در این مورد 90% مشابه هستند!نقل قول:
یعنی اگه بهترین SSD هم که باشه، با تنظیمات مشابه نتیجه چندان متفاوت نخواهد بود.
شما دنبال اون MBR به GPT باشید.
و ویندوز 8 نصب کنید.
Printable View
در این مورد 90% مشابه هستند!نقل قول:
یعنی اگه بهترین SSD هم که باشه، با تنظیمات مشابه نتیجه چندان متفاوت نخواهد بود.
شما دنبال اون MBR به GPT باشید.
و ویندوز 8 نصب کنید.
امیر خان MBR به GPT برای چی هست؟ منظورم اینه که سرعت رو بیشتر میکنه؟نقل قول:
فکر کنم برای این تبدیل هارد یا ssd باید فرمت بشن. با چندتا دستور تو cmd میشه تبدیلش کرد ولی از داخل بایوس فکر نکنم بشه.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
اون گزینه نبود :n13: چی کارش میشه کرد؟نقل قول:
چه تنظیماتی برای بهتر کردن باید انجام داد؟
امشب ویندوز 8 میزنم یه تستیم با اون میکنم فقط اگه تنظیمایت چیزی داره بگید که اعمال کنم
یکیم از کجا میشه قیمت این ssd رو پیدا کرد؟
خیلی وقته وارد بایوس نشدم! شاید اسمش رو اشتباهی یادم مونده:n02:نقل قول:
شما از بایوس چند تا عکس بگیر...نقل قول:
در مورد قیمت هم Corsair Force GS 128GB رو 369 قیمت دارم.
شاید منظورتون AHCI باشه.نقل قول:
به هرحال من دوستمون پیشنهاد میکنم ویندوز ۸.۱ نصب کنن تا سرعت بهتری داشته باشن.
درضمن اگر میتونی یه تست تب random access از نرم افزار hdtune قرار بدین.
اگه لینکی چیزی از فروشش داری بده چون تو کل نت چیز خاصی از فروش یا قیمتش گیر نیاوردم ! فقط یکی بود که دست دومش رو 260 فروخت اونم اول 300 زده بود!نقل قول:
الان مشغول عکس گرفتن بودم عکسا تارن و خوب در نمیان تو گوگل زدم giga z77 ios همه منو های بایوسم رو اورد اگه از اونجا میتونید پیداش کنید بهتره چون عکسا کلا تار میوفته اگرم نه من ببینم چی کار میکنم :n02:
نقل قول:
این تست با ویندوز روی HDD گرفته شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم برا وقتی که ویندوزم رو ssd بود
از تب random access تست بگیر
تو این تستا ویندوز از ssd لود شده
من زیاد سر در نمیارم اینا یه کم توضیح لطف کنید :D
همونطور که انتظار داشتم این یه ssd متوسط رو به پایینه.نقل قول:
توی ابزار ذخیره سازی اطلاعات IOPS خیلیی اهمیت داره. هرچی این مقدار بیشتر باشه یعنی SSD در هر ثانیه میتونه تعداد فایل های بیشتری بخونه یا بنویسه. مهمترینش توی این تست اون دوتا یا نهایت سه تای اول هست که مربوط به فایل های ریزی میشه که بیشتر سیستم عامل و نرم افزار هارو تشکیل میده. مطمئنا این مقدار 7900 و 7600 در مقایسه با هارد دسک معمولی که حدود 50 هست خیلی بیشتره ولی در مقایسه با ssd های حرفه ای تر کمه.
این یه تست SSD بسیار خوب 840 PRO هست میذارم و خودتون مقایسه کنین.
میتونین یه مقایسه کامل از ssd های مختلف در این زمینه رو اینجا ببینین
داداش من اینا 99% تو تئوری هست!نقل قول:
SSD SP600 من تو تست ها بزور به 7000 تا IOPS میرسه(512Byte)
وزندوز رو هم تو 8 ثانیه لود میکنه و فتوشاپ رو هم 4 ثانیه...
مقداری که Iops تو یه هارد بدست میاد حدود 100~200 هست!
وقتی این 40~50 برابر بیشتر میشه یعنی میرسه به 7~8 هزار تا، خیلی شدید تاثیر میزاره!
ولی وقتی از 7~8 هزار میرسه یه 20~30 تاثیرش آنچنان بچشم نمیاد.
والا معمولا کسایی که این ssd رو داشتن زیاد راضی نبودن :n02:
خوب با دست پر اومد :n26:
ویندوز 8 interprise 64x رو ssd نصب شد و البته متاصفانه درایورای مادربردم نصب نشدن با اینکه یه سال نشده سیستمو خریدم ولی با 8 درایورا سازگار نبودن!! خلاصه امشب دان میکنم درایورارو
ولی لود ویندوز
ویندوز تو 17 ثانیه بالا اومد!!! :n28:
تو قسمت bios features گزینه ای هست به نام boot mode selection !نقل قول:
این روی چی ست شده؟
اگه روی UEFI نیست، بزار روی UEFI و دوباره تست کن.(در این حالت تقریبا مراحل قبل لود ویندوز حذف میشه.
حالم گرفته شد مال من نداره اون گزینه رو!!!!!!!! :n04::n28::n27: عجب!!! :n30::n04:
آخرین ورژن بایوس رو بزنید!
احتمالا تو ورژن جدید اضافه شده...
اموزش اپدیت فارسی داریم؟نقل قول:
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سونی قدیمی سری AR-CORE2 دارم که هاردش خراب شده فعلا بودجه خرید لپتاپ جدید ندارم نقشه ام اینه که یه هارد SSD براش بخرم بعد که لپتاپ جدید خریدم هاردها رو جابجا کنم .میخواستم بپرسم فکر خوبی هست ؟ این لپتاپ هاردش ساتا هست ازهمون قدیمیها این اس اس دی ۳ ها هم به این پورتشون میخوره البته انتظار کارایی کامل رو ازش ندارم همینقدر که از هارد فرفرهای راحت بشم خوبه.
بنظر من ایده ی خوبیه. همونطور خودتون گفتین حداکثر کارایی رو نمیتونین بگیرین ولی به هر حال بازم از هارد خیلی بهتره. دیگه تو جابجا کردن لپتاپ روشن هم هیچ ترسی نداره آدم.نقل قول:
رم چقدر هست؟نقل قول:
میزان رم خیلی مهمه برای استفاده از SSD ...
رم ۲ گیگ
سی پی یو CORE2Duo T7500 2.2GHZ
CPU مشکلی نیست!(روی یه پردازنده مشابه SSD داشتم! فکر کنم P8600 بود)نقل قول:
ولی رم 2 گیگ مشکل ساز میشه...
حداقل یه رم 1 گیگ دست دوم پیدا کنید یا یه رم 2 گیگ تهیه کنید.
رم 2G DDR2 BASS 800 خیلی سخت گیرمیاد چون ۲ تا اسلات رم بیشتر نداره که ۲ تا ۱ گیگ روشه واقعا با دو گیگ رم کار نمیکنه؟
کار میکنه!نقل قول:
ولی شدیدا افت کارایی خواهید داشت...
تو بازار بگردید،مخصوصا از تعمیر کار های لپتاپ سوال کنید، میتونید پیدا کنید!
کم نیست لپتاپ با DDR2 که اوراق شدن...
باس کمتر باشه مثلا ۵۳۳ بذارم روش که مشکلی ایجاد نمیکنه؟
توی SSD ها که گشتم باتوجه به قیمتشون ADATA SP 900 به نظرم بد نیومد پیشنهاد شما چیه برای یه هارد با کارایی معقول وقیمت مناسب ؟
ببخشید اینقدر سوال میپرسم:n13:
بنظر من اگه تاحالا با ۲ گیگ رم مشکلی نداشتین، از این به بعد هم ندارین. و این قضیه ربطی به ssd هم نداره.نقل قول:
نمیدونم امیر خان برای چی میگن رم کم برای SSD مشکل ایجاد میکنه. پیج فایل هم روی SSD بهتر جواب میده تازه.
