عجب جایی زندگی میکنیم!!صبر میکنم تا دوباره وارد شه و اگه از 3700 بیشتر باشه نمیخرم !نقل قول:
Printable View
عجب جایی زندگی میکنیم!!صبر میکنم تا دوباره وارد شه و اگه از 3700 بیشتر باشه نمیخرم !نقل قول:
دوست عزیز این لپ تاپ قیمتش بالاتر نرفته اون دیگه بستگی به فروشنده و نوع گارانتی داره مثلا بعضی گارانتی ها گرونتر هستند و اگه بخوام یه مثال دیگه ای براتون بزنم من چند ماهه پیش یه گوشی میخواستم بگیرم که قیمتش از 830 تا 950 متغیر بود پس خیال دوستان فعلا راحت باشه اما معلوم نمیکنه شاید بره بالا و شایدم بیاد پایین.نقل قول:
نه داداش فکر نمیکنم افزایش قیمت این لپ تاپ ربطی به گارانتی داشته باشه...جدیدا لپ تاپ های ایسوس شامل طرح گارانتی یکپارچه ایسوس هستند و از بین چند تا شرکت که شاملش هستند ، هرکدومو بخوای میتونی به عنوان طرف قرارداد گرانتیت انتخاب کنی(واسه همینه که تو اکثر شهرها قیمتش تقریبا یکسانه.تو مشهد هم دقیقا 2900هست)....علت گرون شدن فقط کمیاب شدنش هست که این هم مقطعی هست و وقتی زیاد وارد بازار بشه قیمتش افت پیدا میکنه...الان تو کل مشهد فقط یک مغازه این مدلو داره و معلومه اون مغازه هم هرچی بخواد میفروشه :n04: تو مشهد هم همین امروز از اون مغازه قیمت گرفتم ، اونم 2900 میدهنقل قول:
البته این حرف شما هم درسته که کمیاب شدن باعث گرونتر شدن اون هم میشه اما من کلی گفتم.اما اینو هم بدونید که گارانتی رو قیمت تاثیر داره مثلا الان برای لنوو هم سازگار هست هم الماس هم اواژنگ... که یقینا سازگار بهتر خدمات میده پس گرونتر هست البته این هم مقطعیه و شاید جاهاشون عوض شه که اون بستگی به یکسری چیزها داره که اینجا جای گفتنش نیست.البته امیدوارم که این گرونی ها و این وضعیت اشفته بازار یه روزی تموم شه.نقل قول:
راستی برا من 14 g هم ssd داره،دوستانی که گرفتید برا شما هم داره؟؟برا چی هست؟؟؟حالا 14 g???
آقا من امروز هم از چند تا مغازه هاي شيراز قيمت گرفتم همه داشتن و كمبودي بنظر نميرسيد ولي همه بين 3750 تا 3800 قيمت دادن. اينم يه عكس از شركت فافا واسه امروز 7 شهريور
به همراه كيف و موس و 2سال گارانتي سازگار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش نسبت به تهران خوبهنقل قول:
البته همين فافا 2 روز پيش قيمت زده بود 3750 كه از ديروز تا حالا 3800 زده. ممكنه بازم گرونتر بشه
3750 کجا داشت کاکو؟نقل قول:
گارانتی آواژانگ جایی سراغ ندارید؟ یا گارانتی یکپارچه ایسوس
بچه ها یه سوال !
الان از پورت usb3 میشه واسه فلش usb2 استفاده کرد ؟ بهش میخوره ؟
آخه n550 اصن پورت usb2 نداره :n03:
بله دوست عزیز میخوره و هیچ مشکلی هم نداره...نقل قول:
اره میخوره.
سلام شما از کجا فهمیدید 14GB ssd داره؟گفتن لب تاب من هم 64GB ssd داره من می خواستم ویندوزم تو حافظه ssd نصب بشه.
وقتی لپ تاب رو خواست پارتیشن بندی کنه اولش دوتا درایو بود رو حالت بوت رو دارم میگم،یکی از دریوا 931 گیگ بود که هارد اصلی بود یه 14 گیگ هم بود که نمیشد کاری باهاش کرد،الانم تو مای کامپیوتر یه 14 گیگ جدا هست،64 اس اس دی رو خالی میبندن دیجی استار میگفت ولی بعدا کاشف به عمل اومد چرت میگه،شما الان باید تو درایوات یه 64 گیگ بیکار داشته باشیدنقل قول:
اون اس اس دی نیست فضای اضافی هست!نقل قول:
بابا خیلی باحالی یعنی من فرق بین فضایه خالی رو نمیدونم،شما اگه تو قسمت manage computer تو ویندوز 8 بیاید یه فرمت کلی کنی باید کل هارد بهت بده،ولی اینجا اون 14 گیگ جداست و مثل یه فلش مموریه که انگار از بیرون وصلهنقل قول:
دوستانی که خریدن صفحشون FHD و لمسیه؟
رو جعبش نوشته IPS؟
از کجا باید فهمید IPS داره؟
من میخوام بخرم اگه نکته ای هست که موقع خرید باید دقت کنم بهش ممنون میشم بگین؟به چیا باید دقت کنم موقع خرید؟چیا همراه لپ تاپ باید باشه؟
اخه شنیدم مدل هایی که تو بازار هست و لمسیه،HD هستن و مدل FHD و لمسی وارد نشده هنوز!
ممنون میشم راهنمایی کنید..
شما که هارد SSD داری از قسمت Disk Management یه اسکرین شات بگیر بگذار!نقل قول:
اگه باشه برای کش هست.
گارانتي بغير از سازگار نديدم. داخل مجتمع پارس يا همون Pc center اين قيمت بود. البته فردا خدا ميدونه چند باشه. چون هر روز تغييرش ميدن.نقل قول:
من FHD و لمسی رو از دیجی کالا خریدم.نقل قول:
دوستان این تاپیک هم داره رونق میگیره و امروز دو رقمی شد.تبریک به کسانی که این لپ تاپ رو دارن امیدوارم خرید دوستان دیگه هم جور بشه تا با کمک هم مشکلات این لپ تاپ رو رفع کنیم.
من هم با گارانتی ویستا دیدم هم اواژنگ و هم خدمات یکپارچه ایسوس و سازگار هم که فراونهنقل قول:
اسم مغازه؟
من تو اواژنگ اشنا دارم فردا قرار شده برام یکی بگیره با گارانتی آواژنگ
من به شما هم پیشاپیش تبریک میگم.نقل قول:
خب منم اون 14G GB جدا موقع نصب رو داشتم ولی به من گفته بودن 64GB ssd داره.نقل قول:
حاجی پیشاپیش مبارک.نقل قول:
با چه کانفیگی؟ و چه قیمت؟
مبارکه آقا جوادنقل قول:
بی زحمت شما که خریدی یه لطفی کن معایبش هم بگو که مطلع شیم قبل از خرید
مثلا اینکه صفحه ی نمایشش با توجه بی اینکه لمسیه آیا کیفیت تصویرش از لپ تاپ های دیگه کمتره یا نه؟کدر نیست؟
وسوال بدی اینکه آیا مواقع کار سنگین مثل بازی داغ نمیکنه؟(آخه لپتاپ z500 این مشکل رو داره)
محتویات جعبه ش چیابودن؟ssd هم داره؟
یک کانفیگ بیشتر تو بازار نیست دیگه!نقل قول:
قیمت هم فعلا کمترین قیمتی که سراغ دارم 3780 هست که چند روز پیش 3710 میداد همونجا حالا ببینم دوستم چند میتونه برام بگیره!
صفحه نمایش IPS و فول اچ دی هست کیفیت تصویر عالی هست دیگه!نقل قول:
بعید می دونم چون سیستم تهویه خوبی داره
ssd بعید میدونم داشته باشه و به ایران اومده باشه!
