فکر کنم همه رشته های عباسپور توی بهشتی هم ارائه میشن. :n15:نقل قول:
من خبرشو توی سایت گاج خوندم. تو نت یه سرچی بکنی احتمالا ببینی درسته یا نه. :n02:
فکر کنم همه رشته های عباسپور توی بهشتی هم ارائه میشن. :n15:نقل قول:
من خبرشو توی سایت گاج خوندم. تو نت یه سرچی بکنی احتمالا ببینی درسته یا نه. :n02:
[رتبه:4630][منطقه: 1][رشته : ازاد پزشکی یا هر رشته خوبی از تجربی][شهر :همه شهر ها ]
سلام دوستان :n01:
2تا سوال
1)دانشگاه عباس پور در كل دانشگاه خوبيه؟(در مقايسه با دانشگاهاي شهرستاناي بزرگ يا دانشگاه قزوين)
2)اگه يكي رياضي شريف قبول بشه ميتونه تغيير رشته بده علوم كامپيوتر بخونه؟ يعني معدل آوردن واينا در چه حد سخته؟
خواهش ميكنم جواب بدين
بدجوري گير كردم:n28:
2)اگه يكي رياضي شريف قبول بشه ميتونه تغيير رشته بده علوم كامپيوتر بخونه؟ يعني معدل آوردن واينا در چه حد سخته؟
سختش بستگی به آدمش داره !!ولی خوب کلا دو ترم اول برای همه سخته درس خوندن مگر اینکه برای این هدفتون واقعا انگیزه ی بالایی داشته باشید و آدم سخت کوشی باشید و ارادتون هم قوی باشه.
یعنی یک دانشجوی معمولی در حالت عادی ترم اول و دوم انقدر هنوز تو فکر اینه که تو دانشگاه چه خبره نمیدونم کی با چه رتبه ای چی قبول شده بعدشم نظام باورهاش میشکنه و کاخ تصوراتش هم ویران میشه .اصولا این دانشجوی معمولی معدلش در بهترین حالت 15 بشه نشه.
درسهای ترم اول و دوم واقعا اینقدر سختن ؟
منم رتبم خوب نشد اما میخوام یه دانشگاه خوب برم بعد تغییر رشته بدم.
اگه میشه در این باره توضیح بدین
امکان انتخاب رشته تو همه دانشگاه ها هست یا فقط تو بعضی ها ؟
نه بیشتر به خاطر اینکه آدم تازه وارده و تمرکز نداره و منظقی درس نمی خونه اینجوری میشه.یعنی من که همش خودم نگران بودم امتحانای دانشگاه در چه سطحیه استادا واقعا چقدر سخت گیرن دانشگاه چه قدر سخت گیره همین موارد باعث میشه آدم با تمرکز درس نخونه.
فکر می کنم در هر دانشگاهی در سطح خود اون دانشگاه و اون زیرگروه((تجربی و ریاضیو ...) امکانش وجود داره.ولی خوب معدل بالای 17 آوردن نیارمند برنامه ریزی و تمرکزه(مگر اینکه خیلی باهوش باشید).
[رتبه:4630][منطقه: 1][رشته : ازاد پزشکی یا هر رشته خوبی از تجربی][شهر :همه شهر ها ]
با کسب رتبه 4630 در چه رشته در علوم تجربی در دانشگاه میتوان قبول شد؟
میخواستم بدونم با رتبه های زیر میتونم پزشکی دانشگاه ازاد شهرستان قبول شد؟ یا هر رشته بهتری دیگه میتونم؟
رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و شبانه گروه آزمايشي علوم تجربي :
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 234467
آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ) رتبه کل در سهميه ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 4630 3120 4947
وضعيت رتبه و نمره کل داوطلب در هر زير گروه ، گروه آزمايشي :علوم تجربي
پنج چهار سه دو يک رتبه و نمره کل / زير گروه 3718 3852 2824 3786 3980 نفر
5962 رتبه در سهميه بين 272745 282764 211900 278169 291095 نفر
438015 رتبه کشوري (بدون سهميه) بين *4401 *4349 4947 *4332 *4217 نمره کل نهايي
ببینید درس های ترم اول و دوم بیشتر دروس پایه و عمومی هستن و معمولا 3 واحد از دروس اصلی رشته تون قراره تو این دو ترم تدریس بشننقل قول:
ولی معمولا بعد کنکور و تحمل اون همه فشار درسی، اکثر دانشجو ها تو ترم های اول و دوم دچار افت درسی میشن
ضمن اینکه ورودی های جدید معمولا از نحوه ی سوال دهی و نمره دهی اساتید اطلاع هم ندارن و گاها حتی با خوندن کامل کتابی که استاد معرفی کرده سر جلسه امتحان حاضر میشن اما نمره ی مورد نظرشون رو نمی گیرن
یکی از دوستان در مورد تغییر رشته مطلبی رو نوشتن که پیشنهاد میکنم بخونید:
در کل به نظر من ریسک بزرگیه، من سال پیش که برای انتخاب رشته رفته بودم دانشگاه های شهر تهران رو از نزدیک ببینم و شرایطشون رو بررسی کنم، با چند نفر از دانشجوهای دانشگاه تهران که صحبت میکردم، شرایط مشابه شما رو داشتن، یادمه یکیشون رتبه ش حدود 900 منطقه 1 شده بود، به امید تغییر رشته مهندسی شیمی دانشگاه تهران رو انتخاب کرده بود، ولی معدل سال اولش حدود 15.5 شده بود و مجبور بود تو همون رشته بمونه، البته میگفت من به مهندسی شیمی هم علاقمند شدم و مشکلی ندارمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=565503&p=7792590&viewfull=1#post7792590
ولی یکی دیگه از دانشجو ها که با همین شرایط عمران - نقشه برداری رو انتخاب کرده بود حسابی ناراضی بود
همچین ریسکی از نظر من منطقی به نظر نمیرسه، از دوستان خودم هم چند نفری بودن که همین شرایط رو داشتن، مثلا یکی رتبه اش حدود 250 شده بود، به مکانیک علاقه داشت، میتونست عمران شریف برداره و بعد تغییر رشته بده، که این ریسک رو نکرد و مکانیک دانشگاه تهران رو ترجیح داد، الان معدل همین فرد 15 هست!
خلاصه که در این مورد بیشتر فکر کنید، تصمیمی نیست که بشه به سادگی ازش رد شد...
1) اونطور که میگن دانشگاه خوبیه و ارتباط زیادی نسبت به بعضی دانشگاه ها با صنعت داره و دانشجوهای این دانشگاه شرایط ورود به بازار کارشون خوبهنقل قول:
2) لطفا جوابی که بالا نوشتم رو شما هم مطالعه کنید. این رو هم اضافه کنم که دروسی که ترم های اول و دوم قراره داشته باشین به هیچ وجه سخت نیستن که نتونین معدلتون رو بالا نگه دارین، ولی یه شرایطی باعث میشه که بعضی دانشجو ها که اتفاقا معدلشون تو دبیرستان حسابی بالا بوده، افت تحصیلی داشته باشن و معدل دلخواهشون رو به دست نیارن
بعله دوست عزیز، من هم تو روزنامه خوندم که قراره دانشگاه شهید عباسپور با دانشگاه شهید بهشتی ادغام بشه و دانشجوهای این دانشگاه هم مدرکشونو از دانشگاه شهید بهشتی دریافت کنننقل قول:
البته اونطور که من خوندم این مسئله از اواسط سال پیش مطرح هست و باهاش مخالفت هایی هم شده، اما به این مخالفت ها هم اعتراض شده و احتمال ادغام بالاست
نسبت به دوران مدرسه که مثلا هفته ای 30 ساعت میخوندیم خیلی باید بیشتر بخونیم ؟نقل قول:
دوران مدرسه منظورتون سال کنکوره دیگه :n02:!نه دیگه در اون حدم!!!اگه واقعا هفته ای 30 ساعت با تمرکز درس بخونین بعیده که معدلتون بالای 17 نشه.
ولی خوب توی یک دانشگاه خوب تصور کنین به طور متوسط از هر15نفر یک نفر هست که معدلش بالای 17 میشه.احتمالات بر ضد شماست!
بعدش استادای خوب و بد داریم شما شاید اون اول باهاشون آشنا هم نیستین(مخصوصا استادای عمومی که غیرمنطقی ترن) .مثلا من خودم به طور متوسط عمومیامو تا اینجا 13 گرفتم!مثل دوران مدرسه نیست که به عنوان بچه درس خون به راحتی بتونید روی نمره ی بالای درس های عمومی حساب باز کنید.
معمولا بیشتر درس های ترم اول و بعضی از درس های ترم دوم همون درس های دبیرستان هستن با یه سری مخلفات اضافه ، ولی شما نمیتونی مطمئن باشی که میتونی ازشون نمره بالا بگیرینقل قول:
خیلی چیزا توی نمره تاثیر داره که مهمترینشون استاده ، اینکه استاد شما هم چطوری باشه حداقل برای ترم اول شانسیه .