برای SSD هم من 840 evo از سامسونگ پیشنهاد میکنم چون هم خوش قیمته و هم جز بهترین هاست. قیمت ۱۲۰ گیگش حدود ۳۳۰ هست بدون گارانتی داخلی. تو بازار نیست، یه عزیزی توی نت میفروشه
قبلا چند بار تست کرده بودم (3~4 سال پیش ) و تاثیر رم خیلی خیلی زیاد بود!نقل قول:
حتی تا حدی که روی سیستمی با 2 گیگ رم 2 ساعت طول میکشید ویندوز نصب کنم! ولی با 4 گیگ خیلی راحت تو 30~20 دقیقه ویندوز نصب میشد...
همین حالا هم تست کردم با لپتاپ خودم:
این با 2 گیگ رم:
اینم همون لپتاپ با 8 گیگ رم:
تاثیر رم در ssd ها و سیستم های جدید کمتر شده ولی باز چشمگیره!
همانطو رکه میبینید اکسس تایم سیستم با 2گیگ حدود 70% کندتر هست!
یا مینیموم سرعت ریدش حدود 43MBps کمتر هست یعنی حدود 21%!
یا در Burst rate میبینید که حدود 70MBps کندتر هست یعنی بیشتر از 40%!
*تاکید میکنم هر 2 تست روی یک سیستم هست و تنها تفاوت اینه در اولی 1 ماژول 2 گیگ رم هست و در دومی 2 ماژول 4 گیگ.
تازه رم ها DDR3 هستند و این تاثیر احتمالا روی DDR2 ها بیشتر باشه...
آدرس این کسی که سامسونگ رو داره لطف میکنید پ.خ. کنید برام ممنون هارداش دست دومه یا نو؟
این هارد رو موقتا میخوام بذارم رو این سیستم بعد جابجا میکنم اگه رم گیرم اومد میذارم روش.
هارد سیلیکون V60 چطوره هم ضد ضربه است هم ضد لرزش
درمقام مقایسه فکر میکنید سامسونگ ایوو ۱۲۰ ازADATA SX900 128G بهتر باشه؟ من بین انتخاب این دوتا موندم کسی میتونه راهنمایی کنه؟
در عمل مطمئنا فذقی بینشون حس نخواهید کرد. بنظر من هرکدوم ارزون تر بود رو تهیه کنین.نقل قول:
مقایسه
۳۰ هزار تومان هزینه بیشتر برای ۳ سال گارانتی ارزش داره یا نه؟نقل قول:
برای خردی قطعات الکترونیک، همیشه گارانتی دارش در اولویت هست!(البته بستگی به شرکت گارانتی کنندش هم داره)نقل قول:
مثلا من شخصا از برند ADATA خوشم میاد و 3 تا فلش مموری و 2 تا هارد اکسترنال و 2 تا SSD 128GB و ... از این برند دارم !(حداقل 2~3 برابر این تعداد هم خریدم و فروختم...)
همشونم گارانتی اونگ هستند.
مثلا آخرین بار یکی از هارد های اکسترنال 1TB من که بدسکتور داشت رو فرستادم به گارانتی!
وقتی تو سایت پست ثبت شد که قطعه رسیده به دست شرکت زنگ زدم که توضیح بدم مشکلش چیه، بعد 2 دقیقه که توضیح دادم گفتم مشکلی نیست و روز بعدش چک کرده بودند و یک مدل جدید از هارد های 1TB رو برام فرستادند!
یک بار هم مودم وایرلسم که TP-Link بود گارانتیش پارس ارتباط، رادیو وایرلسش از کار افتاده . گارانتی تعویضشم تموم شده بود و فقط گارانتی خدمات داشت.
فرستادم به گارانتی، بازم وقتی تو سایت پست ثبت شد که تحویل شرکت دادن، زنگ زدم که توضیح بدم، یه خانم خیلی محترم گفت نیاز نبود زنگ بزنید! امروز صبح مودم شما رو با یه مودم اکبند تعویض کردیم و پست هم شده...
2 روز بعدش مودم اکبند و پلمپ از همون مدل رسید دستم!(تازه دقت کنید که گارانتی تعویضشم تموم شده بود و فقط گارانتی خدمات داشت)
ولی در مقابل هستند گارانتی هایی که بدون استثنا تمام قطعاتی که میرسه به گارانتی، میگن یا آب خورده! یا نوسانات برق باعث سوختنش شده، یا قسمتش همین بوده، یا ... خلاصه یه بهونه ای پیدا میکنن که قطعه رو تعویض نکنن!
باتشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند یک سامسونگ 480EVO 120G خریدم تستشم میذارم با همون 2گیگ رم
مبارکت باشه. سرعتش هم مشخصه که بخاطر ساتا ۲ بودن لپتاپ محدود شده.نقل قول:
چه قیمتی گرفتین؟ و تفاوتش با هارد قبلی در عمل چطوره؟
تست از تب random access و file benchmark هم اگه بذارین ممنون میشم.
سرعت لود ویندوز و نرم افزارها خیلی زیادشده بالا اومدن ویندوز قبلا 2 یا حتی با نصب تعداد زیاد نرم افزار 3 دقیقه میشد الآن فکر کنم کمتر از 1 دقیقه به طور کامل همراه نرم افزارهای استارت آپ مثل کاسپرسکی بالا میاد.:n01:
خوبه نتیجه تستها ؟.فکر کنم لپتاپم SATA I باشه چون 8-7 سال پیش خریدمش
به نظرتون تستها قابل قبوله یا رم رو ارتقاء بدم؟
بنظر من تست ها قابل قبوله. ارتقاع رم هم حتما توی سرعت لپتاپتون تاثیر میذاره.
چیزی که عجیبه، سرعت به 200 مگ محدود شده!نقل قول:
ولی من قبلا با SATA2 و یک SSD معمولی مثل ADATA S599 میانگین حدود 240~245 بود و ماکسیموم حدود 260 مگابایت در ثانیه!
*سیستم شما قطعا ساتا 2 هست چون ساتا 1 در بهترین حالت و در تئوری به 187.5MBps محدود میشه ولی سرعت شما حتی از از سرعت تئوری SATA 1 هم بالاتر هست!
در تنظیمات، برای بنچمارک ، 2مگ رو انتخاب کنید و دوباره تست کنید.
چون سرعت باید بیشتر باشه...
تنظیمات رو بردم روی 2 مگ
حالا شد!:n02:نقل قول:
اره داداش همه چی طبیعی هست!:n05:
سلام سلام
دارم لپ تاپ سونی میخرم حدود 4 تومن میخوام هارد یک تراشو دربیارم و SSD جا بزنم (البته نمی دونم گارانتی رو باطل خواهد کرد یا نه. میخوام از دی جیک الا بخرم)
بررسی کردم قیمت هاردهای SSD رو دیدم قیمتاشون واقعا معقوله :n21::n02: اولش خواستم 128 یا 120 بگیرم که واقعا واسه ویندوز و برنامه هام خیلی کافیه (هارد اکسترنال 2 ترا WD دارم) ولی بودجه ای بهمون برخورد که توانایی خرید 240 یا 256 رو دارم
حالا میخوام ببینم بهترین مدل پیشنهادیتون چیه؟
مطالعاتی که کردم متوجه شدم هارد SSD باید
از RAID پشتیبانی کنه (که به نظرم با یه هارد امکان پذیر نیس)
از دستوارت TRIM ویندوز (که میدونم چیه ولی کی باید استفادش کنیمو نمی دونم) پشتیبانی کنه
از NCQ پشتیبانی کنه که این قابلیتو خیلی از SSD ها نداشتن مثل بعضی مدلهای ADATA
ضد آب و ضد خش و مقاوم در برابر شوک اینام پیش کش
---------
خواهشا راهنماییم کنید بهترین و برترین انتخابو بکنم چون گرون قیمته بعدش پشیمون نشم چون راه برگشتی نداره
تو مقایسه ای که تو سایت دی جیک الا انجام دادم انگار مدل سن دیسک SanDisk Extreme II SDSSDXP - 240GB
جالب به نظرم اومد و یکی فرموده بود نمیدونم OCZ و اینل و سامسونگ. (تا جایی که از OCZ میدونستم خبره هم فن حریف تو کار رم سازی برای کامپیوترهای گیمینگ خونگی بود)
خواهشا سریعترینو بهترین رو معرفی کنید