اینو که من میدونمنقل قول:
اون عکسی که کسری جان گذاشته رو نگاه کنید
منظورم جایگاهی کنار تیم های ملی ( لیگ ها ) که نباید بارسا باشه ولی هست
اینو که من میدونمنقل قول:
اون عکسی که کسری جان گذاشته رو نگاه کنید
منظورم جایگاهی کنار تیم های ملی ( لیگ ها ) که نباید بارسا باشه ولی هست
گل دیشب کریس رو دیدم الان...
به نظر میاد یه سبک جدید برای ضربات ایستگاهی بوجود اورده باشه!
به همون شیوه قدیم ضربه رو میزنه منتها این دفعه با کات خیلی زیاد توپ رو از کنار دیوار دفاعی رد میکنه و در واقع دیوار دفاعی رو محو میکنه!
بنوعی سبک خودش رو با اون گل عجیب ر.کارلوس به فرانسه رو یکی کرده!
کلا یکی از نکات فوق العاده درباره کریس همین آپدیت های مداومش هست...
تصویر رو ببینید...
گلهای رونالدو رو تو بازی دیشب دیدم
ضربه ی آزادش که عالی بود
+
با دیدن صحنه هایی از بازی دیشب چندتا نکته قابل گفتنه :n02:
رونالدو چرا اون رنگی شده:n02:
لباس کادر فنی هم دقیقا مثل چلسی هست فقط پرچم باشگاه فرق میکنه
اسپانسرم به پیراهن رئال میاد
فقط پیراهن رئال امسال خیلی خلوته احساس میکنم :n02:
+
حالا دوتا سوال
1- پاس گل دوم رو کی به رونالدو داد؟؟؟
اسمش چیه؟
2- چرا اسمه بازیکنا رو پشت پیراهن ننوشتن آخه
ضربه کاشته زیبایی بود، مشخصه که روی این جور ضربات جدیدش تمرین کرده...نقل قول:
ولی مقایسه با سبک اون ضربه کارلوس؟:n02:
نکته ای که در مورد ضربه "موزی-شکل" کارلوس هست اینه که در کنار کات زیادی که به توپ میده، به عنوان یه بازیکن چپ با توپ رو از سمت راست دیوار دفاعی رد می کنه که دیگه به ندرت همچین چیزی رو دیدیم.
در حالی که رونالدو به عنوان یه بازیکن راست پا توپ رو از سمت راست دیوار دفاعی عبور میده که (جدای از فاصله زیاد توپ با دروازه و استایل خاص رونالدو در زدن ضربه) برای بازیکنان راست پا زیاد چیز عجیبی نیست.
راستش رو بخواین اون ضربه روبرتو کارلوس جز نوادر دنیای فوتبال هست که فکر نکنم بشه اصلا با ضربه ازاد دیگه ای مقایسه اش کرد.
توافق رئال و ناپولی برسر انتقال ایگواین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباشگاه برسر انتقال 35 میلیون یورویی ایگواین به ناپولی به توافق رسیده اند و یک جواب «بله» از سوی ایگواین، این انتقال را قطعی می کند
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، رئال مادرید حالا خریدار ایده آلی برای گونسالو ایگواین، مهاجم آرژانتینی تیمش پیدا کرده؛ صحبت از باشگاه ناپولی است و به نظر می رسد که سران باشگاه رئال با مسئولان ناپولی برسر انتقال 35 میلیون یورویی ال پیپیتا به ناپل به توافق رسیده اند.
روزنامه مارکا این گزارش را با اتکا به گزارش روز یکشنبه روزنامه کوریره دلوسپورت بازتاب داده وطی آن از توافق میان دو باشگاه خبر داده و به این نکته اشاره کرده که برای نهایی شدن پروسه این انتقال، همه درانتظار پاسخ خود ایگواین هستند و در صورت موافقت این ستاره آرژآنتینی، این انتقال نهایی خواهد شد.
این درحالی است که چند هفته پیش ایگواین با باشگاه آرسنال به توافق رسیده بود ولی سران توپچی ها پیشنهادی 27 میلیون یورویی را ارائه کردند که مورد موافقت رئالی ها قرار نگرفت و آرسنالی ها هم حاضر به پرداخت مبلغ بیشتری برای جذب ال پیپیتا نشدند.
در صورت نهایی شدن این انتقال، ناپولی می تواند بهترین خریدار بازیکنان رئال در بازار نقل وانتقالات لقب بگیرد. آنها پیش از این برای خریداری کایه خون مبلغ 10 میلیون یورو و برای جذب رائول آلبیول 11 میلیون یورو پرداخت کرده بودند و درصورتی که موفق به جذب ایگواین (با قراردادی 35 میلیون یورویی شوند)، رقم خرید آنها از باشگاه مادریدی در طول یک فصل به 56 میلیون یورو خواهد رسید.
کارواخال توپ رو داد به ایسکو ، ایسکو هم با یه پاس عمقی خوب رونالدویی که با جایگیری خوبش از تله ی آفساید فرار کرده بود رو صاحب موقعیت کرد ونقل قول:
کریس بعد از پشت سر گذاشتن دروازه بان ؛ گلش رو زد . (البته دفاع حریف بهتر میتونست عمل کنه)
پ.ن:
ایسکو و اوزیل اگر همزمان تو زمین باشند ، بهترین موقعیت هارو میتونن واسه مهاجمین بسازند ، خیلی دقیق و با ظرافت خاصی میتونن از فرار
مهاجمین استفاده کنن و اونارو تو موقعیت تک به تک قرار بدن ...
کریم دیشب خیلی جالب نبود یا من چیز خاصی ازش ندیدم .. کاکا هم نسبت به قبل بهتر بود ...
تیم حتما نیاز به یه مهاجم داره (در صورت رفتن هیگواین)
در همین راستا، بعد از اون خبر که مربوط به دیروز میشه رو Corriere dello Sport ایتالیا نقل کرده بود(35 میلیون) خبرهای جدیدتری هم در رسانه ها عنوان شده.نقل قول:
هیگواین هم قیمتش تقریبا همین 35-40 میلیون یورو هست و فکر کنم زیاد قیمت بدی نباشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به Sky Sports Italia میشه که عنوان کرده مبلغی که دو باشگاه به توافق رسیدن در حدود 37 میلیون + 3 میلیون(بسته به عملکرد) هست،
اما توافق با خود هیگواین رو بسیار سخت دونسته و عنوان کرده که این توافق هنوز حاصل نشده.
(Sky Sports Italia در مورد نقل و انتقالات ایتالیا منبع کاملا معتبری به شمار میره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مصاحبه کارلتو هست که "قطعی بودن" این انتقال رو رد کرده و گفته هیگواین همچنان بازیکن رئال مادرید هست.
(البته این مورد با در نظر گرفتن قسمت عدم توافق هیگواین با ناپولی در خبر بالا تناقضی نداره و هنوز نمیشه خبر بالا رو رد کرد)
تیم خیلی شاداب و با انگیزه بود. اینکه ۴ تا بازیکن جدید به تیم اضافه شده، باضافه حضور چند بازیکن که جزء ترکیب اصلی نبودن (مثل کاکا) اما باز این نتیجه رو گرفتیم، با اینکه تیم ضعیفی بوده، اما باز هم دل گرم کننده هست.
تنها چیزی که من رو نگران میکنه، رفتن بازیکنان با تجربه از تیم هست. الان بجز کاسیاس و راموس، و با رفتن احتمالی هیگواین، کی هست که سال ها در تیم بوده؟ ما داریم یکی از کاپیتان های خودمون رو میفروشیم. تیم جوون خوبه، ولی همیشه حضور یه بازیکن قدیمی، یا با تجربه (کاناوارو، کاروالیو، اسین، رائول و ... ) گاهی تو بازی های بزرگ (CL) واقعاً مهم هست.
البته جای شکرش باقیه که تو ال کلاسیکو مشکلی نخواهیم داشت :n09:.
البته ببین بازیکن با تجربه کم نداریم ، مثلا همین ژابی آلونسو یا رونالدو یا حتی مارسلو بازیکن تازه وارد به حساب نمیان، جدا از این مسئله مثلا باشگاه دورتموند که اونقدر قشنگ مارو حذف کرد چندتا بازیکن با تجربه داشت؟!نقل قول:
تنها چیزی که من رو نگران میکنه، رفتن بازیکنان با تجربه از تیم هست. الان بجز کاسیاس و راموس، و با رفتن احتمالی هیگواین، کی هست که سال ها در تیم بوده؟ ما داریم یکی از کاپیتان های خودمون رو میفروشیم. تیم جوون خوبه، ولی همیشه حضور یه بازیکن قدیمی، یا با تجربه (کاناوارو، کاروالیو، اسین، رائول و ... ) گاهی تو بازی های بزرگ (CL) واقعاً مهم هست.
Exactly :n10: :n09:نقل قول:
البته جای شکرش باقیه که تو ال کلاسیکو مشکلی نخواهیم داشت :n09:.
در رابطه با بازی دیشب اوزیل زیاد جالب نبود بر خلاف اون چیزی که به نظر دوستان میرسید در مقابل تیم ها قوی اوزیل کاملا از بازی خارجه و همون حرکات نمایشی و انفرادری رو هم نمیتونه انجام بده یا حداقل با اون کیفیت نمیتونه بازیکنه ! ایسکو خیلی خوب به نظر میرسید با این شرایط بین ایسکو و کاکا و اوزیل من قطعا از لحاظ سرعت و تکنیک ایسکو رو ترجیه میدم ، دی ماریا هم شدیدا آماده بود به نظرم اگه بتونه همین آمادگی رو حفظ کنه احتیاجی به خرید بیل و.....نیست چون در هر صورت اوزیل و کاکا و ایسکو قابلیت بازی کردن در گوشه هارو هم دارن / در آخر هم بنزما افتضاح بود :n09: اگر شدنی بود هر دو مهاجم رو رد میکردیم میرفت به عنوان جایگزین زلاتان یا سوارز رو میخریدیم موراتا هم به عنوان مهاجم ذخیره استفاده میکریم خیلی بهتر از این دوتا نتیجه میداد.:n23: تازه خسه رودریگز هم هست که هنوز به تیم ملحق نشده. دنی کارواخال چقدر عالی بود ، رسما عادت کرده بودیم به آربلوا که نیمه زمین خودی جلو تر نمیرفت ولی این کارواخال در بیشتر مواقع بازی تو زمین حریف بود و نفوذ میکرد.
من نگفتم اینا یکی هستن!نقل قول:
ولی مقایسه با سبک اون ضربه کارلوس؟:n02:
گفتم مثل اون گل و ضربه که کارلوس دیوار دفاعی حریف رو از جریان بازی خارج کرد، کریس هم همون کار رو کرد...
با کات توپ رو از کنار دیوار دفاعی رد کرد که خب این رو زیاد نمیبینیم...
دوستان تو بازی دیروز دروازبان رئال کی بود؟
+
رئال با لیون بازی داره؟
کی؟
دیگو لوپزنقل قول:
دوستان تو بازی دیروز دروازبان رئال کی بود؟
Match
Olympique de Lyon - Real Madrid
Wednesday 24/07/2013
21:00
استادیوم Gerland (فرانسه)
آریگو ساکی که در حال حاضر مقام مسئول تیم های جوانان ایتالیا به شمار میره، بعد از زیر نظر گرفتن رقابت های زیر 21 سال اروپا از افرادی هست که تحت تاثیر دو استعداد ویژه این مسابقات
یعنی ایارامندی و ایسکو قرار گرفته، در همین راستا اخیرا پرسش و پاسخی با ساکی انجام شده که قسمت های مرتبط با ایارامندی و ایسکو به این صورته:
سوال : شما در جریان رقابت های زیر 21 سال اروپا، اسپانیا را از نزدیک زیر نظر قرار دادید، آیا (قبل از جذب این دو بازیکن توسط رئال) در جریان عملکرد ایسکو و ایارامندی بودید؟
ساکی : البته که بودم، من مسئول قوتبال جوانان ایتالیا هستم، عملکرد ایارامندی مرا شگفت زده کرد، او یک بازیکن فوق العاده است، او می تواند دفاع کند، به خوبی رو به جلو حرکت می کند
بازی خوانی خوبی دارد و می تواند پاس های کوتاه یا بلند ارسال کند، من فکر می کنم او قابلیت های زیادی برای نشان دادن در رئال دارد. ایسکو متفاوت است، او نیز یک بازیکن عالیست، استعداد
ذاتی بسیار بالایی دارد و می تواند بازیکنی باشد که به تنهایی سرنوشت یک بازی را رقم می زند.
صحبت من این بود که ضربه کاشته های زیادی رو دیدیم که بازیکن راست پا توپ رو از سمت راست (و تقریبا بالای) دیوار دفاعی وارد دروازه کنه(یا بازیکن چپ پا از سمت چپ دیوار دفاعی)نقل قول:
در حالی که به ندرت دیدیم که یک بازیکن چپ پا بتونه توپ رو از همون سمت راست دیوار دفاعی عبور بده و وارد دروازه کنه ... جدای از اون مسئله مقدار کاتی که توی ضربه کارلوس هست
جوری که به ازش به "موز" تعبیر میشه خودش خیلی منحصفر به فرده تا این حد که توی سال های اخیر از نظر فیزیکی و معادلات حرکت مورد بررسی قرار گرفته، یعنی چه از نظر تکنیک زدن
ضربه به توپ (که کارلوس با کات بیرون پا میزنه و رونالدو تقریبا با انگشت شست) و چه از نظر مقدار کات شباهت آنچنانی با هم ندارن و هر گونه استفاده از برند کارلوس برای "توصیف" سبک
ضربه ای که به ثمر رسید گمراه کننده هست:n02:
توی ضربه ی رونالدو ، انگشت شست کمترین نقش رو داره ، ضربه طوری زده میشه که پای راست تقریبا چرخشی 45 درجه ای به بیرون داره و محل برخورد توپنقل قول:
با پا قسمت داخلی پا هستش و
تفاوتی که با کاشته های دیگه مثل بکام داره اینه که توپ فقط به پا برخورد میکنه ولی در شیوه ی بکام ، توپ با پا سایش پیدا میکنه
که به همین دلیل توپ (بکام) اصطلاحا چرخشی به خودش میگیره و طبق انتظار ، معمولا از سمت راست دیوار دفاعی توپ عبور میکنه و در ادامه سمت چپ اون فرود میاد .این نوع ضربه اگر در شرایط خوبی زده بشه شانس گل شدنش خیلی بالاس ،
نوع ضربه و مسیر توپی که مورد انتظار دروازه بان ها هستش به نوعی هست که اونا گمان میکنند توپ در حال گذر از دروازه و اوت شدن هستش ولی
توپ هرچه به دروازه نزدیکتر میشه تمایلش به نزدیک شدن به دروازه بیشتر میشه تا جایی که
اختلاف بین مسیر توپ مورد انتظار دروازه بان و مسیر اصلی توپ 3 متر بوده!
بارهار دیده شده گلر هیچ حرکتی از خودش نشون نمیده دلیلش همین اختلاف هستش .
شیوه ضربه زدن طوریه که با تمرین زیاد میشه به اون رسید ||| منبع : ترجمه ی شنیداری از Cristiano Ronaldo Tested to the Limit
claim Gareth Bale has told Spurs he wants to leave & agreed to join Real Madrid
Spurs bid €26m (+ €4m incentives) for Roberto Soldado, Valencia expected to confirm deal
تاتنهام به دنبال روبرتو سولدادو هستش همچنین یه بازیکن جوون بلژیکی رو هم خریدن هم پست گرث بیل و سبک بازیش هم خیلی شبیه اونه ...
همچنین صحبت هایی هستش که خود بیل اعلام کرده میخواد اسپورز رو ترک کنه و به مادرید بپیونده ...
کلیپ ۵ دقیقه ای از ضدحملات رئال مادرید
.
.
آنجلوتی هم کارو با لوپز شروع کردهنقل قول:
به نظرتون این یعنی تکرار قضیه ساله قبل یا چون بازیای پیش فصله کاسیاس دروازبان نبوده؟
بازیکنانی که تو جام کنفدراسیونها بودن فکر میکنم هنوز تمریناتشون با تیم رو شروع نکردن و در تعطیلات هستن ..نقل قول:
پس تو بازی دیروز راموس ، مارسلو و ... بازیکنانی که تو جام کنفدراسیون ها بودن ، نبودن دیگه؟نقل قول:
Lopez, Carvajal, Nacho, Pepe, Coentrao, Modric, Khedira, Ronaldo, Isco, Ozil, Benzemaنقل قول:
تعویض:
Di Maria, Casemiro, Higuain
بقیه هم اصلا با تیم نرفتن. حالا کاسیاس و راموس زودتر از تعطیلات برگشتن، اما کلاً آماده برای بازی نبودن. مارسلو هم نمیدونم از تعطیلات برگشته یا نه.
مسی و رونالدو،نامزدهای کسب عنوان بهترین مهاجم های لالیگا درفصل 2012_2013
رونالدو، مسی و نگردو برای فتح عنوان بهترین مهاجم لالیگا در فصل 3-2012 با هم رقابت می کنند. رئال و بارسا هردو بیشترین نماینده را در لیست نامزدها دارند
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس، لیگ فوتبال حرفه ای اسپانیا از طریق کمیته فنی جوایز ال.اف.پی لیست نامزدهای کسب عنوان بهترین بازیکنان لالیگا و لیگ دسته دوم اسپانیا را معرفی کرده. جایزه بهترین ها دروز دسامبر سال 2013 اهدا خواهد شد.
این کمیته متشکل از افرادی به نمایندگی از اتحادیه سرمربیان،فدراسیون فوتبال اسپانیا و لیگ اسپانیاست.
حالا لیست نامزدها به دست سرمربیان تمام تیم هایی که تیمشان در رقابتهای فصل 3-2012 حضور داشته قرار داده می شود تا هریک از آنها به بهترین بازیکنان لیگ خودشان رای بدهند وبدین ترتیب برندگان این عناوین معرفی خواهند شد.
به علاوه فوتبالیست های شاغل در هر لیگ هم درجایگاه خود، بهترین بازیکن و بهترین سرمربی را انتخاب می کنند و هواداران هم مسئول اهدای جایزه بازی سالم و پاک هستند.
تیم هایی که بیشترین نماینده را در لیست نامزدها دارند، رئال و بارسلونا هستند. رئالی ها نام 5 بازیکنشان را در این لیست می بینند (که یکی از آنها آیسر اییارامندی است که فصل گذشته در سوسیداد توپ می زد و نامزد کسب دو جایزه، بهترین بازیکن خط میانی و بهترین پدیده فصل است) و بارسلونایی ها هم 4 نماینده دارند
لیست نامزدهای بهترین های این فصل بدین ترتیب است:
بهترین دروازه بان: کورتویس (اتلتیکومادرید)، والدس (بارسلونا) و ویلی (مالاگا)
بهترین مدافع: اینیگو مارتینس (رئال سوسیداد)، جوردی آلبا (بارسلونا) و سرخیو راموس (رئال مادرید)
*بهترین بازیکن خط میانی: بنیات (بتیس/ اتلتیک بیلبائو) ، اییارامندی (رئال سوسیداد/ رئال مادرید)، خاوی فوئگو (رایو وایه کانو/ والنسیا)
بهترین بازیکن خط میانی با قابلیت تهاجمی: اینیستا (بارسلونا)، ایسکو (مالاگا/ رئال مادرید) و ناواس (سویا/ منچسترسیتی)
بهترین مهاجم : کریستیانو رونالدو (رئال مادرید)، مسی (بارسلونا) و نگردو (سویا/منچسترسیتی)
بازیکن پدیده: مورنو (سویا)، باپتیستائو (رایو وایه کانو/ اتلتیکومادرید) و اییارامندی (رئال سوسیداد/ رئال مادرید)
__________________________________________________ __________________________________________________ _________________________________________
آنچلوتی: به بازیکن دیگری نیاز نداریم؛ از تیمم راضی ام
سرمربی رئال مادرید رضایتش را از عملکرد تیم کنونی اش ابراز کرد و گفت که آینده کریس رونالدو در رئال خواهد بود
سایت گل- بعد از برد قاطعانه و 0-6 رئال مادرید مقابل بورنموث در اولین دیدار دوستانه این تیم در اردوی پیش فصل، کارلو آنچلوتی سرمربی کهکشانی ها در صحبت هایی به آنالیز عملکرد شاگردانش در این بازی پرداختدراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های آنچلوتی را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:*تیمی تهاجمی را شاهد بودیم. از عملکرد شاگردانتان راضی هستید؟تیم خوب بود. ما تلاش کردیم تا بازی خوبی را برگزار کنیم. حرکات خوبی انجام دادیم و البته بعضی از حرکاتمان هم خوب نبود ولی این اولین بازی تیم ماست و من راضی هستم. باید بهتر شویم و این طبیعی است. چون تنها یک هفته است که کارمان را شروع کرده ایم*کریستیانو رونالدو در برنامه های شما چه اهمیتی دارد؟او مهمترین بازیکن این تیم است و بیشترین توانایی ها را دارد و همه او را می شناسند*اوزیل و ایسکو در کنار هم..این یک برنامه بود یا یک آزمایش؟یک آزمایش بود ولی فکر می کنم که هر دوی آنها بازیکنان باکیفیتی هستند و می توانند کنار هم بازی کنند. مهم است که به دنبال تعادل خوبی در خط حمله و خط دفاع باشیم و با توپ و بدون توپ با هم به فعالیت بپردازیم. پیدا کردن تعادل سخت ترین کار است ولی به این موضوع نیاز زیادی داریم*اوضاع ایگواین چطور بود؟او مهاجم خیلی مهمی برای ماست و بازیکن رئال مادرید است. خیلی مهم بود که او بتواند برای تیم به گل برسد*رونالدو هنوز قراردادش را تمدید نکرده و درانگلیس صحبت از تمایل یونایتد برای جذب اوست. این شما را نگران نمی کند؟هیچ بحثی دراین باره نیست. آینده کریستیانو همین جاست. او بهترین بازیکن تیم است*به خریدهای بیشتری نیاز دارید؟ما بازیکنان با شخصیت و با کیفیتی داریم. من از اینکه این بازیکنان را هدایت می کنم راضی ام و به خرید بازیکنان بیشتری نیازی نیست*با ایگواین صحبت کرده اید؟من همین هفته با ایگواین صحبت کردم. او بازیکن تیم ماست. تا زمانی که اتفاق جدیدی نیفتد، او بازیکن رئال است و من می خواهم او با ما بماند.*شروع کار با یک برد قاطعانه ، اتفاق مهمی است.نه؟مهمترین چیز این است که خوب کار کردیم. طبیعی است که چنین بازیکنانی مثل کریس یا اوزیل شرایط خوبی داشته باشد ولی جوانان تیم هم خیلی خوش درخشیدند. کارواخال با شخصیت بالایی در خط حمله به میدان رفت. اییارامندی در اولین بازی اش خیلی خوب ظاهر شد و کاسمیرو هم همین طور..همه شان در اوج بودن. این هفته خیلی خوب بود و گلزنی کریس هم که خبر جدیدی نیست. او همیشه این کار را انجام می دهد
__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________
دوستان شرمنده این پست رو دیگه با پست بالا ادغام نکردم آخه زیاد میشد
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________
رئال مادرید موفق شد تا در اولین بازی اش در اردوی پیش فصل امسال در دیداری دوستانه با نتیجه 0-6 از سد بورنموث عبور کند
سایت گل- رئال مادرید اردوی امسال پیش فصل را با انجام دیداری دوستانه مقابل بورنموث آغاز کرد و در این بازی موفق شد تا با نتیجه 0-6 به پیروزی برسد . این اولین بازی رئال مادرید زیر نظر کارلو آنچلوتی بود و کارلتو در هر نیمه 11 بازیکن متفاوت را مورد استفاده قرار داد تا شاگردان جدیدش را محک بزند. در اینجا می توانید تصاویر منتخبی از این بازی را تماشا کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: Images
انتقال هیگی با 37 میلیون یورو به ناپولی قطعی شده تغریبا...
ما فصل با بودن هیگی+کریم مشکل داشتیم تو گلزنی، الانم که یکیشون داره میره و...!
+
مارکا گفته که بیل با قرارداد 6 ساله با رئال موافقت کرده...
هفته ای هم 115 هزار دلار میگیره...
اما مسئولین تاتنهام تکذیب کردن بازم!
شاید برای گذاشتن این خبر کمی دیر باشه.
گویا Charlie Silverwood در حین تمرین ضربات ایستگاهی، بخاطر برخورد شوت رونالدو با دستش، دچار شکستگی شد. رئال هم برای دلداری یه پیراهن امضا شده رو بهش هدیه داد:
:دی دقیقا چطوری خورده تو دستش؟! پشت دروازه بوده؟!
این پیراهنی که بهش دادن + امضا ها حداقل 100 هزار یورو می ارزه...:n09:
چیه میخوای بری همونجا وایستی که دستت بشکنه و بعدش... ؟ :n10:نقل قول:
ظاهراً باید پشت دروازه وایستاده باشه. گویا این اتفاق قبل از بازی اخیرمون افتاده، کریس حسابی تمرین کرده بود که تونست نوع جدیدی از ضربش رو نشون بده:دی
پرس: می توانم بگویم که کریس کارنامه ورزشی اش را در مادرید می بندد
رئیس باشگاه مادریدی در صحبت هایی اعلام کرد که پیشنهادی برای کریس رونالدو دریافت نکرده است.
سایت گل- فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید در گفت و گویی که در روزنامه فرانسوی اکیپ منتشر شده در مورد آینده کریستیانو رونالدو صحبت کرده و یادآوری نموده که کریس کارنامه ورزشی اش را در باشگاه مادریدی به پایان خواهد برد.پرس در صحبت هایی گفت:« کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن دنیاست و رئال مادرید هم به دور و برش نگاه می کند. می توانم به شما خاطرنشان کنم که کریس کارنامه ورزشی اش را در رئال مادرید به پایان خواهد برد. به علاوه ما هیچ پیشنهادی برای کریس دریافت نکرده ایم.»پرس در ادامه صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی تیمش دید خوبی نسبت به فوتبال دارد. او دراین باره گفت:« سرمربی سابق پاری سن ژرمن از ما خرید هیچ بازیکنی را درخواست نکرده. ماهم به سراغ هیچ بازیکنی نخواهیم رفت؛ نه ایبراهیموویچ، نه وراتی و نه هیچ بازیکن دیگر. اگر در یک ، دو یا چند سال دیگر بازیکنی را بخواهیم، به ناصر (ناصر الخلیفی، رئیس باشگاه پاری سن ژرمن) زنگ می زنم.»رئیس باشگاه مادریدی در مورد کریم بنزما، ستاره فرانسوی تیمش هم صحبت کرد؛ بازیکنی که 4 سال در رئال توپ زده . او در مورد کریم گفت:« باید ببینیم که این فصل چطور خواهد بود. من حس می کنم که او شرایط خوبی دارد و مملو از انگیزه است و براین باورم که سیستم آنچلوتی باعث می شود تا او بهتر از هرزمان دیگری توانایی هایش را به نمایش بگذارد.»پرس در مورد پستی که زین الدین زیدان در آن مشغول به کار است و عملکرد این اسطوره فرانسوی گفت:« زیدان دید ویژه ای برای کشف مهارت های جوان دارد.توصیه های او برای انتقال بازیکنانی مثل ایسکو (از مالاگا) و اییارامندی( از رئال سوسیداد) به رئال واقعا کاربردی بوده. اصلا نمی توانم این را پنهان کنم که دوست دارم روزی کریس را روی نیمکت مربیگری رئال ببینم.»
REAL MADRID SQUAD LIST
Goalkeepers: Diego Lopez, Adan and Jesus
Defenders: Pepe, Carvajal, Mateos, Casado and Nacho
Midfielders: Khedira, Ozil, Cheryshev, Di Maria, Isco, Illarra, Casemiro, Quini and Modric
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema and Morata
دوستان بازی امشب رئالو هیچ کدوم از شبکه های وطنی نشون نمیده؟:n03:
گونزالو هیگواین با رقم قرارداد 37 میلیون یورو (+3) به ناپولی ایتالیا پیوست:n29:
گفته میشه شماره ی 9 را خواهد پوشید و دوشنبه معارفه میشه و اولین بازیش هم مقابل گالاتاسراي میباشد...
هنوز که بصورت رسمی اعلام نشده (سایت رئال مادرید).نقل قول:
هیگی الان برای انجام تست های پزشکی اونجاست!نقل قول:
هنوز که بصورت رسمی اعلام نشده (سایت رئال مادرید).
تا ساعاتی دیگه اعلام میشه رسما...
امیدوارم موفق باشه...
نمیدونم کارلتو چی تویه ذهنشه!
فقط امیدوارم به این فکر نباشه که کریم میتونه بار خط حملمون رو به دوش بکشه به تنهایی!
بله ظاهرا رینا هم اونجاست. کلا این Napoli از کاوانی تا تونست خورد!نقل قول:
هیگواین به جمع بازیکنانی پیوست که با قیمت بالا به فروش رفتن، اما ناراضی! مثل روبینیو... وگرنه رئال هرگز نیازی به این پول ها نداره.
+
این همه بازیکن رفتن، پرز کمبود مالی هم که نداره، بده این Bale رو بیاره، بپاشه تو صورت این Villas-Boas :دی
انتقال هیگواین مطمئن باشین بدون اینکه رئال از خرید بازیکن جانشینش اطمینان پیدا نکرده باشه صورت نمیگیره!!!
الکی که نیس که بگند خب قیمت خوبه میفروشیم حالا با پولش بعدا یه مهاجم میخریم !!
فکر میکنین همین دی لورینتس الکی کاوانی رو فروخت؟؟ الان ببینین با پولش چند تا بازیکن تاپ خرید و یه مربی تاپ هم اورد ! دستمزد هاشونم با همون پول پرداخت خواهد کرد و از سود های غیر مستقیم از جمله فروش پیراهن بیشتر و اسپانسر بیشتر ....
قطعا تیمش شرایط بهتری نسبت به تیم هایی مثه اینتر و رم خواهد داشت .... واقعا مغزش خیلی خوب کار میکنه لاوتزی رو هم در بهترین زمان ممکن فروخت حالا هم کاوانی دقیقا در بهترین زمان ممکن!
برگردیم به بحث گونزالو.... واقعا هم کریم هم ال پیپتا از اون مهاجم هایی هستن که تا هستن گاهی سوهان روح میشن وقتی هم که میرن دل ادم واسشون تنگ میشه! ما هم کم نداشتیم از این نمونه ها که در ارزوی باریکن فروخته شده مون بمونیم ! امیدوارم هر جا هست موفق بشه ، فکر کنم اقای گلی رو نباید دور از دسترس ببینه ..
خبر فوری :
خسه رودریگز ستاره آکادمی رئال و تیم ملی اسپانیا تا 2017 قرارداش رو تمدید کرد و به تیم اصلی پیوست.
نیمه اول رو 1-0 باختیم ، خدا کنه این کارلتو از خر شیطون پیاده شه این 4-3-3 رو ول کنه ، تیم اصلا یه ریتم درستی نداره و اوزیل و دیماریا و کریس نمیتونن
تو این سیستم خودشون رو نشون بدن ، کریم هم که کلا:n29: باید یکی رو بخریم ...
بهترین بازیکن به نظرم کارواخال بود ...
آقا انصافا تیم خیلی ناجور بازی میکنه ، رونالدو دقیقه 48 اینا شده مهاج نوک ، با Isco - Di Maria سه تایی میرن جلو به دفاع 6 نفره لیون میخورن برمیگردن عقب ! بنزما که عمرا مهاجم بشو نیست :n09:
بهترین بازیکن همون کارواخله ..چندتا موقعیت خوب از مهاجم های لیون گرفت ، Isco هم خوب خودشو نشون ولی اصلا نتیجه بخش نیست !
فعلا هم که شد 2-0
یعنی فاجعه تر از په په وجود نداره ، افتضاح ترین بازیکن تیم بود روی هر دو گل هم تا حدودی مقصر ....بهتره به جای بیل و دسته بیل دنبال یک دفاع وسط باشیم ناچو هم اصلا قابل اطمینان نیست.
ویرایش:
در عرض 8 دقیقه تیم بازی 2-2 شد...با تلاش بازیکنای آکادمی ! خلاصه که شانس آوردیم :دی
میگم این کاسمیرو رو بذاریم خط حمله بیشتر از کریم جواب نمیده؟!
رقیب جدی کریس برای آقای گلی هم میشه!:n02:
سایت گل – رئال مادرید در 12 دقیقه پایانی دیدار دوستانه با لیون دو گل زد و بازی در ورزشگاه ژرلان را به تساوی کشاند.
لیون در زمینه تمرینات پیشفصل بسیار جلوتر از رئال بود و تعجبی نداشت که بازی را بهتر آغاز کند. این دومین بازی کارلو آنچلوتی به عنوان مربی رئال مادرید بود.
لیون بازی را با حمله آغاز کرد و در دقیقه 20 به گل رسید. الکساندر لاکازته سانتری زمینی انجام داد که به کلمان گرنیه رسید و او توانست با ضربهای بسیار زیبا دروازه دیهگو لوپس را گشود.
فرانسویها در دقیقه 62 به گل دوم رسیدند. سانتر گائل دانیچ را لاکازته با سر مقابل پای لیساندرو لوپس قرار داد تا او گل دوم را بزند.
کریس رونالدو که در این مسابقه کار خاصی نکرد لحظاتی بعد تعویض شد ولی با رفتن او بود که رئال دو گل زد! ابتدا روی خطای فارس بهلولی روی دنیس چریشف، داور اعلام پنالتی کرد و آلوارو موراتا در دقیقه 78 گل اول مادرید را زد.
سپس رئال در دقیقه 85 به گل دوم رسید. کرنر آنخل دیماریا را کاسمیرو با ضربه سری زیبا به گل دوم تبدیل کرد تا کارلو آنچلوتی در بازگشت به فرانسه شکست نخورده باشد.
گربه سیاه Is back ؟ :دی
+++
خیلی امیدوارم زلاتان بیاد مادرید ؛ درسته که پرس گفته بازیکن جدید نمیاریم و ... ولی خب حضور زلاتان کلاس " خیلی " متفاوتی میده به تیم /