همونطور که دوستمون هم گفت ناآشنا بودن با محیط هم خیلی تاثیر داره
در کل دو ترم معدل بالای 17 آوردن راحت نیست
تغییر رشته تو دانشگاه های مختلف یه مقدار فرق داره و بستگی به سیاست های مسئولین دانشگاه و موافقت گروه رشته ای که قبول شدی و رشته ای که میخوای واردش بشی داره . بعضی از دانشگاه ها زیاد سخت گیری نمیکنن و بعضی هم اصلا اجازه نمیدن.
تغییر رشته هم در اصل طبق آیین نامه تحصیل همزمان در دو رشته هست که بعد از ورود به رشته دوم رشته اول حذف میشه . اما توی بعضی از دانشگاه ها برای حذف رشته اول سخت گیری میکنن و ممکنه چند ترم طول بکشه تا بتونی حذفش کنی
آیین نامه تحصیل همزمان در دو رشته
محتوای مخفی: آیین نامه تحصیل همزمان در دو رشته
در ضمن اگه بتونی تغییر رشته هم بدی یه سری از واحد هایی که پاس کردی تطبیق نمیخورن و حذف میشن.
در کل انتخاب رشته با امید تغییر رشته ریسک بالایی داره ، اما اگه این ریسک رو قبول میکنی حداقل رشته ای رو انتخاب کن که اگه نتونستی تغییر رشته بدی بتونی توی اون رشته ادامه تحصیل بدی.
ببخشین چجوری میشه فهمید کدوم دانشگاه ها انتخاب رشته توشون آسونه یا سخت ؟
ریسک اینکار از ریسک اینکه بمونم سال بعد برم دانشگاه فکر کنم کمتر باشه:n29:
سلامنقل قول:
میتونید بر ساسا رتبه بندی دانشگاهه ببیند ولی دانشگاههای دورتر و شهرهای کوچکتر قبولی راححتر هست ...
اما نمیشه گفت کدوم رشته چون بعضا تقاضا برای یک رشته زیاد میشه و رتبه اون پایین میاد
مثلا از مدیریت میشه رفت مکانیک ؟
یا حتما باید رشته ها با هم یه تناسبی داشته باشن
من قصدم مکانیک یا it هست که احتمالا در نیام .
به نظرتون بهترین رشته که بتونم ازش راحت تر بپرم به مکانیک یا it چی هست ؟
اقا با توجه به این که خب هزینه ی پزشکی آزاد بالا هست بنظرتون احتمال داره که یه رتبه ی 8000-9000 بتونه بیاره پزشکی ازاد ؟
حالا تا انتخاب نهایی باید از استرش دیوونه شیم
سلام دوستان.
من به شدت بین پزشکی بین الملل یا یه سال موندن برای پزشکی سراسری روزانه موندم.
نظر شما چیه؟
تنها راه فهمیدنش تحقیق کردن از دانشجو های دانشگاه مورد نظر هستنقل قول:
ببخشین چجوری میشه فهمید کدوم دانشگاه ها انتخاب رشته توشون آسونه یا سخت ؟
اگر شما امسال درس نخوندی و واقعا میخوای جدی درس بخونی بهتره دوباره کنکور بدی ، ولی اگه درس خوندی و نتیجه نگرفتی کنکور دوباره فایده ندارهنقل قول:
ریسک اینکار از ریسک اینکه بمونم سال بعد برم دانشگاه فکر کنم کمتر باشه:n29:
تغییر رشته هم ممکنه شما رو حداقل 1 ترم از تحصیل عقب بندازه
فکر نمیکنم انتخاب مدیریت برای تغییر رشته مناسب باشهنقل قول:
مثلا از مدیریت میشه رفت مکانیک ؟
یا حتما باید رشته ها با هم یه تناسبی داشته باشن
من قصدم مکانیک یا it هست که احتمالا در نیام .
به نظرتون بهترین رشته که بتونم ازش راحت تر بپرم به مکانیک یا it چی هست ؟
رشته هایی مثل مهندسی معدن و مهندسی مواد ، رشته هایی هستن که قبولی توی اون ها راحتتر هست و احتمال امکان تغییر رشته از اونا برای یه رشته مهندسی دیگه بیشتره . دروس مشترک این رشته ها هم بیشتر هست و بعد از تغییر رشته میتونی تعداد بیشتری از اون ها رو تطبیق بدی
و از همه مهمتر رشته های خوبی هستن و ریسک کمتری دارن . اگه نتونستی تغییر رشته بدی میتونی با خیال راحت تری ادامه تحصیل بدی ، البته به شرط سازگاری با این رشته ها .
شما کدوم دانشگاه مد نظرته؟
mani_faz و azotنقل قول:
واقعا خيلي خيلي ممنون كه جوابمو دادين
ولي من فك ميكردم معدل دروس پايه و اختصاصي بايد بالاي 17 باشه،عمومي هام تاثير دارن؟؟
يكي ديگه ام اين كه بعد از رفتن به رشته جديد بازم شرط معدل هست؟؟
سلام
من سوالم بیشتر مربوط به دانشگاه میشه تا رشته ولی نخواستم یه تاپیک جدا بزنم، به عبارتی برای انتخاب رشته باید دانشگاه رو هم شناخت دیگه! و از این جهت به این تاپیک ربط داره
سوالم اینه:
جو دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران چه جوره؟ (از نظر فرهنگی، ساسی و مذهبی! از این دانشگاه های بگیر ببندی و ریش بذار و نماز بخون و این جور جاهاست؟ یا که نه؟ [توضیح بدید لطفا] )
کمیته انظباطی و حراست دانشگاهش چه جوره؟ (از نظر میزان سخت گیری)
از نظر روابط دختر پسری چی؟!!! :n01:
ممنون
سلام
آقا یه سوال. رشته مامایی تهران با چه رتبه ای میشه قبول شد؟؟؟؟؟
رتبه: 10000
کلا چه رشته هایی رو برای علوم تجربی میشه قبول شد؟؟؟؟؟؟؟
البته برای دختر.
من دانشکده نفت آبادان و دانشکده نفت اهواز و دانشگاه شهید عباسپور و خواجه نصیر تهران رو دوست داشتم که خیلی بعیده رشته خوب در بیام (رتبم توی سهمیه شاهد 700 شد که تقریبابا 2500 منطقه 3 برابره)نقل قول:
دانشکده نفت اهواز از بچگی دوست داشتم مکانیکش در بیام که امسال احتمالش 0 هست حالا تنها راهش اینه که ببینم رشته های دیگش چجوریه.
رشته های مورد علاقم هم مهندسی نفت و مکانیک هستش :n03:
البته دانشکده نفت چند ساله دیگه مکانیک نمیگره اما امسال میگن ممکنه بگیره
نمره همه دروس تاثیر داره ، اما معدل 17 هم قانون رسمی نیست .نقل قول:
مهمترین مساله نظر مدیر گروه های رشته مبدا و مقصد هست . شما اگر توی دروس تخصصی یا بعضی از دروس پایه مهم مشترک نمره بالایی داشته باشید خیلی راحتتر میتونید تغییر رشته بدید . مثلا نمره بالای درس استاتیک ممکنه به تنهایی امکان تغییر رشته به مکانیک و عمران رو فراهم کنه (بازم میگم ، بستگی به مدیر گروه داره)
یا مثلا کسی که مهارت برنامه نویسی بالایی داره با معدل متوسط هم ممکنه بتونه نظر گروه کامپیوتر رو جلب کنه و تغییر رشته بده.
قوانین تغییر رشته زیاد مشخص نیستن و بیشتر سلیقه ای تصمیم گیری میشه.
اگر برای تغییر رشته نیاز باشه که موقتا به صورت دو رشته ای تحصیل کنید ، احتمالا تا زمان حذف رشته اول شرط معدل هست و اگر توی هر کدوم از 2 رشته معدل کمتر از حد نصاب باشه رشته دوم حذف میشه.
اما اگر قانون دو رشته ای نباشه ، بعد از تغییر رشته محدودیت معدل وجود نداره.
مهندسی ایمنی دانشکده نفت آبادان احتمال در اومدنم خیلی بالاست.از مهندسی ایمنی به نظرت میشه رفت نفت ؟
دانشگاه صنعت نفت و شهید عباس پور جزء دانشگاه های خاص هستن و به خاطر اهدافشون روی پذیرش دانشجو و ظرفیت رشته ها حساس ترن . مثل دانشگاه های دیگه نیستن که مثل چرخ گوشت هر سال 25 درصد دانشجو جدید بگیرن و 25 درصد دانشجو بریزن بیرون . احتمالا تغییر رشته توی این دانشگاه ها سخت تره. البته اینا فقط حدس من بود و برای اطمینان باید از دانشجو هاش بپرسی.نقل قول:
دانشگاه خواجه نصیر هم باید اول ببینی توی کدوم رشته ها امکان قبولی هست .
مهندسی ایمنی یه رشته ی خاص و خیلی کم ظرفیته . احتمال سختگیری از طرف گروه مبدا برای تغییر رشته زیاده .نقل قول:
اما رشته خیلی خوبیه و ارزش ادامه تحصیل داره . به نفت هم بی ربط نیست .
البته بعید میدونم قبول بشی . توی سهمیه 3 حدودا رتبه 700 باید داشته باشی.
یه چی میپرسم نخندین
با رتبه 84000 میشه پیام نور رشته خوب قبول شد؟
پارسال تو منطقه 3 تا 1000 گرفتهنقل قول:
تو سایت کانون هم یه سری ها رتبشون 2700 شده البته مناطق محروم هم زده کنارشون که نمیدونم منظور از مناطق محروم چیه
اما اگر همچین چیزی درست باشه میتونم در بیام.
پارسال 3200 منطقه3 يكي رياضي خواجه نصير قبول شده،احتمالا شمام قبول ميشيننقل قول:
ولي يكي از دوستام ميگفت چون هر دانشكدش يه طرفه،شرايط تغيير رشته اش بايد يه كم سخت تر باشه(ولي فكر نكنم ربطي داشته باشه)
ممنوننقل قول:
پس با اين حساب ريسكش زياده
بهتره بين علوم كامپيوتر بهشتي(كه دوس دارم)و رياضي شريف(علاقه كمتر به اميد تغيير رشته)كدومو اول بزنم؟؟
سلام دوستان :n06: چه خبر ؟
من 2 سوال دارم اونم این که ، از کدوم دانشگاه های ایران میشه به دانشگاه تبریز انتقال دائم گرفت؟
رتبه ی من 10147 هست نمی دونم میتونم از دانشگاه تبریز قبول شم یا نه ولی اولویتم عمران-عمران و معماری هست
سوال 2
دانشگاه هنر اسلامی تبریز رشته ی معماریش فقط پسرونه هست ؟ یعنی تفکیک شده؟
راستی ، این دانشگاه تبریز ها که نوشته محل تحصیل میانه ، اینا رو میشه زد بعد انتقالی گرفت اومد تبریز؟
نامردا
می خواستم برم پلیمر امیر کبیر
ولی جالبه
سال پیش ظرفیت ۴۰ نفر بود حالا شده ۳۰ نفر
نگاه که می کنم اکثرشون کمتر شدن
هوا فضا شریف هم از ۸۰ نفر شده ۶۵ نفر
کسى نبود جواب منو بده؟ خوااااااااااهش مىکنم
جالبه!
عمران و صنایع امیرکبیر قبلا ۶۰-۶۰ بود!حالا ۵۰-۵۵ شده
جون من یکی بیاد بگه اشتباه می کنی
اینا چرا پی.دی.اف منتشر نکردن. عجب.
هر دو این رشته ها علوم پایه هستن و تغییر رشته بینشون نسبتا راحت تره ، اما بازم ریسک این کار بالاست . مخصوصا به خاطر اینکه هر کسی نمیتونه با رشته ریاضی کنار بیادنقل قول:
من نمیدونم که علوم کامپیوتر از لحاظ سطح علمی توی این 2 تا دانشگاه چقدر اختلاف داره ، ولی میدونم که اگر واقعا به این رشته علاقه دارید و میتونید جدی این رشته رو دنبال کنید دانشگاه شهید بهشتی هم میتونه به اندازه دانشگاه شریف خوب باشه .
در ضمن تنها رتبه دانشگاه ملاک نیست ، شرایط محیطی هم مهمه که از نظر من بهشتی از این لحاظ عالیه.
البته پیشنهاد میکنم قبل از انتخاب رشته درباره علوم کامپیوتر هم کامل تحقیق کنید ، مخصوصا از دانشجو های این رشته . چون منابع اینترنتی راجع به این رشته داخل ایران خیلی درست توضیح ندادن و اکثرا مقاله های ترجمه شده هستن.
سلام دوستان ، شما هم نمیتونید کارنامه هاتونو ببینید ، من فقط یک پرینت از کارنامه ام داشتم که اونم دادم قلمچی ، الان سنجش میزنم اطلاعاتمو ولی ارور میده
بد بخت شدم؟
با سلام
با رتبه 4000 کشوری تجربی میشه رشته های پزشکی و داروسازی رو تو یکی از شهرای تهران یا رشت یا اهواز، قبول شد؟