ممنون بروبچز
Printable View
ممنون بروبچز
دوستان اين يه لينكه ديگه از برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم بايوس اروپا(بهترينش) كه حجمش 2 مگه
مدل کارت گرافیک من اینه :
256 GEFORCE 6200
وقتی بازی god of war را اجرا میکنم در صفحه ی اول بازی می اید و دیگر داخل هیچ منوی دیگری نمی رود و این ERROR را در عنوان Out Put میدهد :
Patch not found can't apply patches crc =d6385328
لطفا راهنمايي كنيد . :sad:
[IMG]E:\Masood\error5.bmp[/IMG]
شما اينجا رو خوندين؟نقل قول:
نوشته شده توسط golestani_info
اين بازي ببينين جلوش چي نوشته شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط M E H D I
علاوه بر مشکل قبلی این مشکل هم هست . علاوه بر همان error که در عنوان میومد بازی اجرا ميشد ولی :
وقتی میخواهیم از صفحه اول بازی به یک صفحه بعدی برویم خیلی طول می کشد و در بازی نیز صفحه خط خطی است . و من با تمام پلاگینهای کارت گرافیک امتحان کردم . وسی دی بازی همان طوری که گفته بودید به صورت image است .
و بازي GOD OF WAR در اون ليست هست .!!!
هست ولي جلوش نوشته شده Menus يعني فقط تا منوهاي بازي ميره و بقيه بازي رو نمياره.نقل قول:
من هم چنین اشکالی برایم پیش آمده یعنی بعد از اجرای بازی به جای رفتن به بازی این دو گزینه ی ذکر شده پدیدارنقل قول:
نوشته شده توسط reza5872000
می شوند و وارد بازی نمی شود حالا باید چه کار کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط pedix
ازت متشکرم.ولی...
در برنامه ی مبدل ps2 در كامپيوتر در قسمت configuration در قسمت تنظيم graphics گزینه ی ZeroGS KOSMOS 0.95.2 وجود ندارد خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید.
خاب دوست عزیز پلاگینش رو دانلود کن بعد
یا اینکه اخرین ورژن این نرم افزارو رو ازا این جا بگیر
براي اين كه برنامه شما اين پلاگين رو بشناسه بايد جديدترين DirectX runtime زو از اينجا داونلود كنين:نقل قول:
نوشته شده توسط pedix
سايت ديگري را نمي شناسيد كه بتوان DirectX runtime را دانلود کرد.
لازم نبود كه 10 تا تاپيك بزنين! فرار كه نكرده بودم :blink: اين رو داونلود كنين:نقل قول:
نوشته شده توسط pedix
Direct X رو نصب کردم ولی باز همZeroGS KOSMOS 0.95.2 در قسمت گرافیک پدیدار نشد! :sad:
سلام دوستان يه سوال داشتم ارزش داره من برای بازی کردن ps2 یه دی وی دی رایتر بخرم؟؟
یعنی گرافیکش همونه یا میاد پایین اگه میاد پایین چقدر میاد میشه بازی کرد آخه من کشتی کجشو بازی کردم عاشقش شدم لطفا" هرچه سریعتر جواب بدید
راستی من گرافیکم 256 و رم 512 و سی پی یو 2.4 دارم
اگه کارتت gf 5500 باشه سیستمت مثل سیتم داداش منه بی خیالش شی بهتره تو RE 4 فقط 2 فریمنقل قول:
نوشته شده توسط mm23_m
زیاد امیدوار نباش...
مدل کارتت چیه؟
من وقتی بازی winning eleven 10 را اجرا میکنم تا مرحله شروع بازی خوب پیش میرود ولی به محض اجرا شدن از بازی بیرون میاید و صفحه ارور Don't Send وsend Error Repot باز میشود و در ضمن این بازی در اون لیست به صورت Playable میباشد . :sad:
و وقتی بر روی Don't Send میزنیم ارور زیر را میدهد.
The instruction at"0x722968fb" referenced memory at "0x09f9000cc". The memory could not be "read". Click OK to terminate the program
در ضمنRAM من 1024 هست .
وهرچه بازی دارم صدا ندارند . :puke:
geeforce 5500 xfxنقل قول:
نوشته شده توسط MARTIN
میشه بیشتر توضیح بدی!! اگه تونستی عکس هم از فضای بازی در کامپیوتر بزار یه دنیا ممنون :blush:
من وقتی Pcsx2 را اجرا میکنم و در قسمت configuration میروم این ارور را میدهد و وارد صفحه configuration میشود .
This application has failed to start because glid3x.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
شاید اون مشکل مال این ارور باشه!!!
نمی شه پلاگینZeroGS KOSMOS 0.95.2 در قسمت گرافیک configuration را از اينترنت دانلود كنم.
دوست عزیز برای بازی کردن بازی هایی با تحرک معمولی حداقل 20 تا 25 فریم لازمه البته گفتم حداقل با این توضیح 2 تا 3 فریم که جای خود دارد یعنی هیچینقل قول:
نوشته شده توسط mm23_m
همان طوری که گفته شد اگر شما cpu 3 gig و یه گیگ رم هم داشتی باز هم امکان داشت با بازی ها مشکل داشته باشی
دو تا عکس هم از محیط بازی گرفتم
مرسی عزیز اگه میشه عکس کشتی کج پی اس 2 که تو کامپیوتر بازی شده رو بزار
Cpu 2500 Intel Celeron D
512 Ram
Graphic 128 Redeon 9250
Combo Drive
با اين شرايط ميشه پلي استيشن 2 رو بازي كرد؟
من فقط همین این یکی دارم متاسفانهنقل قول:
نوشته شده توسط mm23_m
سرعت بازي devilmaycry خيلي پايين هست لطفا كمك كنيد Geforce 6200 256
RAM 1024
نقل قول:
نوشته شده توسط MARTIN
به هر حال از کمکت ممنون :blush:
سلام من با نرم افزار EPSXe1 مشكل دارم وقتي بازي را شروع ميكنم خيلي سرعتش بالاست . لطفا كمك كنيد .
مثل اينكه بازي را تند كردي !!!
تنظيمات گرافيكي رو عوض كنين و يه خورده كيفيت رو بيشتر كنين.نقل قول:
من اين بازي روازسرعت خود پلي استيشن 2 هم بيشتروبهتراجرامي كنم...ولي نمي دونم چرا تولوگوي اول بازي گيرمي كنه!درحالي كه تو ورژن قبلي اين برنامه باسرعت كمتروكيفيت پايين تراجرامي شدولي حداقل داخل ذيازي مي رفت...نقل قول:
نوشته شده توسط mm23_m
واقعاعجيبه!!! :blink:
عزيزمنم مشكل شماروداشتم....اين كاروكني احتمالادرست مي شه:نقل قول:
اول بروبه قسمت config video وازاونجاپلاگين Pete's OpenGL2 Driver 2.8 v روانتخاب كن
بعدبروبه تنظيمات پلاگين ازطريقه configure
وازاونجا گوشه سمت چپ پايين nice روانتخاب كن واين كاراروكه مي گم بكن:
تيك fullscreen روبزن بعد desktop resolution روروي842*1152 بزار وويندوزسايزرو روي480 * 640 بزار وتيك screen filtering روهم بزار يه باربرنامه رورستارت كن ودوباره اجراش كن
براي من كه اينجوري درست شداميدوارم مشكل توهم حل شه
دستت درد نكنه مشكلم حل شد ولي گزينه ي screen filtering و پلاگين Pete's OpenGL2 Driver 2.8 v را من ندارم و گرافيك بازي يك ذره كم شده به هر حال دستت درد نكنه .
من وقتی بازی winning eleven 10 را اجرا میکنم تا مرحله شروع بازی خوب پیش میرود ولی به محض اجرا شدن از بازی بیرون میاید و صفحه ارور Don't Send وsend Error Repot باز میشود و در ضمن این بازی در اون لیست به صورت Playable میباشد .
و وقتی بر روی Don't Send میزنیم ارور زیر را میدهد.
The instruction at"0x722968fb" referenced memory at "0x09f9000cc". The memory could not be "read". Click OK to terminate the program
در ضمنRAM من 1024 هست .
وهرچه بازی دارم صدا ندارند .
جناب golestani_info كافي بود تو تنظيمات ويديويي رو گزينه nice كليك ميكردي!
من ميخواستم جوابتو يه ربع ساعت بعد اينكه تو نوشتي بدم اما نشد!
سلام وقتي من نرم افزار psxfin اجرا ميكنم اين ارور را ميدهد :
This application has failed to start becase d3dx9-26.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
اگر شما اين d3dx9-26.dll را داريد به من هم بدهيد . متشكرم .
فايل زير رو دانلود و در پوشه system32 ويندوز كپي كنيد.نقل قول:
لينك بالا expire شده براتون آپلودش كردم اينجا:
در ضمن هيچي به ePSXe نمي رسه!تنها مزيت pSX Emulator اينه كه نوشته ها رو بهتر نشون ميده ولي گرافيك بازي تو ePSXe بهتره.کد:http://filecities.com/files/10/d3dx9_26.zip
آقا تو رو خدا كمك كنيد وقتي با Pcsx2 0.9.1 رزيدنت اويل 4 رو باز مي كنم يا وارد قسمت مموري كارد ميشه (انگار گكه اصلا بازي رو لود نمي كنه)يا تو همين قسمت قبل از اين كه مموري كاردارو بياره مي نويسه DVDROM شما نصب نيست كلا اصلا داخل بازي نميشه
با تشكر
آقا اون صفحه رو ديدم شرمنده اول دقت نكردم.
سلام دوستان
من قبلا یک آدرس گذاشتم که بازیهایی که به خوبی اجرا میشن را بنویسید اما کسی سر نزده
بیایید بهترین اجرا ها را نام ببرید