من احتمالا هاردشو همونجا بفروشم یا 7200 بگیرم یا 128 گیگ SSD !کسی قیمت نداره؟ هاردشو چند می ارزه و هارد SSD قیمتش چنده؟ 64 128 256
من کانفیگ با گرافیک 2گیگ هم دیدم:n27:نقل قول:
از کجا میشه فهمید صفحه ی نمایشش ips هست؟:n13:
چیز دیگه ای بهمون نندازن:n09:
دوست عزیز در مورد قیمت هارد ssd باید بگم که مثلا الان 256 از 750 تومان تا 900 هم هست و 128 هم از 400 تا 500 هست.نقل قول:
120GB SATA III 2.5` KM120GSMP35 KINGMAX SSD
400,000
read:up to 550mb/s write:up to 520mb/s #Random 4K Read : 30.000 IOPS \ Random IOPS # Raid Support Trim support Sata 6.0 Gbps size: 2.5` سه سال گارانتي آواژنگ
120GB SATA III 2.5` 200V+ SVP200S37A/120G KINGSTON SSD
459,000
120GB #Sata III 6.0 Gbps#2.5`# Speed: up to 535 MB/s ( Read ) / up to 480 MB/s ( Write )## Sustained Random 4K Read/Write :20,000/44,000 IOPS# Max Random 4k Read/Write:85,000/55,000 IOPS گارانتي ايستا خدمات در شیراز
128GB SATA III 2.5` TRANSCEND SSD
475,000
به نظرتون کدوم را بگیرم جایگزین هارد لپ تاپ کنم؟
هارد خود لپ تاپ کسی قیمت نداره تو بازار چند هست؟چند میشه فروخت؟گارانتی نداره دیگه؟
1T 5400
این سوال منم هست ، البته من نمیخوام ssd بندازم...میخوام به جای 5400rpm بگم 7200rpm بذاره...به نظرتون چقدر باید سر بدم (باتوجه به اینکه میخوام همون لحظه خرید عوض کنم) و اینکه بهترین و باکیفیت ترین هارد موجود در بازار چه مارکی هست؟؟نقل قول:
یک سوال دیگه اینکه تعویض هاردش که کار دشواری نیست؟؟
دوست عزیز الان مدل n46jv با گرافیک 2 گیگ و صفحه 14 هم هست که قیمتش پایینتره.نقل قول:
پیشنهاد من وسترن دیجیتال با گارانتی 3 ساله اواژنگ هست سری بلک یا گریننقل قول:
برای تعویض باید برد گارانتی؟
هارد 10000rpm هم وجود داره ولی فکر نکنم تو ایران باشه!:n19:
لوتوس هم دوباره اعلام موجودی کرده...با قیمت 3850....بالای صفحه زده گرافیک 2گیگ و انتهای صفحه زده 4گیگ....اگه با 2گیگ بخواد به این قیمت بفروشه ، هیچکی نمیره طرفش...میگم نکنه یک وقت قضیش مثل n56vz بشه و دیگه با 4گیگ وارد نکن؟؟(مثل N56vz که اولش با صفحه FHD وارد شد و سری های بعدیش را دیگه FHD وارد نکردند....)
دوستان هم لنوو y510 و هم N550jv تو اکثر سایت های اینترنتی دوباره موجود هستند و مثل اینکه دیگه داره زیاد میشه...همانطور که قبلا هم اشاره کرده بودم ، تا آخر هفته آینده قیمتش کاهش پیدا میکنه و حتی به زیر قیمت اولیه اش هم میرسه (علت هم اینه که هم فراوان میشه و هم اینکه دوباره دلار به حالت قبل برمیگرده و شایعات جنگ سوریه و این حرفا تا اون موقع رفع میشه...من که صبر میکنم تا آخر هفته آینده)
اشتباه میزنن مشخصات را! اسکول هستند!نقل قول:
متنش زده تاچ تو مشخصات لمسی ضربدر زده!
فول اچ دی نزده
زنگ بزنید نمایندگی سازگار ارقام شهرتون و سفارش بدید احتمالا ارزانتر براتون تموم خواهد شد.
والا از مغازه هاي زيادي پرسيدم. اگر اشتباه نكنم اسم مغازه پديده بود و داخل پاساژ ملاصدرا. اميدوارم كه درست گفته باشم.نقل قول:
يه سوال اينكه بچه ها گفتن fps پايين ميده. اگه چقدر باشه خوبه؟
دليل اينكه پايينه از گرافيكه؟ من واسه كاراي گرافيكي قدرتمند نياز دارم يكي از اون كارا بازيه. اگر مشكل داره تا سراغش نريم!:n28:
فیلمش هستنقل قول:
اگه زهر مار شکن داری ببین
به نظر من که 20 فریم خوبه
تازه اگه نرم افزار game booster رو دانلود کنی بهترم میشه