دوستان زیر 200 تومان کدوم مدل سونی بهتره ؟ چون گوشیم سونی z1 هست اگر ایرفون سونی بگیرم بهتر نیست ؟
Printable View
دوستان زیر 200 تومان کدوم مدل سونی بهتره ؟ چون گوشیم سونی z1 هست اگر ایرفون سونی بگیرم بهتر نیست ؟
سلام
من میخام یه earphone بگیرم زیر 150 به نظرتون چه مدلی خوبه چون گوشیم اندرویده میخام روش خوب جواب بده ترجیحا ولوم کنترل دار باشه البته کیفیتش خیلی مهم تره خودم sennheiser cx175 مد نظرمه به نظرتون خوبه؟؟؟
دوستان سایتی رو میشناسید که بشه هدفون هایی رو که اینجا معرفی میشه رو ازش خریداری کرد ؟
chare.irنقل قول:
alldigitall.ir
آقا من موزیک های با تمپوی بالا فقط سبک های Psytrance و Goa Trance گوش میدم و دیگر هیچ واقعا نمیدونم چه ایرفونی بگیرم که به نسبت قیمتش بهترین باشه البته عرض میکنم خدمتتون من اصلا از بیس اغراق شده خوشم نمیاد میخوام همون چیزی باشه که هست و اهنگساز دقیقا ساخته و در عوض تفکیک صدا، فلت بودن و جزییات خیلی برام مهم هست. ضمنا اهنگسازی هم میکنم و اگه بتونه تو میکس و مستر صداها یکم بهم کمک کنه خیلی عالی میشه هزینه هم زیاد نمیتونم بکنم تا همون 200 هم واسم زیاده
الانم با هدفون گالاکسی اس تری دارم گوش میدم اولش بیسشو زیاد حس کردم ولی مدتیه واسم عادی شده چون تا حالا ایرفون دیگه ای نداشتم نمیدونم بیسو زیاد نشون میده یا نه، جزییاتش هم بد نیست ولی دنبال بهتر از اینم
اینم یه نمونه از اهنگایی که گوش میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اساتید عزیز لطف کنن بگن چه چیزی برای من مناسبه
ممنون
امروز هدفون Sony xba-10 رو خریدم تا الان فقط میتونم بگم تریبل وحشتناک :دی
xba-10 رو توی مشهد کسی نمیدونه از کجا میتونم بگیرم ؟
چند و از کجا گرفتی ؟نقل قول:
از یک فروشگاه توی گرگان 170 تومننقل قول:
قصد فروش دارم :n02:
چرا ؟ راضی نیستی ؟
پشیمون شدم نمیفروشم :n02:نقل قول:
کسی نیست جواب سوال ما رو بده؟ لطفا تو تاپیک اسپم نکنید!!نقل قول:
خوب حقیقتش با این شرایط یه کم توصیه به شما مشکلهنقل قول:
اگر بتونید ایرفونهای t-jays رو بگیرید ایرفونهای خوبی هستند
در مورد اهنگ سازی هم معمولا ایرفون بسیار کم کاربر هستند
ولی برای اهنگسازی از هدفونهایی با صدای فلت معمولا استفاده می شوند که من تنها مدلی که دیدم توی ایران صدای فلت داشت akgk370 بود که اون هم الان دیگه موجود نیست
و یک مدل دیگه از akg هم الان توی بازار دیدم ولی اطلاعی از صداش ندارم
در هر صورت من هدفون s3 رو موجود دارم گوش میکنم و بهت میگم که ایا اصلا ارزش داره که update بکنی یا نه
با گذشت زمان براتون خیلی بهتر خواهد شد.نقل قول:
موفق باشید.
دست شما درد نکنه من واقعا به نظرات کارشناسی شما ایمان دارم، چون akgk370 موجود نیست اگه بعدا ایرفون خوبی پیدا کردید حالا بالاتر از 200 تومن چیزی که به نسبت قیمتش بیارزه با بیس متعادل و جزییات بالا (نسبتا فلت نه کامل) بهم بگید شاید بعدا که پول بیشتری دستم اومد بتونم بگیرم. شما که استادید طبق فرمایش خودتون اون اهنگی که گذاشتم انشالله هر موقع وقت شد با S3 گوش کنید که صداش ارزیابی بشه چون این خیلی به من کمک میکنه که بدونم صداقت فلت بودن و صدای این ایرفون نسبت به مدل های تو بازار مثلا همین T-Jays در چه حدی هست.نقل قول:
البته من برای اهنگسازی یه هدفون مانیتورینگ خوب مثل AKG K702 یا DT880 Pro حتما نیاز دارم ولی میخوام علاوه بر اون یه ایرفون خوبم در کنارش باشه چون اصلا نمیتونم هیچ هدفونی رو بیشتر از 15 دقیقه تحمل کنم. از طرفی مشکل سر و صدا هم دارم به همین خاطر فعلا نمیتونم اسپیکر مانیتورینگ بگیزم.
ممنون
دوستان هدفون philips حدود 150 تومان چی پیشنهاد میدید ؟
بین xba-10 و Sennheiser CX 300-II Precision کدوم بهتره ؟
دوستان کسی تجربه Sennheiser CX 300-II Precision رو داشته ؟ میخوام ببینم چه ویزگی های داره و آیا نسبت به قیمتش ارزش داره ؟
در مقایسه با sony xba-10 چطوره ؟
سلام . من یه ایرفون تا 200 تومن میخوام. سبک راک و متال گوش میدم و شفافیت و تفکیک صدا مهم ترین ملاکمه. بیس خیلی مهم نیست. قبلا creative EP630 داشتم بنظرم بیسش یکم زیاده. ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام،
من قصد خرید ایرفون JBL J22 رو دارم. هدفون قبلیم SHE7000 فیلیپس بود . راستش همین هدفونم هم کیفیتش به نظرم خوبه . صدایی شفاف و تریبل خوبی هم داره ، تو پخش جزئیات هم خوب عمل میکنه ولی میخوام یه هدفون بهتر بگیرم , و نمیخوام بعدا ببینم هدفونی که خریدم زیاد با این فیلیپسی که دارم تفاوت نداره ! موزیک هم سبک راک و متال گوش میدم. مشکل فیلیپس این بود که بخاطر تریبل زیادش تو سبک بلک متال واقعا اذیت میکرد، خیلی تیزه ! JBL J22 چطوره؟
مرسی
یه سوالی از همه دوستان داشتم Creative ep630 بهتره یانقل قول:
Sony XBA10 DR
SONY -XB60EX
Sony MDR-XB30EX Sony
؟ :n02: هدفون حدود 100 چي خوبه ؟ بيشتر تفكيك فركانس واسم مهمه:n12:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا به نظرتون این واسه ورزش کردن خوبه؟؟
کجا میشه پیداش کرد قیمش چقدره؟؟
چیز ارزون تری هم سراغ دارید که مناسب ورزش باشه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم تو همین تاپیک در مورد JBL J22 سوال پرسیدم - ولی کسی راهنمایی نکرد
ولی دل رو زدم به دریا خریدمش با قیمت 175
جعبه و ظاهر خوبی داره
اولش که ایرفون رو باز کردم از جعبه یکم جا خوردم- فک میکردم شبیه عکسایی که ازش دیده بودم نیس- اخه فک میکردم میکروفون داره
نگو اونی که میکروفون داره J 22i بودش
ولی کم کم خوشم اومد ازش:n02:
تفکیک صدای خوبی داره- یعنی وقتی صدا رو زیاد میکنی جزییات محو نمیشه و صدا بهم نمیخوره
چند روز اول بیس معمولی داشت- ولی الان بیس ش جون دار شده- خیلی میزونه- اگه بیس هد هستی میتونی با اکولایزر بیس رو تنظیم کنی
سورسی که باهاش اهنگ گوش میدم motorola moto g هستش
سیم خیلی نرم قابل انعطافی داره که اصلا گره نمیخوره- من رنگ سفیدش رو گرفتم - خیلی شیکه
صدای خواننده توی اهنگ خیلی شفاف هستش و پس زیمنه ساکتی داره- خش خش نداره- صداهای فرکانس بالا تریبل رو هم عالی پخش میکنه
توی گوش هم راحت هستش مثلا بزاری تو گوشت بگیری بخوابی احساس درد نمیکنه گوشت بعد یه مدت- حداقل گوش من که اینجوریه
سه تا سری با اندازه های مختلف داره
کیفیت سوکتش هم خوبه- روکش طلا
در کل میتونم بگم از خریدش پشیمون نیستم- و فراتر از انتظاراتم ظاهر شد:n28:
ريويو ها را داشتم ميخوندم عجب امتياز هاي عجيب و غريبي!
جوكر بنده خدا اينا رو ببينه خندش ميگيره....
Se 535 امتيازاش از ي فيليپس اينجا كمتره:n03:
در هر صورت بهترين هدفون تو اون رنج قيمت موجود در بازار اين ها هستن
Mmx 41 ie
Dtx 72 ie
شما مثل اینکه درک خاصی از منطق نمره دهی ندارید. نمره دادن یک معیار مطلق نداره که. هرکسی یک استانداردی در ذهنش در نظر می گیره، و بعد در مقایسه با اون استاندارد به هدفونی نمره می ده. جوکر سال ها 1964ears رو معیار قرار داده بود، به اون 10 داده بود و بقیه رو نسبت به اون می سنجید.نقل قول:
نوشته شده توسط Mostafa_audiophile [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نهایت، فیلیپس اینجا نمره صداش از 535 بیشتره؟
جوکرم فکر کنم ایرباد اپل مبنا قرار داده بود وبقیه رو با اون میسنجید
کلا این امتیاز دهی زمانی سقف هزینه مطرح میشه از اعتبار ساقطه
الان تو لیست جوکر دیده میشه ی هدفون مثلا 500 $ امتیازی بهتر و بالاتر از مدل 700 یا 800 $ داره
بازم فکر میکنم تا رنج 200 هزار تومن mmx 41 و dtx 72استانداردترین صدا رو دارن و اصلا قابل مقایسه با هدفون های فیلیپس نیستند
ایرپاد اپل؟نقل قول:
نوشته شده توسط Mostafa_audiophile [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکی یک معیار رو برای خودش قرار می ده و نسبت به اون می سنجه. جوکر از اول قصدش این بود که نمره هاش از 10 باشه، برای همین بهترین هدفونی که شنیده بود رو برابر 10 قرار داد.
الأن لیست جوکر رو دیدم، یادم اومد برای جوکر اون هدفون Unique Melody Miracle بود. بعد که هدفونهای بهتری دستش اومد، نمره این Unique Melody Miracle رو تبدیل به 9.8 کرد و اونیکی ها رو بالاتر قرار داد. الأن JH Audio JH13 Pro Freqphase نمرش 10 هست.
این یعنی اینکه نمره صدا، چیز مطلقی نیست. اینم توضیح خود جوکر در مورد نمره هاش:
the sound rating is an evaluation of the relative merits of the audio performance, scaled to the best earphone I have heard.
ایشون هم وقتی در این تاپیک ریویو نوشتن، و نمره دادن، نمره ها رو براساس چیزایی دادن که بهش گوش دادن، و نه چیزهایی که بهش گوش ندادن.
حرف شما كاملا درسته دوسته عزيز
من با ليست و رنك هدفونا كاري ندارم
صحبتم اين بود ... البته صحبت جوكر... چون ايرباد اپل تقريبا در دسترس همه هست امتياز يا همون ارزش ايربادو ١.٥ در نظر گرفته و هدفون هاي ديگه رو نسبت بسته
حالا اگه تونستم لينكش ميزارم
تو ليست اصلي هدفون نبود پيداش ميكنم حتما....
راجب jh13 خيلي نظرات خوبي هست
حتي خود تايل هم تحسينش كرده
مشكل اينجاست كه نميشه اير فون كاستوم تهيه كرد اينجا هرچند داريم تلاش ميكنيم اين امكان فراهم كنيم اگه پزشك و بقيه مشكلات حل كنيم
Es5 وستون هم ميگن خوراك راكه....
تا حالا تميزترين ايرفوني كه شنيدم ٥٣٥ بوده واقعا ميد رنجش طلاست!
حتي بهتر از ٨٤٦!
فعلا که se535 من سه ساله حبس شده داخل جعبه ش ، زنده باد piston3
نقل قول:
پست قدیمی هست ولی لازم دونستم جواب بدم
وستون که همین الان هم فقط یه جا تو ایران رسمی داره میفروشه و مدل های کاستوم مثل ES60 هم واسه سفارش هست
اگر منظور از تایل سایت innerfidelity هست که دسته بندی هایی که بررسی میکنن خیلی محدوده مثلا همین وستون ها اصلا سری های ES یا W یا UM Pro بررسی نکردن که رنک بدن با اینکه به نظرم از مدل های تو لیست وال اف فیم هم بهتره
شور در مید رنج اغراق زیادی داره من تقریبا همه مدل های شور داشتم ولی در مید و کلیت صدا و کیفیت صدا و محصول نهایی وستون خیلی برتر میدونم