ممنون مشکلم حل شد
Printable View
ممنون مشکلم حل شد
بابا یکی به من بگه این تقویت صدا واسه اسپیکر گوشی ضرر داره یا نه؟
آره اگه با آخرين صداش گوش كني ممكنه ضرر داشته باشه. بهترين ولوم 5 هست. ولوم 7 رو وقتي استفاده كن كه يه آهنگ با كيفيت پايين رو ميخاهي گوش كني.
سلام خدمت دوستان
من يه v3x دارم وقتي نرم افزارليدر را نصب ميكنم و بعدش هم درايور را نصب ميكنم(البته درايور را از جايي ديگر گرفتم) همه چيزش درسته يعني تمام سه چهار درايور را نصب ميكنه ولي وقتي رو گزينه resoure explorer ميزنم در پنجره اي كه باز ميشه هيچ فايلي رو پيدا نميكنه همچنين اگه كابل رو بيرون بيارم ودوباره بزنم در حالت mode modem ميمونه و ديگه به حالت نرمال نميره لطفا كمكم كنيد در ضمن وقتي من كابل رو وصل ميكنم دستگاه به حالت شارژ ميره و گزينه charging رو ميزنه ميخواستم بپرسم كه ايا بايد چنين كاري رو بايد بكنه يا نه اگر نه چاره اش چيه
لطفا هر كي تجربه يا نرم افزاري داره كمكم كنه
بابا خواهش ميكنم يكي كمك كنه
اين كه اوتوماتيك شارژ ميشه طبيعيه مگر اينكه خودتون بخواهيد اونو با فرمان هاي سيم غير فعالش بكنيد. در مورد نرم افزار ليدر هم شايد شما مدل گوشيتون رو درست انتخاب نميكنيد شايد گوشي شما از نوع vodafone هست نه از نوع h3g . پس در انتخاب مدل گوشي هم دقت كنيد. و يا شايد درايورتون اشكال داره. از اونجايي كه نميتونم تو اين سايت اپلود كنم برگرديد به اون يكي سايت كه تو اون هم پست زديد. اونجا از درايوري كه خودم استفاده كردم آپلود كردم. ميتونيد از اون هم استفاده بكنيد. يه چيز ديگه: اگه همه ي اين كار ها رو كرديد دوباره جواب نداد از ورژن هاي پايين ليدر استفاده كنيد.
آقا لینکهای دانلود بالا هیچ کدام کار نمیکنه لطفاً درست نمایئ.من گیر کردم.نقل قول:
ضمناً برنامه ای که بشود اس ام اس فارسی دریافت کرد را در کدام تاپیک می تونم ببینم.(برای نصب)لطفاً آدرس تاپیک مربوطه را قرار دهید .بسیار ممنونم
این کد واسه برنامه ی LeaderGL_FlexEditorنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم واسه فایل مربوط به تقویت صدا
خوب دقت کن که به مشکل نخوری. اما برای فارسی کردن باید گوشیتو فلش کنی.
مخصوصا به ولوم ها، موفق باشی
آقا گوشی من که سریال چنج هست اگر فش کنم طوری نمیشه؟
ولوم ها را باید روی چند قرار دهم ؟ منظورتان چه ولوم هایی است؟
حالا كه ديگه سريال چنج معني نداره همشون باز هستند. ولي باز ميله خودته. تازه اگه فقط ميخواهي پك زبان رو روي گوشيت ريفلش كني اصلا تاثيري روي شماره سريالت نميتونه داشته ياشه.
خوب مگه لینکهای آموزشه تقویت صدا رو نخواستی. خوب اگر آموزشو بخونی نوشته : همه ی ولوم ها روی 2نقل قول:
صدای زنگ.پلیر.مکالمه.آیفون.
با سلام وخسته نباشيد براي همه راهنمايي هاي كاملتون من گوشيمو تازه گرفتم اگه لطف كنيد لينك جديد اين برنامه motopcdrive بديد خيلي خيلي ممنون ميشم (لينكهاي فبلي همه پاك شده)
بفرما عزیز اینم درایورهای مورده نیازتنقل قول:
کد:http://www.graco.co.yu/motox/MOTODRIVERS.rar
در ضمن ورودتم تبریک میگم.کد:http://www.poeticfolly.com/motoguide/software/Motorola_Drivers_29.rar
با تشكر فراوان از پاسخ سريع شما بخشيد كه تشكر من دير شدنقل قول:
خاهش عزیز.تشکر لازم نبود:20:نقل قول:
ببخشيد كه من اين مشكل رو اينجا مطرح كردم چون ديدم online هستيد.... من يه مشكل كوچولو با (شايد هم بزرگ) با گوشيم دارم جايي كه ما زندگي مي كنيم انتن دهي گوشي ها (همه نوعها) با توجه به ضعيف بودن دكل بسته به جا متغيير است بصورت كلي انتن دهي ضعيف است حالا اين به جهنم مشكل من اين است كه بعضي مواقع اگر جايي باشم كه انتن دهي براي مدتي مثلا 2 دقيقه صفر باشد (no service )انتن دهي گوشي ديگر همانطور no services با قي مي ماند (اعصابم خرد ميشه)بنده تا گوشي را خاموش و روشن نكنم (حالا اين هم به جهنم) بدبختي اين است كه بايد جايي گوشي را reset كنم كه انتن دهي انجا حداقل 3 تا از نشانگرهاي انتن دهي پر باشد در ضمن register كردن ir-tci هم در تنظيمات شبكه فايده ندارد فقط reset كردن ان هم جايي كه انتن دهي متوسط است لطفا كمكم كنيدنقل قول:
پیغامه خصوصیتون رو چک کنین.نقل قول:
نقل قول:
سلام
لینک دانلود برنامه کار نمیکنه. با ورژن v10.0 این برنامه نمیتونم گوشی رو وصل کنم
اصلا تو گزینه انتخاب مدل گوشی ! مدل v3xوجود نداره
اگه راهشو بگی ممنون میشم
لينك دانلود يرنامه LeaderGL_FlexEditor :نقل قول:
پس از نصب از منوها منوي سوم model اونجا دوتا مدل v3x هست مدل گوشي انتخاب كن بقيه راه هم همون كه توضيح داده شده
وای این تاپیک خیلی قدیمیه.... من از طریق این تاپیک با P30world آشنا شدم... تجدید خاطره بود.
به به...
داداش محمد...
آقا بعضی وقت ها میزن به سر که به کمال عزیز بگم.. اون تاپیک خودمون رو دوباره باز کن...( یادته که؟)
ولی حیف....
آقا میلاد دو هزارمین پستت رو بهت تبریک میگم.
آره مگه میشه یادم بره... یادش بخیر ....
ممنون بزرگوار...
خوبه باز این خاطرات برای ما مونده....
ولی دقت کردی از قدیم نفرات زیادی نموندن...کلا 7 نفر نیستن....
یا علی
فکر کنم دیر دیدم پست شما رو تجربه شخصی خودم چون جایی ندیدم میگم:نقل قول:
تو قسمت setting به گزینه ی Aeroplane mode وارد شو و گزینه اول رو on و بعد 3 4 ثانیه off کن به احتمال زیاد مشکل شما حل میشه . خبرشم بدید
البته کار از کار که گذشت...نقل قول:
فکر کنم دیر دیدم پست شما رو تجربه شخصی خودم چون جایی ندیدم میگم:
تو قسمت setting به گزینه ی Aeroplane mode وارد شو و گزینه اول رو on و بعد 3 4 ثانیه off کن به احتمال زیاد مشکل شما حل میشه . خبرشم بدید
ولی این نشون میده که هیچ وقت هیچ چیز جای تجربه رو نمی گیره....
از پستت ممنون
رmoto baz عزیز مرسی پستت اموزنده بود
آره.... آقا میلاد نظرت چیه دوباره جمعشون کنیم ؟ و یه تیم تشکیل بدیم...نقل قول:
محمد آقا من درخدمتت هستم... و حاضرم هر کاری از دستم بر بیاد انجام بدم...
منتظرت هستم داداش؟!!:20:
با تشکر از anti girl و GSM عزیز بابت پست هاشون در باره من . فقط خواستم چیزی گفته باشم اخه من از این تایپیک خیلی استفاده کردم
یا حق
قر بونت برم حاجی شما لطف داری:31::40:نقل قول:
سلام
من همه مراحلي رو كه گفتید انجام دادم . تو کنترل پنل هم موبایلم رو به عنوان یو اس بی مودم میشناسه اما نمی دونم چرا هر کاری میکنم برنامه flex editor همون پیغام not connect رو میده . در ضمن در قسمت my computer هم هیچ درایوری اضافه نشده .هر کاری بگین کردم کامپیوتر رو عوض کردم .... اما نشد که نشد . الان یک هفته است که خواب و خوراک ندارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام من هم مشكل دوستمون amirpers رو دارم اما کاری رو که گفتید انجام دادم مشکلم حل نشد. به خدا یه هفته است که خواب و خوراک ندارم هرکاری که بتونم و گفتن کردم حتی کامپیوتر رو عوض کردم اما نشد که نشد تو رو خدا کمکم کنید
سلام دوست عزیز شما درایور رو از کجا دانلود کردی شاید از درایور منظورت همونی هست که تو Cd هست من متا سفانه لینکشو ندارم الان ولی خوب سعی میکنم واسط بزارمش زیاد خودتو نگران نکننقل قول:
خوش اومدی عزیزنقل قول:
درایورت درست نصب نشده.
شما این جا رو چک کن.(پست 20)
RSD liteکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149894&page=4
p2kکد:http://www.drmoto.net/files/RSD_LITE_3_2.zip
کد:http://www.4shared.com/file/25089455/68b06f2/P2kCommander-V3131.html
سلام.
من با نرم افزار ski man رو گوشی v3x اسکین ریختم
ولی قبلش کل اسکین موجود در گوشی رو پاک کردم(اولین خریتم)
بک آپ نگرفتم(دومین اشتباهم)...منوهارا نیز پاک کردم(سومین اشتباهم)
الان صفحه گوشی کلا سیاه شده و هیچ چیز دیده نمی شه......
نمی دونم حالا نیازی به فلش هست یا نه؟؟؟
توروخدا کمکم کنید....کمک...کمک...کمک...کمک...ک مک...کمک...
دارم سکته می کنم........آرامش و اعصاب ندارم.....کمک...کمک...کمک...
alooooooooooooooooooooooooooooooooo
are ye fullflash bezan dorost mishe
دوست عزيز با نصب يه اسكين درست گوشي درست ميشه زياد نگران نباشنقل قول:
سلام دوست عزیز این دوتا برنامه دانلود نمیشن لطفا راهنمایی کن همون برنامه های توی صفحه ی اول هستن