یکی این روش رو انجام داده مشکل صداش حل شده :
نقل قول:
pes 2013 رو نصب کردم درست شد بعد هم 2013 رو پاک کردم
Printable View
یکی این روش رو انجام داده مشکل صداش حل شده :
نقل قول:
pes 2013 رو نصب کردم درست شد بعد هم 2013 رو پاک کردم
من هم مشکل مشابه دوستان رو دارم
بعد از نصب بازی پیام
pro Evoluion soccer is not installed
ظاهر میشه
نقل قول:نقل قول::n03::n03::n03::n03:نقل قول:
اقا برید تو کار نسخه ریلود
من همون روز اول اسکیدرو دانلود کردم خیلی مشکلات داشتم تو بازی
دیشب گذاشتم ریلوود امروز صبح دانلود شد
الان بازی خیلی روون اجرا میشه و هیچ مشکلی نداره
نیازی هم به ساخت درایو مجازی و دمون تولز نیست
:n16:
من نسخه اسکیدرو گرفته بودم,الان کرک ریلود رو توی پوشه بازی کپی کردم بازی اجرا شدنقل قول:
اگر اسکیدرو دارید نیازی به دانلود نسخه ریلود نیست فقط کرک رو دانلود و در محل نصب بازی کپی کنید و دیگه نیازی به برنامه DAEMON Tools Pro ندارید
اینم کرک ریلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر پسورد خواست (فاصله هارو حذف کنید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوبارهنقل قول:
من هنوز همین مشکل را دارم ولی الان یک چیز دیگه هم متوجه شدم !
تو PES2013 وقتی دکمه ESC روی کیبورد رو میزدی استارت در نظر میگرفت و حرکات نمایشی رو رد میکرد ولی تو این بازی نمیشه و نمیشه گل های زده رو رد کرد!
برای شما هم اینجوریه ؟
میشه راهنمایی کنید
دوستان من نسحه ریلودی که توی سایت دانلودها بود رو دانلود کردم.ولی مشکل دارم برای اجرا
بازی خیلی راحت نصب شد
ولی دسته ها توی بازی مشکل داره .دکمه های ضربدر و مربع اصلا کار نمیکنن.
وقتی برای حرکت دکمه بالا را فشار میدم بازیکن و یا توی منو ، موس میاد پایین و برعکس.
دایره و مثلث هم توی منو به جای انتخاب و یا برگشت به عقب ، بالا و پایین میکنه موس رو؟!!!
اعصاب من رو ریخته به هم
پس 5 گیگ الکی دانلود کردم؟:دینقل قول:
کرک نداشت توی dvd 2نقل قول:
دوستان منم مشکل صدا دارم بازی به هیچ وجه صدا نداره تو میکسر هم اصلا ایکن بازی نمیاد چند بار کانال های صدامو عوضم کردم ولی فایده نداشته بقیه بازی ها رو تست کردم اونا مشکلی نداشتن کسی تونسته این مشکل رو حل کنه؟ اینجوری اصلا فایده نداره بازی .. من نسخه ریلودد رو هم نصب کردم
بچه ها رو سیتینگ بازی کلیک می کنم چرا باز نمی کنه و این ارورو میده؟ هرکاری کردم درست نشد؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر من نفهمیدم مشکل از کجاست؟با اینکه بازی رو کامل نصب کردم میگه نصب نشده بازی.
pro evolution soccer is not installed
اگه کرک هم می خواسته حتما باید dvd 2 می ذاشته دیگه...
یکی راه حل بده من کلا گیج شدم
کرک رو چطور نصب کنم؟اولین پستی که برای نصب کرک بود رو رفتم اما نشد.
یکی کامل توضیح بده من چیکار کنم؟
مشکل نداره :نقل قول:
سوختی ؟ :n09: ببین تو فایل rld رو چرا نداری ؟ از فلدر کرک کپی کردی ؟ بعدشم موقع نصب باید انتی ویروس غیرفعال کنی بعد نصب هم باید فلدر pes رو بذاری تو لیست سفید آنتی ویروس
چون آنتی ویروس ها با این فایل rld مشکل دارن میزنن پاکش میکنن
در ضمن دوستان تنظیمات دسته رو به شکل زیر تطبیق بدند که درست کار کنه واسشون چون تنظیمات پیش فرض قاطیه چک کردم دیدم مثلث جای مربع هست دایره جای ضربدر یا جهت های rs
راستش عرضم به خدمتت که من فقط 3 پارت بازی رو دان کردم و هنوز 2-3تایی مونده!:n02: اینجا رو هم که میبینی اینکارو کردم که فقط اون 3 پارتی رو که دان کرده بودم به صورت شکسته اکسترکتش کردم و میخواستم به محتویات و...ش پی ببرم!!:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به اون چیزایم که گفتی قکر نکنم ربطی داشته باشه ! حالا من بعد دانلود کامل کلا جزغاله نشم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطف می کنین پوشه ی کرک تون رو بذارید من مشکلم حل بشه.:n28:
چون تو dvd 2 چیزی به اسم کرک نبود
:n09: iq رو ... خوبه بهت میگم فایل ستینگ به تنهایی اجرا نمیشه باید کامل بازی رو نصب کنی بعدنقل قول:
بیا اینو تو یکی از سایت ها گذاشته بودن :
فایل ستینگ برنامه هست من خودم صبح گرفتم تنهایی اجرا نشد
فوقش دانلود میکنی میبینی اجرا نمیشه بازی ... اقلا میتونی رایتش کنی بازی رو ببری بساط پهن کنی دم مترو بفروشی :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/users/505/game/sports/PES.2014.Reloaded.Crack_p30 download.com.zipنقل قول:
رمز فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com
space رو حذف کن موقع کپی هم انتی ویروس غیرفعال باشه
404 not foundنقل قول:
درست شد 2 تا space بود ک باید پاک میشدن
میگم space ها رو بردار اصلا برو سایت p30 download هست کرک ریلودنقل قول:
سلام
دوستان یه مشکل چرا تماشاگرا نیستند ولی صداشون هست ؟
ممنون ازت!نقل قول:
اما درست نشد.
بچه ها من نسخه رلودد رو نصب کردم بازی خیلی خوب اجرا میشه اما یه دفعه افت فریم پیدا می کنه اسلو موشن میشه :دی
راه حلی نیست ؟
من بازی رو نصب کردم نه مشکل صدا دارم نه مشکل افت فریم
عالی هست :n20:
من هم تا عصر بازی رو نصب میکنم ، ببینم چند تا بلا از این بلایایی که سر دوستان اومده سر من میاد :n02:
اگه من نتونم بازی رو اجرا و بازی کنم کوفت و زهرمارت بشه الهی...:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.موقع نصب روی 8 این ارورو میده " This app cant run on your PC "البته از اینجا دانلود نکردم.2 dvd خریدم!!
سلام مشکل اساسی من نداشتن صداست دو تا ورژن black box و reloaded رو نصب کردم ولی مشکلم حل نشد
لطفا راهنمایی کنید.....
یک نفر هم یه کمکی به ما بکنه :n27:
سه ساعت با بازی و ویندوز ور رفتم ولی صدای بازی در نمیاد که نمیاد:n21:
درمورد مشکل صدا فعلا راهکاری نیومده ، فقط یکی از بچه ها میگفت ، PEs 2013 نصب کردم صدای 14 هم اومد و بعد 2013 رو پاک کرد !
دوستان مشکل صدای بازی من حل شد دلیل اصلی هم اون direct x که تو پوشه خوده بازی رو نصب نکنید از directx ورژن قبلی بازی یا یه بازی جدید دیگه استفاده کنید :n12:نقل قول:
یه بار بازیتونو کامل پاک کنید بعد اون directx جدید رو نصب کنید سیستم رو ریست کنید بعد بازی رو نصب کنید اوکی میشه واسه من همین شکل صدا اومد
اصلا همگی direct x دانلود کنید من همون اول directx نصب کرده بودم برای همین هم فکر کنم نه مشکل صدا پیش اومد نه افت فریمنقل قول:
اصلا یکی از نیازمندی های pes2014 همینه اینم اخرین ورژن همگی نصب کنید
با تشکر از Greedy و Eblis 2011 و ESTEGHLAL 67 مشکل صدا با directx جدید رفع شد.:n19:
بریم یه ال کلاسیکو صدادار بزنیم بر بدن :n20:
بچه ها یکیم مشکل مارو حل کنه..... گناه داریم.....:n02:
pro evolution soccer is not installed
بذار من بازی رو نصب کنم ، قول میدم مشکلات همه ی شما رو حل کنم :n02:نقل قول:
کلید حل تمامی مشکلات شما در دست منه :n08::n02:
قربون دست و پنجولت سریع نصب کن.....:n02:نقل قول:
بچه ها مشکل من حل شد..... واسه اونایی که pro evolution soccer is not installed اینو میزنه میگم....
بعد از نصب دوتا فایل pes2014 داخل پوشست.... یکیش ایکون بازیه یکی دیگش یه فایل 1 کیلو بایتیه.... اول روی فایل 1 کیلو بایتیه کلیک کنید که yes رو میزنید.... بعد روی ایکون بازی کلیک کنید راحت میره تو بازی...
بابا چرا این تاپیک pes2014 باز نمیکنن ؟!!!
هیچ مشکلی هم نداشت خوبه قبلش یکی از مدیرای دیگه اومد پستا رو پاک کرد بعدش دیگه مشکلی پیش نیومد قفل کردن بازم نمیکنن میخوایم بحث کنیم
بازی خیلی ردیف شده خیلی حال میده :n19:
حالا تاپیک باز شه یه سری حرکات و دکمه ها رو میگم چه فرقایی کرده
خب برادر من کرک بازی رو کپی نکردی میگی چرا بازی بالا نمیاد :n02: استغفرالله !نقل قول: