خب این ورژنی که شما از خازن و مدار گرفتین آخرین و جدیدترینش هست.
خب این ورژنی که شما از خازن و مدار گرفتین آخرین و جدیدترینش هست.
سلام . من برا فیزیک بسته مسعودی رو از کنکور اسان است گرفتم .
حالا برا شیمی چی بگیرم ؟
بازرگان شیمی۲ و پیش۱ اپدیت شدست ؟؟؟
سلام . من برا فیزیک بسته ی مسعودی رو از کنکور اسان است خریدم . برا شیمی چیکار کنم . بازرگان شیمی۲ و پیش۱ اپدیت شدست ؟؟
زیست . دادگستری ب جز کنکور اسان است کجا داره . اخه گروون میدن !؟
شیمی 2 و پیش 1 بازرگانی آپدیت نشدن ولی همونا هم برای درصد بالا کافی هستن میتونین تماشا کنینشون و تغیرات لازم رو از روی کتاب درسی مشاهده کنین.
سلام و خسته نباشید.سوال من از اقای Alireza SMهستش
از کجا بفهمیم ریاضی و فیزیک مسعودی قدیمیه یا جدید؟میشه لطف کنید راهنمایی کنید
من دقیق نمیدونم از خودم رو یا از سال 91یا 92هستش.
سلام . من دانش اموز سال سوم ریاضی هستم و سال بعد (۹۵) کنکور دارم. من با مشاوران موسسه کنکور اسان است صحبت کردم و اونها یک لیست از سی دی هاشون با قیمت ب من دادن . من الان ب شک افتادم ک این سی دی هارو تهیه کنم یا ن ؟؟؟ چون خیلی جاها خوندم ک سی دی هاشون اصلا خوب نیس . و چون هزینه سی دی ها بیش از ۴ یا ۵ میلیون هست ریسک بزرگیه خریدشون . خواهشا اگه کسی راجب ب سی دی ها میدونه منو راهنمایی کنه . و اگه با تجربه ها بهم بگن ک برای تمام درسای رشته ریاضی کدوم سی دی هارو تهیه کنم ممنون میشم . تشکر
با سلام
اگر خواستی بگیری فقط و فقط فیزیک مسعودی رو بگیر .بعدشم نیازی نیست به این همه هزینه سرچ کن داخل اینترنت افرادی هم هستند که کل پک رو 300یا 400میدند و قطعا فیزیکش در حد خیلی کمتر برات در میاد.همه ی اساتید یه مجموعه هم خوب نیستند سرچ کن و ببین بهترین استاد در هر درس در یک موسسه کیه و اونها رو هم میتونی ارزونتر تهیه کنی به روش بالا که گفتم.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
سلام . من دانش اموز سال سوم ریاضی هستم و سال بعد (۹۵) کنکور دارم. من با مشاوران موسسه کنکور اسان است صحبت کردم و اونها یک لیست از سی دی هاشون با قیمت ب من دادن . من الان ب شک افتادم ک این سی دی هارو تهیه کنم یا ن ؟؟؟ چون خیلی جاها خوندم ک سی دی هاشون اصلا خوب نیس . و چون هزینه سی دی ها بیش از ۴ یا ۵ میلیون هست ریسک بزرگیه خریدشون . خواهشا اگه کسی راجب ب سی دی ها میدونه منو راهنمایی کنه . و اگه با تجربه ها بهم بگن ک برای تمام درسای رشته ریاضی کدوم سی دی هارو تهیه کنم ممنون میشم . تشکر
جواب کامل:ا سلام
اگر خواستی بگیری فقط و فقط فیزیک مسعودی رو بگیر .بعدشم نیازی نیست به این همه هزینه سرچ کن داخل اینترنت افرادی هم هستند که کل پک رو 300یا 400میدند و قطعا فیزیکش در حد خیلی کمتر برات در میاد.همه ی اساتید یه مجموعه هم خوب نیستند سرچ کن و ببین بهترین استاد در هر درس در یک موسسه کیه و اونها رو هم میتونی ارزونتر تهیه کنی به روش بالا که گفتم.
با مشاوران موسسه ی کنکور اسان است دیگه اصلا تماس نگیر چون فقط میخان جیب شما و خانوادت رو خالی کنند.
از صفحه ی 1تا 9 این تایپک رو بخون به خصوص از Alireza SM رو چون واقعا مفیده و خودشون قبلا همه ی dvdهارو امتحان کردند
سلام. ببخشيد من ميخوام زست شناسي تمام سالها رو به صورت كاملا مفهومي مطالعه كنم. دبير خوبي هم ندارم...
از چه سي دي هايي مي تونم استفاده كنم.
در ضمن اون سي دي هاي مربوط به انتشارات مهر و ماه رو چجوري تهيه كنم ؟ من به سايت فروش رفتم اما كتاب هاي زيادي مربوط به درس زيست شناسي داشت...
سلام. ببخشيد من رشته رياضي هستم اما ميخوام كنكور تجربي بدم. الان سال سومم و ميخوام خوندن زيست رو شروع كنم. ميشه بگيد از چه كتاب و سي دي هايي استفاده كنم ؟؟؟؟ من اصلا اطلاعاتي در مورد زيست و كتاب ها و سي دي هاي مربوط به اون ندارم ...
ممنون ميشم كمكم كنيد...
راستي ميشه با ديپلم رياضي كنكور تجربي داد ؟؟؟؟
سلام دوستان من ۲۹ سالمه رشته ام ریاضی بود ولی میخوام تجربی امتحان بدم انقدر این دی وی دی ها زیادن واقعا گیج شدم از اونجایی که ۱۰ سال از درس فاصله گرفته بودم ازتون میخوام کمکم کنید واقعا نیاز به کمک و مشاوره دارم ممنون ازتون
Sent from my iPhone using Tapatalk
زیست شناسی رهپویان رو تهیه کنین برای زیست شناسی عالی هست. بقیه درس ها هم سعی نین با کتاب درسی شروع نین و تمریناتشون رو حل کنین . اگه مشکلی بود بپرسین در تاپیک های کنکور و تاپیک کتابهای کمک درسی تا بچه ها راهنماییتون کنن.نقل قول:
نقل قول:سلام خوبیننقل قول:
نمیدونم بازم میایین این انجمن یا نه ! فقط من دی وی دی های منتظری رو لازم داشتم با توجه به قیمتش تصمیم گرفتم دست دوم یا کپیشو بگیرم شما در حال حاضر دارینش؟؟؟؟
نقل قول:
دوستان عزیز سلام
من به شخصه به تازگی کنکور دادم
و قصد دارم همگی رو آگاه کنم
ببینید من تقریبا می تونم بگم از همه موسسات ریاضی و فیزیک یه چیزایی خریداری کردم
بزارید از بدترین به بهترین برم
اول از همه کنکور آسان است که خدا از سر اون احمدی و اون مسعودی نگذره که فقط یه مشت محصول بی کیفیت بهم دادن
بعد رفتم ونوس باز بهتر بود ولی بازم خیلی به کارم نیومد...چونکه فقط فرمولای کتاب بود...همینجور می نوشت و می رفت جلو
بعد رفتم پیش مهندس دربندی
راستشو بگم همه جوره کمکم کرد
هم کیفیت DVD هاش خوب بود هم درس دادنش...هم اینکه فوق العاده مفهومی کار کرده بود
یعنی اینجوری بگم که فقط دعاش می کنم
فیزیک 70 زدم
ریاضی هم 75
به نظر من تو رباضی و فیزیک دربندی یکه یکه...
تازه من جایی رو ندیدم که تونسته باشه از همه جا مجوز داشته باشه...ولی دربندی یعنی موسسه فرهبختگان شریف مهر همه رو داشت
از ارشاد...از وزارت صنعت و معدن و تجارت و....
