دوست عزیز اگر همه راه ها را رفتید ولی اتفاقی نمی افتد به این منظور است که تلویزیون شما این قابلیت را ندارد.
Printable View
دوست عزیز اگر همه راه ها را رفتید ولی اتفاقی نمی افتد به این منظور است که تلویزیون شما این قابلیت را ندارد.
مگه میشه دیجیتال بگیره ولی ضبط نکنه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!؟؟؟؟ عجب بد شانسی ای!!!!!نقل قول:
با سلام
میشه اموزش ضبط برای تلوزیونهای الجی بر روی فلش را توضیح دهید متشکرم
دوست عزیزنقل قول:
اگر سیستم تلویزیون شما لینوکسی باشد می توانید از پست اول استفاده کنید . و گر نه باید اول با یک سیستم لینوکسی فلشتان را فرمت و بعد طبق دستورالعمل پست اول آن را آماده سازی برای ضبط کنید. یعنی یا یک سیستم عامل لینوکس در کنار ویندوز تان نصب کنید یا از دوستانتان که تلویزیون سامسونگ دارند بخواهید که به وسیله تلویزیون شان فلش تان را فرمت کنند.و بهد از پست اول استفاده کنید.
با سلام
مدل تلوزیون LG47LA620V - نمیتوم سیستم لینوکسی هست یانه مدل 2013 میباشد از کجا میتونم متوجه بشم لینوکسی است یا نه متشکرم
[QUOTE=strong120;7984225]با سلام
مدل تلوزیون LG47LA620V - نمیتوم سیستم لینوکسی هست یانه مدل 2013 میباشد از کجا میتونم متوجه بشم لینوکسی است یا نه متشکر
دوست عزیز
از نمایندگی ها سوال کنید ولی من فکر می کنم لینوکسی باشد
میشه یه سیستم عامل لینوکسی معرفی کنید که فلشو با اون فرمت کنیم؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیو نتان سیستم عامل لینوکسی داشته باشد می توانید با استفاده از فرمت کردن از طریق تلویزیون فلش تان را فرمت کنید و در غیر اینصورت
اگر سیستم کامپیوتر تان ویندوز است می توانید در کنار آن لینوکس را هم داشته باشید برای آموزش و چگونگی نصب آن به لینک زیر مراجعه کنیدو بعد از نصب می توانید فلش تان را فرمت و بعداز آن از باقی مطلب پست اول استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.........چرا با اینکه یک هارد یک ترابایتی به تلویزیون ال جی متصل هست و فضای باقیمانده اون 833 گیگ هست موقع ضبط پیغام میده موارد ضبط شده به حداکثر رسیده و باید چند گزینه رو حذف کنم تا دوباره ضبط کنه پس اون فضای خالی چرا استفاده نمیشه؟
سوال دیگه این که من میتونم همزمان در سیستم هم لینوکس داشته باشم و هم ویندوز درسته؟
چون این تلویزیون به محض اینکه هارد و وصل میکنم خودش فرمت میکنه و اصلا توی ویندوز هم دیده نمیشه....تمام مراحل دیوایس منیجر رو هم رفتم.
ممنون میشم جواب سوالاتم و بدید......
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
در پست بالا توضییح داده ام شما می توانید در کنا ر ویندوز سیستم عامل لینوکس هم داشته باشید و آموزش آن هم در این لینک است
و بعد از استفاده از لینک بالا وقتی که در سیستم لینوکس فرمت را انجام دادید از پست اول واز باقی مطلب برای پارتیشن بندی و استفاده از تمام ظرفیت هارد تان استفاده کنید
سلام. تلوزیون بنده تصویر ضبط میکنه (بدون نیاز به این روش)ولی صدا نداره. چیکارش کنم صدا هم پخش کنه؟
چطوری میشه فایلی که ظبط کرده به فلش انتقالش بدم؟
فقط کانال های دیجیتال رو ظبط میکنه؟ یعنی از رسی.ور ظبط نمیکنه؟کد:در این آموزش شما هر برنامه ای از کانالهای دیجیتال تلویزیون را که انتخاب کنید می توانید
دوست عزیزنقل قول:
بله فقط کانالهای دیجیتال را ضبط می کند و معمولا دستگاه های دیگر خودشان این قابلیت را دارند و برای اینکه صدا فیلم ضبط شده تان را بشنوید نیاز به یک مدیا پلیری که از فایل TS پشتیبانی بکند را دارید مثلK-Lite_Codec_Pack-1000_Full و البته این در صورتی است که روی فلش یا هارد فایل تان ذخیره و به کامپیوترتان انتقال داده باشید.و در غیر این صورت هیچ کاری نمی شود کرد و برای انتقال از هارد تلویزیون به فلش چون با سیستم شما آشنایی ندارم نمی دانم
آقا کسی اصلا تو تلوزیون الجی جواب هم گرفته
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکار نیاز به تست کردن دارد و برای اینکار یک عدد فلش مموری را یا به وسیله سیستم عامل لینوکس از طریق کامپیوتر و یا از دوستان تان که تلویزیون سامسونگ دارند فرمت کنید و از پست اول باقی مراحل را انجام بدهید و به تلویزیون تان برای ضبط کردن وصل و امتحان کنید ببینید تلویزیون شما به غیر از هارد خودش آیا روی مموری هم ضبط می کند یا نه
آقای ناظر انجمن برادر متین پور من به تلوزیون الجی هم دسترسی دارم هم یه فلش 8 گیگ با سرعت usb3 و هم به یک کامپوتر لینوکسی اینای که گفتین انجام دادم ولی تو کامپوتر با نرم افزار میخوام فرمت کنم میگه نمی توانم فرمت کنمنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
منظور شما از نرم افزار همان برنامه کوچکی که ما برای آموزش گذاشتیم ؟ یا اینکه اصلا شما نمی توانید از طریق سیستم عامل لینوکس فلش تان را فرمت کنید؟
اقا من با لینوکس فلش رو فرمت کردم ولی با اون نرم افزار تو صفحه اول هست نتونستم فرمت کنم میگه نمیشه یکی از اقایون تو صفحه هفت شماره ۷۰ همین مسعله منو داره ایشون عکس هم گذاشتهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
آیا شما اینکار را انجام دادید
در بالای صفحه دو ردیف نوشته نمایان می شود که سرفصل آن Drive 0 و Drive 1است شما روی Drive 1 کلیک می کنید تا به رنگ آبی در بیاید.
و بعد از آن روی دکمه Adjust USB کلیک می کنید .
اگر فلش مموریتان بدرستی با سیستم عامل لینوکس فرمت شده باشد حتما از این روش پارتیشن بندی میشود
nvsji درسته اگه فلشی با یک سیستم عامل لینوکسی فرمت شه حالا به هر فرمت رایج در لینوکس آن فلش دیگر در ویندوز شناسای نمیشه درسته این عمل برا من رخ داده ولی نمیدونم چرا ود این نرم افزار میگه نمیتونم فرمت کنم و این عطلاعاتی که این نرم افزارراجب یک فلش داده برا من نمی دادنقل قول:
سلام دوستان
تلویزیون ما هم lg هست و من دقیقا مشکل آقا مجید رو دارم.اتفاقا با لینوکس هم فرمتش کردم و بازم این نرم افزار پارتیشن بندیش نکرد و اصلا یه جورایی نمیشناستش. پیغامی هم که میده اینه که فرمت فلش شما "xfs" نیست! لینوکس هم اشکال فرمتش FAT ، ext2 ، و ext4 هست و اصلا فرمتی به نام xfs تو لینوکس نیست. اگه ما رو راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام من از لینوکس ابونتو استفاده کردم شاید توزیع های دیگش XFS توش باشه یا اصلا بریم نرم افزاری پیدا کنیم که بتونه به این صورت فرمت کنهنقل قول:
اتفاقا من هم از ابونتو استفاده کردم، نشد! شاید فدورا و ... بشه. من یه صفحه ای پیدا کردم که یه راه حل هایی توش گفته که من سر در نیاوردم، چون اطلاعاتم در مورد از لینوکس خیلی کمه. لینکشو میذارم شاید فرجی بشه :n01:
نقل قول:
اتفاقا من هم از ابونتو استفاده کردم، نشد! شاید فدورا و ... بشه. من یه صفحه ای پیدا کردم که یه راه حل هایی توش گفته که من سر در نیاوردم، چون اطلاعاتم در مورد از لینوکس خیلی کمه. لینکشو میذارم شاید فرجی بشه :n01:
دوست عزیزنقل قول:
برای فرمت یک درایو با فایل XFS سیستم مطمئن شوید xfsprogs نصب شده است، اگر نه شما می توانید xfsprogs از مخازن با استفاده از دستور apt-get نصب کنید.
root@ubuntu:~# apt-get install xfsprogs
قبل از اینکه شما شروع به پارتیشن بندی و دیسک های قالب بندی کنید مطمئن شوید که شما می توانیم تمام درایوهای موجود در سیستم را با کمک از دستور ls لیست کند.
این آن مطبی بود که در آن سایت گفته شده که باید آن نرم افزار کوچک را در لینوکس تان نصب کنید
خوب اقا کاش میشد لینک دانلود هم میزاشتینقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اینم سایت آن
سلام دوستان
آقا ما به هر لطایف الحیلی بود فلشمون رو با اوبونتو 12.10 به xfs فرمت کردم و باا نرم افزار تنظیم کردم و پیغامی که دا شبیه اینی که تو پست اول هست، نشد! و به طریق اولی تو تلویزیون هم جواب نداد
پیامی که داد این بود
دوست عزیزنقل قول:
شما درست عمل کردید و وقتی که DRIVE 1 را انتخاب کردید روی کلید ADJUST USB کلیک کنید کار تمام است حالا فلش شما برای برنامه ضبط آماده است و اگر تلویزیونتان قابلیت ضبط روی فلش را داشته باشد باید بدون هیچ مشگلی ضبط کند در سیستمهای سامسونگ نیازی به کار دیگر ندارد چون برای ضبط مستقیما روی فلش میرود ولی در سیستمهای که دارای حافظه داخلی هستند باید موقع ضبط مسیری را برای ضبط کردن مشخص کرد مثلا روی فلش و یا روی هارد که فکر می کنم که از TOOLS و یا منبع ورودی این مسیر انتخاب می شود چون من با سیستمهای ال جی کار نکردم نمی توانم پاسخ درستی به شما بدهم
سلام مجدد
من برای اینکه مطمئن شم که درست فرمت کردم، رفتمو یه تلویزیون سامسونگ پیدا کردم که باهاش فلشمو فرمت کنم. نه تو تنظیماتش چیزی به نام فرمت وجود داشت و نه زمانی که دکمه rec روی کنترل را میزدیم خبری از فرمت بود.
یه لطفی کنید اون عزیزانی که تلویزیونشون این قابلیت رو داره و یا به هر حال با هر تلویزیونی که تونستند باهاش فلش را فرمت کنند، مدل دقیق تلویزیون رو بیان کنند که ما مستقیما دنبال همون مدل باشیم. مثلا اگه سامسونگ بوده کدام مدلش بوده.
تلویزیونهای که قابلیت ضبط را داشته باشند می توان از آنها استفاده کنید بهترینهای آن از سری 5 به بالا ورژن E و F
سلامنقل قول:
سری 8 و مدل f راحت فلش رو فرمت میکنه و ضیط میکنه
ولی فقط از شبکه های تلفزیون و دیحیتال
از ما.هو.اره نتونستم
سلام من نمیدونم چطور میتونم ساعت تلویزیون 6950 رو تنظیم کنم. وقتی دستی میزنم نمی تونم ضبط کنم و اعلان برنامه ها ببینم وقتی تنظیم خودکار میزنم. ساعتها 3-4 ساعت جلوتره. چطور میتونم ساعت رو تنظیم کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
قابلیت ضبط تلویزیون فقط مخصوص تلویزیون و کانالهای دیجیتال است نه برای سیستمهای دیگر
دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور به این تایپیک بروید
دوستان روی الجی کار میکنه؟
سلامن روی تلویزین سامسون گ 5560 led سری 5 کا میکنه.با سپاس
دوست عزیزنقل قول:
از این صفحه به بعد را مطالعه کنید و از تجربه دوستانتان استفاده کنید
سلام آقای ناظر انجمن من یک نرم افزار پیدا کردم به اسم
GParted application
متاسفانه نسخه ویندوزی آنرو پیدا نمیکنم اگه میشه لینک بدین البته نسخه ابنتو شو من دارم هر کاری کردم با اون فرمت مشهورxfsفرمت نگرد عجله کنید
آقا ما خودمان رو کشدیم ابنتو بلد نبودیم نصب کنیم که یاد گرفتیم gparted نمی شناختیم که شناختیم تو ابنتو قدم نزده بودم که زدمولی نتونستم فلش فرمت کنم که کنم بابا یه راه حل
دوست عزیزنقل قول:
چون الجی هارد داخال مخصوص ضبط دارد معولا روی همان هارد ضبط می کند و وقتی که فلش تان را فرمت کردید باید کاری کنید که تلویزیون بجای هارد انتخاب را برای ضبط اول روی فلش ببرد و برای فرمت کردن از این پستها استفاده کنید