلح ملت ایران که همیشه صلحجو بوده است، بهتر به گوش جهانیان میرسد، حتما ناراحت و عصبانی میشوند و از روز اول انتخابات میبینید که نسبت به مردم و من به عنوان خادم ملت با لحن تندی صحبت میکردند پس خیلی طبیعی است و ما غیر از این نباید از اسراییل توقع داشته باشیم و این جملات به ما نشان میدهد راه ما درست و دقیق است و با استقامت بیشتری باید این راه را ادامه بدهیم.
رییس جمهور همچنین در جواب سوالی در مورد مذاکرات ژنو یادآورشد: در آمریکا دو نظر وجود دارد نظر کنگره این است که تحریمها تشدید شود، اما این راه راه خطا و اشتباه است و ظاهر امر این است که دولت آمریکا با این راه مخالف است.
وی افزود: دلیل مخالفت دولت آمریکا این است که آمریکا در 1+5 حضور فعال دارد و من فکر میکنم مذاکرات ژنو اگر با موفقیت توام باشد حتما جلوی بسیاری از کارهای تندروانه،افراطی،خشونت و جنگ گرفته می شود وهمه تلاش بر این است که نتیجه بازی برد- برد باشد و هم ما ببریم و هم آنها.
وی افزود: وقتی تحریمها برداشته شود،اعتماد دو طرفه ایجاد شود، برد هر دو خواهد بود و امیدواریم اجلاس آینده ژنو با موفقیت انجام شود و سنای آمریکا دچار خطای گذشته نشود.
روحانی در ادامه در جواب سوالی در مورد نشست مشترک شب گذشته دولت و مجلس و مسئله رای اعتماد به سه وزیر باقی مانده گفت: وقتی ما در خدمت نمایندگان میرویم و نظرات آنها میشنویم بهترین دستاورد است.
وی با اشاره به اینکه دیشب(سه شنبهشب) اولین نشست مشترک مجلس و دولت بود و این دیدارها ادامه خواهد یافت، تصریح کرد: مسائل کشور با وحدت و اتحاد و هماهنگی بین قوا برطرف میشود و قطعا دولت به تنهایی قادر نیست همه مشکلات را حل کند.
وی با تاکید بر این که دولت نیازمند حمایت مجلس، حمایت قاطع مقام معظم رهبری و حمایت مردم است، افزود: مجلس نقش بسیار تاثیرگذاری دارد، چون مجلس به وزرا رای اعتماد میدهد و ان شاءالله در مهلت مقرر سه وزیر به مجلس معرفی خواهند شد و دولت به طور کامل به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
روحانی با بیان اینکه از جلسه مشترک مجلس و دولت بسیار راضی هستم، خاطر نشان کرد: جلسه دیشب آغاز بسیار خوبی برای هماهنگی و همکاری بیشتر با مجلس محترم شورای اسلامی بود.
رییس جمهور همچنین در جواب سوالی در مورد منتقدان مذاکره با آمریکا و اینکه این اقدام شما اشتباه تاکتیکی خوانده شده است، تصریح کرد : انتقاد از دولت آزاد است و افتخار ما این است که انتقادپذیر هستیم پس هر کس با هر لحنی میتواند انتقاد کند، البته ما دلمان میخواهد لحن مودبانه واخلاقی باشد و اعتراض در چارچوب قواعد بازی باشد.
روحانی با اشاره به اینکه دولت از این به بعد قدمهای بلندتری بر خواهد داشت و این قدم کوچکی از دولت بوده است تصریح کرد: بعضیها ممکن است مخالف باشند و اعتراض کنند و این حق آنها است.
وی افزود: از دو دستگاه مهم نظرسنجی خواستهام نظر مردم را بگیرند که با حرکت دولت موافق هستند و آنهایی که مخالف هستند چند درصد هستند؟ و حتی اگر مخالفین راه این دولت یک درصد باشند آن یک درصد حق دارند و باید نقد کنند اما همه باید یادمان باشد،در نقد منافع ملی را مد نظر داشته باشیم و نقدمان سازنده و اخلاقی باشد.
وی با بیان اینکه دولت در یک مسیر دشوار حرکت میکند و نیازمند حمایت مردم،مجلس شورای اسلامی و به ویژه حمایت مقام معظم رهبری است تصریح کرد: این سرمایه اصلی ما است و اگر نباشد دولت یا نمیتواند به اهداف برسد و یا سخت به هدف میرسد.
روحانی در جواب سوالی در مورد اینکه اقدامات دولت برای شفافسازی در مذاکرات با 1+5 چگونه خواهد بود؟ توضیح داد: در مذاکرات باید ببینیم دیگران چه میگوید و ایران چه میگوید ودر ظاهر توافق نیویورک این بوده است، ایران طرح خود را روی میز بگذارد و این بسیار مهم است.
وی با اشاره به اینکه ایران طرح دقیقی برای این مرحله آماده کرده است گفت: امیدواریم به طور کلی در این طرح به موافقت کامل برسیم و یا در کلیات آن به موافقت برسیم و توافق ما میتواند بسیار برای قدمهای بعدی تاثیرگذار باشد و می دانیم برداشتن قدم اول سخت است اما اگر بتوانیم قدم موثری در این اجلاس و اجلاس بعدی برداریم، قدمهای بعدی آسانتر خواهد شد.
وی در جواب سوالی در مورد خط هوایی ایران و آمریکا نیز خاطرنشان کرد: قبل از تحریم ها و در سالهای پیش هم ایران به دنبال این کار بود، اما طرف آمریکایی موافقت نکرده بود و اینبار هم به طور قطع، با مشکلات زیادی مواجهه خواهیم بود.
رییس جمهور به جلسه خود در آمریکا با ایرانی های مقیم این کشور اشاره کرد و اظهارداشت: جلسه بسیار پرشوری بود و من معتقدم ایرانیهای خارج از کشور باید بتوانند به راحتی به کشورشان بیایند و برگردند چون نیامدن آنها باعث میشود هم ما ضرر کنیم هم آنها به خصوص نسل جدید و نوجوانان و جوانان.
وی با اشاره به اینکه حق طبیعی هر ایرانی است که وطن و اقلیم خود راببیند، تصریح کرد: تلفنی که با آقای اوباما صحبت میکردم گفتم این رابطه بسیار مهم است و رابطه دو ملت میتواند، آغازی باشد برای راه طولانی که در پیش رو داریم و از طرف ما به مسوولین گفتهاند اقدامات لازم را شروع کنند، چون میخواهیم به ایرانیها مقیم آمریکا بگوییم دولت ایران در این زمینه حساس است و برای تسهیل راه آنها اولین قدم را برداشته است، البته ممکن است نپذیرد و حتی اگر پذیرفته شود راه سختی هم در پیش رو است، اما اگر تحقق یابد یک روزه نیست و ماهها طول میکشد و ان شالله تا آن زمان مسئله تحریمها هم حل شده باشد.
وی در جواب سوال دیگری مبنی بر این که شهردار تهران قرار بود در جلسات دولت شرکت کند توضیح داد: صحبتی در این رابطه شده بود اما بعد از اینکه آقای شهردار انتخاب شدند فرصت نشد همدیگر را ببینیم، اما اگر ضرورت داشته باشد مشکلی برای این کار وجود ندارد.
رییس جمهور در جواب سوال دیگری در مورد اتفاقات و حاشیههای فرودگاه مهرآباد در مراسم استقبال از وی در بازگشت از نیویورک گفت: در این که با گروههای خودسر مقابله میکنیم، هیچ تردیدی نیست، اما دولت دلش نمیخواهد در این زمینه شبههای داشته باشد.
روحانی افزود: خواهش ما این است که بداخلاقیها کنار گذاشته شود تا نیاز نباشد دولت،دستگاه قضایی و یا دستگاه اطلاعاتی برخورد بکند، چون وقتی دولت خودش از نقد و منتقدان استقبال میکند، نیازی به این رفتارها نیست و من همانطور که برای دوستداران خود دست تکان دادم و لبخند زدم برای منتقدان هم دست تکان دادم و لبخند زدم پس من در لبخند و دست تکان دادن عدالت را رعایت کردم چون آنها هم هموطن عزیز ما هستند پس اگر در شیوه اشتباهی کردهاند باید آنها را نصحیت کنیم.
وی خاطر نشان کرد: دولت قصد ندارد در سال اول کارش شکایتی مطرح کند، اما حتما تصمیم دارد با کمک دیگران تندرویی در کشور را به انزوا کشاند.
روحانی با اشاره به اینکه پیامبر ما معتقد بود اولین قدم در برابر آدم بداخلاق اخم نکردن و ترشرویی است و در گام بعد باید او را نصحیت کرد، گفت: اگر ملت ما در اولین قدم نسبت به تندروها رو ترش کند، بسیار تاثیرگذار خواهد بود و قدم بعدی نصحیت کردن و صحبت کردن است و اگر نیاز بود دستگاههای امنیت و قضایی وارد عمل شوند، اما من فکر میکنم فریاد انتخابات به خوبی گفته است مردم ما چه میخواهند پس از همه گروههای که هنوز شیوههای گذشته را کنار نگذاشتهاند می خواهم پنبه را از گوششان در بیاورند و صدای مردم را بشنوند.
روحانی همچنین در رابطه با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها تصریح کرد: 4 کمیته برای بررسی و اصلاح مرحله اول هدفمندی یارانهها تشکیل دادهایم و ما فکر میکنیم در مرحله اول اجرای هدفمندی اصلاحاتی لازم است و بررسیها انجام شده اما هنوز نتایج نیامده است و احتمالا در لایحه بودجه سال 93 بخشی از این اصلاحات ظاهر شود.
رییس جمهور افزود: تصمیم دولت این است تا زمانی که مرحله اول هدفمندی یارانهها کاملا اصلاح نشده است وارد فاز دوم نشویم و برای فاز دوم هم برنامهریزیهای انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هدفمندی یارانهها اهدافی داشته است و نباید آن را فراموش کنیم تصریح کرد: متاسفانه هدفها کمکم فراموش شده است و باید به آن اهداف برگردیم و امیدوارم در اصلاحات بعدی در قانون بودجه و تصمیمات دولت با رفع نواقص مسیر را ادامه دهیم.
وی همچنین در جواب سوالی در مورد معاونت های باقی مانده دولت از جمله معاونت بینالملل گفت: تقریبا باید بگویم دولت نمی خواهد فعلا معاونت بین الملل فعال شود، البته آن را منحل نکردهایم و هنوز نیازی نمیبینیم که این معاونتها فعال شوند و بعید می دانم ضرورتی باشد از این معاونت ها استفاده کنیم.
رییس جمهور همچنین در مورد طرح توقف غنیسازی 20 درصد یادآورشد: مردم مطمئن باشند اصل فناوری و اصل غنیسازی در ایران قابل گفتوگو نیست، اما در مورد ویژگیها و خصوصیات باید وارد بحث شویم ، اصول ما این است که در برابر آژانس درهای سایتهای هستهیی را باز گذاشتهایم و آنها میتوانند نظارت کنند.
وی افزود: در آمریکا در مصاحبهای گفتم ما چیزی برای پنهان کردن در موضوع هستهیی نداریم و دستمان پاک است چون وقتی مقام معظم رهبری به عنوان مرجع تقلید و رهبری انقلاب اسلامی استفاده از سلاح هستهیی را منع میکنند آبروری نظام و کشور گذاشته شده است و این بهترین اعتماد را برای آنها ایجاد میکند پس اصول حقوق هستهیی به هیچ عنوان قابل مذاکره نیست.
انتهای پیام
مدیر توییتر از روحانی چه پرسید؟
همه تلاش ام را می کنم تا مردم ام بتوانند به راحتی به همه اطلاعات جهانی دسترسی داشته باشند. همان طور که حق آن هاست.
این یک پرسش و پاسخ شگفت انگیز میان بینان گذار توییتر و رییس جمهور ایران است که ساعاتی قبل رخ داده.
جک دورسی بنیان گذار و مدیر سایت توییتر، با کنایه به فیلتر شدن توییتر در ایران، از حسن روحانی رییس جمهور مردم ایران و صاحب یکی از اکانت های توییتر پرسیده:
«عصر بخیر آقای رییس جمهور. آیا مردم ایران می توانند توییت های شما را بخوانند؟» پاسخ حسن روحانی ساعتی بعد این طور به دست بنیان گذار توییتر رسیده: «عصر به خیر جک. همان طور که به کریستین امانپور گفتم، تلاش ام را می کنم تا مردم ام بتوانند به راحتی به همه اطلاعات جهانی دسترسی داشته باشند. همان طور که حق آن هاست.». تصویری از این گفت و گو را در ادامه ببینید