فقط ابنجوری بگم خرید از دربندی یعنی تضمین موفقیتتون
تازه طرح انجمن رتبه های زیر 100 هم داره که مشاوره و آزمون و برنامه ریزی بچه ها رو خودش انجام میده و یکی از عالی ترین محصولاتشه
توصیه میکنم حتما استفاده کنید
دوست عزیز بنده شکی ندارم که شما یوزر همین موسسه هستی و این پستت هم هدفش چیزی جز تبلیغ نبود. اگر واقعا کنکوری بودی و امسال ریاضی 75 و فیزیک 70 زدی عکس کامل کارنامت رو قرار بده. تازه عضو شدی و تنها پستی هم که ارسال کردی تبلیغ این موسسه هست. خرید از دربندی یعنی حروم کردن وقت و پولت نه تضمین موفقیتت !!
سلام دوستان.
برای منی که انسانی خوندم و میخوام کنکور تجربی بدم و صفرم چه محصولاتی رو پیشنهاد میکنید که از پایه باشه؟
ممنونم
سلام لطفا درمورد موسسه حرف اخر بگید درمورد دی وی دی هاش خیلی ها میگن موسسه عای دیگه بدرد نمیخوره فقط همین حرف اخر خوبه البته داشتم پی ام هارو میخوندم دیدم انگار مال دو سه سال قبله لطفا اگه کسی هنوز هست خخ جئاب بده ممنون
اول سلام عرض میکنم خدمت شما ، دوما برای شیمی بهترین محصول برای کدام فرد از کدام شرکته ممنون میشم جواب بدین
در واقع اینطور بپرسم بهترین محصولات زیست و شیمی برای کدام استاد و کدام شرکت باید تهیه کنم که بتونم درصد خوبی بزنم و هم ساده توضیح داده باشه هم فوق العاده عالی
زیست شناسی کرامت و شیمی هم بازرگانی(درسته شیمیش قدیمیه ولی همه مفاهیم اصلی مشترکن و تغیر نکردن و بعد از تماشا کردنش میتونی تغیرات رو از روی کتاب اعمال کنی)نقل قول:
زیر مجموعه های احمدی دقیقا چه موسساتین؟
خب اینا که گفتین همه واسه چندین سال پیشه. پیشنهادتون برا منی که داوطلب 97ام چیه؟
کلی موسسه جدید هرروز داره درست میشه همشونم هدفشون فقط جیب شماست.
بنده 4 سال پیش توصیه میکردم این محصولات رو ولی الان کتابهای آموزشی خیلی کیفیتشون خوب شده و بعضی موارد انیمیشن های آموزشی هم که ضروریه تو اینترنت راحت پیدا میشن
سلام من رشته انسانی ام. نظرتون راجع به موسسه ونوس چیه ؟ من از طریق تبلیغ تلویزیون اشنا شدم و اس ام اس زدم. پک هاش که همراه مشاوره و... هست خیلی گرونه. میخواستم بدونم ارزش داره یا قلمچی و ... بهتره ؟
آخه انسانی درسی نداره که براش سی دی بخرین. اگه عربی و زبان و ادبیات مشکل دارین سعی کنین آفبا رو تماشا کنین و بعدش برین سراغ کتاب های تست. دروس تخصصی انسانی اگه تولید هم کرده باشن بازم لازم نیستنقل قول:
سلام من پیش دانشگاهی هستم با پایه ضعیف چون از تجربی به انسانی نغیر رشته دادم و تا ساعت 7 شب مدرسه وترافیک هستم و دیگه وقتی واس درس خوندن ندارم و حالا موسسه ی ونوس ازم میخواد تا ساعت 1 مدرسه بمونم و بیخیال استادهای کنکور مدرسه بشم و از دی وی دی های اون استفاده کنم واقعا گیج شدم اگه میشه راهنماییم کنید که برم مدرسه یا دی وی دی ببینم یا خودم تنها و با کتاب بخونم:n03: